abonnement Unibet Coolblue
pi_163950424
quote:
Meerdere mensen zijn vrijdag omgekomen bij een schietpartij bij een winkelcentrum in de Duitse stad München. Een schutter of meerdere schutters zijn mogelijk op de vlucht geslagen.

De schietpartij was bij het winkelcentrum Olympia in het noorden van de stad. Het Beierse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft tegenover Duitse media bevestigd dat er zeker drie doden zijn.

Volgens de politie zijn er in ieder geval zes zwaargewonde mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Honderden politieagenten zijn ter plaatse. Ook is er een helikopter ingezet. Het is niet duidelijk hoeveel verdachten er zijn. Ook weet de politie niet waar de dader of daders zich bevinden.

Advies

De politie roept mensen op pleinen en grote openbare ruimtes te mijden. Ook wordt mensen geadviseerd geen beelden van de politieactie online te zetten, omdat dat het politiewerk kan verzwaren.

In de avond werd ook het Centraal Station van München ontruimd. Er was een melding van een schietpartij. Volgens de politie is daar nog geen zekerheid over.

Schutters

De politie kreeg rond 17.50 uur een melding binnen van een schietpartij bij een McDonalds bij het winkelcentrum. Op beelden is te zien dat een man met een handvuurwapen van dichtbij op omstanders schiet.

Volgens de politie zijn er vermoedelijk twee schutters. Waar die op dit moment zijn is niet duidelijk. Getuigen maakten volgens de politie melding van drie schutters.

Getuige

Volgens een getuige heeft een terrorist bij het centrum zeker dertig keer om zich heengeschoten. Daarbij zouden 15 mensen zijn omgekomen. De berichten zijn niet bevestigd.

De politie heeft de ruime omgeving afgezet. Ook de brandweer is op locatie. Medewerkers van het winkelcentrum mogen het pand niet verlaten. Op livebeelden van de zender RTL is te zien dat enkele mensen uit het winkelcentrum zijn gekomen en de politieafzetting hebben bereikt.

Politie

De politie roept mensen op weg te blijven van het winkelcentrum. Ook wordt mensen in de omgeving aangeraden binnen te blijven.

De metrolijnen in de stad zijn beperkt en bussen van en naar het winkelcentrum rijden niet vanwege de politie-inzet. Metrostations in de nabije omgeving zijn ontruimd.

Centrum

In het centrum van de stad zijn de winkels gesloten. Berichten over een schietpartij in het centrum van de stad bleken vals alarm.

De Duitse regering is vrijdag bijeengekomen voor een crisisberaad. De Beierse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken en minister Joachim Hermann van Binnenlandse Zaken ontmoeten elkaar in München.

Meer informatie volgt.

http://www.nu.nl/buitenla(...)trum-in-munchen.html
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 22:05 schreef Ryan3 het volgende:
Vertaling van conversatie op het dak in deze link:

http://pastebin.com/kF84hMfy
quote:
The 18-year-old loner who waged terror in Munich and gunned down nine people during a rampage has today been named as Ali Sonboly.

The Iranian-German teenager - who complained that he had been bullied for seven years
before firing his weapon - targeted innocent children and then turned his gun on himself
ollowing the massacre.

Police are probing claims which suggest Sonboly - whose father works as a taxi driver - lured some of his young victims to their deaths with a promise of free McDonald's food.

A fake Facebook page reportedly told youngsters to gather in a specific fast food restaurant yesterday afternoon for the special offer.

At around 5:50pm, the black-clad shooter - whose mother works in German department store Karstadt burst from the toilets in the fast food restaurant and began 'killing the children' with a pistol, witnesses said.

He then continued his bloody spree in a local shopping centre and on the streets around Munich's Olympic quarter.
A number of 'adolescents' were among the dead and several 'children' were injured, Munich Police President Hubertus Andrae said late last night.

Asked whether the Facebook 'game' was linked to the attack, he replied it was 'one part of the comprehensive investigation we are conducting'.

Read more: http://www.dailymail.co.u(...)e.html#ixzz4FDkVJ2cK
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
quote:
During an exchange with a witness, captured on video phone footage, the gunman shouted that he was 'German' and said he had been living on benefits.

He shouted: "Because of you I was bullied for seven years."

Last night, police raided the apartment he shared with his father and mother in the suburb of Maxvorstadt. Neighbours said he was a "quiet guy".

Comments on social media from users claiming to know the gunman described him as a strange teenager who had threatened violence in the past.

One comment on Facebook said: "I called the police, I know who is behind this. His name is Ali Sonboly."

Another said on an online messageboard: "I know this f*****g guy, his name is Ali Sonboly. He was in my class back then, we always mobbed him. And he always told us that he would kill us."

Police are yet to name the gunman but did confirm he was a 18-year-old Iranian German. He was not known to authorities.


quote:
Munich shooting: Teenage killer Ali Sonboly used Facebook offer of free McDonald's food to lure victims

quote:

quote:
http://www.dailymail.co.u(...)nald-s-massacre.html

Munich maniac was mentally ill loner obsessed with shooting sprees: Iranian-German killer,
18, had 300 rounds of ammunition in his rucksack as he went on murderous rampage ended
with nine dead.


Ali David Sonboly, 18, killed nine people - six men and three women - during his murderous
rampage in Munich.

Terrified shoppers were seen running for their lives from the Olympia Shopping Centre after hearing gunshots.

Police today confirmed that Sonboly had 300 rounds of ammunition in his bag while he shot
at people in the city.

He had documents about 'spree shootings' in his room at his parents' flat where he lived, two
miles from the scene.

The teenager used a Glock 17 semi-automatic handgun to kill the victims - who were aged
between 13 and 45

Munich maniac Ali David Sonboly had 300 rounds of ammunition in his rucksack when he brutally murdered nine people during Friday's bloody massacre, it emerged today.
The 18-year-old loner, who police today described as being 'deranged', waged terror in the city
as he gunned down three women and six men.

Police raided his parents' flat overnight and discovered the Iranian-German was reading documents about 'spree shootings' before he carried out the attack.

Sonboly used a Glock 17 semi-automatic handgun to kill the victims - aged 13 to 45 - and started his deadly rampage at a McDonald's restaurant in the city.
Officers also found he had a book, Why Kids Kill: Inside The Minds of School Shooters, in his bag when he started firing at helpless children who tried to run away.

Sonboly, who claimed he was bullied at school, did not have a licence for the weapon he used - which is a popular firearm used by law enforcement agencies worldwide.

Read more: http://www.dailymail.co.u(...)e.html#ixzz4FEbB2ujE
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook




quote:
http://www.nu.nl/buitenla(...)handelde-alleen.html

Tien doden bij schietpartij München, schutter handelde alleen
Laatste update: 23 juli 2016 11:52

De schutter van de schietpartij in München vrijdagavond heeft zichzelf van het leven beroofd. Hij schoot daarvoor negen mensen dood bij een winkelcentrum in de Duitse stad. De politie gaat ervan uit dat hij alleen handelde.
Eerder meldde de politie nog "naar meerdere daders op zoek te zijn".

Nog eens zestien mensen raakten gewond. Het gaat om zowel licht- als zwaargewonden. Drie mensen verkeerden vannacht nog in levensgevaar. Eerder werd een hoger gewondenaantal genoemd. Onder de doden bevinden zich drie Kosovaren, meldt AFP.

De dader is een achttienjarige Iraans-Duitse man uit München. Dat maakt de politie op een persconferentie bekend. Zijn motief en achtergrond zijn nog niet bekend. De politie geeft zaterdag rond het middaguur een tweede persconferentie.

De schietpartij vond plaats bij het winkelcentrum Olympia in het noorden van München. Politieagenten waren met 2.300 agenten ter plaatse. Agenten uit het zuiden van Duitsland kwamen naar de stad om ondersteuning te bieden. Ook werden helikopters ingezet.

Aan inwoners werd gevraagd om pleinen en grote openbare ruimtes te mijden. Ook werd mensen geadviseerd geen beelden van de politieactie online te zetten, omdat dat het politiewerk kan verzwaren.

http://www.nu.nl/buitenla(...)handelde-alleen.html
quote:
http://www.nu.nl/buitenla(...)rtij-in-munchen.html

Dit is wat we weten over de schietpartij in München
Laatste update: 23 juli 2016 12:38

Tien mensen, onder wie de dader, zijn vrijdag omgekomen bij een schietpartij in München. De schietpartij vond plaats bij een McDonald's-restaurant en nabijgelegen winkelcentrum Olympia.
De dader is een 18-jarige Iraans-Duitse man uit München

De man handelde alleen en heeft ter plekke zelfmoord gepleegd. De politie zocht eerst naar meerdere daders. Een dag na de schietpartij meldt de politie dat de man niet werd gedreven door terrorisme en dat hij geen banden had met Islamitische Staat. Ook is er geen link met de vluchtelingencrisis.

De man werd geboren in Duitsland en groeide op in München. Op een video is te zien dat een schutter uit de eerste video rondloopt op het dak van een garage. Hij roept daar dat hij Duits is.

De schutter was depressief en had interesse voor geweld

Tijdens een huiszoeking is onder meer een boek gevonden over eerdere schietpartijen. De politie spreekt dan ook van een "klassiek geweldsincident". De schutter werd eerder behandeld voor psychische klachten en was mogelijk depressief.

Hij had geen wapenvergunning. Onduidelijk is nog hoe hij aan het Glock-geweer kwam.

Bij de aanslag zijn tien doden gevallen

De politie in München heeft bevestigd dat er zeker tien mensen, inclusief de dader zijn omgekomen. 27 mensen raakten gewond, van wie tien zwaardgewond.

Onder de slachtoffers zijn acht mensen jonger dan 21 jaar. Hun nationaliteit is niet bekendgemaakt.

2.300 politieagenten waren ter plaatse
quote:
quote:
Ali Sonboly’s Facebook profile picture. (Facebook)

quote:
Who was he?
Ali David Sonboly was an 18-year-old of who had both German and Iranian citizenship and lived locally.

He had been living in Munich for more than two years. His flat and personal belongings are being examined.

Munich shopping centre shooting: Live updates as '10 dead in horror mall massacre including lone gunman'

At a police press conference this morning they said there were indications the gunman had been in psychiatric care and treated for depression.

There is no evidence that he had any links to Islamic State or refugees, they said.

He was born and raised in the German city, and acted alone when he went on a rampage at a shopping centre and fast-food restaurant on Friday.

They also revealed he used a 9mm pistol and had 300 rounds of ammunition when he went on what they called a "classic shooting rampage".

In his backpack was a book called "Amok im Kopf: Warum Schüler töten".

This translates roughly as: "Amok in the head: Why students kill"

It is written by Dr Peter Langman, a psychologist expert who has written about shootings in the United States.

There were also reports police found violent computer games at the teenager's home.

In footage he was seen bursting from a McDonald's restaurant toilet before opening fire on children he reportedly screamed 'Allahu Akbar' before shooting them at close range.

He then pushed through the front doors into the street and carried on shooting, killing at least one pedestrian whose body was later pictured covered on the ground.

Witnesses reportedly heard the man, who appeared in the footage to be carrying a red Pokemon rucksack, screaming: “Ich bin Deutsch, scheiss Ausländer” – “I’m German, f*** foreigners” before opening fire.

A neighbour on Dachauer Strasse that was searched by police on Saturday morning described the alleged gunman as "very quiet".

Wishing to only give his first name, Stephan, an owner of a coffee shop, said: "He only ever said 'hi'.

"His whole body language was of somebody who was very shy."

He added: "He never came into the cafe - he was just a neighbour and took out the trash but never talked."

http://www.mirror.co.uk/n(...)avid-sonboly-8476548



[ Bericht 16% gewijzigd door FANN op 23-07-2016 15:57:04 ]
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:12:04 #2
186611 Haags
pi_163950446
Een agressieve eenling.
Zonder wrijving geen glans
pi_163950458
Iraniërs worden door IS massaal gehaat omdat bijna alle Iraniërs sjiitisch zijn, deze groep woont ook in Bagdad en die krijgen er dmv aanslagen hard van langs door IS

Dus ik sluit een IS'er zo goed als uit, als het een Iraniër was
pi_163950462
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
I´m back.
pi_163950470
Kan die OP aangepast worden. Staat nog steeds drie doden.
pi_163950484
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een 2de schutter en toen een derde schutter?
Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:18 #7
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950496
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950502
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
niet bevestigd, dat was steeds gebaseerd op ooggetuigenverklaringen.
pi_163950503
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Nee, maar op gegeven moment werd het bevestigd. Het waren eerst idd fog of war verhalen.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:53 #10
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950506
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Alles voor de moment-of-fame he. Dat het over de rug van een hoop slachtoffers is maakt verder niet uit.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:59 #11
74056 crew  ToT
pi_163950507
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
Dat waren angstige omstanders die keihard in de auto waren gesprongen en weggeraced waren.
pi_163950509
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Fir3fly het volgende:
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
internet?
Blijkbaar niet heel moeilijk.
pi_163950511
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Fir3fly het volgende:
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:16:38 #14
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950514
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950518
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
In Nederland lijkt me dat ook niet heel lastig eerlijk gezegd.

Ik gok zomaar dat je er via via via best wel aan kan komen.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_163950523
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Dven het volgende:

[..]

Alles voor de moment-of-fame he. Dat het over de rug van een hoop slachtoffers is maakt verder niet uit.
Dat is het digitale tijdperk. We hebben een andere vorm van nieuwsgaring buiten de traditionele media. Ik denk dat je te veel bent blijven hangen in de kinderjaren.
pi_163950525
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Dven het volgende:

[..]

Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
Ja, daar zul je een netwerkje voor moeten hebben dan, denk ik, maar gemiddelde mensen hebben niet zo'n netwerkje.
I´m back.
pi_163950526
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
..of er waren daadwerkelijk meerdere schutters, maar komt het de lamestream media beter uit om alles op een "lone muslim" te schuiven.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:18:17 #19
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950534
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Dven het volgende:

[..]

Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950536
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef aloa het volgende:
Kan die OP aangepast worden. Staat nog steeds drie doden.
ja ja ik was bezig....
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:18:57 #21
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950542
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Dat is het digitale tijdperk. We hebben een andere vorm van nieuwsgaring buiten de traditionele media. Ik denk dat je te veel bent blijven hangen in de kinderjaren.
Ik denk dat jij eens een keertje wat minder op de man moet spelen wil je ooit nog eens serieuze repliek verwachten. :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950546
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef Salvad0R het volgende:
[..]
..of er waren daadwerkelijk meerdere schutters, maar komt het de lamestream media beter uit om alles op een "lone muslim" te schuiven.
Het lijkt er toch echt eerder op een 'columbine' achtig scenario.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:19:23 #23
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950548
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, daar zul je een netwerkje voor moeten hebben dan, denk ik, maar gemiddelde mensen hebben niet zo'n netwerkje.
Voor zoek-en-gij-zult-vinden heb je geen netwerk nodig he :P
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950550
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Exaudi orationem meam
Requiem aeternam dona eis, Domine.
Et lux perpetua luceat eis.
pi_163950558
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Dven het volgende:
Ik denk dat jij eens een keertje wat minder op de man moet spelen wil je ooit nog eens serieuze repliek verwachten.
Ik leg het alleen uit, Dven. Toon een beetje begrip.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:20:05 #26
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950559
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
Nee, ik heb geen adressenlijst van waar in Nederland ik vuurwapens kan aanschaffen. Maar nogmaals ; zoek en gij zult vinden.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950561
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Daar heb je wel een punt....
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:20:33 #28
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950565
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Of een natuurtalentje :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:21:08 #29
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950573
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:20 schreef Dven het volgende:

[..]

Nee, ik heb geen adressenlijst van waar in Nederland ik vuurwapens kan aanschaffen. Maar nogmaals ; zoek en gij zult vinden.
Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:21:36 #30
74056 crew  ToT
pi_163950581
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
pi_163950590
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
Darknet. Hele marktplaatsen waar je drugs en wapens kunt aanschaffen. Ik heb alleen nog niet uitgedokterd hoe het werkt met betalen en het leveringsproces.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:22:36 #32
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950593
Tsja.. Anders gaan we nog meer van dit soort volk importeren uit de woestijn. Lijkt me een zeer verstandig plan. Krijgen we lekker nog meer getto's en doorgedraaide immigranten die geen stageplekken kunnen krijgen!
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
pi_163950597
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
hij woonde sinds 2 jaar in München....
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163950599
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
Ik ook niet, maar als je aan een wapen wil komen lukt dat.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:14 #35
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950602
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar als je aan een wapen wil komen lukt dat.
Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:32 #36
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950606
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
Dat is de wens van de gedachte bij veel linksche gutmenschen.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:37 #37
430543 Domnivoor
Ceterum censeo...
pi_163950608
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:12 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Iraniërs worden door IS massaal gehaat omdat bijna alle Iraniërs sjiitisch zijn, deze groep woont ook in Bagdad en die krijgen er dmv aanslagen hard van langs door IS

Dus ik sluit een IS'er zo goed als uit, als het een Iraniër was
Mee eens. Maar hij kan natuurlijk wel geïnspireerd zijn door een Sjiitische club zoals Hezbollah.
Op donderdag 4 april 2024 19:36 schreef Aoibhin het volgende:
Verrek ja, ik zie nu ook Jezus in de aardbeien :o
pi_163950615
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:23 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
Bij Cnn hadden ze het er gister over dat dat in Duitsland relatief makkelijk is.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:24:05 #39
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950616
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
Omdat ik wel de kennissen heb die er zonder problemen aan zijn geraakt. Ook op TV zijn er vaak genoeg 'schokkende openbaringen' geweest over hoe gemakkelijk (vuur)wapens te verkrijgen zijn. Het hele internet staat ook vol met artikelen en dergelijke daarover.

Wat mij meer verbaast is dat jij hier blijkbaar niet van op de hoogte bent.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950624
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.

dat is eéén pop, als er honderd voor je hadden gestaan had je vast wel iets geraakt
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:24:48 #41
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950625
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
GeenStijl :')

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef 24Fan het volgende:
Tsja.. Anders gaan we nog meer van dit soort volk importeren uit de woestijn. Lijkt me een zeer verstandig plan. Krijgen we lekker nog meer getto's en doorgedraaide immigranten die geen stageplekken kunnen krijgen!
Hoe lang pikt het volk dit nog denk je?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950627
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef FANN het volgende:

[..]

ja ja ik was bezig....
sorry :@
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:25:39 #43
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950636
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef computergirl het volgende:

[..]

dat is eéén pop, als er honderd voor je hadden gestaan had je vast wel iets geraakt
Ook zo inderdaad.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:25:40 #44
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950637
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef Dven het volgende:

[..]

Omdat ik wel de kennissen heb die er zonder problemen aan zijn geraakt. Ook op TV zijn er vaak genoeg 'schokkende openbaringen' geweest over hoe gemakkelijk (vuur)wapens te verkrijgen zijn. Het hele internet staat ook vol met artikelen en dergelijke daarover.
Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950643
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:23 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
Als je een schietvereniging bezoekt en in contact komt met een fanatieke hobbyist die wat net wel net niet legale spullen heeft liggen, die weet ook wel 1 of 2 adresjes heeft waar men wapens verkoopt. En anders kun je nog altijd via internet met mensen in contact komen die daar meer vanaf weten. Of je probeert Darknet of een andere variant.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:26:12 #46
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950651
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
'het internet zegt wel meer' :')

Oke, je hebt bij deze je recht om met mij te discussiëren verloren.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:26:21 #47
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950655
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als je een schietvereniging bezoekt en in contact komt met een fanatieke hobbyist die wat net wel net niet legale spullen heeft liggen, die weet ook wel 1 of 2 adresjes heeft waar men wapens verkoopt. En anders kun je nog altijd via internet met mensen in contact komen die daar meer vanaf weten. Of je probeert Darknet of een andere variant.
En dat is allemaal 'makkelijk'?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950658
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Ik vond het met een pistool juist makkelijk. Met een geweer is dan weer iets moeilijker.
pi_163950661
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
Hij vindt het stoer klinken dat hij weet dat je makkelijk wapens kunt krijgen. Hij moet een beetje zijn status opbouwen op FOK! Laat die lastige vragen toch voor wat ze zijn en knik 'ja'. Gewoon me gaan met die theorie. Doe mee met die flow.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:27:08 #50
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950667
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:26 schreef Dven het volgende:

[..]

'het internet zegt wel meer' :')

Oke, je hebt bij deze je recht om met mij te discussiëren verloren.
Geen discussie. Jij zegt simpelweg dat het 'makkelijk' is om aan een wapen te komen in Nederland of Duitsland. Terwijl je zelf geen idee hebt hoe dat dan moet schijnbaar.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:27:16 #51
74056 crew  ToT
pi_163950669
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

hij woonde sinds 2 jaar in München....
Ahh okee. Maar was hij dan de afgelopen 7 jaar gepest? :? Dus 2 jaar lang na zijn verhuizing doorgepest? :? Of 7 jaar tot zijn verhuizing en dat nu pas de stoppen doorsloegen?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:27:50 #52
74056 crew  ToT
pi_163950677
quote:
13s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef Dven het volgende:

[..]

GeenStijl :')

Goh, deze reactie komt later dan ik had verwacht. :')
pi_163950685
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
ga eens zoeken...je kan alles vinden als je wilt.
pi_163950691
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:27 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Geen discussie. Jij zegt simpelweg dat het 'makkelijk' is om aan een wapen te komen in Nederland of Duitsland. Terwijl je zelf geen idee hebt hoe dat dan moet schijnbaar.
Ik heb toevallig een interessante link gevonden.

Hoe kom je nou aan wapens en meer
pi_163950697
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar als je aan een wapen wil komen lukt dat.
Ik zou niet weten hoe, laat staan aan wie ik dit zou moeten vragen.
Maar jij hebt daar ervaring mee?
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:30:08 #56
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950710
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als je een schietvereniging bezoekt en in contact komt met een fanatieke hobbyist die wat net wel net niet legale spullen heeft liggen, die weet ook wel 1 of 2 adresjes heeft waar men wapens verkoopt. En anders kun je nog altijd via internet met mensen in contact komen die daar meer vanaf weten. Of je probeert Darknet of een andere variant.
Het is Editie NL zonder enige voorkennis gelukt om binnen twee weken een kalasjnikov op tafel te hebben liggen. Het is op de zwarte markt in NL véél gemakkelijker om wapens te vinden dan via de legale markt.

Daarom dat je ook zoveel 'het-volk-moet-het-recht-hebben-om-zichzelf-te-bewapenuh-roeperts.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950714
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:26 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En dat is allemaal 'makkelijk'?
Nou ja, het is voor iedereen bereikbaar uiteindelijk.
pi_163950724
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:26 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En dat is allemaal 'makkelijk'?
Het scheelt als je bent geboren in een land wat permanent wordt overspoeld met volbewapende militairen uit andere landen.
pi_163950736
De wapenindustrie moet blijven draaien. Het is eigenlijk van de zotte dat niemand het ooit over heeft dat pensioenfondsen en banken investeren in de wapenindustrie. Allemaal hartstikke legaal.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:31:58 #60
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950738
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:30 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nou ja, het is voor iedereen bereikbaar uiteindelijk.
Maar dus niet 'makkelijk'. Dat wou ik even weten.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950742
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zou niet weten hoe, laat staan aan wie ik dit zou moeten vragen.
Het is voor veel mensen ook niet makkelijk om aan een gram coke of halve liter GHB of GBL te komen. Dat wil niet zeggen dat het niet relatief makkelijk bereikbaar is. Je kunt het alleen niet even via een gerenommeerde webshop bestellen en je moet er wel enigszins moeite voor doen.
pi_163950752
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:31 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar dus niet 'makkelijk'. Dat wou ik even weten.
Mwah, als je de juiste contacten hebt wel. Zie Dven's post; binnen 2 weken een kalasjnikov op tafel hebben liggen vind ik toch relatief makkelijk.
pi_163950754
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zou niet weten hoe, laat staan aan wie ik dit zou moeten vragen.
Maar jij hebt daar ervaring mee?
Er is iets dat ze het internet noemen. Wel eens van gehoord?
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_163950755
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:31 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar dus niet 'makkelijk'. Dat wou ik even weten.
Nee, je zult wel een paar weken nodig hebben als noob om achter te komen hoe je aan wapens kunt komen. Als je eenmaal in zit dan is het een eitje.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:34:04 #65
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950762
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:31 schreef George_Zina het volgende:
De wapenindustrie moet blijven draaien. Het is eigenlijk van de zotte dat niemand het ooit over heeft dat pensioenfondsen en banken investeren in de wapenindustrie.
Daar is al redelijk wat kabaal over geweest.Maar het interesseert die fondsen inderdaad geen fuck. Nederland is helemaal tegen het gebruik van landmijnen maar onze pensioenfondsen stoppen er zonder problemen honderden miljoenen in.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:34:16 #66
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950766
quote:
13s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef Dven het volgende:

[..]

GeenStijl :')

[..]

Hoe lang pikt het volk dit nog denk je?
Oh, dat zal niet lang meer duren. Burgeroorlog in west-Europa komt er aan, dat verzeker ik je.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:34:41 #67
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950772
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:33 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Mwah, als je de juiste contacten hebt wel.
En hoe vind je die? Ook 'makkelijk' zeker?

Voor een nieuwsredactie wel natuurlijk.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:34:52 #68
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950774
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:33 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Mwah, als je de juiste contacten hebt wel. Zie Dven's post; binnen 2 weken een kalasjnikov op tafel hebben liggen vind ik toch relatief makkelijk.
Niet aan een dood paard trekken joh. Lekker laten gaan die kerel.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:35:04 #69
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950775
Samenvatting van dit topic:

quote:
Opiniemakers urenlang in onzekerheid over motief München

‘Ik kan mijn tweet over de islam weggooien’

23 juli 2016 door De Redactie

De urenlange onduidelijkheid over het motief van de schutter in München is slopend geweest voor opiniemakers aan beide zijden van het politieke spectrum. Ze wilden zo snel mogelijk op sociale media hun gelijk halen, maar kregen pas vanmiddag te horen dat de schutter helemaal geen politiek motief had.

“Ik kan mijn tweet over de islam weggooien”, klaagt Joost Niemöller. “Door de geruchten dat het een neonazi was, heb ik die gisteravond niet verstuurd. Toen ik hoorde dat het een Iraniër was, heb ik de hele nacht gehoopt dat ze een IS-vlag zouden vinden. Maar nu blijkt het toch een depressieve eenling te zijn. Balen!”

Ook David Van Reybrouck werd verteerd door de onzekerheid. “Ik wilde een epistel op Facebook plaatsen over vooroordelen en dat we allemaal zonder de feiten te kennen alweer naar moslims wezen. Ik zat stilletjes te hopen dat die jongen het op vluchtelingen had gemunt, maar dat was me niet gegund. Straks blijkt hij toch supersnel geradicaliseerd te zijn geweest. Dat risico kan ik niet nemen.”

De Duitse politie zegt er alles aan te hebben gedaan om de opiniemakers zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen over hun gelijk. De autoriteiten hebben hun excuses aangeboden dat het toch nog een halve dag heeft geduurd.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950780
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:34 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En hoe vind je die?
Even op een aantal fora rondhangen.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:35:40 #71
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950785
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:34 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Oh, dat zal niet lang meer duren. Burgeroorlog in west-Europa komt er aan, dat verzeker ik je.
Oke, perfect. Kan je mij een gepaste reactie geven zodat ik deze bij het uitbreken van de West-Europese Burgeroorlog in een Bulgaarse krant kan plaatsen?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:36:08 #72
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950790
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:35 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Even op een aantal fora rondhangen.
Je bent expert, zo lijkt. Als ik nog eens wapens of harddrugs nodig heb hou ik je in het achterhoofd.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950797
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:32 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Het is voor veel mensen ook niet makkelijk om aan een gram coke of halve liter GHB of GBL te komen. Dat wil niet zeggen dat het niet relatief makkelijk bereikbaar is. Je kunt het alleen niet even via een gerenommeerde webshop bestellen en je moet er wel enigszins moeite voor doen.
Ja, iedereen weet dat je in Asd maar een beetje hoeft rond te lopen op de Dam of in de Damstraat en dan heb je zo drugs geregeld. Maar nogmaals wapens is toch een ander verhaal voor een doorsnee burger in NL imho.
Punt is dat je in Dld, zeker ook in Beieren, legaal makkelijker aan een wapen komt, volgens mij. In die gebieden wordt ook nog veel op wild gejaagd e.d.
I´m back.
pi_163950807
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 11:54 schreef Nintex het volgende:
Killerspiele is de nieuwe frame van de Duitse media.
Nu reeds? Tja, dat is telkens het thema, na de slachtpartijen van Tim Kretschmer (17 jaar, 2009, 15 doden) en Robert Steinhäuser (19 jaar, 2002, 16 doden) en na de schietpartij door Sebastian Bosse (18 jaar, 2006, 5 gewonden); geen doden bij de laatste, maar hij zou van 's morgens tot 's avonds counter-strike gespeeld hebben...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163950809
quote:
The Associated Press @AP
Latest on Munich: Police say the shooter hacked a Facebook account, urged people to come to the mall for a giveaway.

http://bigstory.ap.org/ar(...)eclares-day-mourning

-géén blogabet, bvd-
pi_163950814
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:35 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Even op een aantal fora rondhangen.
Heb je dat wel eens getest dan? Of praat je gewoon een alinea uit een boek van Peter R. de Vries na?
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:38:25 #77
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950829
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:35 schreef Dven het volgende:

[..]

Oke, perfect. Kan je mij een gepaste reactie geven zodat ik deze bij het uitbreken van de West-Europese Burgeroorlog in een Bulgaarse krant kan plaatsen?
Wacht jij maar, jongen. Je kunt hier wel een grote mond hebben. Maar als uiteindelijk de pleuris uitbreekt hier in Europa ( en dat is al aan de gang eigenlijk ), sta je met de bek vol tanden.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:38:39 #78
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950835
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:36 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Nu reeds? Tja, dat is telkens het thema, na de slachtpartijen van [b]Tim Kretschmer[/b] (17 jaar, 2009, 15 doden) en [b]Robert Steinhäuser[/b] (19 jaar, 2002, 16 doden) en na de schietpartij door [b]Sebastian Bosse[/b] (18 jaar, 2006, 5 gewonden); geen doden bij de laatste, maar hij zou van 's morgens tot 's avonds counter-strike gespeeld hebben...
- Doe normaal -

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 13:01:19 ]
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950836
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:35 schreef Fir3fly het volgende:
Samenvatting van dit topic:

[..]

Speld?

Dader was depressief en had blijkbaar boek over schietpartijen op scholen( Columbine etc)
pi_163950849
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:36 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Je bent expert, zo lijkt. Als ik nog eens wapens of harddrugs nodig heb hou ik je in het achterhoofd.
Dat laatste moet sowieso lukken.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:39:51 #81
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950855
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:38 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Wacht jij maar, jongen. Je kunt hier wel een grote mond hebben. Maar als uiteindelijk de pleuris uitbreekt hier in Europa ( en dat is al aan de gang eigenlijk ), sta je met de bek vol tanden.
Ik denk niet echt dat dit publiceerbaar is. Probeer het anders nog even een keertje want hiermee ga je zelfs de sectie tussen de overlijdensberichten en kruiswoordpuzzeltjes niet redden.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:40:25 #82
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950862
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:39 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat laatste moet sowieso lukken.
Altijd al geweten dat je zo'n (s)linkse drugshippie bent
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950872
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:36 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, iedereen weet dat je in Asd maar een beetje hoeft rond te lopen op de Dam of in de Damstraat en dan heb je zo drugs geregeld.
toch eens beter opletten bij de Bijenkorf dan, welke afdeling liggen de drugs? Of is dat die lange rij bij de belgische patat?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:41:09 #84
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950878
Maarre, geboren en getogen Munchenaar dus

quote:
De 18-jarige schutter die vrijdagavond negen mensen doodschoot bij een winkelcentrum in München had geen banden met een terroristische organisatie. De dader is geboren en opgegroeid in München.
De politie heeft de woning van de dader doorzocht en heeft geen aanwijzingen gevonden die duiden op sympathieën voor terreurgroep Islamitische Staat (IS).

Hij had wel een duidelijke belangstelling voor eerdere geweldincidenten. Bij de huiszoeking is een boek over dat soort incidenten gevonden. Dat heeft de politie van de Duitse deelstaat Beieren zaterdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

De Duitse justitie noemt de schietpartij een "klassiek geweldsincident". Hij handelde alleen. De schutter zou aan depressies hebben geleden. Hij is in het verleden behandeld voor psychologische klachten. De schietpartij lijkt daarmee geen terreurdaad. Na de schietpartij beroofde hij zichzelf van het leven.

De man had geen vergunning om een wapen te bezitten. Hij voerde de schietpartij uit met een 9mm-Glock, een handvuurwapen. In de tas van de man werden ongeveer driehonderd patronen gevonden.

Bij de schietpartij raakten 10 mensen zwaargewond, 17 mensen raakten lichtgewond. Acht van de negen doden waren jonger dan 21 jaar. De doden zijn allen afkomstig uit München en omgeving.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:41:09 #85
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950879
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:39 schreef Dven het volgende:

[..]

Ik denk niet echt dat dit publiceerbaar is. Probeer het anders nog even een keertje want hiermee ga je zelfs de sectie tussen de overlijdensberichten en kruiswoordpuzzeltjes niet redden.
Je voldoet aan alle criteria van de gemiddelde internet-troll. Ook een knappe prestatie.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:41:29 #86
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950885
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:39 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Dat laatste moet sowieso lukken.
Goh, wie had dat gedacht.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950891
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:38 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Wacht jij maar, jongen. Je kunt hier wel een grote mond hebben. Maar als uiteindelijk de pleuris uitbreekt hier in Europa ( en dat is al aan de gang eigenlijk ), sta je met de bek vol tanden.
Als er hier een burgeroorlog uitbreekt (ik zou niet weten tussen wie trouwens), dan sta ik inderdaad met mijn bek vol tanden.
pi_163950896
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:35 schreef Fir3fly het volgende:
Samenvatting van dit topic:

[..]
Het was op twitter gisteren inderdaad wel raak, de ene groep tweette dat hij 'Scheiss auslander' had geroepen en de andere groep dat hij 'aluh ahkbar' had geroepen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_163950922
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:40 schreef computergirl het volgende:

[..]

toch eens beter opletten bij de Bijenkorf dan, welke afdeling liggen de drugs? Of is dat die lange rij bij de belgische patat?
30 jaar geleden was dat zo iig.
I´m back.
pi_163950929
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:34 schreef Dven het volgende:

[..]

Daar is al redelijk wat kabaal over geweest.Maar het interesseert die fondsen inderdaad geen fuck. Nederland is helemaal tegen het gebruik van landmijnen maar onze pensioenfondsen stoppen er zonder problemen honderden miljoenen in.
Wapens doden geen mensen. Als mensen willen doden dan hebben ze genoeg aan een auto. Wil je pensioenfondsen ook gaan verbieden om in auto's te investeren...
pi_163950947
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:36 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, iedereen weet dat je in Asd maar een beetje hoeft rond te lopen op de Dam of in de Damstraat en dan heb je zo drugs geregeld. Maar nogmaals wapens is toch een ander verhaal voor een doorsnee burger in NL imho.
Denk dat als je op zoek bent naar een wapen je naar precies dezelfde mensen moet zijn als voor drugs
die lui verkopen zelf ook vast niet alleen drugs of hebben minstens een oom die ook wel wapens heeft
geld is geld
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:45:07 #92
74056 crew  ToT
pi_163950948
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:41 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Het was op twitter gisteren inderdaad wel raak, de ene groep tweette dat hij 'Scheiss auslander' had geroepen en de andere groep dat hij 'aluh ahkbar' had geroepen.
Er circuleerden zelfs een foto van een hoogblonde schutter rond en een vals bericht van een nieuwssite over dat het een bepaalde vluchteling was (compleet met naam).
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:45:07 #93
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950949
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:41 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Je voldoet aan alle criteria van de gemiddelde internet-troll. Ook een knappe prestatie.
Nogmaals, geef gewoon even een quote waar ik iets mee kan. Je bent verdomme toch niet achterlijk dat ik het je drie keer moet vragen en uitleggen?

Dus nogmaals nogmaals :

Geef mij even een gepaste reactie die in de Bulgaarse kranten geplaatst kan worden na het uitbreken van de West-Europese Burgeroorlog (kutnaam trouwens, moeten we wel iets beters voor verzinnen). Maak er iets visionairs van.

Verder graag antwoord op de volgende vragen :

1. Wat is het eerste wat jij doet na het uitbreken van de EUrlog?
2. Indien je op de vlucht slaat, naar welk land vlucht je dan?
3. Waarom denk je dat Nederlanders wel het recht moeten hebben om naar andere landen te vluchten?
4. Wat vind je van je medelanders die laf vluchten in plaats van hun land opbouwen?

Graag in dezelfde volgorde beantwoorden. Indien ik tevreden ben met je antwoorden heb ik nog meer vragen voor je.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950951
Nu weer zijn hele leven in München ipv 2 jaar.
Ik kijk over een week wel weer eens, als ze er allemaal uit zijn.
pi_163950954
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:40 schreef computergirl het volgende:

[..]

toch eens beter opletten bij de Bijenkorf dan, welke afdeling liggen de drugs? Of is dat die lange rij bij de belgische patat?
gewoon op straat....

Junkies zat... psssssssssssst drugs kopen of een fiets kan ook, wapens denk ik niet zo makkelijk,
maar dat durf ik niet met zkerheid te zeggen.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:46:03 #96
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950962
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:44 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Wapens doden geen mensen. Als mensen willen doden dan hebben ze genoeg aan een auto. Wil je pensioenfondsen ook gaan verbieden om in auto's te investeren...
Inderdaad, landmijnen doden geen mensen. Succes met je Bosnische wandeltochtje he. Doei zina.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950971
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:41 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Het was op twitter gisteren inderdaad wel raak, de ene groep tweette dat hij 'Scheiss auslander' had geroepen en de andere groep dat hij 'aluh ahkbar' had geroepen.
Ja, vooral door de mankerende, tegenstrijdige berichtgeving idd.
Nu heeft men er op twitter sws een sport van gemaakt om elkaar in twee kampen op te sluiten en elkaar gedurende de gehele dag het leven zuur te maken hoor.
I´m back.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:46:36 #98
74056 crew  ToT
pi_163950976
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:45 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Nu weer zijn hele leven in München ipv 2 jaar.
Ik kijk over een week wel weer eens, als ze er allemaal uit zijn.
idd, zelfs met de coup in Turkije had je veel sneller duidelijkheid over wat er aan de hand was, en dit is slechts een éénmansactie! _O-
pi_163950979
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:45 schreef FANN het volgende:

[..]

gewoon op straat....

Junkies zat... psssssssssssst drugs kopen of een fiets kan ook, wapens denk ik niet zo makkelijk,
maar dat durf ik niet met zkerheid te zeggen.
ik woon sinds 1985 in A'dam en mij wordt nooit wat aangeboden, behalve dan 'gratis' Parool :D
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:47:01 #100
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950985
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:46 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, vooral door de mankerende, tegenstrijdige berichtgeving idd.
Nu heeft men er op twitter sws een sport van gemaakt om elkaar in twee kampen op te sluiten en elkaar gedurende de gehele dag het leven zuur te maken hoor.
Het zou zomaar FOK! kunnen zijn.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950986
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:46 schreef Dven het volgende:

[..]

Inderdaad, landmijnen doden geen mensen. Succes met je Bosnische wandeltochtje he. Doei zina.
De argumenten zijn op. De wapens schieten niet uit zichzelf. Zwitserland zijn duizenden in omloop maar toch gebeurt zelden wat. Hetzelfde geldt voor Canada. Als mensen willen doden dan doen ze dat met keukengerei of een bestelbusje.
pi_163950993
edit: nvm
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:47:54 #103
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950997
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:41 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Als er hier een burgeroorlog uitbreekt (ik zou niet weten tussen wie trouwens), dan sta ik inderdaad met mijn bek vol tanden.
Genoeg hakbarretjes die het westen verachten en compleet niks hebben met de gemiddelde autochtoon en die zelfs haten.

Als we maar genoeg van dat soort haatbaarden importeren en als er maar genoeg hier geboren worden ( je bent pas een vrome moslim als je minstens 5 kinderen op de wereld zet, zo lijkt het ), is een burgeroorlog sowieso in de maak. Ik denk niet dat we hier in het westen eerst ons laten afslachten als makke lammetjes, voordat dat gebeurt. Ik gok op nog een aantal grote aanslagen en dan is het gebeurt.

Maar dit zal er natuurlijk niet ingaan bij de weg-met-ons-multiculturalisten.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:48:17 #104
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951005
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:47 schreef George_Zina het volgende:

[..]

De argumenten zijn op. Als mensen willen doden dan doen ze dat met keukengerei of een bestelbusje.
Nee, ik ben gewoon vermoeid van het reageren op randdebielen en -figuren. Ik heb mijzelf lang geleden al voorgehouden dat niet meer te doen op FOK!

Maar als jij voor jezelf de overwinning wilt binnenslepen dat mijn argumenten op zijn, dan mag je die overwinning gerust hebben. Doei he :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951016
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:47 schreef n00biedoobiedoo het volgende:

[..]

Nooit ene daklozenkrant?
Ocharme..
neee die lui zeggen alleen goedemiddag tegen mij
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:49:01 #106
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163951021
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:45 schreef Dven het volgende:

[..]

Nogmaals, geef gewoon even een quote waar ik iets mee kan. Je bent verdomme toch niet achterlijk dat ik het je drie keer moet vragen en uitleggen?

Dus nogmaals nogmaals :

Geef mij even een gepaste reactie die in de Bulgaarse kranten geplaatst kan worden na het uitbreken van de West-Europese Burgeroorlog (kutnaam trouwens, moeten we wel iets beters voor verzinnen). Maak er iets visionairs van.

Verder graag antwoord op de volgende vragen :

1. Wat is het eerste wat jij doet na het uitbreken van de EUrlog?
2. Indien je op de vlucht slaat, naar welk land vlucht je dan?
3. Waarom denk je dat Nederlanders wel het recht moeten hebben om naar andere landen te vluchten?
4. Wat vind je van je medelanders die laf vluchten in plaats van hun land opbouwen?

Graag in dezelfde volgorde beantwoorden. Indien ik tevreden ben met je antwoorden heb ik nog meer vragen voor je.
Rot op, troll
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
pi_163951022
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:46 schreef computergirl het volgende:

[..]

ik woon sinds 1985 in A'dam en mij wordt nooit wat aangeboden, behalve dan 'gratis' Parool :D
:D drugs ooit wel een keer, ik denk wiet, maar die goser sprak iedereen aan :')

fiets liep ook iemand eens mee te leuren, maar meestal word ik wel overgeslagen denk ik :+

ik zie ze wel eens leuren... dat wel....
pi_163951027
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:48 schreef computergirl het volgende:

[..]

neee die lui zeggen alleen goedemiddag tegen mij
Potdikkie, nog te traag met editen ;)
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:49:32 #109
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951031
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:47 schreef 24Fan het volgende:

[..]

( je bent pas een vrome moslim als je minstens 5 kinderen op de wereld zet, zo lijkt het )
Wat gaat hier fout

"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951032
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:48 schreef Dven het volgende:

[..]

Nee, ik ben gewoon vermoeid van het reageren op randdebielen en -figuren. Ik heb mijzelf lang geleden al voorgehouden dat niet meer te doen op FOK!

Maar als jij voor jezelf de overwinning wilt binnenslepen dat mijn argumenten op zijn, dan mag je die overwinning gerust hebben. Doei he :)
Hoe verklaar je dat in Zwitserland en Canada nooit wat gebeurt? Beide landen zijn veel wapens in omloop.
pi_163951045
Dit schijnt de schutter te zijn.

pi_163951047
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:45 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Nu weer zijn hele leven in München ipv 2 jaar.
Ik kijk over een week wel weer eens, als ze er allemaal uit zijn.
sinds twee jaar bij z'n ouders ergens in Munchen, was de volledige quote dacht ik. Of dat betekent dat ie voordien niet bij z'n ouders woonde, of niet in Munchen, of ergens anders in Munchen of een combinatie van deze, I don't know.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163951048
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:49 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Rot op, troll
laag niveautje hoor
pi_163951056
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef aloa het volgende:
Dit schijnt de schutter te zijn.

[ afbeelding ]
sjezus, da's nog een kind :'(
pi_163951057
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:49 schreef Dven het volgende:

[..]

Wat gaat hier fout

[ afbeelding ]
Het zijn vooral die halve kinderen die 't probleem zijn
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:50:44 #116
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951058
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef aloa het volgende:
Dit schijnt de schutter te zijn.

[ afbeelding ]
Duidelijk gehersenspoeld door de islam. Z'n trui heeft ook iets weg van een mislukte IS-vlag
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951062
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef aloa het volgende:
Dit schijnt de schutter te zijn.

[ afbeelding ]
Just a kid.
I´m back.
pi_163951063
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef aloa het volgende:
Dit schijnt de schutter te zijn.

[ afbeelding ]
Een echte Germaanse Duitser. Dat zie je meteen.
pi_163951088
Linkje staat al een tijdje in de OP voor wie het wil volgen...

http://www.tagesschau.de/(...)vestream1/index.html
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:52:31 #120
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951098
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef n00biedoobiedoo het volgende:

[..]

Het zijn vooral die halve kinderen die 't probleem zijn
Eigenlijk zijn het er drie maar ze noteren 2,5 omdat van eentje de helft al in de zandbak zit met zijn hart en ziel.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951121
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:51 schreef FANN het volgende:
Linkje staat al een tijdje in de OP voor wie het wil volgen...

http://www.tagesschau.de/(...)vestream1/index.html
Wat staat er in de link? Het motief al bekend? Verlangde hij naar Iran en deed hij daarom pang pang.
pi_163951123
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:47 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het zou zomaar FOK! kunnen zijn.
In feite zijn er 3 kampen.
Allochtonen van welk pluimage dan ook.
En dan olv Chris Klomp de ultra-relativisten.
En dan olv Joost Niemöller de zelfbenoemde realisten.
I´m back.
pi_163951126
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:47 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Genoeg hakbarretjes die het westen verachten en compleet niks hebben met de gemiddelde autochtoon en die zelfs haten.

Als we maar genoeg van dat soort haatbaarden importeren en als er maar genoeg hier geboren worden ( je bent pas een vrome moslim als je minstens 5 kinderen op de wereld zet, zo lijkt het ), is een burgeroorlog sowieso in de maak. Ik denk niet dat we hier in het westen eerst ons laten afslachten als makke lammetjes, voordat dat gebeurt. Ik gok op nog een aantal grote aanslagen en dan is het gebeurt.
De hele bevolking moet zo ongeveer islamitisch zijn wil het deel extremisten groot genoeg worden om een burgeroorlog te kunnen voeren.
quote:
Maar dit zal er natuurlijk niet ingaan bij de weg-met-ons-multiculturalisten.
Als je het niet gelooft, dan ben je een weg-met-ons-multiculturalist. Ja, dat zal ze leren.
pi_163951133
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:52 schreef Dven het volgende:

[..]

Eigenlijk zijn het er drie maar ze noteren 2,5 omdat van eentje de helft al in de zandbak zit met zijn hart en ziel.
Waarom kijk je nu weer naar de Marokkanen, hmm? Ze hebben er allemaal een halfje toch?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:56:20 #125
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951195
quote:
12s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:53 schreef n00biedoobiedoo het volgende:

[..]

Waarom kijk je nu weer naar de Marokkanen, hmm? Ze hebben er allemaal een halfje toch?
Bekeerlingen :N
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951215
Merkel :')

Het kan toch niet anders of die partij wordt enorm zwaar afgestraft in komende verkiezingen
pi_163951238
Het schijnt dat 450 doden zijn gevallen. Dat is echt fantastisch.
pi_163951255
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:53 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Wat staat er in de link? Het motief al bekend? Verlangde hij naar Iran en deed hij daarom pang pang.
Livestream
pi_163951260
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:46 schreef computergirl het volgende:

[..]

ik woon sinds 1985 in A'dam en mij wordt nooit wat aangeboden, behalve dan 'gratis' Parool :D
Nooit in de Damstraat geweest, beetje op het einde? Hasjiesj, hasjiesj, fluisteren een ieder dan toe.
I´m back.
pi_163951265
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:58 schreef FANN het volgende:

[..]

Livestream
Oke man.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:59:19 #131
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163951268
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:53 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

De hele bevolking moet zo ongeveer islamitisch zijn wil het deel extremisten groot genoeg worden om een burgeroorlog te kunnen voeren.

[..]

Als je het niet gelooft, dan ben je een weg-met-ons-multiculturalist. Ja, dat zal ze leren.
Ik heb het niet alleen over de medelanders, maar vooral ook over de autochtonen die dit allemaal zien gebeuren. Complete steden en wijken die niet meer Nederlands zijn, allochtone criminaliteit die relatief gezien de pan uit rijst en per slot van rekening de telkens frequenter voorkomende aanslagen uit dezelfde bevolkingsgroepen. Ik hoor om me heen alleen maar negativiteit over de allochtonenproblematiek. En nee, dat zijn niet alleen maar pvv'ers. Wanneer is het genoeg, wanneer doen we hier wat aan?
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
pi_163951279
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nooit in de Damstraat geweest, beetje op het einde? Hasjiesj, hasjiesj, fluisteren een ieder dan toe.
Ik zeg altijd 'gezondheid' terug.
pi_163951281
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:59 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Oke man.
Handig toch?

en graag gedaan hoor...
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 13:02:31 #134
74056 crew  ToT
pi_163951342
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:57 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Merkel :')

Het kan toch niet anders of die partij wordt enorm zwaar afgestraft in komende verkiezingen
Alle moslims zullen uiteraard sowieso wel voor haar stemmen. ;)
pi_163951398
Om 14:30 gaar Angela preken, t Zal tijd worden.
pi_163951417


dit zou de fake FB zijn met de Fake advertentie voor de Mac?

Kommt heute um 16 Uhr Mggi am OEZ

dus dan wist hij precies hoe laat ze zouden komen?

Der Facebook-Account war diversen Usern aufgefallen, weil er sich in verdächtiger Weise auf den Tatort und die Tatzeit des Vorfalls bezieht. Der Account lautet auf den Namen «Selina Akim», wurde am 11. Mai angemeldet. Die Formulierung im Post klingt fast so, als ob möglichst viele Leute mobilisiert werden sollten. Weitere Posts sind auf der Seite nicht einsehbar. In der Selbstbeschreibung steht, dies sei ein neuer Account, weil ein älterer gehackt worden sei. Als Geburtsort gibt der Account Starnberg an, als Wohnort München. Mittlerweile wurde das Konto deaktiviert.

Es wird vermutet, dass der Täter das Fakeprofil selbst eröffnet hat.
Die Polizei bestätigte heute an der Pressekonferenz um 12 Uhr diese Vermutungen. Der Täter habe das Profil «gehackt». Momentan werde die Sache untersucht und abgeklärt.

Wie der «Bayrische Rundfunk» meldet, befinden sich vor allem Jugendliche unter den Opfern: Zwei Mädchen und sechs Jungen und junge Männer im Alter zwischen 14 und 21 Jahren.

Das älteste Opfer ist eine Frau im Alter von 45 Jahren.
Der Todesschütze handelte alleine. Bereits gestern Abend um 20.30 Uhr fand die Polizei die Leiche des Mannes, der nach dem Blutbad sich selbst erschossen hatte.
Der Täter ist mittlerweile identifiziert, obwohl es noch Unstimmigkeiten um seinen Vornamen gibt, während die britische «Daily Mail» Ali Sonboly als Name angibt, nennt ihn «Spiegel.de» David.
Unbestritten ist aber der Nachname. Das bestätigen auch Recherchen des BLICK-Reporters im Wohnhaus des Attentäters.

http://www.blick.ch/news/(...)nalds-id5297555.html
  zaterdag 23 juli 2016 @ 13:06:10 #137
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_163951456
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef aloa het volgende:
Dit schijnt de schutter te zijn.

[ afbeelding ]
:N zover heen zijn dat je tot dit soort daden in staat bent...
pi_163951500
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:06 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

:N zover heen zijn dat je tot dit soort daden in staat bent...
Een Iraniër fan van Breivik? Het wordt steeds gekker. 8)7
pi_163951501
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:06 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

:N zover heen zijn dat je tot dit soort daden in staat bent...
En dat alles omdat ie geen stage kon krijgen.

Weg met ons. Wij hebben gefaald en hebben dit verdiend.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 13:07:55 #140
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951507
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:59 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Ik heb het niet alleen over de medelanders, maar vooral ook over de autochtonen die dit allemaal zien gebeuren. Complete steden en wijken die niet meer Nederlands zijn, allochtone criminaliteit die relatief gezien de pan uit rijst en per slot van rekening de telkens frequenter voorkomende aanslagen uit dezelfde bevolkingsgroepen. Ik hoor om me heen alleen maar negativiteit over de allochtonenproblematiek. En nee, dat zijn niet alleen maar pvv'ers. Wanneer is het genoeg, wanneer doen we hier wat aan?
Waarom pak je samen met je hardwerkende medeburgers de rieken niet om op straat te gaan protesteren tegen al deze islamterreur?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951536
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:07 schreef Dven het volgende:

[..]

Waarom pak je samen met je hardwerkende medeburgers de rieken niet om op straat te gaan protesteren tegen al deze islamterreur?
Omdat ze daar, in tegenstellking tot de nederturken, een vergunning voor moet hebben.
pi_163951547
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:59 schreef n00biedoobiedoo het volgende:

[..]

Ik zeg altijd 'gezondheid' terug.
Zal mijn anekdote maar niet vertellen toen ik dit voor het eerst meemaakte.
I´m back.
pi_163951575
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:59 schreef 24Fan het volgende:

[..]

Ik heb het niet alleen over de medelanders, maar vooral ook over de autochtonen die dit allemaal zien gebeuren. Complete steden en wijken die niet meer Nederlands zijn, allochtone criminaliteit die relatief gezien de pan uit rijst en per slot van rekening de telkens frequenter voorkomende aanslagen uit dezelfde bevolkingsgroepen. Ik hoor om me heen alleen maar negativiteit over de allochtonenproblematiek. En nee, dat zijn niet alleen maar pvv'ers. Wanneer is het genoeg, wanneer doen we hier wat aan?
Ik denk dat je geen allochtonen, maar moslims bedoelt. En kritiek op de islam wordt langzamerhand steeds meer geaccepteerd en die kritiek gaat langzamerhand zorgen voor een niet te keren golf van secularisatie onder moslims.

Althans, dat is wat ik zie gebeuren.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 13:10:25 #144
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_163951583
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:07 schreef Elzies het volgende:

[..]

Een Iraniër fan van Breivik? Het wordt steeds gekker. 8)7
? Waar zeg ik dat dan? Ik heb het gewoon erover in algemene zin.
pi_163951601
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:07 schreef Dven het volgende:

[..]

Waarom pak je samen met je hardwerkende medeburgers de rieken niet om op straat te gaan protesteren tegen al deze islamterreur?
Omdat wij zijn beschaafd en ontwikkeld zijn. Iemand moet het goede voorbeeld geven.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 13:11:22 #146
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951617
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:09 schreef n00biedoobiedoo het volgende:

[..]

Omdat ze daar, in tegenstellking tot de nederturken, een vergunning voor moet hebben.
Het is weer eens een (s)links complot :N

Hoe vind jij dat eigenlijk? Dat iedereen hier zo kwaad spreekt over al die gevaarlijke moslims terwijl alle aanslagen in NL vooralsnog van Tristannetjes en Karstjes vandaan komen?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951622
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:50 schreef FANN het volgende:

[..]

sjezus, da's nog een kind :'(
Kan een oude foto zijn he
  zaterdag 23 juli 2016 @ 13:11:51 #148
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163951629
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:10 schreef Elzies het volgende:

[..]

Omdat wij zijn beschaafd en ontwikkeld zijn. Iemand moet het goede voorbeeld geven.
Protesteren is niet beschaafd?

Oke gekkie.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163951668
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:10 schreef Jigzoz het volgende:
Ik denk dat je geen allochtonen, maar moslims bedoelt. En kritiek op de islam wordt langzamerhand steeds meer geaccepteerd en die kritiek gaat langzamerhand zorgen voor een niet te keren golf van secularisatie onder moslims.

Althans, dat is wat ik zie gebeuren.
Ik help het je zo hopen, alleen ik zie de verandering totaal niet. En zolang kinderen nog steeds naar conservatief religieus onderwijs gaan zal het niet snel veranderen, imo. Maar dit is compleet OT.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_163951669
olg66 twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 13:06:38 Opfer stammen aus München und Umgebung. 2 13-jährige, 3 14-jährige, ein 17-jähriges, ein 19-jähriges, ein 20-jähriges u. 45-jähriges Opfer. reageer retweet
I´m back.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 13:13:25 #151
74056 crew  ToT
pi_163951677
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 13:11 schreef Dven het volgende:

[..]

Protesteren is niet beschaafd?

Oke gekkie.
Ja heel gek als je protesteren met RIEKEN in de hand niet beschaafd vindt idd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')