Dat is exact wat ik net hardop zei, hier op de bank.quote:Op zondag 21 september 2014 21:07 schreef Evertjan het volgende:
ik denk dat ik Anouk maar even moet troosten
Met stokjes zoals die wedding cake luitjes dat doen?quote:Op zondag 21 september 2014 21:08 schreef PaarsBeestje het volgende:
Niemand heeft ook maar de moeite genomen om de lagen te verstevigen zodat ze de lagen daarboven kunnen dragen. Irritant echt. Dat is echt Bakken 1.0.
Doe anders lekker zelf mee joh.quote:Op zondag 21 september 2014 21:11 schreef PaarsBeestje het volgende:
Taart waar je trots op kan zijn?
quote:Op zondag 21 september 2014 20:01 schreef Bos81 het volgende:
[..]
De huisarts is ook wel een kanshebber om naar huis te gaan..
Van alles wat was dus het thema. Fair enough, wel een thema, maar het mag de naam thema niet dragenquote:
En Narcis, en Evertquote:Op maandag 22 september 2014 00:01 schreef Grutsk het volgende:
Dat was weer een leuke aflevering.
Ik denk dat na volgende week (Karin) alle matige bakkers naar huis zijn en dat het dan echt spannend wordt.
Ik mis Rutger stiekem wel een beetje
Evertquote:
Je hoort constant iedereen vertellen dat het thuis wel goed was gegaan binnen tijd. Ik denk dat ze alle opdrachten al weten op de technische opdracht na. Vandaar dat ze daarbij wel een korte beschrijving krijgen.quote:Op zondag 21 september 2014 22:51 schreef Xaryna het volgende:
Leuke aflevering
Ik vind het wel jammer dat ze niet meer achtergrond vertellen. Vorige week ook zeggen ze wel dat een open confiture taart een bloemvorm moet hebben, maar ze laten niet zien hoe een goede taart eruit ziet. Alleen bij de technische opdracht laten ze kort een voorbeeld zien.
Ik vind Corina leuke smaakcombinaties en mooie taarten hebben, en ben bang dat Karin er binnenkort uitgaat. Ze heeft erg vaak ongelukjes waardoor het eindresultaat mislukt. Menno deed het deze keer ook niet zo best. Tja, je hoeft maar 1 dag je dag niet te hebben en je kan er uit liggen.
Dat weet ik, maar voor de kijker. Ik zou het in elk geval prettig vinden.quote:Op maandag 22 september 2014 11:25 schreef avw1982 het volgende:
[..]
Je hoort constant iedereen vertellen dat het thuis wel goed was gegaan binnen tijd. Ik denk dat ze alle opdrachten al weten op de technische opdracht na. Vandaar dat ze daarbij wel een korte beschrijving krijgen.
Ik vond dat vorig jaar toch echt heel anders.quote:Op maandag 22 september 2014 11:46 schreef Rorsach het volgende:
Ik had voor de choco-taart toch even deze gemaakt:
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/chocolate_creation_12531
Gewoon om eens even te kijken of het zou opvallen.
ps: Het kwaliteitsverschil tussen het BBC programma en HHB is toch wel enorm.
Ik ook, maar tot nu toe komen ze in de NL versie nog niet erg los.quote:Op maandag 22 september 2014 13:11 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vond dat vorig jaar toch echt heel anders.
Ik ben het met je eens Een leuk programma maken is ook belangrijk, maar ik wil ook graag iets leren en me vergapen aan hoe goed iemand isquote:Op maandag 22 september 2014 18:06 schreef Laureline het volgende:
Ik heb genoten van vorig seizoen, maar na de aflevering van gisteren ben ik toch bang dat de kandidaten meer op 'tv-geniek' of leuke achtergrond (je ziet het castingteam al kwijlen bij de lesbische hockeymeid!) zijn geselecteerd dan op bakniveau.
Ik kijk bij dit soort programma's toch ook graag naar wat mensen die echt weten wat ze aan het doen zijn. Eén keer leedvermaak bij de tompoes-saucijzen is leuk, maar als werkelijk niemand weet waar ze mee bezig zijn, wordt het wel erg armoedig. Ik mis dan toch kandidaten als Evert en Narcis die een macaron een aanstellerig koekje vond. De kandidaten nu zouden niet eens weten wat er werd bedoeld !
Na twee afleveringen deel ik je gevoel… Ik kan me niet voorstellen dat dit de top van de Nederlandse thuisbakkers is, met name na vorig jaar. En als je het afzet tegen de kandidaten in The Great British Bake Off is het niveau op z'n zachtst gezegd bedroevend.quote:Op maandag 22 september 2014 18:06 schreef Laureline het volgende:
Ik heb genoten van vorig seizoen, maar na de aflevering van gisteren ben ik toch bang dat de kandidaten meer op 'tv-geniek' of leuke achtergrond (je ziet het castingteam al kwijlen bij de lesbische hockeymeid!) zijn geselecteerd dan op bakniveau.
Ik kijk bij dit soort programma's toch ook graag naar wat mensen die echt weten wat ze aan het doen zijn. Eén keer leedvermaak bij de tompoes-saucijzen is leuk, maar als werkelijk niemand weet waar ze mee bezig zijn, wordt het wel erg armoedig. Ik mis dan toch kandidaten als Evert en Narcis die een macaron een aanstellerig koekje vond. De kandidaten nu zouden niet eens weten wat er werd bedoeld !
Is dit niet vanwege ons nederlandse karakter van 'doe maar gewoon' of 'hoofd niet boven maaiveld'?quote:Op maandag 22 september 2014 18:59 schreef Guppyfriend het volgende:
[..]
Na twee afleveringen deel ik je gevoel… Ik kan me niet voorstellen dat dit de top van de Nederlandse thuisbakkers is, met name na vorig jaar. En als je het afzet tegen de kandidaten in The Great British Bake Off is het niveau op z'n zachtst gezegd bedroevend.
http://www.team.tv/nieuws/heel-holland-bakt-met-teamquote:Op maandag 22 september 2014 21:31 schreef TLC het volgende:
Het was net Comedy Capers met de Parijse soezen ik lag echt dubbel
De indruk die ik tot zover heb is dat Menno en Anouk veruit het meest all-round zijn, en ik denk ook wel dat het uiteindelijk tussen die 2 zal gaan.
Anouk is trouwens wel een schatje
Waar is dit programma opgenomen eigenlijk ?
Daarvoor vind ik de sfeer te gelaten in de tent.quote:Op dinsdag 23 september 2014 16:03 schreef TAV74 het volgende:
Zou het er mee te maken hebben dat ze meer stress ervaren omdat ze nu vooraf weten hoe populair het programma is?
Misschien durven mensen niet meer.quote:Op dinsdag 23 september 2014 14:00 schreef GlennQuagmire het volgende:
Kan me niet voorstellen dat na het succes van vorig jaar minder aanmeldingen zouden zijn
Bij die soes dacht ik ook: hoe verzin je het om het deeg er omheen te doen. Het is een soes!quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:01 schreef Laureline het volgende:
Ja, de Baardmans lijkt nu al wel de winnaar, maar vorig seizoen had hij toch veel meer concurrentie gehad, was misschien in de middenmoot geeindigd. Mijn theorie is echt verkeerde casting. Ik kan zelf geen ei bakken, maar als leek denk ik: een soes moet toch niet zo'n enorme ellende opleveren voor een geoefende bakker? Ik vrees dan ook dat de productie snel de technische opdracht zal gaan versimpelen:"Bak een euh....koekje. Jullie hebben...3 uur!" en dat het hele recept tot in de details dan uitgeprint ernaast ligt.
Mee naar huis denk ik?quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
Dat sowieso. Plus het programma steekt beter in elkaar met visuals, elke bakker wordt uitgebreid behandeld. De leuke schetsjes vooraf zodat je weet wat er gemaakt gaat worden. En Mel & Sue.quote:Op maandag 22 september 2014 00:48 schreef Kinga het volgende:
Ben ook eens aan de Great British Bake Off begonnen... man, wat voel ik me nu verwend. Die bakkers zijn zo veel meer geavanceerd dan de HHB bakkers...
Gigantisch voedselgevecht.quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
Wordt met kerst aan de armen geschonkenquote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
Als ze er genoeg van dat verbeterspul in blijven gooien blijft het vast tot de kerst houdbaarquote:Wordt met kerst aan de armen geschonken
En dan flikkeren ze het weg, lekker boeiend. Ik zou er niet van wakker liggen.quote:Op dinsdag 23 september 2014 19:25 schreef TLC het volgende:
Wat doen ze eigenlijk met de taarten ? worden die na 1 hapje al allemaal weggegooid ? dat is toch doodzonde
1 weekend per aflevering denk ik, zo brengen ze het iig. het lijkt me ook dat ze het gewoon mee naar huis nemen..quote:Op woensdag 24 september 2014 20:41 schreef Joosie200 het volgende:
Ik weet niet hoe lang de opnameperiode is en of ze alle afleveringen in 1 rit opnemen achter elkaar door. Maar nadat de crew een vorkje heeft kunnen meeprikken lijkt me dat ze het restant door het thuisfront laten opsmikkelen tot de laatste kruimel? Naja, van alles behalve de Parijse soezen dan
Ik vraag me wel eens af of je aan de hoeveelheid aandacht die de kandidaten krijgen kunt afleiden hoe snel ze gaan afvallen. Dus dat mensen die binnenkort afvallen iets meer aandacht krijgen in de afleveringen daarvoor, en dat zo automatisch toch iedereen airtime krijgt. De finalisten komen dan tegen het einde pas aan bod, en daar zie je nu nog niet zoveel van, behalve de echt goede dingen natuurlijk, zou raar zijn als ze dat zouden negeren.quote:Op woensdag 24 september 2014 11:43 schreef MacorgaZ het volgende:
Ik vond het rare dat je (vooral in het begin) van een paar bakkers heel erg veel zag maar van een paar helemaal niks, je zag van Karin volgensmij echt maar kort een paar seconden haar taart die al bijna af was.
Oh nee, dan wordt het meer een HHB marathon haha. Dacht meer aan twee/drie weken en dan een aflevering in 2 dagen opnemen, pauze inlassen van paar dagen, weer 2 dagen opname, pauze etc.quote:Op woensdag 24 september 2014 21:32 schreef Isegrim het volgende:
Alle afleveringen in één rit lijkt me echt niet te doen.
quote:Op zaterdag 27 september 2014 14:24 schreef roos94 het volgende:
Gaan ze miljoenenjacht en HHB op hetzelfde tijdstip uitzenden. Stumpers
miljoenenjachtquote:Op zaterdag 27 september 2014 14:24 schreef roos94 het volgende:
Gaan ze miljoenenjacht en HHB op hetzelfde tijdstip uitzenden. Stumpers
oh is het 1,5... ik dacht 0,5quote:Op zaterdag 27 september 2014 21:21 schreef Lienekien het volgende:
Hoeveel gram is 1,5 cup sugar?
Je zit trouwens in het verkeerde topic.
quote:Op zaterdag 27 september 2014 19:29 schreef Isabeau het volgende:
en op http://www.heelhollandbakt.nl/home/ ?
Ik heb hem namelijk daar dinsdag gekeken.quote:Technische storing
Vanwege een storing is de uitzending tijdelijk niet beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing.
oh oh, heb je ook 2 keer 1/4 cup bloem gedaan? ipv 2 en een kwart?quote:Op zaterdag 27 september 2014 21:24 schreef wiskundenoob het volgende:
[..]
oh is het 1,5... ik dacht 0,5
Na de reclamequote:
Mij ook. Ik snapte de vragen ook niet helemaal.quote:Op zondag 28 september 2014 20:35 schreef bdd8 het volgende:
Aspergepizza lijkt me wel lekker eigenlijk
Een goede pizza heeft niet lang nodig mits de juiste techniek toegepastquote:Op zondag 28 september 2014 20:37 schreef Evertjan het volgende:
30 min en er staat nog niks in de oven
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |