Lol! Mja, de bereiding was ietwat anders dan hoe jij het doet, maar het is wel érg lekker zeg! Dat ga ik van de week eens even voor mijn ouders maken, want ik weet zeker dat die er ook van smullen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:26 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Ik schrok me wezenloos..... jij *kreng*. Maar desondanks de "tegenwerkingen" toch nog geslaagd
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crèmequote:Op maandag 25 januari 2016 17:28 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Lol! Mja, de bereiding was ietwat anders dan hoe jij het doet, maar het is wel érg lekker zeg! Dat ga ik van de week eens even voor mijn ouders maken, want ik weet zeker dat die er ook van smullen.
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjesquote:Op maandag 25 januari 2016 17:41 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crème
quote:Op maandag 25 januari 2016 17:43 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjes
en ja zo schrijf je dat écht met ch
Ik post de foto's als ik het heb gedaanquote:Op maandag 25 januari 2016 17:44 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Mijn gerecht is ook een afgeleide van hoor.. Zoals ik heb beschreven is zoals ik het het lekkerste vind en iedereen is er wild van als ze bij mij komen eten. En nu zelf ook via "het wereld wijde web"
Top.. ben erg benieuwd. Ook naar hoe de ouders van L2B het hebben gevondenquote:Op maandag 25 januari 2016 17:45 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik post de foto's als ik het heb gedaan
Hier zat er ook 'iets' meer vocht in, want het hele pakje romige kokosdinges is er in verdwenen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:41 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Kijk.. dat zijn de leuke berichten. Zelf doe ik er wat meer "vocht" bij.. En kokosmelk kan inderdaad ook... eigenlijk heet het Santen maar ik neem dus altijd de crème
Het is echt smullen.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:43 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ben ook nog van plan om het te maken hoor Mik, maar met Vegetarische kipstuckjes
en ja zo schrijf je dat écht met ch
Hahaha.. hoe ontstaan er nieuwe gerechten.... nou gewoon... via FOK! met, door en voor 40+'ers met LDS natuurlijkquote:Op maandag 25 januari 2016 17:50 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hier zat er ook 'iets' meer vocht in, want het hele pakje romige kokosdinges is er in verdwenen.
Er is nog behoorlijk wat van de saus over. Eens kijken hoe dat smaakt als ik er wat bloem en ei door mik morgen. Ga proberen er een soort hartige pannenkoek van te fabriceren.
Dat dacht ik al meteen, maar nu ben ik ervan overtuigdquote:
Zo is het wel. Doe ik vaak op zo'n manier.quote:Op maandag 25 januari 2016 17:50 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Hahaha.. hoe ontstaan er nieuwe gerechten.... nou gewoon... via FOK! met, door en voor 40+'ers
Hoeveel gram moet je dan aan denken, Mickeys, 50, 75 gr. per vorm? Het is wel meer werk, maar het bladerdeeg maak ik dan weer eens zelf, want dat is al te lang geleden en tevens lekkerder.quote:
Eh... ik haal het altijd bij AH bij de (verse?) kaasafdeling... wat zal het zijn... eh.. 150/200 gram? Als ik thuis kom snij ik het doormidden (zoals op de foto "overdwars") en dan snij ik het in blokjesquote:Op maandag 25 januari 2016 18:48 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hoeveel gram moet je dan aan denken, Mickeys, 50, 75 gr. per vorm? Het is wel meer werk, maar het bladerdeeg maak ik dan weer eens zelf, want dat is al te lang geleden en tevens lekkerder.
*wederom richting boodschappenlijst sjokt
Dan hou ik 35 gr per vorm aan. Het is best een sterke smaak en als het gaat overheersen ben je weg. Mocht dat zo zijn, dan kan ik in dit geval mooi de schuld bij jou neerleggen, dat scheelt weer.quote:Op maandag 25 januari 2016 18:50 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Eh... ik haal het altijd bij AH bij de (verse?) kaasafdeling... wat zal het zijn... eh.. 150/200 gram? Als ik thuis kom snij ik het doormidden (zoals op de foto "overdwars") en dan snij ik het in blokjes
Ik zit er echt vreselijk over na te denken... maar 35 gram per bakje zal denk ik wel kloppen. Je kunt het ook in 1 grote springvorm maken, maar ik vind 4 kleintjes leukerquote:Op maandag 25 januari 2016 18:55 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dan hou ik 35 gr per vorm aan. Het is best een sterke smaak en als het gaat overheersen ben je weg. Mocht dat zo zijn, dan kan ik in dit geval mooi de schuld bij jou neerleggen, dat scheelt weer.
Bedankt weer!
Is ook veel fraaier om te zien ja. Het is een beetje veel om in je eentje op te knagen, dus mijn ouders zullen wel blij met me zijn de komende tijd.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Ik zit er echt vreselijk over na te denken... maar 35 gram per bakje zal denk ik wel kloppen. Je kunt het ook in 1 grote springvorm maken, maar ik vind 4 kleintjes leuker
Pruttelzooi recepten zijn van harte welkom.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:54 schreef Lotusss het volgende:
Hmmm... toch maar even mijn runderstoofvlees-recept een keer posten. Heb geen foto's van de bereiding namelijk.
2-3 uur laten pruttelen en het Paradijs is aanstonds!
Mijn 40+ partner en zijn 40+ vrienden vinden het heerlijk in ieder geval.
Ik zal het deze week weer maken, met foto's! En het dan hier posten natuurlijkquote:Op maandag 25 januari 2016 19:55 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Pruttelzooi recepten zijn van harte welkom.
Perfect! Hartelijk dank alvast.quote:Op maandag 25 januari 2016 19:57 schreef Lotusss het volgende:
[..]
Ik zal het deze week weer maken, met foto's! En het dan hier posten natuurlijk
Nou, Mickeys,quote:Op maandag 25 januari 2016 17:47 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Top.. ben erg benieuwd. Ook naar hoe de ouders van L2B het hebben gevonden
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.L2B's Mixcloud
quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:07 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou, Mickeys,
Zelf had ik ook niet verwacht dat ik het de volgende dag alweer zou eten, maar toen het gesprek op dit recept uitkwam, had ik meteen de hoofdprijs en kon direct aan de slag.
Ze vonden het zoals verwacht heerlijk en begonnen meteen te beppen over wat er óók wel lekker door zou smaken: kastanjechampignons en oh wacht, courgette enne paprika enne, bla bla bla... Kortom, ik ben fucked de komende tijd.
Traditiegetrouw zat mijn vader weer als 1e te proppen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik geen paddestoelen en zo.. daar ben ik allergisch voor, maar natuurlijk kun je alle kanten ermee op.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zou FANN nu ook nog meer overtuigd zijn?The reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
Dat móet wel.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:17 schreef Mickeys het volgende:
Zou FANN nu ook nog meer overtuigd zijn?
Dat laatste... ik weiger ooit nog weer 2 dagen doodziek te zijn door die dingenquote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:25 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat móet wel.
Allergisch voor paddenstoelen in de zin van bèh, of écht allergisch?
Damn, wat zonde zeg. Nja, doe je niets aan. Dan zou ik het ook fijn links laten liggen.quote:Op dinsdag 26 januari 2016 19:25 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Dat laatste... ik weiger ooit nog weer 2 dagen doodziek te zijn door die dingen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |