abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 2 juli 2014 @ 15:41:16 #1
423464 JaafkeEHV
Vroeger JaafkeGB
pi_141818280
Wat vind je nou echt een afknapper als je uiteten gaat??

3. Lauw drinken / drinken zonder prik
2. Slechte service
1. Slecht gebakken steak.
  woensdag 2 juli 2014 @ 15:42:26 #2
427012 Brummetje2.0
Uw meest favoriete kutuser!
pi_141818314
Gillende/krijsende/jankende kutkinderen.
pi_141818322
Dikke mensen in mijn zichtveld.
pi_141818352
1. te grote portie vlees in verhouding tot de rest
2. de verschillende gangen te snel (als je op je laatste hap kauwt) of juist te langzaam (na een half uur ) brengen
3. Alleen maar patat gerechten voor kinderen
pi_141818371
1. Te lang wachten op eten
2. Ongeïnteresseerd personeel
3. Kraanwater serveren
pi_141818384
Uren wachten op je eten
Haren oid in je eten
Lauw drinken
Vragen om een rare biefstuk en 'em dan medium krijgen
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day
Rage, rage against the dying of the light
  woensdag 2 juli 2014 @ 15:44:27 #7
423773 mokkiemok
een lekker bakkie pleur
pi_141818387
verwachten dat ik betaal
FOK!ker sinds 18 april 2004 ---
Op maandag 30 juni 2014 14:05 schreef stbabylon het volgende:
Rukken met een zak paprikachips bij de hand, krijg je vanzelf een oranje Duitse helm.
pi_141818449
quote:
13s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:44 schreef Bijna het volgende:

Vragen om een rare biefstuk en 'em dan medium krijgen
Vind je dat niet raar dan?
pi_141818498
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:43 schreef Milchat het volgende:
1. te grote portie vlees in verhouding tot de rest

geef mij juist maar lekker veel vlees: ik hoef de rest eromheen toch niet :P
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_141818508
Schreeuwende kinderen.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_141818515
quote:
13s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:44 schreef Bijna het volgende:
Vragen om een rare biefstuk en 'em dan medium krijgen
Dat ja. Vooral als je met een wat grotere groep bent en meerdere mensen bestellen biefstuk. Ze vragen hoe je hem wil en vervolgens bakken ze ze allemaal het zelfde _O- Dat gebeurt echt te vaak.
  woensdag 2 juli 2014 @ 15:51:49 #12
423464 JaafkeEHV
Vroeger JaafkeGB
pi_141818599
quote:
13s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:44 schreef Bijna het volgende:
Uren wachten op je eten
Haren oid in je eten
Lauw drinken
Vragen om een rare biefstuk en 'em dan medium krijgen
Dat is echt nummer 1, die was ik vergeten
als ik iets goor vind... wel ooit een nagel gevonden in m'n sla
pi_141818642
Oja vlees geserveerd krijgen dat nog rauw (en koud) is vanbinnen is ook altijd jammer :')
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day
Rage, rage against the dying of the light
pi_141818731
Obers die niet weten wat ze je voorschotelen, verkeerd gebakken rood vlees (rare ipv medium bijvoorbeeld), geen kraanwater serveren of er geld voor rekenen (zeker naast een glaasje wijn, kom op zeg), het eten verdrinken in saus en geen ijs op de dessertkaart zetten.
Your opinion of me is none of my business.
  woensdag 2 juli 2014 @ 15:56:06 #15
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141818749
Op de eerste plaats
Dat men geen steak kan bakken
2
Bediening die niet meer kan dan je bestelling brengen
3
Groente=Sla
4
Lang moeten wachten op de rekening
5
Fantasieloze menukaarten
6
Veel te veel prefab, sauzen, bijlagen, desserts uit pakjes en diepvries
7
Frisdrank uit postmix
8
Onbeschofte/onbeleefde bediening
9
Met honger naar huis gaan na veel geld te hebben betaald

[ Bericht 5% gewijzigd door Pietverdriet op 02-07-2014 17:17:03 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:06:19 #16
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_141819051
Slecht gepoetste glazen en bestek
Wiebelend meubilair
Schijtlollig personeel
¤4.75 voor een lullig huiswijntje durven vragen terwijl je een veredelde lunchroom bent :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:09:08 #17
168739 Red_85
'echt wel'
pi_141819133
Ouders die hun
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:42 schreef Brummetje2.0 het volgende:
Gillende/krijsende/jankende kutkinderen.
Niet onder controle hebben.

En wachten continu moeten wachten totdat je eindelijk iemand voor je neus krijgt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:17:07 #18
157634 Civilian
Better safe than Sony
pi_141819321
Op elkaar gepropte tafels waardoor je bij je buurman op 't bord kan kijken.
Antieke stoelen waarbij je na 10 minuten al kan genieten van rugpijn.
Te lang doorgebakken stukken kurk vlees
I'm not good with advice.. Can i interest you in a sarcastic comment?
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:24:39 #19
267951 FF_Serieus
Nu ff Serieus!
pi_141819523
Als al het eten op is...
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:25:45 #20
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_141819553
1. Geen karaf/fles kraanwater kunnen krijgen
2. Lang wachten op de menukaart
3. Saai, suf, fantasieloos menu
4. Herrie van groepen cq kinderen
5. Te lang wachten op eten en nog erger, op de rekening

Bediening maakt me verder niet zoveel uit. En een haar kan me meestal ook niet boeien.
Maar belangrijkste ergernis blijft uiteraard: slecht eten.
pi_141819980
Mensen aan je tafel die met hun telefoon aan het kutten zijn.
Hier staat niets.
  woensdag 2 juli 2014 @ 16:43:13 #22
427012 Brummetje2.0
Uw meest favoriete kutuser!
pi_141820087
Kotsende kinderen. (Ooit eens een keer meegemaakt.)
pi_141820306
quote:
13s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:39 schreef Prospos het volgende:
Mensen aan je tafel die met hun telefoon aan het kutten zijn.
Mensen die het geluid van hun gsm niet uitzetten..
pi_141820461
Grootste afknapper: na 3 gangen nog honger hebben. Dan is er echt iets mis met je porties.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_141820565
1 kinderen
2 mayonaise uit een zakje( gehad in Duitsland)
3 te lang wachten
4 ober met zweetlucht( gehad bij vd Valk)
5 pudding met opgedroogde bovenkant, dus oud( gehad bij vd Valk)
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:10:31 #26
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141821036
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:56 schreef hoas het volgende:
2 mayonaise uit een zakje( gehad in Duitsland)

is niet chique maar eigenlijk heel hygiënisch. Bedenk je dat in grote delen van D het zeer ongewoon is mayo te eten bij je friet
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141821065
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:54 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Grootste afknapper: na 3 gangen nog honger hebben. Dan is er echt iets mis met je porties.
Hang er vanaf hoeveel gangen er nog komen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:12:22 #28
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141821095
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:54 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Grootste afknapper: na 3 gangen nog honger hebben. Dan is er echt iets mis met je porties.
Na zeven gangen nog honger hebben, Villa Copera in Tolkamer, balletent
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:15:57 #29
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_141821211
1. Slechte, ondeskundige, ongeïnteresseerde bediening.
2. Lang moeten wachten op menukaart.
3. Geen verse producten en teveel prefab gebruiken.
4. Kinderen.
5. Te lange wachttijd tussen de gangen door.
6. Lang moeten wachten op de rekening.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_141821226
Sowieso dat de tafels te dicht op elkaar staan! Krijg het er erg benauwd van en de buren kunnen je gesprek eenvoudig meeluisteren...
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:17:46 #31
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_141821270
Met afstand op nummer 1: gezelschap wat niets lust en daarover klaagt.
Een hele mooie nummer 2 is ongeïnteresseerd personeel
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:18:24 #32
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_141821298
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:43 schreef Milchat het volgende:
1. te grote portie vlees in verhouding tot de rest
Je kan Argentinië alvast van je wensenlijstje voor vakantie wegstrepen _O-

Als je daar vlees besteld, krijg je ook echt alléén een halve koe op je bord, niets geen bijgerechten :Y)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_141821866
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 17:18 schreef flipsen het volgende:

[..]

Je kan Argentinië alvast van je wensenlijstje voor vakantie wegstrepen _O-

Als je daar vlees besteld, krijg je ook echt alléén een halve koe op je bord, niets geen bijgerechten :Y)
Niet mijn ding. Dan is het een kwestie van groente erbij vragen :9
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:39:41 #34
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141822041
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 17:18 schreef flipsen het volgende:

[..]

Je kan Argentinië alvast van je wensenlijstje voor vakantie wegstrepen _O-

Als je daar vlees besteld, krijg je ook echt alléén een halve koe op je bord, niets geen bijgerechten :Y)
Leuk als je een keer uit eten gaat, maar als je voor je werk veel weg van huis bent (woon soms een jaar in een Hotel) dan snak je naar verse boontjes bij je lamsvlees, naar spruitjes of rode kool bij de hachee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 2 juli 2014 @ 17:41:41 #35
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_141822096
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 17:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Leuk als je een keer uit eten gaat, maar als je voor je werk veel weg van huis bent (woon soms een jaar in een Hotel) dan snak je naar verse boontjes bij je lamsvlees, naar spruitjes of rode kool bij de hachee
Jup, dat heb ik hier dus ook. Meestal één of twee keer per maand koop ik groente en dingen voor een salade, daarna is het gewoon weer vlees, vlees en nog meer vlees. De 2 ons groente en 2x fruit haal ik hier dus hooguit per week :@
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_141823601
Ik irriteer me aan het feit dat op heel veel plekken de bediening het glas niet met opdruk naar je toe draait.

Niet dat ik van de sjiek ben of iets; helemaal niet zelfs, maar daar irriteer ik mij dus aan. Het is een kleine moeite. En die wordt vaak dus niet genomen. Althans niet in de low budget tenten waar ik kom dan :P
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_141824241
Te lang moeten wachten
Wiebelend meubilair
Alleen ijs met allerlei fruit op de kaart hebben staan, ik wil gewoon ijs met slagroom :P

edit:En bij patat irriteer ik me eraan als er niet genoeg saus bij zit
pi_141824612
Met stip op 1: Nadat je om de rekening hebt gevraagd 100.000 uur moeten wachten :r
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_141824626
De meeste dingen zijn al verteld, maar wat ik ook altijd echt een afknapper vindt:
Een superlekkere maaltijd, en dan krijg je als dessert een kant-en-klaar fabrieksdessert :')
Moeten zij weten
pi_141824741
1 ongeïnteresseerd personeel in de bediening en keuken
2 dubbele gangen op tafel (aardappelpuree of aardappels bij het gerecht en apart nog patat krijgen...)
3 geen water in een karaf krijgen
4 pakjes koken maar dat is een onderdeel van punt 1
5 lang moeten wachten of het eten op tafel gesmeten krijgen
6 buiten het seizoen gebruiken van ingredienten
  woensdag 2 juli 2014 @ 19:17:25 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141824836
Het trieste is dat de meeste mensen graag prefab en pakjes eten omdat ze niet anders gewend zijn...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141824842
Ow ja en nog 1: Restaurants die denken sterrenvoer te serveren en daar dan ook de prijs naar vragen, terwijl het gewoon middelmatig cafevoer is geserveerd op glimmende zwarte tegels.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_141825154
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:56 schreef hoas het volgende:
2 mayonaise uit een zakje( gehad in Duitsland)
Het alternatief is een grote pot op tafel, waar iedereen met zijn jatten aan zit en weer teruggezet wordt. Of nog erger, zo'n raar sausgietertje met een kwak mayo, uit zo;n grote emmer geschept die al 2 jaar overdatum.
.
  woensdag 2 juli 2014 @ 19:28:53 #44
134103 gebrokenglas
Half human, half coffee
pi_141825204
1.5 uur moeten wachten op je eten. :{w

na een uur ben je wel uitgeluld met je gezelschap, en zit je wat doelloos naar de andere bezoekers te kijken.
How can I make this topic about me?
  Licht Ontvlambaar woensdag 2 juli 2014 @ 19:28:55 #45
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_141825205
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 16:25 schreef RobinOok het volgende:
1. Geen karaf/fles kraanwater kunnen krijgen
2. Lang wachten op de menukaart
3. Saai, suf, fantasieloos menu
4. Herrie van groepen cq kinderen
5. Te lang wachten op eten en nog erger, op de rekening

Bediening maakt me verder niet zoveel uit. En een haar kan me meestal ook niet boeien.
Maar belangrijkste ergernis blijft uiteraard: slecht eten.
dat laatste vooral... Naar huis gaan met het idee dat je het thuis beter/lekkerder en voor veel minder geld had kunnen eten.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_141825580
Kinderen
Saaie gerechten
Alleen maar ijs als dessert
Chagrijnige en /of ongeïnteresseerde bediening
Na het eten nog een half uur met een leeg bord voor je neus zitten
Het gevoel dat je het gerecht zelf lekkerder had kunnen klaarmaken
Lipton thee
  woensdag 2 juli 2014 @ 19:59:33 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141826241
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 19:28 schreef Sjeen het volgende:

Naar huis gaan met het idee dat je het thuis beter/lekkerder en voor veel minder geld had kunnen eten.
Tja, dat heb ik eigenlijk vrijwel altijd, is de uitzondering dat dit niet zo is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141826273
Ongeinteresserd personeel.
Koude gerechten die rechtstreeks uit de koeling komen en die je dus amper proeft.
Veel te zout eten (er zijn meer smaakmakers).
Flauw eten (zie punt hierboven).
Dat de bijzondere wensen WEL genoteerd worden, maar niet uitgevoerd. Zeg dan gelijk dat t teveel moeite is.
Dat je voor je kind alleen patat kunt bestellen. :')
en als mijn kind zich misdraagt, vertrekken we hoor...
Professioneel gifmenger.
pi_141826293
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja, dat heb ik eigenlijk vrijwel altijd, is de uitzondering dat dit niet zo is
Het nadeel van kunnen koken. _O-
Professioneel gifmenger.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:03:43 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141826388
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:00 schreef Buurpoes het volgende:

[..]

Het nadeel van kunnen koken. _O-
Ja, dat is waar, maar uit eten is voor mij ook vaak gewoon even wat eten omdat ik onderweg ben, of dat we laat zijn en geen zin hebben ook nog te koken. Bediening bij een aantal vaste restaurants vind dat vreemd, we komen binnen, bestellen gelijk eten en drinken, schrok schrok, rekening en weer weg, half uurtje max.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:04:13 #51
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_141826410
Te kleine tafels,die dan ook nog half volgebouwd zijn met bloemstukje, kaarsen, peper-en-zoutstelletjes, bakje voor de menukaart, asbak en godweetwat ze er allemaal nog bij menen te moeten zetten, zodat er nauwelijks nog plaats is om je bord fatsoenlijk neer te kunnen zetten.

Bestek dat spontaan krom trekt als je er je vlees mee probeert te snijden.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  Moderator woensdag 2 juli 2014 @ 20:10:09 #52
9859 crew  Karina
Woman
pi_141826636
Vies eten natuurlijk. Maar afgezien daarvan:

Te lang moeten wachten totdat ze je bestelling opnemen, drinken komen brengen, je de rekening kunt vragen, je 'mag' betalen. Kortom, als het allemaal veel te lang duurt.

Plus dat er niemand oplet of je misschien nog een drankje wil, heel stom ook, dan ben je een dief van je eigen portemonnee (nou ja die van je werkgever).

Verder, vies bestek, vieze borden, vies tafelkleed.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:11:53 #53
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_141826699
1. Inderdaad het gevoel dat je het zelf beter kan maken. Daarom bijna alleen uit eten bij een "buitenlandse"kaart.
2. Met trek weer weggaan
3. bijbetalen voor een zakje mayonaise of een bakje salade (of warme groente , als het er al bij zit)
4. peperroomsaus en chamignonssaus uit een heeeeeeeeeel slecht pakje
5. Goedkope spuitbusslagroom en ijs met kristallen

Enzovoorts... enz.... enzzz...

Wat mijn trouwens steeds vaker opvalt is dat je bij hotels steeds beter kan eten, ze worden qua smaak beter en ze kunnen heel goed omgaan met gerechten buiten de kaart om.
Want wie wat vraagt krijgt het vaak en vaak nog lekkerder want dan is het niet standaard.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_141826813
valt me op dat veel mensen zeggen dat ze te lang op de rekening moeten wachten.

wanneer ik om de rekening heb gevraagd en het duurt me te lang (ik ga geen uur wachten) dan word de spullen alvast bij elkaar gepakt en de jas aangetrokken. meestal kan het dan opeens heel snel worden geregeld. zo niet dan is het doeidoei.
pi_141826875
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:04 schreef MutedFaith het volgende:
Te kleine tafels,die dan ook nog half volgebouwd zijn met bloemstukje, kaarsen, peper-en-zoutstelletjes, bakje voor de menukaart, asbak en godweetwat ze er allemaal nog bij menen te moeten zetten, zodat er nauwelijks nog plaats is om je bord fatsoenlijk neer te kunnen zetten.

Bestek dat spontaan krom trekt als je er je vlees mee probeert te snijden.
Dit. En zand in je salade.
pi_141826904
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:15 schreef loecje het volgende:
valt me op dat veel mensen zeggen dat ze te lang op de rekening moeten wachten.

wanneer ik om de rekening heb gevraagd en het duurt me te lang (ik ga geen uur wachten) dan word de spullen alvast bij elkaar gepakt en de jas aangetrokken. meestal kan het dan opeens heel snel worden geregeld. zo niet dan is het doeidoei.
Ja, dat is hier ook een truc. Al moet ik zeggen dat ik nog nooit zonder betalen ben vertrokken.
Professioneel gifmenger.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:19:20 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141826952
Kakkerlakken en ander ongedierte vind ik ook een bummer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827069
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:42 schreef Brummetje2.0 het volgende:
Gillende/krijsende/jankende kutkinderen.
Kale autistische vrouwen.
pi_141827098
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:18 schreef Buurpoes het volgende:

[..]

Ja, dat is hier ook een truc. Al moet ik zeggen dat ik nog nooit zonder betalen ben vertrokken.
ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:29:08 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141827338
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:23 schreef loecje het volgende:

[..]

ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
Het is ook geen wonder dat zoveel horeca het zout in de pap niet verdient, jullie tafel had in die tijd dat je op de rekening gewacht hebt nog een keer bezet kunnen zijn en al uitgegeten en van rekening voorzien ook.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827379
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:23 schreef loecje het volgende:

[..]

ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
:o Dat is wel heel extreem.
Professioneel gifmenger.
pi_141827577
Meestal loop ik of mijn man gewoon naar de bar om meteen te betalen. Als ik weg wil wil ik meteen weg, ik ga niet op een rekening zitten wachten.
pi_141827611
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is ook geen wonder dat zoveel horeca het zout in de pap niet verdient, jullie tafel had in die tijd dat je op de rekening gewacht hebt nog een keer bezet kunnen zijn en al uitgegeten en van rekening voorzien ook.
tja, het eten daar was prima.
maar de bediening echt beroerd, ze stonden telkens ergens achter. soms kwamen er mensen binnen lopen maar er stond helemaal niemand in de zaak, dus de mensen gingen maar weer weg.

maar lang moeten wachten op de rekening komt vaak voor. zo moeilijk is dat toch niet? iemand vraagt om de rekening, de bon wordt gehaald en naar de tafel gebracht. paar min werk max.

quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:35 schreef Jula123 het volgende:
Meestal loop ik of mijn man gewoon naar de bar om meteen te betalen. Als ik weg wil wil ik meteen weg, ik ga niet op een rekening zitten wachten.
dan krijg je een 'ik kom zo bij u' reactie...
pi_141827727
Als friet niet op de kaart staat maar wel patat.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:38:32 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141827757
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:35 schreef loecje het volgende:

[..]

tja, het eten daar was prima.
maar de bediening echt beroerd, ze stonden telkens ergens achter. soms kwamen er mensen binnen lopen maar er stond helemaal niemand in de zaak, dus de mensen gingen maar weer weg.

maar lang moeten wachten op de rekening komt vaak voor. zo moeilijk is dat toch niet? iemand vraagt om de rekening, de bon wordt gehaald en naar de tafel gebracht. paar min werk max.

[..]

dan krijg je een 'ik kom zo bij u' reactie...
Tja, komt ervan als men goedkoop en jong personeel daar neerzet, zet er pro's neer, die kosten meer, maar genereren veel meer omzet en marge
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827804
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:38 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja, komt ervan als men goedkoop en jong personeel daar neerzet, zet er pro's neer, die kosten meer, maar genereren veel meer omzet en marge
Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:40:56 #67
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_141827868
Bij reservering vooraf toch plekje aangewezen krijgen vlakbij toilet of keuken.
Bij moeten betalen voor een portie mayo
Bij moeten betalen wanneer je een vervangend product wil (bijv rijst ipv aardappels)
Biefstuk wat te gaar is.
Veel te veel betalen voor een flesje wijn
Muziek die te hard staat waardoor je moet schreeuwen
Gerechten die te snel achter elkaar worden geserveerd
Altijd het eeuwige pushen van brood met kruidenboter (wel lekker hoor, maar bestel het liever zelf)

Overigens heb ik een grote mond dus als me iets niet bevalt zeg ik net meteen en wordt het opgelost. Heb al menig biefstuk teruggestuurd naar de keuken of gewoon ronduit geweigerd dingen te betalen die vooraf niet waren afgesproken. Meestal werd het meteen opgelost.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:41:55 #68
134103 gebrokenglas
Half human, half coffee
pi_141827907
Ergens had je een rokers- en een niet-rokers gedeelte. Maar het waren geen aparte ruimtes - het rokersdeel was een ietwat afgelegen deel van de ruimte, dus alle rook verspreidde zich uiteindelijk toch gewoon door de hele zaal. En da's lekker hoor: je biefstukje te midden van sigarenrook te moeten eten.
How can I make this topic about me?
pi_141828078
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:39 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
dan heb je wel iemand nodig om ze op te leiden. zo'n pro bijvoorbeeld.
pi_141828126
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 17:11 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Hang er vanaf hoeveel gangen er nog komen.
Scherp :P

Maar dan heb ik het natuurlijk over een driegangendiner.

Keertje meegemaakt bij een eetcafé dat door iedereen de hemel in werd geprezen om z'n uitstekende prijs/kwaliteit.

Kwaliteit van de steak was trouwens ook maar matig en ik ben echt geen fijnproever of zeikerd als het op uit eten aankomt.

Oh, dat brengt me op een andere afknapper: mensen in het gezelschap die van het klagen over de tent waar je zit het primaire gespreksonderwerp maken. Veelal lijken ze een driesterrenrestaurant te verwachten voor de prijs van een Big mac-menu...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:48:59 #71
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141828176
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:39 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
Wim Kan, IJs Kan, alles kan, het gebeurd niet voldoende.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141828235
Met het risico culisnob gevonden te worden:

1. Overal fabrieksfrites bij serveren
1a: dan geld rekenen voor de eventuele saus die mensen erbij willen
2. Alleen losse flejes spa blauw serveren (ik wil gewoon een karaf of flinke fles water, voor een normale prijs)
3. Bediening die van toeten noch blazen weet (niet opletten, borden neerkwakken en het ergste, onoplttend personeel, dus wachten of juist heel snel alles achter elkaar krijgen)
4. Pakjes, zakjes en andere prefabzaken in je eten. Ik ga naar een restaurant en verwacht dan een kok die zijn zaken zelf kan bereiden.
5. Nepbloemen op tafel, reclamedingetjes voor bieren etc. weg met die marketingmeuk.
6. Slecht bereid eten in het algemeen, slechte biefstukken, geregenereerde groenten, te lang warmgehouden bijgerechten etc.
Whatever...
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:50:35 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141828242
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:41 schreef gebrokenglas het volgende:
Ergens had je een rokers- en een niet-rokers gedeelte. Maar het waren geen aparte ruimtes - het rokersdeel was een ietwat afgelegen deel van de ruimte, dus alle rook verspreidde zich uiteindelijk toch gewoon door de hele zaal. En da's lekker hoor: je biefstukje te midden van sigarenrook te moeten eten.
Roken in de horeca is al jaren niet meer toegestaan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141828422
Te warme wijn, gebeurt te vaak in een warm restaurant flessen ergens "mooi" uitstallen zodat als je er een bestelt hij ook echt 20+ graden is. Zonde!
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:56:34 #75
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_141828461
geen, ik eet bijna nooit buiten in nederland _O_
  woensdag 2 juli 2014 @ 21:03:30 #76
224960 highender
Travellin' Light
pi_141828776
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Kakkerlakken en ander ongedierte vind ik ook een bummer
Dat is afhankelijk van de presentatie.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 2 juli 2014 @ 21:24:07 #77
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_141829793
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:41 schreef gebrokenglas het volgende:
Ergens had je een rokers- en een niet-rokers gedeelte. Maar het waren geen aparte ruimtes - het rokersdeel was een ietwat afgelegen deel van de ruimte, dus alle rook verspreidde zich uiteindelijk toch gewoon door de hele zaal. En da's lekker hoor: je biefstukje te midden van sigarenrook te moeten eten.
Hoeveel jaar geleden ben jij voor het laatst uit eten geweest :?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 2 juli 2014 @ 21:24:38 #78
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_141829812
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:56 schreef Life2.0 het volgende:
geen, ik eet bijna nooit buiten in nederland _O_
Nooit een BBQ gehad of ergens in een tuin gegeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 2 juli 2014 @ 21:26:27 #79
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_141829910
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:40 schreef Poeke het volgende:
Bij reservering vooraf toch plekje aangewezen krijgen vlakbij toilet of keuken.

Toilet is inderdaad een no go area, maar bij de keuken vind ik altijd wel gezellig en leuk . Zeker als een een (half)open keuken is. Lekker even meekijken hoe de koks werken en of het er allemaal een beetje hygiënisch aan toe gaat.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 2 juli 2014 @ 21:46:21 #80
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_141831048
Bediening die niet naar je omkijkt, waarmee je geen oogcontact krijgt en dus onmogelijk elegant even kunt wenken of iets vragen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 juli 2014 @ 21:47:23 #81
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_141831099
Restaurants die voor Sterrentoko spelen terwijl ze het niet waarmaken. Wees liever een goed eetcafé of brasserie waar je weet dat je waar voor je geld krijgt, dan een zaak die het niveau niet aan kan.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_141831325
(half) lauw eten -O-

Vooral soep is 5 van de 10 keer niet heet. Als het niet bloedheet is stuur ik het terug.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:07:58 #83
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_141832157
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 21:24 schreef golfer het volgende:

[..]

Nooit een BBQ gehad of ergens in een tuin gegeten?
woon toch niet in een volkbuurt :')
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:21:34 #84
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_141832930
Oja, ik word steeds "harder" qua het uiten van welke ongenoegen ook.
Betaal er grof voor en dan wil ik gewoon iets goeds!
Tot ergernis van meneer trouwens maar ik neem gewoon genoegen meer van oa: lauw, doorgebakken, te weinig, sauzen uit pakjes.
Daarom bestel ik alle sauzen ook apart, zo ook dressings.
Ja ik ben moeilijk :@
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_141833258
- Keiharde en/of bevroren (kruiden)boter ;)
- ondanks reservering toch moeten wachten
pi_141833477
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 22:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Oja, ik word steeds "harder" qua het uiten van welke ongenoegen ook.
Betaal er grof voor en dan wil ik gewoon iets goeds!
Tot ergernis van meneer trouwens maar ik neem gewoon genoegen meer van oa: lauw, doorgebakken, te weinig, sauzen uit pakjes.
Daarom bestel ik alle sauzen ook apart, zo ook dressings.
Ja ik ben moeilijk :@
Gelijk heb je, want er zijn weinig landen waar uit eten gaan zo duur is en waar je dan ook nog eens troep krijgt.

Voor 5 euro eet je in italie een vorstelijke pizza, in nl krijg je er als je geluk hebt net een broodje voor...
Whatever...
pi_141833823
Koriander in mijn eten. Walgelijke troep :r
Whaaaat???? No money?
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:47:10 #88
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_141834348
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 22:37 schreef Johnny-V het volgende:
Koriander in mijn eten. Walgelijke troep :r
Dat kan je aangeven voordat je je bestelling plaats dat je dat absoluut niet wilt hebben, net zoals je allergieën of andere wensen kunt aangeven.
Daar hoort een keuken rekening mee te houden.
Als je het niet van te voren meldt moet je daarna er niet over klagen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 2 juli 2014 @ 22:49:50 #89
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_141834502
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 22:37 schreef Johnny-V het volgende:
Koriander in mijn eten. Walgelijke troep :r
Dat heb ik met rucola... rot op met je rucola (of bleekselderij) :P
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_141841499
Mijn grootste afknappers:

• Dat niets klaarstaat zoals ik het wil hebben.
• (maak rechtsomkeert)

• Dat er teveel poeha wordt gepresenteerd om alles mooier te doen lijken dan dat het is.
• (word ik achterdochtig van)

• Dat het personeel te systematisch handelt als het ook sneller en makkelijker kan.
• (grote bestellingen rustig afmaken en een kleine bestelling van bijvoorbeeld een glaasje
• water pas komen brengen als de grote bestelling af is al duurt het 15 minuten)

• Dat het eten mediocreis en vlak in smaak terwijl hoog van de toren vooraf wordt geblazen.

• Dat men niet wil of kan inspelen op mijn wensen terwijl men weet dat er bij mij bij volle
• tevredenheid altijd flink wat tipgeld p.p. aan de strijstok blijft hangen.

• Dat men te gedreven is om jou continue iets te verkopen zoals een fles water terwijl men
weet dat mij iets proberen te pushen averechts werkt en ik dan snel opsta en weg ben.
Daarbij wil ik nooit gebottled water maar gewoon een karaf water uit de kraan met ijs en ...
het moet gewoon gratis zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-07-2014 02:48:39 ]
pi_141842615
Laatst ergens gegeten waar geen gehaaste studenten bediende, maar echte obers met jaren ervaring. Sinds doen erger ik mij aan elk klein dingetje als ik weer door zo'n fopbediende wordt geholpen.

Het allerirritantste vind ik van dat zenuw-personeel, dat een soort marathon van hun werk maakt. Alles gehaast en snel-snel, maar ondertussen het werk maar half afmaken. En dan ook haast-haast als er twee tafeltjes bezet zijn. Het geeft je bij alles het idee dat je zelf ook moet opschieten.
  donderdag 3 juli 2014 @ 08:22:21 #92
423464 JaafkeEHV
Vroeger JaafkeGB
pi_141842692
Wat ook altijd jammer is, als een redelijk restaurant een groupon doet.
Ben je leuk aangekleed, zitten er mensen met hun pet op te dineren.
  donderdag 3 juli 2014 @ 08:22:57 #93
423464 JaafkeEHV
Vroeger JaafkeGB
pi_141842695
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 21:52 schreef FutureFairytale het volgende:
(half) lauw eten -O-

Vooral soep is 5 van de 10 keer niet heet. Als het niet bloedheet is stuur ik het terug.
Ik haat hete soep :(!
Het liefst eet ik het lauw (en groentensoep koud)
pi_141844226
als je met z'n 2en eet en ze je gerechten niet tegelijk komen brengen: is jouw gerecht al koud voordat je partner uberhaupt kan beginnen.....
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ ლ(ಠ益ಠლ) ٩͡๏̯͡๏۶ ಠ_ಠ ᕕ( ᐛ )ᕗ
pi_141846695
De meeste ergernissen zijn al genoemd. Maar goed, ik doe een poging, sommige "ergernissen" zijn eerder komisch dan iets anders:

1. Wanneer ze bier (van de tap) schenken, en dat doen in een glas van een andere brouwerij dan van wat er in de tap zit. Dus: Grolsch schenken, en dat in een Bavaria-glas doen.

2. Wanneer de ober Calva-dos zegt i.p.v. Calva-deau.

3. Wanneer je ¤5,- moet betalen voor een glas witte huiswijn dat zeker een dag of 4 open staat.

4. Wanneer ze Johnny Walker gebruiken voor Irish Coffee.

5. Als je naar een Aziaat gaat: je bestelt een vegetarisch gerecht, en je krijgt paddenstoelen in oestersaus of ze plempen vissaus (je weet wel dat spul gemaakt van ansjovis) bij de groenten of tofu.

6. Wanneer je bij een etablissement dat een bib gourmand heeft of van hoger niveau is (ik vind het überhaupt niet kunnen), en de ober het ijs en het water uit de koeler (de vakterm hiervoor schiet me niet te binnen) voor de wijn in de struiken of op de grond flikkert waar iedereen bij zit. :')

7. Wanneer ze niet weten hoe snel ze het stokbrood + kruidenboter van je tafel moeten halen om het vervolgens bij je buurman op tafel te zitten die zojuist gearriveerd is.

8. Wanneer je om de haverklap bestekbakken hoort rinkelen of borden op de grond hoort vallen (Vd Valk).

9. Wanneer je een krabcocktail bestelt en je surimi krijgt. De cocktailsaus is niet zelf gemaakt, maar komt uit een flesje. De saus staat stijf van de e-nummers en is alleen bovenop de cocktail gespoten waardoor je na 2 happen alleen nog droge sla zit te eten.

10. Mes en vork indekken bij het dessert.

11. Wanneer er nog kruimels op de tafel liggen van de vorige gasten (lunchrooms e.d.).
  donderdag 3 juli 2014 @ 11:48:56 #96
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_141846829
Helaas is het grootste probleem vaak de andere gasten :').

Allang genoemd, maar mensen die al zonodig hun koters mee moeten nemen naar iets boven het niveau eetcafe, dat is al irritant, maar als je die koters dan ook nog eens niet in bedwang kan houden kan ik je helemaal wel wurgen. En als ik dan ook maar geirriteerd kijk naar jouw Sterre wordt jij zelf boos :').
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_141847097
quote:
10s.gif Op donderdag 3 juli 2014 11:43 schreef Biekuh het volgende:
De meeste ergernissen zijn al genoemd. Maar goed, ik doe een poging, sommige "ergernissen" zijn eerder komisch dan iets anders:

1. Wanneer ze bier (van de tap) schenken, en dat doen in een glas van een andere brouwerij dan van wat er in de tap zit. Dus: Grolsch schenken, en dat in een Bavaria-glas doen.

2. Wanneer de ober Calva-dos zegt i.p.v. Calva-deau.

3. Wanneer je ¤5,- moet betalen voor een glas witte huiswijn dat zeker een dag of 4 open staat.

4. Wanneer ze Johnny Walker gebruiken voor Irish Coffee.

5. Als je naar een Aziaat gaat: je bestelt een vegetarisch gerecht, en je krijgt paddenstoelen in oestersaus of ze plempen vissaus (je weet wel dat spul gemaakt van ansjovis) bij de groenten of tofu.

6. Wanneer je bij een etablissement dat een bib gourmand heeft of van hoger niveau is (ik vind het überhaupt niet kunnen), en de ober het ijs en het water uit de koeler (de vakterm hiervoor schiet me niet te binnen) voor de wijn in de struiken of op de grond flikkert waar iedereen bij zit. :')

7. Wanneer ze niet weten hoe snel ze het stokbrood + kruidenboter van je tafel moeten halen om het vervolgens bij je buurman op tafel te zitten die zojuist gearriveerd is.

8. Wanneer je om de haverklap bestekbakken hoort rinkelen of borden op de grond hoort vallen (Vd Valk).

9. Wanneer je een krabcocktail bestelt en je surimi krijgt. De cocktailsaus is niet zelf gemaakt, maar komt uit een flesje. De saus staat stijf van de e-nummers en is alleen bovenop de cocktail gespoten waardoor je na 2 happen alleen nog droge sla zit te eten.

10. Mes en vork indekken bij het dessert.

11. Wanneer er nog kruimels op de tafel liggen van de vorige gasten (lunchrooms e.d.).
Wow! Precies de dingen waar ik mij aan kan ergeren!

Vooral dat rinkelende bestek komt zo goedkoop over!
pi_141847205
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 11:48 schreef HeatWave het volgende:
Helaas is het grootste probleem vaak de andere gasten :').

Allang genoemd, maar mensen die al zonodig hun koters mee moeten nemen naar iets boven het niveau eetcafe, dat is al irritant, maar als je die koters dan ook nog eens niet in bedwang kan houden kan ik je helemaal wel wurgen. En als ik dan ook maar geirriteerd kijk naar jouw Sterre wordt jij zelf boos :').
Dat doe ik ook, onderdeel van de opvoeding. Maar waarom erger jij je aan kinderen die zich gedragen?
Professioneel gifmenger.
pi_141847520
- Dat je met meerdere mensen aan tafel zit maar het eten niet gelijk uitgeserveerd krijgt.

- Dat je nog wat extra groente / gebakken aardappelen bijbesteld en dat pas geserveerd wordt als iedereen zijn bord leeg heeft.

- Dat een van je tafelgenoten het culinaire hoogstandje van de kok "verpest" met 3 eetlepels remia frietsaus.

- Dat mensen bij een teppanyaki / wokbuffet hun bord volgooien met bitterballen en frikandellen.
  donderdag 3 juli 2014 @ 12:20:42 #100
222754 Dagoduck
Karel (2003-2022)
pi_141847656
Dat als je fris besteld je zo'n klein kutglaasje van 0,2 liter krijgt :r Daarom drink ik tegenwoordig alleen nog maar halve liters bier in een restaurant.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')