| #ANONIEM | zondag 14 september 2014 @ 22:31 |
![]() http://www.heelhollandbakt.nl/home/ De deelnemers: ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door Mord_Sith op 18-09-2014 17:59:39 ] | |
| AnneX | zondag 14 september 2014 @ 22:39 |
| Voor zo'n gewaardeerd kneuterig bak programma, reageren sommige fokkers wel bijzonder onaardig en onheus en zó persoonlijk ( negatief) op deelnemers. | |
| Sunnythesun | zondag 14 september 2014 @ 22:42 |
| Het is Fok he Overigens: team Menno en Anouk, misschien kunnen ze samen winnen | |
| HaverMoutKoekje | zondag 14 september 2014 @ 22:45 |
| Ik ben pro-baard | |
| Mord_Sith | zondag 14 september 2014 @ 23:47 |
| Vergeten te kijken | |
| golfer | zondag 14 september 2014 @ 23:48 |
| Eindelijk ook bekeken. Menno is constant goed. Anouk is leuk. Intelligent en goed ook. Fleur eruit vond ik terecht. Dat steeds op de grond (af)werken vind ik ook nog een beetje onhygiënisch. Commentaar en opmerkingen van La Bijl waren weer briljant en vilein. | |
| #ANONIEM | maandag 15 september 2014 @ 07:40 |
| Ik vind Anouk lijken op diene van Masterchef... ben dr naam alleen even vergeten. | |
| Sunnythesun | maandag 15 september 2014 @ 07:47 |
Celine | |
| Isabeau | maandag 15 september 2014 @ 08:03 |
Ook wel bijzonder dat één persoon zo'n massale reactie oproept. Het is nou niet alsof ze net een hamster heeft geplet in de show oid. Volgens mij is het ook een prima meid, alleen kop & maaiveld gevoel krijg ik hier. Ze is niet doorsnee. | |
| Sunnythesun | maandag 15 september 2014 @ 08:05 |
Niet-doorsnee is leuk, alleen zij was gewoon erg dom bezig steeds. Op de grond | |
| TLC | maandag 15 september 2014 @ 08:15 |
| Leuk programma Ik ben voor Menno of die ene knappe criminologe wiens naam me even is ontschoten Lijkt me trouwens wel leuk om ook eens zelf een taart te bakken (iets wat ik nooit gedaan heb), wat is het meest eenvoudig om mee te beginnen eigenlijk ? | |
| #ANONIEM | maandag 15 september 2014 @ 08:29 |
| Albert Heijn heeft nu een hele reeks 'Heel Holland Bakt'-producten. Ze gebruiken zelfs hetzelfde logo en daar is niet iedereen even blij mee... http://www.telegraaf.nl/b(...)X_boos_op_BBC__.html | |
| refro | maandag 15 september 2014 @ 08:30 |
Menno is ook niet bepaald doorsnee, zelfs een beetje saai. Maar bakt wel tot nog toe op een behoorlijk niveau. Maar het is ook wel jammer dat Fleur eruit is, geen opmerkingen meer, geen gefoetel met de tijd meer, geen ohmygod zit je weer op de grond. | |
| Njosnavelin | maandag 15 september 2014 @ 08:35 |
Begrijp ik ook niet. Dat ze zich zo typisch gedraagt maakt het juist leuker. Daarnaast kon ze wel echt goed bakken (die bavarois in de eerste aflevering zag er echt mooi uit) dus jammer dat ze weg is. | |
| #ANONIEM | maandag 15 september 2014 @ 08:37 |
| Ik ben trouwens voor Corina, wat een heerlijk (gek) wijf is dat toch! | |
| Njosnavelin | maandag 15 september 2014 @ 08:56 |
Echt he, lekker veel zelfspot ook. Dat vind ik ook van Victor en Martijn. | |
| Sunnythesun | maandag 15 september 2014 @ 09:05 |
| |
| Redcoon | maandag 15 september 2014 @ 09:35 |
Ze was zo nu en dan een beetje bits en maakte ze van haar werkplek een bende. Met als klap op de vuurpijl dat ze op de grond moest doorwerken. Goed, op TV komt alles onder een vergrootglas te liggen, dus ik neem het wel met een korreltje zout. Desalniettemin klikte het gewoon niet, dat heb je soms met mensen op TV. Verder denk ik niet dat het aan haar 'niet doorsnee' zijn ligt. Menno is ook niet echt doorsnee ofzo. | |
| Joosie200 | maandag 15 september 2014 @ 10:27 |
| #TeamAnouk | |
| Pandaplint | maandag 15 september 2014 @ 10:34 |
Goede reactie bovenaan Overige reacties zijn ook om te smullen
[ Bericht 7% gewijzigd door Pandaplint op 15-09-2014 10:43:34 ] | |
| MutedFaith | maandag 15 september 2014 @ 11:31 |
| Telegraafpubliek | |
| #ANONIEM | maandag 15 september 2014 @ 11:33 |
+1 | |
| Koningin | maandag 15 september 2014 @ 11:44 |
| Vond het een leuke aflevering, ik heb vaak goed gelachen. Fleur vond ik terecht eruit, vond het ook raar dat ze telkens op de grond ging werken, lijkt me niet handig. | |
| Stansfield | maandag 15 september 2014 @ 13:09 |
en nu.nl reacties. Top vermaak om te lezen. | |
| Redcoon | maandag 15 september 2014 @ 14:42 |
| Slimme zet van de AH. Is toch niets mis mee? | |
| Goejedag | maandag 15 september 2014 @ 14:43 |
| Hebben ze al spacecake gemaakt? | |
| Joosie200 | maandag 15 september 2014 @ 14:50 |
Sterker nog: Slagter gaat huiliehuilie doen terwijl de BBC in het contract gewoon liet optekenen dat BBC bepaalt met wie zij in zee gaan. Met Max voor de uitzending, met AH voor de producten. Had ie maar juridisch advies moeten inwinnen voor ie zo'n contract aanging met de BBC. Ik zou het ook uitventen naast alleen een receptenboek ook komen met een productlijn. Waarom niet? Als het in is zal er vast volk zijn die het wil kopen. Ondertussen ga ik ala HHB aan de slag zoals ik gewend ben: de boel zelf maken, niks uit poederpakjes. | |
| Isegrim | maandag 15 september 2014 @ 22:21 |
| Fijn, nog meer prefab bakmeuk in de supermarkt? Die Telegraaf-reacties. | |
| Sunnythesun | maandag 15 september 2014 @ 22:24 |
| Volgens mij zag ik vandaag bij de appie vooral bakmaterialen liggen en geen pakjes en zo.. Maar heb niet heel goed gekeken Ah kijk: melen, mixen, gerei.. van alles wat dus. http://www.ah.nl/assortim(...)ollandbakt&ah_fee=0t | |
| Zo-is-dat | maandag 15 september 2014 @ 22:27 |
Buiten t bavaroise poeder valt t met prefab wel mee | |
| Sunnythesun | maandag 15 september 2014 @ 22:28 |
Parelsuiker is wel handig om in huis te halen voor de kannelbullar die ik soms maak ja | |
| Isegrim | maandag 15 september 2014 @ 22:28 |
| Zeeuwse bloem vond ik laatst bij de molen in Vlaardingen. | |
| nattermann | dinsdag 16 september 2014 @ 01:58 |
| Fleur Menno Anouk | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 08:38 |
Ze verkopen broodverbeteraar met een HHB-logo er op | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 08:40 |
Oh en het plaatje dat tussen de broodverbeteraar staat:![]() | |
| HaverMoutKoekje | dinsdag 16 september 2014 @ 08:45 |
laat ook maar | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 08:49 |
| Waarom zou je je als thuisbakker wenden tot dergelijke middelen? Ga je dan ook losmiddel door je deeg doen, zodat het lekker makkelijk los komt? Als je zelf soep gaat koken, doe je er toch ook niet 3 eetlepels E621 door zodat het lekker hartig is? | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 09:05 |
NJa, dat is wel ongeveer wat half NL doet he: pakje smaak toevoegen | |
| Lienekien | dinsdag 16 september 2014 @ 09:08 |
| Je doet het kennelijk maar op een manier goed. | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 09:09 |
| Was er vorig jaar niet een kandidaat die ook overal verbeteraar in gebruikte?? | |
| PM-girl | dinsdag 16 september 2014 @ 09:11 |
| Ja, die oudere man, Evert. | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 09:12 |
Ohja, die was het idd | |
| PM-girl | dinsdag 16 september 2014 @ 09:13 |
| Overigens heel fijn dat die miep weg is. Wát een gemaakte truttebol is dat. Die man uit nijmegen/wijchen vind ik wel een leuke kandidaat, net als Anouk! | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 09:16 |
Als je dan toch zelf gaat bakken, waarom dan dergelijke toevoegingen gebruiken? Iets als Zeeuwse Bloem, wat je niet in iedere supermarkt aantreft, is een ander verhaal. Maar waarom verbetermiddel verkopen aan de zelfbakkende consument? Dat is, voor mij, echt een toevoeging voor de massa-industrie. | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 09:17 |
Met d'r geklieder op de grond. | |
| Lienekien | dinsdag 16 september 2014 @ 09:18 |
Weet ik veel. Misschien wil je een recept maken waarin het gebruikt wordt. | |
| Joosie200 | dinsdag 16 september 2014 @ 11:40 |
| Ik wist niet dat er zoiets als Zeeuwse bloem bestond | |
| Helsinki | dinsdag 16 september 2014 @ 11:46 |
Ik ook niet, maar wil het wel hebben nu | |
| #ANONIEM | dinsdag 16 september 2014 @ 11:52 |
Ja, Martine heeft er nu nog steeds last van. | |
| minilot | dinsdag 16 september 2014 @ 12:47 |
| Ik ben momenteel die tompoezen maar eens aan het bakken. Wat een baggerrecept op de Heel Holland Bakt-site zeg! Ik gebruik in elk gewoon een enkele laag roomvulling en de fondant voor het glazuur maak ik lekker zelf zo | |
| Isegrim | dinsdag 16 september 2014 @ 12:48 |
Bij veel recepten zul je echt geen verschil merken. Maar bij recepten waar het allemaal wat nauwer luistert denk ik dat het wel iets toevoegt. Cees Holtkamp meldt bij een deel van de recepten in het boek 'Koekje' dat er Zeeuwse bloem gebruikt moet worden. Nog niet vaak genoeg gebruikt om goed te kunnen vergelijken | |
| kwakz0r | dinsdag 16 september 2014 @ 13:12 |
| Is Zeeuwse bloem vergelijkbaar met Canadian flower waar in Amerikaanse recepten nog wel eens om wordt gevraagd? Of is dat gewone patentbloem? | |
| minilot | dinsdag 16 september 2014 @ 15:08 |
Ennnnn.. done! | |
| Isegrim | dinsdag 16 september 2014 @ 15:47 |
| Zien er lekker uit. | |
| Isegrim | dinsdag 16 september 2014 @ 16:07 |
Zeeuwse bloem bevat minder eiwit en heeft minder bindkracht. Is vooral geschikt voor brosse koekjes. Ik weet dat Amerikaans meel k.. met peren is, dus dat die iets uit een ander land willen is logisch. | |
| Isegrim | dinsdag 16 september 2014 @ 16:08 |
| Zie ook: http://www.thefreshloaf.c(...)lour-better-american | |
| HaverMoutKoekje | dinsdag 16 september 2014 @ 16:09 |
maar canadees is volgens mij wel een beetje een scheldwoord voor ze | |
| Isegrim | dinsdag 16 september 2014 @ 16:29 |
"It's not even a real country anyway!" | |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 20:40 |
Ik heb het laatst meegenomen uit Stockholm om die reden Speciaal voor naar de supermarkt gegaan Werd er blij van toen ik het bij de AH zag liggen Kanelbullar | |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 20:43 |
What's that a boot? Een keer een hele avond een paar Canadezen mee op de kast gejaagd hehehe | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 20:55 |
Heb jij een fool-proof recept? Ik heb er wel een maar ik vind ze soms wel wat droog uitvallen.. | |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 20:59 |
Zeker! Ik ga even mijn Zweedse bakboekje (in het Engels) opsnorren voor je | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 21:00 |
| |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 21:08 |
![]() ![]() ![]() | |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 21:09 |
| De truc is het niet volledig uittrekken of plat maken van het deeg als je het draait, maar het fluffy houden. Soms maak ik gewoon dubbele grootte kanelbullar, dan zijn ze nog meer fluffy en mals, heerlijk [ Bericht 0% gewijzigd door Molo op 16-09-2014 21:25:54 ] | |
| Sunnythesun | dinsdag 16 september 2014 @ 21:25 |
| Ah super! | |
| Postbus100 | dinsdag 16 september 2014 @ 21:54 |
| Wat een leuke aflevering! Een als kers op de taart alle reacties hier | |
| Joosie200 | dinsdag 16 september 2014 @ 21:55 |
| Goed.. Zeeuwse bloem in huis: check. Frambozen: check. Tijd voor amandelkrullen en Tom Poes! Maar dat komt morgen na de vaste studiedingen wel | |
| LeeHarveyOswald | dinsdag 16 september 2014 @ 22:32 |
| |
| Molo | dinsdag 16 september 2014 @ 22:45 |
Die kende ik nog niet, met ondertiteling aan echt zo tof! | |
| Erasmo | zaterdag 20 september 2014 @ 10:08 |
Toch alleen in de broodaflevering? En hoorde ik het nou goed dat ze banketbakkersroom op poederbasis gebruikten? | |
| Njosnavelin | zaterdag 20 september 2014 @ 10:40 |
En hoe is het geworden? | |
| Isegrim | zaterdag 20 september 2014 @ 12:12 |
Ja, volgens mij wel. En dat was inderdaad in die broodaflevering dat die kerel overal poeders in mikte. Wat mij betreft zou zoiets grond voor uitsluiting moeten zijn, dat zijn imo kunstgrepen, geen ambacht. | |
| Joosie200 | zaterdag 20 september 2014 @ 12:45 |
De amandelkrullen zagen er prima uit, tot ze niet in het geheel van de bakplaat er af te krijgen waren. Vergeten in te vetten Met de tompouce ben ik nu aan de slag, het deeg ligt in de koelkast te rusten. | |
| Njosnavelin | zaterdag 20 september 2014 @ 12:50 |
Nou als de smaak van de krullen goed was is het geslaagd toch Die tompoucen lijken me heel moeilijk. Fotootje als ze klaar zijn? | |
| Joosie200 | zaterdag 20 september 2014 @ 13:11 |
| De krullen waren dus half geslaagd. Qua smaak en krokantheid prima (net zo krokant als kletskoppen en de smaak van lange vingers) Maar omdat ik er zo weinig tegelijk op de bakplaat kon krijgen had ik nog genoeg over voor een retake. Nu maar hopen dat de tompouce wel geslaagd is in 1 keer Geen thema dit keer [ Bericht 48% gewijzigd door Joosie200 op 20-09-2014 14:24:29 ] | |
| Xaryna | zaterdag 20 september 2014 @ 19:36 |
| Ik heb eindelijk gekeken! Ik vind Fleur vervelend. Niet dat ze irritant is oid, maar meer dat ze steeds te lang doorgaat en superchaotisch werkt, zich niet inleest en zich ontzettend druk maakt over de schoenen. Ze zou strafpunten moeten krijgen voor het te lang doorwerken en de wedstrijd serieuzer moeten nemen. Het is nog steeds een heerlijk programma en ik krijg er zin in bakken van. Lekker om te zien op een regenachtige dag. | |
| Isegrim | zaterdag 20 september 2014 @ 20:35 |
| Fleur neemt denk ik helemaal niks serieus. Behalve zichzelf misschien en dat dan weer een beetje té. | |
| fotostarter | zondag 21 september 2014 @ 08:52 |
Oud collega van mij. Jacques bedoel je? Vroeg hem laatst wie of wat, maar hij zegt mooi niks | |
| Lienekien | zondag 21 september 2014 @ 09:08 |
| Wat kunnen mensen toch negatief oordelen over anderen. Op basis van wat ze van iemand zien in een vriendelijk bedoeld bakprogramma. | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 09:21 |
| Ik hoop dat Menno gaat winnen. Sympathieke gast ook Kheb paar maanden geleden mooie handdoeken bij 'm gekocht | |
| PM-girl | zondag 21 september 2014 @ 09:30 |
Ja, die bedoel ik! | |
| Njosnavelin | zondag 21 september 2014 @ 10:49 |
| Vanavond weer | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 11:24 |
Jahaaaaaaaaa | |
| HaverMoutKoekje | zondag 21 september 2014 @ 15:01 |
| Ik zit er nu al klaar voor | |
| Njosnavelin | zondag 21 september 2014 @ 16:30 |
| Ik gok dat Jacques naar huis gaat, puur gebaseerd op zijn prestaties van vorige keren. | |
| Joosie200 | zondag 21 september 2014 @ 16:31 |
| Wie wint dit keer denken jullie de finale? Verwacht Menno, hoop op Anouk | |
| Njosnavelin | zondag 21 september 2014 @ 16:40 |
| Ik denk ook Menno. | |
| #ANONIEM | zondag 21 september 2014 @ 16:58 |
Er is wel een thema hoor. | |
| Bomenverzameling | zondag 21 september 2014 @ 20:01 |
De huisarts is ook wel een kanshebber om naar huis te gaan.. | |
| roos85 | zondag 21 september 2014 @ 20:25 |
| Gaan we weer | |
| roos85 | zondag 21 september 2014 @ 20:26 |
Martine zegt van niet | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:26 |
| Ik kijk met een half oog. | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:26 |
| het is vrij bakken vanavond!! Free for all Deathmatch!!! | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:26 |
| de moeder van alle zuren. De Volkskrant!! | |
| tostitomaatkaas | zondag 21 september 2014 @ 20:26 |
| Seconde of 15 vertraging via npo.nl, daar komen we wel overheen. | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:27 |
| Spongebob cake lekker hoor | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:27 |
| Omg.. ik had het bijna gemist! *binnenstormt* | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 20:28 |
| Heb je even voor mij | |
| tostitomaatkaas | zondag 21 september 2014 @ 20:29 |
Bloedirritant. | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:29 |
| Iets met citroenen deze ronde zo te zien? | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:30 |
| Bastogne | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 20:30 |
| Ooh dokter maakt gewoon de Bagels&Beans cheesecake | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:31 |
| Je bent zelf geschift. | |
| gcjoel | zondag 21 september 2014 @ 20:31 |
| Die bastogne kan echt niet hoor! Zelf bakken!!! | |
| kwakz0r | zondag 21 september 2014 @ 20:32 |
| tssssk kant en klare koekjes... | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 20:32 |
Ik vind het ook raar als ze kant en klaar dingen gebruiken. | |
| kwakz0r | zondag 21 september 2014 @ 20:33 |
| ennnn een lekkende taart... hij schudde hem zelf... | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:34 |
Zo'n hele doos leeg vreten op een avond | |
| Pandaplint | zondag 21 september 2014 @ 20:34 |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 20:34 |
| |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:34 |
dikzak | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:35 |
Ik haal het preventief nooit zelf in huis. Anders was ik nu wel viesdik ja | |
| Muto | zondag 21 september 2014 @ 20:35 |
| Die huisarts gaat weg. Kan niet anders | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 20:35 |
| Bij Menno denk ik constant: zou er geen baardhaar in z'n deeg vallen Ben ik de enige? | |
| Onufriev | zondag 21 september 2014 @ 20:35 |
Dit dus | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:35 |
| Die taarten van de huisarts zijn het steeds net niet. | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:36 |
| Ik krijg honger van die taarten | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:37 |
| Wat is dit voor misbaksel? | |
| gcjoel | zondag 21 september 2014 @ 20:37 |
ik niet ik in ben fan | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:37 |
het is geen plakbaard hoor | |
| Pandaplint | zondag 21 september 2014 @ 20:37 |
Martine. | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:38 |
| Huisarts moet naar huis. xD | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 20:38 |
| Ja ik ben ook fan | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:38 |
haar Volkskrant grapje was wel weer leuk | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:39 |
| Zure bekkies van de gigantische hoeveelheden citroen | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 20:39 |
Ja, Martine is tof. | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:40 |
| Ik mag baardmans niet. | |
| Postbus100 | zondag 21 september 2014 @ 20:41 |
| De bastogne gaat eruit. | |
| Onufriev | zondag 21 september 2014 @ 20:41 |
| Jacques is ook wel een baas hoor! | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:41 |
| 4 soezen maken | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:41 |
| Soezen | |
| rhubarbje | zondag 21 september 2014 @ 20:42 |
ik weeeeel | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:43 |
| Slagroomsoes in mijn broekje van Anouk. | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:43 |
| dit zal wel een aantal misbaksels opleveren | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 20:44 |
| Ik was er nooit opgekomen om het blikje eroverheen te zetten denk ik. | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:45 |
| Er omheen! | |
| Pandaplint | zondag 21 september 2014 @ 20:45 |
| Hehe heerlijk | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:45 |
| |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 20:46 |
| Allemaal fout | |
| Muto | zondag 21 september 2014 @ 20:46 |
| Niemand doet het goed | |
| Postbus100 | zondag 21 september 2014 @ 20:46 |
| Drie eromheen | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:46 |
| Dat is toch logisch? | |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 20:47 |
| onee, toch 2 die weten hoe het moetgoed gokken | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 20:47 |
| Hahahaha eromheen zou ik nog wel snappen dat dat niks wordt. Hoe kan dat ooit een soes opleveren?? | |
| ChildoftheStars | zondag 21 september 2014 @ 20:47 |
| Leedvermaak nu | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:47 |
| lesbische hockeymeisjes | |
| Zo-is-dat | zondag 21 september 2014 @ 20:47 |
Ik dacht alleen aan de maat van een blikje aanhouden. Erop is echter wel t raarst | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 20:48 |
Dit ja! | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:48 |
| dit is wel wat het leuk maakt dat het amateurs zijn en geen professionele bakkers | |
| Pandaplint | zondag 21 september 2014 @ 20:48 |
| Ik had ze als bakvormen gebruikt | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:49 |
| hij gebruikt de buren als proefkonijnen | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 20:50 |
Zeker zeker, maar de lichting van dit jaar, daar zit wel héél veel onnozelheid bij hoor! | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:50 |
| Ik vraag me af hoe een aantal van die slimmeriken de soes uit dat bloedhete blik willen frutten? | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:50 |
| Prachtig | |
| Pandaplint | zondag 21 september 2014 @ 20:50 |
Met een blikopener de bodem er uit draaien | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:51 |
Ik zie dit stelletje er voor aan | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 20:52 |
| Die huisarts had t trucje met de blikjes goed gegokt en weet t alsnog te verkloten | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:52 |
| Die van Jacques zien er wel lekker uit. | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 20:52 |
| Het zijn meer grote kerstkransjes geworden | |
| Zo-is-dat | zondag 21 september 2014 @ 20:53 |
Hij had ze in de blikjes gespoten toch? Niet t blikje eroverheen | |
| kwakz0r | zondag 21 september 2014 @ 20:53 |
| ik zou ze denk ik ook in t blikje hebben gespoten... | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 20:53 |
Die kerel, die als eerst was, hij deed me ergens aan denken, nu weet ik het. Nielson over 10 jaar.![]() | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 20:54 |
| iedereen een onvoldoende | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:54 |
Jaja. | |
| Postbus100 | zondag 21 september 2014 @ 20:54 |
| Goed besluit. | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 20:55 |
Volgens mij niet. Toch? Al zou dat wel de uiteindelijke uitkomst verklaren. | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:56 |
| "Anouk was heel erg lekker." | |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 20:58 |
| Met Mayonaise, wat? | |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 20:58 |
| Niet eens zelf mayonaise maken | |
| gcjoel | zondag 21 september 2014 @ 20:59 |
| Ben echt benieuwd naar de mayo cake. Klinkt echt vies maar zij is altijd erg goed dus wie weet! | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 20:59 |
| Wat een flutaflevering zo.. Opdracht 1: wat voor citroentaart dan ook. Opdracht 2: telt niet mee want niemand snapte wat de bedoeling was. Opdracht drie: wat voor chocoladetaart dan ook. Mehhh. Gelukkig brengen Anouk en Menno en Beth nog enige kwaliteit en kennis te berde! [ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 21-09-2014 21:06:02 ] | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 20:59 |
| Jacques is wel een pretletter. | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 21:00 |
Krijgt cake een heel lekkere structuur van! | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 21:00 |
| Nouja. Het is niet dat de rest zelf boter staat te karnen. | |
| Oceanonix | zondag 21 september 2014 @ 21:00 |
| Ik mis de strakke thema's van the Great Brittish Bake Off | |
| kwakz0r | zondag 21 september 2014 @ 21:00 |
vergelijkbaar met zure room ongeveer? qua effect? | |
| Bomenverzameling | zondag 21 september 2014 @ 21:01 |
Dat is ze nog steeds | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 21:01 |
| Haha met een tweezerman | |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 21:01 |
T ziet er goed uit, thuis ook maar eens proberen te maken | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 21:01 |
| (Werkt ook goed in sommige koekjesrecepten) | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 21:02 |
| Martine: Daar word je keihard van! | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 21:02 |
| sneltreintaart | |
| Postbus100 | zondag 21 september 2014 @ 21:03 |
| Ik denk dat beth, anouk een menno de finale halen. | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 21:04 |
| Het zijn zulke slechte bakkers echt. | |
| Zo-is-dat | zondag 21 september 2014 @ 21:05 |
| Uhh een rond schaaltje als standaard en dan verbaasd zijn dat ie eraf valt?! | |
| Postbus100 | zondag 21 september 2014 @ 21:05 |
Klungelig ook. Hoe Martijn die witte chocola over die taart giet... | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 21:05 |
| Getverderrie. | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
| Wat een gesmeer. | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
| Zonde | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
| het zijn geen toppers idd. Ze hebben ze toch wel eerst laten proefbakken? | |
| Mord_Sith | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
| Lol wat een rotzooi | |
| CeliaHodes | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
| Jammer van die taart van Anouk. | |
| Zo-is-dat | zondag 21 september 2014 @ 21:06 |
Helaasch hield dat bij de laatste opdracht weer op | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 21:07 |
| ik denk dat ik Anouk maar even moet troosten | |
| Onufriev | zondag 21 september 2014 @ 21:07 |
| Die taart van Martijn Ziet er niet eens lekker uit, en dat voor een taart | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 21:07 |
| 't ziet er echt allemaal niet uit. | |
| alors | zondag 21 september 2014 @ 21:08 |
| Wauw wat slordig en lelijk | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 21:08 |
| Van die taart van Martijn moet ik kotsen. | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 21:08 |
| Die van Victor gaat dan nog wel. | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 21:08 |
| Niemand heeft ook maar de moeite genomen om de lagen te verstevigen zodat ze de lagen daarboven kunnen dragen. Irritant echt. Dat is echt Bakken 1.0. | |
| gcjoel | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
| Die van victor ziet er heerlijk uit! | |
| Tinkepink | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
| Krijg hier trek van. | |
| Evertjan | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
| ik denk dat je het beter simpel en lekker moet houden dan dat je te veel energie in teveel verschillende toeters en bellen gaat stoppen | |
| minilot | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
Dat is exact wat ik net hardop zei, hier op de bank. | |
| HaverMoutKoekje | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
Eens | |
| empa1010 | zondag 21 september 2014 @ 21:09 |
Met stokjes zoals die wedding cake luitjes dat doen? | |
| GlennQuagmire | zondag 21 september 2014 @ 21:10 |
| Jacques | |
| Onufriev | zondag 21 september 2014 @ 21:10 |
| Jaques meesterbakker (y) | |
| MutedFaith | zondag 21 september 2014 @ 21:10 |
| Die driehoek vond ik niet echt 'drie etages' uitstralen | |
| PaarsBeestje | zondag 21 september 2014 @ 21:11 |
| Taart waar je trots op kan zijn? | |
| marcodej | zondag 21 september 2014 @ 21:12 |
Doe anders lekker zelf mee joh. | |
| Joosie200 | zondag 21 september 2014 @ 21:41 |
| Taart van Pisa Cake gemaakt met mayonaise, nooit van gehoord. Zo leer je nog wat van HHB | |
| Bomenverzameling | zondag 21 september 2014 @ 21:41 |
| |
| Njosnavelin | zondag 21 september 2014 @ 21:43 |
| Ik zat er behoorlijk naast met mijn gok op Jacques naar huis. | |
| Joosie200 | zondag 21 september 2014 @ 21:47 |
Van alles wat was dus het thema. Wel leuke leedvermaak tijdens de Parijse soezen opdracht | |
| Xaryna | zondag 21 september 2014 @ 22:51 |
| Leuke aflevering Ik vind het wel jammer dat ze niet meer achtergrond vertellen. Vorige week ook zeggen ze wel dat een open confiture taart een bloemvorm moet hebben, maar ze laten niet zien hoe een goede taart eruit ziet. Alleen bij de technische opdracht laten ze kort een voorbeeld zien. Ik vind Corina leuke smaakcombinaties en mooie taarten hebben, en ben bang dat Karin er binnenkort uitgaat. Ze heeft erg vaak ongelukjes waardoor het eindresultaat mislukt. Menno deed het deze keer ook niet zo best. Tja, je hoeft maar 1 dag je dag niet te hebben en je kan er uit liggen. | |
| Grutsk | maandag 22 september 2014 @ 00:01 |
| Dat was weer een leuke aflevering. Ik denk dat na volgende week (Karin) alle matige bakkers naar huis zijn en dat het dan echt spannend wordt. Ik mis Rutger stiekem wel een beetje | |
| GlennQuagmire | maandag 22 september 2014 @ 00:08 |
En Narcis, en Evert | |
| Kinga | maandag 22 september 2014 @ 00:48 |
| Ben ook eens aan de Great British Bake Off begonnen... man, wat voel ik me nu verwend. Die bakkers zijn zo veel meer geavanceerd dan de HHB bakkers... | |
| Arizona | maandag 22 september 2014 @ 09:20 |
Evert | |
| Lienekien | maandag 22 september 2014 @ 09:28 |
| Mijn vriend deed de voorspelling dat François er waarschijnlijk wel uit zou gaan. | |
| Koningin | maandag 22 september 2014 @ 09:59 |
| Leuke aflevering! Terecht dat de huisarts gaat, je weet van te voren toch dat je alles zelf moet bakken, ook de koekjes... Mij vielen de chocoladetaarten wat tegen, het stapelen moet je toch redelijk kunnen beheersen of niet? Heb het idee dat ze moeite hebben met koud en warm of ligt het aan het klimaat in de tent? | |
| avw1982 | maandag 22 september 2014 @ 11:25 |
Je hoort constant iedereen vertellen dat het thuis wel goed was gegaan binnen tijd. Ik denk dat ze alle opdrachten al weten op de technische opdracht na. Vandaar dat ze daarbij wel een korte beschrijving krijgen. | |
| Xaryna | maandag 22 september 2014 @ 11:34 |
Dat weet ik, maar voor de kijker. Ik zou het in elk geval prettig vinden. | |
| Postbus100 | maandag 22 september 2014 @ 11:39 |
| Ik vraag me af of ze zelf alle materialen en ingrediënten mee moeten nemen of dat daar ook al een bepaalde basis aanwezig is. En ik vraag me af hoe beknopt de recepten voor de tweede opdracht zijn. In de Engelse serie zei volgens mij iemand dat er niet meer staat dan 'maak het deeg'. Staan er bijvoorbeeld ook verhoudingen / hoeveelheden in? | |
| MutedFaith | maandag 22 september 2014 @ 11:42 |
| Bij de parijse soezen stonden volgens mij de verhoudingen voor het deeg er ook bij. | |
| Rorsach | maandag 22 september 2014 @ 11:46 |
| Ik had voor de choco-taart toch even deze gemaakt: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chocolate_creation_12531 Gewoon om eens even te kijken of het zou opvallen. ps: Het kwaliteitsverschil tussen het BBC programma en HHB is toch wel enorm. | |
| Isabeau | maandag 22 september 2014 @ 13:11 |
Ik vond dat vorig jaar toch echt heel anders. | |
| TAV74 | maandag 22 september 2014 @ 13:29 |
Ik ook, maar tot nu toe komen ze in de NL versie nog niet erg los. | |
| Karrel_Laaglawaai | maandag 22 september 2014 @ 13:38 |
| Die Menno maakt wel goede dingen vind ik. | |
| TAV74 | maandag 22 september 2014 @ 13:52 |
| Zijn er wel meer die echt wel iets kunnen, maar ze kunnen tot nu toe erg slecht met de tijdsdruk omgaan heb ik het idee. | |
| Laureline | maandag 22 september 2014 @ 18:06 |
| Ik heb genoten van vorig seizoen, maar na de aflevering van gisteren ben ik toch bang dat de kandidaten meer op 'tv-geniek' of leuke achtergrond (je ziet het castingteam al kwijlen bij de lesbische hockeymeid!) zijn geselecteerd dan op bakniveau. Ik kijk bij dit soort programma's toch ook graag naar wat mensen die echt weten wat ze aan het doen zijn. Eén keer leedvermaak bij de tompoes-saucijzen is leuk, maar als werkelijk niemand weet waar ze mee bezig zijn, wordt het wel erg armoedig. Ik mis dan toch kandidaten als Evert en Narcis die een macaron een aanstellerig koekje vond. De kandidaten nu zouden niet eens weten wat er werd bedoeld | |
| Isabeau | maandag 22 september 2014 @ 18:08 |
Ik ben het met je eens | |
| Guppy | maandag 22 september 2014 @ 18:59 |
Na twee afleveringen deel ik je gevoel… Ik kan me niet voorstellen dat dit de top van de Nederlandse thuisbakkers is, met name na vorig jaar. En als je het afzet tegen de kandidaten in The Great British Bake Off is het niveau op z'n zachtst gezegd bedroevend. | |
| HaverMoutKoekje | maandag 22 september 2014 @ 19:15 |
Is dit niet vanwege ons nederlandse karakter van 'doe maar gewoon' of 'hoofd niet boven maaiveld'? Menno is echt behoorlijk goed, maar er zijn hier ook gelijk een aantal die een hekel aan hem hebben. En we hebben hier in nederland ook geen traditie mbt bakwedstrijden | |
| TLC | maandag 22 september 2014 @ 21:31 |
| Het was net Comedy Capers met de Parijse soezen De indruk die ik tot zover heb is dat Menno en Anouk veruit het meest all-round zijn, en ik denk ook wel dat het uiteindelijk tussen die 2 zal gaan. Anouk is trouwens wel een schatje Waar is dit programma opgenomen eigenlijk ? | |
| HaverMoutKoekje | maandag 22 september 2014 @ 21:48 |
http://www.team.tv/nieuws/heel-holland-bakt-met-team | |
| Karrel_Laaglawaai | dinsdag 23 september 2014 @ 13:58 |
| Er zijn inderdaad wel veel 'slechte' bakkers. Niveau is lager dan vorig jaar. Zou dat dan echt aan casting liggen, of aan aanmeldingen? | |
| GlennQuagmire | dinsdag 23 september 2014 @ 14:00 |
| Kan me niet voorstellen dat na het succes van vorig jaar minder aanmeldingen zouden zijn | |
| TAV74 | dinsdag 23 september 2014 @ 16:03 |
| Zou het er mee te maken hebben dat ze meer stress ervaren omdat ze nu vooraf weten hoe populair het programma is? | |
| Seß | dinsdag 23 september 2014 @ 17:21 |
Daarvoor vind ik de sfeer te gelaten in de tent. Eens met de stelling dat het niveau lager lijkt. Geen Rutger dit jaar. | |
| Isegrim | dinsdag 23 september 2014 @ 18:58 |
Misschien durven mensen niet meer. | |
| Laureline | dinsdag 23 september 2014 @ 19:01 |
| Ja, de Baardmans lijkt nu al wel de winnaar, maar vorig seizoen had hij toch veel meer concurrentie gehad, was misschien in de middenmoot geeindigd. Mijn theorie is echt verkeerde casting. Ik kan zelf geen ei bakken, maar als leek denk ik: een soes moet toch niet zo'n enorme ellende opleveren voor een geoefende bakker? Ik vrees dan ook dat de productie snel de technische opdracht zal gaan versimpelen:"Bak een euh....koekje. Jullie hebben...3 uur!" en dat het hele recept tot in de details dan uitgeprint ernaast ligt. | |
| Isabeau | dinsdag 23 september 2014 @ 19:03 |
Bij die soes dacht ik ook: hoe verzin je het om het deeg er omheen te doen. Het is een soes! En dan elkaar ook nog braaf na doen ook | |
| TLC | dinsdag 23 september 2014 @ 19:25 |
| Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde | |
| Isabeau | dinsdag 23 september 2014 @ 19:42 |
Mee naar huis denk ik? | |
| friekin_ | woensdag 24 september 2014 @ 11:28 |
Dat sowieso. Plus het programma steekt beter in elkaar met visuals, elke bakker wordt uitgebreid behandeld. De leuke schetsjes vooraf zodat je weet wat er gemaakt gaat worden. En Mel & Sue. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in HHB. | |
| MacorgaZ | woensdag 24 september 2014 @ 11:43 |
| Ik vond het rare dat je (vooral in het begin) van een paar bakkers heel erg veel zag maar van een paar helemaal niks, je zag van Karin volgensmij echt maar kort een paar seconden haar taart die al bijna af was. | |
| DeTolk | woensdag 24 september 2014 @ 11:51 |
Gigantisch voedselgevecht. Anouk onder de slagroom | |
| Pietverdriet | woensdag 24 september 2014 @ 11:52 |
Wordt met kerst aan de armen geschonken | |
| Seß | woensdag 24 september 2014 @ 19:42 |
Als ze er genoeg van dat verbeterspul in blijven gooien blijft het vast tot de kerst houdbaar Genoeg crew om de taarten weg te werken? | |
| Molo | woensdag 24 september 2014 @ 20:00 |
En dan flikkeren ze het weg, lekker boeiend. Ik zou er niet van wakker liggen. | |
| Isegrim | woensdag 24 september 2014 @ 20:31 |
| Kan me niet voorstellen dat het allemaal weggaat. Zullen inderdaad genoeg camera- en geluidsmensen enzo rondlopen om op zijn minst een groot deel lekker op te eten. | |
| Joosie200 | woensdag 24 september 2014 @ 20:41 |
| Ik weet niet hoe lang de opnameperiode is en of ze alle afleveringen in 1 rit opnemen achter elkaar door. Maar nadat de crew een vorkje heeft kunnen meeprikken lijkt me dat ze het restant door het thuisfront laten opsmikkelen tot de laatste kruimel? Naja, van alles behalve de Parijse soezen dan | |
| Deeltjesversneller | woensdag 24 september 2014 @ 20:45 |
1 weekend per aflevering denk ik, zo brengen ze het iig. het lijkt me ook dat ze het gewoon mee naar huis nemen.. | |
| zeeuws_meisje | woensdag 24 september 2014 @ 21:31 |
Ik vraag me wel eens af of je aan de hoeveelheid aandacht die de kandidaten krijgen kunt afleiden hoe snel ze gaan afvallen. Dus dat mensen die binnenkort afvallen iets meer aandacht krijgen in de afleveringen daarvoor, en dat zo automatisch toch iedereen airtime krijgt. De finalisten komen dan tegen het einde pas aan bod, en daar zie je nu nog niet zoveel van, behalve de echt goede dingen natuurlijk, zou raar zijn als ze dat zouden negeren. | |
| Isegrim | woensdag 24 september 2014 @ 21:32 |
| Alle afleveringen in één rit lijkt me echt niet te doen. | |
| Joosie200 | woensdag 24 september 2014 @ 23:07 |
Oh nee, dan wordt het meer een HHB marathon haha. Dacht meer aan twee/drie weken en dan een aflevering in 2 dagen opnemen, pauze inlassen van paar dagen, weer 2 dagen opname, pauze etc. Enfin, mijn eerste appel (lekker simpel, had geen zin om te experimenteren met iets anders) tarte tatin staat in de oven. En bij gebrek aan pannen die mijn oven zullen overleven (siliconen/kunststoffen steel) wel de appeltjes in de pan laten carameliseren om ze daarna in een quiche vorm te rangschikken voor ze ingestopt werden door de bodem. [ Bericht 46% gewijzigd door Joosie200 op 26-09-2014 19:44:02 ] | |
| roos94 | zaterdag 27 september 2014 @ 14:24 |
| Gaan ze miljoenenjacht en HHB op hetzelfde tijdstip uitzenden. Stumpers | |
| Arcee | zaterdag 27 september 2014 @ 15:49 |
![]() | |
| Toekito | zaterdag 27 september 2014 @ 16:27 |
miljoenenjacht | |
| Erasmo | zaterdag 27 september 2014 @ 19:23 |
| Ik kan de laatste aflevering niet terugzien op uitzending gemist | |
| Isabeau | zaterdag 27 september 2014 @ 19:29 |
| en op http://www.heelhollandbakt.nl/home/ ? | |
| wiskundenoob | zaterdag 27 september 2014 @ 21:00 |
| Ik ben op dit moment koekjes aan het maken, maar heb een vraagje. Ik volg deze recept: 1 cup butter softened- ROOM TEMPERATURE 1 1/2 Cup Sugar 2 large eggs - ROOM TEMPERATURE 2 teaspoons vanilla 2 1/4 cups unsifted flour 1 teaspoon baking soda 1/2 teaspoon salt 2 Cups of Chocolate Chips Heb alles gedeeld door 2 gedaan. Maar is 50 gram suiker dan genoeg? | |
| Lienekien | zaterdag 27 september 2014 @ 21:21 |
| Hoeveel gram is 1,5 cup sugar? Je zit trouwens in het verkeerde topic. CUL / Het grote Baktopic (voor al je bakfoto's, bakvragen en baktips) #20 :D | |
| Oceanonix | zaterdag 27 september 2014 @ 21:23 |
| 1 cup = 128 g | |
| wiskundenoob | zaterdag 27 september 2014 @ 21:24 |
oh is het 1,5... ik dacht 0,5 | |
| RobinOok | zaterdag 27 september 2014 @ 21:26 |
| Je doet je naam wel eer aan...... | |
| golfer | zondag 28 september 2014 @ 01:55 |
| Vorige uitzending is helaas niet terug te zien via UG, dus we slaan die nu maar over en gaan vanavond de nieuwe bekijken. | |
| Isabeau | zondag 28 september 2014 @ 09:36 |
Ik heb hem namelijk daar dinsdag gekeken. | |
| Postbus100 | zondag 28 september 2014 @ 19:31 |
| Straks! | |
| kwakz0r | zondag 28 september 2014 @ 19:40 |
oh oh, heb je ook 2 keer 1/4 cup bloem gedaan? ipv 2 en een kwart? want jeweets, twee keer de helft...O+ | |
| Bomenverzameling | zondag 28 september 2014 @ 20:22 |
Na de reclame | |
| PaarsBeestje | zondag 28 september 2014 @ 20:25 |
| Ja! | |
| bdd8 | zondag 28 september 2014 @ 20:27 |
| Ik zit klaar | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:28 |
| ik zit klaar jij zit klaar wij zitten klaar heel nederland zit klaar | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:29 |
| Lekker sarcastisch toontje weer van Martine | |
| PaarsBeestje | zondag 28 september 2014 @ 20:29 |
| Niet mogen gniffelen van Martine | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:30 |
| ze heeft vast meegelezen op dit forum | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:30 |
| deep dish pizza van Rob Stenders http://www.24kitchen.nl/s(...)ders-deep-dish-pizza | |
| Zo-is-dat | zondag 28 september 2014 @ 20:31 |
| Daar gaan we weer! | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:31 |
| gewoon een lekkere Wagner pizza maken 3rdRock vind dit ook leuk | |
| Postbus100 | zondag 28 september 2014 @ 20:31 |
| Gisteren bij de La Place nog een superlekkere pizza gehad | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:32 |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:32 |
| ff wachten | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:33 |
| komo zak gebruiken als folie | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:33 |
| die baardmans heeft vast nog een pizza in zijn baard verstopt | |
| bdd8 | zondag 28 september 2014 @ 20:35 |
| Aspergepizza | |
| PaarsBeestje | zondag 28 september 2014 @ 20:36 |
Mij ook. Ik snapte de vragen ook niet helemaal. | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:36 |
| eigenlijk is pizza wel makkelijk als je maar zorgt dat die bodem goed is kan je er alles opflikkeren | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:37 |
| 30 min en er staat nog niks in de oven | |
| Postbus100 | zondag 28 september 2014 @ 20:37 |
| Martine | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| wij maken ook altijd vierkante pizza's | |
| franklop | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| Wat een grappenmaker! | |
| egeltje1985 | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| Jumjum. | |
| Postbus100 | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| Geen pizzasteen? | |
| Oceanonix | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| Niemand die een steen gebruikt. | |
| Sunnythesun | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
Een goede pizza heeft niet lang nodig mits de juiste techniek toegepast | |
| PaarsBeestje | zondag 28 september 2014 @ 20:38 |
| Eerst de pizza in de oven dan het beleg? | |
| Evertjan | zondag 28 september 2014 @ 20:39 |
| sommige doen het verkeerd volgens mij |