quote:Op woensdag 20 januari 2016 19:23 schreef Soury het volgende:
Hete bliksem
ingredienten :
Zure appels
Zoete appels
Aardappels
Uien
Gehakt en spekjes
Dit had ik min of meer voor een flinke pan
[ afbeelding ]De hele tering zooi schillen en in stukjes hakken. Ondertussen spekjes bakken en gehakt rullen met zout en peper en kaneel. Ik gebruik
rasel ha nout (daar zit alles in en ruikt ook naar kaneel)
Dit alles in een pan [ afbeelding ]
Staat nu te borrelen, dus straks meer
Het ruikt al erg lekkerquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:29 schreef Mickeys het volgende:
[..]Begin ziet er goed uit. Ben heel erg benieuwd
Heb je nu de aardappelen en appelen en zo bovenop het gehakt met de spekjes gedaan?quote:
Nee die zijn apart. Wel al klaar maar dat stamp ik erdoor als het gekookt en afgegoten isquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:30 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Heb je nu de aardappelen en appelen en zo bovenop het gehakt met de spekjes gedaan?
Oké, ik wacht in spanning af... (jammer dat ik niet het hier niet kan ruikenquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:32 schreef Soury het volgende:
[..]
Nee die zijn apart. Wel al klaar maar dat stamp ik erdoor als het gekookt en afgegoten is
Zowel zure als zoete extra? (ik had de aantallen even geteld op je foto'squote:Op woensdag 20 januari 2016 20:13 schreef Soury het volgende:
[ afbeelding ]
Ja ik weet het ziet er niet uit (er is ook geen kleur) maar oh oh wat was het lekker.![]()
Beetje jus erdoor, volgende keer meer appels,
Ik flikker er gewoon blik appelmoes in.quote:Op woensdag 20 januari 2016 20:13 schreef Soury het volgende:
[ afbeelding ]
Ja ik weet het ziet er niet uit (er is ook geen kleur) maar oh oh wat was het lekker.![]()
Beetje jus erdoor, volgende keer meer appels,
Meer zure, en die appels waren best flinkquote:Op woensdag 20 januari 2016 21:29 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Zowel zure als zoete extra? (ik had de aantallen even geteld op je foto's)
Die was in de aanbieding , geraspte belegen.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:14 schreef Mo_Muffin het volgende:
Prima pizza, op de keuze van de kaas na.
Mozzarella kost een drol en Parmezaan (stuk en zelf raspen) is iets duurder , maar die combi is ideaal voor mij, ik gebruik iig geen zakje geraspte kaas uit een supermarkt.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:16 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Die was in de aanbieding , geraspte belegen.
Dat vind ik dan weer clever, dat is een hele effectieve en goede manier om snel en toch lekker iets in elkaar te flansen.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:22 schreef Piet_Piraat het volgende:
De bodem maak ik met wit broodjes deeg van de Aldi.
Volgende keer komt mijn zuurkool ovenschotel.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:25 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat vind ik dan weer clever, dat is een hele effectieve en goede manier om snel en toch lekker iets in elkaar te flansen.
Lekker!quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:29 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Volgende keer komt mijn zuurkool ovenschotel.
Nou Mickeys,quote:Op zondag 17 januari 2016 15:58 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Je hebt er nu foto bij... als het er ongeveer net zo uit ziet, dan weet je dat je goed zit
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sja, wat zal ik er van zeggen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Overigens is er romige kokosmelk gebruikt, want crčme kon ik zo gauw niet vinden in die uithoek hier. En de 'kipfilet' bleek tijdens het ontdooien ineens een filetlapje te zijn geworden.2 van die diepgevroren dingen op elkaar leken toch echt op kipfilet.
L2B's Mixcloud
Zeker weten dat dit erg lekker is. Tonijn op pizza is sowieso al lekker en met Turkse worst zal ie wel lekker pittig van smaak worden.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 00:51 schreef Piet_Piraat het volgende:
Pizza Piet.
Je maakt bodem met deeg en daarop bolognese saus.
Dan tonijn, knoflook en kaas met als garnituur Turkse worst.
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 25 januari 2016 17:21 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou Mickeys,
Het is eindelijk gemaakt hoor.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sja, wat zal ik er van zeggen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Overigens is er romige kokosmelk gebruikt, want crčme kon ik zo gauw niet vinden in die uithoek hier. En de 'kipfilet' bleek tijdens het ontdooien ineens een filetlapje te zijn geworden.2 van die diepgevroren dingen op elkaar leken toch echt op kipfilet.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ik schrok me wezenloos..... jij *kreng*. Maar desondanks de "tegenwerkingen" toch nog geslaagd
The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
Lol! Mja, de bereiding was ietwat anders dan hoe jij het doet, maar het is wel érg lekker zeg! Dat ga ik van de week eens even voor mijn ouders maken, want ik weet zeker dat die er ook van smullen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:26 schreef Mickeys het volgende:
[..]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ik schrok me wezenloos..... jij *kreng*. Maar desondanks de "tegenwerkingen" toch nog geslaagd
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crčmequote:Op maandag 25 januari 2016 17:28 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Lol! Mja, de bereiding was ietwat anders dan hoe jij het doet, maar het is wel érg lekker zeg! Dat ga ik van de week eens even voor mijn ouders maken, want ik weet zeker dat die er ook van smullen.
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjesquote:Op maandag 25 januari 2016 17:41 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crčme
quote:Op maandag 25 januari 2016 17:43 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjes![]()
en ja zo schrijf je dat écht met ch
Ik post de foto's als ik het heb gedaanquote:Op maandag 25 januari 2016 17:44 schreef Mickeys het volgende:
[..]![]()
![]()
Mijn gerecht is ook een afgeleide van hoor.. Zoals ik heb beschreven is zoals ik het het lekkerste vind en iedereen is er wild van als ze bij mij komen eten. En nu zelf ook via "het wereld wijde web"![]()
Top.. ben erg benieuwd. Ook naar hoe de ouders van L2B het hebben gevondenquote:Op maandag 25 januari 2016 17:45 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik post de foto's als ik het heb gedaan
Hier zat er ook 'iets' meer vocht in, want het hele pakje romige kokosdinges is er in verdwenen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:41 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crčme
Het is echt smullen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:43 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjes![]()
en ja zo schrijf je dat écht met ch
Hahaha.. hoe ontstaan er nieuwe gerechten.... nou gewoon... via FOK! met, door en voor 40+'ers met LDS natuurlijkquote:Op maandag 25 januari 2016 17:50 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hier zat er ook 'iets' meer vocht in, want het hele pakje romige kokosdinges is er in verdwenen.![]()
Er is nog behoorlijk wat van de saus over. Eens kijken hoe dat smaakt als ik er wat bloem en ei door mik morgen. Ga proberen er een soort hartige pannenkoek van te fabriceren.
quote:Op maandag 25 januari 2016 17:50 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Hahaha.. hoe ontstaan er nieuwe gerechten.... nou gewoon... via FOK! met, door en voor 40+'ers
Hoeveel gram moet je dan aan denken, Mickeys, 50, 75 gr. per vorm?quote:
Eh... ik haal het altijd bij AH bij de (verse?) kaasafdeling... wat zal het zijn... eh.. 150/200 gram? Als ik thuis kom snij ik het doormidden (zoals op de foto "overdwars") en dan snij ik het in blokjesquote:Op maandag 25 januari 2016 18:48 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hoeveel gram moet je dan aan denken, Mickeys, 50, 75 gr. per vorm?Het is wel meer werk, maar het bladerdeeg maak ik dan weer eens zelf, want dat is al te lang geleden en tevens lekkerder.
![]()
*wederom richting boodschappenlijst sjokt
Dan hou ik 35 gr per vorm aan. Het is best een sterke smaak en als het gaat overheersen ben je weg. Mocht dat zo zijn, dan kan ik in dit geval mooi de schuld bij jou neerleggen, dat scheelt weer.quote:Op maandag 25 januari 2016 18:50 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Eh... ik haal het altijd bij AH bij de (verse?) kaasafdeling... wat zal het zijn... eh.. 150/200 gram? Als ik thuis kom snij ik het doormidden (zoals op de foto "overdwars") en dan snij ik het in blokjes
Ik zit er echt vreselijk over na te denken... maar 35 gram per bakje zal denk ik wel kloppen. Je kunt het ook in 1 grote springvorm maken, maar ik vind 4 kleintjes leukerquote:Op maandag 25 januari 2016 18:55 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dan hou ik 35 gr per vorm aan. Het is best een sterke smaak en als het gaat overheersen ben je weg. Mocht dat zo zijn, dan kan ik in dit geval mooi de schuld bij jou neerleggen, dat scheelt weer.
Bedankt weer!
Is ook veel fraaier om te zien ja. Het is een beetje veel om in je eentje op te knagen, dus mijn ouders zullen wel blij met me zijn de komende tijd.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Ik zit er echt vreselijk over na te denken... maar 35 gram per bakje zal denk ik wel kloppen. Je kunt het ook in 1 grote springvorm maken, maar ik vind 4 kleintjes leuker
Pruttelzooi recepten zijn van harte welkom.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:54 schreef Lotusss het volgende:
Hmmm... toch maar even mijn runderstoofvlees-recept een keer posten. Heb geen foto's van de bereiding namelijk.
2-3 uur laten pruttelen en het Paradijs is aanstonds!
Mijn 40+ partner en zijn 40+ vrienden vinden het heerlijk in ieder geval.
Ik zal het deze week weer maken, met foto's! En het dan hier posten natuurlijkquote:Op maandag 25 januari 2016 19:55 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Pruttelzooi recepten zijn van harte welkom.
Perfect! Hartelijk dank alvast.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:57 schreef Lotusss het volgende:
[..]
Ik zal het deze week weer maken, met foto's! En het dan hier posten natuurlijk
Nou, Mickeys,quote:Op maandag 25 januari 2016 17:47 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Top.. ben erg benieuwd. Ook naar hoe de ouders van L2B het hebben gevonden
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.L2B's Mixcloud
quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:07 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou, Mickeys,
Zelf had ik ook niet verwacht dat ik het de volgende dag alweer zou eten, maar toen het gesprek op dit recept uitkwam, had ik meteen de hoofdprijs en kon direct aan de slag.![]()
Ze vonden het zoals verwacht heerlijk en begonnen meteen te beppen over wat er óók wel lekker door zou smaken: kastanjechampignons en oh wacht, courgette enne paprika enne, bla bla bla... Kortom, ik ben fucked de komende tijd.![]()
Traditiegetrouw zat mijn vader weer als 1e te proppen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
![]()
![]()
Ik geen paddestoelen en zo.. daar ben ik allergisch voor, maar natuurlijk kun je alle kanten ermee op.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zou FANN nu ook nog meer overtuigd zijn?
The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
Dat móet wel.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:17 schreef Mickeys het volgende:
Zou FANN nu ook nog meer overtuigd zijn?
Dat laatste... ik weiger ooit nog weer 2 dagen doodziek te zijn door die dingenquote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:25 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat móet wel.![]()
Allergisch voor paddenstoelen in de zin van bčh, of écht allergisch?
Damn, wat zonde zeg. Nja, doe je niets aan. Dan zou ik het ook fijn links laten liggen.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:25 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Dat laatste... ik weiger ooit nog weer 2 dagen doodziek te zijn door die dingen
Inderdaad, dat doe ik dan ook. Ook al het eten wat in aanraking ermee is geweest.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:28 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Damn, wat zonde zeg. Nja, doe je niets aan. Dan zou ik het ook fijn links laten liggen.
quote:Oh, mijn vader vroeg nog of 'die griet' nog meer had aan recepten.
Die moet er binnenkort ook aan geloven.quote:
Hahaha... Springvormpjes heb ik gekocht bij AH in de aanbieding, dat dan weer wel. Ik heb daar overigens ook ooit die F1 taart mee gemaakt die ik elders eens gepost hebquote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:32 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die moet er binnenkort ook aan geloven.![]()
Alleen jammer dat er hier niet van dat formaat springvormen staan.
Die taart ja! Mens, wat een fraai exemplaar als dat is.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:34 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Hahaha... Springvormpjes heb ik gekocht bij AH in de aanbieding, dat dan weer wel. Ik heb daar overigens ook ooit die F1 taart mee gemaakt die ik elders eens gepost heb
quote:[b]Op dinsdag 26 januari 2016 19:28 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Oh, mijn vader vroeg nog of 'die griet' nog meer had aan recepten.
Ehm... als je nu recepten hebt voor ons 40+ die voldoen aan LDS dan maakt jouw leeftijd echt niet uitquote:Op woensdag 27 januari 2016 09:07 schreef Vijzel het volgende:
Briljant topic.Maar ik ben te jong.
Tot over 7 jaar.
Alleen al de kreet "die griet" laat me weer jong voelenquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dat recept is een aanrader, ik heb zitten smullen. Er viel per ongeluk nog wel wat gehakt in en stom genoeg liet ik er ook nog een teen knoflook in vallen.![]()
Het gaat om dit recept van Mickeys:quote:Op zondag 17 januari 2016 17:16 schreef Mickeys het volgende:
Gerechtje voor de mensen die geen vlees eten....
benodigdheden:
1 groene, 1 rode en 1 gele paprika gesnipperd
5 vellen bladerdeeg (ik neem de roomboter variant, net iets lekkerder)
paneermeel
4 eieren
2 grote uien, gesnipperd
1 schijf geitenkaas (al dan niet met honing) in blokjes
honing (schenkfles werkt het handigst)
scheutje melk
4 kleine ronde springvormpjes
boter om de vormpjes mee in te vetten.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.verwarm de over voor op 220 graden.
fruit de uien in de pan tot ze glazig zijn en voeg dan de paprika toe... Bak dit alles nog even goed door tot de paprika er ook glimmend uit gaan zien. Draai het vuur laag en voeg de geitenkaas en een flinke scheut honing toe.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Verdeel de 5 vellen bladerdeeg over de 4 bakjes zodat deze geheel bedekt is. Strooi er vervolgens een laag paneermeel in.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vul de 4 bakjes met het uien/paprika/geitenkaas/honingprutje.
Klop in een grote maatbeker de 4 eieren met een scheutje melk. Verdeel dit vervolgens over de 4 bakjes.
Nu ongeveer een minuut of 35 a 40 in de oven.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het resultaat mag er zijn. Zowel als hoofdgerecht of als groente bijgerecht.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.L2B's Mixcloud![]()
quote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:06 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Mickeys had het een stuk beter voor elkaar dan ik met haar bakvormen. Die had ik niet van dat formaat en een grote vorm schiet ook niet op in je eentje, dus heb ik het zo opgelost:Gebeurd mij nu nooit... dat dingen spontaan in mijn eten belandSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dat recept is een aanrader, ik heb zitten smullen. Er viel per ongeluk nog wel wat gehakt in en stom genoeg liet ik er ook nog een teen knoflook in vallen.![]()
Het gaat om dit recept van Mickeys:
[..]![]()
Denk je dat jouw paps "die griet" om nog meer recepten gaat vragen?The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben![]()
Denk dat mijn vader eist dat je het voor komt doen, hem kennende.quote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:11 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Gebeurd mij nu nooit... dat dingen spontaan in mijn eten beland![]()
Denk je dat jouw paps "die griet" om nog meer recepten gaat vragen?
L2B's Mixcloud![]()
Ja dag.... jij kunt het prima nadoenquote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:12 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Denk dat mijn vader eist dat je het voor komt doen, hem kennende.The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben![]()
quote:Op vrijdag 29 januari 2016 18:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Ja dag.... jij kunt het prima nadoen
L2B's Mixcloud![]()
Bak wat uien en knoflook (champignons deze keer omdat ik er iets mee moest), schil wat aardappels, snijdt ze in stukjes en bak ze in wat olie (of in een Airfryer). Laat alles een beetje afkoelen.. Klop 4-6 eier, zout en peper naar eigen smaak, meng het uienmengsel en de aardappels er door heen en hoppa in de tortillapanquote:Op zaterdag 30 januari 2016 15:16 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Wat heb je daar allemaal in zitten, chufi?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op een niet te hoog vuur bakken, wachten tot de onderkant gaar is en dan draaien... Nog even doorbakken en klaarSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 15:47 schreef chufi het volgende:
[..]
Bak wat uien en knoflook (champignons deze keer omdat ik er iets mee moest), schil wat aardappels, snijdt ze in stukjes en bak ze in wat olie (of in een Airfryer). Laat alles een beetje afkoelen.. Klop 4-6 eier, zout en peper naar eigen smaak, meng het uienmengsel en de aardappels er door heen en hoppa in de tortillapanSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op een niet te hoog vuur bakken, wachten tot de onderkant gaar is en dan draaien... Nog even doorbakken en klaarBedankt chufi!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dit is ook eindeloos te combineren. Nu snap ik ook dat je voldoende hebt aan een halve, met 4 tot 6 eieren erin verwerkt. Dat wil wel vullen.
L2B's Mixcloud![]()
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 15:47 schreef chufi het volgende:
[..]
Bak wat uien en knoflook (champignons deze keer omdat ik er iets mee moest), schil wat aardappels, snijdt ze in stukjes en bak ze in wat olie (of in een Airfryer). Laat alles een beetje afkoelen.. Klop 4-6 eier, zout en peper naar eigen smaak, meng het uienmengsel en de aardappels er door heen en hoppa in de tortillapanSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op een niet te hoog vuur bakken, wachten tot de onderkant gaar is en dan draaien... Nog even doorbakken en klaarDeksel op de pan voldoet ook hoop ik aan gebrek van air fryer en torture panSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Die aardappels moet je bakken en in Spanje doen ze dat meestal in wat olie.. En die dubbele pan kun je ook doen met de deksel en dan draaien met een bord... Maar dat is soms wat trickyquote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:12 schreef Soury het volgende:
[..]
Deksel op de pan voldoet ook hoop ik aan gebrek van air fryer![]()
Ik snap het principe maar dat lukt me wel.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:16 schreef chufi het volgende:
[..]
Die aardappels moet je bakken en in Spanje doen ze dat meestal in wat olie.. En die dubbele pan kun je ook doen met de deksel en dan draaien met een bord... Maar dat is soms wat tricky
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Daar gaat het omquote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:19 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik snap het principe maar dat lukt me wel.![]()
![]()
Geen idee, nog nooit een appelflap gemaakt,, Maar vertelquote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:49 schreef sacha het volgende:
hoe krijg je de onderkant van een appelflap gaar?![]()
traktatie Aap schoolquote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:50 schreef chufi het volgende:
[..]
Geen idee, nog nooit een appelflap gemaakt,, Maar vertel
...![]()
Een keer omdraaien in de oven tijdens het bakken.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:49 schreef sacha het volgende:
hoe krijg je de onderkant van een appelflap gaar?![]()
De Italiaanse bol.
Ik haal ze bij de Aldi. Drie in een pak.
5 minuten in de oven, dan snij ik ze open. Beleggen met salami, kappertjes uienringen tomaatje groene pepers uit een potje evt. olijven en mozzarella.
Dan nog 5 minuten
Haverwegen
En klaar
[ Bericht 20% gewijzigd door Soury op 30-01-2016 19:47:18 ]Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Als de bovenkant op kleur is, dan is de onderkant dat ook.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:49 schreef sacha het volgende:
hoe krijg je de onderkant van een appelflap gaar?L2B's Mixcloud![]()
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:55 schreef Soury het volgende:
De Italiaanse bol.
Ik haal ze bij de Aldi. Drie in een pak.[ afbeelding ]
5 minuten in de oven, dan snij ik ze open. Beleggen met salami, kappertjes uienringen tomaatje groene pepers uit een potje evt. olijven en mozzarella. Dan nog 5 minuten [ afbeelding ]
L2B's Mixcloud![]()
Oh en ze gaan prima in de vriezer (die broodjes)quote:Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Wat is het nut daarvan?quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:13 schreef Soury het volgende:
[..]
Oh en ze gaan prima in de vriezer (die broodjes)![]()
Ik eet er geen drie en verpakking open drogen ze snel uitquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:16 schreef Piet_Piraat het volgende:
0s.gif
Op zaterdag 30 januari 2016 18:13 schreef Soury het volgende:
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Je doet er wel salami voor 3 op 1..quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:22 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik eet er geen drie en verpakking open drogen ze snel uit![]()
He Dat is een oude foto uit cul, en hoeveel ik erop pleur is niet relevantquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:23 schreef chufi het volgende:
[..]
He doet er wel salami voor 3 op 1..
Heb je een oortje in
[ Bericht 10% gewijzigd door Soury op 30-01-2016 18:33:16 ]Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
DubbelIedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Je bent opgelicht. Op de verpakking staat dat er 4 stuks in zouden horen zitten.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 17:55 schreef Soury het volgende:
De Italiaanse bol.
Ik haal ze bij de Aldi. Drie in een pak.[ afbeelding ]Ik las elders over dat tomaatje... dus die ga ik er dan bij scoren en ook eens freubelenquote:5 minuten in de oven, dan snij ik ze open. Beleggen met salami, kappertjes uienringen tomaatje groene pepers uit een potje evt. olijven en mozzarella. Dan nog 5 minuten [ afbeelding ]
The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben![]()
Het zijn er ook 4quote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:54 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Je bent opgelicht. Op de verpakking staat dat er 4 stuks in zouden horen zitten.
[..]
Ik las elders over dat tomaatje... dus die ga ik er dan bij scoren en ook eens freubelen
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
ik durf het recept niet te postenquote:Op zaterdag 30 januari 2016 18:59 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]Prei, ui, gehakt, basilicum en tomaat?
...![]()
Oeh lekker, godver ik heb nu echt trek die oven duurt en duurtquote:
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen![]()
Speciaal voor Sas..
B-4SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.B-after AirfryerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:18 schreef chufi het volgende:
Speciaal voor Sas..
B-4SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.B-after AirfryerTussentijds keren en zo of is dat niet nodig?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben![]()
Beetje schudden misschien...Maar de lucht blows atound...quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:19 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Tussentijds keren en zo of is dat niet nodig?![]()
Da's altijd goed voor de worst.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 19:20 schreef chufi het volgende:
[..]
Beetje schudden misschien...Maar de lucht blows atound..."Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"![]()
Hahaha!quote:Op zaterdag 30 januari 2016 20:55 schreef sacha het volgende:
[..]
omdat ik een pakje gebruik voor de autisten pastaDat maakt toch niet uit.
L2B's Mixcloud![]()
jawelquote:Op zaterdag 30 januari 2016 20:56 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hahaha!Dat maakt toch niet uit.
![]()
dat mag niet van god...
Forum Opties Forumhop: Hop naar: