Maak koreaanse kimchi van de shisoblaadjes, is heerlijk ! Let wel, dat is een kimchi die niet zo ontzettend lang houdbaar is.quote:Op dinsdag 29 maart 2016 08:41 schreef robdriessen het volgende:
Toevallig hebben we thuis afgelopen zondag zelf Okonomiyaki gemaakt! (En de Shizublaadjes per ongeluk in de koelkast laten liggen)
Mooie foto's en smakelijke gerechten weer. Met een beetje geluk ga ik vrijdag eens langswippen bij FG's Noodlebar.
Iwanius bij Bird.quote:Op donderdag 31 maart 2016 15:47 schreef vinc81 het volgende:
[knip] Ik ging vroeger ook graag op de zondag naar Bird voor het 3 gangen menu van de chef. Maar volgens mij doen ze dat helemaal niet meer. Ben jij daar al eens geweest Iwanius?
Verbaast me niets. Lunch er af en toe en als er 2 andere gasten in de zaak zitten, is het veel. Wel jammer, vind het een aardig concept en de vegetarische bowl heeft een goede preis-leistungverhouding.quote:Op vrijdag 1 april 2016 12:46 schreef Kopstoot het volgende:
Binnenkort geen noodle bowls van Francois meer te zien hier. Die zaak gaat dicht begrijp ik en in het pand komt restaurant FG zelf. Is dat niet wat dichtbij Foodlabs?
t is net monopolie he. Eerst het maximale aantal huisjes in die straat neerzetten, en dan die huisjes inruilen voor een hotel.quote:Op vrijdag 1 april 2016 12:46 schreef Kopstoot het volgende:
Binnenkort geen noodle bowls van Francois meer te zien hier. Die zaak gaat dicht begrijp ik en in het pand komt restaurant FG zelf. Is dat niet wat dichtbij Foodlabs?
Dan pak ik die reerugfilet en dat dessert.quote:Op vrijdag 1 april 2016 06:38 schreef Isegrim het volgende:
Oh die kaas had ik wil willen opeten zo te zien.
Neem ik de Krug.quote:Op vrijdag 1 april 2016 15:39 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Dan pak ik die reerugfilet en dat dessert.
Ik weet nagenoeg niks van de Mexicaanse keuken, maar ik begreep altijd dat TexMex bijna een eigen keuken is, anders dan Mexicaans.quote:Op zaterdag 2 april 2016 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, ik weet niet of je al bij La Taquería bent geweest, maar zo niet, ga er vooral even heen binnenkort.
Eindelijk écht Mexicaans in Nederland.Taco's zoals ik ze ken uit Texas.
Dat klopt.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik weet nagenoeg niks van de Mexicaanse keuken, maar ik begreep altijd dat TexMex bijna een eigen keuken is, anders dan Mexicaans.
Owja. Tuurlijk. Domvamme.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:23 schreef Isegrim het volgende:
[..].
Maar dat wil nog niet zeggen dat je in Texas geen echt Mexicaans kunt krijgen. Het stikt daar van de Mexicanen.![]()
Nicequote:Op zaterdag 2 april 2016 19:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Alle taco's die op de kaart staan (×2) en empanada's en quesadillas.Oh en pisco sour.
Neuh.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:55 schreef Tem het volgende:
[..]
Niceook maar eens uitproberen. Is het prijzig?
But we're gonna build a wall... and it's gonna be YUUUUUUGE! and Mexico is gonna pay for it.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:23 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat klopt.
Maar dat wil nog niet zeggen dat je in Texas geen echt Mexicaans kunt krijgen. Het stikt daar van de Mexicanen.Sterker nog, niet zo lang geleden was Texas nog Mexico.
Fotorapportage staat straks in het andere topic?quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Alle taco's die op de kaart staan (×2) en empanada's en quesadillas.Oh en pisco sour.
Ik ken het al een tijdje maar bewust gemeden en ik vind het best wel prijzig voor wat ze bieden en de kwaliteit is misschien voor Nederlandse begrippen redelijk maar als je in Spanje zelf vaak bent geweest of Catalonie, dan vind ik dit zijn geld niet waard,verre van traditioneel en eigenlijk de zoveelste die wat aanbiedt onder het mom van traditioneel en origineel overgoten met een typische aankleding zodat je als gast/klant gelijk al onder de indruk bent (en dan het eten als het een beetje goed klinkt en bekend eruit ziet,ook algauw goed vind.)quote:Op zaterdag 2 april 2016 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, ik weet niet of je al bij La Taquería bent geweest, maar zo niet, ga er vooral even heen binnenkort.
Eindelijk écht Mexicaans in Nederland.Taco's zoals ik ze ken uit Texas.
Maar zeg je dit nu omdat je er al bent geweest of zijn dit gewoon vooroordelen?quote:Op zondag 3 april 2016 22:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik ken het al een tijdje maar bewust gemeden en ik vind het best wel prijzig voor wat ze bieden en de kwaliteit is misschien voor Nederlandse begrippen redelijk maar als je in Spanje zelf vaak bent geweest of Catalonie, dan vind ik dit zijn geld niet waard,verre van traditioneel en eigenlijk de zoveelste die wat aanbiedt onder het mom van traditioneel en origineel overgoten met een typische aankleding zodat je als gast/klant gelijk al onder de indruk bent (en dan het eten als het een beetje goed klinkt en bekend eruit ziet,ook algauw goed vind.)
I'll pass,maar dank voor de tip..
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |