abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 19 december 2015 @ 21:25:21 #51
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158364827
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2015 21:17 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Pulled pork ! Ja ! Goeie !
Ja bedankt he, nu zin in :(
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158365407
Ik maak voor kerst de amuses en zoek wat inspiratie.. kerstdiner voor 10 man waarvan 3 kinderen, denk niet dat er daar veel ruimte is om het gasstel te gebruiken.

Wil er een stuk of 4 maken, dacht aan doperwten- of truffelaardappelsoep, rosbief op een lepeltje met truffelmayonaise.. maar verder?! Misschien een soort garnalencocktail, maar dan niet zo standaard?!.

Heeft iemand hier wat inspiratie? |:(
  zaterdag 19 december 2015 @ 21:40:37 #53
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158365512
Ik vind de oersaaie toast met koudgerookte zalm, lepeltje crčme fraiche en (IKEA nep-)kaviaar erop altijd heerlijk en er mooi uit zien. Maar zijn genoeg mensen die dat afgezaagd vinden.
Hier vinden de kinderen het altijd heerlijk en de volwassenen ook :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158365810
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 december 2015 19:51 schreef Scorpie het volgende:
Wij gaan een 'winter bbq' doen en ben vooral op zoek naar recepten hiervoor. Ik zat te denken aan een culinaire burger, maar misschien heeft iemand hier nog tips?
Goed bevleesde babyback ribs :9~
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158366179
Tweede kerstdag is bij ons met de schoonfamilie. Denk dit jaar iets Spaans en niet al te ingewikkeld te maken. Zelfgemaakte tortilla, aioli, olijfjes, manchego en droge worst bij het borrelen vooraf. Main wordt kip, chorizo en aardappels uit de oven (Nigella gerecht). Salade uiteraard, maar ik moet nog een vis- of schaaldieren gerecht bedenken voor de niet vleeseters. Geen gamba's want die krijgen we eerste kerstdag al bij mijn familie. Misschien iets met inktvis ofzo....dunno yet -O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2015 21:59:45 ]
pi_158369734
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 december 2015 19:51 schreef Scorpie het volgende:
Wij gaan een 'winter bbq' doen en ben vooral op zoek naar recepten hiervoor. Ik zat te denken aan een culinaire burger, maar misschien heeft iemand hier nog tips?
Zoals al gezegd, ribs en pulled pork. Verder nog:
- Buikspek! (kan ook in de oven - tip voor anderen ribs en pulled pork overigens ook ;) )
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
- MOINK balls


quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2015 21:38 schreef sibella2 het volgende:
Heeft iemand hier wat inspiratie?
- Glaasje gazpacho
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
- Zalmbonbons met artisjokmousse


- Gerookte zalmmouse in komkommervorm
pi_158374362
Gister een hele discussie met mijn zus over hoeveel gram vlees per couvert je moet nemen.

80 gram voor mannen volgens WHO maar dat is echt veel en veel te weinig zeker voor een grote kerel.

Wat houden jullie voor kerels als richtlijn?

En voor petit vrouwen?

Ik zelf heb zoiets van 200 gram vlees per kerel en 150 gram per dame.
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  zondag 20 december 2015 @ 10:01:08 #58
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158374390
Ongeveer 2,5 ons pp. Beter teveel dan te weinig. En wat over is bak ik ook op en eet ik de volgende dag lekker op ofzo :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158374464
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 10:01 schreef Molo het volgende:
Ongeveer 2,5 ons pp. Beter teveel dan te weinig. En wat over is bak ik ook op en eet ik de volgende dag lekker op ofzo :)
Ja ik heb ook zoiets van beter wat overhouden dan dat je te weinig hebt.
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_158374527
Plus het is kerst. Als je na afloop van het diner geen "Fuck, ik zet echt propvol, even mijn riem wat gaatjes wijder maken." gevoel hebt, heb je geen kerstdiner gehad.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158374536
Beetje afhankelijk van hoeveel gangen je doet natuurlijk. Ik heb volgens mij veel te veel. :') En ik maak overigens geen onderscheid in mannen en vrouwen.

Ik heb 125 gram tartaar
100 gram eend
200 gram picanha

En dan nog wild uit het kroketje, maar dat is niet zoveel en de rest van de kroketjes gaan gewoon de vriezer in.
pi_158374869
Iemand wel eens de appelsneeuw uit de op gemaakt? Ik zie in het recept appelsaus staan, is dat gewoon in de winkel te krijgen? Of moet je dat zelf maken? Alvast bedankt!
  zondag 20 december 2015 @ 10:51:10 #63
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158374892
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 10:13 schreef habitue het volgende:
Plus het is kerst. Als je na afloop van het diner geen "Fuck, ik zet echt propvol, even mijn riem wat gaatjes wijder maken." gevoel hebt, heb je geen kerstdiner gehad.
Nee man, het is juist lekker als je voldaan bent, maar níet zo'n uit elkaar klap gevoel hebt :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 20 december 2015 @ 11:05:15 #64
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158375046
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 10:13 schreef habitue het volgende:
Plus het is kerst. Als je na afloop van het diner geen "Fuck, ik zet echt propvol, even mijn riem wat gaatjes wijder maken." gevoel hebt, heb je geen kerstdiner gehad.
I hear you, maar ik kan dan nooit zo goed slapen. Dus ik probeer het dit jaar wat rustiger aan te doen. Maar dat gezegd hebbende, weet ik dat dat eigenlijk al kansloos is. :P
pi_158376025
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 10:51 schreef Molo het volgende:

[..]

Nee man, het is juist lekker als je voldaan bent, maar níet zo'n uit elkaar klap gevoel hebt :P
Uiteraard, maar dat lukt me met kerst nooit.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158376967
Ik ben er ook uit.... mr.Duck heeft de kaneelcharlotte afgekeurd. Hij wil even geen kaneel. Iets te veel gebruikt de laatste tijd 😀😊

Voorgerecht
Salade met eendenborst en gekarameliseerde peer en hazelnoot/hazelnotenolie ipv de walnoot uit het recept (allergiedingetje)
http://www.24kitchen.nl/r(...)karamelliseerde-peer

Hoofdgerecht
Lamsrack van de bbq
Gevulde bietjes uit de oven en krieltjes in een jasje (zie deze pagina voor de recepten http://www.libelle.nl/food/kerstrecepten-van-yvette-van-boven)

Toe
Ijstaart van http://www.clevers.nl niet zelfgemaakt, maar wel heel lekker
pi_158377669
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 12:54 schreef MrsDuck het volgende:
Ik ben er ook uit.... mr.Duck heeft de kaneelcharlotte afgekeurd. Hij wil even geen kaneel. Iets te veel gebruikt de laatste tijd 😀😊

Voorgerecht
Salade met eendenborst en gekarameliseerde peer en hazelnoot/hazelnotenolie ipv de walnoot uit het recept (allergiedingetje)
http://www.24kitchen.nl/r(...)karamelliseerde-peer

Hoofdgerecht
Lamsrack van de bbq
Gevulde bietjes uit de oven en krieltjes in een jasje (zie deze pagina voor de recepten http://www.libelle.nl/food/kerstrecepten-van-yvette-van-boven)

Toe
Ijstaart van http://www.clevers.nl niet zelfgemaakt, maar wel heel lekker
Clevers :D
pi_158378882
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 10:48 schreef pep88 het volgende:
Iemand wel eens de appelsneeuw uit de op gemaakt? Ik zie in het recept appelsaus staan, is dat gewoon in de winkel te krijgen? Of moet je dat zelf maken? Alvast bedankt!
Is gewoon appelmoes. Zelf maken is natuurlijk het lekkerst, maar goeie uit een potje werkt ook prima :Y

Ik heb het nu een paar keer gemaakt en ik vind het errrrg lekker. :9
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 20 december 2015 @ 15:07:10 #69
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158380125

Kerstbitterbal


Test geslaagd. Ballen waren lekker. Ik twijfel opeens of ik ze wel met kerst wil serveren... :D
pi_158380149
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 15:07 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kerstbitterbal


Test geslaagd. Ballen waren lekker. Ik twijfel opeens of ik ze wel met kerst wil serveren... :D
Te lekker voor kerst? ;)
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_158380161
Ik heb de peren-cranberry-chutney uit de Delicious op staan:

  zondag 20 december 2015 @ 15:14:20 #72
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158380301
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 15:08 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Te lekker voor kerst? ;)
Haha, nee, maar gewoon toch een beetje lompof zo. :)
pi_158380543
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 15:08 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Ik heb de peren-cranberry-chutney uit de Delicious op staan:

[ afbeelding ]
Heb je daar het recept van? Dit klinkt wel lekker bij de eend die ik wil gaan maken! O+
Ja doei.
  zondag 20 december 2015 @ 15:37:24 #74
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
  zondag 20 december 2015 @ 15:41:46 #75
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158380930
Dat zou bij mij een 'nailed it' worden waarbij hij keihard in mijn drankje plonst _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 20 december 2015 @ 15:45:44 #76
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_158381018
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 15:41 schreef Molo het volgende:
Dat zou bij mij een 'nailed it' worden waarbij hij keihard in mijn drankje plonst _O-
Zit zelfs een gat in het ontwerp zodat de chimney echt werkt :D _O_
pi_158381066
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 15:25 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Heb je daar het recept van? Dit klinkt wel lekker bij de eend die ik wil gaan maken! O+
Jep!

2 doyenne du comice-peren, geschild en in blokken
150 gram verse cranberries
2el fijngehakte verse gember
1grote rode ui, fijngesnipperd
90 gram lichtbruine basterdsuiker
75 ml appelazijn
2 el mosterdzaadjes
10 pimentkorrels, fijn gevijzeld
1tl gemalen kruidnagel
1tl zout

- Stop alles in een pan, breng aan de kook, vuur lager en dan 20 minuten koken. Regelmatig roeren.
  zondag 20 december 2015 @ 15:47:45 #78
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158381084
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 15:45 schreef Bienelientjee het volgende:

[..]

Zit zelfs een gat in het ontwerp zodat de chimney echt werkt :D _O_
Awesome! _O_
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158381137
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 15:47 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Jep!

2 doyenne du comice-peren, geschild en in blokken
150 gram verse cranberries
2el fijngehakte verse gember
1grote rode ui, fijngesnipperd
90 gram lichtbruine basterdsuiker
75 ml appelazijn
2 el mosterdzaadjes
10 pimentkorrels, fijn gevijzeld
1tl gemalen kruidnagel
1tl zout

- Stop alles in een pan, breng aan de kook, vuur lager en dan 20 minuten koken. Regelmatig roeren.
Dank dank dank! :D
Ja doei.
pi_158381168
Karma is a fucking bitch.
pi_158381401
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 15:08 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Ik heb de peren-cranberry-chutney uit de Delicious op staan:

[ afbeelding ]
Lijkt me lekker, waar ga je dat bij serveren?
pi_158382745
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 15:56 schreef DeProf het volgende:

[..]

Lijkt me lekker, waar ga je dat bij serveren?
Bij langzaam gegaard varkensvlees!
pi_158382855
Vooralsnog hier:

Voor:

tomaat/pompoen/paprikasoepje geserveerd met een soort van toast reepjes met zongedroogdetomatenpesto

Hoofd:

Hele eend uit de oven met roasted potatoes, groenten uit de oven (bloemkool, boontjes, wortel, etc.) en die peren/cranberrie chutney (kipfilet back-up voor de kinderen)

Na:
Bananen/chocolade/pecan trifle

Niet al te uitgebreid, maar heb gewoon écht geen tijd.

Op vrijdagavond gaan we waarschijnlijk gourmetten. Ga daar zelf wat dingen voor maken, niet teveel vlees, wat groenten. Vooral practisch, en wel gezellig, want familie komt over vanuit NL met twee kindjes.

En op tweede kerstdag lekker iets van tortilla's eten en dan zelf beleggen enzo! :)

Niet mijn perfecte kerst met bijpassende wijnen en 8 gangen (dat vind ik zelf echt geweldig), maar dat komt volgend jaar of het jaar erop wel weer! :)
Ja doei.
  zondag 20 december 2015 @ 16:49:39 #84
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_158383215
Voor degenen die de spiced cranberries maken: ik schreef eerder al dat ik wilde proberen om de siroop tot likeur te verwerken. Ik heb zojuist een proef-glaasje gemaakt en dat was een succes.

Ik maar de siroop altijd wat zwaarder met een cup minder water, en hij staat al bijna een week te trekken. Ik heb siroop en bruine rum 1:2 gemengd en het was heel smakelijk. Voor de definitieve batch mogen er nog wat citroenschillen heel even meetrekken, ik denk dat dat het af maakt.
pi_158389068
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 15:56 schreef DeProf het volgende:

[..]

Lijkt me lekker, waar ga je dat bij serveren?
Ik zoek nog iets voor bij een kaasplankje, heb al dadels en druiven voor erbij, maar misschien is zo'n chutney ook wel lekker! Iemand andere ideeën?
pi_158390807
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 20:19 schreef DeProf het volgende:

[..]

Ik zoek nog iets voor bij een kaasplankje, heb al dadels en druiven voor erbij, maar misschien is zo'n chutney ook wel lekker! Iemand andere ideeën?
Lekker brood of crackers, een stroop/chutney en een goed glaasje port.
pi_158391400
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 20:19 schreef DeProf het volgende:

[..]

Ik zoek nog iets voor bij een kaasplankje, heb al dadels en druiven voor erbij, maar misschien is zo'n chutney ook wel lekker! Iemand andere ideeën?
Walnoten
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_158391743
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 20:19 schreef DeProf het volgende:

[..]

Ik zoek nog iets voor bij een kaasplankje, heb al dadels en druiven voor erbij, maar misschien is zo'n chutney ook wel lekker! Iemand andere ideeën?
Dan zou ik een gekaramelliseerde uienchutney maken! http://www.thecakehunter.(...)fts-caramelised.html
  zondag 20 december 2015 @ 21:39:38 #89
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158391940
Ik vind heel ordinair gewoon wat appelstroop lekker bij kaas. :)
pi_158392979
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 14:26 schreef minilot het volgende:

[..]

Is gewoon appelmoes. Zelf maken is natuurlijk het lekkerst, maar goeie uit een potje werkt ook prima :Y

Ik heb het nu een paar keer gemaakt en ik vind het errrrg lekker. :9
Oh haha, dat had ik niet door. Ik ga het eens uitproberen, thnx!
pi_158394970
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 december 2015 21:58 schreef Tem het volgende:
Tweede kerstdag is bij ons met de schoonfamilie. Denk dit jaar iets Spaans en niet al te ingewikkeld te maken. Zelfgemaakte tortilla, aioli, olijfjes, manchego en droge worst bij het borrelen vooraf. Main wordt kip, chorizo en aardappels uit de oven (Nigella gerecht).
Hier ook tapas. Linkje naar nigella recept? Ben benieuwd.
Met een meidenkwartet
pi_158395226
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 21:39 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind heel ordinair gewoon wat appelstroop lekker bij kaas. :)
Bij oude kaas :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_158395613
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 20:19 schreef DeProf het volgende:

[..]

Ik zoek nog iets voor bij een kaasplankje, heb al dadels en druiven voor erbij, maar misschien is zo'n chutney ook wel lekker! Iemand andere ideeën?
uienchutney en vijgenbrood.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_158397038
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 22:50 schreef Cathmar het volgende:

[..]

Hier ook tapas. Linkje naar nigella recept? Ben benieuwd.
http://www.nigella.com/re(...)zo-and-potatoes-5160

Zelf doe ik er nog vaak wat hele tenen knoflook in. Maar je kan er nog van alles in doen wat je lekker vindt.
  zondag 20 december 2015 @ 23:50:23 #95
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_158397403
quote:
0s.gif Op zondag 20 december 2015 16:49 schreef Gaoxing het volgende:
Voor degenen die de spiced cranberries maken: ik schreef eerder al dat ik wilde proberen om de siroop tot likeur te verwerken. Ik heb zojuist een proef-glaasje gemaakt en dat was een succes.

Ik maar de siroop altijd wat zwaarder met een cup minder water, en hij staat al bijna een week te trekken. Ik heb siroop en bruine rum 1:2 gemengd en het was heel smakelijk. Voor de definitieve batch mogen er nog wat citroenschillen heel even meetrekken, ik denk dat dat het af maakt.
De siroop heb je dan niet meer verder ingekookt ofzo? Want ik heb toevallig de cranberries gemaakt dit weekend en heb de siroop nog staan, okk om te kijken of ik er nog iets mee kan..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  maandag 21 december 2015 @ 10:33:33 #96
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_158403544
quote:
1s.gif Op zondag 20 december 2015 23:50 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

De siroop heb je dan niet meer verder ingekookt ofzo? Want ik heb toevallig de cranberries gemaakt dit weekend en heb de siroop nog staan, okk om te kijken of ik er nog iets mee kan..
Nou, zoals ik schreef maak ik de siroop altijd al zwaarder. Ik maak 'm ook bijna een week eerder en laat hem dan een tijd trekken voor ik hem aan de kook breng en de eerste batch cranberries erin doe. Die eten mijn kinderen dan binnen anderhalve dag op :P dus dan doe ik nog een keer hetzelfde: siroop opwarmen en cranberries erin. Als je je helemaal aan het recept hebt gehouden, zou ik 'm dus ķf inkoken, ķf minder drank gebruiken. Of gewoon uitproberen en kijken wat lekker is; misschien heb je wel een andere smaak ;) .
pi_158404665
Eindelijk, ja nu pas :') , toetje voor kerst bij schoonouders uitgeprobeerd.

Dit ijs wordt het: http://ladyandpups.com/20(...)poached-pear-gelato/

In de pan: peer, moscato-wijn, suiker, vanille, kaneel, honing, steranijs en kruidnagel:


Na een poos inkoken gepureerd met slagroom en extra wijn, in de ijsmachine en daarna nog even in de vriezer en klaar (ijslepel was vanmorgen onvindbaar, daarom wat slordig opgeschept. Opmaak met kerst wordt natuurlijk sowieso wat chiquer. :))


Koekjes (hazelnootflorentines met pure chocolade) naar dit recept:
http://cali-zona.com/2014(...)-florentine-cookies/

Het ijs is enorrrrrrrrrm lekker! :9 Gelukkig maar, want geen tijd meer om nog een ander recept te vinden en uit te proberen. :) Alleen wat koekjes betreft ben ik er nog niet zo uit. Ik wil wel graag iets met hazelnoot en pure chocolade, maar deze florentines vind ik een beetje meh..
Iemand een goed recept of idee voor knapperige koekjes met hazelnoot en chocolade? :)

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-12-2015 12:57:14 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_158405519
Ik heb een vraag over de opmaak van mijn dessert. Ik maak een carameltaart met een bolletje chocolade ijs en witte chocolade saus erbij. Nu moet ik die witte chocoladesaus au bain marie smelten met slagroom erbij. Dus wordt dat wel een vrij dunne saus.

Maar om het mooi op te maken gebruik ik wel vaak deze fles:


Zou dit hierin ook werken of is de saus daarvoor te dik? iemand hier een idee van?
pi_158407522
Ohh die stroopwafelhuisjes zijn tof! Maar ik vrees ik ook voor een nailed it hier :')

Heerlijke dingen zie ik allemaal voorbij komen. Wij zijn er ook eindelijk uit wat het gaat worden voor het kerstdiner. Het had wat voeten in de aarde met alle kieskeurige eters en een man die wil meedenken over het kerstmenu ;) Het is niet wat ik van te voren had bedacht, maar ā la..

We beginnen met een minihamburger die mijn man gaat maken. Geen idee verder hoe of wat hij ermee gaat doen (het is zijn gerecht). Gisteren stond hij in ieder geval vloekend en tierend minihamburgerbroodjes te maken :+ Ook een gevalletje nailed it! Ze leken op vliegende schotels, maar waren wel lekker. Hij was echter zo teleurgesteld dat hij nu maar mini-afbakbroodjes heeft gehaald en zich gaat storten op een heerlijke vulling haha.

Daarna volgt een tomatensoepje. Hoofdgerecht wordt ossenhaas met een stroganoffsaus, gebakken gnocchi en als groenten doperwtjes met sjalotten gestoofd in bouillon. Niks bijzonders dus, maar wel lekker. Als toetje ga ik ook voor de pannacotta. Ik kwam een recept tegen voor een pannacotta met amaretto en een koffiesiroop. Even kijken of ik dat vandaag nog kan uittesten, want ik wil de amaretto vervangen door amarettosiroop i.v.m. 4 van de 6 eters die om diverse redenen geen alcohol nuttigen.

Tweede kerstdag zijn we met zijn drieën en wordt het gewoon een dag in tokkiekloffie met foute films en toastjes met kaas vermoed ik :D
  maandag 21 december 2015 @ 16:29:03 #100
409579 LuDann
All the way
pi_158412705
Ik ga als voorgerecht hete knoflookgamba's met zelfgemaakte kruidenboter en stokbrood maken. Als hoofdgerecht eendenborstfilet met sjalottenjus. Daar maakt ik dan aardappel-knolselderij puree bij.

Eigenlijk wil ik dan een groente gerecht met sojoboontjes erbij, maar ik kan daar niet echt een leuk recept voor vinden. Iemand tips?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')