In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.quote:Op maandag 14 september 2015 19:15 schreef Skeletor. het volgende:
Ooooh ja, straks staat er nog knäckebröd op het menu, maar ik kan niet kiezen met welke kaas. De lekkere geitenbrie of de lekkere Hongaarse schapenkaas! First-world problems .
Plus nog een heerlijke Abate-peer en een Elstar van de nieuwe oogst.
Serieus niet? Ik vond ze heerlijk. Voorwaarde voor peren voor mij is wel dat ze loeihard zijn.quote:Op dinsdag 15 september 2015 13:47 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.
Hmmmmm!quote:Op dinsdag 15 september 2015 21:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
Laat ik hier ook weer eens gaan meeposten.
Ik at vandaag pulled pork tacos. Ik had diverse bakjes garnering op tafel gezet: jalapenos, ananas, rode kool, roomkaas, geraspte belegen kaas, cherrytomaatjes, koriander, avocado, creme fraiche.
De tomaat en creme fraiche laat ik de volgende keer weg.
Dat ziet er goed,simpel en lekker uit.quote:Op dinsdag 15 september 2015 20:37 schreef RobinOok het volgende:
Vandaag weer "thuis" (in ons vakantiehuisje) gegeten: agneau roti sans os met haricot verts (ook in Frankrijk gewoon uit Kenia) met een "sausje" van de gerookte worst die bij thuiskomst oneetbaar hard bleek en ik dus maar in een warme vinaigrette heb verwerkt. En oven frietjes om Pietverdriet te pesten.
Zo, da's een flinke unitquote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, we zijn gewoon op een waaierig waddeneiland.quote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, victoriabaarsfilet verkopen ze gewoon bij de Jumbo hoorquote:Op woensdag 16 september 2015 14:52 schreef RobinOok het volgende:
Ahum. Op de wadden zijn en dan victoriabaars eten? Haha, het moet niet gekker worden!
Vergis je je niet misschien? Is het gewoon een zeebaars of zo?
Pollepel en alles, Wauke.quote:Op woensdag 16 september 2015 18:27 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik heb enorm veel zin in een lekkere sappige hamburger van Irish Angus op een Itaiaanse bol met gebakken uien en veel sauce Andalouse. En laat ik dat net allemaal in huis hebben, manlief niet thuis, ik ga mezelf verwennen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |