Wattan?quote:
Het start nummers spontaan op en de pitch klopt voor geen meter, terwijl ik niets instel.quote:
Post ik het hier nuquote:Op woensdag 13 april 2016 02:14 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ja, die moeten ook nog, zoals zoveel recepten.
SPOILER: seranohamkroketjesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:17 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Post ik het hier nu
mag eigenlijk nietHad ik wel gezien, maar het is er nog niet van gekomen. Net als het gehaktrol recept van knok.SPOILER: seranohamkroketjesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar nu ligt het gehakt op scherp, in tegenstelling tot mixxx.
L2B's Mixcloud
Doet ie dat?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:16 schreef chufi het volgende:
[..]
Die valt mensen laat in de nacht regelmatig lastig.. dus het zou kunnen
Zucht.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:20 schreef MaryMouse het volgende:
Skip maar en doe maar weer iets met vocalen
Ach nu kan Knokkels ook seranohamkroketjes maken als ie zou willenquote:Op woensdag 13 april 2016 02:21 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Had ik wel gezien, maar het is er nog niet van gekomen. Net als het gehaktrol recept van knok.Maar nu ligt het gehakt op scherp, in tegenstelling tot mixxx.
Mijn moeder het apelazerus laten schrikken met die hoogkeukenachtige vreettoestandenquote:Op woensdag 13 april 2016 02:22 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ach nu kan Knokkels ook seranohamkroketjes maken als ie zou willen
Knok is ook een behoorlijke smulreet.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:22 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ach nu kan Knokkels ook seranohamkroketjes maken als ie zou willen
Aardappelsoep recept dan misschien voor jouw moeder?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:23 schreef knokkels het volgende:
[..]
Mijn moeder het apelazerus laten schrikken met die hoogkeukenachtige vreettoestanden
Uh, dat is geloof ik een understatementquote:Op woensdag 13 april 2016 02:24 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Knok is ook een behoorlijke smulreet.
Borsj, ook zoquote:Op woensdag 13 april 2016 02:26 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Aardappelsoep recept dan misschien voor jouw moeder?
De mijne heb ik van mijn oma, en die soep is![]()
Die van mijn ma kwam uh, uit een pakkie, of van nu ja, weet niet wat voor aardappelen.
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:27 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Uh, dat is geloof ik een understatement
Knok mag bij mij best wel langs komen
Zou ik een keer in mijn leven denk ik eens meemaken dat alles schoon opgegeten is als ik ga afruimen
Goed autentiek borsjt recept kan ik zo aan mijn schoonzus vragenquote:Op woensdag 13 april 2016 02:27 schreef knokkels het volgende:
[..]
Borsj, ook zo![]()
Alleen heb ik het recept nooit gekregen. Heerlijk op een hete dag
Ook op de Litouwse manier?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:29 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Goed autentiek borsjt recept kan ik zo aan mijn schoonzus vragen
Er gaat géén vodka in, wel rode bietjes geloof ik
Dan kook je niet zo lekker of je haalt de verkeerde mensen in huis.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:27 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Uh, dat is geloof ik een understatement
Knok mag bij mij best wel langs komen
Zou ik een keer in mijn leven denk ik eens meemaken dat alles schoon opgegeten is als ik ga afruimen
Jij hebt George een gitaar gegeven? Of heb jij een gitaar zoals George heeft?quote:
Dat zijn jouw woordenquote:Op woensdag 13 april 2016 02:31 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dan kook je niet zo lekker of je haalt de verkeerde mensen in huis.![]()
Knok kan wel aardig koken ook.
Litouws denk ik nietquote:Op woensdag 13 april 2016 02:31 schreef knokkels het volgende:
[..]
Ook op de Litouwse manier?![]()
Bietensoep.. Het klonk zo onappetijtelijk toen ik het hoorde.. Maar na de eerste slok/hap..
Verkeerde mensen meestalquote:Op woensdag 13 april 2016 02:31 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dan kook je niet zo lekker of je haalt de verkeerde mensen in huis.![]()
Knok kan wel aardig koken ook.
Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijnquote:Op woensdag 13 april 2016 02:34 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Litouws denk ik niet
Maar mijn schoonzus kan wel koken
Ze komt uit Vladivostok
Zie het aan de manier van posten, muziek, je stem en de hele mikmak dat dat wel goed zit.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:33 schreef knokkels het volgende:
[..]
Dat zijn jouw woorden![]()
Heb je het wel eens geproefd?![]()
Ik maak wel een immens orgasmische varkensschouder
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:35 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Verkeerde mensen meestal![]()
Nog voor ze een hap geproeft hebben al vragen waar de zout en peper is
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:36 schreef chufi het volgende:
[..]
Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijn
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:36 schreef chufi het volgende:
[..]
Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijn
slow cooked of in de oven?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:33 schreef knokkels het volgende:
[..]
Dat zijn jouw woorden![]()
Heb je het wel eens geproefd?![]()
Ik maak wel een immens orgasmische varkensschouder
denk dus juist van niet, op een balkonnetjequote:
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
denk dus juist van niet, op een balkonnetje
Slow cooked IN de oven.quote:
Goed stuk vlees braad je altijd met bot, daar komt juist de smaak vandaan. Wat is er mis met jouw pannen?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef chufi het volgende:
Is dat met of zonder bot? Mijn pannen kunnen dat niet aan
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:42 schreef knokkels het volgende:
[..]
Slow cooked IN de oven.
groot stuk mét bot, helemaal losgaan met je mes want er moeten flink veel gaatjes in.
Daarna een marinade eroverheen, inpakken in plasticfolie en dan 24 uur in de koelkast marineren.
En dan 45 minuten per pond slowcooken.. Wat zeg maar neerkomt op een uur of 5, 6, 7 in de oven.
Laatste uur wil je ook echt niet in huis zijn, je wordt gek van de intens heerlijke geuren.
braadsleequote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef chufi het volgende:
Is dat met of zonder bot? Mijn pannen kunnen dat niet aan
Ik kan het ook nog op de BBQ gooienquote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
denk dus juist van niet, op een balkonnetje
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:44 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ben je nu serieus de Vengaboys aan het draaien?
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:44 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ben je nu serieus de Vengaboys aan het draaien?
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:42 schreef knokkels het volgende:
[..]
Slow cooked IN de oven.
groot stuk mét bot, helemaal losgaan met je mes want er moeten flink veel gaatjes in.
Daarna een marinade eroverheen, inpakken in plasticfolie en dan 24 uur in de koelkast marineren.
En dan 45 minuten per pond slowcooken.. Wat zeg maar neerkomt op een uur of 5, 6, 7 in de oven.
Laatste uur wil je ook echt niet in huis zijn, je wordt gek van de intens heerlijke geuren.
Ik ook nietquote:
Gaat vanzelf over.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:45 schreef MaryMouse het volgende:
Up and down, up and down, uh, jah, ik heb al genoeg spierpijn
Uh, wat heb jij geprobeerd te braden in een braadslee wat de braadslee niet overleeft heeft?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:47 schreef chufi het volgende:
[..]
Ge ,, Ja die heeft het niet overeeft helaas
Ik ook niet hoor. Ik heb een Indesit.quote:
Ouderwetse houten snijplankquote:Op woensdag 13 april 2016 02:49 schreef knokkels het volgende:
[..]
Ik ook niet hoor. Ik heb een Indesit.
[ afbeelding ]
Past er in![]()
[ afbeelding ]
Nee hoor gewoon draaien.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:46 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Moet ik Piet weer een plezier gaan doen!
Glazen braadslee uit je handen laten vallen, daar kunnen ze slecht tegenquote:Op woensdag 13 april 2016 02:48 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Uh, wat heb jij geprobeerd te braden in een braadslee wat de braadslee niet overleeft heeft?
Niet mijn keuken hoorquote:Op woensdag 13 april 2016 02:51 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ouderwetse houten snijplank
Verboten nu in professionele keuken ivm HACP en zo
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:49 schreef knokkels het volgende:
[..]
Ik ook niet hoor. Ik heb een Indesit.
[ afbeelding ]
Past er in![]()
[ afbeelding ]
Ik had ooit mijn eigen houten snijplank, ik was zo stom om die weg te doen toen ik naar de USA ging. Maar toen ik terug kwam vond ik mijn pa zijn snijplank in het ouderlijk huis, en die heb ik nuquote:Op woensdag 13 april 2016 02:51 schreef knokkels het volgende:
[..]
Niet mijn keuken hoor![]()
Alhoewel ik wel een houten snijplank heb
Ik had laatst een prachtige pizza, haal 'm uit de oven vanaf de steen ging het mis naar houten plank, op de kop op de keukenvloer.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:51 schreef knokkels het volgende:
[..]
Glazen braadslee uit je handen laten vallen, daar kunnen ze slecht tegen
En die kaantjesquote:
ahh! Wat doet datquote:Op woensdag 13 april 2016 02:53 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik had ooit mijn eigen houten snijplank, ik was zo stom om die weg te doen toen ik naar de USA ging. Maar toen ik terug kwam vond ik mijn pa zijn snijplank in het ouderlijk huis, en die heb ik nu
En die behandel ik nog steeds met respect, zoals geleerd van mijn pa, 'schrobben' met zout
Smúllen!quote:Op woensdag 13 april 2016 02:54 schreef knokkels het volgende:
[..]
En die kaantjesOver de hele bovenkant zit dus zo'n lap huid met vet eronder. Die moet je lossnijden... En die verdroogd en wordt heerlijk knapperig en
en
En zuur.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:53 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik had ooit mijn eigen houten snijplank, ik was zo stom om die weg te doen toen ik naar de USA ging. Maar toen ik terug kwam vond ik mijn pa zijn snijplank in het ouderlijk huis, en die heb ik nu
En die behandel ik nog steeds met respect, zoals geleerd van mijn pa, 'schrobben' met zout
Hmmm ga ik dat ook maar eens doen danquote:
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:54 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Ik had laatst een prachtige pizza, haal 'm uit de oven vanaf de steen ging het mis naar houten plank, op de kop op de keukenvloer.
Schrobben met zout 'schuur' je de plank mee en omdat het een houten plank is (hopelijk wél van kop hout) moet je dat ook wel doen om te voorkomen dat teveel bloed en andere sappen in de plank trekt.quote:
Wanneer je dreadlocks wilt alleen nog je haar met zout water wassen.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:57 schreef knokkels het volgende:
[..]
Hmmm ga ik dat ook maar eens doen dan
#FreeMousequote:Op woensdag 13 april 2016 02:59 schreef MaryMouse het volgende:
OK, als ik nu een ban krijg omdat ik 'gelekt' heb uit een prive forum op fok, dan heb ik het er wel voor over
40+ / [LDS] Koken & bakken voor oude zakken, #deel 3
Oh, goed om te wetenquote:Op woensdag 13 april 2016 03:01 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Wanneer je dreadlocks wilt alleen nog je haar met zout water wassen.
Wat voor vet?quote:
Gast!quote:Op woensdag 13 april 2016 03:02 schreef ToT het volgende:
Pfff de hele tijd een flink gesprek gehad met mijn vriendin. Die kwam net online toen ik naar bed wilde gaan. Nu ga ik echt slapen!Toei!
Slaap lekker PrietPraatquote:Op woensdag 13 april 2016 03:02 schreef ToT het volgende:
Pfff de hele tijd een flink gesprek gehad met mijn vriendin. Die kwam net online toen ik naar bed wilde gaan. Nu ga ik echt slapen!Toei!
niervetquote:
Welke cirkel?quote:
quote:
Ja, soms ben ik wat traag van begrip hoorquote:
Je bent een schatje.quote:Op woensdag 13 april 2016 03:09 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ja, soms ben ik wat traag van begrip hoor
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |