Goed bevleesde babyback ribsquote:Op zaterdag 19 december 2015 19:51 schreef Scorpie het volgende:
Wij gaan een 'winter bbq' doen en ben vooral op zoek naar recepten hiervoor. Ik zat te denken aan een culinaire burger, maar misschien heeft iemand hier nog tips?
Zoals al gezegd, ribs en pulled pork. Verder nog:quote:Op zaterdag 19 december 2015 19:51 schreef Scorpie het volgende:
Wij gaan een 'winter bbq' doen en ben vooral op zoek naar recepten hiervoor. Ik zat te denken aan een culinaire burger, maar misschien heeft iemand hier nog tips?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.- MOINK balls- Glaasje gazpachoquote:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.- Zalmbonbons met artisjokmousse
- Gerookte zalmmouse in komkommervorm![]()
Ja ik heb ook zoiets van beter wat overhouden dan dat je te weinig hebt.quote:Op zondag 20 december 2015 10:01 schreef Molo het volgende:
Ongeveer 2,5 ons pp. Beter teveel dan te weinig. En wat over is bak ik ook op en eet ik de volgende dag lekker op ofzo
Nee man, het is juist lekker als je voldaan bent, maar níet zo'n uit elkaar klap gevoel hebtquote:Op zondag 20 december 2015 10:13 schreef habitue het volgende:
Plus het is kerst. Als je na afloop van het diner geen "Fuck, ik zet echt propvol, even mijn riem wat gaatjes wijder maken." gevoel hebt, heb je geen kerstdiner gehad.
I hear you, maar ik kan dan nooit zo goed slapen. Dus ik probeer het dit jaar wat rustiger aan te doen. Maar dat gezegd hebbende, weet ik dat dat eigenlijk al kansloos is.quote:Op zondag 20 december 2015 10:13 schreef habitue het volgende:
Plus het is kerst. Als je na afloop van het diner geen "Fuck, ik zet echt propvol, even mijn riem wat gaatjes wijder maken." gevoel hebt, heb je geen kerstdiner gehad.
Uiteraard, maar dat lukt me met kerst nooit.quote:Op zondag 20 december 2015 10:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Nee man, het is juist lekker als je voldaan bent, maar níet zo'n uit elkaar klap gevoel hebt
Cleversquote:Op zondag 20 december 2015 12:54 schreef MrsDuck het volgende:
Ik ben er ook uit.... mr.Duck heeft de kaneelcharlotte afgekeurd. Hij wil even geen kaneel. Iets te veel gebruikt de laatste tijd 😀😊
Voorgerecht
Salade met eendenborst en gekarameliseerde peer en hazelnoot/hazelnotenolie ipv de walnoot uit het recept (allergiedingetje)
http://www.24kitchen.nl/r(...)karamelliseerde-peer
Hoofdgerecht
Lamsrack van de bbq
Gevulde bietjes uit de oven en krieltjes in een jasje (zie deze pagina voor de recepten http://www.libelle.nl/food/kerstrecepten-van-yvette-van-boven)
Toe
Ijstaart van http://www.clevers.nl niet zelfgemaakt, maar wel heel lekker
Is gewoon appelmoes. Zelf maken is natuurlijk het lekkerst, maar goeie uit een potje werkt ook primaquote:Op zondag 20 december 2015 10:48 schreef pep88 het volgende:
Iemand wel eens de appelsneeuw uit de op gemaakt? Ik zie in het recept appelsaus staan, is dat gewoon in de winkel te krijgen? Of moet je dat zelf maken? Alvast bedankt!
Te lekker voor kerst?quote:Op zondag 20 december 2015 15:07 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kerstbitterbal
Test geslaagd. Ballen waren lekker. Ik twijfel opeens of ik ze wel met kerst wil serveren...
Heb je daar het recept van? Dit klinkt wel lekker bij de eend die ik wil gaan maken!quote:Op zondag 20 december 2015 15:08 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Ik heb de peren-cranberry-chutney uit de Delicious op staan:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |