Moet je deze aflevering kijken: http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/23-04-2015/KN_1667471quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven etenWeet iemand of dat wat is?
Ik schrok even ik dacht dat het de roze zalm was zonder velletjes enzo, die vind ik zooooooooooooo lekkerquote:Op vrijdag 6 mei 2016 11:41 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Net alsof je de inhoud van een stofzuigerzak zit op te vreten...
Lekker!quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:16 schreef Hallojo het volgende:
Laatst een blikje slakken in blik gekocht, maar nog niet op durven etenWeet iemand of dat wat is?
de meeste vleesvervangers zijn goorquote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:49 schreef GewoneMan het volgende:
mijn stem gaat naar vales vlees vervangers tering dat smaakt goor en de textuur is net rubber
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:19 schreef bloatedface het volgende:
[..]
Valess wordt gemaakt van melk waar een zoutverbinding aan wordt toegevoegd, waardoor er een soort stollingsproces plaatsvindt wat de karakteristieke vezel structuur geeft. Daarom is dat spul ook zo smerig zout. Ben ook zeker geen liefhebber van dat spul.
De meneer die dat uitgevonden heeft had wat mij betreft nog even door kunnen experimenteren met het maken van tofu en een aanzienlijk mindere hoeveelheid van die zoutverbinding er aan toevoegen. (Maar dan duurt het te lang voordat de vezels zijn gevormd denk ik) [verder hou ik mijn snaveltje wel]
Wij hadden dat spul vroeger heel vaak. Ik vond het eigenlijk best lekker. Tot iemand een keer het potje ompleurde en er een berg over de tafel ging. We hebben het toen opgezogen met de "kruimeldief". Met als gevolg dat dat ding tot het eind enorm naar muffe zwitserse kaas meurde als je hem aanzette. Niemand wilde dat ding nog gebruiken, uiteindelijk hebben we hem moeten weggooien.quote:
quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:22 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Ze hebben hier tegenwoordig een goede vervanger voor: vlees.
ik ga erover nadenken het eens te proberen. o wee als het smerig isquote:Op vrijdag 6 mei 2016 12:53 schreef FANN het volgende:
[..]
de meeste vleesvervangers zijn goor![]()
déze is lékker, écht waar![]()
[ afbeelding ]
Chicken Tonight?quote:
deze is idd heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg 1x geprobeerd vanwege fok post/thread weet de details niet meer maar had zoiets dat ga ik proberen, echt vreselijkquote:
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger[en nu nog steeds] werd verwerk tot katten en honden voer)quote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:32 schreef Sigaartje het volgende:
Nog een toevoeginkje: Ooit een keer euroshopper hamburgers geprobeerd. Verschrikkelijk. Nu is het toch AH basic of zo? Wauw, troep.
je vergeet de satesaus denk ik :Squote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:36 schreef bloatedface het volgende:
[..]
AH basic kip sate met 29% kippenvlees... de rest 71%! is dus sojabrokken (wat vroeger werd verwerk tot katten en honden voer)
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaakquote:
doet er niet toe het is een deel van de 100% en dus is het geen 71% sojazooiquote:Op vrijdag 6 mei 2016 13:37 schreef bloatedface het volgende:
[..]
Dat is water met een kleurstofje en een nep smaak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |