abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_160683374


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160683388
quote:
De teller staat inmiddels op meer dan honderd. Sinds 1 januari zijn er meer dan honderd sporters betrapt op het gebruik van het verboden middel meldonium, maakte het wereldantidopingagentschap WADA zelf wereldkundig.

Hoewel het in het gros van de gevallen om Russische sporters gaat, zijn er volgens het WADA ook sporters uit andere landen betrapt: "de positieve gevallen zijn gemeld door meer dan één laboratorium en door een aantal verschillende sportfederaties en antidopingagentschappen."

Meldonium staat sinds 1 januari op de lijst van verboden middelen. Sindsdien zijn een aantal (bekende) sporters betrapt op het gebruik van het middel. De bekendsten zijn Maria Sjarapova, schaatser Pavel Koelizjnikov en shorttracker Semen Jelistratov.
Stalen uit Sotsji snel hertesten

Op een bijeenkomst zei WADA-voorzitter Craig Reedie gisteren dat er mogelijk een nieuw onderzoek wordt gestart naar doping in de Russische sportwereld. "Ik ga kijken of er voldoende informatie is om verder onderzoek te doen."

David Howman, directeur van het WADA, zei verder dat de stalen die tijdens de Spelen van Sotsji verzameld zijn, zo snel mogelijk opnieuw moeten worden getest. "Sommige moeten nu worden getest vanwege de informatie die we nu hebben." Kanttekening daarbij is dat het middel meldonium in 2014 nog niet verboden was.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 15 maart 2016 @ 13:34:55 #3
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160683596
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 13:36:22 #4
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160683617
Stalen uit Sochi hertestemn, wat is dat nu weer voor onzin. Als het niet verboden was, mocht het indertijd. Dan niet zeiken achteraf.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160684051
quote:
Wat een slap verhaal.
pi_160687641
Wada gaat stalen van olympische spelen 2008 en 2012 hertesten. Lijkt wel de Truman show
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 15 maart 2016 @ 17:26:30 #7
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160687692
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 17:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wada gaat stalen van olympische spelen 2008 en 2012 hertesten. Lijkt wel de Truman show
Hertesten is niet iets bijzonders natuurlijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 15 maart 2016 @ 17:30:52 #8
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160687793
De volgende heeft een Europese titel en een zilveren WK-indoormedaille op zak:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nataliia_Lupu
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 15 maart 2016 @ 17:49:44 #9
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160688089
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 17:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wada gaat stalen van olympische spelen 2008 en 2012 hertesten. Lijkt wel de Truman show
Ze mogen zoveel hertesten als ze zelf willen, maar als Meldonium toen niet op de verboden lijst stond gaan ze zich aan een reeks rechtszaken mogen verwachten ...

In het geval van EPO destijds was dat anders, EPO was verboden maar eerst niet op te sporen. Als ze dan later een opsporingsmethode vinden hang je alsnog natuurlijk ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_160688096
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 13:21 schreef franklop het volgende:

[..]

100 positieve tests toch (mogelijk meerdere per sporter dus)? Is dit nieuwe info of slechte journalistiek?
  dinsdag 15 maart 2016 @ 18:00:31 #11
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160688247
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 14:02 schreef Ericr het volgende:

[..]

Wat een slap verhaal.
Harm Kuipers kopie.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 18:24:42 #12
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160688823
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 17:26 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Hertesten is niet iets bijzonders natuurlijk.
Daarom refereerde ik ook naar de Truman show, het creëren van een schijnwerkelijkheid.

Doelde op de cycli van hertesten, gevolgd door berichten dat er sporters betrapt zijn, en vervolgens stilte tot in de lengte der dagen
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 15 maart 2016 @ 19:27:49 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160690146
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 18:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Daarom refereerde ik ook naar de Truman show, het creëren van een schijnwerkelijkheid.

Doelde op de cycli van hertesten, gevolgd door berichten dat er sporters betrapt zijn, en vervolgens stilte tot in de lengte der dagen
Ja we wachten volgens mij ook nog op de resultaten van de hertesten van 2006 :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160691383
quote:
quote:
"Wie dat zegt, begrijpt niks van schaatsen", liet Koelizjnikov optekenen. "Meldonium zorgt niet voor een verbetering van je techniek."
Rellende Rotscholier vindt dit een leuk bericht. :)
Jack does it in real time...
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 16 maart 2016 @ 21:38:29 #16
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160724160
Volgende meldoniumgevalletje, ene Yuliya Efimova :')

Zwemkampioene weer betrapt op doping

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 16 maart 2016 @ 21:44:05 #17
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160724374
Efimova :') :r :r
pi_160724976
Efimova is toch al eerder betrapt op het een of ander?

Edit:
-> https://www.swimmingworld(...)ed-of-world-records/
pi_160730239
Wow, echt bizar, doping in het zwemmen. :{

Ik dacht dat alle records en de oneindige vooruitgang door de zwembaden, badmutsen en lijnen in het water kwamen.

Wel een dommerd, voor de tweede keer betrapt. Het aantal gevallen uit Rusland wordt nu wel zo belachelijk hoog dat het lijkt alsof deze rommel met een soort van voedselbonnen systeem verstrekt wordt ofzo. :D :')
Jack does it in real time...
pi_160730336
Iets zegt me dat Meylutite ook nog voor de bijl gaat
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator donderdag 17 maart 2016 @ 10:37:39 #21
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160732916
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 20:02 schreef DeeBee het volgende:

[..]


[..]

Rellende Rotscholier vindt dit een leuk bericht. :)
Wat een lul joh.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_160734038
lijkt mij dat geen enkele Rus meer veilig is. Tramadol staat nog steeds op de watchlist :') :')
pi_160734205
Waarom slikken al die Russen dat toch, terwijl het helemaal niet prestatieverbeterend werkt :+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 17 maart 2016 @ 12:27:15 #24
426493 crew  PippenScottie
pi_160735291
OlympicStatman twitterde op woensdag 16-03-2016 om 23:18:42 It appears that a 2nd Russian volleyball player has tested positive for Meldonium. No name given yet https://t.co/bfcehhTbNm reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 17-03-2016 om 12:01:31 First meldonium positive for Thursday is Russian Olympic bobsledder and former heptathlete Nadezhda Sergeeva https://t.co/oQHHMh8QW2 reageer retweet
  donderdag 17 maart 2016 @ 12:28:00 #25
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160735316
En we gaan weer door _O_

Heywoodu zit al te rammen op F5 knop op sports.ru
pi_160735352
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 12:27 schreef PippenScottie het volgende:
OlympicStatman twitterde op woensdag 16-03-2016 om 23:18:42 It appears that a 2nd Russian volleyball player has tested positive for Meldonium. No name given yet https://t.co/bfcehhTbNm reageer retweet
OlympicStatman twitterde op donderdag 17-03-2016 om 12:01:31 First meldonium positive for Thursday is Russian Olympic bobsledder and former heptathlete Nadezhda Sergeeva https://t.co/oQHHMh8QW2 reageer retweet
lol, bobsleeën, das een krachtsport, voor de aanloop.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 17 maart 2016 @ 12:30:10 #27
426493 crew  PippenScottie
pi_160735385
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 12:28 schreef Frozen-assassin het volgende:
En we gaan weer door _O_

Heywoodu zit al te rammen op F5 knop op sports.ru
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 17 maart 2016 @ 12:30:47 #28
426493 crew  PippenScottie
pi_160735403
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 12:29 schreef THEFXR het volgende:

[..]

lol, bobsleeën, das een krachtsport, voor de aanloop.
Ook bobsleeërs hebben hartproblemen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 17 maart 2016 @ 12:33:49 #29
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160735479
Het is nu gewoon wachten tot de eerste bobsleeër tijdens de push overlijdt. Treurig dit.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160736041
Wordt een kleine Russische ploeg op de Spelen :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 17 maart 2016 @ 19:17:56 #31
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_160744049
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 06:06 schreef TheVulture het volgende:
Iets zegt me dat Meylutite ook nog voor de bijl gaat
er zullen toch wel sporters zijn die gewoon op tijd gestopt zijn met dat spul
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 17 maart 2016 @ 20:23:57 #32
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160746176
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 19:17 schreef rubbereend het volgende:

[..]

er zullen toch wel sporters zijn die gewoon op tijd gestopt zijn met dat spul
Niet als het in de verplichte Pot Russie zit.
pi_160747013
Niet normaal al die hartklachten onder Russen!
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
pi_160747188
Heeft iemand een linkje naar de laatste ARD docu?
pi_160749390
Het WADA lab in Rio heeft haar acdrediatie terug, euh goedkeuring
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 18 maart 2016 @ 10:26:03 #36
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160756492
NOSsport twitterde op vrijdag 18-03-2016 om 10:22:17 De B-staal van Pavel Koelizjnikov is ook positief. Hij is voor onbepaalde tijd geschorst. https://t.co/HiwHOyDnZX https://t.co/U39CS2rCyj reageer retweet
  vrijdag 18 maart 2016 @ 10:28:42 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160756544
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:26 schreef Pino112 het volgende:
NOSsport twitterde op vrijdag 18-03-2016 om 10:22:17 De B-staal van Pavel Koelizjnikov is ook positief. Hij is voor onbepaalde tijd geschorst. https://t.co/HiwHOyDnZX https://t.co/U39CS2rCyj reageer retweet
Einde carriere Pavel dus :)
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 18 maart 2016 @ 10:40:53 #38
426493 crew  PippenScottie
pi_160756757
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:28 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Einde carriere Pavel dus :)
Het waren twee fantastische maanden. :')
  vrijdag 18 maart 2016 @ 10:49:05 #39
40566 Ericr
Livewrong
pi_160756903
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:28 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Einde carriere Pavel dus :)
Mooi, huppakee weg.

Als je de grenzen blijft opzoeken kan je verwachten dat je nog een keer gaat branden.

Record schrappen, titel weg en doei Pavel.
  Moderator vrijdag 18 maart 2016 @ 10:51:04 #40
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160756940
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:49 schreef Ericr het volgende:

[..]

Mooi, huppakee weg.

Als je de grenzen blijft opzoeken kan je verwachten dat je nog een keer gaat branden.

Record schrappen, titel weg en doei Pavel.
Record voor 1 januari gereden toch.
  vrijdag 18 maart 2016 @ 10:54:05 #41
40566 Ericr
Livewrong
pi_160757002
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Record voor 1 januari gereden toch.
Gewoon die hele kerel schrappen wegens tweede overtreding.
pi_160757024
Je krijgt ook echt het idee dat zo'n eerste tijdelijke schorsing helemaal geen nut heeft, ze gaan daarna vrolijk verder met de boel besodemieteren. Misschien wordt het wel gewoon tijd voor een onmiddellijke levenslange schorsing bij de eerste keer dat je betrapt wordt.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 18 maart 2016 @ 11:01:25 #43
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160757126
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 10:55 schreef TheVulture het volgende:
Je krijgt ook echt het idee dat zo'n eerste tijdelijke schorsing helemaal geen nut heeft, ze gaan daarna vrolijk verder met de boel besodemieteren. Misschien wordt het wel gewoon tijd voor een onmiddellijke levenslange schorsing bij de eerste keer dat je betrapt wordt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 18 maart 2016 @ 13:03:17 #44
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160759505
Is degene die bij de Russen dacht dat ze wel met die meldonium zouden wegkomen ondertussen al omgelegd door de FSB ?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_160760574
Gaat nou zo hard dat zelfs Aranka ook verdacht wordt bij mij.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  vrijdag 18 maart 2016 @ 18:10:37 #46
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160766026
:D

pi_160766706
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 18:10 schreef THEFXR het volgende:
:D

[ afbeelding ]
Hetzelfde programma als Van Persie.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 19 maart 2016 @ 11:33:32 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160782147
Natalie Newhart, een naam uit de CrossFit-scene, is betrapt op anabole steroïden. Lastig te geloven, want ze heeft best een gemiddelde lichaamsbouw.

http://games.crossfit.com/article/natalie-newhart-fails-drug-test

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160782282
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 17:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wada gaat stalen van olympische spelen 2008 en 2012 hertesten. Lijkt wel de Truman show
Dat soort berichten levert vreemd genoeg nooit iets op. Terwijl je toch zou verwachten dat er nieuwe tests zijn die wel positieve gevallen opleveren.
Misschien ben ik cynisch, maar ik heb de indruk dat ze dit vooral voor de bühne roepen.
in a crowd you lose humanity
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 19 maart 2016 @ 11:42:00 #50
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160782307
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 11:40 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dat soort berichten levert vreemd genoeg nooit iets op. Terwijl je toch zou verwachten dat er nieuwe tests zijn die wel positieve gevallen opleveren.
Misschien ben ik cynisch, maar ik heb de indruk dat ze dit vooral voor de bühne roepen.
Die van 2008 hebben toch een positieve CERA-test voor Rashid Ramzi opgeleverd (goud op de 1500), maar ja, das ook al lang geleden :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160782361
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 11:42 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Die van 2008 hebben toch een positieve CERA-test voor Rashid Ramzi opgeleverd (goud op de 1500), maar ja, das ook al lang geleden :P
Wow. Eén heel positief geval maar liefst.
Dat valt weer in de categorie "we moeten af en toe iemand pakken, zodat het lijkt dat we er serieus mee bezig zijn."
in a crowd you lose humanity
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zaterdag 19 maart 2016 @ 11:50:21 #52
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_160782453
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_160783828
Mooi hoe Russen altijd in de slachtofferrol kruipen.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  zaterdag 19 maart 2016 @ 17:20:56 #54
14505 OProg
A Life in Music
pi_160788316
Kan hij dan ook uitleggen waarom ze het volgens hem dan gebruiken? :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zaterdag 19 maart 2016 @ 18:32:02 #55
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160789466
quote:
dat kan mooi in BNW :D
  zaterdag 19 maart 2016 @ 18:51:35 #56
39333 Zelva
Fortunate observer of time
  zondag 20 maart 2016 @ 22:38:29 #57
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_160824666
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 12:56 schreef TheVulture het volgende:
Wordt een kleine Russische ploeg op de Spelen :D
Dat is niet uniek.
  Trouwste user 2022 maandag 21 maart 2016 @ 11:22:37 #58
7889 tong80
Spleenheup
pi_160830313
http://www.volkskrant.nl/(...)-meldonium~a4267141/

Helemaal geen Russiche ploeg lijkt me.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage / Sport maandag 21 maart 2016 @ 11:27:08 #59
426493 crew  PippenScottie
pi_160830372
Hoe worden Russische atleten eigenlijk betrapt op meldonium? Ze mogen toch dit hele jaar al niet aan officiele wedstrijden deelnemen?
Zijn dit dan allemaal out-of-competition controles?
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 11:28:03 #60
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160830386
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:27 schreef PippenScottie het volgende:
Hoe worden Russische atleten eigenlijk betrapt op meldonium? Ze mogen toch dit hele jaar al niet aan officiele wedstrijden deelnemen?
Zijn dit dan allemaal out-of-competition controles?
Ze mogen wel aan nationale wedstrijden meedoen. De Russische bond is geschorst voor internationale wedstrijden, de atleten zijn individueel niet geschorst.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport maandag 21 maart 2016 @ 11:32:59 #61
426493 crew  PippenScottie
pi_160830451
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ze mogen wel aan nationale wedstrijden meedoen. De Russische bond is geschorst voor internationale wedstrijden, de atleten zijn individueel niet geschorst.
K, thanks.

Er komt nog meer....

OlympicStatman twitterde op maandag 21-03-2016 om 10:51:17 "around 40 Russian athletes from more than 10 different sports have tested positive for meldonium" R-Sport reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 11:34:52 #62
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160830478
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:32 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

K, thanks.

Er komt nog meer....

OlympicStatman twitterde op maandag 21-03-2016 om 10:51:17 "around 40 Russian athletes from more than 10 different sports have tested positive for meldonium" R-Sport reageer retweet
Ik vraag me wel af of dat over de totaalstand op dit moment gaat of over wat er nog niet bekend is.

1. Atletiek
2. Bobsleeën
3. Shorttrack
4. Langebaanschaatsen
5. Kunstschaatsen
6. Biatlon
7. Tennis
8. Zwemmen
9. Rugby
10. Wielrennen

We hebben dus al 10 sporten op het lijstje, kijkend naar alleen Russen :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport maandag 21 maart 2016 @ 11:38:41 #63
426493 crew  PippenScottie
pi_160830532
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:34 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik vraag me wel af of dat over de totaalstand op dit moment gaat of over wat er nog niet bekend is.

.....

We hebben dus al 10 sporten op het lijstje, kijkend naar alleen Russen :P
Uit mijn hoofd zijn er maar een naam of 20 bekend, tot nu toe?

1. Atletiek: 4
2. Bobsleeën: 1
3. Shorttrack: 3?
4. Langebaanschaatsen: 2
5. Kunstschaatsen: 1
6. Biatlon: ....3?
7. Tennis: 1
8. Zwemmen: 1
9. Rugby.... 3?
10. Wielrennen: 1
  Redactie Frontpage / Sport maandag 21 maart 2016 @ 11:39:03 #64
426493 crew  PippenScottie
pi_160830543
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:38 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Uit mijn hoofd zijn er maar een naam of 20 bekend, tot nu toe?

1. Atletiek: 4
2. Bobsleeën: 1
3. Shorttrack: 3?
4. Langebaanschaatsen: 2
5. Kunstschaatsen: 1
6. Biatlon: ....3?
7. Tennis: 1
8. Zwemmen: 1
9. Rugby.... 3?
10. Wielrennen: 1
Nog een volleyballer gemist.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 11:39:41 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160830555
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:38 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Uit mijn hoofd zijn er maar een naam of 20 bekend, tot nu toe?

1. Atletiek: 4
2. Bobsleeën: 1
3. Shorttrack: 3?
4. Langebaanschaatsen: 2
5. Kunstschaatsen: 1
6. Biatlon: ....3?
7. Tennis: 1
8. Zwemmen: 1
9. Rugby.... 3?
10. Wielrennen: 1
Oh ja, op die manier klopt het niet inderdaad :+

En dan zijn 2 van de biatleten ook nog eens niet Russisch :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 12:06:11 #66
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160831034
En door

OlympicStatman twitterde op maandag 21-03-2016 om 12:03:01 #Wrestling Meldonium2014 World silver medalist Evgeny Saleev (RUS)2014 World Junior champion Sergey Semenov (RUS)https://t.co/XqTl6UOywX reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport maandag 21 maart 2016 @ 12:13:46 #67
426493 crew  PippenScottie
pi_160831151
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 12:06 schreef heywoodu het volgende:
En door

OlympicStatman twitterde op maandag 21-03-2016 om 12:03:01 #Wrestling Meldonium2014 World silver medalist Evgeny Saleev (RUS)2014 World Junior champion Sergey Semenov (RUS)https://t.co/XqTl6UOywX reageer retweet
Die arme kerels worstelen ook al met hartproblemen. ;(
  maandag 21 maart 2016 @ 13:05:14 #68
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160832028
quote:
Femke Van den Driessche eindigt op podium van loopwedstrijd

Femke Van den Driessche heeft sportief nog eens van zich laten horen. Na alle heisa over het motortje in haar fiets, verzette ze gisteren haar gedachten in de Zwinstedenloop, een loopwedstrijd in Nederland. Haar conditie is Van den Driessche duidelijk nog niet kwijt.

Van den Driessche liep mee in de Zwinstedenloop in Sluis in Nederland. Ze eindigde als derde op het podium op de tien kilometer. "Het heeft geholpen mijn zinnen te verzetten na de commotie van de voorbije weken", noteerde Het Nieuwsblad na de wedstrijd uit haar mond.

"Mijn schoonmoeder doet geregeld mee aan loopwedstrijden. Ze had me aangeraden om me in te schrijven."

Een carrièreswitch naar de atletiek zit er niet aan te komen. "Het heeft ontzettend veel deugd gedaan. Misschien loop ik binnenkort dus nog weleens in een wedstrijd mee. Maar dat betekent niet dat ik nu een loopcarrière ga beginnen."

Vorige week maandag kondigde Van den Driessche aan dat ze definitief afscheid heeft genomen van het veldrijden.
Zou ze al beseffen dat ze bij een schorsing ook deze dingen niet meer zal kunnen doen ?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Trouwste user 2022 maandag 21 maart 2016 @ 13:20:16 #69
7889 tong80
Spleenheup
pi_160832335
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 11:38 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Uit mijn hoofd zijn er maar een naam of 20 bekend, tot nu toe?

1. Atletiek: 4
2. Bobsleeën: 1
3. Shorttrack: 3?
4. Langebaanschaatsen: 2
5. Kunstschaatsen: 1
6. Biatlon: ....3?
7. Tennis: 1
8. Zwemmen: 1
9. Rugby.... 3?
10. Wielrennen: 1
Zitten wel grote winnaars tussen. Hoeveel sporters hebben het systematisch gebruikt met te weinig talent ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 21 maart 2016 @ 13:20:51 #70
7889 tong80
Spleenheup
pi_160832346
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 12:13 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Die arme kerels worstelen ook al met hartproblemen. ;(
Ha ha ha Briljant :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_160832394
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:05 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Zou ze al beseffen dat ze bij een schorsing ook deze dingen niet meer zal kunnen doen ?
Volgens mij mag dat nog wel als ze alleen door de UCI geschorst is. Daarnaast als ze gewoon als amateur aan de start wil staan bij kleine loopwedstrijden dan kraait er geen haan naar. Bij grote wedstrijden hoef je je ook niet onder je eigen naam in te schrijven. Ik vul als voornaam vaak een onzinnaam in bij inschrijving zodat er zoiets als "Allez" op mijn startnummer staat ipv mijn echte naam. Femke zou zich in kunnen schrijven als Vroem Vroem Van den Driessche
pi_160832437
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:23 schreef Coppi het volgende:

[..]

Volgens mij mag dat nog wel als ze alleen door de UCI geschorst is. Daarnaast als ze gewoon als amateur aan de start wil staan bij kleine loopwedstrijden dan kraait er geen haan naar. Bij grote wedstrijden hoef je je ook niet onder je eigen naam in te schrijven. Ik vul als voornaam vaak een onzinnaam in bij inschrijving zodat er zoiets als "Allez" op mijn startnummer staat ipv mijn echte naam. Femke zou zich in kunnen schrijven als Vroem Vroem Van den Driessche
Armstrong mocht toch ook niet meer aan triatlons meedoen?

Maar onder andere namen kan het natuurlijk wel, ze zal ook niet als wedstrijdloper meedoen denk ik. Recreatief zou dat wel gewoon mogen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Trouwste user 2022 maandag 21 maart 2016 @ 13:28:14 #73
7889 tong80
Spleenheup
pi_160832490
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:25 schreef franklop het volgende:

[..]

Armstrong mocht toch ook niet meer aan triatlons meedoen?

Maar onder andere namen kan het natuurlijk wel, ze zal ook niet als wedstrijdloper meedoen denk ik. Recreatief zou dat wel gewoon mogen.
Prins Pils schaatste zo de elfstedentocht.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_160832503
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:25 schreef franklop het volgende:

[..]

Armstrong mocht toch ook niet meer aan triatlons meedoen?

Maar onder andere namen kan het natuurlijk wel, ze zal ook niet als wedstrijdloper meedoen denk ik. Recreatief zou dat wel gewoon mogen.
Qua Armtrong heb je wel een punt, dus ik ben ook niet helemaal zeker van mijn eigen bewering. Maar formeel is Femke dacht ik alleen door de UCI geschorst niet door haar NOC/BOC. Misschien dat de triathlonbond liever geen criminele fietsers zag op haar fietsonderdeel?

Enfin, ze kan in ieder geval lekker recreatief gaan hollen met haar moeder. Wel even uitleggen dat hooverboards bij hardlopen niet zijn toegestaan.
  maandag 21 maart 2016 @ 13:30:14 #75
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_160832541
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:23 schreef Coppi het volgende:

[..]

Volgens mij mag dat nog wel als ze alleen door de UCI geschorst is. Daarnaast als ze gewoon als amateur aan de start wil staan bij kleine loopwedstrijden dan kraait er geen haan naar. Bij grote wedstrijden hoef je je ook niet onder je eigen naam in te schrijven. Ik vul als voornaam vaak een onzinnaam in bij inschrijving zodat er zoiets als "Allez" op mijn startnummer staat ipv mijn echte naam. Femke zou zich in kunnen schrijven als Vroem Vroem Van den Driessche
Wat voor wedstrijden rij je dan dat je geen licentie hoeft te laten zien?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_160832550
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:30 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Wat voor wedstrijden rij je dan dat je geen licentie hoeft te laten zien?
Loopwedstrijden bedoel ik. Zevenheuvelenloop en dat soort westrijden, mag je aan meedoen zonder atletenlicentie.
  maandag 21 maart 2016 @ 13:35:41 #77
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_160832652
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:30 schreef Coppi het volgende:

[..]

Loopwedstrijden bedoel ik. Zevenheuvelenloop en dat soort westrijden, mag je aan meedoen zonder atletenlicentie.
Dat zijn toch niet echt wedstrijden? Meer iets zoals de joop zoetemelk classic qua fietsen? Jan en alleman kan zich er voor inschrijven. Lijkt mij niet te vergelijken met amateurkoersen bij het wielrennen.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_160832763
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:35 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Dat zijn toch niet echt wedstrijden? Meer iets zoals de joop zoetemelk classic qua fietsen? Jan en alleman kan zich er voor inschrijven. Lijkt mij niet te vergelijken met amateurkoersen bij het wielrennen.
Het punt was dat Femke in principe aan alle loopwedstrijden mocht meedoen (waarschijnlijk).

Verder zijn de Zevenheuvelenloop, CPC, Venloop, en Dam tot Dam abosluut geen Joop Zoetemelk classic toertocht. Het zijn zeer hoog aangeschreven wedstrijden waar door toppers als Bekele en Gebreselassie wereldrecords worden gelopen. Dat is juist het toffe van hardlopen; wereldtop en recreant in dezelfde wedstrijd. Stond me een paar jaar geleden een paar starten van de start van de 7heuvelenloop wat op te warmen, komen opeens Bekele en Ayele Abshero naast me staan om hetzelfde te doen. Als atletiekliefhebber voelt dat toch een beetje alsof Messi en Ronaldo voor hun warming-up een balletje met je gaan trappen. ;) .
  maandag 21 maart 2016 @ 15:11:03 #79
130803 Gripper
Get a grip
pi_160834585
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 13:35 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Dat zijn toch niet echt wedstrijden? Meer iets zoals de joop zoetemelk classic qua fietsen? Jan en alleman kan zich er voor inschrijven. Lijkt mij niet te vergelijken met amateurkoersen bij het wielrennen.
Het is bij die grote hardloop evenementen net zoals bij bekende cyclo's.
Jij komt toch pas 3 uur na de toppers binnen als 874e dus wat maakt jouw prestatie nog uit voor de boeken.
Alleen voor jezelf is het belangrijk.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 21 maart 2016 @ 17:18:29 #80
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160837474
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 12:06 schreef heywoodu het volgende:
En door

OlympicStatman twitterde op maandag 21-03-2016 om 12:03:01 #Wrestling Meldonium2014 World silver medalist Evgeny Saleev (RUS)2014 World Junior champion Sergey Semenov (RUS)https://t.co/XqTl6UOywX reageer retweet
er klopt hier iets niet, er staat duidelijk op de wada website dat dit sinds 1 jan verboden is, het komt van de watchlist af. je gaat mij niet vertellen dat er meer dan 100 athleten dit gemist hebben incl de persoonlijke emails.
Mijn conclusie is dat hier sprake is van staatsdoping.
  maandag 21 maart 2016 @ 17:24:04 #81
39333 Zelva
Fortunate observer of time
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 17:26:52 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160837682
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:18 schreef THEFXR het volgende:

[..]

er klopt hier iets niet, er staat duidelijk op de wada website dat dit sinds 1 jan verboden is, het komt van de watchlist af. je gaat mij niet vertellen dat er meer dan 100 athleten dit gemist hebben incl de persoonlijke emails.
Mijn conclusie is dat hier sprake is van staatsdoping.
Je bent wel op dreef met die open deuren he.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160838205
quote:
"Dat is atypisch, want dat zie je eigenlijk nooit. Wat betreft 'maanden': dat lijkt me uitermate onwaarschijnlijk. Het zijn eerder enkele weken, maar ik blijf voorzichtig. Er wordt nu onderzoek naar gedaan en dan moet blijken om hoeveel dagen/weken het daadwerkelijk gaat."
Ben toch wel benieuwd wat daar uit gaat komen en wat voor gevolgen het eventueel gaat hebben.

Zullen nu wel meer van dit soort verhalen komen:
mjshrimper twitterde op maandag 21-03-2016 om 11:28:05 Russian runner Andrei Minzhulin says he stopped taking meldonium mid-Nov, failed test 3mo later https://t.co/zqpg31Dn24 reageer retweet
  maandag 21 maart 2016 @ 17:52:58 #84
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160838264
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ben toch wel benieuwd wat daar uit gaat komen en wat voor gevolgen het eventueel gaat hebben.

Zullen nu wel meer van dit soort verhalen komen:
mjshrimper twitterde op maandag 21-03-2016 om 11:28:05 Russian runner Andrei Minzhulin says he stopped taking meldonium mid-Nov, failed test 3mo later https://t.co/zqpg31Dn24 reageer retweet
now way, dat spul heeft een halftijdwaarde van 6 uur.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 21 maart 2016 @ 17:53:33 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160838278
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160838300
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:52 schreef THEFXR het volgende:

[..]

now way, dat spul heeft een halftijdwaarde van 6 uur.
Dat wordt nu dus onderzocht. We wachten het af.
  maandag 21 maart 2016 @ 17:54:49 #87
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160838303
quote:
i beat you, by 35 seconds :P
  maandag 21 maart 2016 @ 17:56:21 #88
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160838344
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ben toch wel benieuwd wat daar uit gaat komen en wat voor gevolgen het eventueel gaat hebben.
Zelfs als het waar zou zijn, dan nog ben je schuldig als je de stof in je lichaam hebt. Dan hadden ze maar eerder moeten stoppen.

Als een amateurwielrenner jarenlang epo gebruikt,dan opeens een profcontract tekent bij een WorldTour-ploeg, en vrij direct daarna positief test, dan komt ie ook niet weg met 'ja, toen ik het nam was het nog niet verboden voor mij'. Volgens de officiële regels althans.
  maandag 21 maart 2016 @ 17:58:02 #89
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160838382
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ben toch wel benieuwd wat daar uit gaat komen en wat voor gevolgen het eventueel gaat hebben.

generaal pardon, iedereen 1 jaar.
  maandag 21 maart 2016 @ 18:01:58 #90
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160838490
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:54 schreef THEFXR het volgende:

[..]

i beat you, by 35 seconds :P
Moet wel doping zijn. :(
pi_160839642
quote:
0s.gif Op maandag 21 maart 2016 17:58 schreef THEFXR het volgende:

[..]

generaal pardon, iedereen 1 jaar.
Het zou me niks verbazen.
  Trouwste user 2022 maandag 21 maart 2016 @ 18:57:31 #92
7889 tong80
Spleenheup
pi_160839891
Al zou het niet verboden zijn. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 21 maart 2016 @ 23:19:13 #93
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_160847590
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 21 maart 2016 @ 23:29:53 #94
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160847803
quote:
en terecht, die italianen en hun "administratie"
pi_160847806
Dat Letse bedrijfje heeft dit onder Russische druk naar buiten gebracht, zo lijkt het. Ach, dit valt iig makkelijk te onderzoeken
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 22 maart 2016 @ 13:23:59 #96
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160857654
NOSsport twitterde op dinsdag 22-03-2016 om 13:19:30 De Russische zwemster Joelija Jefimova zegt niet te zijn gewaarschuwd dat meldonium op de dopinglijst staat. https://t.co/C8MWBYDQWQ reageer retweet
  dinsdag 22 maart 2016 @ 13:36:15 #97
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160857946
De ene bond weet het wel en heeft iedereen geinformeerd maar de andere bond niet :D

Russische worstelbond overweegt niemand te sturen naar Rio, te veel zondaars
pi_160857959
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 13:23 schreef Pino112 het volgende:
NOSsport twitterde op dinsdag 22-03-2016 om 13:19:30 De Russische zwemster Joelija Jefimova zegt niet te zijn gewaarschuwd dat meldonium op de dopinglijst staat. https://t.co/C8MWBYDQWQ reageer retweet
Waarom is ze er dan mee gestopt? :')

Ze heeft twee mogelijke smoesjes door elkaar gehaald, kan gebeuren
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 22 maart 2016 @ 13:41:42 #99
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160858127
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 13:36 schreef Frozen-assassin het volgende:
De ene bond weet het wel en heeft iedereen geinformeerd maar de andere bond niet :D

Russische worstelbond overweegt niemand te sturen naar Rio, te veel zondaars
Dat zou zonde zijn, zoveel sporters met een mooiere naam dan Magomedrasul Gazimagomedov zijn er niet ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 22 maart 2016 @ 13:43:31 #100
40566 Ericr
Livewrong
pi_160858174
http://www.ebay.nl/itm/Me(...)e:g:gcoAAOSwpIdW8MKJ

Voor wie er zelf aan wil beginnen,
  dinsdag 22 maart 2016 @ 18:10:58 #101
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160864293
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 13:23 schreef Pino112 het volgende:
NOSsport twitterde op dinsdag 22-03-2016 om 13:19:30 De Russische zwemster Joelija Jefimova zegt niet te zijn gewaarschuwd dat meldonium op de dopinglijst staat. https://t.co/C8MWBYDQWQ reageer retweet
zelfs ik wist het en ik ben no way een prof atleet.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 22 maart 2016 @ 18:51:20 #102
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_160865360
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 18:10 schreef THEFXR het volgende:

[..]

zelfs ik wist het en ik ben no way een prof atleet.
talloze berichten vanuit Rusland dat atleten ruim van te voren getipt zijn, dus dit geloof ik niet zo.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 22 maart 2016 @ 19:34:47 #103
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160866965


inclusief uitleg over Meldonium

[ Bericht 4% gewijzigd door THEFXR op 22-03-2016 19:41:38 ]
pi_160876443
Het Russische zwemmen moet er schijnbaar nu helemaal aan geloven:



Morgen in The Times.
  woensdag 23 maart 2016 @ 00:08:57 #105
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160877553
Heintje lacht weer in zijn vuistje, muhahaha
pi_160881403
Angel Mullera voor 2 jaar geschorst vanwege het vluchten voor een controle. Deze Spaanse steeplechaser had al een dopingverleden. Hij werd vlak voor de Spelen van 2012 uit het Spaanse team getrapt vanwege dopingbeschuldigingen, maar werd even later toch weer in het team opgenomen en heeft deelgenomen. Daarna werd hij in 2013 echt al eens betrapt.

http://masdeporte.as.com/(...)d&utm_medium=twitter
pi_160881446
En daar is het verhaal van The Times: http://nos.nl/artikel/209(...)enkt-van-doping.html
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 23 maart 2016 @ 10:33:14 #108
426493 crew  PippenScottie
pi_160881496
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 23:26 schreef TheArt het volgende:
Het Russische zwemmen moet er schijnbaar nu helemaal aan geloven:

[ afbeelding ]

Morgen in The Times.
Nou ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. :')
De internationale zwembond, FINA, heeft in 2014 Vladimir Putin een orde van verdienste gegeven.

https://www.swimmingworld(...)oversial-fina-order/

quote:
“Russia is undoubtedly one of the most important and major powers in world sport. These achievements are only possible thanks to the active support from the Russian authorities to Aquatics. The personal involvement of President Putin in this area greatly contributes to strengthen the fraternity between nations, improve the lifestyle and education of the youth in Russia and promote a healthier society, in a spirit of peace and friendship,” Maglione said.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 23 maart 2016 @ 12:54:05 #109
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160884235
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:30 schreef TheArt het volgende:
En daar is het verhaal van The Times: http://nos.nl/artikel/209(...)enkt-van-doping.html
Wordt een kleine Russische delegatie op de Spelen.
Zou mooi zijn als het er 0 zijn.
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:43:13 #110
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160885276
Alberda: het komt door de tijdzones.

(ok, dat is niet het enige dat ie zegt, maar dát excuus had ik nog nooit gehoord)

(daarnaast is het argument 'het is in Rusland een ideologie, hier een economie' ook niet zo sterk. Een economisch systeem lijkt me bij uitstek een systeem om alle beschikbare middelen te gebruiken zolang daar niet op gehandhaafd kan worden (volgens mij past dat ook bij de conclusie van dat boek van Joris Luyendijk))
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 23 maart 2016 @ 13:51:33 #111
426493 crew  PippenScottie
pi_160885427
quote:
10s.gif Op woensdag 23 maart 2016 13:43 schreef I.R.Baboon het volgende:
Alberda: het komt door de tijdzones.

(ok, dat is niet het enige dat ie zegt, maar dát excuus had ik nog nooit gehoord)

(daarnaast is het argument 'het is in Rusland een ideologie, hier een economie' ook niet zo sterk. Een economisch systeem lijkt me bij uitstek een systeem om alle beschikbare middelen te gebruiken zolang daar niet op gehandhaafd kan worden (volgens mij past dat ook bij de conclusie van dat boek van Joris Luyendijk))
Hij bagatelliseert nogal.

"Ach, zo doen ze dat in Rusland. Niets aan te doen. Lekker mee laten doen aan de Spelen, want wij zijn allemaal familie".
pi_160885597
quote:
10s.gif Op woensdag 23 maart 2016 13:43 schreef I.R.Baboon het volgende:
Alberda: het komt door de tijdzones.

(ok, dat is niet het enige dat ie zegt, maar dát excuus had ik nog nooit gehoord)

(daarnaast is het argument 'het is in Rusland een ideologie, hier een economie' ook niet zo sterk. Een economisch systeem lijkt me bij uitstek een systeem om alle beschikbare middelen te gebruiken zolang daar niet op gehandhaafd kan worden (volgens mij past dat ook bij de conclusie van dat boek van Joris Luyendijk))
Hij zegt het ook niet als excuus. Hij noemt het als verklaring voor de slechte prestaties.
pi_160902340
En daar is het volgende land dat er in The Times aan gaat: China.



Morgen in de papieren versie dus.
  donderdag 24 maart 2016 @ 00:08:26 #114
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160902514
Knotsgek _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 00:10:14 #115
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160902546
Ik zie liever de bubbel van Jamaica eens doorgeprikt zien worden. Of die van de JOE KEE zelf.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160903419
De hypocrisie is echt om van te walgen inderdaad, lijkt wel de koude oorlog met Rusland en China als 'bad guys'.

Beter pakken de Russen nu door en doen wat onthullingen over de UK ofzo ja. :9~
Jack does it in real time...
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 11:43:19 #117
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160906980
Selectieve Russische schorsingen de deur uitgegooid door CAS :W

(met name dingen als Kirdyapkin die precies zijn goud van 2012 kon houden, nu dus niet meer :+ )
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160907197
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 00:10 schreef Mani89 het volgende:
Ik zie liever de bubbel van Jamaica eens doorgeprikt zien worden. Of die van de JOE KEE zelf.
Skybots.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 11:53:00 #119
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160907210
En Zaripova moet naast olympisch goud ook de wereldtitel van 2011 inleveren (mocht ze eerst houden door de handige periode die de Russen uitkozen :') ).

Habiba Ghribi heeft nu ineens WK/OS goud ipv twee keer zilver :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160907595
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 00:10 schreef Mani89 het volgende:
Ik zie liever de bubbel van Jamaica eens doorgeprikt zien worden. Of die van de JOE KEE zelf.
Niks aan het handje in Jamaica.

http://nos.nl/video/529929-geen-schandaal-als-in-wielrennen.html

Blijft leuk ook al is dit al veel vaker gepost hier....
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 24 maart 2016 @ 12:12:40 #121
426493 crew  PippenScottie
pi_160907606
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 11:43 schreef heywoodu het volgende:
Selectieve Russische schorsingen de deur uitgegooid door CAS :W

(met name dingen als Kirdyapkin die precies zijn goud van 2012 kon houden, nu dus niet meer :+ )
Eindelijk dus een grote titel voor Jared Tallent?

Edit.. jup. En hij is er erg blij mee. Heeft nog verdomd lang geduurd.

JaredTallent twitterde op donderdag 24-03-2016 om 11:13:05 History has been rewritten.... I am Olympic champion! https://t.co/eRRCy6zqXt reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 12:14:15 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160907644
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 12:12 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Eindelijk dus een grote titel voor Jared Tallent?
JaredTallent twitterde op donderdag 24-03-2016 om 11:13:05 History has been rewritten.... I am Olympic champion! https://t.co/eRRCy6zqXt reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 24 maart 2016 @ 13:36:04 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160909516
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 12:12 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Eindelijk dus een grote titel voor Jared Tallent?

Edit.. jup. En hij is er erg blij mee. Heeft nog verdomd lang geduurd.

JaredTallent twitterde op donderdag 24-03-2016 om 11:13:05 History has been rewritten.... I am Olympic champion! https://t.co/eRRCy6zqXt reageer retweet
Voelt een beetje als Ekimov die schaamteloos de olympische tijdrit titel in ontvangst neemt na de schrapping van Hamilton.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 24 maart 2016 @ 14:22:32 #124
426493 crew  PippenScottie
pi_160910806
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 13:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Voelt een beetje als Ekimov die schaamteloos de olympische tijdrit titel in ontvangst neemt na de schrapping van Hamilton.
Iemand met Ekimov vergelijken is niet zo aardig. :N
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 14:23:51 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160910829
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 13:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Voelt een beetje als Ekimov die schaamteloos de olympische tijdrit titel in ontvangst neemt na de schrapping van Hamilton.
Ja, bijna.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160911095
Dat iemand een 'aardige vent' is ipv een Rus maakt het nog niet waarschijnlijker dat die Aussie zich ook niet dopeert, snap Mani's punt wel.

Plus, na Londen en de superslomo's weten we uberhaupt al dat alle snelwandelaars huichelachtige valsspelers zijn natuurlijk! :P
Jack does it in real time...
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 14:40:40 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160911183
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 14:37 schreef DeeBee het volgende:
Dat iemand een 'aardige vent' is ipv een Rus maakt het nog niet waarschijnlijker dat die Aussie zich ook niet dopeert, snap Mani's punt wel.

Plus, na Londen en de superslomo's weten we uberhaupt al dat alle snelwandelaars huichelachtige valsspelers zijn natuurlijk! :P
Nou nee hoor, ze houden zich (op de gediskwalificeerden na) aan de regels zoals die in de reglementen staan :Y

Ik denk overigens dat er echt wel veel zijn die verboden spul gebruiken, maar dat neemt niet weg dat ik de kans bij een willekeurige Rus toch groter acht :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 24 maart 2016 @ 14:57:03 #128
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160911500
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 14:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, bijna.
_O- _O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 14:59:43 #129
40566 Ericr
Livewrong
pi_160911545


Op zijn Wiki, geeft ook gelijk aan wat voor grap die tak van sport is.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 24 maart 2016 @ 15:10:02 #130
426493 crew  PippenScottie
pi_160911770
Snelwandelen is inderdaad een vrij overbodige sport.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 15:19:59 #131
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160911971
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 14:59 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

Op zijn Wiki, geeft ook gelijk aan wat voor grap die tak van sport is.
Nee hoor, zolang het binnen de regels blijft is er niks aan de hand :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160912817
Mooie foto ook:

ChrisErickson00 twitterde op donderdag 24-03-2016 om 11:09:11 Here's a group of the happiest bunch of mates in the world right now! #banchegin #justiceforjared https://t.co/X48Q8HN1vx reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 maart 2016 @ 17:36:01 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160914718
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 16:06 schreef Coppi het volgende:
Mooie foto ook:

ChrisErickson00 twitterde op donderdag 24-03-2016 om 11:09:11 Here's a group of the happiest bunch of mates in the world right now! #banchegin #justiceforjared https://t.co/X48Q8HN1vx reageer retweet
Zeker _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 24 maart 2016 @ 19:25:37 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_160917018
Prof snelwandelaar worden was altijd mijn grote droom


Kon Helaas geen goeie dokter vinden die met me in zee wilde :'(
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 24 maart 2016 @ 22:17:21 #135
426493 crew  PippenScottie
pi_160922731
De teller loopt op naar... 123!

nichols_bc twitterde op donderdag 24-03-2016 om 19:49:02 Currently 123 meldonium positives since substance was banned on 1st January 2016 #WADA reageer retweet
  vrijdag 25 maart 2016 @ 13:19:58 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160931246
AFP twitterde op vrijdag 25-03-2016 om 13:18:33 #BREAKING: 27 Russian athletes tested positive for meldonium - sports minister reageer retweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 25 maart 2016 @ 14:37:27 #137
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160932726
Gelukkig blijven de russen positief ^O^
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 25 maart 2016 @ 14:40:32 #138
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_160932792
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 14:37 schreef Wombcat het volgende:
Gelukkig blijven de russen positief ^O^
Als beste getest.
Géén kloon van tvlxd!
pi_160936904
quote:
“Uniek record”: Italiaanse rugbyspeler test positief op elf (!) producten

Een Italiaanse rugbyspeler is bij een dopingcontrole betrapt op het gebruik van niet minder dan elf verschillende producten. La Gazzetta dello Sport heeft het vrijdag ironisch over een “uniek record”.

Davide Vasta komt uit voor Amatori Catania in de Serie B, het derde niveau in Italië. Hij liep tegen de lamp bij een controle buiten competitie.

In zijn urine vonden de dopingjagers sporen van anbolen als testosteron, methandrostenolon, mesterolon en nandrolon. Ook werd een product aangetroffen dat de vorming van borsten moet tegengaan. De cocktail van anabolen stimuleert immers de ontwikkeling van borsten bij mannen.

De rugbyspeler is voorlopig geschorst tot zijn zaak ten gronde wordt behandeld.
:')
pi_160937032
Op het derde niveau ook. _O_
Jack does it in real time...
pi_160938437
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 17:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

:')
Pot Italiano?
  vrijdag 25 maart 2016 @ 19:53:52 #142
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160940246
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 17:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

:')
ik zeg 11x de normale straf, dus 22 jaar ofzo
pi_160946421
De volgende voor het meldpunt is Anastasia Chulkova, de wereldkampioene puntenkoers van 2012. Baanwielrennen dus ja.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 25 maart 2016 @ 22:40:39 #144
426493 crew  PippenScottie
pi_160947636
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 22:16 schreef TheArt het volgende:
De volgende voor het meldpunt is Anastasia Chulkova, de wereldkampioene puntenkoers van 2012. Baanwielrennen dus ja.
Je was me net voor.
Ook Pavel Yakushevsky (brons op teamsprint Europees Kampioenschap) betrapt.

http://tass.ru/en/sport/8(...)d&utm_medium=twitter
  vrijdag 25 maart 2016 @ 22:57:23 #145
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160948205
is er ook een lijst met russen die nog niet positief getest hebben?
  vrijdag 25 maart 2016 @ 23:26:52 #146
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160949086
quote:
March 25, 2016

USADA announced today that Michael Buckley, of Reno, Nev., an athlete in the sport of cycling, has tested positive for multiple prohibited substances and accepted a four-year sanction for his rule violation.

Buckley, 41, tested positive for the presence of an exogenous anabolic steroid which was confirmed by CIR (GC/C/IRMS) analysis, anastrozole, LGD-4033, and ostarine as the result of an out-of-competition sample collected on December 5, 2015. Anastrozole is a substance in the class of Hormone and Metabolic Modulators, while exogenous anabolic steroids, ostarine, and LGD-4033 are considered anabolic agents. These substances are prohibited under the USADA Protocol for Olympic and Paralympic Movement Testing, the United States Olympic Committee (USOC) National Anti-Doping Policies (USOC NADP) and the International Cycling Union (ICU) Anti-Doping Rules, all of whom have adopted the World Anti-Doping Code and the World Anti-Doping Agency Prohibited List.

Buckley’s period of ineligibility began on January 20, 2016, the date his provisional suspension was imposed. In addition, Buckley has been disqualified from all competitive results obtained on and subsequent to December 5, 2015, the date the sample was collected, including forfeiture of any medals, points and prizes.

In an effort to aid athletes, as well as all support team members such as parents and coaches, in understanding the rules applicable to them, USADA provides comprehensive instruction on its website on the testing process and prohibited substances, how to obtain permission to use a necessary medication, and the risks and dangers of taking supplements as well as performance-enhancing and recreational drugs. In addition, the agency manages a drug reference hotline, Drug Reference Online (www.GlobalDRO.com), conducts educational sessions with National Governing Bodies and their athletes, and proactively distributes a multitude of educational materials, such as the Prohibited List, easy-reference wallet cards, periodic newsletters, and protocol and policy reference documentation.

USADA is responsible for the testing and results management process for athletes in the U.S. Olympic and Paralympic Movement, and is equally dedicated to preserving the integrity of sport through research initiatives and educational programs.
  vrijdag 25 maart 2016 @ 23:50:08 #147
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160949631
Coe defends 'proactive' IAAF anti-doping record

quote:
"You know as well as I do that if you don't go fishing, you don't catch fish and there are many sports that have taken that attitude.

"The IAAF hasn't, actually. A few people infiltrated the system and caused us irreparable damage, there's no point in even pretending otherwise.

"But actually, if you look at all the key advances that have been made in sport around anti-doping, they've more than often been driven by my sport -- the athlete biological passport, the out-of-competition random testing.

"We have paid a very high price for what has been revealed in the last few years but actually our systems have shown to be pretty robust."
Ja nou :')

Er waren alleen wel wat volhoudende journalisten voor nodig. Maar voor de rest is het heel robuust hoor _O-
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 26 maart 2016 @ 07:07:56 #148
426493 crew  PippenScottie
pi_160952882
Vorig jaar vond hij Seppelts docu nog een oorlogsverklaring en nam hij in niet mis te bestane woorden afstand van de man en zijn bevindingen.

http://www.independent.co(...)sident-10439533.html
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 26 maart 2016 @ 16:42:13 #149
408813 crew  trein2000
pi_160960010
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_160961210
quote:
79-Jähriger positiv getestet

Doping-Eklat in Italien: Ein fast 80 Jahre alter Weit- und Dreispringer wird positiv auf ein Steroid und Testosteron getestet. Seine Erklärung ist abenteuerlich.

Der italienische Weit- und Dreispringer Giorgio Maria Bortolozzi ist durch einen unangekündigten Dopingtest gefallen - im Alter von 79 Jahren!

Wie sich herausstellte, nahm der Routinier vor der zwischen Ende Februar und Anfang März ausgetragenen italienischen Indoor-Leichtathletikmeisterschaft in der Hafenstadt Ancona das Steroid DHEA und Testosteron.

Bortolozzi dopt offenbar schon länger. Wie lange, ist noch nicht geklärt.

"Ich nehme DHEA schon seit 15 Jahren - aber nur zu therapeutischen Zwecken. Mein einziger Fehler: Ich habe vergessen, dies anzugeben", sagte Bortolozzi zu seiner Verteidigung.
pi_160961222
:') :')
  zaterdag 26 maart 2016 @ 18:02:39 #152
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160961306
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 17:57 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
met 79 jaar is dementie een valide excuus.
  zaterdag 26 maart 2016 @ 18:04:14 #153
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160961335
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 28 maart 2016 @ 11:32:08 #154
426493 crew  PippenScottie
pi_160994696
Gabriele Petrova, Bulgarije, hinkstapsringen, nummer 4 op het WK vorig jaar.

:W

Mel...donium!
  maandag 28 maart 2016 @ 11:38:10 #155
194695 franklop
Fran knock
pi_160994778
Je gaat toch haast echt denken dat meldonium nog weken/maanden traceerbaar is, niet iedereen zal die mails toch gemist hebben? :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160994929
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 18:02 schreef THEFXR het volgende:

[..]

met 79 jaar is dementie een valide excuus.
Hartproblemen ook wel ;)
pi_160994935
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 11:38 schreef franklop het volgende:
Je gaat toch haast echt denken dat meldonium nog weken/maanden traceerbaar is, niet iedereen zal die mails toch gemist hebben? :')
Aan de andere kant is het dan wel vreemd dat een aantal met dat 'excuus' aan komt zetten. Daarmee geven ze immers indirect toe het na 1 januari nog gebruikt te hebben :P
pi_161027648
quote:
DOPING issues have gone viral this month, with the latest allegations by the Times implicating Russian and Chinese swimming. The World Anti Doping Agency, fighting fires on an increasing number of fronts, is investigating the evidence. Its Scottish president, Sir Craig Reedie, says WADA is: "under no illusions about the challenges facing sport’s integrity," and acknowledges clean athletes are "justifiably concerned that their rights are being eroded through the minority that choose to dope".

He says that the English paper's information and evidence will be reviewed before taking an informed decision on what form of inquiry is needed and who will conduct it.

We would hope to see similar forensic evaluation to that which WADA applied in its treatment of the Russian athletics doping saga. The broadsheet's expose on the back on an exclusive by German TV, ARD, won plaudits. Yet it is disturbing, even to a hack like myself after more than 49 years in sport journalism, to discover just how the award-winning Sunday Times Insight team failed humiliatingly with an attempted sting while acting as an agent provocateur in attempting to collect evidence of doping.

Two of their number, David Collins and George Arbuthnott, used false names when they approached a Swedish international athlete, Mustafa Mohamed. They door-stepped the country's steeplechase record-holder at the hotel where he was staying in Portugal. Posing as a coach and backer, they attempted to enlist Mohamed to recruit athletes for a running camp in Kenya. They said 15-20% of the camp profit would go to the company and that a doctor would be arranged to provide doping products. Mohamed immediately said he was not interested, that he had never doped, and would never get involved in anything of that nature. He declined their offer to sleep on it. He told them he ran "for passion, not for money or fame".

He surreptitiously took photographs of the pair, waited until they checked out, and then confirmed the journalists' real names with hotel reception. Then he phoned his coach. Reports were made to the Swedish Sports doping commission, IAAF, and WADA.

The journalists' tactics seem drawn from the "how-to" handbook of the notorious "Fake Sheikh" journalist, Mazher Mahmood, who was discredited in a Panorama expose. The paper last night was offered the chance to respond but said they did not comment on its "public interest investigations".

They are surely aware that all the detail is already in the public domain, published on the Swedish website Spanaren (Scout) which carried a picture of the flame-haired Arbuthnott, snatched with photo-journalistic flair by Mohamed, his byline credited.

The shoddy, shabby affair was reported by internationally respected Swedish sports writer Cege Berglund, who confirmed the detail yesterday. "It was very surprising to me that they operated like that," he said.

Why, one wonders, would an English newspaper put such resources into trying to frame a little-known Swedish endurance runner?

Mohamed is aiming for the Olympics in Rio this summer, but he is no superstar.

Cege offers an answer: "Guilt by association, as you say."

Exactly. Mohamed and Britain's Mo Farah are friends. They were both born in Mogadishu. Farah came to Britain aged eight, Mohamed arrived in Sweden aged 11. As Cege says, "Farah is big game for doping hunters."

And if Mustafa Mohamed had been a man of lesser integrity and intelligence, who knows where Farah would be now? Probably not running today in Cardiff at the World Half Marathon Championships. He'd have been smeared by the coincidence of coming from the same country, and being a friend of a man smeared by the press as a doper. Fighting once more for his reputation based on myth and innuendo spun by journalists.
(...)
WADA will need to be certain that dubious journalistic work – despite award-winning reputations – does not cloud the waters. If faith is to be restored, then it will be by honesty, transparency, and integrity. Not discredited sharp practice and attempted entrapment.
Journalisten van de Sunday Times hebben geprobeerd Mustafa Mohamed erin te luizen (om zo Farah eventueel te kunnen pakken) :')
pi_161045253
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 maart 2016 18:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

Journalisten van de Sunday Times hebben geprobeerd Mustafa Mohamed erin te luizen (om zo Farah eventueel te kunnen pakken) :')
Ouch :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:10:12 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_161056795
En nu een Nederlander voor de bijl! Geen meldonium dat niet, wel EPO :')

quote:
Thom van Beek is betrapt op het gebruik van doping. De 24-jarige schaatser is na een marathonwedstrijd positief getest op EPO.
Dat meldt de schaatsbond KNSB woensdagavond in een persbericht.

De B-staal is inmiddels ook geanalyseerd en is net als de A-staal positief.
  Moderator woensdag 30 maart 2016 @ 20:11:23 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161056835
Hahaha, EPO gebruiken bij een technische sport als schaatsen. Dat heeft toch helemaal geen zin. Wat een dommerik. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:16:51 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_161057028
Wie? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:18:21 #163
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161057079
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
En nu een Nederlander voor de bijl! Geen meldonium dat niet, wel EPO :')

[..]

een schaatser, ik zeg gelijk de controle verhogen op die gasten!
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:21:44 #164
14505 OProg
A Life in Music
pi_161057187
quote:
Op 8 februari 2016 liet hij weten met ingang van seizoen 2016/2017 te trainen bij Orie's Team LottoNL-Jumbo.
quote:
“De melding dat ik als schaatser bij een dopingzaak betrokken ben geraakt is correct. Ik ben oprecht verbijsterd en heb geen EPO gebruikt, nu niet en ook in het verleden niet. Ik ben mij er overigens van bewust dat ik met deze uitspraak de schijn tegen mij heb, in het verleden zijn er sporters geweest die eerst hebben ontkend en waarbij later toch doping gebruik is vastgesteld. Ik zal er dan ook alles aan doen wat in mijn macht ligt om de oorzaak van mijn probleem te achterhalen en te bewijzen dat ik onschuldig ben. Onderzoeken met gerenommeerde wetenschappers op doping gebied zijn inmiddels gestart. Ik voel mij gesterkt door dopingzaken uit het verleden, zoals die van de Belgische triatleet Rutger Beke, die eerder hebben aangetoond dat een beschuldiging van EPO gebruik toch geleid heeft tot een onvoorwaardelijke en onberispelijke vrijspraak. Uiteraard respecteer en onderschrijf ik de doping regels in Nederland en ben ik voorstander van dopingvrije sportbeoefening.”
Stompwijk, 30 maart 2016
Thom van Beek
Hij is van beroep rietdekker. Misschien kunnen ze proberen aan te tonen dat ze epo gebruiken bij het vastmaken van het riet. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator woensdag 30 maart 2016 @ 20:21:59 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161057193
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:16 schreef Szura het volgende:
Wie? :')
Ik ken hem ook niet, maar hij zou dus naar de schaatsploeg van Lotto Djumbo gaan. Dat ging vervolgens wegens een 'medisch probleem' niet door. Gelachen, genoten.

Karma voor Sven Kramer, die altijd afgeeft op wielrenners omdat ze zijn reputatie in diskrediet brengen. En dan wordt nu een potentiële ploeggenoot betrapt. Prima genot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:22:55 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_161057228
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik ken hem ook niet, maar hij zou dus naar de schaatsploeg van Lotto Djumbo gaan. Dat ging vervolgens wegens een 'medisch probleem' niet door. Gelachen, genoten.

Karma voor Sven Kramer, die altijd afgeeft op wielrenners omdat ze zijn reputatie in diskrediet brengen. En dan wordt nu een potentiële ploeggenoot betrapt. Prima genot.
Genot.

En Kramer :r. Grootste lul van de Nederlandse sportwereld.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_161057318
Haha, die quote van de week al in dat artikel 'een medisch probleem'. _O-

Wel grappig dat de uitslag van de dopingtest blijkbaar eerder bekend was bij Lotto-Djumbo dan het grote publiek, toch leuk als het eerst intern even doorgebeld en besproken wordt blijkbaar. :) Kan je nog leuk verhaaltje aan spinnen enzo, laat gaan.

Heerlijk ook dat een ontzettende krabbelaar al aan de EPO zit, kan je voorstellen wat voor programma 'we' voor Sochi hadden. _O_
Jack does it in real time...
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:26:22 #168
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161057355
quote:
11s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:21 schreef OProg het volgende:

[..]

[..]

Hij is van beroep rietdekker. Misschien kunnen ze proberen aan te tonen dat ze epo gebruiken bij het vastmaken van het riet. :')
wat een gast, zelfs de B-staal positief, dan heb je geen zaak dus hij mag zich de kosten besparen.
  Moderator woensdag 30 maart 2016 @ 20:27:10 #169
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161057380
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:22 schreef Szura het volgende:

[..]

Genot.

En Kramer :r. Grootste lul van de Nederlandse sportwereld.


Kramert in 2014. Dat zijn mooie dingen.

En nog een lekkere quote van Sjac Orie:
quote:
Kramers coach Jac Orie vindt vooral dat het schaatsen geen last moet krijgen van het negatieve (doping-) imago van de wielersport. “Dat is er nu eenmaal”, stelt Orie in de Telegraaf. “En dat is wel een dingetje dat we moeten ondervangen. In principe ben ik fervent voorstander van kruisbestuiving, maar in dit geval wil ik hier een beetje terughoudend in zijn.” Het sporttechnisch beleid moet daarom duidelijk gescheiden blijven, zodat problemen niet automatisch overgeheveld worden.
Genot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_161057383
Ik ben ook benieuwd naar de reactie van Erben Wennemars.
Jack does it in real time...
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:28:37 #171
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_161057437
quote:
9s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:27 schreef DeeBee het volgende:
Ik ben ook benieuwd naar de reactie van Erben Wennemars.
Incidentje
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_161057485
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Incidentje
Ellen van Langen vindt deze reactie uitstekend.
Jack does it in real time...
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:30:06 #173
14505 OProg
A Life in Music
pi_161057494
In die verklaring van eerder deze week.

quote:
Van Beek hoopt in de komende maanden alsnog groen licht te krijgen om weer topsport te bedrijven, benadrukt hij. Mocht dat gebeuren dan zal hij opnieuw met de ploeg om tafel gaan.
:') :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:30:56 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_161057531
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:29 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ellen van Langen vindt deze reactie uitstekend.
Alleen de Russen gebruiken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_161057561
thijszonneveld twitterde op woensdag 30-03-2016 om 20:23:35 Hashtag technische sport. reageer retweet
  woensdag 30 maart 2016 @ 20:32:17 #176
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161057592
quote:
9s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:27 schreef DeeBee het volgende:
Ik ben ook benieuwd naar de reactie van Erben Wennemars.
die begint weer te stotteren.
  woensdag 30 maart 2016 @ 21:21:00 #177
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_161059758
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hahaha, EPO gebruiken bij een technische sport als schaatsen. Dat heeft toch helemaal geen zin. Wat een dommerik. _O-
Marathonschaatsers hebben geen techniek.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_161062424
quote:
Schaatser Thom van Beek betrapt op gebruik van epo
Gepubliceerd: 30 maart 2016 20:05
Laatste update: 30 maart 2016 21:29

Thom van Beek is betrapt op het gebruik van doping. De 24-jarige schaatser is na een marathonwedstrijd positief getest op epo.
De KNSB meldt woensdagavond in een persbericht dat de B-staal inmiddels ook is geanalyseerd door de Dopingautoriteit en deze is net als de A-staal positief.

De schaatsbond neemt de zaak naar eigen zeggen "zeer serieus" en heeft Van Beek Van Beek voorlopig geschorst tot de tuchtcommissie een uitspraak heeft gedaan, aldus een woordvoerder.

Van Beek zegt in een reactie dat hij "oprecht verbijsterd" is dat hij in een dopingzaak terecht is gekomen. "Ik heb geen epo gebruikt, nu niet en ook in het verleden niet."

"Ik ben mij er overigens van bewust dat ik met deze uitspraak de schijn tegen mij heb. In het verleden zijn er sporters geweest die eerst hebben ontkend en waarbij later toch dopinggebruik is vastgesteld."

"Ik zal er dan ook alles aan doen wat in mijn macht ligt om de oorzaak te achterhalen en te bewijzen dat ik onschuldig ben. Onderzoeken met gerenommeerde wetenschappers op dopinggebied zijn inmiddels gestart."


Lotto-Jumbo
Van Beek bereikte vorige maand een akkoord om over te stappen naar Lotto-Jumbo. Hij zou zich gaan richten op het allroundschaatsen en dan met name de 5 kilometer. Enkele dagen later kreeg hij de schorsing opgelegd.

Afgelopen zondag werd bekend dat de transfer naar de ploeg van kopman Sven Kramer toch niet doorgaat.

Lotto-Jumbo gat toen als reden dat Van Beek zelf een 'medisch probleem' had gemeld en dat daarop in overleg was besloten voorlopig af te zien van een samenwerking.

Podium
De geboren Zuid-Hollander debuteerde in het seizoen 2010/2011 bij de NK afstanden en hij werd in 2014 vierde bij het na-olympische NK allround, maar richtte zich de laatste jaren namens Team Van Werven vooral op het marathonschaatsen.

Van Beek eindigde afgelopen winter als tweede bij het Nederlands kampioenschap masastart. Daarnaast stond hij viermaal op het podium bij de Marathon Cup.

De schaatser uit Stompwijk kwam als zesde over de streep bij het NK marathon.
http://www.nu.nl/schaatse(...)gebruik-van-epo.html
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Moderator woensdag 30 maart 2016 @ 23:20:58 #179
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_161065029
Ik vind dat jullie wel een beetje cynisch aan het doen zijn hier. Rutger Beke is ook gewoon vrijgesproken. Dus.
pi_161065377
Waarom altijd van die C-sporters die hier in Nederland betrapt worden. Waarom nooit een echte topper die we aan de schandpaal kunnen nagelen. Zou de NOC*NSF hun toppers de hand boven hun hoofd houden. Zie bijv de silent bans van Vos en Kramer
pi_161065489
Nederlanders gebruiken geen doping.

gr. gr.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 31 maart 2016 @ 00:35:09 #184
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_161065615
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 23:58 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik vind dat jullie wel een beetje cynisch aan het doen zijn hier. Rutger Beke is ook gewoon vrijgesproken. Dus.
Daar had de KU Leuven natuurlijk wel van bewezen dat hij een nierdeficiëntie had ... O+
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_161065955
Alexei Bugaychuk, waterpolo, meldonium.
  donderdag 31 maart 2016 @ 08:50:43 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_161067269
Dat dit uitgerekend van een NOS'er moet komen. Maar inderdaad:

@hendriksmj
Hoe groot kan het verschil zijn: de Twitter-reacties uit de schaatswereld toen Kulizjnikov werd betrapt en nu met Thom van Beek.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_161067311
Heeft Thijs Sunfield hierover al een column geschreven?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_161067633
quote:
1s.gif Op donderdag 31 maart 2016 08:50 schreef Szura het volgende:
Dat dit uitgerekend van een NOS'er moet komen. Maar inderdaad:

@hendriksmj
Hoe groot kan het verschil zijn: de Twitter-reacties uit de schaatswereld toen Kulizjnikov werd betrapt en nu met Thom van Beek.
Zal wel te maken hebben met het niveauverschil tussen Kulizjnikov en Van Beek, plus dat het de tweede keer is dat Kulizjnikov betrapt is op het gebruik van doping.

Neemt niet weg dat er wel wat pittigere reacties op Van Beek hadden mogen komen.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_161069408
Die 'excuses' van hem zijn sowieso lachwekkend. Net als het feit dat blijkbaar iedereen het al wist een paar dagen terug bij de bond en teams en hij ineens om 'medische redenen' niet bij Lotto ging rijden meer. Die kunnen nu heel mooi ontkennen ooit een betrapte dopeur in dienst gehad te hebben, is dat even mooi meegenomen...

En het is ultieme hypocrisie, als het Rusjes zijn dan is iedereen 'oh zo boos', maar nu is het lekker stil. :')
Jack does it in real time...
pi_161069597
quote:
10s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:30 schreef OProg het volgende:
In die verklaring van eerder deze week.

[..]

:') :')
_O-
pi_161069637
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 00:14 schreef Evertjan het volgende:
Waarom altijd van die C-sporters die hier in Nederland betrapt worden. Waarom nooit een echte topper die we aan de schandpaal kunnen nagelen. Zou de NOC*NSF hun toppers de hand boven hun hoofd houden. Zie bijv de silent bans van Vos en Kramer
Zijn gewoon ATP praktijken.
pi_161069667
quote:
10s.gif Op donderdag 31 maart 2016 11:27 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Zijn gewoon ATP praktijken.
Is Söderling inmiddels al klaar met zijn silent ban? :D
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_161070619
quote:
1s.gif Op donderdag 31 maart 2016 08:50 schreef Szura het volgende:
Dat dit uitgerekend van een NOS'er moet komen. Maar inderdaad:

@hendriksmj
Hoe groot kan het verschil zijn: de Twitter-reacties uit de schaatswereld toen Kulizjnikov werd betrapt en nu met Thom van Beek.
Thom van Beek is een nobuddy.

Kulizjnikov is een wereldkampioen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_161071199
Russen, baanwielrennen, Meldonium.
quote:
The Russian Cycling Federation has confirmed two further positive tests for banned substance meldonium, with track cyclists Anastasia Chulkova and Pavel Yakushevsky both failing anti-doping controls.

Chulkova, a former world champion in the points race, and Yakushevsky, both tested positive for what the federation described as “leftover traces” from use of the drug in September 2015, the last time the federation claims the athletes took it.

Meldonium was placed on the World Anti-Doping Agency list on January 1 of 2016, meaning it was lawful to use before then despite its performance enhancing properties.

Read more at http://www.cyclingweekly.(...)#Gj3Zr1R80S6A7opQ.99
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_161071243
Het houdt niet op, niet vanzelf..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  donderdag 31 maart 2016 @ 13:02:53 #196
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161071629
Meldonium overheerst zo, ik zeg een apart topic voor deze drug.
  donderdag 31 maart 2016 @ 14:58:56 #197
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161073899
een paar uit de Federation Cup, allemaal gelijk 4 jaar schorsing
  donderdag 31 maart 2016 @ 15:26:42 #198
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161074619
Dit is wel een goed twitter account om te volgen
https://twitter.com/Dopingnytt

p.s. ook voor de NOS, ja
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 31 maart 2016 @ 15:28:47 #199
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_161074656
quote:
10s.gif Op donderdag 31 maart 2016 12:37 schreef franklop het volgende:
Russen, baanwielrennen, Meldonium.

[..]

Die waren al van vorig weekend dacht ik :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_161074772
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 15:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Die waren al van vorig weekend dacht ik :P
O naja kwam vandaag op Twitter voorbij :)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_161081086
quote:
0s.gif Op woensdag 30 maart 2016 20:26 schreef THEFXR het volgende:

wat een gast, zelfs de B-staal positief, dan heb je geen zaak dus hij mag zich de kosten besparen.
Het is een geheim complot :o
De Russen zitten er achter als wraak en in een poging de NL schaatsers in discrediet te brengen. Eerst proberen ze het door de stalen van een kleinere schaatser te vervalsen. Als dit lukt en niet uitkomt gaan ze voor een grote vis. Let op, bij succes wordt volgend schaatsseizoen Kramer of Sjenkie 'betrapt' op EPO...
conspiracies ftw :D
beter een knipoog dan een blauw oog
  donderdag 31 maart 2016 @ 20:27:27 #202
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161081156
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 20:24 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Het is een geheim complot :o
De Russen zitten er achter als wraak en in een poging de NL schaatsers in discrediet te brengen. Eerst proberen ze het door de stalen van een kleinere schaatser te vervalsen. Als dit lukt en niet uitkomt gaan ze voor een grote vis. Let op, bij succes wordt volgend schaatsseizoen Kramer of Sjenkie 'betrapt' op EPO...
conspiracies ftw :D
Tja hoe betrouwbaar zijn die controleurs die de plasjes collecteren?
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  donderdag 31 maart 2016 @ 22:24:28 #203
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161084630
quote:
12s.gif Op donderdag 31 maart 2016 20:27 schreef Rabieluh het volgende:

[..]

Tja hoe betrouwbaar zijn die controleurs die de plasjes collecteren?
bedoel je de collectors of de laborant?
  donderdag 31 maart 2016 @ 22:38:50 #204
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161085100
quote:
Dopingnytt ‏@Dopingnytt 28 min.28 minuten geleden

9 out of 20 doping tests positive at the Norwegian Bodybuilding and Fitness Champs 2015
gelijk verbieden deze sport, bijna 50% zit aan de dope.
  donderdag 31 maart 2016 @ 22:50:42 #205
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161085497
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:24 schreef THEFXR het volgende:

[..]

bedoel je de collectors of de laborant?
Collectors, ik weet totaal de procedure ook niet hoor, je hebt natuurlijk die hokken na een wedstrijd waar sporters zich meteen moeten melden maar je hebt ook die verrassingsbezoeken.

Ik weet niet hoe waterdicht zo'n procedure dan is, is die collector alleen? Met z'n 2en? Is de sample makkelijk te besmetten?

Beetje gespeculeer zonder enige kennis van zaken hoor, misschien moet ik me eerst even inlezen :+.

*edit: http://www.usada.org/testing/sample-collection-process/urine/ netjes uitgelegd allemaal hier.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  donderdag 31 maart 2016 @ 22:59:03 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_161085767
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:50 schreef Rabieluh het volgende:

[..]

Collectors, ik weet totaal de procedure ook niet hoor, je hebt natuurlijk die hokken na een wedstrijd waar sporters zich meteen moeten melden maar je hebt ook die verrassingsbezoeken.

Ik weet niet hoe waterdicht zo'n procedure dan is, is die collector alleen? Met z'n 2en? Is de sample makkelijk te besmetten?

Beetje gespeculeer zonder enige kennis van zaken hoor, misschien moet ik me eerst even inlezen :+.

*edit: http://www.usada.org/testing/sample-collection-process/urine/ netjes uitgelegd allemaal hier.
Dat proces is behoorlijk streng hoor, zeker minimaal paar waarnemers erbij. Je mag je eigen begeleider meenemen. Daar zal er niet gesjoemeld worden. Je moet zelf je box verzegelen enz
  donderdag 31 maart 2016 @ 23:00:20 #207
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161085804
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:59 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat proces is behoorlijk streng hoor, zeker minimaal paar waarnemers erbij. Je mag je eigen begeleider meenemen. Daar zal er niet gesjoemeld worden. Je moet zelf je box verzegelen enz
Ziet er inderdaad solide uit.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 31 maart 2016 @ 23:01:43 #208
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_161085858
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:59 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat proces is behoorlijk streng hoor, zeker minimaal paar waarnemers erbij. Je mag je eigen begeleider meenemen. Daar zal er niet gesjoemeld worden. Je moet zelf je box verzegelen enz
Een van die Jamaicaanse sprinters (Campbell-Brown dacht ik) had toen een heel gedoe met dat haar potje pis omgestoten was of dat het dekseltje er niet goed op zat ofzo, en werd vrijgesproken. (als ik het me goed herinner)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 31 maart 2016 @ 23:02:56 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_161085897
quote:
10s.gif Op donderdag 31 maart 2016 23:01 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een van die Jamaicaanse sprinters (Campbell-Brown dacht ik) had toen een heel gedoe met dat haar potje pis omgestoten was of dat het dekseltje er niet goed op zat ofzo, en werd vrijgesproken. (als ik het me goed herinner)
Ah ja dat is wel een zuur moment. Als het door haar zelf gedaan is zal ze wel opnieuw moeten pissen. Maar als het door een ander is.. Lastig
pi_161092849
Weer een paar prachtige stukjes cabaret:

http://nos.nl/artikel/209(...)k-na-epo-nieuws.html

'Zo'n kleine sport...dan verwacht je dit niet...' :?

'Tranen in mijn ogen...wat moet ik hiermee...' :'(

'Ik ken EPO alleen van de boeken van wielrenners...' _O-

'Het is maar marathonschaatsen...een paar rondjes rond de ijsbaan...oer-Hollands...' :D

'Lichaamseigen EPO...' _O_
Jack does it in real time...
  Moderator vrijdag 1 april 2016 @ 11:25:17 #211
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161092968
Ik heb met stij-gen-de verbazing zitten kijken. Die zijn niet goed joh.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 1 april 2016 @ 11:35:07 #212
40566 Ericr
Livewrong
pi_161093169
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:38 schreef THEFXR het volgende:

[..]

gelijk verbieden deze sport, bijna 50% zit aan de dope.
Dat is nog een laag percentage als het gaat om bodybuilding wedstrijden. Zelfs in de zogenaamde natural wedstrijden zit de hoofdmoot gewoon aan allerlei hormonale middelen. Je komt ook niet ver als natural, onmogelijk om prof te worden en zelfs op landelijk niveau zal je nooit een podium halen zonder aan de AAS te gaan.
  Moderator vrijdag 1 april 2016 @ 12:03:31 #213
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_161093687
mrconde twitterde op vrijdag 01-04-2016 om 11:58:21 1/4/16 - After one year of testing at the Ghent University, Belgium, WADA now has a method for detecting TB-500 in human urine and plasma. reageer retweet
  vrijdag 1 april 2016 @ 12:28:11 #214
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_161094141
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:38 schreef THEFXR het volgende:

[..]

gelijk verbieden deze sport, bijna 50% zit aan de dope.
Tom Waes (Belgische tv presentator) nam ooit voor een programma en de grap deel aan t Belgisch kampioenschap. Hij eindigde laatste uiteraard, maar schoof na de dopingcontrole op tot op het podium :D
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_161095240
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 april 2016 11:19 schreef DeeBee het volgende:
Weer een paar prachtige stukjes cabaret:

http://nos.nl/artikel/209(...)k-na-epo-nieuws.html

'Zo'n kleine sport...dan verwacht je dit niet...' :?

'Tranen in mijn ogen...wat moet ik hiermee...' :'(

'Ik ken EPO alleen van de boeken van wielrenners...' _O-

'Het is maar marathonschaatsen...een paar rondjes rond de ijsbaan...oer-Hollands...' :D

'Lichaamseigen EPO...' _O_
_O- :')
  vrijdag 1 april 2016 @ 13:27:40 #216
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161095299
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 april 2016 11:19 schreef DeeBee het volgende:
Weer een paar prachtige stukjes cabaret:

http://nos.nl/artikel/209(...)k-na-epo-nieuws.html

'Zo'n kleine sport...dan verwacht je dit niet...' :?

'Tranen in mijn ogen...wat moet ik hiermee...' :'(

'Ik ken EPO alleen van de boeken van wielrenners...' _O-

'Het is maar marathonschaatsen...een paar rondjes rond de ijsbaan...oer-Hollands...' :D

'Lichaamseigen EPO...' _O_
quote:
Het enige wat wij kunnen doen, is transparant zijn. Iedereen mag ons bellen, ze mogen bij ons thuis komen."
ik wil wel langskomen, wat gaan we dan doen? >:)
  vrijdag 1 april 2016 @ 13:28:44 #217
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161095326
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 april 2016 12:03 schreef Slobeend het volgende:
mrconde twitterde op vrijdag 01-04-2016 om 11:58:21 1/4/16 - After one year of testing at the Ghent University, Belgium, WADA now has a method for detecting TB-500 in human urine and plasma. reageer retweet
HO, het is wel 1 april, he
  vrijdag 1 april 2016 @ 14:07:57 #218
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_161096142
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 april 2016 11:19 schreef DeeBee het volgende:
Weer een paar prachtige stukjes cabaret:

http://nos.nl/artikel/209(...)k-na-epo-nieuws.html

'Zo'n kleine sport...dan verwacht je dit niet...' :?

'Tranen in mijn ogen...wat moet ik hiermee...' :'(

'Ik ken EPO alleen van de boeken van wielrenners...' _O-

'Het is maar marathonschaatsen...een paar rondjes rond de ijsbaan...oer-Hollands...' :D

'Lichaamseigen EPO...' _O_
’’Ik ken Thom van Beek als een eerlijke en sportieve gozer. Zo eerlijk dat hij niet eens vals durft te spelen met kaarten. Tjonge, ik denk dat ik hier een nachtje slecht van slaap.’’

http://www.schaatsen.nl/n(...)-om-nieuws-van-beek/
Feyenoord!!! * Barça
  vrijdag 1 april 2016 @ 23:40:59 #219
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161109373
Hilary Evans ‏@OlympicStatman 2 min.2 minuten geleden

Slovakian European Games wrestling medallist István Lévai - meldonium positive
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 00:04:08 #220
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_161109921
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 april 2016 23:40 schreef THEFXR het volgende:
Hilary Evans ‏@OlympicStatman 2 min.2 minuten geleden

Slovakian European Games wrestling medallist István Lévai - meldonium positive
Andrei Rybakov/Rybakou ook, dubbel wereldkampioen en houder van twee WR's :P (gewichtheffen)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_161109966
waar staat de teller inmiddels op? 200+?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zaterdag 2 april 2016 @ 04:39:14 #222
14505 OProg
A Life in Music
pi_161112524
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 april 2016 14:07 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]

’’Ik ken Thom van Beek als een eerlijke en sportieve gozer. Zo eerlijk dat hij niet eens vals durft te spelen met kaarten. Tjonge, ik denk dat ik hier een nachtje slecht van slaap.’’

http://www.schaatsen.nl/n(...)-om-nieuws-van-beek/
Hier moet ik het hardst om lachen.

quote:
"Dit verwacht je niet in het marathonschaatsen. Volgens mij is epo al twintig jaar verboden. Ik heb alle boeken gelezen van de wielrenners, daar ken ik het woord epo van."
:') :')

quote:
Aan de andere kant is het echter nog steeds minimaal. Bij mij is bijvoorbeeld nog nooit bloed afgenomen, en dat is verbazingwekkend. Een bloedpaspoort kennen we ook helemaal niet.
Genoeg ruimte om lekker je gang te gaan dus. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zaterdag 2 april 2016 @ 05:10:59 #223
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_161112591
quote:
15s.gif Op zaterdag 2 april 2016 04:39 schreef OProg het volgende:

[..]

Hier moet ik het hardst om lachen.

[..]

:') :')

[..]

Genoeg ruimte om lekker je gang te gaan dus. :')
quote:
’’Het is te vroeg om te oordelen. We moeten het vervolgonderzoek afwachten.’’

"Vond ik toen raar. Vier man testen, drie man uit één ploeg"

"We moeten even zien hoe dat verder gaat.’’

’’Als hij dit echt heeft gedaan, vind ik het onvoorstelbaar."

"maar hij is ook gewoon een goede schaatser"

"Hij is zo enorm sterk, hij heeft dit helemaal niet nodig"
Het lijkt wel een verzameling quotes uit een willekeurig wielerartikel van de jaren '90 of '00
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  zaterdag 2 april 2016 @ 12:54:53 #224
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161115518
Maria Sharapova was caught as part of the biggest drug sweep in tennis history

quote:
Every player who played singles in Melbourne was given a blood test
Maria Sharapova was caught following tennis' biggest anti-doping plan
Over 450 blood tests were carried out, and additional random examinations
Sharapova's case is expected to be heard towards the end of this month

Maria Sharapova was caught at the Australian Open following the biggest anti-doping operation ever mounted in tennis.

Every player, male or female, who played any form of singles in Melbourne was given a blood test as part of the unprecedented sweep, primarily designed to expand the sport’s biological passport programme.

With the two qualifying draws taken into account it means that well over 450 blood tests were carried out, and additional random examinations during the event occurred as well.

Among these were dozens of urine tests, the collection of which is much cheaper and simpler than blood. It emerges that it was one of these which entrapped Sharapova.

The work was carried out by Stockholm-based testing company IDTM. The International Tennis Federation did not wish to comment on the figure but a spokesman confirmed to Sportsmail that the information relating to the mass testing in Australia is correct.

The likes of Roger Federer and Andy Murray, who in the past fortnight have reiterated their calls for more testing to be done, are likely to be somewhat reassured by the widening of the biological passport scheme, first introduced by tennis in 2013.

Meldonium was said by last month by Dick Pound, former President of WADA, to be a fairly common currency in tennis as well as other sports. As of Friday the number of positive tests for the substance in 2016 across the sporting world was up to 140, according to WADA.

It could be that other tennis players apart from Sharapova will be found to have taken a drug which is widespread in Eastern Europe.

The Russian took the unusual step early last month of making a formal public admission after being notified. However, the protocol followed by tennis allows for anonymity until a ruling by an independent tribunal has been made, so it is possible that more like her are out there.

Last year the tennis anti-doping programme carried out 2,431 urine examinations on players, and that number does not include tests undertaken by other organisations involved in the fight against illegal performance enhancers.

While the Indian Wells and current Miami Open tournaments have been carrying on Sharapova has been posting images on her social media pages of what she has been up to.

Last weekend she posed, smiling, in front of a private jet whisking her and friends off to Mexico for a beach holiday. In the past week there have also been pictures of her practising on a tennis court and working out in the gym.

The message she seems to want to convey is that she is in good spirits and has definitely not given up on coming back to the sport.

http://www.dailymail.co.u(...)-tennis-history.html





[ Bericht 2% gewijzigd door THEFXR op 02-04-2016 13:02:26 ]
  zaterdag 2 april 2016 @ 13:09:41 #225
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_161115900
quote:
0s.gif Op donderdag 31 maart 2016 22:38 schreef THEFXR het volgende:

[..]

gelijk verbieden deze sport, bijna 50% zit aan de dope.
In je poseerslip met zelfbruiner op een podium gaan staan stijf van de hgh is geen sport :")
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_161118770
Overigens zegt Jillert Anema in de DVHN dat hij van iemand binnen de KNSB heeft gehoord dat er nog iemand betrapt zou zijn :9
pi_161119277
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 15:45 schreef zorro28 het volgende:
Overigens zegt Jillert Anema in de DVHN dat hij van iemand binnen de KNSB heeft gehoord dat er nog iemand betrapt zou zijn :9
Waarschijnlijk nog een nobody.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 2 april 2016 @ 16:12:42 #228
56724 Wombcat
rent wiel
pi_161119319
Het zou wel tof zijn als het wel een topper is.
in a crowd you lose humanity
pi_161120494
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 15:45 schreef zorro28 het volgende:
Overigens zegt Jillert Anema in de DVHN dat hij van iemand binnen de KNSB heeft gehoord dat er nog iemand betrapt zou zijn :9
Wederom vrij grappig dat er blijkbaar mensen betrapt worden en eerst even alle teams en belanghebbende worden ingelicht, er de nodige damage control gedaan kan worden en het daarna bekend wordt gemaakt ofzo...

Inb4 de volgende schaatser die om medische redenen volgend jaar niet kan rijden. _O-
Jack does it in real time...
  zaterdag 2 april 2016 @ 17:12:09 #230
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_161120708
Wie zijn er dit jaar verrassend jong gestopt?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 2 april 2016 @ 17:19:24 #231
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_161120897
John heitinga
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_161120951
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 17:02 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Wederom vrij grappig dat er blijkbaar mensen betrapt worden en eerst even alle teams en belanghebbende worden ingelicht, er de nodige damage control gedaan kan worden en het daarna bekend wordt gemaakt ofzo...

Inb4 de volgende schaatser die om medische redenen volgend jaar niet kan rijden. _O-
Anema suggereert zelfs dat het zonder het Lotto-Jumbo contract waarschijnlijk helemaal niet bekend was geworden
pi_161122907
hajoseppelt twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:29:51 Tomorrow next doping story will come. Big doping scandal in UK. Football involved. In @thesundaytimes and @ARD_Presse @WDR @sportschau. reageer retweet
  Moderator zaterdag 2 april 2016 @ 18:35:39 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161123025
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:31 schreef showtimer het volgende:
hajoseppelt twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:29:51 Tomorrow next doping story will come. Big doping scandal in UK. Football involved. In @thesundaytimes and @ARD_Presse @WDR @sportschau. reageer retweet
Het broekje ligt inmiddels op de enkels.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_161123093
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:31 schreef showtimer het volgende:
hajoseppelt twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:29:51 Tomorrow next doping story will come. Big doping scandal in UK. Football involved. In @thesundaytimes and @ARD_Presse @WDR @sportschau. reageer retweet
:9~ :9~
pi_161123119
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het broekje ligt inmiddels op de enkels.
Nat slipje hier!
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 2 april 2016 @ 18:40:26 #237
56724 Wombcat
rent wiel
pi_161123142
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:39 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nat slipje hier!
Hopelijk ligt 'ie niet op je enkels, want dan glij je misschien nog uit.
in a crowd you lose humanity
pi_161123181
Wow, ook doping in een andere technische sport. :{
Jack does it in real time...
  Moderator zaterdag 2 april 2016 @ 18:43:46 #239
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161123219
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:39 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nat slipje hier!
Geil.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 2 april 2016 @ 18:44:01 #240
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161123224
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:42 schreef DeeBee het volgende:
Wow, ook doping in een andere technische sport. :{
Ronald Waterreus snapt hier helemaal niets van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 2 april 2016 @ 18:53:03 #241
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_161123399
Sinds Juve in '95 zijn voetballers er fysiek nog veel sterker geworden en geven 90 minuten gas.

Nadal is er jaloers op.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 2 april 2016 @ 18:55:29 #242
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161123453
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:31 schreef showtimer het volgende:
hajoseppelt twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:29:51 Tomorrow next doping story will come. Big doping scandal in UK. Football involved. In @thesundaytimes and @ARD_Presse @WDR @sportschau. reageer retweet
pi_161123482
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:53 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Sinds Juve in '95 zijn voetballers er fysiek nog veel sterker geworden en geven 90 minuten gas.

Nadal is er jaloers op.
Valencia rond de eeuwwisseling en het Atletico van nu vinden dit geen leuke opmerking.
  zaterdag 2 april 2016 @ 18:56:51 #244
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161123484
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ronald Waterreus snapt hier helemaal niets van.
en wat zegt sunfield???
pi_161123506
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ronald Waterreus snapt hier helemaal niets van.
Jack does it in real time...
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:10:02 #246
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161123801
DavidCollinsST twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:15:30 investigation reveals 150 sportsmen have been prescribed performance enhancing drugs (front page) #dopingscandal @Arbuthnott @JCalvertST reageer retweet
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:15:49 #247
14505 OProg
A Life in Music
pi_161123958
Ik hoop dat er nu echt iets komt, geen clubs van vijfde niveau of zoiets.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_161123998
quote:
6s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:15 schreef OProg het volgende:
Ik hoop dat er nu echt iets komt, geen clubs van vijfde niveau of zoiets.
JCalvertST twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:15:31 The #dopingscandal has widened to include Premier League footballers. Read more in @thesundaytimes @Arbuthnott @DavidCollinsST reageer retweet
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:17:02 #249
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_161124002
Ik durf nog niet blij te worden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:17:30 #250
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_161124015
Als Mo Farah niet voor mijn dood tegen de lamp loopt, maak ik er een eind aan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 2 april 2016 @ 19:21:16 #251
426493 crew  PippenScottie
pi_161124117
Hajo Seppelt is mijn held. :)
pi_161124257
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:17 schreef Mani89 het volgende:
Als Mo Farah niet voor mijn dood tegen de lamp loopt, maak ik er een eind aan.
je gaat Mo Farah verraden of is vandaag je laatste dag? :'(
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:28:00 #253
317370 Spies
They're gonna find us
pi_161124318
Britten die gepakt worden, genot :9~
pi_161124353
:9~ :9~ :9~
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 2 april 2016 @ 19:30:31 #255
426493 crew  PippenScottie
pi_161124418
Wish list, in no particular order:

Mo Farah
Bradley Wiggins
Paula Radcliffe
Chris Froome
Jessica Ennis
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:33:29 #256
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_161124511
Wenger roept dit toch al jaren?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_161124776
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:17 schreef Mani89 het volgende:
Ik durf nog niet blij te worden.
Ik ook niet. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, beter om de verwachtingen wat te temperen.
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:44:38 #258
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161124873
Voetballers ja? Dit gaat geweldig worden :9~
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
pi_161124877
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:33 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Wenger roept dit toch al jaren?
Klopt en hopelijk gaat er nou eindelijk eens wat gebeuren. Die Engelse kutpers had hier al veel eerder mee kunnen beginnen.
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 2 april 2016 @ 19:44:46 #260
426493 crew  PippenScottie
pi_161124878
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:42 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Ik ook niet. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, beter om de verwachtingen wat te temperen.
Hajo Seppelt stelt nooit teleur!
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:46:50 #261
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161124944
Morgen als ik wakker word wil ik 3 topics erbij zien door alle commotie.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:49:48 #262
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_161125039
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:17 schreef Mani89 het volgende:
Als Mo Farah niet voor mijn dood tegen de lamp loopt, maak ik er een eind aan.
Soms ben je best grappig. Ga zo door!
Put these foolish ambitions to rest.
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:50:17 #263
56724 Wombcat
rent wiel
pi_161125056
Bij Fuentes ging het ook om niet alleen maar wielrenners, maar die andere sporters zijn nooit bekend geworden.

Hoewel ik ook allang blij ben als er een stel van die Sky-kopmannen worden gepakt.
in a crowd you lose humanity
pi_161125083
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:50 schreef Wombcat het volgende:
Bij Fuentes ging het ook om niet alleen maar wielrenners, maar die andere sporters zijn nooit bekend geworden.

Hoewel ik ook allang blij ben als er een stel van die Sky-kopmannen worden gepakt.
Tja, wielrennen is nou eenmaal een makkelijk slachtoffer
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:52:59 #265
56724 Wombcat
rent wiel
pi_161125134
Bij Fuentes ging het ook om autocoureurs. Zou lachen zijn als Hamilton hierbij betrokken zijn. Is Rosberg opeens tweevoudig wereldkampioen :o
in a crowd you lose humanity
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:53:32 #266
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161125145
150 sporters, dus het is echt groot
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:54:21 #267
56724 Wombcat
rent wiel
pi_161125180
Fuentes was toch 200?
En hoeveel waren daarvan ook alweer bekend geworden?
in a crowd you lose humanity
  zaterdag 2 april 2016 @ 19:55:54 #268
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161125226
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:54 schreef Wombcat het volgende:
Fuentes was toch 200?
En hoeveel waren daarvan ook alweer bekend geworden?
uk is geen spanje, he
  Redactie Frontpage / Sport zaterdag 2 april 2016 @ 19:58:46 #269
426493 crew  PippenScottie
pi_161125338
Ik maak me alleen een beetje zorgen om "sporters hebben doping voorgeschreven gekregen".

Ik voel een heleboel "ja, maar ik heb het niet gebruikt"-jes aankomen.
  zaterdag 2 april 2016 @ 20:26:53 #270
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_161126338
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:17 schreef Mani89 het volgende:
Als Mo Farah niet voor mijn dood tegen de lamp loopt, maak ik er een eind aan.
Je bent al uitgestorven:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Maniche%C3%AFsme
  zaterdag 2 april 2016 @ 20:28:12 #271
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_161126375
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:30 schreef PippenScottie het volgende:
Wish list, in no particular order:

Mo Farah
Bradley Wiggins
Paula Radcliffe
Chris Froome
Jessica Ennis
Ik vind Wiggo nog wel sympathiek eigenlijk :D Ik hoop op de val van Mo _O_
  zaterdag 2 april 2016 @ 20:29:34 #272
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_161126440
De dopingbom barst eindelijk. *O* Volgende week Kramer, Schippers en Farah aan de dopinggalg :Y
  zaterdag 2 april 2016 @ 20:30:33 #273
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_161126473
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 20:29 schreef Van_Poppel het volgende:
De dopingbom barst eindelijk. *O* Volgende week Kramer, Schippers en Farah aan de dopinggalg :Y
En Nederland alsnog naar EK voetbal _O_
  zaterdag 2 april 2016 @ 20:33:25 #274
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161126588
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:58 schreef PippenScottie het volgende:
Ik maak me alleen een beetje zorgen om "sporters hebben doping voorgeschreven gekregen".

Ik voel een heleboel "ja, maar ik heb het niet gebruikt"-jes aankomen.
TUE's scandal
pi_161130171
Gymnast Nikolai Kuksenkov, who won the Russian all-around title on Friday, tests positive for meldonium
  zaterdag 2 april 2016 @ 22:12:10 #276
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_161130334
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 19:44 schreef TheArt het volgende:

[..]

Klopt en hopelijk gaat er nou eindelijk eens wat gebeuren. Die Engelse kutpers had hier al veel eerder mee kunnen beginnen.
Ja heb mij altijd verbaasd dat de woorden van Wenger aan dovemansoren gericht leken.
Zou mij niet verbazen als doping gebruik gelinkt is aan de corruptie binnen de fifa.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 2 april 2016 @ 22:27:47 #277
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161131039
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 22:09 schreef wimderon het volgende:
Gymnast Nikolai Kuksenkov, who won the Russian all-around title on Friday, tests positive for meldonium
als dat toch geen generaal pardon wordt.......
pi_161132248
Voorpagina van The Times:



Het gaat dus om één of andere dokter die zegt dat hij 150 sporters heeft helpen dopen, waaronder Premier League-spelers, cricketers, tennissers en 'British TDF cyclists'.
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:01:46 #279
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_161132426
Tour de France cyclists _O_
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:01:54 #280
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_161132434
Ik lig al helemaal te soppen gewoon. Betekent dit dat Sky binnenkort opgeheven wordt?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:11:24 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_161132814
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 22:57 schreef TheArt het volgende:
Voorpagina van The Times:

[ afbeelding ]

Het gaat dus om één of andere dokter die zegt dat hij 150 sporters heeft helpen dopen, waaronder Premier League-spelers, cricketers, tennissers en 'British TDF cyclists'.
Hopelijk is er ook bewijs en niet alleen een claim van een of andere fantastische klaphark.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:11:50 #282
14505 OProg
A Life in Music
pi_161132830
Zou dit gaan betekenen dat de wielrenners weer de lul zijn en de voetballers en tennissers vrolijk doen alsof de neus bloed?
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_161132890
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hopelijk is er ook bewijs en niet alleen een claim van een of andere fantastische klaphark.
hajoseppelt twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 18:47:23 Doping UK. Many sports in focus. Big storys sunday in print @sundaytimes - in tv @ARD_Presse @sportschau 18.00 and @WDR 22.15 Sport Inside. reageer retweet
Seppelt heeft het dus ook over dat het morgenavond op ARD komt. Ben benieuwd of dat meer is dan dit voorlopig.
pi_161132963
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:11 schreef OProg het volgende:
Zou dit gaan betekenen dat de wielrenners weer de lul zijn en de voetballers en tennissers vrolijk doen alsof de neus bloed?
Zoals altijd zal dat wel het geval zijn ja.
pi_161133097
ZenGrifter twitterde op vrijdag 20-05-2011 om 09:40:24 Is a gluten-free diet behind Djokovic's smash success? http://ind.pn/mJM9vF reageer retweet
Overigens verwacht ik geen grote namen bij de wielrenners, anders had er wel 'stars' of 'champions' gestaan denk ik.
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:29:30 #286
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161133437
Andy Murray?
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:35:58 #287
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161134149
StanCollymore twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 23:40:18 BREAKING .The doctor in the Sunday Times story claims to have treated Leicester, Chelsea and Arsenal players. reageer retweet
  Moderator zaterdag 2 april 2016 @ 23:53:24 #289
362868 crew  Slobeend
of all places
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:54:34 #290
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161134263
Australische TUE's








pi_161134368
Wel extreem veel in Australian football
  zaterdag 2 april 2016 @ 23:59:57 #292
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161134442
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:58 schreef zorro28 het volgende:
Wel extreem veel in Australian football
zwemmen, het meest
  Moderator zondag 3 april 2016 @ 00:06:28 #293
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_161134643
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:51 schreef TheArt het volgende:
StanCollymore twitterde op zaterdag 02-04-2016 om 23:40:18 BREAKING .The doctor in the Sunday Times story claims to have treated Leicester, Chelsea and Arsenal players. reageer retweet
Vooral bij Leicester zou het een hoop verklaren. Hoe daar ineens voetballers totaal getransformeerd zijn. _O- Die hebben een stuk of vijf Froome's in de ploeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 3 april 2016 @ 00:06:45 #294
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_161134647
quote:
Nou dat is dan wel een credible source. :')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_161134813
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:53 schreef Slobeend het volgende:
Genot. Maar wel namen graag.
sportingintel twitterde op zondag 03-04-2016 om 00:02:57 From Sunday Times: "Despite Bonar’s claims, The Sunday Times has no independent evidence Bonar treated the players." Errrrrm. reageer retweet
  zondag 3 april 2016 @ 00:14:19 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_161134868
Geen namen. :z

Het is dus blijkbaar met een verborgen camera opgenomen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_161134869
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2016 00:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

sportingintel twitterde op zondag 03-04-2016 om 00:02:57 From Sunday Times: "Despite Bonar’s claims, The Sunday Times has no independent evidence Bonar treated the players." Errrrrm. reageer retweet
[ afbeelding ]
Nou ja, je kan ook niet zomaar iemand noemen als zelfrespecterende journalist :+ Maar kans is groot dat het een gevalletje doofpot wordt
  zondag 3 april 2016 @ 00:15:53 #298
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_161134909
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2016 00:14 schreef zorro28 het volgende:

[..]

Nou ja, je kan ook niet zomaar iemand noemen als zelfrespecterende journalist :+ Maar kans is groot dat het een gevalletje doofpot wordt
Het is nu al een domper :(.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  zondag 3 april 2016 @ 00:19:00 #299
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_161134986
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2016 00:15 schreef Rabieluh het volgende:

[..]

Het is nu al een domper :(.
even afwachten wat Seppelt heeft.
  zondag 3 april 2016 @ 00:19:50 #300
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_161135005
Zonder namen

FLOPSHOW
  zondag 3 april 2016 @ 00:23:52 #301
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_161135107
quote:
0s.gif Op zondag 3 april 2016 00:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Zonder namen

FLOPSHOW
Wel met Arsenal, Chelsea en Leicester _O_
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')