Ik heb nog geen ervaring met echte verse sushi - enkel de 'vreetschuur' variant. Ik nijg toch meer naar de Franse en Italiaanse keuken..quote:Op donderdag 2 april 2015 10:44 schreef DS4 het volgende:
[..]
Onbeperkt sushi is helaas vaak niet echt heel erg lekker. Prima als alternatief voor de mac, maar echt lekker sushi... helaas erg lastig te vinden.
Zaowang in Antwerpen ga ik graag naartoe. Met twee personen de boot nemen, dan heb je voldoende voor de prijs van zo'n onbeperkt tent en iets veel beters.
Dat gezegd hebbende: ik ga ook wel eens onbeperkt sushi eten.
Keuze, dat moeten we niet willen met zijn allen.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:47 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Wat is nou precies het probleem.
Er zijn tentjes waar je voor minder dan 30 euro kunt eten en drinken. Bij andere restaurants betaal jje 13,50 euro voor een carpaccio vooraf.
Prima toch?
Soep noem ik niet echt een voorgerecht.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:45 schreef Richestorags het volgende:
[..]
Het feit dat mensen het kennelijk niet overdreven vinden geeft aan hoe ver heen Nederland al is qua prijzen. En nogmaals, zelfs in veel duurdere restaurants is er hooguit één voorgerecht 15 euro ofzo en de rest een tientje of minder tot veel minder (soepen).
Franskiljons.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:49 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Soep noem ik niet echt een voorgerecht.
Daarnaast hangt het er maar net vanaf wat jij onder "duurdere restaurants" schaart.
Dit vind ik bijvoorbeeld een vrij prijzig restaurant (pdf) met voorgerechten van 28 - 83 euro.
Soep vind ik meer soep dan voorgerecht. Daar versta ik iets anders onder. Staat ook doorgaans onder een ander kopje.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:45 schreef Richestorags het volgende:
Het feit dat mensen het kennelijk niet overdreven vinden geeft aan hoe ver heen Nederland al is qua prijsacceptatie. En nogmaals, zelfs in veel duurdere restaurants is er hooguit één voorgerecht 15 euro ofzo en de rest een tientje of minder tot veel minder (soepen).
Nou jij nog.quote:
Deze dan:quote:
Inderdaad Prima toch, maar volgens mij als dit in het nieuws komt, teminste het staat hier dus ik ga ervan uit dan.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:47 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Wat is nou precies het probleem.
Er zijn tentjes waar je voor minder dan 30 euro kunt eten en drinken. Bij andere restaurants betaal jje 13,50 euro voor een carpaccio vooraf.
Prima toch?
Oh ja! Alleen mensen die met hun handen werken, werken hard natuurlijk. Maar die zijn wel om 16.30 thuis en in het weekend ook gewoon vrij. Vreselijk, wat moeten die hard werken. Echt medelijden mee.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:47 schreef john2406 het volgende:
[..]
Omschrijf je werk eens zou ik zeggen, dan beoordeel ik of ik het hard werken vind. LOl.
Of is je werk met een bouwvakker of een wegenbouwer te vergelijken?
Probeer het eens als je in Antwerpen bent zou ik zeggen. Wel reserveren, Zaowang zit eigenlijk altijd vol.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:48 schreef AgLarrr het volgende:
Ik heb nog geen ervaring met echte verse sushi - enkel de 'vreetschuur' variant. Ik nijg toch meer naar de Franse en Italiaanse keuken..
Dit dus.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Oh ja! Alleen mensen die met hun handen werken, werken hard natuurlijk. Maar die zijn wel om 16.30 thuis en in het weekend ook gewoon vrij. Vreselijk, wat moeten die hard werken. Echt medelijden mee.
Ik laat me wel een keer uitnodigen.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:51 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Deze dan:
http://www.vinkeles.com/?rid=1&sid=3&itm=10
140 euro voor het voorgerecht van 30 gram Chinese kaviaar.
Eerlijk werk noemt men dat.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Oh ja! Alleen mensen die met hun handen werken, werken hard natuurlijk. Maar die zijn wel om 16.30 thuis en in het weekend ook gewoon vrij. Vreselijk, wat moeten die hard werken. Echt medelijden mee.
Ook nog die hele bouwvak zien door te komen, het lijkt wel slavernij.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Oh ja! Alleen mensen die met hun handen werken, werken hard natuurlijk. Maar die zijn wel om 16.30 thuis en in het weekend ook gewoon vrij. Vreselijk, wat moeten die hard werken. Echt medelijden mee.
Journalisten die internetstukjes schrijven verdoen hun halve werkdag met een internetforum. Wat is je puntquote:Op donderdag 2 april 2015 10:52 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Dit dus.
Bouwvakkers klokken uit om 16 uur. Anderen hebben die luxe niet. Die zijn bovendien ook iets meer begaan met hun werk.
Hard aanpakken die lui, inderdaad.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:54 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Journalisten die internetstukjes schrijven verdoen hun halve werkdag met een internetforum. Wat is je punt
Jij hebt dus rugdekking nodig?quote:Op donderdag 2 april 2015 10:52 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Dit dus.
Bouwvakkers klokken uit om 16 uur. Anderen hebben die luxe niet. Die zijn bovendien ook iets meer begaan met hun werk.
Vanzelfsprekend.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:54 schreef Reya het volgende:
Kaviaar is overigens voor omhooggevallen Russische proletariërs, maar dat terzijde.
Gemiddeld 1x per maand.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:55 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Hoi! Ga je ook wel eens uit eten, Tem?
Waarom ga jij niet bij een bank werken, john?quote:Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef john2406 het volgende:
[..]
Jij hebt dus rugdekking nodig?
Laat me raden jij zwaaid ook met een pen of potlood in de lucht en denkt dan ook nog heel veel gedaan te hebben voor de maatschappij?
Natuurlijk die mensen zijn ook nodig, maar draai eens in de bouw mee zou ik zeggen.
Of in een fabriek dan zul je wel anders denken lijkt me zo.
Ik heb het dan ook niet over mezelf. Ik ben een overbetaalde, luie anus.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:54 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Journalisten die internetstukjes schrijven verdoen hun halve werkdag met een internetforum. Wat is je punt
Ik kan me zoiets niet heugen. Wellicht wel voorgerechten gehad die afzonderlijk twintig waren, maar binnen een menu.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Vanzelfsprekend.
Maar toch, ik moet toegeven wel eens >20 euro te hebben uitgegeven voor een voorgerecht.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |