Sterker nog: Slagter gaat huiliehuilie doen terwijl de BBC in het contract gewoon liet optekenen dat BBC bepaalt met wie zij in zee gaan. Met Max voor de uitzending, met AH voor de producten. Had ie maar juridisch advies moeten inwinnen voor ie zo'n contract aanging met de BBC. Ik zou het ook uitventen naast alleen een receptenboek ook komen met een productlijn. Waarom niet? Als het in is zal er vast volk zijn die het wil kopen.quote:Op maandag 15 september 2014 14:42 schreef Redcoon het volgende:
Slimme zet van de AH. Is toch niets mis mee?
Buiten t bavaroise poeder valt t met prefab wel mee ik wil bv wel graag de parelsuiker en Zeeuwse bloem hebben eigenlijk!quote:Op maandag 15 september 2014 22:21 schreef Isegrim het volgende:
Fijn, nog meer prefab bakmeuk in de supermarkt?
Die Telegraaf-reacties. Kutvolk.
Parelsuiker is wel handig om in huis te halen voor de kannelbullar die ik soms maak ja Heb het verder nog nergens kunnen vinden, zelfs niet bij de sligro..quote:Op maandag 15 september 2014 22:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Buiten t bavaroise poeder valt t met prefab wel mee ik wil bv wel graag de parelsuiker en Zeeuwse bloem hebben eigenlijk!
Ze verkopen broodverbeteraar met een HHB-logo er opquote:Op maandag 15 september 2014 22:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Buiten t bavaroise poeder valt t met prefab wel mee ik wil bv wel graag de parelsuiker en Zeeuwse bloem hebben eigenlijk!
laat ook maarquote:Op dinsdag 16 september 2014 08:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ze verkopen broodverbeteraar met een HHB-logo er op
NJa, dat is wel ongeveer wat half NL doet he: pakje smaak toevoegenquote:Op dinsdag 16 september 2014 08:49 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waarom zou je je als thuisbakker wenden tot dergelijke middelen? Ga je dan ook losmiddel door je deeg doen, zodat het lekker makkelijk los komt?
Als je zelf soep gaat koken, doe je er toch ook niet 3 eetlepels E621 door zodat het lekker hartig is?
Als je dan toch zelf gaat bakken, waarom dan dergelijke toevoegingen gebruiken? Iets als Zeeuwse Bloem, wat je niet in iedere supermarkt aantreft, is een ander verhaal. Maar waarom verbetermiddel verkopen aan de zelfbakkende consument? Dat is, voor mij, echt een toevoeging voor de massa-industrie.quote:Op dinsdag 16 september 2014 09:08 schreef Lienekien het volgende:
Je doet het kennelijk maar op een manier goed.
Met d'r geklieder op de grond.quote:Op dinsdag 16 september 2014 09:13 schreef PM-girl het volgende:
Overigens heel fijn dat die miep weg is. Wát een gemaakte truttebol is dat.
Weet ik veel. Misschien wil je een recept maken waarin het gebruikt wordt.quote:Op dinsdag 16 september 2014 09:16 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Als je dan toch zelf gaat bakken, waarom dan dergelijke toevoegingen gebruiken? Iets als Zeeuwse Bloem, wat je niet in iedere supermarkt aantreft, is een ander verhaal. Maar waarom verbetermiddel verkopen aan de zelfbakkende consument? Dat is, voor mij, echt een toevoeging voor de massa-industrie.
Ik ook niet, maar wil het wel hebben nu .quote:Op dinsdag 16 september 2014 11:40 schreef Joosie200 het volgende:
Ik wist niet dat er zoiets als Zeeuwse bloem bestond Werkt dat echt beter dan patentbloem?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |