wanneer ga je het konijn slachten en opvreten? dat wil ik wel zienquote:Op zondag 10 juli 2016 15:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
[ afbeelding ]
De BBQ aangemaakt en deze laatste spareribs even grillen.
[ afbeelding ]
En het bordje met de overige spareribs als borrelhapje. Ik heb weer mijn best gedaan.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En het eigen meegenomen bestek,rode wijn,de gevulde kommen met een zelfgemaakte spitskoolsalade,
aardappelsalade en natuurlijk stukjes mais.
[ afbeelding ]
Kijk,dat heb je weer goed gedaan iwanius,Je steak met een lekker vetrandje bereiden.Zoals het hoort en lekker groot,sappig en mals!.
[ afbeelding ]
Jeu...het volgeschepte bord met een simpel biertje erbij.
[ afbeelding ]
Wat is dat nou? Even alleen heerlijk acclimatiseren na het eten met een paffert
en een leeg glas? "Hallo Miep,kom eens vullen"
[ afbeelding ]
Kijk...betere werk.Gevuld wijnglas met een Sauternes Château Rieussec. Top!
( en we dommelen een beetje weg terwijl 'Miep' met haar vriendin zich heeft teruggetrokken.)
Het gaat om het eindresultaat.quote:Op maandag 11 juli 2016 19:46 schreef Iwanius het volgende:
Post hier foto's van je kookkunsten!
Dus wat is je punt als ik alles zelf bereid heb? En tis allemaal niet zo moeilijk en simpel eigenlijk.
Dit ja.quote:Op maandag 11 juli 2016 20:39 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Het gaat om het eindresultaat.
Onderstaand is voldoende.
[ afbeelding ]
Oeh, die aardappelpartjes zien er wel héél erg lekker uit!quote:Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.
[ afbeelding ]
Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Ziet er goed uit!quote:Op vrijdag 15 juli 2016 14:17 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelpartjes uit de oven met harissa en Ras el Hanout, gegrilde kip met sumak, rode ui, feta, peterselie en een beetje zure room.
[ afbeelding ]
Japanse courgettekoekjes met okonomiyakisaus, kewpie mayo en aonori.
Bohquote:Op dinsdag 12 juli 2016 21:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Vandaag een paar sateetjes gemaakt![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
Leuk! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. De garnaaltjes heb ik van de toko inderdaad.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 15:43 schreef Smallish het volgende:
O, en wij gaan vanavond jouw aardappelgerechtje maken, Noa!
Jup!quote:Op zaterdag 16 juli 2016 15:42 schreef Smallish het volgende:
Waar haal je gedroogde garnaaltjes? Toko?
Ja, fijne site, Robin.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 23:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jup!
Meer info over hoe en wat : http://www.aziatische-ingredienten.nl/gedroogde-garnalen/
Wat leuk! Vind ik altijd weer even spannend als iemand wat maakt.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 22:23 schreef Smallish het volgende:
Noa, heerlijk! Echt een blijvertje. We hebben jouw hoeveelheden gevolgd (ietsje meer dit, ietsje minder dat) maar eigenlijk wel zo ongeveer wat jij aangaf. Gesmuld, houden we er echt in!
Nomquote:Op dinsdag 12 juli 2016 21:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Vandaag een paar sateetjes gemaakt![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
Oh, cool. Goed te weten. Misschien ween eens een poging wagen dat plan uit te voeren.quote:Op zondag 17 juli 2016 21:22 schreef Curiosity het volgende:
@RobinOok, jij zocht toch laatst wasabikaas?. Vanaf donderdag is het te koop bij de Lidl.
Ze hebben wasabi en sambalkaas.quote:Op zondag 17 juli 2016 21:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, cool. Goed te weten. Misschien ween eens een poging wagen dat plan uit te voeren.
Had het ondertussen ook gevonden in de Markthal. Maar Lidl is beter.
Ik kook voor een grote groepquote:Op zaterdag 16 juli 2016 03:01 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
BohHeb je een hele grote familie, of heb je de helft ingevroren of heb je ze verkocht?
Wasabikaas lijkt me niet zoveel aan.quote:
Such artistic much wow very powderquote:Op donderdag 28 juli 2016 20:54 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt paprika poeder.
Geen paprikapoeder uit Marokko importerenquote:Op donderdag 28 juli 2016 20:58 schreef zeer het volgende:
[..]
srs al het paprika poeder dat je kunt kopen isvergeleken hiermee
Mooie foto's! Hoe maak je paprika poeder zelf?quote:Op donderdag 28 juli 2016 20:54 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt paprika poeder.
Paprika drogen en malen. Heb een fruitdroger/dehydrator en een koffiemolen. That's itquote:Op donderdag 28 juli 2016 21:05 schreef Elvi het volgende:
[..]
Mooie foto's! Hoe maak je paprika poeder zelf?
Kan ik via jou bestellen?quote:Op donderdag 28 juli 2016 20:59 schreef Crip het volgende:
[..]
Geen paprikapoeder uit Marokko importeren
Stoer man.quote:Op donderdag 28 juli 2016 20:54 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zelf gemaakt paprika poeder.
Je denkt dat we dat allemaal weggegooid hebben? Snijplank gewoon afgeliktquote:Op donderdag 28 juli 2016 22:01 schreef Stimorol- het volgende:
Zelf maken en dan verspillen op een snijplank.
Ik wil van alle kruiden die ik gebruik zelf de poeders gaan maken eigenlijk. Galangal, gember, chilipoeder idd. etc. etc. Ben benieuwd of je daarmee ook zo'n enorm veel beter product krijgt.quote:Op vrijdag 29 juli 2016 05:10 schreef RobinOok het volgende:
Je kunt paprika's ook gedroogd kopen. Bij de Turk.
Ik laat ze altijd liggen, maar zal ze eens kopen voor paprikapoeder.
Zelf chilipoeder maken van gedroogde chilipepers deed ik al wel.
Het ziet er juist wel lekker uit! Beetje comfort food structuurquote:Op zaterdag 13 augustus 2016 14:41 schreef RobinOok het volgende:
Topic van de bladzijde afgevallen, dat moeten we niet hebben!
[ afbeelding ]
Lunch/ontbijt van eerder vandaag: Kanda poha (gebakken rijstvlokken)
Eigenlijk ziet het er niet uit, maar toch vind ik het mooi. Waarschijnlijk omdat ik weet dat het lekker is.
Meer info : [url=http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/rijstvlokken/]over rijstvlokken en recept/url]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |