Kermit. | donderdag 5 mei 2016 @ 12:08 |
Afgelopen week kocht ik surimi omdat ik bij de keuringsdienst van waarde had gezien dat er veel proteïne in zat. Het was echt afschuwelijk, stinkt naar vis en smaakt naar bedorven vis met krabaroma. ![]() | |
Mr.Galaxy. | donderdag 5 mei 2016 @ 12:11 |
Zuurkool ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2016 @ 12:15 |
![]() CUL / Bami goreng in blik [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 05-05-2016 12:17:18 ] | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 12:16 |
Kant en klare broodjes cheeseburger Conimex sausjes | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 12:20 |
Ik vind surimi lekker. | |
Adames | donderdag 5 mei 2016 @ 12:21 |
die ja. dat is niet meer leuk. | |
Woelwater | donderdag 5 mei 2016 @ 12:21 |
Marmite ![]() | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 12:22 |
Ik vind marmite lekker. | |
RRuben | donderdag 5 mei 2016 @ 12:27 |
Mag ook combi's? Dan sowieso pindakaas op knoflooktoastjes ![]() | |
zeer | donderdag 5 mei 2016 @ 12:34 |
Dierenleed. | |
Opsonisatie | donderdag 5 mei 2016 @ 12:35 |
Surströmming aka gefermenteerde haring gadverdammmeeeee ![]() | |
gianni61 | donderdag 5 mei 2016 @ 12:38 |
in welke supermarkt koop je dat? ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2016 @ 12:39 |
Een Zweedse ![]() | |
gianni61 | donderdag 5 mei 2016 @ 12:40 |
maar hier niet dus ![]() | |
Opsonisatie | donderdag 5 mei 2016 @ 12:40 |
| |
Opsonisatie | donderdag 5 mei 2016 @ 12:40 |
Gadver wil jij dat eten ofzo | |
motorbloempje | donderdag 5 mei 2016 @ 12:49 |
Trassi, als je het op zichzelf zou weg proberen te krijgen. | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 12:53 |
is dat rauwe vis? | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 12:53 |
Ik ook! ![]() | |
motorbloempje | donderdag 5 mei 2016 @ 12:54 |
Nepkrab ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 12:54 |
ga ik eens proberen dan, rauwe vis hoef ik niet ![]() | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 12:54 |
![]() *huiver* | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 12:55 |
dat is net alsof er iemand over je aardappeltjes heen heeft gekotst ![]() | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 12:56 |
Ja! Brrr! | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 12:58 |
Nee, helemaal gaar. Ik eet dat graag in de zomer. Als snack. Met een dipsausje. Of gewoon mayo. | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 12:58 |
oké, valt te proberen dan .... | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 13:02 |
En je kunt surimi tot sliertjes uit elkaar trekken en dat is heel leuk om te doen! ![]() Koud eten als salade: ![]() Omscheppen met kerriebeslag en in hoopjes frituren: ![]() ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:06 |
dat frituren lijkt me wel wat ![]() | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 13:08 |
In de verse Vietnamese loempiaatjes ![]() Is het nu een Surimitopic? | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 13:10 |
Oh ja, in spring rolls inderdaad ook lekker. Of door een omelet geroerd. ![]() Surimifantopic. Ahem. Terug naar wél ranzige dingen in de supermarkt! ![]() Ik noem: kant-en-klare guacamole. Gatverdamme. | |
Molo | donderdag 5 mei 2016 @ 13:12 |
Kots in poedervorm | |
minilot | donderdag 5 mei 2016 @ 13:13 |
Ook een hele goeie ja! Jakkes, jakkes, jakkes! | |
emmyemmy | donderdag 5 mei 2016 @ 13:14 |
Had een keer gekeken, daar zit maar 2% avocado in ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:16 |
![]() | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 13:17 |
![]() | |
mootie | donderdag 5 mei 2016 @ 13:18 |
Guilty pleasure ![]() | |
Molo | donderdag 5 mei 2016 @ 13:18 |
The Family Snack ![]() ![]() ![]() | |
Ridocar | donderdag 5 mei 2016 @ 13:18 |
Op het plaatje zie je dat die kaas groener is s dan de rommel die in het oksbtf | |
Molo | donderdag 5 mei 2016 @ 13:18 |
Bahhhhhhhhhh ![]() | |
Molo | donderdag 5 mei 2016 @ 13:19 |
![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:20 |
Ik vind dit ontzettend goor, maar mij eega is er dol op dus ik heb 2 potten staan ![]() ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:21 |
zure zooi is het het.... | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2016 @ 13:24 |
En toch zit het propvol suiker. ![]() Best knap van ze (afgekeken van Coca Cola? ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:25 |
ja zit ook nog een zooi suiker in, klopt ![]() ![]() maar ja, ik maak vaak zijn luchpakketje dus vooruit dan maar ![]() | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 13:28 |
Dat is liefde ![]() ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 13:29 |
![]() ![]() | |
Pap89 | donderdag 5 mei 2016 @ 13:54 |
Dit dus :| Die "aardappelpuree" gadverdamme, plakt tegen je gehemelte, maakte m'n moeder 1x vroeger, daarna nooit meer gelukkig. En die burgers, pure ranzigheid, klef en toch droog. | |
Stokken_en_stenen | donderdag 5 mei 2016 @ 14:11 |
NaweeSpread ![]() ![]() ![]() ![]() Zure zooi ![]() | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 14:11 |
Ik vind Zwitserse strooikaas lekker. | |
Elleska | donderdag 5 mei 2016 @ 14:12 |
![]() ![]() | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 14:14 |
Brengen ze dat tegenwoordig niet uit als heksenkaas? | |
Woestijnvos | donderdag 5 mei 2016 @ 14:19 |
Gepekelde haring is niet te vreten. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2016 @ 14:24 |
Heksenkaas is gewoon verwaterde roomkaas met knoflook en bieslook ![]() Die heinz meuk is suikerwater met azijn en augurk. | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 14:29 |
Oh, dan vond ik het er alleen maar naar smaken. Dat was het. | |
Thezappa | donderdag 5 mei 2016 @ 15:59 |
Ik ook | |
fs180 | donderdag 5 mei 2016 @ 16:14 |
wat is dat | |
fs180 | donderdag 5 mei 2016 @ 16:18 |
niet met je eten spelen | |
Myraela | donderdag 5 mei 2016 @ 16:19 |
![]() Magnetron friet. | |
gargamelnl | donderdag 5 mei 2016 @ 16:22 |
Niet te vreten ![]() | |
Boca_Raton | donderdag 5 mei 2016 @ 16:24 |
Alles van Struik en Chicken Tonight. Overigens zijn, zonder uitzondering, alle voorverpakte maaltijden volstrekt niet voedzaam. Is gewoon gebakken lucht, rommel. | |
Geralt | donderdag 5 mei 2016 @ 16:27 |
Gebakken varkensrugspek-chips of weet ik hoe het heet. Godmiljaar. Instant kotsen als ik dat in mn mond steek ![]() | |
Boca_Raton | donderdag 5 mei 2016 @ 16:31 |
Dit staat dan zo onschuldig op de tafel. Je denkt: 'Gut, even ruiken hoor' en dan giert die stank door je neusgaten. Er moet een waarschuwing op. | |
Eejit | donderdag 5 mei 2016 @ 16:35 |
Misschien heb jij dan andere heksenkaas als ik gehad. Want ik vond heksenkaas goed te doen terwijl ik sandwichspread niet te vreten vind. Verder: van die plakjes 'cheddar'. | |
Woelwater | donderdag 5 mei 2016 @ 16:36 |
Knabbelspek ![]() ![]() | |
kipje123 | donderdag 5 mei 2016 @ 16:46 |
ik ook ja, en marmite ook. daarentegen: marshmallow fluff scoort bij mij hoog op de smerigheidsschaal... | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 16:50 |
Is misschien niet het beste maar absoluut niet het smerigste uit de supermarkt. | |
golfer | donderdag 5 mei 2016 @ 16:54 |
Heerlijk! Altijd wel een zak in huis. ![]() | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 16:54 |
Dit vind ik echt zo lekker! ![]() ![]() | |
Tamabralski | donderdag 5 mei 2016 @ 16:56 |
![]() | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 16:56 |
Bij ons in de koeling verse kant en klare guacamole met 95% avocado en smaakt gewoon lekker. | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 16:58 |
Dit vind ik wel echt goor ja. Evenals surimisticks ![]() | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 17:00 |
Vond ik ruim een jaar geleden zo interessant dat ik het kocht maar ligt nog steeds in de vriezer ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 17:02 |
Corned beef uit blik ![]() ![]() ''vroeger'' toen ik op een zolderkamer woonde en later in een anti kraakwoning vrat ik dit ![]() ![]() Dat bakte ik en deed ik op brood ![]() | |
Oceanonix | donderdag 5 mei 2016 @ 17:04 |
* Oceanonix zet surimisticks op het boodschappenlijstje ![]() Aardappel anders dat zou verboden moeten worden. | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2016 @ 17:06 |
Ik nam altijd niet eens de moeite het te bakken (of brood te pakken) ![]() Vork erin en gaan ![]() | |
Mylene | donderdag 5 mei 2016 @ 17:07 |
![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 17:07 |
![]() ![]() ![]() lekker goedkoop ![]() | |
FANN | donderdag 5 mei 2016 @ 17:08 |
oh.... bah ![]() | |
Stokken_en_stenen | donderdag 5 mei 2016 @ 17:15 |
![]() ![]() ![]() ![]() | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 17:28 |
Vind ik niet vies ![]() | |
Woelwater | donderdag 5 mei 2016 @ 17:29 |
Niks mis met kokosbrood idd. | |
Charlie_Brown | donderdag 5 mei 2016 @ 17:31 |
![]() Vers zijn spruitjes heerlijk. Maar voorgekookt? Brrrrrrr vies! | |
uniekhoorn | donderdag 5 mei 2016 @ 17:34 |
Deze!! deze!! het goorste ever! Zo, bedankt Charli voor de kippenvel ![]() | |
MrSalazar | donderdag 5 mei 2016 @ 17:45 |
Die goedkope hamburgers voor in de magnetron zijn vies ja. Die hotdogs zijn best te doen. | |
Kaatje1 | donderdag 5 mei 2016 @ 17:49 |
Aardappelanders, magnetronfrites, strooikaas, kokosbrood, wist niet dat dat nog gemaakt (en dus verkocht)werd. Kwam laatst wel bebogeen tegen, voor de grap gekocht, 1 likje en weggegooid. Maar spekkies, heerlijk | |
MsMessy | donderdag 5 mei 2016 @ 17:53 |
![]() Dit is werkelijk babypoep in een pot. Vieze weeïge smerige zooi. Word alleen al onpasselijk als ik aan de geur denk. | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 17:55 |
Gebakken vind ik veels te machtig. Op campings namen we een blikje mee en sneden we plakjes voor op stokbrood. En dat vond ik best lekker. | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 17:58 |
Nooit gegeten maar hoef geen caramel op m'n brood. | |
Kaatje1 | donderdag 5 mei 2016 @ 18:01 |
Ja het was zo smerig. Geen idee of ik het vroeger wel at, maar ik ken het van een vriendinnetje, daar kregen ze het op brood. Maar de naam is me altijd bijgebleven terwijl ik niet wist wat het was, maar ik vond het zo'n leuke klank hebben. | |
MevrouwPuff | donderdag 5 mei 2016 @ 18:24 |
Was het maar karamel! * MevrouwPuff kreeg dit voor straf op brood ![]() | |
Nizno | donderdag 5 mei 2016 @ 20:09 |
ja oke deze wint met glans! Lief zei altijd dat ze geen spruitjes lustte. Want daar kreeg ze ontzettende maagzuur van. Bleek ze alleen uit potje gegeten te hebben. Heb regelmatig verse voor dr gemaakt en dat vond ze heerlijk. | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 20:10 |
tis toch caramelspread? Waar smaakt het dan naar? Gek dat je iets zoets als straf kreeg ![]() | |
Kaatje1 | donderdag 5 mei 2016 @ 20:25 |
Van jou of van haar ouders? ![]() Maar ik dacht ook dat het van caramel was. In ieder geval mierzoet. | |
wc-bril | donderdag 5 mei 2016 @ 22:01 |
De goedkoopste leverworst, die zure, met die donkere grote stukken erin. | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 22:03 |
Oh gatverdamme, die harde stukken ![]() | |
Erosjuhhh | vrijdag 6 mei 2016 @ 00:22 |
Bolut ei, mijn vriendin eet ze wekelijks ![]() | |
Zelfscanner | vrijdag 6 mei 2016 @ 00:59 |
Rode bieten | |
wenfer2 | vrijdag 6 mei 2016 @ 04:11 |
Jeugdsentiment. ![]() ![]() | |
Biekuh | vrijdag 6 mei 2016 @ 04:29 |
| |
Geerd | vrijdag 6 mei 2016 @ 04:58 |
Atjar zure vis groenten idd brrrrr. Zit die zooi ook niet altijd onderin een bak babi pangang? ? Aardappel anders ?? Wat is daar vies aan ?? Aardappelschijfjes paar paprika's 500 gram gehakt 3 of 4 preien pot eroverheen nog een laag aardappelen en aftoppen met kaas !! Die magnetron hamburgers smaken precies zoals bij de mac. Die ham/kip loempia's van mora voor in de oven. Ook goed te happen. Soep van Struik niks mis mee. | |
wenfer2 | vrijdag 6 mei 2016 @ 05:00 |
Atjar ![]() ![]() Artisjokharten ![]() | |
borbit | vrijdag 6 mei 2016 @ 05:14 |
Het ruikt wel echt naar zweetvoeten. Wel heel lekker. | |
MevrouwPuff | vrijdag 6 mei 2016 @ 06:58 |
Ingrediënten: Glucose-fructosestroop, gecondenseerde gedeeltelijk afgeroomde MELK met suiker, water, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel (carrageen), kleurstof (karamel), zuurteregelaar (natrium citraat), zout, aroma. Een soort van caramel, laten we het daarop houden ![]() | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 07:12 |
Zoet gedoe, maar geen schokkende ingrediëntenlijst toch? | |
Forbry | vrijdag 6 mei 2016 @ 07:41 |
Oh, die vind ik juist heel lekker. | |
Forbry | vrijdag 6 mei 2016 @ 07:55 |
Bebogeen... mits de smaak inmiddels niet gewijzigd is, vind ik dat ook juist heel lekker. (Al heel lang niet meer gegeten, want slecht voor de gezondheid, lijn enzo ![]() Kokosbrood vind ik ook prima te eten. | |
Forbry | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:03 |
Sandwich spread vind ik echt heel anders smaken dan Heksenkaas, maar vind beide niet erg lekker. Ik vind de Heksenkaas-nepper van de Aldi (Witte Wievenkaas) wél lekker, vooral heerlijk i.c.m. gerookte zalm ![]() Ik vind surimisticks ook niet lekker en vind het ook geen goede vervanger van krab, want vind krab wel lekker. [ Bericht 16% gewijzigd door Forbry op 06-05-2016 08:50:56 ] | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:15 |
Onbegrijpelijk, werkelijk waar ![]() | |
RobinOok | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:29 |
Oh, maar ik zie/gebruik surimi ook niet als vervanger van krab. Surimi is surimi. Net als ik frikandel niet als vervanger van een biefstuk zie. Het is wat anders. | |
RobinOok | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:31 |
Maar dat bebegenenspul , ik heb het ooit gegeten, maar dat is toch gewoon een vroege versie van gecondenseerde melk? Waarom zou dat zo vies zijn? Ik kende vroeger legio mensen die er lyrisch over waren. Vroeger, toen het niet meer verkrijgbaar was. Volgens mij is het nog niet zo lang terug in de winkels. | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:33 |
Geen flauw idee, het is mierzoet maar vies? Neh, dat niet. Kokosbrood in deze lijst snap ik ook niet, is niet het lekkerste op aarde, maar vies? ![]() | |
Forbry | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:36 |
Zo wordt het echter wel vaak gebruikt. Is ook wat er vaak in "krab"salades zit enzo. Ik vind (vond) het lekker. Heeft iets weg van Dulce de leche. Caramel, maar wel met een beetje een apart smaakje eraan... daar moet je blijkbaar van houden. | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:38 |
als ik iets écht vies vind ruiken kan ik het meestal ook niet eten, eigenlijk nooit... ![]() hebben jullie daar geen last van? | |
Woelwater | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:39 |
Vind uien geen aangename geur hebben maar om te eten geen probleem.. | |
RobinOok | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:40 |
Ja, maar ik dus niet. ![]() Surimi gebruiken in een recept dat vraagt om krab zal denk ik 9 van de 10 keer niet lekker worden. Misschien wel 10 van de 10 keer. | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:41 |
Het lijkt ook echt gewoon in de verste verte niet op krab... | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:47 |
gebakken uitjes? ![]() heerlijk juist ![]() ![]() | |
MevrouwPuff | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:48 |
Mogelijk heeft het te maken met de associatie van straf ![]() | |
Woelwater | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:49 |
Of zelfs rauw op een boterham met filet americain.. Maar als ik uien heb schoongemaakt en mijn vingers ruiken ernaar vind ik mijn vingers echt stinken.. Oh, knoflook hetzelfde verhaal. | |
Elvi | vrijdag 6 mei 2016 @ 08:52 |
Slakken ![]() | |
Hallojo | vrijdag 6 mei 2016 @ 09:06 |
Dit inderdaad. Beetje mosterd of sambal erop ![]() | |
Kaatje1 | vrijdag 6 mei 2016 @ 09:14 |
Ik vond er een naar nasmaakje aan zitten. Dulce de leche vind ik heel wat lekkerder. Ik wist ook niet dat t weer nieuw in de supermarkt is, iemand had een potje bij de honing gezet, en toen had ik e "oh ja bestaat dat nog" gevoel en meegenomen | |
RobinOok | vrijdag 6 mei 2016 @ 09:22 |
Ik vind slakken lekker. | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 09:31 |
ik heb ze 2x gegeten de eerste keer vond ik ze héérlijk en de tweede keer vond ik er niks aan, dus zal wel aan de kok of het sausje hebben gelegen. | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 09:31 |
Was niet in hetzelfde restaurant trouwens... | |
wiskundenoob | vrijdag 6 mei 2016 @ 10:02 |
Andijvie Olijven Homp kaas | |
derLudolf | vrijdag 6 mei 2016 @ 10:12 |
Broodje bapao Energy Drink | |
Hallojo | vrijdag 6 mei 2016 @ 10:16 |
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten ![]() | |
Sicstus | vrijdag 6 mei 2016 @ 11:41 |
![]() Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten... ![]() | |
Mylene | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:10 |
Moet je deze aflevering kijken: http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/23-04-2015/KN_1667471 | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:18 |
Ik schrok even ik dacht dat het de roze zalm was zonder velletjes enzo, die vind ik zooooooooooooo lekker ![]() | |
golfer | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:24 |
Lekker! Vocht afgieten. Kruidenboter maken. Slakken in huisjes stoppen met die boter en in een ovenvaste schaal op 180 graden 15 minuten in de oven. Smullen maar. ![]() | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:47 |
Zwitserse strooikaas! op een boterham warm uit de toaster beetje boter en strooien maar, lekker! Evenals marmite maar dan kaas op je getoaste boterham en een likje. Nou stond dat spul bij ons 100 jaar geleden op de ontbijt tafel dus wellicht is het iets dat je als kind moet meekrijgen. Sandwichspread (naturel!) dat ging te snel op dus we hadden dat maar af en toe. Maar die nasie uit blik is echt op geen enkele manier lekker te krijgen, at dat wel eens als student als mijn geld bijna op was. De enige kant en klare hamburger die nog enigszins te doen is is rustlers eigenlijk alleen vanwege de saus. En surimi is meh... maar gefrituurd geeft hoop! ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 12:48:55 (110 = 100 ) ] | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:47 |
woops ![]() | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:49 |
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber ![]() | |
FANN | vrijdag 6 mei 2016 @ 12:53 |
de meeste vleesvervangers zijn goor ![]() déze is lékker, écht waar ![]() ![]() | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:19 |
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul. De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel] ![]() | |
Hallojo | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:22 |
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees. | |
Farenji | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:26 |
Wij hadden dat spul vroeger heel vaak. Ik vond het eigenlijk best lekker. Tot iemand een keer het potje ompleurde en er een berg over de tafel ging. We hebben het toen opgezogen met de "kruimeldief". Met als gevolg dat dat ding tot het eind enorm naar muffe zwitserse kaas meurde als je hem aanzette. Niemand wilde dat ding nog gebruiken, uiteindelijk hebben we hem moeten weggooien. | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:26 |
![]() ![]() | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:28 |
ik ga erover nadenken het eens te proberen. o wee als het smerig is ![]() | |
Sigaartje | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:32 |
Ik zie allemaal dingen voorbij komen die ik ook smerig vind. Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep. | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:34 |
Hier wordt ik ook zo niet vrolijk van:![]() | |
Zwansen | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:35 |
Chicken Tonight? Ik snap dat je het misschien smakeloos vindt, maar om nu te zeggen dat dit het meest smerige is wat er in de supermarkt te verkrijgen is... Ik vind sommige best eetbaar. Het feit dat jij gruwelt van mensen die 'gemakkelijk' koken is in ieder geval duidelijk. ![]() | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:35 |
deze is idd heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg 1x geprobeerd vanwege fok post/thread weet de details niet meer maar had zoiets dat ga ik proberen, echt vreselijk | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:36 |
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger[en nu nog steeds] werd verwerk tot katten en honden voer) [ Bericht 1% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:37:00 (nog steeds) ] | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:37 |
je vergeet de satesaus denk ik :S | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:37 |
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak ![]() AH basic: 38% gemarineerd kippenvlees (28% kippenvlees, water, SOJAEIWIT, specerijen, zout, groentepoeder (knoflook, ui), emulgator (451) Hebro: kippenvlees 85%, plantaardige oliën (palm, raap), paneermeel (TARWEbloem, volkorenTARWEmeel, zonnebloemolie, gist, zout), SOJAsaus (water, SOJAbonen, zout, TARWEbloem, suiker, suikerstroop, melasse, gistextract, zoethoutwortelextract, laurierextract), SOJA-eiwit, TARWEvezel, SOJA-eiwithydrolysaat, sambal (rode pepers, zout), dextrose, stabilisatoren: E339, E450, E451, zout, gedroogde glucosestroop, kruiden en specerijen [ Bericht 19% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:44:36 ] | |
Sigaartje | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:39 |
Diepvries hamburgers van Mona en Beckers en AH zelf. Wat een rotzooi zeg. Tjonge. Als je geen zin hebt om ze zelf te maken, koop dan hamburgers van de versafdeling (in de koelkast vleesproducten van AH), dat is veel beter. Maar al die diepvries zooi, godver zeg, (behalve de oetker-pizza's, die zijn heerlijk). | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:41 |
doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooi | |
flipsen | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:45 |
Ik zie hier veel producten van "vroeger" langskomen zeg ![]() ![]() Bebogeen vond ik geweldig (zoetekauw? ik??), maar sinds ik alweer 10 jaar in Argentinië woon houd ik het inderdaad maar bij échte Dulce de Leche ![]() On Topic: ik ga mee met MoBlo: trassi! Eén keer moeten gebruiken in een recept en ik kon letterlijk geen adem meer halen en moest vluchten naar de gang ![]() | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:45 |
Check mijn reply, heb het er ff bijgezet. Kijk en vergelijk, en hier | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:49 |
Zo'n verpakking is ¤0,35 Dan is het toch ook niet zo heel gek dat daar geen 85% kip in zit maar vooral opvulling wat het idee van kip en van satehsaus moet geven? | |
GewoneMan | vrijdag 6 mei 2016 @ 13:49 |
oh ik geloof meteen dat die cheap shit niet te vreten is en die hebro wel heerlijk is. waar ik over viel is dat je gewoon onjuiste data post | |
Reemi | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:16 |
![]() De kleur en geur alleen als als ze eruit komen ![]() ![]() De geur hiervan als het in de pan ligt ![]() ![]() | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:17 |
Oh die Zwitserse schotel had ik laatst en vond ik eigenlijk best te pruimen ![]() | |
Reemi | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:18 |
Smaak ging ook wel. ![]() | |
Molo | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:19 |
Geur vond ik ook wel lekker ![]() | |
bloatedface | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:20 |
Ach als je het niet weet is die cheap shit ook best te nassen. Het vervelende is alleen dat jonge kinderen, ernstig zieken of oudere mensen iets meer behoefte kunnen hebben aan eiwitten. En je dus de mist ingaat als je dit of vergelijkbaar spul voorzet. Ben je gewoon gezond niks aan het handje. ![]() | |
Farenji | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:20 |
Trassi is heerlijk en bijna onmisbaar in veel maaltijden, maar ruik er niet aan, en gebruik er maar een heeeel klein beetje van, het is super geconcentreerd. Met zo'n klein potje kun je vele maanden doen. Als je teveel gebruikt verpest je je hele maaltijd (en je eetlust). Iets anders in dezelfde categorie (al kun je dat in NLse supermarkten meestal niet krijgen): asafoetida, of duivelsdrek. Dit is een poeder gemaakt van een bepaald hars, en dit ruikt ENORM sterk naar zwavel en uien. Dit moet je echt in een goed luchtdichte pot bewaren anders meurt heel je keuken ernaar. Maar een klein snufje in bijvoorbeeld curries is heel erg lekker. En hoe ironisch, het helpt goed tegen winderigheid. | |
Domnivoor | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:24 |
Het lijkt geen eens op kip ![]() | |
Domnivoor | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:38 |
En dit: Gefermenteerde kattepis ![]() | |
knokkels | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:55 |
Die Conimex Atjar is nog te doen. Deka huismerk Atjar dan weer niet. Op zich lekker bij de nasi wel. Stoofpeertjes. Ik eet alles wat ik voorgezet krijg, maar stoofpeertjes. Neh. No. Way | |
Questular | vrijdag 6 mei 2016 @ 14:59 |
Kan er niks aan doen maar ik krijg ze nog steeds niet gegeten. | |
Isegrim | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:00 |
Ik vind surimi ook bijzonder smerig. Alles waar het door zit is voor mij volledig verpest. Smerigste uit de supermarkt, hm. Veel kant-en-klare meuk wel sowieso. Corned beef uit blik vind ik ook een goeie. Kattenvoer. Echte corned beef is ongetwijfeld duizendmaal lekkerder. | |
-Phineas- | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:24 |
Surimi is juist hartstikke lekker ![]() Vind zelf advocado ontzettend smerig. | |
Farenji | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:33 |
Surimi is het vis-equivalent van hondenvlees insmeren met kunstmatig lamsaroma en het dan verkopen als "nep-lam". Toen er paardenbiefstuk verkocht werd als runderbiefstuk stond iedereen op z'n achterste poten maar bij surimi zegt men gewoon "hmm lekker zoet! En zo'n leuk rood kleurtje!" | |
Vox_Populi | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:38 |
Het eerste wat me te binnen schiet: ![]() | |
Curiosity | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:44 |
Surimi met wasabi mayonaise, omnomnom. | |
Curiosity | vrijdag 6 mei 2016 @ 15:49 |
Rode kool met appel uit pot van welk willekeurig merk dan ook vind ik echt ranzig. Terwijl ik rauwe rode kool aangemaakt met olie en azijn en enz enz weer erg lekker vind. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:02 |
Ik vind de Italiaanse lekker ![]() | |
MrSalazar | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:04 |
Nee. Die uit de diepvries van mora zijn nog enigszins eetbaar; die 'verse' niet. | |
wiskundenoob | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:23 |
Ik vind ze best wel lekker. Gewoon lekker roerbakken totdat ze je lekker genoeg vindt. | |
Coritchando | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:34 |
Groenten ![]() | |
heiden6 | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:40 |
Sandwich spread is ook heel erg ja. Verder: ansjovis, mayonaise, augurken. Dit product is trouwens helemaal evil: | |
Geerd | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:40 |
Ohw is even kijken keertje | |
Cat-astrophe | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:41 |
Kaas in het algemeen ![]() | |
heiden6 | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:46 |
![]() ![]() ![]() | |
RobinOok | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:47 |
Ik kocht vorige week pure asafoetida. Nou, dan snap je pas echt waar de naam duivelsdrek vandaan komt! Daarmee vergeleken ruiken die poeders naar babybilletje! ![]() | |
MrSalazar | vrijdag 6 mei 2016 @ 18:53 |
Zijn duur. | |
Aventura | vrijdag 6 mei 2016 @ 19:03 |
We krijgen eens in de zoveel tijd een boodschappenpakket van schoonpa. Daar zat een keer deze in:![]() Ik wilde t eerst meteen weggooien, maar heb voor de lol even geproefd. Zoete kledder. Doe gewoon óf mayo op je patat, óf niets. Maar dit niet. | |
Fokpop | vrijdag 6 mei 2016 @ 20:03 |
Aardappelanders ![]() Ik kan dat echt niet van kots onderscheiden | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 09:52 |
Smac en Aardappelanders zijn een feest van herkenning, verder, frietsaus, halvarine en margarine, lightproducten (alles met zoetstof) zijn meestal ook vreselijk smerig, caroba (chocolade ersatz), rijstwafels (isolatiemateriaal) buisman voor de koffie (koop gewoon goeie koffie), zoetstof, thee met smaakjes (bosvruchtenthee bijvoorbeeld), de meeste geflipte hipsterijssmaken van Ola met kunstmatige smaakjes, vanilinesuiker (itt vanille), synthetische bakaromas van Baukje, melk met smaakjes (die zogenaamde gezonde troep), bruin geverfd brood, sowieso dat klamme kauwgomschuimbrood (wat de meeste bakkers ook verkopen), ontbijtspek waar suiker (en water) in verwerkt zit ( wat dus verbrand als je het uitbakt) Het graatmagere en onvoldoende afgehangen rundvlees Gehakt van AH Kweekzalm Tilapia Pangasius [ Bericht 2% gewijzigd door Pietverdriet op 07-05-2016 16:34:56 ] | |
Biekuh | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:22 |
![]() wat te denken van die 'verse' sushi van de AH? dus niet die stand die je bij veel AH XLs ziet, maar die in de koeling dus. vooral die wasabi. die heeft een textuur zoals tandpasta. echt ![]() de fruit de mer en de scampi's van de aldi zijn ook niet te eten (maar dat was eigenlijk ook te verwachten) | |
Stokken_en_stenen | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:31 |
De Bio Cabernet Chauvigon uit dezelfde serie van de appie is wel erg lekker (mijn mening). | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:32 |
Ik probeer die niet eens, kweekzalm namelijk Kweekzalm is vreselijk smerig, net als tilapia en pangasius. | |
wiskundenoob | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:33 |
Waarom zijn die drie vissen smerig? | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:36 |
Zalm doordat ze op volume gefokt zijn en het voer wat ze krijgen Tilapia en pangasius door het smerige water en het voer. | |
derLudolf | zaterdag 7 mei 2016 @ 16:50 |
Ik snap ook niet waarom de visboer ze hier in Wageningen verkoopt. K bedoel, wil je goedkoop haal een wijting ofzo, kost je afhankelijk van hoe groot ze zijn tussen de ¤1 en ¤2 en is een lekker visje. Of zal de gemiddelde Nederlander liever een smerig visje eten ipv een lekker visje zelf fileren? (retorische vraag ![]() | |
Domnivoor | zaterdag 7 mei 2016 @ 18:37 |
Ja die is wel oké. | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 18:40 |
Wijting is vreselijk lekker. Maar verrassend veel Nederlanders vinden graatjes eng, willen geen botjes in vlees, en zijn vreselijke trutten met eten. | |
motorbloempje | zaterdag 7 mei 2016 @ 18:47 |
ooooh, die 'sushi' ![]() ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:01 |
ik snap dat niet. Een vriendin lust geen vlees aan bot. Je eet het bot toch niet? Vlees aan bot is juist vaak zo lekker mals. Kippenpootjes, spareribs, schouderkarbonades ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:04 |
En Buisman hot choco (poeder) is ook zo smerig als je daar chocolademelk van maakt. Verder vis in blik of pot. Behalve als ik er viskoekjes van bak met heel veel kruiden. | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:05 |
Mijn zus werkt bij een groot logistiek bedrijf, als ik haar hoor over de collegas daar, vreselijk, die gruwelen ervan als zij verteld dat ze geit heeft gegeten bij mij. Stond jaren geleden op een festival sardientjes te grillen en te verkopen, mij enige klanten waren Turken, Marokkanen, Italianen en oud indiegangers. Nederlanders liepen gruwelend voorbij. Moet je kijken, moet je kijken, de koppen zitten er nog aan! Mijn broer is trouwens ook nogal zo, mij zus en ik zijn heel anders, als het poten heeft kan je het eten. | |
motorbloempje | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:06 |
Wijting ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:07 |
ansjovis? Tonijn in blik? Krab in blik? Intvis in eigen inkt? Vind dat erg lekker. Tonijn in blik op de pizza, nom nom | |
#ANONIEM | zaterdag 7 mei 2016 @ 19:15 |
Makreel of haring in blik is imo ook prima te eten. Zolang er maar niet van die ranzige chemische tomatensaus bij zit. | |
MevrouwPuff | zaterdag 7 mei 2016 @ 20:07 |
Heb vorig jaar voor het eerst zelf een visje gefileerd ![]() Ben opgegroeid met louter vissticks en vierkantjes met citoenbotersaus ![]() | |
Koettie | zaterdag 7 mei 2016 @ 20:09 |
Zuurkool. Gatverdamme, dat die shit legaal in de winkels ligt. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 mei 2016 @ 20:38 |
Vind alleen verse rauwe of net aangeschroeide tonijn lekker. Die uit blik, zoals tonijnsalade.. nee blegh! Oh ik vind t trouwens wel lekker als ik er tonijnmayonaise met kappertjes voor vitello tonnato van maak. | |
Curiosity | zaterdag 7 mei 2016 @ 21:02 |
Zuurkool uit het vat van de groenteboer. Heerlijk. | |
-Phineas- | zaterdag 7 mei 2016 @ 21:09 |
Zuurkool is hartstikke lekker. En vooral met zuurkoolspek ![]() | |
flipsen | zaterdag 7 mei 2016 @ 23:44 |
Kom eens langs hier in de buurt bij het festival van de geit! ![]() Misschien wel het lekkerste vlees dat ik ken ![]() | |
Isegrim | zondag 8 mei 2016 @ 00:00 |
Heel veel dooie geitjes. ![]() | |
derLudolf | zondag 8 mei 2016 @ 00:02 |
Als het op de kinderboerderij rondloopt is het zielig om op te eten? | |
Isegrim | zondag 8 mei 2016 @ 00:10 |
Nee hoor, ik vind geit best lekker. Maar eigenlijk zou ik vegetariër moeten zijn. | |
Biekuh | zondag 8 mei 2016 @ 00:25 |
is dit in marokko? | |
flipsen | zondag 8 mei 2016 @ 00:29 |
Argentinië. Slecht land voor vegetariërs ![]() | |
Drizzt_DoUrden | zondag 8 mei 2016 @ 00:37 |
![]() Haringsalade ![]() | |
Ole | zondag 8 mei 2016 @ 00:52 |
dat is toch van de rode bieten? | |
Drizzt_DoUrden | zondag 8 mei 2016 @ 01:14 |
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, zag ooit zo'n bakje in de winkel liggen en moest binnensmonds kotsen toen ik de naam icm die kleur zag ![]() | |
Lienekien | zondag 8 mei 2016 @ 01:21 |
Ja, dat is van rode bieten. | |
highender | zondag 8 mei 2016 @ 01:41 |
Rode bietjes ![]() | |
Skeletor. | zondag 8 mei 2016 @ 07:01 |
Liga Haverkick appel. | |
Molo | zondag 8 mei 2016 @ 07:01 |
![]() ![]() ![]() | |
Stokken_en_stenen | zondag 8 mei 2016 @ 09:28 |
Goed te eten hoor en nog gezond ook ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 09:33 |
Het heet 'aardappel anders', maar eigenlijk is het 'aardappel steeds hetzelfde'. En het is bah. | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 09:36 |
Zijn allemaal bokjes. Daar heb je als geitenbokjesmarkt economisch gezien verder niets aan | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 09:39 |
Het haalt het niet bij een mooie wilde sockeye, maar van kweekzalm is nog best iets acceptabels te maken als je 'm goed droog pekelt, eventueel tussen twee borden met een baksteen er op om nog wat meer water kwijt te raken. | |
Ferdii | zondag 8 mei 2016 @ 10:06 |
Bananen ![]() | |
RobinOok | zondag 8 mei 2016 @ 10:08 |
Ik vind kweekzalm lekker. | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 10:23 |
Zodat je de zalm niet meer proeft bedoel je. Nee, ik eet dan veel liever sardientjes, gisteren nog op de grill, grote zak voor een euro of vijf. | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 10:28 |
Dan proef je meer zalm dan wanneer je het water er in laat zitten. Wel goed spoelen na het pekelen, anders is het te zout. Daarna droog maken, portioneren en sous vide op 50 graden garen. Gewoon een keer proberen Piet ![]() | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 10:30 |
Nee dank je, de smaak van kweekzalm vind ik vreselijk, wee en tranig, hint van gronderigheid. Ik koop wilde als ik zalm wil eten. | |
tjoptjop | zondag 8 mei 2016 @ 13:15 |
Wellicht een stomme vraag, maar hoe die je dat met de graatjes. Ik heb het ook wel eens op de grill gedaan en ondanks dat het heerlijk rook vond ik het een crime om de graatjes eruit te vissen/schoon te maken. Haal je de ingewanden eruit of ontschub (?) je ze alleen? | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 14:01 |
Ik ontschub ze en haal de ingewanden er uit, strooi er wat zout en kruiden op, laat ze een uurtje of wat trekken en dan grill ik ze. De filets kan je er zo vanaf trekken als ze gaar zijn. De graatjes stellen sowieso ook niets voor. Zijn boterzacht | |
tjoptjop | zondag 8 mei 2016 @ 14:08 |
Thnx, denk dat ik ze iets langer moet grillen dan. Kwam destijds niet heel makkelijk los nl. | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 14:14 |
Wat langer grillen, maakt niet zoveel uit, spul is botervet, is bijna niet droog te krijgen | |
tjoptjop | zondag 8 mei 2016 @ 18:19 |
Ga het binnenkort proberen. Het was nogal een deceptie, vooral omdat het zo enorm lekker rook. Je waant je bijna in Spanje of Portugal | |
Homdeck | zondag 8 mei 2016 @ 18:37 |
Leverpastei van AH huismerk is te ranzig voor woorden. Whiskas ruikt nog beter en smaakt waarschijnlijk ook beter. | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 18:38 |
Heb ze gisteren nog gegeten, heerlijk | |
Woods | zondag 8 mei 2016 @ 18:38 |
Al het vlees. | |
PENISPENISPENIS | zondag 8 mei 2016 @ 18:48 |
In een topic over smerig voedsel... Goed bezig ![]() | |
Tamabralski | zondag 8 mei 2016 @ 19:12 |
Van het merk Golden die zijn iig snerig. Is samengeperst seperatorvlees van gevofelte. Dezelfde rotzooi die ze verkopen op koninginnedag met heel veel ui voor 4.50. De horror ![]() | |
soapie | zondag 8 mei 2016 @ 19:33 |
![]() The horror!! Net als die strooikaas, sandwichspread,marmite, bebogeen, smac, spruiten,prei en bananen! | |
Pietverdriet | zondag 8 mei 2016 @ 19:34 |
Groente uit blik Rabarber | |
FutureFairytale | zondag 8 mei 2016 @ 19:36 |
Soepballen uit blik ![]() | |
soapie | zondag 8 mei 2016 @ 19:37 |
Dit ook inderdaad,die draden..... ![]() | |
RobinOok | zondag 8 mei 2016 @ 23:13 |
Ik vind rabarber lekker. | |
RobinOok | zondag 8 mei 2016 @ 23:14 |
Iemand moet het toch voor die producten opnemen, godverdomme? | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 23:22 |
Voor iemand die ik ken is het ook hét horrorvoedsel. Ik heb er zelf geen slechte herinnering aan. MIsschien moet ik binnenkort maar eens ravioli uit blik proberen. ![]() | |
RobinOok | zondag 8 mei 2016 @ 23:38 |
In mijn jeugd was er een Duitse tv-serie, van een stel kinderen dat alleen thuis was gelaten omdat pa en ma op vakantie gingen. Ze hadden een mooi budget gekregen om dagelijks goed te kunnen eten, maar de kids besloten hun geld uit te geven aan een voorraad ravioli in blik en de rest aan iets anders. Op het einde van de vakantie vonden ze de ravioli toch niet zo heel lekker meer.... Ik had toen nog nooit van ravioli gehoord. | |
fathank | zondag 8 mei 2016 @ 23:45 |
shag en paracetamol Veel smeriger gaat het niet worden | |
Postbus100 | zondag 8 mei 2016 @ 23:48 |
Leuk topic, herkenbare zaken. Ik wil er nog aan toevoegen: de dressing van de maaltijdsalade van de Appie, met de Beef Terriyaki-smaak. Al die andere dressings zijn binnen te houden, maar deze niet. Kijkend op de ingrediëntenlijst snap ik ook waarom: er zit salmiak in. Wie doet er nou salmiak in een dressing? ![]() | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 23:53 |
"truffel"olie die geen truffelolie is. Verpest met een paar druppels een compleet gerecht. | |
Domnivoor | zondag 8 mei 2016 @ 23:55 |
En die serie heette: Ravioli! | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2016 @ 23:57 |
Wauw. Salmiak in beef-teriyaki-sladressing. Krijgen we straks ook nog chilipepers als ingredient voor saus met pannenkoeksmaak voor op zalmgehakt-hamburgers o.i.d.? ![]() | |
RobinOok | maandag 9 mei 2016 @ 00:18 |
Oja! | |
Drizzt_DoUrden | maandag 9 mei 2016 @ 00:35 |
![]() | |
MevrouwPuff | maandag 9 mei 2016 @ 07:20 |
Ik ook! ![]() Ravioli uit blik aten wij weleens op vakantie, ik zal eens vragen of m'n ouders die tv serie ook kenden ![]() | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 08:14 |
En jij vind ravioli uit blik lekker | |
arvensis | maandag 9 mei 2016 @ 08:22 |
![]() Met reepjes pannekoek ![]() | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 08:39 |
Ken het uit de Oostenrijkse/Noord Italiaanse keuken, Frittatensuppe, erg lekker. | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 08:40 |
Dit moeten volgens mij reepjes omelet voorstellen en sowieso is alles van Cup a soup ranzige shit | |
RobinOok | maandag 9 mei 2016 @ 08:53 |
Nog nooit gehad, maar ik denk het niet. | |
Isegrim | maandag 9 mei 2016 @ 09:11 |
Als kind vond ik ravioli uit blik lekker. Ik zal het nog eens halen. ![]() | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 09:12 |
Het was bij ons vroeger campingvoer. Tijd geleden weer eens gehaald uit nostalgische overwegingen... BAH ![]() ![]() | |
Isegrim | maandag 9 mei 2016 @ 09:14 |
Zo maakte ik een aantal jaar geleden eens een 'spoetnik': gaseuze, koffiemelk, suiker. Gat-ver-damme! Toen wij klein waren, maakte mijn moeder dat als traktatie. ![]() | |
Isabeau | maandag 9 mei 2016 @ 09:17 |
Goed te weten. Ik wilde dat ook nog eens weer proberen, want als kind vond ik dat geweldig lekker. Het lijkt me alleen niet lekker, maar ik weet dat ik er dol op was. Dus nooit weer proberen ![]() | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 09:19 |
Yep, teveel ranzigheid als kind gegeten kom ik steeds meer achter ![]() | |
#ANONIEM | maandag 9 mei 2016 @ 09:21 |
Ja heerlijk maar dan wel vers, die zooi uit een potje is zo ranzig | |
Isegrim | maandag 9 mei 2016 @ 09:32 |
Ik zou het niet doen idd. ![]() | |
#ANONIEM | maandag 9 mei 2016 @ 09:47 |
Dat vond ik vroeger zo'n toffe serie ![]() | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 13:20 |
Boudewijn Buch beschreef in een van zijn boeken een campingvakantie, hij kreeg macaroni waar een blikje tomatenpuree doorheen geroerd was. | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 13:22 |
Dat maakt mijn moeder nog steeds zo, ook thuis ![]() Kant en klare gebakken uitjes uit een zak en wat blokjes ham erdoor en je hebt een maaltijd ![]() | |
#ANONIEM | maandag 9 mei 2016 @ 13:30 |
Bazen moeder, iig nog ham. De mijne deed het met smac ![]() Aan snot gekookte macaroni, blikje tomatenpuree en blokjes smac. ![]() ![]() ![]() ![]() [ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 09-05-2016 13:31:51 ] | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 13:32 |
Blurghh ![]() | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 13:36 |
De mijne liet de tomatenpuree weg. | |
Ole | maandag 9 mei 2016 @ 13:37 |
Die van mij deed alleen schouderham, geraspte kaas en ketchup ![]() | |
houdjemond | maandag 9 mei 2016 @ 13:38 |
Guilty pleasure nogsteeds hier. ![]() Ontopic ; ![]() | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 13:38 |
Droevenis man... Gelukkig is er inmiddels al een hoop veranderd in sommige gezinnen en gezien hoe ik zelf kook kan het dus in één generatie al goed komen thank god ![]() | |
Molo | maandag 9 mei 2016 @ 13:39 |
Is dat zo'n pakje waar alleen water bij moet? ![]() | |
houdjemond | maandag 9 mei 2016 @ 13:46 |
Yep, water en dan 10 minuten doorkoken ofzo, een keer uit pure luiheid geprobeerd. Vies,zout, brrrrr ![]() | |
sirdanilot | maandag 9 mei 2016 @ 14:23 |
Dit is juist een van de lekkerste supermarktdingen ![]() | |
Aventura | maandag 9 mei 2016 @ 18:51 |
![]() Mijn zoontje kwam er naar aanleiding van donald duck achter wat ravioli is (gelukkig niet door mijn kookkundten) ![]() | |
Aventura | maandag 9 mei 2016 @ 18:56 |
De generatie van veel van onze ouders (geboren rond 1950 - 1955) zwoer (en mijn moeder doet dat nog steeds) bij pakjes en zakjes. Honig, Knorr ...Voor hen staan de pakjes niet zozeer voor hoe het zou moeten, maar vooral voor puur gemak. Mijn moeder kijk vol verbazing naar hoe ik kook. Ze verklaart me voor gek dat ik zelf sausjes maak, of soep etc. Volgens haar maak ik dan geen gebruik van de moderne gemakken. En dat terwijl ik een kind heb én fulltime werk en zij fulltime huisvrouw was (je had 1 taak ...) Ik denk dat smaak voor haar geen doorslaggevend argument is. Nu voed ik haar op en laat ik haar zien hoe het ook kan. | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 19:04 |
Mijn moeder had altijd één snauw voor hoe ik kook Zo kan je een steen ook lekker maken... Had nog nooit van haar leven asperges klaargemaakt maar zeurde dat ik ze niet zo dik moest schillen. | |
liedetector | maandag 9 mei 2016 @ 19:08 |
mijn ouders waren van voor de oorlog, kan me niet heugen dat er ooit kant en klaar spul op tafel kwam, wel dat er eigenlijk nooit iets werd weggegooit (varkens jus bij de rund van de dag ervoor ...blegh) met als edit als kind was in een moeilijke eter en mijn moeder kookte denk ik zeker voor de tijd best leuke dingen (die ik dan dus niet lustte) dus er werden voor mij speciaal nog aardappels en sperziebonen bij gekookt bv... petje af *trouwens het is goedgekomen en eet nu bijna alles* | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 19:12 |
"Kan merken dat je de oorlog niet hebt meegemaakt" | |
liedetector | maandag 9 mei 2016 @ 19:13 |
ik vond het gewoon echt erg, ze kookte verder heerlijk nl! (samen gestelde jus is mijn grootste gruwel denk ik) | |
Aventura | maandag 9 mei 2016 @ 19:20 |
Het is nog erger wanneer je ouders van ná de oorlog steeds zeiden: 'in de oorlog hadden WE niks' wanneer iets niet smaakte ![]() | |
liedetector | maandag 9 mei 2016 @ 19:24 |
ik lolde!!!! (ik bedoel we aten prima biefstuk etc...meer dat alles echt op moest en niks werd weggegooit, jouw verhaal klinkt erg) | |
MevrouwPuff | maandag 9 mei 2016 @ 19:27 |
Die van mij ook Macaroni ging bij ons met gehakt of smac En groentes: ![]() Daarbij ging dan sojasaus en/of ketchup. Bami ging trouwens hetzelfde, op de naam op het zakje na dan. | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 19:30 |
Dan zat er tenminste nog wat smaak aan, gekookte macaroni met wat ui en een paar blokjes ham vond mijn moe al heel italiaans | |
Kreator | maandag 9 mei 2016 @ 19:36 |
Die heb je ook in 1 of andere tuinkruidenvariant oid en dan smaakt het 100% naar mcdonalds. Geen grap. | |
Kreator | maandag 9 mei 2016 @ 19:39 |
Herkenbaar. (Y) | |
emmyemmy | maandag 9 mei 2016 @ 19:53 |
Komt omdat ze bij mcdonalds voor de big mac saus (augurken)relish gebruiken, wat ook daar in zit ![]() | |
DrDentz | maandag 9 mei 2016 @ 19:54 |
Wasmiddel ![]() | |
MevrouwPuff | maandag 9 mei 2016 @ 20:16 |
ook niet lekker en niet gezond inderdaad. | |
#ANONIEM | maandag 9 mei 2016 @ 20:33 |
Dit is het ranzigst.. aardappelpuree uit een pakje! | |
Karina | maandag 9 mei 2016 @ 20:51 |
Zaadjes. Quinoa en al die andere onzin, Gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras, chiazaad, kokosvet. Ik ben geen vogel. | |
Pietverdriet | maandag 9 mei 2016 @ 22:01 |
Cacaobonen zijn trouwens gewoon lekker | |
Forbry | dinsdag 10 mei 2016 @ 00:40 |
![]() | |
Tamabralski | dinsdag 10 mei 2016 @ 00:45 |
Ik weet nog iet ranzigers en het bevat weinig tot 0 zout. Zoutarm brood of hoe ze dat ook noemen. Gatver dat smaakt letterlijk naar papier en karton. Nooit geweten hoeveel verschil zout kan maken. | |
Isabeau | dinsdag 10 mei 2016 @ 09:47 |
![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2016 @ 10:29 |
De beste jus is op basis van rundvlees en kan je rustig tot een week bewaren en aanvullen met de sappen van andere vlees waaronder varkensvlees. Mensen die klagen over een dag oude jus hebben nog nooit goede jus gehad. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2016 10:30:08 ] | |
soapie | dinsdag 10 mei 2016 @ 18:55 |
Sojamelk smaakt ook naar natte kranten.... | |
Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:32 |
Grappig, als je een staafmixer in melk zet en deze flink mixt dan gaat de melk naar karton smaken. | |
soapie | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:35 |
Brrrrr | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:37 |
En kaas neem ik aan. |