Hij wil gewoon dat je niet te dik wordt denk ikquote:Op zondag 3 juli 2016 21:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Waar maak jij je nou eigenlijk druk om
Eet wat jij wilt en laat ook ieder lekker eten wat zij willen.
quote:
Wat zit daar allemaal in? Ziet er vies uit.quote:
Spinazie, 400 gramquote:
Blijft het wel 2 dagen goed? Op vers geperst sinaasappelsap staat soms "Binnen 1 dag consumeren".quote:Op maandag 4 juli 2016 13:49 schreef FANN het volgende:
[..]
Spinazie, 400 gram![]()
1 grote avocado
Veel vers sinaasappelsap
een paar flinke scheppen zelfgemaakte notenmix
( je weet wel wat ik in een ander topic aan je uitlegde)
en een beetje lijnzaad![]()
Ik heb 2 van die plastic bekers vol hoorde spinazie moest op
dus ik dacht.....
nah... doe ik alles in één keer, wat vandaag niet opgaat gaat morgen wel op...
maar die ene plastic beker is al bijn leeg
Ja is de volgende dag ook nog goed hoor... ik doe het in elk geval váák zo dus..........quote:Op maandag 4 juli 2016 13:52 schreef Firewarrior het volgende:
[..]
Blijft het wel 2 dagen goed? Op vers geperst sinaasappelsap staat "Binnen 1 dag consumeren".
Ja maar ik lust het zo ook wel.quote:Op maandag 4 juli 2016 13:57 schreef emmyemmy het volgende:
Suiker op aardbeien![]()
Dat enhanced de smaak![]()
Kaas, Google stukquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.en een 0% biertje![]()
quote:Op maandag 4 juli 2016 21:04 schreef FANN het volgende:
Het ziet er niet uit maar het is héél lekker![]()
Aardappelpuree met gebakken uitjes, champignonnetjes, gele, rode en groen paprikaWat voor sausje door de groenten?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.en een 0% biertje
Ik had zalm vnv met n twisterijsje toe.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
één sausje... gewoon gebakken in olijfolie en door de pureequote:Op maandag 4 juli 2016 22:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat voor sausje door de groenten?
Ik had zalm vnv met n twisterijsje toe.
Een lekkere vette kwak remoulade het liefst.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 13:36 schreef FutureFairytale het volgende:
baguette rosbief/rucola/remoulade en een glas verse jus.
Dikke tepels, zoete rode kool uit een potje.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 18:04 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Jachtschotel(riblap met ui, daaroverheen rode kool en bovenop aardappelpuree)
Het is wel winterkost, maar boeiend, echt zomers weer is het niet.
Als ik mijn hoofd even draai (zodat de foto goed is). Wat is linksboven en rechtsboven voor gerecht?quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:35 schreef Iwanius het volgende:
Lunch bestaande uit allemaal side-dishes dit keer.
Ik ben naar alles wel benieuwd. Beetje tekst en uitleg zou fijn zijn.quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:47 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Als ik mijn hoofd even draai (zodat de foto goed is). Wat is linksboven en rechtsboven voor gerecht?
Ben echt nieuwsgierig dit keer.
Zit je die crackers droog weg te knagen?quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:52 schreef Pap89 het volgende:
Ontbijt:
- 1 blik John West Tonijn
- 4x knackebrod zuurdesem rogge
- 1 jonagold
= 490 kcal
Lunch:
- 1 jonagold
- 4x knackebrod zuurdesem rogge
= 263 kcal
Ja, ik krijg altijd goed "droog" voer weg.quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:53 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Zit je die crackers droog weg te knagen?
Waarom?
Ja maar, waarom?quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:59 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Ja, ik krijg altijd goed "droog" voer weg.
Meeste moeten er niet aan denken
Dat is ook een boeuf bourguignon(links) en (rechts) een lichtgepaneerde visstick op een bedje van linzen en een donkere vissaus.Na vandaag is die laatste er niet meer omdat hij van de kaart gaat.quote:Op woensdag 6 juli 2016 12:47 schreef Amarantha het volgende:
Als ik mijn hoofd even draai (zodat de foto goed is). Wat is linksboven en rechtsboven voor gerecht?
Ben echt nieuwsgierig dit keer.
Moest even Googlen naar het eerste maar klinkt goed.quote:Op woensdag 6 juli 2016 13:10 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Dat is ook een boeuf bourguignon(links) en (rechts) een lichtgepaneerde visstick op een bedje van linzen en een donkere vissaus.Na vandaag is die laatste er niet meer omdat hij van de kaart gaat.
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 6 juli 2016 19:16 schreef FANN het volgende:
[..]tot ik dat postte had ik alleen koffie op want ik was gisteren uit eten geweest en ik had
héél veel gegeten!
En voor het eerst in mijn leven Gamba's gegetenzó lekker
en ik dacht altijd dat ik
het niet zou lusten, want zag er niet lekker uit![]()
beetje dom van mij![]()
ja,ja, Vega is het niet... maar ik eet wel vaker visgeen trek in warm eten komt mij niet gauw voorSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.maar fruit is ook jummie. Wat had je allemaal gisteren dan, naast lekkere gamba's?
Mijn toetje: perzik/passievruchtkwark
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
eh... ik ben die namen allemaal vergeten, het waren allemaal kleine gerechtjes,quote:Op woensdag 6 juli 2016 19:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
geen trek in warm eten komt mij niet gauw voormaar fruit is ook jummie. Wat had je allemaal gisteren dan, naast lekkere gamba's?
Mijn toetje: perzik/passievruchtkwark
foffiequote:Op woensdag 6 juli 2016 19:54 schreef FANN het volgende:
[..]
eh... ik ben die namen allemaal vergeten, het waren allemaal kleine gerechtjes,
allemaal dingetjes die ik nog nooit gegeten had![]()
het toetje weet ik nog wel, foffie met zúlke lekker citroentaart![]()
Mits goed bereid is het een heerlijk,vullend en stevig gerecht.quote:Op woensdag 6 juli 2016 18:13 schreef Amarantha het volgende:
Moest even Googlen naar het eerste maar klinkt goed.
Ik kreeg toch trek in iets stevigers dan fruit en toen heb ik maar een patatje pindasausquote:
Beterschap, komt vanzelf goed.quote:Op woensdag 6 juli 2016 21:58 schreef Thezappa het volgende:
Laatste dagen alleen Maria biscuit..en bouillon..thee..
Volgens mij ga ik eran
Maar waarom precies, de aardbeien in juni zijn al zo zoet van zichzelf.quote:Op woensdag 6 juli 2016 22:27 schreef Helsinki het volgende:
Aardbeien met SUIKER. Kom maar op met die wijsneuzerige reacties.
Dan zijn ze nog zoeter.quote:Op woensdag 6 juli 2016 22:31 schreef MCH het volgende:
[..]
Maar waarom precies, de aardbeien in juni zijn al zo zoet van zichzelf.
Jij weet wat lekker isquote:Op woensdag 6 juli 2016 22:27 schreef Helsinki het volgende:
Aardbeien met SUIKER. Kom maar op met die wijsneuzerige reacties.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
U is welkom.quote:Op vrijdag 8 juli 2016 18:33 schreef Tem het volgende:
Na de tip van Iwanius eens Moksie Metie Tjauw Min gehaald bij Madame Jeanette.
Deze is inderdaad erg lekker en beter dan bij Kiem FoeiWordt het vaste adresje, bedankt Iwanius
Pindakaas met suiker at ik altijd als kindquote:Op zaterdag 9 juli 2016 13:08 schreef Helsinki het volgende:
Twee geroosterde broodjes met pindakaas, banaan en wat suiker. Ja, suiker.
Vanavond pasta met pesto.
Precies dit!quote:Op zaterdag 9 juli 2016 14:25 schreef nectarientje het volgende:
Broodje hamburger gemaakt door
Ik zat erbij, keek ernaar en at het met smaak op
Lekker! Balansdag!quote:Op zaterdag 9 juli 2016 17:10 schreef banaantjeEE het volgende:
Frietjes met frikandellen en nu een Lion
Oef, zelfgemaakt stroopwafelijsquote:Op zaterdag 9 juli 2016 19:10 schreef vinnypassy het volgende:
Fish and chips met stroofwafelijs toe. Zo blij met mijn ijsmachine. En voor het eerst iets wat goed gelukt was met frituren in een pannetje.![]()
[ afbeelding ] [ afbeelding ] [ afbeelding ]
En was dat lekker?quote:Op zondag 10 juli 2016 00:40 schreef Amarantha het volgende:
Dit was mijn avondeten (schnitzel met patat):
Het ziet er toch verdomd lekker uitquote:
Smaken verschillen. Ik zou balen als ik zo'n bord voor me kreeg.quote:Op zondag 10 juli 2016 10:38 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Het ziet er toch verdomd lekker uit
Ditquote:Op zondag 10 juli 2016 12:03 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik kan de schnitzel niet eens vinden.
Ik ook, zeker gezien dat soort tenten altijd veel te duur zijnquote:Op zondag 10 juli 2016 10:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Smaken verschillen. Ik zou balen als ik zo'n bord voor me kreeg.
Ow, dat was op restaurant?quote:Op zondag 10 juli 2016 10:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Smaken verschillen. Ik zou balen als ik zo'n bord voor me kreeg.
quote:Op zondag 10 juli 2016 12:03 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik kan de schnitzel niet eens vinden.
quote:Op zondag 10 juli 2016 10:54 schreef RobinOok het volgende:
Smaken verschillen. Ik zou balen als ik zo'n bord voor me kreeg.
quote:Op zondag 10 juli 2016 12:03 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik kan de schnitzel niet eens vinden.
Gelukkig heb ik er van genotenquote:
Ik vind dit er smeriger uitzien dan die schnitzelquote:Op zondag 10 juli 2016 15:40 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
*burp*
Afkomstig van de zelf bereide lunch gezien het fraaie weer.
Hoe ziet jouw bord er dan uit als je aan het eten bent...quote:Op zondag 10 juli 2016 21:24 schreef Soury het volgende:
Ik vind dit er smeriger uitzien dan die schnitzel
Ik post genoeg foto's van mijn prutquote:Op maandag 11 juli 2016 19:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hoe ziet jouw bord er dan uit als je aan het eten bent...![]()
Actueel:
Maandag:
[ afbeelding ]
Licht gefrituurde gamba's in een pittige saus en kousenband met
gebakken rijst en een frisje gegeten bij nu Tem zijn lievelings Surinaamse-Chinees.
[ afbeelding ]
Acclimatiseren. Lekker weer,beetje veel wind wel ,maar aangenaam.
hihi, leuk garpje.quote:Op dinsdag 12 juli 2016 17:42 schreef misterxvany het volgende:
Gebakken Pikachu's met romige kaassaus.
Bedankt voor het uitleggen van de afkorting Hans!quote:Op woensdag 13 juli 2016 16:08 schreef Bienelientjee het volgende:
Een BLT, bacon- lettuce- tomato, sandwich als lunch
Vanavond maak ik couscous
Geen probleem!quote:Op woensdag 13 juli 2016 20:28 schreef MCH het volgende:
[..]
Bedankt voor het uitleggen van de afkorting Hans!
Ik heb deze tapas allemaal op (schoteltjes/bakjes formaat). Dat vind ik t leuke van miniporties; veel verschillende dingen kunnen etenquote:Op donderdag 14 juli 2016 23:25 schreef RobinOok het volgende:
Was dat de keus of heb je dat allemaal op, Iwania?!?!
Klinkt heerlijk.quote:Op vrijdag 15 juli 2016 18:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Ga mijn baconburgers maken, 1/3 gerookt spek, 2/3 rundvlees, door de molen en gehakt van draaien. Daar burgers mee maken met échte chedder, augurk,coeur de boeuf, rucola, ketchup en remoulade.
Wat is het?quote:Op vrijdag 15 juli 2016 20:53 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Goed voer voor een vrijdagavond.
En we dronken daar dit bij.
[ afbeelding ]
Patat met gefrituurde mosselenquote:Op vrijdag 15 juli 2016 20:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is het?
Ik heb zo een kaasbroodje en kijk wel of ik daarna meer trek heb
Toch knap dat je er dan 5 weg krijgt.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 10:49 schreef Karzai het volgende:
5 bakkies senseo slootwater een banaan en een ei
gaat lekkerquote:Op zondag 17 juli 2016 02:10 schreef FutureFairytale het volgende:
Uur geleden bij BK een whopper kaas en chili cheesenuggets als 'avondeten'
Na mijn Febo patat en kroket vanmiddag![]()
Van mij welquote:Op zondag 17 juli 2016 08:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja he haha. Tis vakantie, mag het dan?
Nog nietquote:
Ik heb koffie en een boterham met Pindakaasquote:Op zondag 17 juli 2016 11:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nog niet(sliep net weer). Zo denk eerst een beetje kwark. Vanavond eet ik de kersen op
Beetje last van m'n buik nog van gisteren dus begonnen met een flesje sinaasappel-aardbeisapquote:Op zondag 17 juli 2016 12:48 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb koffie en een boterham met Pindakaas
Geen wonder na 2x bergen fastfood op 1 dag.quote:Op zondag 17 juli 2016 13:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beetje last van m'n buik nog van gisteren dus begonnen met een flesje sinaasappel-aardbeisap
Ik kan niet van die mooie foto's maken als jijquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 17 juli 2016 19:05 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik kan niet van die mooie foto's maken als jij![]()
Volgende keer iets meer spinazie gebruiken maar het was weer lekkerIk gebruik altijd het recept uit Gordon Ramsey - Great Escape kookboek. (met wat kleine aanpassingen uiteraard)
oh... ziet er lekker uitSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zondag 17 juli 2016 19:05 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik kan niet van die mooie foto's maken als jij![]()
Volgende keer iets meer spinazie gebruiken maar het was weer lekkerIk gebruik altijd het recept uit Gordon Ramsey - Great Escape kookboek. (met wat kleine aanpassingen uiteraard)
Ziet er evengoed lekker uit!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Jij ging niet met honger slapen als je dat om deze tijd gegeten hebtquote:Op zondag 17 juli 2016 23:40 schreef HeIsMagicYouKnow het volgende:
4 witte boterhammen met ham en cervelaat + paar bekers melk
Halve haan met patat en appelmoes (afgehaald)
Bak vanille yoghurt
Nu nog 2 boterhammen met pindakaassssssssssss
Met of zonder mosterd?quote:Op maandag 18 juli 2016 12:25 schreef Dragonberry het volgende:
Boterham met gehaktbal die over was van avondeten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |