mijn ouders hebben het. Vandaag bij de brunch. Wat een flauwekulquote:Op zondag 27 maart 2016 23:28 schreef RobinOok het volgende:
Himalayazout.
Vraag me af of iemand dat ooit gebruikt. Kutrasp.
en duur ook trouwens.quote:Op zondag 27 maart 2016 23:32 schreef Ole het volgende:
[..]
mijn ouders hebben het. Vandaag bij de brunch. Wat een flauwekul
Ja, dat wel.quote:Op zondag 27 maart 2016 23:51 schreef RobinOok het volgende:
3 euro de kilo is wel duurder dan keukenzout hoor.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Je moest eens weten hoeveel gasten lopen te raspen als een gek met dat ding zodat er wat in het schoteltje valt die ze vervolgens mengen en dan hun aangeleverd zuurdesem broodje in dippen voordat er ook maar 1 gerecht/amuse op tafel staat. Ik laat het altijd wijselijk liggen,gewoon omdat ik geen extra zout blief.quote:Op zondag 27 maart 2016 23:28 schreef RobinOok het volgende:
Himalayazout.
Vraag me af of iemand dat ooit gebruikt. Kutrasp.
Onraspbaar betonzout, dat wil ik wel eens zien.quote:Op maandag 28 maart 2016 19:40 schreef RobinOok het volgende:
Ik wel. Ik hou van zout, Geurds waarschijnlijk niet. En daarom geeft ie de mensen onraspbaar betonzout met een inferieur raspje. Om dat zoutliefhebbers te pesten! Dan staat ie ons uit te lachen in zijn keuken. Jaja, zo zit het, denk ik.
quote:Op maandag 28 maart 2016 20:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Onraspbaar betonzout, dat wil ik wel eens zien.
'brunch' met je ouders, dat is pas flauwekul.quote:Op zondag 27 maart 2016 23:32 schreef Ole het volgende:
[..]
mijn ouders hebben het. Vandaag bij de brunch. Wat een flauwekul
Ik wou net zeggen, mijn paard heeft er altijd een liksteen van.quote:Op zondag 27 maart 2016 23:48 schreef Isegrim het volgende:
Himalayazout is helemaal niet duur:
http://www.paardendrogist(...)/100313/46458?v=True
Is gewoon hetzelfde spul.
Nee, dat is gewoon zout, dat zijn die witte stenen. Paarden hebben vaak dat roze. Zijn net iets duurder.quote:Op maandag 28 maart 2016 21:51 schreef computergirl het volgende:
Hangen ook bij koeien in de wei dacht ik?
Wat zijn shizublaadjes?quote:Op dinsdag 29 maart 2016 08:41 schreef robdriessen het volgende:
En de Shizublaadjes per ongeluk in de koelkast laten liggen
Waar is shizu zei, bedoelde ik shiso. Ik wil graag 1 joker inzetten, stop de klok.quote:
Ik zie het al helemaal voor me, lekker decadent klanten lopen te dissen. Bij de koffie ook raspbare caramel ipv suiker?quote:Op maandag 28 maart 2016 19:40 schreef RobinOok het volgende:
Ik wel. Ik hou van zout, Geurds waarschijnlijk niet. En daarom geeft ie de mensen onraspbaar betonzout met een inferieur raspje. Om dat zoutliefhebbers te pesten! Dan staat ie ons uit te lachen in zijn keuken. Jaja, zo zit het, denk ik.
Maak koreaanse kimchi van de shisoblaadjes, is heerlijk ! Let wel, dat is een kimchi die niet zo ontzettend lang houdbaar is.quote:Op dinsdag 29 maart 2016 08:41 schreef robdriessen het volgende:
Toevallig hebben we thuis afgelopen zondag zelf Okonomiyaki gemaakt! (En de Shizublaadjes per ongeluk in de koelkast laten liggen )
Mooie foto's en smakelijke gerechten weer. Met een beetje geluk ga ik vrijdag eens langswippen bij FG's Noodlebar.
Iwanius bij Bird.quote:Op donderdag 31 maart 2016 15:47 schreef vinc81 het volgende:
[knip] Ik ging vroeger ook graag op de zondag naar Bird voor het 3 gangen menu van de chef. Maar volgens mij doen ze dat helemaal niet meer. Ben jij daar al eens geweest Iwanius?
Verbaast me niets. Lunch er af en toe en als er 2 andere gasten in de zaak zitten, is het veel. Wel jammer, vind het een aardig concept en de vegetarische bowl heeft een goede preis-leistungverhouding.quote:Op vrijdag 1 april 2016 12:46 schreef Kopstoot het volgende:
Binnenkort geen noodle bowls van Francois meer te zien hier. Die zaak gaat dicht begrijp ik en in het pand komt restaurant FG zelf. Is dat niet wat dichtbij Foodlabs?
t is net monopolie he. Eerst het maximale aantal huisjes in die straat neerzetten, en dan die huisjes inruilen voor een hotel.quote:Op vrijdag 1 april 2016 12:46 schreef Kopstoot het volgende:
Binnenkort geen noodle bowls van Francois meer te zien hier. Die zaak gaat dicht begrijp ik en in het pand komt restaurant FG zelf. Is dat niet wat dichtbij Foodlabs?
Dan pak ik die reerugfilet en dat dessert.quote:Op vrijdag 1 april 2016 06:38 schreef Isegrim het volgende:
Oh die kaas had ik wil willen opeten zo te zien.
Neem ik de Krug.quote:Op vrijdag 1 april 2016 15:39 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Dan pak ik die reerugfilet en dat dessert.
Ik weet nagenoeg niks van de Mexicaanse keuken, maar ik begreep altijd dat TexMex bijna een eigen keuken is, anders dan Mexicaans.quote:Op zaterdag 2 april 2016 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, ik weet niet of je al bij La Taquería bent geweest, maar zo niet, ga er vooral even heen binnenkort.
Eindelijk écht Mexicaans in Nederland. Taco's zoals ik ze ken uit Texas.
Dat klopt.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik weet nagenoeg niks van de Mexicaanse keuken, maar ik begreep altijd dat TexMex bijna een eigen keuken is, anders dan Mexicaans.
Owja. Tuurlijk. Domvamme.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:23 schreef Isegrim het volgende:
[..].
Maar dat wil nog niet zeggen dat je in Texas geen echt Mexicaans kunt krijgen. Het stikt daar van de Mexicanen.
Alle taco's die op de kaart staan (×2) en empanada's en quesadillas. Oh en pisco sour.quote:
Nice ook maar eens uitproberen. Is het prijzig?quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Alle taco's die op de kaart staan (×2) en empanada's en quesadillas. Oh en pisco sour.
Neuh.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:55 schreef Tem het volgende:
[..]
Nice ook maar eens uitproberen. Is het prijzig?
But we're gonna build a wall... and it's gonna be YUUUUUUGE! and Mexico is gonna pay for it.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:23 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat klopt.
Maar dat wil nog niet zeggen dat je in Texas geen echt Mexicaans kunt krijgen. Het stikt daar van de Mexicanen. Sterker nog, niet zo lang geleden was Texas nog Mexico.
Fotorapportage staat straks in het andere topic?quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Alle taco's die op de kaart staan (×2) en empanada's en quesadillas. Oh en pisco sour.
Ik ken het al een tijdje maar bewust gemeden en ik vind het best wel prijzig voor wat ze bieden en de kwaliteit is misschien voor Nederlandse begrippen redelijk maar als je in Spanje zelf vaak bent geweest of Catalonie, dan vind ik dit zijn geld niet waard,verre van traditioneel en eigenlijk de zoveelste die wat aanbiedt onder het mom van traditioneel en origineel overgoten met een typische aankleding zodat je als gast/klant gelijk al onder de indruk bent (en dan het eten als het een beetje goed klinkt en bekend eruit ziet,ook algauw goed vind.)quote:Op zaterdag 2 april 2016 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, ik weet niet of je al bij La Taquería bent geweest, maar zo niet, ga er vooral even heen binnenkort.
Eindelijk écht Mexicaans in Nederland. Taco's zoals ik ze ken uit Texas.
Maar zeg je dit nu omdat je er al bent geweest of zijn dit gewoon vooroordelen?quote:Op zondag 3 april 2016 22:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik ken het al een tijdje maar bewust gemeden en ik vind het best wel prijzig voor wat ze bieden en de kwaliteit is misschien voor Nederlandse begrippen redelijk maar als je in Spanje zelf vaak bent geweest of Catalonie, dan vind ik dit zijn geld niet waard,verre van traditioneel en eigenlijk de zoveelste die wat aanbiedt onder het mom van traditioneel en origineel overgoten met een typische aankleding zodat je als gast/klant gelijk al onder de indruk bent (en dan het eten als het een beetje goed klinkt en bekend eruit ziet,ook algauw goed vind.)
I'll pass,maar dank voor de tip..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |