wanneer ga je het konijn slachten en opvreten? dat wil ik wel zienquote:Op zondag 10 juli 2016 15:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
De BBQ aangemaakt en deze laatste spareribs even grillen.
[ afbeelding ]
En het bordje met de overige spareribs als borrelhapje. Ik heb weer mijn best gedaan.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En het eigen meegenomen bestek,rode wijn,de gevulde kommen met een zelfgemaakte spitskoolsalade,
aardappelsalade en natuurlijk stukjes mais.
[ afbeelding ]
Kijk,dat heb je weer goed gedaan iwanius,Je steak met een lekker vetrandje bereiden.Zoals het hoort en lekker groot,sappig en mals!.
[ afbeelding ]
Jeu...het volgeschepte bord met een simpel biertje erbij.
[ afbeelding ]
Wat is dat nou? Even alleen heerlijk acclimatiseren na het eten met een paffert
en een leeg glas? "Hallo Miep,kom eens vullen"
[ afbeelding ]
Kijk...betere werk.Gevuld wijnglas met een Sauternes Château Rieussec. Top!
( en we dommelen een beetje weg terwijl 'Miep' met haar vriendin zich heeft teruggetrokken.)
Het gaat om het eindresultaat.quote:Op maandag 11 juli 2016 19:46 schreef Iwanius het volgende:
Post hier foto's van je kookkunsten!
Dus wat is je punt als ik alles zelf bereid heb? En tis allemaal niet zo moeilijk en simpel eigenlijk.
Dit ja.quote:Op maandag 11 juli 2016 20:39 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Het gaat om het eindresultaat.
Onderstaand is voldoende.
[ afbeelding ]
Oeh, die aardappelpartjes zien er wel héél erg lekker uit!quote:Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.
[ afbeelding ]
Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Ziet er goed uit!quote:Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.
[ afbeelding ]
Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Boh Heb je een hele grote familie, of heb je de helft ingevroren of heb je ze verkocht?quote:Op dinsdag 12 juli 2016 21:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Vandaag een paar sateetjes gemaakt
[ afbeelding ]
Leuk! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. De garnaaltjes heb ik van de toko inderdaad.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 15:43 schreef Smallish het volgende:
O, en wij gaan vanavond jouw aardappelgerechtje maken, Noa!
Jup!quote:Op zaterdag 16 juli 2016 15:42 schreef Smallish het volgende:
Waar haal je gedroogde garnaaltjes? Toko?
Ja, fijne site, Robin.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 23:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jup!
Meer info over hoe en wat : http://www.aziatische-ingredienten.nl/gedroogde-garnalen/
Wat leuk! Vind ik altijd weer even spannend als iemand wat maakt.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 22:23 schreef Smallish het volgende:
Noa, heerlijk! Echt een blijvertje. We hebben jouw hoeveelheden gevolgd (ietsje meer dit, ietsje minder dat) maar eigenlijk wel zo ongeveer wat jij aangaf. Gesmuld, houden we er echt in!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |