abonnement Unibet Coolblue
pi_163642895
Lunch:


De BBQ aangemaakt en deze laatste spareribs even grillen.



En het bordje met de overige spareribs als borrelhapje. Ik heb weer mijn best gedaan.




En het eigen meegenomen bestek,rode wijn,de gevulde kommen met een zelfgemaakte spitskoolsalade,
aardappelsalade en natuurlijk stukjes mais.



Kijk,dat heb je weer goed gedaan iwanius,Je steak met een lekker vetrandje bereiden.Zoals het hoort en lekker groot,sappig en mals!.



Jeu...het volgeschepte bord met een simpel biertje erbij.



Wat is dat nou? Even alleen heerlijk acclimatiseren na het eten met een paffert
en een leeg glas? "Hallo Miep,kom eens vullen"



Kijk...betere werk.Gevuld wijnglas met een Sauternes Château Rieussec. Top!
( en we dommelen een beetje weg terwijl 'Miep' met haar vriendin zich heeft teruggetrokken.)


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-07-2016 15:37:00 ]
  zondag 10 juli 2016 @ 21:24:50 #152
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_163652487
quote:
2s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:

[ afbeelding ]
De BBQ aangemaakt en deze laatste spareribs even grillen.


[ afbeelding ]
En het bordje met de overige spareribs als borrelhapje. Ik heb weer mijn best gedaan.


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En het eigen meegenomen bestek,rode wijn,de gevulde kommen met een zelfgemaakte spitskoolsalade,
aardappelsalade en natuurlijk stukjes mais.


[ afbeelding ]
Kijk,dat heb je weer goed gedaan iwanius,Je steak met een lekker vetrandje bereiden.Zoals het hoort en lekker groot,sappig en mals!.


[ afbeelding ]
Jeu...het volgeschepte bord met een simpel biertje erbij.


[ afbeelding ]
Wat is dat nou? Even alleen heerlijk acclimatiseren na het eten met een paffert
en een leeg glas? "Hallo Miep,kom eens vullen"


[ afbeelding ]
Kijk...betere werk.Gevuld wijnglas met een Sauternes Château Rieussec. Top!
( en we dommelen een beetje weg terwijl 'Miep' met haar vriendin zich heeft teruggetrokken.)

wanneer ga je het konijn slachten en opvreten? dat wil ik wel zien

mooi servies
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_163658965
Kijk,iemand die ook zijn pappenheimers kent. Ja,heb het al wat jaartjes in huis hoor. :s)
  maandag 11 juli 2016 @ 02:07:42 #154
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_163659663
Het servies vind ik niks, maar het bestek vind ik erg tof. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  roze maandag 11 juli 2016 @ 02:31:35 #155
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_163659722
Verkeerde topic?
Your beauty never ever scared me.
pi_163672384
Post hier foto's van je kookkunsten!

Dus wat is je punt als ik alles zelf bereid heb? En tis allemaal niet zo moeilijk en simpel eigenlijk.
pi_163673767
quote:
2s.gif Op maandag 11 juli 2016 19:46 schreef Iwanius het volgende:
Post hier foto's van je kookkunsten!

Dus wat is je punt als ik alles zelf bereid heb? En tis allemaal niet zo moeilijk en simpel eigenlijk.
Het gaat om het eindresultaat.
Onderstaand is voldoende.
  roze maandag 11 juli 2016 @ 22:43:22 #158
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_163677680
quote:
0s.gif Op maandag 11 juli 2016 20:39 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Het gaat om het eindresultaat.
Onderstaand is voldoende.
[ afbeelding ]
Dit ja.
Your beauty never ever scared me.
pi_163698938
Vandaag een paar sateetjes gemaakt :7 *) :+

Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_163758027


Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.



Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 15:54:10 #161
207727 Smallish
Kleintje!
pi_163760504
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.

[ afbeelding ]

Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Oeh, die aardappelpartjes zien er wel héél erg lekker uit!
Is dat zo?
pi_163760862
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.

[ afbeelding ]

Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Ziet er goed uit! :9
  vrijdag 15 juli 2016 @ 16:13:57 #163
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163760887
Hmmm. :9
pi_163764119
Dank jullie! Was allebei erg lekker en ga het zeker vaker maken.
pi_163777846
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 21:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Vandaag een paar sateetjes gemaakt :7 *) :+

[ afbeelding ]
Boh :9 Heb je een hele grote familie, of heb je de helft ingevroren of heb je ze verkocht? :P
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:07:17 #166
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163782806
Oh, die wil ik ook! Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room. :9

Maar allemaal niet in huis en kwam bij toeval shrimp fritters tegen. Ook lekker! Ik denk eerrlijk gezegd door de gedroogde garnaaltjes. Fluffy en luchtig, naar recept van Rasamalaysia maar beetje aangepast.


Shrimp Fritters


Cucur Udang/ Bawang (Garnalen & uien koekjes)
(voor 2 personen)

80 gr grote garnaal (stuk of 5) in grotere stukjes
1/4 cup gedroogde garnalen (even geweekt/gewassen en in hele kleine stukjes)
1/4 cup fijngesneden ui
handje kemangi (citroenbasilicum)
110 gram bloem
1 tl bakpoeder
3/4 cup water
1 schepje bouillonpoeder
1/2 tl versgemalen peper
1/2 tl suiker
1/4 tl koenjit

Roer alles door elkaar tot een dik maar lopend beslag.
Verwarm frituurolie tot 180 graden.
Laat met een lepel kleine kwakjes beslag in de olie vallen.
Frituur in minuut of 3 goudbruin.
Lekker met zoete chilisaus of sambal djahe
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:16:29 #167
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_163782969
Ik wil dat!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_163784871
Ik ook! Wil al een tijdje shrimp fritters maken, maar nog niet gedaan. Heb nog wat gedroogde garnaaltjes in de vriezer.
pi_163786408
Waar haal je gedroogde garnaaltjes? Toko?
Is dat zo?
pi_163786442
O, en wij gaan vanavond jouw aardappelgerechtje maken, Noa!
Is dat zo?
pi_163790530
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:43 schreef Smallish het volgende:
O, en wij gaan vanavond jouw aardappelgerechtje maken, Noa!
Leuk! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. De garnaaltjes heb ik van de toko inderdaad.
pi_163796075
Noa, heerlijk! Echt een blijvertje. We hebben jouw hoeveelheden gevolgd (ietsje meer dit, ietsje minder dat) maar eigenlijk wel zo ongeveer wat jij aangaf. Gesmuld, houden we er echt in!
Is dat zo?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 23:29:32 #173
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163798248
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:42 schreef Smallish het volgende:
Waar haal je gedroogde garnaaltjes? Toko?
Jup!
Meer info over hoe en wat : http://www.aziatische-ingredienten.nl/gedroogde-garnalen/
  zondag 17 juli 2016 @ 00:30:07 #174
207727 Smallish
Kleintje!
pi_163799643
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 23:29 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Jup!
Meer info over hoe en wat : http://www.aziatische-ingredienten.nl/gedroogde-garnalen/
Ja, fijne site, Robin. O+
Is dat zo?
pi_163802320
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 22:23 schreef Smallish het volgende:
Noa, heerlijk! Echt een blijvertje. We hebben jouw hoeveelheden gevolgd (ietsje meer dit, ietsje minder dat) maar eigenlijk wel zo ongeveer wat jij aangaf. Gesmuld, houden we er echt in!
Wat leuk! Vind ik altijd weer even spannend als iemand wat maakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')