abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_161958033
Andijvie
Olijven
Homp kaas
  Moderator vrijdag 6 mei 2016 @ 10:12:55 #127
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_161958153
Broodje bapao
Energy Drink
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_161958197
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_161959435


Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten... :r
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  vrijdag 6 mei 2016 @ 12:10:02 #130
16715 Mylene
*schatje*
pi_161959888
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Moet je deze aflevering kijken: http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/23-04-2015/KN_1667471
pi_161960026
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:41 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]

Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten... :r
Ik schrok even ik dacht dat het de roze zalm was zonder velletjes enzo, die vind ik zooooooooooooo lekker :D
  vrijdag 6 mei 2016 @ 12:24:54 #132
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161960135
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven eten :o Weet iemand of dat wat is?
Lekker!
Vocht afgieten. Kruidenboter maken. Slakken in huisjes stoppen met die boter en in een ovenvaste schaal op 180 graden 15 minuten in de oven. Smullen maar. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_161960460
Zwitserse strooikaas! op een boterham warm uit de toaster beetje boter en strooien maar, lekker! Evenals marmite maar dan kaas op je getoaste boterham en een likje. Nou stond dat spul bij ons 100 jaar geleden op de ontbijt tafel dus wellicht is het iets dat je als kind moet meekrijgen. Sandwichspread (naturel!) dat ging te snel op dus we hadden dat maar af en toe.
Maar die nasie uit blik is echt op geen enkele manier lekker te krijgen, at dat wel eens als student als mijn geld bijna op was.
De enige kant en klare hamburger die nog enigszins te doen is is rustlers eigenlijk alleen vanwege de saus.
En surimi is meh... maar gefrituurd geeft hoop! ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 12:48:55 (110 = 100 ) ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161960466
woops |:(
[an error occurred while processing this directive]
pi_161960509
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161960600
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
de meeste vleesvervangers zijn goor :P

déze is lékker, écht waar :D

pi_161961134
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber :r
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel] ;)
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961206
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:19 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel] ;)
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_161961282
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:12 schreef Molo het volgende:
Kots in poedervorm


[ afbeelding ]
Wij hadden dat spul vroeger heel vaak. Ik vond het eigenlijk best lekker. Tot iemand een keer het potje ompleurde en er een berg over de tafel ging. We hebben het toen opgezogen met de "kruimeldief". Met als gevolg dat dat ding tot het eind enorm naar muffe zwitserse kaas meurde als je hem aanzette. Niemand wilde dat ding nog gebruiken, uiteindelijk hebben we hem moeten weggooien.
pi_161961286
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:22 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
_O_ nothing beats the real thing _O_
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961313
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:53 schreef FANN het volgende:

[..]

de meeste vleesvervangers zijn goor :P

déze is lékker, écht waar :D

[ afbeelding ]
ik ga erover nadenken het eens te proberen. o wee als het smerig is :{
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961365
Ik zie allemaal dingen voorbij komen die ik ook smerig vind.

Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_161961403
Hier wordt ik ook zo niet vrolijk van:

:r
[an error occurred while processing this directive]
  vrijdag 6 mei 2016 @ 13:35:15 #144
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_161961415
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 16:24 schreef Boca_Raton het volgende:
Alles van Struik en Chicken Tonight.
Chicken Tonight?

Ik snap dat je het misschien smakeloos vindt, maar om nu te zeggen dat dit het meest smerige is wat er in de supermarkt te verkrijgen is... Ik vind sommige best eetbaar.

Het feit dat jij gruwelt van mensen die 'gemakkelijk' koken is in ieder geval duidelijk. :P
pi_161961419
quote:
deze is idd heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg 1x geprobeerd vanwege fok post/thread weet de details niet meer maar had zoiets dat ga ik proberen, echt vreselijk
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961430
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:32 schreef Sigaartje het volgende:
Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger[en nu nog steeds] werd verwerk tot katten en honden voer)

[ Bericht 1% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:37:00 (nog steeds) ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961448
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:36 schreef bloatedface het volgende:

[..]

AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger werd verwerk tot katten en honden voer)
je vergeet de satesaus denk ik :S
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_161961457
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef GewoneMan het volgende:
je vergeet de satesaus denk ik :S
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak :{w
AH basic:
38% ge­ma­ri­neerd kip­pen­vlees (28% kip­pen­vlees, wa­ter, SO­JAEIWIT, spe­ce­rij­en, zout, groen­te­poe­der (knof­look, ui), emul­ga­tor (451)

Hebro:
kip­pen­vlees 85%, plant­aar­di­ge oli­ën (palm, raap), pa­neer­meel (TAR­WEbloem, vol­ko­ren­TAR­WEmeel, zon­ne­bloem­olie, gist, zout), SO­JAsaus (wa­ter, SO­JAbo­nen, zout, TAR­WEbloem, sui­ker, sui­ker­stroop, me­las­se, gist­ex­tract, zoet­hout­wor­te­lex­tract, lau­rier­ex­tract), SO­JA-ei­wit, TAR­WEve­zel, SO­JA-ei­wit­hy­dro­ly­saat, sam­bal (ro­de pe­pers, zout), dex­tro­se, sta­bi­li­sa­to­ren: E339, E450, E451, zout, ge­droog­de glu­co­se­stroop, krui­den en spe­ce­rij­en

[ Bericht 19% gewijzigd door bloatedface op 06-05-2016 13:44:36 ]
[an error occurred while processing this directive]
pi_161961472
Diepvries hamburgers van Mona en Beckers en AH zelf.
Wat een rotzooi zeg. Tjonge.

Als je geen zin hebt om ze zelf te maken, koop dan hamburgers van de versafdeling (in de koelkast vleesproducten van AH), dat is veel beter.
Maar al die diepvries zooi, godver zeg, (behalve de oetker-pizza's, die zijn heerlijk).
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_161961499
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef bloatedface het volgende:

[..]

Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak :{w
doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooi
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')