Oh, dat zou erg tof zijn!quote:Op donderdag 11 december 2014 22:53 schreef junkiexp het volgende:
[..]
Goed bezig dus, ik hoor het wel, ben misschien de laatste 1.5 week van het jaar vrij dus dan kan ik nog wel ff een daggie komen beunen.
Ik hoop dat je voorspellende gaven hebt.quote:Op donderdag 11 december 2014 23:24 schreef Molo het volgende:
Super tof zeg! 2015 wordt jullie jaar!
De Terp bestaat al zo lang, die hoeven het niet te hebben van een websitequote:Op woensdag 10 december 2014 13:28 schreef Postbus100 het volgende:
Mooi!
Deze zag ik vanmorgen opeens in Groningen: http://www.deterp.nu/index.html
Misschien doe je er nog wat ideeën op. Maar om eerlijk te zijn kunnen ze beter bij jullie te rade gaan over een degelijke website
Wauw jongens, wat tof!!quote:Op maandag 8 december 2014 16:29 schreef Isegrim het volgende:
Het kleine restaurantje dat interesse toonde, wil sowieso ons brood gaan nemen. Ze zijn maar twee dagen per week open, maar dat zijn de vrijdag en de zaterdag en dat is echt perfect want LHO werkt vanaf januari niet meer op vrijdag. Ze gaan naar verwachting drie tot vier broden per avond afnemen. En het mooiste: ze hebben nu Brood van Menno maar willen ons brood daarvoor in de plaats nemen!![]()
Overigens mede omdat wij klein en lokaal zijn en daarom bij hun concept passen, maar tķch!!!
Die mevrouw van vorige week heeft gewoon netjes betaald.
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?quote:Op maandag 22 december 2014 15:22 schreef Isegrim het volgende:
Afgelopen weekend heeft er iemand bij ons besteld die kort geleden de opleiding boulanger-patissier heeft afgerond en die nu bij een bekend hotel-restaurant als chef patisserie werkt. Ik vond het heel eng.Gelukkig waren zijn broden erg mooi gelukt. Nog geen feedback gekregen.
Of omdat hij op zoek is naar brood voor de toko waar hij werkt? Geen idee.quote:Op maandag 22 december 2014 15:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?
ik ging er van uit dat je met opleiding boulanger-patissier in staat moet zijn om zelf te bakken. Maar nog een vaste afnemer zou natuurlijk heel leuk voor jullie zijnquote:Op maandag 22 december 2014 15:36 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Of omdat hij op zoek is naar brood voor de toko waar hij werkt? Geen idee.
Dit zou een iets te grote afnemer zijn denk ik.quote:Op maandag 22 december 2014 15:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
ik ging er van uit dat je met opleiding boulanger-patissier in staat moet zijn om zelf te bakken. Maar nog een vaste afnemer zou natuurlijk heel leuk voor jullie zijn
Omdat hij geen tijd heeft en het brood en de patisserie allemaal zelf te doen?quote:Op maandag 22 december 2014 15:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
waarom besteld zo iemand en bakt niet zelf? om de concurrentie te inventariseren?
Vertel hem dat je hem graag gaat beleveren op het moment dat jullie productiecapaciteit (die je aan het opbouwen bent) het toelaat hem te beleveren. Let daarbij op dat je niet afhankelijk bent daarmee van deze klant, want dan hang jequote:Op maandag 22 december 2014 16:15 schreef Isegrim het volgende:
Dat zou kunnen. Hij plaatste van de week een bericht dat hij bezig was met het doorvoeren van productveranderingen dus het kan best zijn dat hij wilde zien wat wij te bieden hebben. Maar de tent waar hij voor werkt is in dit stadium echt heel veel te groot voor ons.
Ik denk dat deze wel eens groter zou kunnen zijn dan wij überhaupt willen.quote:Op maandag 22 december 2014 16:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vertel hem dat je hem graag gaat beleveren op het moment dat jullie productiecapaciteit (die je aan het opbouwen bent) het toelaat hem te beleveren. Let daarbij op dat je niet afhankelijk bent daarmee van deze klant, want dan hang je
Rofco komt als het goed is volgende week.quote:Op maandag 22 december 2014 21:28 schreef komrad het volgende:
Hoe is het nu met de productiecapaciteit ? Rofco binnen en werkend ?
Wel erg leuk dat zo veel bedrijven interesse in jullie brood hebben
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzoquote:Op maandag 22 december 2014 21:33 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Rofco komt als het goed is volgende week.
We hadden afgelopen zaterdag negen bezorgklanten en Bio Bodega.
Qua hoeveelheid brood zou er nog wat bij kunnen, qua bezorging niet. We waren nu echt van 16:00-20:00 aan het bezorgen.
quote:Op maandag 22 december 2014 21:34 schreef Maraca het volgende:
[..]
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzo
Ja, doe een pilot in Dordrechtquote:Op maandag 22 december 2014 21:34 schreef Maraca het volgende:
[..]
Misschien het bezorgen uitbesteden? Kunnen jullie gelijk jullie bezorggebied uitbreiden.. naar bijvoorbeeld Dordrecht ofzo
nice, heb je nog extra voorzieningen nodig (krachtstroom, gas, afzuiging) of is het plug and bakequote:
Plug and bakequote:Op woensdag 24 december 2014 13:22 schreef komrad het volgende:
[..]
nice, heb je nog extra voorzieningen nodig (krachtstroom, gas, afzuiging) of is het plug and bake
hoeveel watt is de oven?quote:Op woensdag 24 december 2014 13:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Plug and bake![]()
Zal alleen even een inschatting moeten maken van welke groep relatief onbelast is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |