Een telefoon heeft een stukje plastic dat licht afbuigt en een ccd sensor. Verder heeft het niks met een camera te makenquote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:19 schreef fietsie het volgende:
[..]
Dat heet een "digitale camera" en die zitten tegenwoordig in alle telefoons..
Loenzen is echt wel 1 van de 7 (?) schoonheden.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 21:43 schreef mjan het volgende:
[..]
Als je het nou loensen noemt, is het weer goed
Het legt zo beelden vast en daar gaat het om...quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:39 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Een telefoon heeft een stukje plastic dat licht afbuigt en een ccd sensor. Verder heeft het niks met een camera te maken
Zoals het grootste volume camera's wat anno nu verkocht wordt?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:39 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Een telefoon heeft een stukje plastic dat licht afbuigt en een ccd sensor. Verder heeft het niks met een camera te maken
Alles waarmee je in donkere omgeving geen fatsoenlijke foto kunt maken en je niet mee DOF kunt spelen telt niet meequote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:43 schreef fietsie het volgende:
[..]
Zoals het grootste volume camera's wat anno nu verkocht wordt?
Gooi dan maar over Giel. Ik doneer een traytjequote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:51 schreef borisz het volgende:
Valt weinig de bierdouchen als de winnaar er niet is. Martin Garrix wint de Popprijs.
De tafelgenoten waren er, in combinatie met een portie rode kool, erg blij meequote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:48 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Bedankt voor de foto, het ziet er niet zo gloopy uit als ik gedacht had, maar evengoed nee dank je.
Graag gooien met blik, karton en plastic wrapper er nog om aubquote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:52 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gooi dan maar over Giel. Ik doneer een traytje
En ook de leverende vrachtwagen er dan graag nog bij...quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:54 schreef fietsie het volgende:
[..]
Graag gooien met blik, karton en plastic wrapper er nog om aub
Oh God, dat klinkt nog viezer!quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:53 schreef fietsie het volgende:
[..]
Zat nog lekker wat structuur in de puree.
Frank vd Lende mocht de prijs uitreiken, nou ja envelop open maken en filmpje instarten.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:52 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gooi dan maar over Giel. Ik doneer een traytje
En dat de rode kool niet door de vergiet gedaan was maar juist met de onderste 2cm vocht uit de pan op tafel ging zeker ook?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh God, dat klinkt nog viezer!
Lumpy mash. Brrr.
En dan van koolrrap. Brrrr.
Is dat dat langharig tuig dat ze nooit meer uit dat glazen huis hadden moeten loslaten?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:56 schreef borisz het volgende:
[..]
Frank vd Lende mocht de prijs uitreiken, nou ja envelop open maken en filmpje instarten.
En nu moet het helder zijn welke enorme beroemdheid dit is?quote:
Ik vind het wel lekker hoor. Wel eens geprobeerd? Lekker met een klont boter en eventueel half met aardappel of bloemkool. Waarom zou het vies zijn bij voorbaat?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh God, dat klinkt nog viezer!
Lumpy mash. Brrr.
En dan van koolrrap. Brrrr.
Het is dat een vol vijftig liter fust zo zwaar isquote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:54 schreef fietsie het volgende:
[..]
Graag gooien met blik, karton en plastic wrapper er nog om aub
Het ligt niet aan mij dusquote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:59 schreef fietsie het volgende:
[..]
En nu moet het helder zijn welke enorme beroemdheid dit is?
2 tegelijk, easyquote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:00 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Het is dat een vol vijftig liter fust zo zwaar is
Die koelkast komt weer een stapje dichterbij.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:59 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Is dat dat langharig tuig dat ze nooit meer uit dat glazen huis hadden moeten loslaten?
Omdat koolraap vies is. Ik ga het ook echt zeker niet zelf eens proberen te maken, als ze het in restaurants al niet lekker kunnen maken. En de koolraapsmurrie van Fiets werkt ook niet erg overtuigend.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:00 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ik vind het wel lekker hoor. Wel eens geprobeerd? Lekker met een klont boter en eventueel half met aardappel of bloemkool. Waarom zou het vies zijn bij voorbaat?
In combinatie met spruitjes, gestoofde groene kool, schorseneren, meiknolletjes en meer van dergelijk lekkers is het zalig.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat koolraap vies is. Ik ga het ook echt zeker niet zelf eens proberen te maken, als ze het in restaurants al niet lekker kunnen maken.
Huh? Rode kool, vergiet? What?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:58 schreef fietsie het volgende:
[..]
En dat de rode kool niet door de vergiet gedaan was maar juist met de onderste 2cm vocht uit de pan op tafel ging zeker ook?
Akela Robin zegt van niet, dus kop dicht.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:05 schreef fietsie het volgende:
[..]
In combinatie met spruitjes, gestoofde groene kool, schorseneren, meiknolletjes en meer van dergelijk lekkers is het zalig.
Misschien is dat wel heul fijnquote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:07 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Akela Robin zegt van niet, dus kop dicht.
Anders slaat ze 'm dicht...
Onzin, dat jij het niet lekker vind maakt het niet vies, is een prima groente. Ook het blad ervan is erg lekkerquote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat koolraap vies is. Ik ga het ook echt zeker niet zelf eens proberen te maken, als ze het in restaurants al niet lekker kunnen maken. En de koolraapsmurrie van Fiets werkt ook niet erg overtuigend.
Nu ja, 'vies is' lijkt me nogal bekrompen om te zeggen over verder normale voedingsmiddelen. Ik hou er wel van hoor, dus algemeen 'vies' kan het niet zijn.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat koolraap vies is. Ik ga het ook echt zeker niet zelf eens proberen te maken, als ze het in restaurants al niet lekker kunnen maken. En de koolraapsmurrie van Fiets werkt ook niet erg overtuigend.
Van knolselderij? Dat wordt meestal toch aan pulp geslagen door een loofklapper?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Onzin, dat jij het niet lekker vind maakt het niet vies, is een prima groente. Ook het blad ervan is erg lekker
Da's weer een andere knol. Puree daarvan is vrij pittig. 1/5 knolselderij 2/5 koolraap en de rest aardappel is wel weer erg lekker vind ik persoonlijk.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:18 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Van knolselderij? Dat wordt meestal toch aan pulp geslagen door een loofklapper?
Meeste recepten die ik er van ben tegengekomen zijn met aardappel erbij, en dan zeer fijn geperst. Dan zie je er helemaal niets van.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:20 schreef RobinOok het volgende:
Presenatie maakt me niet uit, dasr kijk ik wel doorheen.
Maar ik was gewoon benieuwd hoe dat eruit ziet.
Begrijp wel meteen waarom daar niet veel foto's van op internet te vinden zijn....
Kwijlquote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:23 schreef Kreator het volgende:
Ik post even een foto van een kaasplankje. Hij was lekker.
[ afbeelding ]
Ik bied aardpeer.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:23 schreef mjan het volgende:
Zijn de schorseneren en prei al voorbij gekomen?
Ik ken wel meer recepten waarvan jij weinig foto's weet te vinden online... Dat zegt hooguit wat over de verspreidheid ipv smakelijkheid.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:20 schreef RobinOok het volgende:
Presenatie maakt me niet uit, dasr kijk ik wel doorheen.
Maar ik was gewoon benieuwd hoe dat eruit ziet.
Begrijp wel meteen waarom daar niet veel foto's van op internet te vinden zijn....
Daar zag ik die man van Dagelijkse Kost nog een leuke pasta mee maken afgelopen week.quote:
Rode kool (deels fijn, deels grof gesneden)quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:22 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vind de rode kool smeriger klinken dan de koolraap. Maar ik vind rode kool ook alleen maar rauw lekker.
Schorseneren vind ik vaak beetje arm aan smaakquote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:23 schreef mjan het volgende:
Zijn de schorseneren en prei al voorbij gekomen?
Ik heb het twee keer op, beide als soep. Een keer fantastisch, een keer extreem smerig. Interessante groente, zou ik eens iets mee moeten doen.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:26 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Daar zag ik die man van Dagelijkse Kost nog een leuke pasta mee maken afgelopen week.
Frank is me prinses!quote:Op zaterdag 14 januari 2017 22:59 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Is dat dat langharig tuig dat ze nooit meer uit dat glazen huis hadden moeten loslaten?
Dat zijn toch die rood-achtige knolletjes met beetje glazige binnenkant?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb het twee keer op, beide als soep. Een keer fantastisch, een keer extreem smerig. Interessante groente, zou ik eens iets mee moeten doen.
Maar nu noem je er ook 3 op waarvan het een raadsel is waarom die radio mogen maken?quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:28 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Frank is me prinses!![]()
Ik had t niet verwacht maar ik vind t een leuke gast, aardige jongen. Beter dan die kwalleballen van een Coen en Sander of Giel
Als de engelsen het heel eufemistisch uitdrukken dat koolraap nooit iemands favoriete groente zal zijn, dan is vies de Nederlandse manier van uitdrukken. Niet voor niks dat die krengen bijna vergeten waren.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:17 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Nu ja, 'vies is' lijkt me nogal bekrompen om te zeggen over verder normale voedingsmiddelen.
Het kookdeel. En die sultana's hoeven van mij ook niet in het water maar ik kan er wel mee leven als ze geweld zijn.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:26 schreef fietsie het volgende:
[..]
Rode kool (deels fijn, deels grof gesneden)
Sultana's
2 in blokjes gesneden goudreinetten
3 kruidnagels en 3 jeneverbessen, 3 blaadjes laurier
Koken met water (+- 5cm in de pan)
Vlak voor opdienen nog 1 goudreinet in blokjes er doorheen.
Waar is het dan smerig?
Veel rode kool recepten zijn met suiker; de sultana's leveren die zoet-heid.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het kookdeel. En die sultana's hoeven van mij ook niet in het water maar ik kan er wel mee leven als ze geweld zijn.
Bruinrood ja. Kunnen een gemberachtige vorm hebben. Lijkt me leuk om zelf te kweken maar schijnt nogal te woekeren.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 23:28 schreef fietsie het volgende:
[..]
Dat zijn toch die rood-achtige knolletjes met beetje glazige binnenkant?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |