abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 23 december 2015 @ 16:34:19 #1
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471155


quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.


Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiële zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geïnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiële belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page


[ Bericht 56% gewijzigd door Specularium op 23-12-2015 23:11:50 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471160
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef MCH het volgende:

[..]

De Kijkshop is ook al tijden failliet.
En toch bestaat het nog en lopen er mensen in rond. Verbazingwekkend.
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:34 schreef Zelfscanner het volgende:
Niemand opent een nieuw deel :'(
't is wat :P
  woensdag 23 december 2015 @ 16:35:11 #3
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471174
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef MCH het volgende:

[..]

De Kijkshop is ook al tijden failliet.
AANBIEDING, KORTING.. en dan zijn ze nog steeds duurder dan bijvoorbeeld MediaMarkt :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471186
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef MCH het volgende:

[..]

De Kijkshop is ook al tijden failliet.
Volgens mij zijn die niet failliet hoor.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471213
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:35 schreef raptorix het volgende:

[..]

Volgens mij zijn die niet failliet hoor.
Hier zit ie nog ja.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:36:54 #6
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471224
Lucardi al gezien? Die heeft ook altijd 50 tot 70% korting op alles :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:37:09 #7
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471225
Kijkshop zit hier ook nog
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:37:26 #8
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471227
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:36 schreef Zelfscanner het volgende:
Lucardi al gezien? Die heeft ook altijd 50 tot 70% korting op alles :')
Ik hanteer het principe: als je altijd korting hebt, heb je nooit korting :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 16:37:37 #9
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471232
PetsPlace ook een mooie voor de lijst. Wel allemaal franchise.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:37:59 #10
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471236
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik hanteer het principe: als je altijd korting hebt, heb je nooit korting :P
Tijdens de sinterklaas maand is er geen korting :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:37:59 #11
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471237
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:32 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

'Makkelijk' groeien als je geen dure stenen hoeft te betalen in de binnenstad.
Ahold heeft aangetoond dat dat helemaal geen belemmering hoeft te zijn.
Die supermarkten en aanverwanten (Etos, Gall&Gall) zitten letterlijk overal, maar ze verkopen wel wat de klant wil en op de manier die de klant wil.
Alles wat nu failliet gaat zijn de ketens die er vanuit gingen dat de klant wel bleef komen.
So we just called him Fred
pi_158471238
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik hanteer het principe: als je altijd korting hebt, heb je nooit korting :P
Zoals bol.com :+
pi_158471250
GameMania maken ook alleen maar verlies die zijn de volgende
  woensdag 23 december 2015 @ 16:38:39 #14
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471258
En bol.com is gewoon duur. :')
Winkel om de hoek is goedkoper.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 16:38:42 #15
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471259
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:38 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Zoals bol.com :+
We vinden het geweldig dat je al 10 jaar een trouwe klant bent van ons.. hier een korting van 2,50 als je voor minimaal 50 euro zooi koopt.

Bol O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 16:38:52 #16
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471262
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Zelfscanner het volgende:
PetsPlace ook een mooie voor de lijst. Wel allemaal franchise.
Die zitten allang online ^O^
So we just called him Fred
pi_158471264
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Zelfscanner het volgende:
Kijkshop zit hier ook nog
Hoe was dat nog eens daar?
Moest ik daar niet eerst betalen voordat ik het product in handen had?
  woensdag 23 december 2015 @ 16:39:10 #18
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471276
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:38 schreef john2406 het volgende:

[..]

Hoe was dat nog eens daar?
Moest ik daar niet eerst betalen voordat ik het product in handen had?
Ja _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 16:39:10 #19
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471277
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:38 schreef KingRadler het volgende:
GameMania maken ook alleen maar verlies die zijn de volgende
Oja :o Was eerst van free record shop
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471295
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:36 schreef Zelfscanner het volgende:
Lucardi al gezien? Die heeft ook altijd 50 tot 70% korting op alles :')
Net zoals Carpetright.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:39:59 #21
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471302
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:38 schreef john2406 het volgende:

[..]

Hoe was dat nog eens daar?
Moest ik daar niet eerst betalen voordat ik het product in handen had?
Ze kunnen de vitrine open doen :@
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471309
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Zelfscanner het volgende:
PetsPlace ook een mooie voor de lijst. Wel allemaal franchise.
Dierenartikelen zit relatief hoge marge op heb ik begrepen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:40:23 #23
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471317
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:39 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Net zoals Carpetright.
Als die niet snel failliet gaat weet ik het ook niet meer.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471319


Ik ben benieuwd. Ik heb nog geen mail ontvangen en voor 5 euro was het leuk om te gokken.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  woensdag 23 december 2015 @ 16:40:33 #25
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471322
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:38 schreef Zelfscanner het volgende:
En bol.com is gewoon duur. :')
Winkel om de hoek is goedkoper.
Welke winkel?
De spullen die Bol.com verkoopt kan ik hier voor een groot deel niet meer om de hoek kopen. De boekwinkels hebben lang niet alles meer. Er zit hier geen platenzaak en electronica is erg magertjes.
So we just called him Fred
pi_158471330
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:39 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Ze kunnen de vitrine open doen :@
Die heb ik vroeger nog flink getild met die Freebies van BP, zo een kaart kon je gewoon backupen en later terugzetten >:)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 23 december 2015 @ 16:40:54 #27
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158471334
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:40 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dierenartikelen zit relatief hoge marge op heb ik begrepen.
Ik ken toch relatief veel dierenwinkels die over de kop zijn gegaan de laatste paar jaar.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_158471340
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 15:58 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp en Mediamarkt groeien anders als kool.
De consument geeft zijn geld anders uit en als je afgelopen jaren als winkelketen stil hebt gezeten, dan krijg je daar nu de rekening van.

Een aantal jaar geleden keken we spanning hoe het ene na het andere "pinbetaling per dag" record na het andere sneuvelde. Nu kijken we met spanning welke leverancier in staat om tot 1 dag voor kerst alle pakketten de volgende dag nog bezorgd kan krijgen.
Dat is precies zo in de boekenmarkt, waar ik werk. Allemaal lovende berichten in de media over +10-15% stijging in die branche per jaar.
Dat komt omdat Bol.com ieder jaar op dat gebied 20% plust. In de rest van de boekenmarkt is er al jaren geen stijging en 'gewone' boekenwinkels zullen zelfs blij zijn als ze geen daling hebben.

Ook rekenen ze de alsmaar stijgende verkopen van e-boeken mee. De verkoop van e-boeken is voor de kleine en middelgrote boekhandel ook onmogelijk.

Ik geloof dat in de laatste 5 jaar de helft van alle boekenwinkels gesloten zijn.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  woensdag 23 december 2015 @ 16:41:14 #29
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158471347
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:40 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dierenartikelen zit relatief hoge marge op heb ik begrepen.
Moeten er wel mensen komen.
En het zelfde blikje voer om de hoek bij de supermarkt 50 cent goedkoper... tja
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158471350
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:36 schreef Zelfscanner het volgende:
Lucardi al gezien? Die heeft ook altijd 50 tot 70% korting op alles :')
Zo zie je maar wat de markt floreert toch?

Alleen vraag ik me af hoelang houden ze dat vol?
pi_158471363
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Dat is precies zo in de boekenmarkt, waar ik werk. Allemaal lovende berichten in de media over +10-15% stijging in die branche per jaar.
Dat komt omdat Bol.com ieder jaar op dat gebied 20% plust. In de rest van de boekenmarkt is er al jaren geen stijging en 'gewone' boekenwinkels zullen zelfs blij zijn als ze geen daling hebben.

Ook rekenen ze de alsmaar stijgende verkopen van e-boeken mee. De verkoop van e-boeken is voor de kleine en middelgrote boekhandel ook onmogelijk.

Ik geloof dat in de laatste 5 jaar de helft van alle boekenwinkels gesloten zijn.
En dan heb je in Nederland nog de mazzel dat er een vaste boekenprijs is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471378
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Moeten er wel mensen komen.
En het zelfde blikje voer om de hoek bij de supermarkt 50 cent goedkoper... tja
Hier lopen ze wel goed, maar ik woon dan ook officieel in de dichst bevolkte wijk van Nederland :D
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_158471388
Coolblue is Duur
  woensdag 23 december 2015 @ 16:43:16 #34
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471393
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Dat is precies zo in de boekenmarkt, waar ik werk. Allemaal lovende berichten in de media over +10-15% stijging in die branche per jaar.
Dat komt omdat Bol.com ieder jaar op dat gebied 20% plust. In de rest van de boekenmarkt is er al jaren geen stijging en 'gewone' boekenwinkels zullen zelfs blij zijn als ze geen daling hebben.

Ook rekenen ze de alsmaar stijgende verkopen van e-boeken mee. De verkoop van e-boeken is voor de kleine en middelgrote boekhandel ook onmogelijk.

Ik geloof dat in de laatste 5 jaar de helft van alle boekenwinkels gesloten zijn.
Polare - De slegte ging inderdaad ook niet voor niets failliet.

Ik denk ook dat "Boekenvoordeel" geen lang leven meer beschoren is, het aanbod van alles (boeken, cd, dvd etc) is het eigenlijk allemaal nét niet.
So we just called him Fred
pi_158471398
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef raptorix het volgende:

[..]

En dan heb je in Nederland nog de mazzel dat er een vaste boekenprijs is.
Klopt, anders zou 90% zijn deuren 10 jaar geleden al gesloten hebben.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_158471407
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:37 schreef Zelfscanner het volgende:
PetsPlace ook een mooie voor de lijst. Wel allemaal franchise.
Kutwinkel.
Tap tap tap
pi_158471425
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:43 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Kutwinkel.
Dan moet ik er maar eens vlug een kijkje gaan nemen.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:44:25 #38
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471426
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef raptorix het volgende:

[..]

En dan heb je in Nederland nog de mazzel dat er een vaste boekenprijs is.
Die mazzel is alleen maar voor de auteur, als boekhandel kan je er niets mee. Op basis van prijs kan je moeilijk mensen naar je winkel lokken.
So we just called him Fred
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:44:27 #39
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471428
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:43 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Kutwinkel.
Idd.
Your beauty never ever scared me.
pi_158471435
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:43 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Polare - De slegte ging inderdaad ook niet voor niets failliet.

Ik denk ook dat "Boekenvoordeel" geen lang leven meer beschoren is, het aanbod van alles (boeken, cd, dvd etc) is het eigenlijk allemaal nét niet.
Boekenfestijn *O*
Tap tap tap
pi_158471443
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:43 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Polare - De slegte ging inderdaad ook niet voor niets failliet.

Ik denk ook dat "Boekenvoordeel" geen lang leven meer beschoren is, het aanbod van alles (boeken, cd, dvd etc) is het eigenlijk allemaal nét niet.
In mijn stad gaat eentje in het winkelcentrum en eentje in het centrum dicht. Hoe het met die andere vestiging in de binnenstad zit weet ik niet. Ik vind het leuk om bij boekenvoordeel voordelig aan dvd's van topseries en films te komen
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:45:15 #42
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471450
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:40 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dierenartikelen zit relatief hoge marge op heb ik begrepen.
Je hebt online dierenwinkels, betere voer te koop, goedkoper etc. Ik kom nooit meer in een dierenwinkel. Verstand van dieren hebben de meeste ook niet.
Your beauty never ever scared me.
pi_158471475
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:44 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Boekenfestijn *O*
Elk jaar moet ik me inhouden om niet teveel boeken daar te kopen.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158471479
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:45 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Je hebt online dierenwinkels, betere voer te koop, goedkoper etc.
Al zal de gewone diereneigenaar daar geen reet om geven, die haalt gewoon zo'n kilozak mengvoer bij de Action, de kooi is de goedkoopste in de winkel of op internet en het beestje zelf, ja, die moet nog uit de winkel komen want dieren uit de opvang en vies en oud.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:46:33 #45
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471490
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:45 schreef F1gamer het volgende:

[..]

In mijn stad gaat eentje in het winkelcentrum en eentje in het centrum dicht. Hoe het met die andere vestiging in de binnenstad zit weet ik niet. Ik vind het leuk om bij boekenvoordeel voordelig aan dvd's van topseries en films te komen
Ik was er toevallig vorige week voor het eerst sinds de samenvoeging van Boekenvoordeel en FRS. Vond het aanbod maar tegenvallen, veel stond al hier in de kast of was het kopen niet de moeite waard.
So we just called him Fred
pi_158471491
dat mensen nog boeken kopen
pi_158471523
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:43 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Polare - De slegte ging inderdaad ook niet voor niets failliet.

Ik denk ook dat "Boekenvoordeel" geen lang leven meer beschoren is, het aanbod van alles (boeken, cd, dvd etc) is het eigenlijk allemaal nét niet.
Boekenvoordeel heeft vorig jaar nog de naam van Free Record Shop overgenomen zodat men weet dat ze ook CD's en DVD's verkopen.. :')
pi_158471524
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:45 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Je hebt online dierenwinkels, betere voer te koop, goedkoper etc. Ik kom nooit meer in een dierenwinkel. Verstand van dieren hebben de meeste ook niet.
Gewoon gratis bij de voedselbank afhalen.
.
pi_158471526
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:46 schreef KingRadler het volgende:
dat mensen nog boeken kopen
Boeken O+
Maar e-books of op het Boekenfestijn :@
Tap tap tap
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:48:00 #50
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471528
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:46 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Al zal de gewone diereneigenaar daar geen reet om geven, die haalt gewoon zo'n kilozak mengvoer bij de Action, de kooi is de goedkoopste in de winkel of op internet en het beestje zelf, ja, die moet nog uit de winkel komen want dieren uit de opvang en vies en oud.
Gelukkig is dat mijn instelling niet. Dierenvoer uit de supermarkt is nog treuriger. Maar goed dat is een discussie voor een andere plek :9
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:48:16 #51
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471533
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:47 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Boekenvoordeel heeft vorig jaar nog de naam van Free Record Shop overgenomen zodat men weet dat ze ook CD's en DVD's verkopen.. :')
Ben er 1x wezen kijken. Wat een troep :o
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471540
Het gaat lekker :X

http://www.faillissementsdossier.nl/nl/zoeken.aspx

Check de link niet als je vrolijk wil blijven :X
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_158471553
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:48 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Gelukkig is dat mijn instelling niet. Dierenvoer uit de supermarkt is nog treuriger. Maar goed dat is een discussie voor een andere plek :9
Ik ook niet, ik haal m'n spul meestal bij de groothandel of bij de laatste dierenwinkel van het dorp.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:49:26 #54
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471561
quote:
9s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:48 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Het gaat lekker :X

http://www.faillissementsdossier.nl/nl/zoeken.aspx

Check de link niet als je vrolijk wil blijven :X
Heb mijn scriptie geschreven over faillissementen _O- best treurig die waslijst met bedrijven die ik toen in mijn dataset had :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471565
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:47 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Boekenvoordeel heeft vorig jaar nog de naam van Free Record Shop overgenomen zodat men weet dat ze ook CD's en DVD's verkopen.. :')
Ook voor de overname verkochten ze dvd's ;)
Tap tap tap
pi_158471569
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:48 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ben er 1x wezen kijken. Wat een troep :o
Het is echt een rommelwinkel _O-
pi_158471591
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:48 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ben er 1x wezen kijken. Wat een troep :o
Ik heb er heel eventjes gewerkt _O-
Tap tap tap
pi_158471598
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:49 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ook voor de overname verkochten ze dvd's ;)
Maar dat was niet iedereen duidelijk, door de naam FRS te gebruiken is het wat sneller duidelijker voor mensen die langslopen.

Jammer van de naam natuurlijk, die is zo besmet als Marijke Helwege aan de botox zit. :P
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:51:27 #59
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471620
Boekenvoordeel is wel fijn om af en toe te kijken voor kleurboeken. MAAR ik zou ze niet missen want bestel ze ook al vaak bij bol.com _O-
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:52:03 #60
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471638
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:50 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Maar dat was niet iedereen duidelijk, door de naam FRS te gebruiken is het wat sneller duidelijker voor mensen die langslopen.

Jammer van de naam natuurlijk, die is zo besmet als Marijke Helwege aan de botox zit. :P
Ik liep er naar binnen omdat FRS O+ Arthouse O+ films verkocht. Over teleurstelling gesproken :') Wilde nog net niet vragen of ze nog aan het inrichten waren. Of zoals Najib Amhali zei over de Aldi "zijn jullie al geopend?" :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471642
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:49 schreef Maraca het volgende:

[..]

Heb mijn scriptie geschreven over faillissementen _O- best treurig die waslijst met bedrijven die ik toen in mijn dataset had :')
Als mijn afstudeeronderzoek wordt goedgekeurd, mag onderzoek doen hoeveel mensen zich in de binnenstad zijn en hoe zich bewegen
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:52:31 #62
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471649
Van alle winkels die ik laatste dagen voorbij zie komen zal ik de Hema wel het meest missen als die weg zou gaan. Fijne basic spullen zoals BH's en panty's enz O+
Your beauty never ever scared me.
pi_158471657
Mooie van de V&D blijft dat ze zoveel verdiepingen hadden, hoe hoger je kwam, hoe.. ja, minder zin je had om verder te kijken. Zo zat hier de La Place helemaal boven en kwam je achter dat je bijvoorbeeld ook complete bankstellen bij de V&D kon halen. :P
  woensdag 23 december 2015 @ 16:53:04 #64
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471667
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:52 schreef Amarantha het volgende:
Van alle winkels die ik laatste dagen voorbij zie komen zal ik de Hema wel het meest missen als die weg zou gaan. Fijne basic spullen zoals BH's en panty's enz O+
Ik vind de Hema zo.. treurig :o Totaal geen sfeer oid.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471671
OMG mijn partner krijgt net haar kerstpakket thuisbezorgd, wat zit er in: De V&D Zoek het zelf maar uit kaart.
.
pi_158471672
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:52 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik liep er naar binnen omdat FRS O+ Arthouse O+ films verkocht. Over teleurstelling gesproken :') Wilde nog net niet vragen of ze nog aan het inrichten waren. Of zoals Najib Amhali zei over de Aldi "zijn jullie al geopend?" :')
:D!

Ja nee, het is alleen populaire spul of meuk dat ze kunnen krijgen voor niks. :P
  woensdag 23 december 2015 @ 16:53:24 #67
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471673
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:50 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Maar dat was niet iedereen duidelijk, door de naam FRS te gebruiken is het wat sneller duidelijker voor mensen die langslopen.

Jammer van de naam natuurlijk, die is zo besmet als Marijke Helwege aan de botox zit. :P
Hier zijn ze zelfs in het pand van de FRS gaan zitten.

Maar ook FRS is te lang bezig geweest met hetzelfde kunstje.
So we just called him Fred
  woensdag 23 december 2015 @ 16:53:50 #68
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471686
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:53 schreef Fer het volgende:
OMG mijn partner krijgt net haar kerstpakket thuisbezorgd, wat zit er in: De V&D Zoek het zelf maar uit kaart.
_O- succes daarmee
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  roze woensdag 23 december 2015 @ 16:54:10 #69
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471697
Mocht V&D toch verder gaan dan kunnen de kaarten dan toch alsnog ingeleverd worden lijkt mij?
Your beauty never ever scared me.
pi_158471698
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:53 schreef Fer het volgende:
OMG mijn partner krijgt net haar kerstpakket thuisbezorgd, wat zit er in: De V&D Zoek het zelf maar uit kaart.


zo perfect
  woensdag 23 december 2015 @ 16:54:26 #71
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471702
Maar goed, kan wel lachen maar heb mijn kerstpakket nog niet gezien _O- ga zo hard lachen als ik ook een V&D kaart heb gekregen
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471714
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:52 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Als mijn afstudeeronderzoek wordt goedgekeurd, mag onderzoek doen hoeveel mensen zich in de binnenstad zijn en hoe zich bewegen
Ik zou hem wel even laten nakijken op taalgebruik.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 16:55:19 #73
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471715
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:54 schreef Amarantha het volgende:
Mocht V&D toch verder gaan dan kunnen de kaarten dan toch alsnog ingeleverd worden lijkt mij?
Is geen garantie. Hangt van de doorstart af :)
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471730
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:55 schreef Maraca het volgende:

[..]

Is geen garantie. Hangt van de doorstart af :)
Welke doorstart? Ik wil een Primark.

:')
  woensdag 23 december 2015 @ 16:56:31 #75
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471742
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:56 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Welke doorstart? Ik wil een Primark.

:')
Je bent zelf een Primark :6
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 16:56:56 #76
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158471751
Heeft de V&D soms deze maand werkgevers massaal tegen korting tegoedbonnen aangeboden ofzo?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_158471760
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:56 schreef Maraca het volgende:

[..]

Je bent zelf een Primark :6
Leuke spullen, goedkoop, altijd druk en de grootste gros wilt me.

Klopt.
  woensdag 23 december 2015 @ 16:58:30 #78
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471785
quote:
9s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:56 schreef Perrin het volgende:
Heeft de V&D soms deze maand werkgevers massaal tegen korting tegoedbonnen aangeboden ofzo?
Dat vroeg ik me ook al af _O- maar volgens mij hebben mensen er zelf voor gekozen. Vaak mag je uit een x-tal aantal winkels kiezen en dan kiezen ze voor de V&D cadeaubon :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471802
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:56 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Welke doorstart? Ik wil een Primark.

:')
O jongens ik wil echt geen Primark ;(
Tap tap tap
pi_158471806
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:44 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Die mazzel is alleen maar voor de auteur, als boekhandel kan je er niets mee. Op basis van prijs kan je moeilijk mensen naar je winkel lokken.
Het gaat er vooral om dat supermarkten en bol.com niet kunnen stunten met bestsellers.
Er zijn een tiental titels per jaar die erg belangrijk zijn voor boekenwinkels. Als daar de prijs niet van vast zou staan, dan zou elke grote keten met die paar titels gaan stunten en dan zou er nauwelijks meer iets te verdienen op zijn voor de boekenwinkels.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_158471821
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:59 schreef CherryLips het volgende:

[..]

O jongens ik wil echt geen Primark ;(
In 't centrum van Amersfoort issie welkom, dode bedoeling. En het pand van de V&D is er groot genoeg voor. :P
  woensdag 23 december 2015 @ 17:00:23 #82
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471829
quote:
9s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:56 schreef Perrin het volgende:
Heeft de V&D soms deze maand werkgevers massaal tegen korting tegoedbonnen aangeboden ofzo?
Zou mij niks verbazen, levert voor dit jaar natuurlijk extra inkomsten op, terwijl de uitgaven er met een beetje geluk pas volgend jaar tegenover komen te staan.
So we just called him Fred
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:00:31 #83
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471834
Ik wil best een Primark maar niet ten koste van de V&D.
Your beauty never ever scared me.
pi_158471859
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:58 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat vroeg ik me ook al af _O- maar volgens mij hebben mensen er zelf voor gekozen. Vaak mag je uit een x-tal aantal winkels kiezen en dan kiezen ze voor de V&D cadeaubon :P
Ja dat heb ik zelf, we kregen vandaag dan een email, dat voor wie nog niet gekozen heeft, beter niet meer voor V&D kan kiezen.

Er zit trouwens ook een Xenos bon bij, zal die ook maar snel gebruiken. Je weet maar nooit, met dat vage snuisterijen winkeltje.
.
pi_158471873
Wij hadden net vorige week iets besteld via de webshop en vandaag opgehaald. Ik snapte al niet waarom het zo druk was en mensen niks meer konden retourneren. Ik dacht aan een systeemfout ofzo, maar het kan dus blijkbaar niet meer.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_158471875
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:01 schreef Fer het volgende:

[..]

Ja dat heb ik zelf, we kregen vandaag dan een email, dat voor wie nog niet gekozen heeft, beter niet meer voor V&D kan kiezen.

Er zit trouwens ook een Xenos bon bij, zal die ook maar snel gebruiken. Je weet maar nooit, met dat vage snuisterijen winkeltje.
De Xenos liep dacht ik nog best goed?
Tap tap tap
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:03:44 #87
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471897
Hoe zit met winkels zoals de C&A?
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:03:50 #88
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158471901
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:02 schreef CherryLips het volgende:

[..]

De Xenos liep dacht ik nog best goed?
Mwah..

Crisis detailhandel: is nu Xenos aan de beurt?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_158471916
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:03 schreef Amarantha het volgende:
Hoe zit met winkels zoals de C&A?
Die doen het gewoon goed. Heeft online goed in orde (samenwerking Wehkamp) en is in meer landen actief.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:05:21 #90
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471928
Even gejat van de FP :+

Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471931
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:04 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Die doen het gewoon goed. Heeft online goed in orde (samenwerking Wehkamp) en is in meer landen actief.
Ik dacht dat de C&A het ook zwaar had?
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:05:44 #92
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471939
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:04 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Die doen het gewoon goed. Heeft online goed in orde (samenwerking Wehkamp) en is in meer landen actief.
Alleen geen StarWars kleding voor volwassenen :(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471942
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:05 schreef Maraca het volgende:
Even gejat van de FP :+

[ afbeelding ]
NIET DE KECK EN LISA

Koop er nooit wat maar het is een leuke winkel.
Tap tap tap
pi_158471947
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:05 schreef Maraca het volgende:

[..]

Alleen geen StarWars kleding voor volwassenen :(
Wel :P
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:06:06 #95
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471950
En ik vroeg het mij ook af van de Trekpleister en Kruidvat.
Your beauty never ever scared me.
pi_158471951
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:05 schreef Maraca het volgende:

[..]

Alleen geen StarWars kleding voor volwassenen :(
Wel voor mannen. Klotestreek.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:06:26 #97
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471955
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:05 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Wel :P
Wel? :o Ik zag op de webshop alleen maar kindermaten
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:06:55 #98
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158471969
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:06 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wel? :o Ik zag op de webshop alleen maar kindermaten
http://www.c-and-a.com/we(...)rm=star+wars&x=0&y=0
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:07:00 #99
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158471973
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:06 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Wel voor mannen. Klotestreek.
Oh dan was dat het. En wij vrouwen dan?
Heb nu ook een Stormtrooper 3D bril, maar die is te groot :'(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158471980
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:06 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wel? :o Ik zag op de webshop alleen maar kindermaten
Je moet ook naar de winkel zelf. 2 weken geleden lag er een shitload aan shirts, ondergoed, pyjama's voor de volwassen (man) :P

Star Wars :r
  woensdag 23 december 2015 @ 17:07:32 #101
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_158471985
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:41 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Dat is precies zo in de boekenmarkt, waar ik werk. Allemaal lovende berichten in de media over +10-15% stijging in die branche per jaar.
Dat komt omdat Bol.com ieder jaar op dat gebied 20% plust. In de rest van de boekenmarkt is er al jaren geen stijging en 'gewone' boekenwinkels zullen zelfs blij zijn als ze geen daling hebben.

Ook rekenen ze de alsmaar stijgende verkopen van e-boeken mee. De verkoop van e-boeken is voor de kleine en middelgrote boekhandel ook onmogelijk.

Ik geloof dat in de laatste 5 jaar de helft van alle boekenwinkels gesloten zijn.
Boeken zijn dan ook een product waar je als winkel helemaal niet mee kan onderscheiden tov het internet. Je loopt immers nul risico om iets te krijgen dat je niet had verwacht want een boek van schrijver X is namelijk altijd hetzelfde product. Bovendien is het assortiment op internet altijd beter. Die markt is echt kansloos.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:07:54 #102
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_158471996
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:06 schreef Amarantha het volgende:
En ik vroeg het mij ook af van de Trekpleister en Kruidvat.
Die fungeren nu als basis waaruit de Chinezen hun aandeel in de Nederlandse retail kunnen vergroten.
So we just called him Fred
pi_158472013
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:07 schreef Maraca het volgende:

[..]

Oh dan was dat het. En wij vrouwen dan?
Heb nu ook een Stormtrooper 3D bril, maar die is te groot :'(
Wij moeten Frozen dragen.
Tap tap tap
pi_158472038
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:08 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Wij moeten Frozen dragen.
Zal Eva Jinek goed staan.

quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:06 schreef Amarantha het volgende:
En ik vroeg het mij ook af van de Trekpleister en Kruidvat.
Kruidvat zit nu net ook in Frankrijk. Die lijken geen problemen te hebben :P
  woensdag 23 december 2015 @ 17:09:38 #105
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472041
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:08 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Wij moeten Frozen dragen.
Meh :(

Oh en op FB staat het beste idee van 2015:

quote:
Volgens mij helpt t als we allemaal wat gaan kopen en drinken daar ipv op internethype bestellen Dan gaat de omzet omhoog, wordt V&D gered en dan kun je vanzelf weer retourneren en je kaarten inleveren
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472062
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:08 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Wij moeten Frozen dragen.
Ik kwam 2 weken terug minions t-shirts tegen op de clockhouse afdeling. Ik voel me toch wat te oud om die te gaan dragen :@
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:10:48 #107
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158472076
Voor de rest zijn er geen winkels waar ik het mij van afvraag. Winkels zoals de Action loopt wel.
Your beauty never ever scared me.
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:11:10 #108
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158472083
Misschien alleen beetje jammer als alle betaalbare schoenenwinkels verdwijnen aangezien de schoenenreus al weg is.
Your beauty never ever scared me.
pi_158472093
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:11 schreef Amarantha het volgende:
Misschien alleen beetje jammer als alle betaalbare schoenenwinkels verdwijnen aangezien de schoenenreus al weg is.
Van Haren doet 't nog goed. :P
pi_158472095
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:11 schreef Amarantha het volgende:
Misschien alleen beetje jammer als alle betaalbare schoenenwinkels verdwijnen aangezien de schoenenreus al weg is.
Je kunt natuurlijk ook doorsparen voor schoenen die langer dan een seizoen meegaan ;)
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158472103
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:11 schreef Amarantha het volgende:
Misschien alleen beetje jammer als alle betaalbare schoenenwinkels verdwijnen aangezien de schoenenreus al weg is.
En ik vind schoenen kopen al zo'n drama ;(
Tap tap tap
pi_158472133
Facebook van V&D is nu wel weer een pareltje.. :')
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:13:07 #113
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158472135
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:11 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Je kunt natuurlijk ook doorsparen voor schoenen die langer dan een seizoen meegaan ;)
Kom er ook niet vaak maar soms is het wel handig, na sommige gelegenheden doe ik de schoenen toch vrijwel nooit meer aan dus dan is het wel fijn als ze beetje goedkoop zijn :)

Schoenen waar ik veel op loop koop ik wel duurder hoor.
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:14:05 #114
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472159
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:13 schreef Studiotje het volgende:
Facebook van V&D is nu wel weer een pareltje.. :')
Pure vermaak dit _O_ #fraude #diefstal #oplichting
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472173
Ik laat de winkelcentra al jaren links liggen. Veels te veel parkeergeld betalen of uren onderweg met het openbaar 'vervoer', dank u. Binnensteden hebben wat mij betreft hun beste tijd gehad.

Voor bier drinken is het nog nuttig.

De rest doe ik online of in de kleine centra.
  Redactie Sport woensdag 23 december 2015 @ 17:14:47 #116
274204 crew  Mexicanobakker
pi_158472177
#Jesuislaplace
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_158472195
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:11 schreef Amarantha het volgende:
Misschien alleen beetje jammer als alle betaalbare schoenenwinkels verdwijnen aangezien de schoenenreus al weg is.
Bristol is er ook nog :')
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:16:03 #118
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158472208
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:15 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Bristol is er ook nog :')
Daar kan ik nooit iets leuks vinden. Zijn vooral dingen zoals schoenen voor een bruiloft ofzo die ik bij dat soort winkels koop.
Your beauty never ever scared me.
pi_158472210
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:14 schreef Maraca het volgende:

[..]

Pure vermaak dit _O_ #fraude #diefstal #oplichting
:D!

Echt, die cadeaukaart is er eentje hoor. Vooral dat die tekst er nu op staat, ge-wel-dig :')
  woensdag 23 december 2015 @ 17:16:33 #120
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472224
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:16 schreef Studiotje het volgende:

[..]

:D!

Echt, die cadeaukaart is er eentje hoor. Vooral dat die tekst er nu op staat, ge-wel-dig :')
M'n hele kerst verpest :'(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472228
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:16 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Daar kan ik nooit iets leuks vinden. Zijn vooral dingen zoals schoenen voor een bruiloft ofzo die ik bij dat soort winkels koop.
Daar kom ik echt nooit.
Bristol niet en bruiloften niet.
Tap tap tap
pi_158472241
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:16 schreef Maraca het volgende:

[..]

M'n hele kerst verpest :'(
"X bedrag onder de kerstboom aan cadeaukaarten".

Nou ja, duur stukje plastic is ook plastic
pi_158472254
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:14 schreef Maraca het volgende:

[..]

Pure vermaak dit _O_ #fraude #diefstal #oplichting
quote:
Hoe de toekomst ook mag zijn. Ik hoop dat het warenhuis als V&D, opgericht door de heren Willem Vroom en Anton Dreesmann in 1887, nog een prettige toekomst zou mogen kunnen krijgen. Hoewel de winkels gesloten waren vanmorgen, stonden er toch enorm veel mensen in de wachtrij. In de wachtrij tot de winkel open zou gaan om bij jullie warenhuis spullen te kopen.
O hoe naïef.
Tap tap tap
pi_158472290
quote:
Vrienden, let op!!! Ik heb zelf gisteren ook wat kleren gehaald bij V&D die niet voor mezelf zijn, op de pof dus. Mochten ze niet gewaardeerd worden, ben ik dus 100 + euro kwijt, aldus dit bericht. "Al hebben ze nog zoveel en goedkoop, als je jouw cadeautjes op de pof koopt, ga dan vooral NIET naar V&D !!! ‪#‎Voelmegenaaidzonderpipienpoespoes‬
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:19:48 #125
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158472291
Vroom en Dreesmann draaien zich om in hun graf
  woensdag 23 december 2015 @ 17:19:48 #126
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472292
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:18 schreef CherryLips het volgende:

[..]

[..]

O hoe naïef.
Ze stonden er nog net niet met fakkels en hooivorken :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472296
Wel kut voor de mensen die een cadeau krijgen tijdens kerst, gekocht bij de V&D, meestal zeggen ze dan nog "Mocht je hem niet leuk vinden, kun je hem ruilen, ik heb de bon nog". Daar heb je nu dus echt geen hele kut aan.

Maar ja :P
  woensdag 23 december 2015 @ 17:21:15 #128
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472323
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:19 schreef Studiotje het volgende:
Wel kut voor de mensen die een cadeau krijgen tijdens kerst, gekocht bij de V&D, meestal zeggen ze dan nog "Mocht je hem niet leuk vinden, kun je hem ruilen, ik heb de bon nog". Daar heb je nu dus echt geen hele kut aan.

Maar ja :P
Fallout 4 voor de PS4 krijgen, terwijl je een Xbox One hebt _O_
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Redactie Sport woensdag 23 december 2015 @ 17:21:25 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_158472328
Ik kwam er gisteren trouwens nog.

Dan voelt het toch wel alsof het naderbij komt. Prachtige winkel. Veel beter dan de Bijenkorf.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_158472350
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:21 schreef Maraca het volgende:

[..]

Fallout 4 voor de PS4 krijgen, terwijl je een Xbox One hebt _O_
:D

Een paar handschoenen krijgen terwijl je 2 linkerhanden hebt ;(
pi_158472377
A mind with a heart of it's own
  woensdag 23 december 2015 @ 17:25:31 #133
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472412
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472457
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:54 schreef Studiotje het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

zo perfect
:D _O- _O- _O-

OMG
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_158472472
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:26 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Dit is zo heerlijk Brits :')

[ afbeelding ]
Ik moet er vooral ook om lachen omdat het een oud-collega van mij is :P
A mind with a heart of it's own
  woensdag 23 december 2015 @ 17:27:40 #137
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158472475
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:27:41 #138
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472477
Maar soberso je cadeaukaart door midden knippen _O- vind het wel erg snel. Laat dat ding lekker in de lade en wacht even af
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472523
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:27 schreef Maraca het volgende:
Maar soberso je cadeaukaart door midden knippen _O- vind het wel erg snel. Laat dat ding lekker in de lade en wacht even af
Morgen bericht: kaarten kunnen ingewisseld worden *O*
Tap tap tap
  roze woensdag 23 december 2015 @ 17:29:50 #140
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_158472533
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:27 schreef Maraca het volgende:
Maar soberso je cadeaukaart door midden knippen _O-
_O- _O-
Your beauty never ever scared me.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:29:51 #141
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472534
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:29 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Morgen bericht: kaarten kunnen ingewisseld worden *O*
Dan ga ik zo hard lachen _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472538
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:26 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Dit is zo heerlijk Brits :')

[ afbeelding ]
Ik zou de rest van zijn woning wel eens willen zien, maar met wat ik zie, zou die bon wel op zijn plaatst zijn geweest denk ik?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2015 17:30:36 ]
  woensdag 23 december 2015 @ 17:31:12 #143
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472568
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:27 schreef Perrin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

;(
Als ik FB moet geloven voelt heel V&D shoppend Nederland zich zo. En dat is allemaal de schuld van de hoge heren :(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Beste debater 2022 woensdag 23 december 2015 @ 17:32:21 #144
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_158472586
Nederland op z'n kleinst weer... man, man, man...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_158472610
Nog verbazingwekkend hoeveel van die kaarten er blijkbaar in omloop zijn en hoeveel bestellingen er nog lopen. Het is alsof driekwart Nederland nog geld van de V&D krijgt.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:34:32 #146
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158472651
Vandaag bij v&d in elk geval geen hogere kortingen dan vorige week.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:36:14 #147
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472683
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:34 schreef Marrije het volgende:
Vandaag bij v&d in elk geval geen hogere kortingen dan vorige week.
Dat kun je die medewerkers ook niet aandoen _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 17:38:11 #148
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472717
Daarnaast zou het ook slimmer zijn om dat later te doen. Nu heb je een hele stroom "IK KOM HIER HEUL NOOIT MEER :( " mensen. En diezelfde mensen kun je dan later weer bedienen met een sale ^O^
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 17:40:25 #149
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158472768
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:36 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat kun je die medewerkers ook niet aandoen _O-
:@
Ok, volgende week misschien.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:41:03 #150
247753 Norther
Going Nowhere
pi_158472787
quote:
9s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:48 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Het gaat lekker :X

http://www.faillissementsdossier.nl/nl/zoeken.aspx

Check de link niet als je vrolijk wil blijven :X
Het Ministerie van Geld is failliet!! :-o

http://www.faillissements(...)ie-van-geld-b-v.aspx
Always & Never
pi_158472845
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:07 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Boeken zijn dan ook een product waar je als winkel helemaal niet mee kan onderscheiden tov het internet. Je loopt immers nul risico om iets te krijgen dat je niet had verwacht want een boek van schrijver X is namelijk altijd hetzelfde product. Bovendien is het assortiment op internet altijd beter. Die markt is echt kansloos.
Dat is onzin, het zijn geen dvd's of games. Heel veel mensen willen boeken eerst inkijken voor ze het kopen. Bovendien zijn alle Nederlandse boeken zonder licentie gevrijwaard van een vaste prijs. In de winkel waar ik werk, verkopen wij voor een groot gedeelte aanbiedingsboeken die niet online te krijgen zijn.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  woensdag 23 december 2015 @ 17:43:24 #152
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472852
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:41 schreef Norther het volgende:

[..]

Het Ministerie van Geld is failliet!! :-o

http://www.faillissements(...)ie-van-geld-b-v.aspx
Wat een naam voor je bedrijf _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158472874
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:38 schreef Maraca het volgende:
Daarnaast zou het ook slimmer zijn om dat later te doen. Nu heb je een hele stroom "IK KOM HIER HEUL NOOIT MEER :( " mensen. En diezelfde mensen kun je dan later weer bedienen met een sale ^O^
Er roepen nu zoveel mensen dat ze er nooit meer zullen komen, dat wordt niks meer :P
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:44:53 #154
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158472882
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:44 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Er roepen nu zoveel mensen dat ze er nooit meer zullen komen, dat wordt niks meer :P
Joh, als er een goede aanbieding komt zijn ze echt niet meer zo principieel hoor :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158473010
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:44 schreef Maraca het volgende:

[..]

Joh, als er een goede aanbieding komt zijn ze echt niet meer zo principieel hoor :+
V&D en goeie aanbiedingen :')
  woensdag 23 december 2015 @ 17:50:41 #156
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473020
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:50 schreef Studiotje het volgende:

[..]

V&D en goeie aanbiedingen :')
Lees: opheffingsuitverkoop :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158473021
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:50 schreef Studiotje het volgende:

[..]

V&D en goeie aanbiedingen :')
Prijzencircus is soms best leuk.
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 17:51:04 #158
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158473036
Krijg je nog wel kortingen bij LaPlace?
Isn't it ironic, don't you think
pi_158473099
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:50 schreef Maraca het volgende:

[..]

Lees: opheffingsuitverkoop :P
Even de Blond-afdeling plunderen :@
Tap tap tap
pi_158473164
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:50 schreef Maraca het volgende:

[..]

Lees: opheffingsuitverkoop :P
Grote gele A0 posters op de deuren, dikke stiften er op, onoverzichtelijke rekken vol zooi. Veel verschil is er niet dan. :P
  woensdag 23 december 2015 @ 17:57:33 #161
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158473172
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:50 schreef Studiotje het volgende:

[..]

V&D en goeie aanbiedingen :')
je moet er net ff tegenaan lopen, maar t kan zeker wel.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:57:40 #162
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473178
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:57 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Grote gele A0 posters op de deuren, dikke stiften er op, onoverzichtelijke rekken vol zooi. Veel verschil is er niet dan. :P
Hoeveel doden zullen er vallen? :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158473188
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Hoeveel doden zullen er vallen? :P
Paar peuters.
Tap tap tap
pi_158473192
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Hoeveel doden zullen er vallen? :P
2.
  woensdag 23 december 2015 @ 17:58:33 #165
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473195
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:57 schreef Marrije het volgende:

[..]

je moet er net ff tegenaan lopen, maar t kan zeker wel.
Ik kom er meestal pas bij de kassa achter. Hele gave zonnebril.. 20 euro oid. Kom ik bij de kassa is hij 5 euro. "Uuh, ok? :') " Was blijkbaar afgeprijsd, maar dat passen ze niet aan op het kaartje ;(

Heb hem nog steeds O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158473216
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:58 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik kom er meestal pas bij de kassa achter. Hele gave zonnebril.. 20 euro oid. Kom ik bij de kassa is hij 5 euro. "Uuh, ok? :') " Was blijkbaar afgeprijsd, maar dat passen ze niet aan op het kaartje ;(

Heb hem nog steeds O+
Tijdperkje N-Sync zeker? :P

Had het laatst ook, met een trui, bij de Primark :')
pi_158473222
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:58 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik kom er meestal pas bij de kassa achter. Hele gave zonnebril.. 20 euro oid. Kom ik bij de kassa is hij 5 euro. "Uuh, ok? :') " Was blijkbaar afgeprijsd, maar dat passen ze niet aan op het kaartje ;(

Heb hem nog steeds O+
ja dat had ik van de zomer ook, een zonnebril die ik al een tijdje wilde hebben van Polaroid. Had hem op de website gezien voor 40 euro maar Polaroids verkopen ze alleen in bepaalde filialen en niet hier, en zonnebrillen wil ik even opzetten en niet op internet kopen. Dus ik zit eens bij de zonnebrillen te kijken en daar was ie O+ Met 25% korting. En dan sta je bij de kassa, gaat er nog eens 50% af _O-
Tap tap tap
  woensdag 23 december 2015 @ 18:00:58 #168
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473247
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:59 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Tijdperkje N-Sync zeker? :P

Had het laatst ook, met een trui, bij de Primark :')
Nee, niet zo lang geleden :+ Maar wel een paar jaar O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:02:42 #169
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473284
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:59 schreef CherryLips het volgende:

[..]

ja dat had ik van de zomer ook, een zonnebril die ik al een tijdje wilde hebben van Polaroid. Had hem op de website gezien voor 40 euro maar Polaroids verkopen ze alleen in bepaalde filialen en niet hier, en zonnebrillen wil ik even opzetten en niet op internet kopen. Dus ik zit eens bij de zonnebrillen te kijken en daar was ie O+ Met 25% korting. En dan sta je bij de kassa, gaat er nog eens 50% af _O-
Ik kreeg als trouwe -ahem- klant ooit een mail met de vraag of ik feedback wilde leveren voor een nieuwe strategie. Dat was ergens begin dit jaar toen ze weer eventjes vooruit konden. Toen heb ik dit ook aangeven. Iedereen klaagt dat het te duur is, maar soms is het juist weer heel goedkoop. Maar daar kom je pas bij de kassa achter _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:06:16 #170
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158473350
V&D daar wil je niet meer gezien worden
pi_158473367
Morgen toch nog eens ouderwets een broodje kruidenkaas gaan happen bij La Place om terug te denken aan betere tijden.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:07:43 #172
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473384
Ik denk dat ik voor de auto van een directielid ga staan. "Dikke BMW. Dikke BMW jongens"
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:08:40 #173
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158473400
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:07 schreef Maraca het volgende:
Ik denk dat ik voor de auto van een directielid ga staan. "Dikke BMW. Dikke BMW jongens"
Het is Sun Capital
Isn't it ironic, don't you think
pi_158473402
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:07 schreef Maraca het volgende:
Ik denk dat ik voor de auto van een directielid ga staan. "Dikke BMW. Dikke BMW jongens"
Misschien krijg je dan ook wel een kerststol.
Tap tap tap
pi_158473405
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:07 schreef Maraca het volgende:
Ik denk dat ik voor de auto van een directielid ga staan. "Dikke BMW. Dikke BMW jongens"
En dan een cadeaukaart thuis gestuurd krijgen?
  woensdag 23 december 2015 @ 18:08:54 #176
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473408
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:08 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Het is Sun Capital
Je snapt de grap niet ;(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:09:22 #177
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158473419
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:08 schreef Maraca het volgende:

[..]

Je snapt de grap niet ;(
;(
Isn't it ironic, don't you think
  woensdag 23 december 2015 @ 18:10:13 #178
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158473438
niet voor niets gaat de zon op voor dat kapitaal.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:11:34 #179
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158473462
Ketendetailhandel heeft zichzelf in de loop der jaren ontwikkeld tot pure dozenschuivers. Niet verwonderlijk dat ze het nu afleggen tegen online winkelen, want die kunnen dat goedkoper. Kleine detailhandel met kennis van zaken en/of een hoog serviceniveau zal overleven, maar dat zijn V&D en ook die standaard schoenenretailers natuurlijk niet.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:12:13 #180
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158473477
Pensioengeld worden gebruikt om te investeren in Amerikaanse bedrijven. Die bedrijven kopen warenhuizen op. Strippen de waardevolle dingen. En hebben dikke winst. :') :'(
Isn't it ironic, don't you think
  woensdag 23 december 2015 @ 18:13:53 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158473512
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:15:06 #182
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473529
quote:
Warenhuis V&D neemt voorlopig geen cadeaubonnen meer aan. Ruilen van artikelen was eerder vandaag ook niet mogelijk. Dat laatste kan inmiddels weer wel, zei advocaat Willem-Jan van Andel van V&D in het NOS Radio 1 Journaal.

Het weigeren van de bonnen is een gevolg van de financiële problemen bij het warenhuis. De winkels blijven voorlopig geopend. V&D heeft extra beveiligers ingezet, voor het geval er onenigheid ontstaat in de winkels met klanten of leveranciers die hun spullen terughalen.

Waardebonnen uit kerstpakketten

Sommige mensen hebben een kerstpakket gekregen met daarin een waardebon van V&D. Zo mochten medewerkers van de Universiteit Twente kiezen voor cadeaubonnen van onder meer V&D. Op bonnen van V&D staat ironisch genoeg 'Zoek het zelf maar uit'.

Klanten die artikelen wilden ruilen, kwamen vandaag voor niets naar de winkel. "Retourneren is niet mogelijk, zeiden ze. Ik vind eigenlijk dat je dan de hele winkel moet sluiten", zegt een bezoekster van het filiaal in Utrecht .
Oh? :o
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158473554
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:15 schreef Maraca het volgende:

[..]

Oh? :o
Dus we kunnen onze cadeaukaarten ruilen? ipv inruilen.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:17:13 #184
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473579
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:16 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Dus we kunnen onze cadeaukaarten ruilen? ipv inruilen.
Nee :P Maar in een ander artikel staat dit:

quote:
7. Kunnen klanten nog betalen met hun V&D-cadeaukaarten?

Voorlopig niet, zegt een woordvoerder. Aan AirMiles doet V&D ook even niet. Klanten kunnen ook geen producten ruilen of terugbrengen. “Dat is op last van de bewindvoerders”, legt de woordvoerder uit. “Zij moeten in kaart brengen wat de huidige financiële stand van zaken is. Om te voorkomen dat de cijfers de hele tijd verspringen, zijn de cadeaukaarten tijdelijk bevroren.” Er bestaat dus een kans dat klanten die uiteindelijk wel weer kunnen verzilveren? Zeker, zegt de woordvoerder. “Tenzij V&D morgen wordt geliquideerd en de deur voorgoed op slot gaat, maar dat verwacht ik niet.”
Als dit de echte reden is, dan ziet het er goed uit voor mensen die een cadeaukaart hebben. Als er nog voorraad is en ze de kaart niet door midden hebben geknipt of voor een euro hebben verkocht op Marktplaats :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:17:25 #185
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_158473585
Ah, gevonden

http://www.omroepmax.nl/zwartezwanen/

quote:
Een kritische blik in de wereld van het grote geld
Hoe is het in 2015? In de 2 nieuwe MAX-documentaires blijkt dat ‘perverse prikkels’ in de pensioenwereld nog steeds bestaan. Mega-salarissen en bonussen zijn niet afgeschaft. Beleggers halen nog steeds winsten binnen, terwijl de verliezen worden afgewenteld op de pensioenpremiebetalers. Moreel besef lijkt te ontbreken. En dit alles onder strikte geheimhouding. Kritische vragen zijn taboe. Via reputatiemanagement houdt de pensioenwereld de schone schijn op. Die schimmigheid en geheimhouding vormen de voedingsbodem voor diefstal en fraude, waarschuwt de Amerikaanse pensioendetective Ted Siedle in Zwarte Zwanen. MAX vond in eigen land geen critici van de uitwassen van het pensioensysteem. De vakbonden van FNV en CNV doen actief mee in de besturen van de pensioenfondsen.

In Zwarte Zwanen onder andere aandacht voor de tientallen miljarden Nederlands pensioengeld die via het geheimzinnige beleggingsbedrijf Alpinvest een tocht over de wereld maken. En uiteindelijk terugkomen in Nederlandse bedrijven. Zo blijkt V&D voor het grootste deel eigendom van Nederlandse pensioenfondsen. Hoe lager de lonen van V&D-personeel, hoe hoger het rendement van de pensioenfondsen. De vakbonden zwijgen over deze belangentegenstelling en over het morele dilemma. De Amerikaanse econoom Eileen Appelbaum legt uit hoe dat komt.
Isn't it ironic, don't you think
pi_158473652
Het was super druk bij de V&D in Zwolle. :o

En een hoop boze cadeaukaarthouders.
pi_158473734
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:15 schreef Maraca het volgende:

[..]

Oh? :o
In Zwolle konden dingen gewoon voor een andere maat worden geruild.
pi_158473754
Winkeltje is natuurlijk totaal niet meer van deze tijd, en hebben niks gedaan om het in korte tijd anders te maken.

kutwinkel.
pi_158473825
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:24 schreef macady het volgende:
Winkeltje is natuurlijk totaal niet meer van deze tijd, en hebben niks gedaan om het in korte tijd anders te maken.

kutwinkel.
Winkeltje? :D
Tap tap tap
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 18:32:59 #190
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158473918
Opeens heeft iedereen een cadeaukaart :')
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_158473925
Ik zie ze trouwens wel een doorstart maken. Ontdaan van duur personeel met oude rechten. Lagere prijzen en een strakkere samenwerking met de website.

Nieuwe huurcontracten enz enz
.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 18:33:24 #192
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158473926
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:59 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Tijdperkje N-Sync zeker? :P

Had het laatst ook, met een trui, bij de Primark :')
Primark voor mannen :')
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 23 december 2015 @ 18:35:35 #193
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158473987
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:33 schreef Fer het volgende:
Ik zie ze trouwens wel een doorstart maken. Ontdaan van duur personeel met oude rechten. Lagere prijzen en een strakkere samenwerking met de website.

Nieuwe huurcontracten enz enz
Alle cadeaubonnen ongeldig verklaren :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158474033
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:33 schreef Fer het volgende:
Ik zie ze trouwens wel een doorstart maken. Ontdaan van duur personeel met oude rechten. Lagere prijzen en een strakkere samenwerking met de website.

Nieuwe huurcontracten enz enz
Met zoveel reputatieschade lijkt dat mij nogal lastig, maar we zullen zien. Een hoop vaste klanten voelen zich nu zwaar gedupeerd.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:40:15 #195
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474104
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:33 schreef Fer het volgende:
Ik zie ze trouwens wel een doorstart maken. Ontdaan van duur personeel met oude rechten. Lagere prijzen en een strakkere samenwerking met de website.

Nieuwe huurcontracten enz enz
Succes met de doorstart. Van mij mogen ze failliet gaan. Heb een vervelende nasmaak overgehouden aan de V&D vanmiddag.
pi_158474118
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Sunri5e het volgende:
Succes met de doorstart. Van mij mogen ze failliet gaan. Heb een vervelende nasmaak overgehouden aan de V&D vanmiddag.
Wel erg voor al die mensen die geen werk meer hebben hè.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 23 december 2015 @ 18:43:33 #197
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474184
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wel erg voor al die mensen die geen werk meer hebben hè.
Tja dat is dan jammer. Het bedrijf V&D loopt imageschade op en dat hebben ze zelf veroorzaakt. Helaas voor de werknemers op de bedrijfsvloer.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 18:45:13 #198
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158474219
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Succes met de doorstart. Van mij mogen ze failliet gaan. Heb een vervelende nasmaak overgehouden aan de V&D vanmiddag.
Op de dag dat ze ten onder gaan ging je daar nog even de tokkie uithangen?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 23 december 2015 @ 18:45:54 #199
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158474239
als die mensen maar niet te lang thuis zitten.
winkelen in de VenD zal niet snel meer gebeuren.
pi_158474295
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wel erg voor al die mensen die geen werk meer hebben hè.
Was bij de DSB bank ook sneu voor de werknemers. Vond de V&D al nooit een leuke winkel, maar die streek van de kadokaart vind ik wel schofterig. Ik hoop dat de werknemers een werkgever zullen gaan vinden die wel hart voor het personeel heeft.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:48:19 #201
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158474304
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wel erg voor al die mensen die geen werk meer hebben hè.
Klopt, maar zo gaan die dingen af en toe. Omdat V&D een vrij groot bedrijf is, zal er nog wel een aardig sociaal plan uitrollen.

Als ik werknemer was, dan zou ik hopen dat de FNV ver van de onderhandelingstafel vandaan blijft.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:48:40 #202
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474310
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:47 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Was bij de DSB bank ook sneu voor de werknemers. Vond de V&D al nooit een leuke winkel, maar die streek van de kadokaart vind ik wel schofterig. Ik hoop dat de werknemers een werkgever zullen gaan vinden die wel hart voor het personeel heeft.
Die "streek" komt vanuit de curator. Daar heeft V&D niks over te zeggen.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:49:12 #203
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474322
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:45 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Op de dag dat ze ten onder gaan ging je daar nog even de tokkie uithangen?
Nope, ben heel netjes geweest tegen het personeel. Maar als je vanmorgen een cadeaubon ter waarde van 200 euro ontvang per post en je hem direct in wilt leveren en dat kan niet meer dan voel ik mezelf wel flink bestolen. Waarom wordt die cadeaubon die dag daarvoor nog verstuurd en het geld geïnd?
pi_158474327
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:48 schreef Maraca het volgende:

[..]

Die "streek" komt vanuit de curator. Daar heeft V&D niks over te zeggen.
Oh. Dan sta ik mooi voor schut.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:50:38 #205
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474349
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:49 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Nope, ben heel netjes geweest tegen het personeel. Maar als je vanmorgen een cadeaubon ter waarde van 200 euro ontvang per post en je hem direct in wilt leveren en dat kan niet meer dan voel ik mezelf wel flink bestolen. Waarom wordt die cadeaubon die dag daarvoor nog verstuurd en het geld geïnd?
Omdat vandaag de uitspraak was, niet daarvoor.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:51:19 #206
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474368
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:50 schreef Maraca het volgende:

[..]

Omdat vandaag de uitspraak was, niet daarvoor.
Dus je begrijpt ook niet waarom ik mezelf bestolen voel? Vreemd.
pi_158474374
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:48 schreef Maraca het volgende:

[..]

Die "streek" komt vanuit de curator. Daar heeft V&D niks over te zeggen.
Ze zien natuurlijk al langer aankomen dat het slecht gaat. Dan hadden ze de afgelopen week de verkoop van de cadeaukaarten best een halt toe kunnen roepen, lijkt me.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:53:50 #208
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474412
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:51 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Dus je begrijpt ook niet waarom ik mezelf bestolen voel? Vreemd.
Tot aan de uitspraak kan je eigenlijk niet anders dan doorgaan met 'business as usual'. Ik snap dat je baalt. Beter nog, ik heb gisteren een bestelling geplaatst via de webshop waarbij het ook maar de vraag is of ik er iets van zie. Maar alles op halt zetten voordat de uitspraak heeft plaatsgevonden is niet realistisch. Dat is ook niet de taak van V&D maar die van de curator. En die is vandaag aangesteld en die heeft vandaag deze beslissingen genomen.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:54:52 #209
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474430
quote:
7s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:51 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ze zien natuurlijk al langer aankomen dat het slecht gaat. Dan hadden ze de afgelopen week de verkoop van de cadeaukaarten best een halt toe kunnen roepen, lijkt me.
Pin me er niet op vast, maar dit zou onder faillissementsfraude kunnen vallen. Om het heel bot te zeggen: je benadeelt dan de (preferente) schuldeisers.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158474434
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:52 schreef Studiotje het volgende:
Mooie van de V&D blijft dat ze zoveel verdiepingen hadden, hoe hoger je kwam, hoe.. ja, minder zin je had om verder te kijken. Zo zat hier de La Place helemaal boven en kwam je achter dat je bijvoorbeeld ook complete bankstellen bij de V&D kon halen. :P
Voor mij was dat een belangrijke reden om zo goed als nooit in de V&D te komen. Veel te weinig en veel te smalle roltrappen, die dan ook nog eens zo ingesteld waren dat je op elke verdieping eerst helemaal om moest lopen naar de andere kant. Even gauw iets kopen is er gewoon niet mogelijk.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  woensdag 23 december 2015 @ 18:55:31 #211
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474447
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:53 schreef Maraca het volgende:

[..]

Tot aan de uitspraak kan je eigenlijk niet anders dan doorgaan met 'business as usual'. Ik snap dat je baalt. Beter nog, ik heb gisteren een bestelling geplaatst via de webshop waarbij het ook maar de vraag is of ik er iets van zie. Maar alles op halt zetten voordat de uitspraak heeft plaatsgevonden is niet realistisch. Dat is ook niet de taak van V&D maar die van de curator. En die is vandaag aangesteld en die heeft vandaag deze beslissingen genomen.
Dat snap ik allemaal wel maar ik krijg een heel vervelend gevoel van dit bedrijf. Als ze een doorstart maken zullen ze mij daar in ieder geval nooit meer iets zien kopen. Ik voel mij gewoon erg zwaar bestolen.
  woensdag 23 december 2015 @ 18:56:34 #212
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474475
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:55 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Dat snap ik allemaal wel maar ik krijg een heel vervelend gevoel van dit bedrijf. Als ze een doorstart maken zullen ze mij daar in ieder geval nooit meer iets zien kopen. Ik voel mij gewoon erg zwaar bestolen.
Je mag alles voelen wat je wil :Y maar gooi de kaarten nog niet weg.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 18:58:15 #213
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158474518
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:56 schreef Maraca het volgende:

[..]

Je mag alles voelen wat je wil :Y maar gooi de kaarten nog niet weg.
Dat gaat wel de volgende shitstorm worden. Mogen die kaarten over twee weken weer worden ingeleverd heb je weer massa's schreeuwers die de kaarten net hebben weggegooid
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 23 december 2015 @ 18:58:57 #214
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474538
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:58 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dat gaat wel de volgende shitstorm worden. Mogen die kaarten over twee weken weer worden ingeleverd heb je weer massa's schreeuwers die de kaarten net hebben weggegooid
Ja, maar dan ben je gewoon dom bezig geweest :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 18:59:52 #215
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474560
Op de website staat zelfs nog:

quote:
In verband met de op 22 december jl. uitgesproken surseance van betaling van V&D en La Place, kunnen de V&D cadeaukaarten tot nader order niet door u ingewisseld worden.
Kortom: flikker dat ding in een lade en wacht op de definitieve melding dat je hem kunt versnipperen
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:01:04 #216
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_158474578
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:56 schreef Maraca het volgende:

[..]

Je mag alles voelen wat je wil :Y maar gooi de kaarten nog niet weg.
Jij denk dat het nog goed komt? Natuurlijk niet.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:03:07 #217
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474623
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:01 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Jij denk dat het nog goed komt? Natuurlijk niet.
Weet ik niet. Ik zou alleen niet weten waarom ik een pasje niet eventjes nog zou bewaren tot het doek definitief valt. En er kan nog van alles en nog wat gebeuren in alle vormen. In het ergste geval is het inderdaad niks waard. Nou, mooi daar kon je toch al vanuit gaan :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:08:29 #218
198365 Morendo
The Real Deal
pi_158474749
V&D begint natuurlijk steeds meer een warenhuis te worden zonder publiek. Ik zie eigenlijk geen uitweg voor hun. Van Primark, H&M etc. kun je het niet winnen en de Bijenkorf-toer op lijkt mij ook kansloos, daar zitten de provinciesteden niet op te wachten vrees ik.
Die Lebenslust bringt dich um.
pi_158474773
Speelde dat hele cadeaubonnenverhaal ook niet bij free record shop?
  woensdag 23 december 2015 @ 19:12:13 #220
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158474840
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:09 schreef CafeRoker het volgende:
Speelde dat hele cadeaubonnenverhaal ook niet bij free record shop?
Klopt :Y
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:20:51 #221
198365 Morendo
The Real Deal
pi_158475018
Hoe werd dat ook alweer opgelost? Vijf minuten privé-tijd met Connie Breukhoven of zo.......
Die Lebenslust bringt dich um.
pi_158475026
Het is het gesprek van de dag in het Boven 't Y-winkelcentrum in Noord: het dreigende faillissement van winkelketen V&D. Vandaag kreeg de onderneming uitstel van betaling.

De winkel in Noord was nog gewoon open maar er mocht niet meer betaald worden met bijvoorbeeld cadeaubonnen.

Tot frustratie van mensen die nou net zo'n bon in het kerstpakket hadden gekregen.

De zaak gaat vandaag later open dan normaal; de deuren blijven gesloten terwijl het personeel wordt ingelicht over de financiële situatie van het bedrijf. Voor de deur verzamelt zich een groepje vaste klanten, dat hoopt dat de V&D blijft bestaan. 'Ik vind het waardeloos als V&D verdwijnt', laat een bezoekster van de winkel weten. 'Dan verdwijnt er weer een winkel in het middensegment'. Ook een andere bezoeker hoopt dat de zaak behouden blijft: 'Alles gaat hier al dicht'. Op het glas van de winkeldeur hangt vandaag een briefje, waarmee bezoekers duidelijk wordt gemaakt dat gekochte spullen niet omgeruild of teruggebracht kunnen worden.

Ook worden cadeaubonnen niet geaccepteerd, totdat er duidelijkheid is over de toekomst van de zaak. Gebruikelijk, bij uitstel van betaling, maar voor veel klanten die net zo'n bon hebben gekregen in hun kerstpakket, wel een beetje zuur. 'Schandalig. In één woord. Dat je niet eens je cadeaubon kan inwisselen, zo net voor kerst', laat een teleurgestelde dame weten. Een ander, eveneens in bezit van een cadeaubon, laat weten dat 'ze iets op het oog had', maar dat ze dat nu niet meer gaat halen. 'Ja, ik kan het wel kopen, maar dat doe ik niet uit protest'. Een ander hoopt dat ze de waardebon terug kan geven aan haar baas, om iets anders uit te zoeken. Veel meer zit er de komende tijd ook niet in.

http://www.at5.nl/artikel(...)ubon-niet-inwisselen
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_158475066
Mensen die tegen het personeel tekeer gaan als ze hun spullen niet kunnen ruilen/waardebonnen niet in kunnen leveren... Het personeel zal zich vast nog veel beroerder voelen en dan ga je daar zo tegen tekeer...
pi_158475116
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:22 schreef Sunshine1982 het volgende:
Mensen die tegen het personeel tekeer gaan als ze hun spullen niet kunnen ruilen/waardebonnen niet in kunnen leveren... Het personeel zal zich vast nog veel beroerder voelen en dan ga je daar zo tegen tekeer...
Klopt. En dan ook nog zo'n bedrijf waarbij voor veel werknemers het bedrijf een deel van hun identiteit is. Dat zal bij de lokale wibra een stuk minder zijn. Ontzettend zuur voor die mensen.
pi_158475161
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:55 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]

Voor mij was dat een belangrijke reden om zo goed als nooit in de V&D te komen. Veel te weinig en veel te smalle roltrappen, die dan ook nog eens zo ingesteld waren dat je op elke verdieping eerst helemaal om moest lopen naar de andere kant. Even gauw iets kopen is er gewoon niet mogelijk.
In filiaal van mijn stad veranderde ze om het jaar de richting van de roltrappen van de bovenste etage. de ene keer moest je omlopen en de volgende keer weer niet.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_158475192
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  woensdag 23 december 2015 @ 19:28:53 #227
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475243
quote:
Dit is deel 11. Je mag er vanuit gaan dat dit soort dingen al bekend zijn :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158475300
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:22 schreef Sunshine1982 het volgende:
Mensen die tegen het personeel tekeer gaan als ze hun spullen niet kunnen ruilen/waardebonnen niet in kunnen leveren... Het personeel zal zich vast nog veel beroerder voelen en dan ga je daar zo tegen tekeer...
Nou, inderdaad. Alsof die dat zelf verzonnen hebben. Denk eens na. Echt tokkies vind ik dat.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158475324
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:28 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dit is deel 11. Je mag er vanuit gaan dat dit soort dingen al bekend zijn :+
bericht is van woensdag 23 december 2015 | 18:27
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  woensdag 23 december 2015 @ 19:32:24 #230
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475351
Ik vind het trouwens wel raar dat je die cadeaubonnen niet meer kunt inleveren. Dat je geen geld terug voor kunt krijgen, logisch. Dat je geen artikelen kunt bestellen die niet meer aanwezig zijn ook. Maar als je een bon van 20 euro hebt en je wil daarmee een boek van 20 euro afrekenen, dan snap ik niet waarom dat niet zou kunnen. Die inventaris moet er toch uit.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_158475384
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:32 schreef LXIV het volgende:
Ik vind het trouwens wel raar dat je die cadeaubonnen niet meer kunt inleveren. Dat je geen geld terug voor kunt krijgen, logisch. Dat je geen artikelen kunt bestellen die niet meer aanwezig zijn ook. Maar als je een bon van 20 euro hebt en je wil daarmee een boek van 20 euro afrekenen, dan snap ik niet waarom dat niet zou kunnen. Die inventaris moet er toch uit.
En in wezen heb je dus ook al betaald voor dat boek. Het is een soort diefstal.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158475388
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:32 schreef LXIV het volgende:
Ik vind het trouwens wel raar dat je die cadeaubonnen niet meer kunt inleveren. Dat je geen geld terug voor kunt krijgen, logisch. Dat je geen artikelen kunt bestellen die niet meer aanwezig zijn ook. Maar als je een bon van 20 euro hebt en je wil daarmee een boek van 20 euro afrekenen, dan snap ik niet waarom dat niet zou kunnen. Die inventaris moet er toch uit.
Ik denk dat de prioriteit ligt bij geld binnenkrijgen ipv. inventaris kwijtraken.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:36:37 #233
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475476
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:33 schreef Isabeau het volgende:

[..]

En in wezen heb je dus ook al betaald voor dat boek. Het is een soort diefstal.
Ja. Dat vind ik ook. Ik snap wel dat het geld er gewoon niet meer is dus dat je hem niet kunt cashen. Maar als daar een boek ligt dan vind ik dat ze dat mee moeten geven. Ik zou er bijna de neiging van krijgen dat boek dan maar onder mijn jas de winkel uit te nemen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 19:38:50 #234
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158475539
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:36 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ja. Dat vind ik ook. Ik snap wel dat het geld er gewoon niet meer is dus dat je hem niet kunt cashen. Maar als daar een boek ligt dan vind ik dat ze dat mee moeten geven. Ik zou er bijna de neiging van krijgen dat boek dan maar onder mijn jas de winkel uit te nemen.
Misschien liggen er nog onbetaalde rekeningen van leveranciers. Moeten die ook maar onder hun jas die spullen terug gaan halen?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 23 december 2015 @ 19:39:12 #235
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475555
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:31 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

bericht is van woensdag 23 december 2015 | 18:27
Ik quote je foto :')

quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:32 schreef LXIV het volgende:
Ik vind het trouwens wel raar dat je die cadeaubonnen niet meer kunt inleveren. Dat je geen geld terug voor kunt krijgen, logisch. Dat je geen artikelen kunt bestellen die niet meer aanwezig zijn ook. Maar als je een bon van 20 euro hebt en je wil daarmee een boek van 20 euro afrekenen, dan snap ik niet waarom dat niet zou kunnen. Die inventaris moet er toch uit.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:33 schreef Isabeau het volgende:

[..]

En in wezen heb je dus ook al betaald voor dat boek. Het is een soort diefstal.
Nee, je hebt een vordering op V&D en V&D kan niet aan hun betalingsverplichtingen (vorderingen) voldoen. Je bent dus schuldeiser en moet achteraan sluiten. Het is helemaal geen diefstal :?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:39:54 #236
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475570
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:38 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Misschien liggen er nog onbetaalde rekeningen van leveranciers. Moeten die ook maar onder hun jas die spullen terug gaan halen?
Je moest eens weten hoe vaak dat soort dingen gebeuren op de bouw. Dat er iemand failliet gaat en dat onderaannemers die nog een rekening open hebben staan een betonmolen oid mee naar huis nemen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_158475572
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:39 schreef Maraca het volgende:

Nee, je hebt een vordering op V&D en V&D kan niet aan hun vorderingen voldoen. Je bent dus schuldeiser en moet achteraan sluiten. Het is helemaal geen diefstal :?
Maar de goederen voor die bon zijn er gewoon. Die zijn toch nog van V&D?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 23 december 2015 @ 19:40:10 #238
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475574
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:39 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je moest eens weten hoe vaak dat soort dingen gebeuren op de bouw. Dat er iemand failliet gaat en dat onderaannemers die nog een rekening open hebben staan een betonmolen oid mee naar huis nemen.
Dat is dan wel diefstal
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Donald Duck held woensdag 23 december 2015 @ 19:40:24 #239
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_158475579
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:09 schreef CafeRoker het volgende:
Speelde dat hele cadeaubonnenverhaal ook niet bij free record shop?
Met als leuke extra dat dat bedrijf het personeel de instructie gaf om juist nog zoveel mogelijk bonnen te verkopen, op een moment waarop al duidelijk was dat omvallen haast onvermijdellijk was.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
  woensdag 23 december 2015 @ 19:40:42 #240
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475586
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:39 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik quote je foto :')

[..]

[..]

Nee, je hebt een vordering op V&D en V&D kan niet aan hun betalingsverplichtingen (vorderingen) voldoen. Je bent dus schuldeiser en moet achteraan sluiten. Het is helemaal geen diefstal :?
Wettelijk misschien niet, cijferfetisjiste, maar moreel gezien ligt dat toch een beetje anders. En zeker als je gewoon iets uit de inventaris wil meenemen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 19:40:55 #241
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158475596
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:39 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je moest eens weten hoe vaak dat soort dingen gebeuren op de bouw. Dat er iemand failliet gaat en dat onderaannemers die nog een rekening open hebben staan een betonmolen oid mee naar huis nemen.
Ik heb het gezien in de horeca.

Betekent niet dat het zo heurt
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 23 december 2015 @ 19:40:55 #242
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475597
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Maar de goederen voor die bon zijn er gewoon. Die zijn toch nog van V&D?
Zo werkt het niet :)
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:41:36 #243
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475615
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:40 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wettelijk misschien niet, cijferfetisjiste, maar moreel gezien ligt dat toch een beetje anders. En zeker als je gewoon iets uit de inventaris wil meenemen.
Ja, maar moreel is even niet relevant in zo'n kwestie. :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 23 december 2015 @ 19:41:37 #244
206731 Mortaxx
Doomer
pi_158475616
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Maar de goederen voor die bon zijn er gewoon. Die zijn toch nog van V&D?
van wie zijn ze als de v&d er nog niet voor betaald heeft?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_158475713
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:41 schreef Mortaxx het volgende:

van wie zijn ze als de v&d er nog niet voor betaald heeft?
Dat wordt al ingewikkelder :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 23 december 2015 @ 19:50:10 #246
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475795
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:41 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

van wie zijn ze als de v&d er nog niet voor betaald heeft?
Hangt van de casus af :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 19:51:13 #247
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475817
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:46 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat wordt al ingewikkelder :Y
Het is natuurlijk vooral vervelend voor het personeel, dat er soms wel 60 jaar gewerkt heeft (zo te zien) en nu alsnog en vlak voor Kerstmis zijn baan kwijtraakt. Dat zijn problemen van een andere orde dan Mien die de 20 euro aan V&D-bonnen uit het kerstpakket van haar man nu niet kan verzilveren.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:52:47 #248
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475845
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:51 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is natuurlijk vooral vervelend voor het personeel, dat er soms wel 60 jaar gewerkt heeft (zo te zien) en nu alsnog en vlak voor Kerstmis zijn baan kwijtraakt. Dat zijn problemen van een andere orde dan Mien die de 20 euro aan V&D-bonnen uit het kerstpakket van haar man nu niet kan verzilveren.
Oh absoluut -O- pensioen was ook al een apart verhaal las ik.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158475864
Jeetje, DA vraagt ook al uitstel van betaling aan. Gaat lekker.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:53:45 #250
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475869
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:52 schreef Maraca het volgende:

[..]

Oh absoluut -O- pensioen was ook al een apart verhaal las ik.
Daarom is het ook verkeerd om pensioenen in aandelen van het bedrijf zelf te investeren, of een groot deel ervan. Als die bedrijven dan omvallen is het personeel niet alleen hun baan kwijt, maar ook nog eens hun pensioen. Klein probleem voor iemand van 25, enorm probleem voor iemand van 55.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:53:59 #251
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158475879
Ik snap de mensen wel. Ze leveren een echt briefje van 20 euro in. Dan verwachten ze ook iets van 20 euro mee te kunnen nemen.

Het product, ongeacht wat het is, is al betaald. Je haalt het alleen wat later op.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 19:55:23 #252
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158475913
Lijkt wel dat ze het expres doen. V&D weet natuurlijk dat er heel wat kadobonnen in de kerstpakketten zitten.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 19:55:58 #253
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158475926
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:53 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik snap de mensen wel. Ze leveren een echt briefje van 20 euro in. Dan verwachten ze ook iets van 20 euro mee te kunnen nemen.

Het product, ongeacht wat het is, is al betaald. Je haalt het alleen wat later op.
Wat je ook vaak ziet bij Groupon, is dat bedrijven die al kantje-boord staan heel fanatiek proberen nog cash binnen te halen. Vaak tegen voor hen ongunstige voorwaarden, maar ze moeten nu eenmaal harde cash hebben.
Dat kan ook bij V&D het geval geweest zijn. Dat ze dus grote bedrijven van 10.000 personeelsleden de mogelijkheid gaven om voor 80 euro voor 100 euro aan bonnen te kopen.
Dan was de nood weer voor een paar dagen geledigd, met 800K cash. Bedrijven zien dit dan weer als een buitenkansje.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:57:34 #254
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_158475966
Wel lullig natuurlijk, je personeel met een bon van een failliete toko opzadelen.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 december 2015 @ 19:57:40 #255
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158475972
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:53 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik snap de mensen wel. Ze leveren een echt briefje van 20 euro in. Dan verwachten ze ook iets van 20 euro mee te kunnen nemen.

Het product, ongeacht wat het is, is al betaald. Je haalt het alleen wat later op.
Klopt helemaal! Je hebt dus een vordering op V&D. En daarvoor heeft ze uitstel gekregen, dus ben je schuldeiser en mag je achteraan sluiten.

Op de één of andere manier lijken consumenten zichzelf nooit als schuldeiser te zien bij een faillissement :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158476019
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:57 schreef Maraca het volgende:

[..]

Klopt helemaal! Je hebt dus een vordering op V&D. En daarvoor heeft ze uitstel gekregen, dus ben je schuldeiser en mag je achteraan sluiten.

Op de één of andere manier lijken consumenten zichzelf nooit als schuldeiser te zien bij een faillissement :P
Dit betekent inderdaad uitstel van betaling.
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:57 schreef Perrin het volgende:
Wel lullig natuurlijk, je personeel met een bon van een failliete toko opzadelen.
Bonnen krijgen is zowiezo lullig :Y
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:02:57 #257
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476090
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:32 schreef LXIV het volgende:
Ik vind het trouwens wel raar dat je die cadeaubonnen niet meer kunt inleveren. Dat je geen geld terug voor kunt krijgen, logisch. Dat je geen artikelen kunt bestellen die niet meer aanwezig zijn ook. Maar als je een bon van 20 euro hebt en je wil daarmee een boek van 20 euro afrekenen, dan snap ik niet waarom dat niet zou kunnen. Die inventaris moet er toch uit.
Op deze manier hou je het geld van de bonnen en kan je de inventaris nog een keer verkopen.

Ik vind het trouwens raar dat men cadeaubonnen van V&D koopt, was al een jaar duidelijk dat het bedrijf op omvallen stond. Ik zou zelf bv nooit bij hun online shop wat besteld hebben.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:04:20 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476109
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:59 schreef sjorsie1982 het volgende:

[...

[..]

Bonnen krijgen is zowiezo lullig :Y
Liever een bon dan een Unilevertroep kerstpakket of een bestron pizzamaker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158476135
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Liever een bon dan een Unilevertroep kerstpakket of een bestron pizzamaker
kerstpaketten zitten bijna altijd vol troep wat niemand wil en gebruikt.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
pi_158476162
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Op deze manier hou je het geld van de bonnen en kan je de inventaris nog een keer verkopen.

Ik vind het trouwens raar dat men cadeaubonnen van V&D koopt, was al een jaar duidelijk dat het bedrijf op omvallen stond. Ik zou zelf bv nooit bij hun online shop wat besteld hebben.
De laatste maand durfde ik weer wat kleine dingen te bestellen, maar iets grootst zou ik nooit en te nimmer daar hebben gedaan.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:07:27 #261
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158476197
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Liever een bon dan een Unilevertroep kerstpakket of een bestron pizzamaker
Geef dan een VVV bon. Ik snap dat niet. Die is ook gewoon bij V&D geldig.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 20:08:31 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476230
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:05 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

kerstpaketten zitten bijna altijd vol troep wat niemand wil en gebruikt.
Moah, kan me de kerstpakketten herinneren die mijn pa kreeg van leveranciers waar hij zaken mee deed, maar dat is tegenwoordig bijna overal uitgebannen.
Mijn man kreeg een paar leuke flessen wijn van vertegenwoordigers dit jaar, is ook wel eens meer geweest
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:10:31 #263
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476282
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:07 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Geef dan een VVV bon. Ik snap dat niet. Die is ook gewoon bij V&D geldig.
mja, maar ik denk dat V&D de bonnen met flinke kortingen verkocht, bon van 20 euro verkopen voor 15 of 10.
Dat doet de VVV niet.
Een van de leukste kerstkadeaus die ik ooit kreeg was een jaarabonnement op de Donald Duck, geweldig
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:13:47 #264
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158476390
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

mja, maar ik denk dat V&D de bonnen met flinke kortingen verkocht, bon van 20 euro verkopen voor 15 of 10.
Dat doet de VVV niet.
Een van de leukste kerstkadeaus die ik ooit kreeg was een jaarabonnement op de Donald Duck, geweldig
:D Donald Duck _O_
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158476401
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een van de leukste kerstkadeaus die ik ooit kreeg was een jaarabonnement op de Donald Duck, geweldig
Geniaal _O_
Somebody that I used to know
pi_158476409
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:
mja, maar ik denk dat V&D de bonnen met flinke kortingen verkocht, bon van 20 euro verkopen voor 15 of 10.
Op zich moet er dan al een lampje gaan branden, helemaal bij de geschiedenis van vend de afgelopen jaren.
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:15:26 #267
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476447
vraag me af of er geen boze opzet achter het verkopen van cadeaubonnen zit die men niet honoreren gaat.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158476471
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:15 schreef Pietverdriet het volgende:
vraag me af of er geen boze opzet achter het verkopen van cadeaubonnen zit die men niet honoreren gaat.
De vooruitbetaalde weborders zullen zeker zo lucratief zijn.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 20:16:46 #269
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158476507
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Liever een bon dan een Unilevertroep kerstpakket of een bestron pizzamaker
plastic ligt ook zo zwaar op de maag
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158476511
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:15 schreef Pietverdriet het volgende:
vraag me af of er geen boze opzet achter het verkopen van cadeaubonnen zit die men niet honoreren gaat.
dat hoef je je niet af te vragen hoor :Y
Reason is not automatic, those who deny it cannot be conquered by it, Ayn Rand
Discuseren met domme mensen verlies ik omdat ik niet genoeg ervaring heb met dom lullen.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 20:16:59 #271
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158476519
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:13 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

:D Donald Duck _O_
:@
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158476551
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:14 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Op zich moet er dan al een lampje gaan branden, helemaal bij de geschiedenis van vend de afgelopen jaren.
Om precies te zijn, partner kreeg vorig jaar ook een vend bon in het kerstpakket. Die hebben we toen asap gebruikt, toen rommelde het ook al.

Eigenlijk had het dit jaar geen verrassing moeten zijn, maar waren het alweer vergeten.
.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:17:44 #273
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476554
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:14 schreef sjorsie1982 het volgende:

[..]

Op zich moet er dan al een lampje gaan branden, helemaal bij de geschiedenis van vend de afgelopen jaren.
Als ik als bedrijf voor honderden of duizenden medewerkers cadeaubonnen had gekocht die waardeloos blijken had ik aangifte gedaan van bedrog tegen de verkoper en hem desnoods zelf vervolgd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Eindredactie Games woensdag 23 december 2015 @ 20:18:24 #274
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158476591
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik als bedrijf voor honderden of duizenden medewerkers cadeaubonnen had gekocht die waardeloos blijken had ik aangifte gedaan van bedrog tegen de verkoper en hem desnoods zelf vervolgd.
Toon maar aan. succes, prettige wedstrijd
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 23 december 2015 @ 20:18:34 #275
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158476602
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:16 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

De vooruitbetaalde weborders zullen zeker zo lucratief zijn.
Jep, ook dat.
Daarom, met credit card betalen als je online wat koopt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158476672
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als ik als bedrijf voor honderden of duizenden medewerkers cadeaubonnen had gekocht die waardeloos blijken had ik aangifte gedaan van bedrog tegen de verkoper en hem desnoods zelf vervolgd.
Dan nog, achteraan aansluiten :P
Tap tap tap
pi_158476794
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Moah, kan me de kerstpakketten herinneren die mijn pa kreeg van leveranciers waar hij zaken mee deed, maar dat is tegenwoordig bijna overal uitgebannen.
Mijn man kreeg een paar leuke flessen wijn van vertegenwoordigers dit jaar, is ook wel eens meer geweest
Lol, mijn ouwe werkte voor een bedrijf dat veel werkzaamheden deed voor de gemeente. Ieder jaar vertelde hij weer over de pakketten voor de inkopers bij de gemeente, die zeker 5x zo groot waren, als het pakket dat hij als personeelslid mee kreeg.
.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:34:57 #278
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158477276
hebben de werknemers van de V&D ook een cadeaubon gekregen als kerstpakket
pi_158477282
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 18:40 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Wel erg voor al die mensen die geen werk meer hebben hè.
Ik zie het nog somberder in. Mensen van 40-50 die kwa werkervaring amper nog aan de bak komen, omdat ze bij de overgebleven zaken, het personeelsbestand uit 17 jarigen bestaat.
.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:35:57 #280
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158477309
Goed te horen dat de economie (zich) aan het aantrekken is >:) .
Was even bang dat de trend doorbroken zou worden.

Voor hen die ge(k)raakt worden, weet als schrale troost dat wat moe(s)t gebeuren ook zal gebeuren.

[ Bericht 9% gewijzigd door Vallon op 23-12-2015 21:00:10 (sarcasme tint) ]
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
pi_158477762
quote:
18s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:35 schreef Vallon het volgende:
Goed te horen dat de economie (zich) aan het aantrekken is.
Was even bang dat de trend doorbroken zou worden.

Voor hen die ge(k)raakt worden, weet als schrale troost dat wat moe(s)t gebeuren ook zal gebeuren.
Onzin, die trekt helemaal niet aan. Autoverkopen bijv zijn nu puur gebaseerd op laatste voordelen trekken van de lease subsidiëring.

quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 16:22 schreef Ericr het volgende:
Voor Perry Sport wel een voordeel dat ze geen onderdeel meer zijn van de keten. Maar vraag me of hoelang zij het volhouden. Veel te duur en wat ze hebben is het aankopen meestal niet waard.
Perry Sport, elke keer dat ik daar kom is het ontzettend rustig.
Friettent dikke Willie, met Willie
  woensdag 23 december 2015 @ 20:52:08 #282
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158477857
Intersport dan :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 20:52:20 #283
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_158477864
quote:
18s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:35 schreef Vallon het volgende:
Goed te horen dat de economie (zich) aan het aantrekken is.
Was even bang dat de trend doorbroken zou worden.

Voor hen die ge(k)raakt worden, weet als schrale troost dat wat moe(s)t gebeuren ook zal gebeuren.
Ik denk dat als de economie wel was aangetrokken, gewoon hetzelfde was gebeurd. Misschien net iets later. Het ligt niet enkel aan de economie, want bijv. BOL.com doet goede zaken.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:53:20 #284
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158477885
quote:
1s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:22 schreef Fer het volgende:

[..]

Lol, mijn ouwe werkte voor een bedrijf dat veel werkzaamheden deed voor de gemeente. Ieder jaar vertelde hij weer over de pakketten voor de inkopers bij de gemeente, die zeker 5x zo groot waren, als het pakket dat hij als personeelslid mee kreeg.
Jep, ken ik ook, inkopers van gemeentes vragen er ook om, maken het je duidelijk dat ze wat verwachten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 20:59:32 #285
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158478060
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:49 schreef W00fer het volgende:
[..]
Onzin, die trekt helemaal niet aan. Autoverkopen bijv zijn nu puur gebaseerd op laatste voordelen trekken van de lease subsidiëring.
Ik bedoelde het ook behoorlijk sarcastisch...... ik heb maar een >:) bijgezet.
Hoe dan ook, veel mensen/gezinnen zullen hier ook terneergeslagen hun toekomst aanschouwen en anderen zullen op z'n minst wat gaan denken.

De investeerders zijn in feite psychopaten die alles en alleen op financiële winstbejag doen. Het gaat ze niet om personeel maar om de bezittingen. Komend jaar zal er nog wel meer down gaan.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
  woensdag 23 december 2015 @ 21:08:55 #286
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158478359
Al maken ze een doorstart, nu vertrouwd echt niemand ze meer.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  woensdag 23 december 2015 @ 21:18:07 #287
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158478666
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:08 schreef Zelfscanner het volgende:
Al maken ze een doorstart, nu vertrouwd echt niemand ze meer.
Ik zou er nog wel kopen. Maar dan wel in de winkel en niet meer via de webshop :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  woensdag 23 december 2015 @ 21:20:51 #288
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158478767
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:00 schreef Studiotje het volgende:

[..]

In 't centrum van Amersfoort issie welkom, dode bedoeling. En het pand van de V&D is er groot genoeg voor. :P
Ik realiseerde me in de lift van V&D Amersfoort pas dat die lift er nog precies hetzelfde uitzag als toen mijn oudste 22 jaar geleden in de wandelwagen zat....

Verder vind ik dat glas in lood boven de roltrappen prachtig, er zijn best wat dingen in die winkel die gewoon mogen blijven zoals ze zijn, de trappen en lift in het hoofdgebouw bijvoorbeeld, en de trappen en lift in het stuk aan de Hellestraat, die bij LaPlace boven uitkomen weer niet :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 21:27:27 #289
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_158478995
het heeft niks met crisis te maken dat winkels nu plat gaan.

sommige winkels zitten op de verkeerd golflengte waar mensen geld aan besteden.
Men geeft liever geld uit aan dure elektronica en dan blijft er weinig over, en gaan we naar goedkope winkels aan de onderkant van de markt.
  woensdag 23 december 2015 @ 21:32:54 #290
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158479180
quote:
14s.gif Op woensdag 23 december 2015 17:19 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Die begrijpt niet helemaal wat "op de pof" betekent :')
Het wordt vast het perfecte excuus voor deze kerst.

"Tsja... ik heb het bij V&D gekocht dus je zult het er mee moeten doen."
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 december 2015 @ 21:34:04 #291
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158479260
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:27 schreef KingRadler het volgende:
het heeft niks met crisis te maken dat winkels nu plat gaan.

sommige winkels zitten op de verkeerd golflengte waar mensen geld aan besteden.
Men geeft liever geld uit aan dure elektronica en dan blijft er weinig over, en gaan we naar goedkope winkels aan de onderkant van de markt.
Online boomt het, dit jaar 18% meer omzet dan vorig jaar voor de hele sector
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 23 december 2015 @ 21:35:51 #292
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_158479353
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik denk dat als de economie wel was aangetrokken, gewoon hetzelfde was gebeurd. Misschien net iets later. Het ligt niet enkel aan de economie, want bijv. BOL.com doet goede zaken.
Dat laatste blijft me verbazen. Alles wat ik bij ze opzoek kost er meer dan in een normale winkel. Ik koop daarom echt al jaren niet meer bij bol.com.
pi_158479642
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 20:34 schreef KingRadler het volgende:
hebben de werknemers van de V&D ook een cadeaubon gekregen als kerstpakket
Die hebben niks gekregen.
  woensdag 23 december 2015 @ 21:46:13 #294
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158479766
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:35 schreef beantherio het volgende:

[..]

Dat laatste blijft me verbazen. Alles wat ik bij ze opzoek kost er meer dan in een normale winkel. Ik koop daarom echt al jaren niet meer bij bol.com.
Online kopen gaat mij niet alleen om de prijs, maar ook het gemak, hoeft de stad niet in op mijn vrije dag, parkeren, door de stad sjokken op zoek naar winkels waar ze dat wat ik zoek verkopen.
Paar muisklikken en ik krijg het thuis.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158479821
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:43 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Die hebben niks gekregen.
Wel salaris, of ging dat ook niet meer?
.
pi_158479835
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:43 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Die hebben niks gekregen.
Zou ook wel een opmerkelijke geste zijn van een bedrijf dat zo moet worstelen om overeind te blijven.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  woensdag 23 december 2015 @ 21:49:05 #297
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158479878
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 19:31 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

bericht is van woensdag 23 december 2015 | 18:27
Welk bericht? Als je er eens linkjes bij doet....
Maar dat plaatje stond begin van de middag al in de topicreeks, dus dat iemand dat tegen half 7 's avonds nog een keer twittert maakt het geen nieuw nieuws.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158480005
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik realiseerde me in de lift van V&D Amersfoort pas dat die lift er nog precies hetzelfde uitzag als toen mijn oudste 22 jaar geleden in de wandelwagen zat....

Verder vind ik dat glas in lood boven de roltrappen prachtig, er zijn best wat dingen in die winkel die gewoon mogen blijven zoals ze zijn, de trappen en lift in het hoofdgebouw bijvoorbeeld, en de trappen en lift in het stuk aan de Hellestraat, die bij LaPlace boven uitkomen weer niet :')
V&D Amersfoort is nauwelijks niet veranderd in de afgelopen 15 jaar. Het trappenhuis is mooi, het glazen dak boven de roltrappen valt alleen helemaal niet op (dat heeft het nooit gedaan; ik ontdekte dat pas een paar jaar later). De hoek met de dameskleding heb ik altijd al één grote, bedompte ruimte gevonden zonder sfeer. Word er altijd een beetje somber van. Snap niet dat ze het niet wat meer hebben aangepakt.
Somebody that I used to know
  woensdag 23 december 2015 @ 21:56:08 #299
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158480189
quote:
2s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:51 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

V&D Amersfoort is nauwelijks niet veranderd in de afgelopen 15 jaar. Het trappenhuis is mooi, het glazen dak boven de roltrappen valt alleen helemaal niet op (dat heeft het nooit gedaan; ik ontdekte dat pas een paar jaar later). De hoek met de dameskleding heb ik altijd al één grote, bedompte ruimte gevonden zonder sfeer. Word er altijd een beetje somber van. Snap niet dat ze het niet wat meer hebben aangepakt.
Het is idd een hele vreemd gevormde winkel geworden sinds het Jorisplein gebouwd is.
Vroeger was het gewoon het hoofdgedeelte, de begane grond en kelder een stukje naar de Hellestraat (maar kleiner dan nu) en bij de horloges links was een doorgang naar een soort fietsen een tentengedeelte (waar in de winter de kerstmeuk wel stond), op de plek waar nu zo ongeveer de passage naar het Jorisplein is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158480209
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 21:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

Welk bericht? Als je er eens linkjes bij doet....
Maar dat plaatje stond begin van de middag al in de topicreeks, dus dat iemand dat tegen half 7 's avonds nog een keer twittert maakt het geen nieuw nieuws.
in een plaatje staat geen datum- weet iedereen

NWS / V&D in problemen #11 Betalingen Uitgesteld
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  woensdag 23 december 2015 @ 21:57:45 #301
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158480250
Wel meer panden hebben mooie ramen
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')