In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.quote:Op maandag 14 september 2015 19:15 schreef Skeletor. het volgende:
Ooooh ja, straks staat er nog knäckebröd op het menu, maar ik kan niet kiezen met welke kaas. De lekkere geitenbrie of de lekkere Hongaarse schapenkaas! First-world problems .
Plus nog een heerlijke Abate-peer en een Elstar van de nieuwe oogst.
Serieus niet? Ik vond ze heerlijk. Voorwaarde voor peren voor mij is wel dat ze loeihard zijn.quote:Op dinsdag 15 september 2015 13:47 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.
Hmmmmm!quote:Op dinsdag 15 september 2015 21:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
Laat ik hier ook weer eens gaan meeposten.
Ik at vandaag pulled pork tacos. Ik had diverse bakjes garnering op tafel gezet: jalapenos, ananas, rode kool, roomkaas, geraspte belegen kaas, cherrytomaatjes, koriander, avocado, creme fraiche.
De tomaat en creme fraiche laat ik de volgende keer weg.
Dat ziet er goed,simpel en lekker uit.quote:Op dinsdag 15 september 2015 20:37 schreef RobinOok het volgende:
Vandaag weer "thuis" (in ons vakantiehuisje) gegeten: agneau roti sans os met haricot verts (ook in Frankrijk gewoon uit Kenia) met een "sausje" van de gerookte worst die bij thuiskomst oneetbaar hard bleek en ik dus maar in een warme vinaigrette heb verwerkt. En oven frietjes om Pietverdriet te pesten.
Zo, da's een flinke unitquote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, we zijn gewoon op een waaierig waddeneiland.quote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, victoriabaarsfilet verkopen ze gewoon bij de Jumbo hoorquote:Op woensdag 16 september 2015 14:52 schreef RobinOok het volgende:
Ahum. Op de wadden zijn en dan victoriabaars eten? Haha, het moet niet gekker worden!
Vergis je je niet misschien? Is het gewoon een zeebaars of zo?
Pollepel en alles, Wauke.quote:Op woensdag 16 september 2015 18:27 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik heb enorm veel zin in een lekkere sappige hamburger van Irish Angus op een Itaiaanse bol met gebakken uien en veel sauce Andalouse. En laat ik dat net allemaal in huis hebben, manlief niet thuis, ik ga mezelf verwennen!
Waar was dat bovenstaand carpaccio gerecht en opvolgend vleesgerecht met champignonroomsaus? gerecht.quote:
Het was een steak van 300 gram met pepersausquote:Op woensdag 16 september 2015 23:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Waar was dat bovenstaand carpaccio gerecht en opvolgend vleesgerecht met champignonroomsaus? gerecht.
Ik:
Vanmiddag de Vietnamees maar even opgezocht voor de lunch en een voor mij eerder genomen noodlebowl met rundvlees en eigen meegenomen pepers genuttigd. Later thuis als avondhap een eigen winterkostje bereidt.
NielZ maakt goed eten! De beste man zelf is alleen wel een zak.quote:Op woensdag 16 september 2015 23:43 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Het was een steak van 300 gram met pepersaus
En het was bij NielZ
Zalig. Ik benijd je Piet!quote:Op donderdag 17 september 2015 16:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond hebben we Krustenbraten, ofwel, varkensbraadstuk met knapperzwoerd.
OMGquote:Op donderdag 17 september 2015 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb hem net op, hij was een 9, bijna perfect. De zwoerd was als popcorn gepopt, krokant schuim, vlees prachtig roze. Had er een mosterdsaus bij met wat mierikswortel, bloemige aardappels en peentjes. Zo mooi kan een eenvoudig doch voedzaam maal zijn.
Dank je.quote:Op donderdag 17 september 2015 19:50 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
OMG
Who needs uberhaupt porno?
Dit IS porno!
Ik zit net te denken aan de cash and fresh toen ik jouw post las Bestaat die toko nog?quote:Op donderdag 17 september 2015 18:45 schreef banaantjeEE het volgende:
Vol-au-vent burgers, bloemkool, aardappelen en een Hollandaisesaus
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!quote:Op donderdag 17 september 2015 20:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik zit net te denken aan de cash and fresh toen ik jouw post las Bestaat die toko nog?
noemt ditquote:Op donderdag 17 september 2015 21:08 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!
Maar nee heeft er niets mee te maken. Had gewoon zin in bloemkool
Wat is een toko?
Oei sorry. Heet dit.quote:
Cash and fresh had vroeger altijd heerlijk vlees voor een supermarkt. Zag later dat ze overgenomen zijn?quote:Op donderdag 17 september 2015 21:08 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!
Maar nee heeft er niets mee te maken. Had gewoon zin in bloemkool
Wat is een toko?
Ik heb het over een box dat je wekelijks kan kopen voor 35 EUR. In die box vind je dan voeding voor iedere dag. Gebalanceerd en uitgerekend op wat het menselijk lichaam nodig heeft.quote:Op donderdag 17 september 2015 21:16 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Cash and fresh had vroeger altijd heerlijk vlees voor een supermarkt. Zag later dat ze overgenomen zijn?
Ja, en ik had het over een supermarkt Maakt niet uit verder... Nu weer OTquote:Op donderdag 17 september 2015 21:22 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Ik heb het over een box dat je wekelijks kan kopen voor 35 EUR. In die box vind je dan voeding voor iedere dag. Gebalanceerd en uitgerekend op wat het menselijk lichaam nodig heeft.
Blikje openen en uit laten lekkenquote:Op donderdag 17 september 2015 20:34 schreef N.icka het volgende:
Ik heb 10 blikjes tonijn op oliebasis gekregen.. Wtf moet ik daar nu voor lekkers mee maken ?
Tonijn in combi met kalfsvlees ??? Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben . Dat ga ik zaterdag proberenquote:Op donderdag 17 september 2015 21:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikje openen en uit laten lekken
Met mayo en een staafmixer tot een saus maken
Kalfvlees als rosbief braden en af laten koelen, heel dunne plakjes van snijden
Spiegel saus op een bord en daar de plakjes op leggen, decoreren met kappertjes
Vitello Tonato heet hetquote:Op donderdag 17 september 2015 22:17 schreef N.icka het volgende:
[..]
Tonijn in combi met kalfsvlees ??? Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben . Dat ga ik zaterdag proberen
quote:Op vrijdag 18 september 2015 13:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Een huge en heerlijke friszure, sappige Elstar nieuwe oogst. Daar kan geen snoepgoed tegenop!
Net mijn "lekker duurzaam"postcode loterij 12.5 euro binnen gekregen dus vanavond maar een verantwoorde maaltijd
Elstar familie van me heeft een elstar boerderij, zelf vers van de boom plukkenquote:Op vrijdag 18 september 2015 13:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Een huge en heerlijke friszure, sappige Elstar nieuwe oogst. Daar kan geen snoepgoed tegenop!
Net mijn "lekker duurzaam"postcode loterij 12.5 euro binnen gekregen dus vanavond maar een verantwoorde maaltijd
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |