Begin ziet er goed uit. Ben heel erg benieuwdquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:23 schreef Soury het volgende:
Hete bliksem
ingredienten :
Zure appels
Zoete appels
Aardappels
Uien
Gehakt en spekjes
Dit had ik min of meer voor een flinke pan
[ afbeelding ]De hele tering zooi schillen en in stukjes hakken. Ondertussen spekjes bakken en gehakt rullen met zout en peper en kaneel. Ik gebruik
rasel ha nout (daar zit alles in en ruikt ook naar kaneel)
Dit alles in een pan [ afbeelding ]
Staat nu te borrelen, dus straks meer
Het ruikt al erg lekkerquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:29 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Begin ziet er goed uit. Ben heel erg benieuwd
Heb je nu de aardappelen en appelen en zo bovenop het gehakt met de spekjes gedaan?quote:
Nee die zijn apart. Wel al klaar maar dat stamp ik erdoor als het gekookt en afgegoten isquote:Op woensdag 20 januari 2016 19:30 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Heb je nu de aardappelen en appelen en zo bovenop het gehakt met de spekjes gedaan?
Oké, ik wacht in spanning af... (jammer dat ik niet het hier niet kan ruiken )quote:Op woensdag 20 januari 2016 19:32 schreef Soury het volgende:
[..]
Nee die zijn apart. Wel al klaar maar dat stamp ik erdoor als het gekookt en afgegoten is
Zowel zure als zoete extra? (ik had de aantallen even geteld op je foto's )quote:Op woensdag 20 januari 2016 20:13 schreef Soury het volgende:
[ afbeelding ]
Ja ik weet het ziet er niet uit (er is ook geen kleur) maar oh oh wat was het lekker.
Beetje jus erdoor, volgende keer meer appels,
Ik flikker er gewoon blik appelmoes in.quote:Op woensdag 20 januari 2016 20:13 schreef Soury het volgende:
[ afbeelding ]
Ja ik weet het ziet er niet uit (er is ook geen kleur) maar oh oh wat was het lekker.
Beetje jus erdoor, volgende keer meer appels,
Meer zure, en die appels waren best flinkquote:Op woensdag 20 januari 2016 21:29 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Zowel zure als zoete extra? (ik had de aantallen even geteld op je foto's )
Die was in de aanbieding , geraspte belegen.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:14 schreef Mo_Muffin het volgende:
Prima pizza, op de keuze van de kaas na.
Mozzarella kost een drol en Parmezaan (stuk en zelf raspen) is iets duurder , maar die combi is ideaal voor mij, ik gebruik iig geen zakje geraspte kaas uit een supermarkt.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:16 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Die was in de aanbieding , geraspte belegen.
Dat vind ik dan weer clever, dat is een hele effectieve en goede manier om snel en toch lekker iets in elkaar te flansen.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:22 schreef Piet_Piraat het volgende:
De bodem maak ik met wit broodjes deeg van de Aldi.
Volgende keer komt mijn zuurkool ovenschotel.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:25 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Dat vind ik dan weer clever, dat is een hele effectieve en goede manier om snel en toch lekker iets in elkaar te flansen.
Lekker!quote:Op vrijdag 22 januari 2016 01:29 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Volgende keer komt mijn zuurkool ovenschotel.
Nou Mickeys,quote:Op zondag 17 januari 2016 15:58 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Je hebt er nu foto bij... als het er ongeveer net zo uit ziet, dan weet je dat je goed zit
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sja, wat zal ik er van zeggen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Overigens is er romige kokosmelk gebruikt, want crème kon ik zo gauw niet vinden in die uithoek hier. En de 'kipfilet' bleek tijdens het ontdooien ineens een filetlapje te zijn geworden. 2 van die diepgevroren dingen op elkaar leken toch echt op kipfilet.L2B's Mixcloud
Zeker weten dat dit erg lekker is. Tonijn op pizza is sowieso al lekker en met Turkse worst zal ie wel lekker pittig van smaak worden. Mot maak.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 00:51 schreef Piet_Piraat het volgende:
Pizza Piet.
Je maakt bodem met deeg en daarop bolognese saus.
Dan tonijn, knoflook en kaas met als garnituur Turkse worst.
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 25 januari 2016 17:21 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou Mickeys,
Het is eindelijk gemaakt hoor.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Sja, wat zal ik er van zeggen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Overigens is er romige kokosmelk gebruikt, want crème kon ik zo gauw niet vinden in die uithoek hier. En de 'kipfilet' bleek tijdens het ontdooien ineens een filetlapje te zijn geworden. 2 van die diepgevroren dingen op elkaar leken toch echt op kipfilet.
Ik schrok me wezenloos..... jij *kreng*. Maar desondanks de "tegenwerkingen" toch nog geslaagdThe reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
! Dit wil ik ook eens eten.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |