Wauw jongens, wat tof!!quote:Op maandag 8 december 2014 16:29 schreef Isegrim het volgende:
Het kleine restaurantje dat interesse toonde, wil sowieso ons brood gaan nemen. Ze zijn maar twee dagen per week open, maar dat zijn de vrijdag en de zaterdag en dat is echt perfect want LHO werkt vanaf januari niet meer op vrijdag. Ze gaan naar verwachting drie tot vier broden per avond afnemen. En het mooiste: ze hebben nu Brood van Menno maar willen ons brood daarvoor in de plaats nemen! Overigens mede omdat wij klein en lokaal zijn en daarom bij hun concept passen, maar tóch!!!
Die mevrouw van vorige week heeft gewoon netjes betaald.
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?quote:Op maandag 22 december 2014 15:22 schreef Isegrim het volgende:
Afgelopen weekend heeft er iemand bij ons besteld die kort geleden de opleiding boulanger-patissier heeft afgerond en die nu bij een bekend hotel-restaurant als chef patisserie werkt. Ik vond het heel eng. Gelukkig waren zijn broden erg mooi gelukt. Nog geen feedback gekregen.
Of omdat hij op zoek is naar brood voor de toko waar hij werkt? Geen idee.quote:Op maandag 22 december 2014 15:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?
ik ging er van uit dat je met opleiding boulanger-patissier in staat moet zijn om zelf te bakken. Maar nog een vaste afnemer zou natuurlijk heel leuk voor jullie zijnquote:Op maandag 22 december 2014 15:36 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Of omdat hij op zoek is naar brood voor de toko waar hij werkt? Geen idee.
Dit zou een iets te grote afnemer zijn denk ik.quote:Op maandag 22 december 2014 15:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
ik ging er van uit dat je met opleiding boulanger-patissier in staat moet zijn om zelf te bakken. Maar nog een vaste afnemer zou natuurlijk heel leuk voor jullie zijn
Omdat hij geen tijd heeft en het brood en de patisserie allemaal zelf te doen?quote:Op maandag 22 december 2014 15:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?
Vertel hem dat je hem graag gaat beleveren op het moment dat jullie productiecapaciteit (die je aan het opbouwen bent) het toelaat hem te beleveren. Let daarbij op dat je niet afhankelijk bent daarmee van deze klant, want dan hang jequote:Op maandag 22 december 2014 16:15 schreef Isegrim het volgende:
Dat zou kunnen. Hij plaatste van de week een bericht dat hij bezig was met het doorvoeren van productveranderingen dus het kan best zijn dat hij wilde zien wat wij te bieden hebben. Maar de tent waar hij voor werkt is in dit stadium echt heel veel te groot voor ons.
Ik denk dat deze wel eens groter zou kunnen zijn dan wij überhaupt willen.quote:Op maandag 22 december 2014 16:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vertel hem dat je hem graag gaat beleveren op het moment dat jullie productiecapaciteit (die je aan het opbouwen bent) het toelaat hem te beleveren. Let daarbij op dat je niet afhankelijk bent daarmee van deze klant, want dan hang je
Rofco komt als het goed is volgende week.quote:Op maandag 22 december 2014 21:28 schreef komrad het volgende:
Hoe is het nu met de productiecapaciteit ? Rofco binnen en werkend ?
Wel erg leuk dat zo veel bedrijven interesse in jullie brood hebben
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzoquote:Op maandag 22 december 2014 21:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Rofco komt als het goed is volgende week.
We hadden afgelopen zaterdag negen bezorgklanten en Bio Bodega.
Qua hoeveelheid brood zou er nog wat bij kunnen, qua bezorging niet. We waren nu echt van 16:00-20:00 aan het bezorgen.
quote:Op maandag 22 december 2014 21:34 schreef Maraca het volgende:
[..]
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzo
Ja, doe een pilot in Dordrechtquote:Op maandag 22 december 2014 21:34 schreef Maraca het volgende:
[..]
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzo
nice, heb je nog extra voorzieningen nodig (krachtstroom, gas, afzuiging) of is het plug and bakequote:
Plug and bakequote:Op woensdag 24 december 2014 13:22 schreef komrad het volgende:
[..]
nice, heb je nog extra voorzieningen nodig (krachtstroom, gas, afzuiging) of is het plug and bake
hoeveel watt is de oven?quote:Op woensdag 24 december 2014 13:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Plug and bake
Zal alleen even een inschatting moeten maken van welke groep relatief onbelast is.
Dit gaat nog over ons huis hè. Die oven komt eerst thuis te staan.quote:Op woensdag 24 december 2014 17:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom heb je geen krachtstroom laten aanleggen? Dat ga je nodig hebben.
Ah, okay, krachtstroom voor grote kneeders?quote:Op woensdag 24 december 2014 17:14 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dit gaat nog over ons huis hè. Die oven komt eerst thuis te staan.
In het pand zit een driefasenaansluiting. Krachtstroom hoeft niet, Rofco zit op een gewone wcd. Elke Rofco gaat op een andere fase.
Kneder van 19kg komt er, hoeft ook geen krachtstroom. 1600W.quote:Op woensdag 24 december 2014 17:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ah, okay, krachtstroom voor grote kneeders?
Dat is wel de bedoeling ja. Eigenlijk hadden we het bestaande wandje willen behouden, maar dat bleek nog te weinig verband te hebben om fatsoenlijk als basis te kunnen dienen. QED.quote:Op dinsdag 30 december 2014 18:28 schreef Peter het volgende:
Kan me voorstellen dat ze er een wandje voor gezet hebben. Gaan jullie dat ook weer doen?
Ja. We stonden ook echt flink te shaken toen het was gebeurd. Haar been ziet bont en blauw en ze heeft wat schrammen, maar dat is het. Nog geen vijf minuten daarvoor deed ik de suggestie om het wandje los te maken en met touw gecontroleerd om te gaan trekken, maar het had er niet de schijn van dat het spontaan naar beneden zou komen zetten.quote:Op dinsdag 30 december 2014 18:31 schreef Guppyfriend het volgende:
Phoe, dat kan heel wat minder leuk aflopen
Hopelijk ligt jullie schouder-engeltje niet onder de muurquote:Op dinsdag 30 december 2014 18:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja. We stonden ook echt flink te shaken toen het was gebeurd. Haar been ziet bont en blauw en ze heeft wat schrammen, maar dat is het. Nog geen vijf minuten daarvoor deed ik de suggestie om het wandje los te maken en met touw gecontroleerd om te gaan trekken, maar het had er niet de schijn van dat het spontaan naar beneden zou komen zetten.
Haar schouder was wel het enige lichaamsdeel dat echt pijn deed, dus je weet het nooit.quote:Op dinsdag 30 december 2014 18:44 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Hopelijk ligt jullie schouder-engeltje niet onder de muur
Meestal proberen we het idd met het bieden van wat extra verdiensten. Is toch aftrekbaar.quote:Op dinsdag 30 december 2014 18:55 schreef komrad het volgende:
Ik zou de bezorgers eerst aardig aankijken en proberen om te kopen met lekker bakgoed
Nou, het pand is behoorlijk ongeïsoleerd, dus wellicht valt dat mee. Afwachten hoe dat gaat en anders iets van airco inderdaad.quote:Op dinsdag 30 december 2014 18:57 schreef komrad het volgende:
3,1 kW dat is wel een aardige stroomrekening als je er in de winkel straks een paar de hele dag aan hebt staan.
Moet je nog iets met koeling ivm warmteproductie of valt dat mee?
als ze zo'n steekwagen voor de trap hebben is het een kleine moeitequote:Op dinsdag 30 december 2014 18:56 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Meestal proberen we het idd met het bieden van wat extra verdiensten. Is toch aftrekbaar.
We gaan het zien. Het zou al heel veel schelen als ze het ding tot op de tweede zouden willen brengen. Dat stukje trap doen we dan zelf wel en dan staat hij in elk geval onder een overkapping.quote:Op dinsdag 30 december 2014 19:00 schreef komrad het volgende:
[..]
als ze zo'n steekwagen voor de trap hebben is het een kleine moeite
Moet nog geïnstalleerd worden, wat er zit is ouwe zooi.quote:Op dinsdag 30 december 2014 19:06 schreef komrad het volgende:
Zit trouwens even te rekenen: stel 3 ovens a 3,1 kW en een kneedmachine a 1,6 kW en dan nog diverse andere apparaten (evt airco!). Hebben jullie een passende elektrische installatie qua hoofdzekering en de capaciteit vd verschillende groepen.
Ja, en dus was het idee om een zijkant los te maken en 'm gecontroleerd om te halen. Maar dat punt hebben we zeg maar niet helemaal bereikt.quote:Op dinsdag 30 december 2014 19:12 schreef junkiexp het volgende:
@Ise, dat is ff schrikken, maar ik had al mijn twijfels toen je vorige week een golvende zee nadeed
Dat is inderdaad het plan. Gezien de hoogte is het advies wel om te schoren. Wand wordt 355 hoog, dat is een flink eind.quote:Nu dus een mooie basis om een hele nieuw wand neer te zetten.
Metalstud is zo te zien aardig krom dus ik zou dan gewoon C en U profielen in de lengte kopen en gelijk tot het plafond een raamwerk maken.
Lijkt mij de kortste klap.
Nog niks van de elektricien gehoord, maar die man heeft misschien ook gewoon vakantie nu.quote:@Komrad, elektrische installatie is voldoende, er komen 3 fases binnen en Ise&LHO hebben een 3-fasenkast aangeschaft dus ze kunnen alle kanten op.
Voorheen heeft er ook iets van een shoarmazaak oid opstelling gestaan.
wow dat is wel apart. Kan zo maar dat de buizen vd radiator de wand al die tijd op de plaats hebben gehoudenquote:Op dinsdag 30 december 2014 19:31 schreef Isegrim het volgende:
Ik weet trouwens niet of je het op de foto kunt zien, maar de radiator ging dus ook mee en lag plat op de grond. Gelukkig is de leiding verder niet geknapt ofzo, alleen krom.
Mooi klote is dat (om het maar even op zijn Rotterdams te zeggen )quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:04 schreef Isegrim het volgende:
Gisteren zou de Rofco worden bezorgd. Niemand gezien. Morgenochtend maar meteen bellen met Rofco. Hele dag voor Jan Lul zitten wachten thuis.
Dat is flink balen, hopelijk morgen of zaterdag dan?quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:04 schreef Isegrim het volgende:
Gisteren zou de Rofco worden bezorgd. Niemand gezien. Morgenochtend maar meteen bellen met Rofco. Hele dag voor Jan Lul zitten wachten thuis.
GVDquote:Op donderdag 1 januari 2015 15:04 schreef Isegrim het volgende:
Gisteren zou de Rofco worden bezorgd. Niemand gezien. Morgenochtend maar meteen bellen met Rofco. Hele dag voor Jan Lul zitten wachten thuis.
Zeker eerst proefbakken.quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:53 schreef AnneX het volgende:
En ik vroeg mij af: je bent nu gewend aan de huidige oven en instellingen ( warmte en tijd).
Kun je dat straks zo overnemen of ga je eerst proefbakken? voordat de bestellingen erin / eruit moeten ?
Ik krijg via WhatsApp dagelijks een blauweplekupdate. Ze zijn indrukwekkend. Haar hele been is bont en blauw.quote:
dat is wel balen en betekent ook dit weekend nog met de oude oven. Hoeveel broden maken jullie op het moment per week voor de verkoop? En hoeveel extra capaciteit levert de rofco ?quote:Op vrijdag 2 januari 2015 12:12 schreef Isegrim het volgende:
De vermiste oven is nog niet getraceerd, anders dan dat ik nu weet dat hij inderdaad is opgehaald door de koerier afgelopen dinsdag. Ik heb Rofco gebeld, maar degene die ik moet hebben is vrij. Degene die ik sprak gaf aan dat de koerier normaal gezien belt voor een afspraak en dat is dus nog niet gebeurd. Hij zou kijken wat hij kon achterhalen en mij dan eventueel terugbellen.
Deze week is nog een rustige week, wrs door kerstvakantie. Maar we zitten denk ik op 20-30 broden per zaterdag (kleinere broodjes meegerekend).quote:Op vrijdag 2 januari 2015 16:12 schreef komrad het volgende:
[..]
dat is wel balen en betekent ook dit weekend nog met de oude oven. Hoeveel broden maken jullie op het moment per week voor de verkoop? En hoeveel extra capaciteit levert de rofco ?
Hoe de je dat nu dan op de scootert? Het liefst een foto, misschien kan ik als oud-bezorger nog wat tips gevenquote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Deze week is nog een rustige week, wrs door kerstvakantie. Maar we zitten denk ik op 20-30 broden per zaterdag (kleinere broodjes meegerekend).
De voornaamste beperkende factor is overigens niet de oven, maar hoeveel we mee krijgen op de scootert. We doen nu al twee ronden elke keer, met een tussenstop thuis om de volgende batch mee te nemen. Onze bezorgronden duren nu vier uren en dat is ook wel een beetje de max eigenlijk.
Had net een mailtje van vaste contactpersoon van Rofco, die nog vakantie heeft en dus niet weet hoe en wat, dat ze hoopte dat het nog goedgekomen was allemaal. Heb teruggemaild dat dat helaas niet het geval was en dat we (ook vandaag) helemaal niets van de koerier gehoord hebben...
Ja.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:58 schreef komrad het volgende:
Met de nieuwe oven heb je dus meer scooter-opslag-capaciteit nodig
We hebben een Peugeot New Vivacity, deze:quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:01 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Hoe de je dat nu dan op de scootert? Het liefst een foto, misschien kan ik als oud-bezorger nog wat tips geven
Tijd voor een mooie bakscooter dus inclusief gerse reclame erop.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 17:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]
De voornaamste beperkende factor is overigens niet de oven, maar hoeveel we mee krijgen op de scootert. We doen nu al twee ronden elke keer, met een tussenstop thuis om de volgende batch mee te nemen. Onze bezorgronden duren nu vier uren en dat is ook wel een beetje de max eigenlijk.
Met een topkoffer erbij kom je al een heel eind:quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:26 schreef Isegrim het volgende:
[..]
We hebben een Peugeot New Vivacity, deze:
[ afbeelding ]
Die heeft een relatief grote buddy, dus dat is mooi. Verder heeft 'ie ook nog een vak voor het stuur. Dan is er nog een treeplank en nog de rugzak op mijn rug.
1 klant in voorvak
2-3 klanten in buddy
1 klant op treeplank
3-4 klanten in mijn rugzak
Dus maximaal 9 klanten per rit. Meestal blijft het bij 6 of 7, maar hangt er ook vanaf hoeveel er per klant besteld wordt.
Oh ja, da's helemaal cool ja! Zo'n bak past er goed tussen. Dacht dat ik dat al een keer gezien had (met drankjes?).quote:Op vrijdag 2 januari 2015 18:38 schreef Isegrim het volgende:
Die tevens meteen dienst kan doen als marktkraam voor de Rotterdamse Oogstmarkt. Maar financieel gezien gaat de inrichting van de bakkerij even voor nu.
Er is in elk geval een Piaggo met espresso.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:10 schreef NedKelly het volgende:
[..]
Oh ja, da's helemaal cool ja! Zo'n bak past er goed tussen. Dacht dat ik dat al een keer gezien had (met drankjes?).
In die koffer kun veel meer brood kwijt dan in de rugzak en je kan er makkelijker bij. En anders doe je een zijkoffer/tas, kun je ook veel in kwijt.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:00 schreef Isegrim het volgende:
Ja, hebben we ook al aan gedacht, maar komt mijn rugzak dan niet in de knel? We bezorgen meestal met zijn tweeën.
ah ja, ik loop altijd een beetje snel langs die eet/drink kraampjes op onderweg naar de producten voor thuisquote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:24 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Er is in elk geval een Piaggo met espresso.
Okee, gaan wij eens even informeren bij onze vriend Fred.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 19:27 schreef Erasmo het volgende:
[..]
In die koffer kun veel meer brood kwijt dan in de rugzak en je kan er makkelijker bij. En anders doe je een zijkoffer/tas, kun je ook veel in kwijt.
Ja van de rest wat ik gekocht had, had ik ook spijt eigenlijkquote:Op vrijdag 2 januari 2015 20:01 schreef Isegrim het volgende:
Vlaamsch Broodhuys ziet er vaak mooier uit dan het smaakt.
Het is jammer dat Branco failliet is. Die hadden wel heel mooi spul.
Als je zeker wilt zijn dat ze het pakket snel hebben en er is een postkantoor/punt in de buurt, zou je ook kunnen kijken naar deze service. Dan kunnen ze 's ochtends gelijk het pakket afhalen.. Moet je wel een zakelijk account hebben bij postnl..quote:Op vrijdag 2 januari 2015 20:23 schreef Isegrim het volgende:
Schijnt met Le Perron een beetje hetzelfde te zijn. Die zitten in de Markthal. Ik vind hun broden er prachtig uitzien, maar volgens mijn zusje, die ze heeft getest voor haar restaurantje, vielen ze nogal tegen.
Dus nu gaan wij broden bakken en opsturen naar Friesland zodat mijn zusje ze in haar restaurant kan gebruiken.
En tijdbesparend omdat je de scooter niet op slot hoeft te zetten en niet al je spullen plus helm mee hoeft te nemen naar de klant ivm diefstal. Lijkt me.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 22:04 schreef Isegrim het volgende:
Ik kan het eens navragen bij Fred.
Samen is handig voor o.a. navigatie.
Na steeds te volgen wat jullie voor mooie broden maken, ben ik (vanuit Friesland) toch wel erg nieuwsgierig welk Fries restaurant dat is. Kan ik mooi daar eens langs ;-)quote:Op vrijdag 2 januari 2015 20:23 schreef Isegrim het volgende:
Schijnt met Le Perron een beetje hetzelfde te zijn. Die zitten in de Markthal. Ik vind hun broden er prachtig uitzien, maar volgens mijn zusje, die ze heeft getest voor haar restaurantje, vielen ze nogal tegen.
Dus nu gaan wij broden bakken en opsturen naar Friesland zodat mijn zusje ze in haar restaurant kan gebruiken.
DM.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 23:21 schreef Annebakt het volgende:
[..]
Na steeds te volgen wat jullie voor mooie broden maken, ben ik (vanuit Friesland) toch wel erg nieuwsgierig welk Fries restaurant dat is. Kan ik mooi daar eens langs ;-)
Ook nog eens.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 23:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
En tijdbesparend omdat je de scooter niet op slot hoeft te zetten en niet al je spullen plus helm mee hoeft te nemen naar de klant ivm diefstal. Lijkt me.
quote:Op zaterdag 3 januari 2015 00:28 schreef Peter het volgende:
Bakbrommer is trouwens wel een leuk idee (letterlijk en figuurlijk )
hoeveel dagen per week?quote:Op maandag 5 januari 2015 11:59 schreef Isegrim het volgende:
Het restaurantje waar ik het eerder over had, gaat vanaf komende vrijdag ons brood serveren bij de soep.
Leuk! Gefeliciteerd!quote:Op maandag 5 januari 2015 11:59 schreef Isegrim het volgende:
Het restaurantje waar ik het eerder over had, gaat vanaf komende vrijdag ons brood serveren bij de soep.
Twee dagen per week.quote:
Het is gelukt zie ik op FBquote:Op maandag 5 januari 2015 14:22 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Twee dagen per week.
De Rofco (à 90kg) is zojuist gearriveerd. En staat nu onderaan de trap naar ons huis. Ik heb zojuist de chamottestenen à 15kg/st één voor één naar boven gesjouwd. Nu is het wachten op assistentie.
Yep! Meneer de bakker werkte vandaag gelukkig in Rotterdam ipv Amsterdam en kon even heen en weer fietsen om te helpen de oven zelf naar boven te krijgen.quote:
Sporten als goed voornemen ? Succes ermeequote:Op maandag 5 januari 2015 14:22 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Twee dagen per week.
De Rofco (à 90kg) is zojuist gearriveerd. En staat nu onderaan de trap naar ons huis. Ik heb zojuist de chamottestenen à 15kg/st één voor één naar boven gesjouwd. Nu is het wachten op assistentie.
Ik fiets 12km per dag, sport genoeg. Ik heb niet de ambitie om vrouwelijke bodybuilder te worden.quote:Op maandag 5 januari 2015 15:06 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Sporten als goed voornemen ? Succes ermee
ja hallo ik heb nu honger niet in april. Dan heb ik WEER honger.quote:Op zaterdag 3 januari 2015 20:28 schreef Isegrim het volgende:
Graag!
Al gaat dat denk ik wel iets later worden dan we aanvankelijk hadden gehoopt/geschat. Denk dat het april/mei wordt. Even de raamposter aanpassen (staat 'begin 2015' op ).
Nog geen nieuws over de oven.
er is blijkbaar behoeftequote:
Broodnodig?quote:Op maandag 5 januari 2015 18:57 schreef Isegrim het volgende:
Behoeftige mensen, die hebben we nodig!
Dan hadden we een time lapse moeten maken, maar je zág het echt omhoog komen. Echt zooooveel beter dan onze gewone oven.quote:
Klopt.quote:Op dinsdag 6 januari 2015 07:26 schreef computergirl het volgende:
Ik geloof graag dat er meer in kan, maar aan de buitenkant is de oven ongeveer het formaat van mijn koelkast
Awesome! Meer van dit!quote:
Absoluut, maar dan wel mooier dan dat. Ipv wat telefoon-shots gaat de camera (als ik wakker genoeg ben vrijdag ) voor het raampje, telelens er op en iets naar binnen zoomen, en met TriggerTrap een Timewarp of Timelaps maken over de hele bakperiode zodat ik een soepel filmpje van 1 minuut kan maken.quote:
Hangt van het aantal bestellingen af. Maar in elk geval het restaurantje erbij.quote:
Al veel vaste/terugkerende klanten?quote:Op dinsdag 6 januari 2015 20:30 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Hangt van het aantal bestellingen af. Maar in elk geval het restaurantje erbij.
Ja, een ploeg van pakweg 8 klanten die iedere week bestellen, en nog eens 10 a 15 die we toch zeker eens per maand terug zienquote:
Leuke start. Krijg je ook nog leuke feedback van ze? Of verzoekje?quote:Op dinsdag 6 januari 2015 20:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ja, een ploeg van pakweg 8 klanten die iedere week bestellen, en nog eens 10 a 15 die we toch zeker eens per maand terug zien
Feedback wel, tot nu toe eigenlijk alleen positief. Verzoeken weinig (kerststol met kerst, maar daar hadden we nu gewoon echt de tijd en ruimte niet voor....). En iemand die met regelmaat vraagt of alles wat zoet is wat we doen ook zonder suiker kan.quote:Op dinsdag 6 januari 2015 20:40 schreef Peter het volgende:
[..]
Leuke start. Krijg je ook nog leuke feedback van ze? Of verzoekje?
Dan vinden wij het ook jammer dat je niet in Rotterdam woont.quote:Op woensdag 7 januari 2015 15:39 schreef Cyntiaa het volgende:
Jammer dat ik niet in Rotterdam woon want het brood was heerlijk
jullie een overschot, voor ons stervelingen uit de regio onbereikbaar #watgaathiermis?quote:Op donderdag 8 januari 2015 00:13 schreef Isegrim het volgende:
En dat terwijl de vriezer vol ligt met brood voor eigen gebruik. Deze was speciaal voor de timelapse. #broodoverschot
Eigen volk eerst!1!!11einz!1quote:Op donderdag 8 januari 2015 00:27 schreef komrad het volgende:
[..]
jullie een overschot, voor ons stervelingen uit de regio onbereikbaar #watgaathiermis?
Verhuizenquote:Op donderdag 8 januari 2015 00:27 schreef komrad het volgende:
[..]
jullie een overschot, voor ons stervelingen uit de regio onbereikbaar #watgaathiermis?
goed plan dat de bakkers verhuizen. Ik ben voor !quote:
ik dacht't niet.quote:Op donderdag 8 januari 2015 08:15 schreef komrad het volgende:
[..]
goed plan dat de bakkers verhuizen. Ik ben voor !
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |