Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijnquote:Op woensdag 13 april 2016 02:34 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Litouws denk ik niet
Maar mijn schoonzus kan wel koken
Ze komt uit Vladivostok
Zie het aan de manier van posten, muziek, je stem en de hele mikmak dat dat wel goed zit.quote:Op woensdag 13 april 2016 02:33 schreef knokkels het volgende:
[..]
Dat zijn jouw woorden![]()
Heb je het wel eens geproefd?![]()
Ik maak wel een immens orgasmische varkensschouder
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:35 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Verkeerde mensen meestal![]()
Nog voor ze een hap geproeft hebben al vragen waar de zout en peper is
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:36 schreef chufi het volgende:
[..]
Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijn
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:36 schreef chufi het volgende:
[..]
Bevroren vis zal wel dr specialitieit zijn
slow cooked of in de oven?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:33 schreef knokkels het volgende:
[..]
Dat zijn jouw woorden![]()
Heb je het wel eens geproefd?![]()
Ik maak wel een immens orgasmische varkensschouder
denk dus juist van niet, op een balkonnetjequote:
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
denk dus juist van niet, op een balkonnetje
Slow cooked IN de oven.quote:
Goed stuk vlees braad je altijd met bot, daar komt juist de smaak vandaan. Wat is er mis met jouw pannen?quote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef chufi het volgende:
Is dat met of zonder bot? Mijn pannen kunnen dat niet aan
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:42 schreef knokkels het volgende:
[..]
Slow cooked IN de oven.
groot stuk mét bot, helemaal losgaan met je mes want er moeten flink veel gaatjes in.
Daarna een marinade eroverheen, inpakken in plasticfolie en dan 24 uur in de koelkast marineren.
En dan 45 minuten per pond slowcooken.. Wat zeg maar neerkomt op een uur of 5, 6, 7 in de oven.
Laatste uur wil je ook echt niet in huis zijn, je wordt gek van de intens heerlijke geuren.
braadsleequote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef chufi het volgende:
Is dat met of zonder bot? Mijn pannen kunnen dat niet aan
Ik kan het ook nog op de BBQ gooienquote:Op woensdag 13 april 2016 02:41 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
denk dus juist van niet, op een balkonnetje
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:44 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ben je nu serieus de Vengaboys aan het draaien?
quote:Op woensdag 13 april 2016 02:44 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ben je nu serieus de Vengaboys aan het draaien?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |