abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:04:13 #51
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_141826410
Te kleine tafels,die dan ook nog half volgebouwd zijn met bloemstukje, kaarsen, peper-en-zoutstelletjes, bakje voor de menukaart, asbak en godweetwat ze er allemaal nog bij menen te moeten zetten, zodat er nauwelijks nog plaats is om je bord fatsoenlijk neer te kunnen zetten.

Bestek dat spontaan krom trekt als je er je vlees mee probeert te snijden.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  Moderator woensdag 2 juli 2014 @ 20:10:09 #52
9859 crew  Karina
Woman
pi_141826636
Vies eten natuurlijk. Maar afgezien daarvan:

Te lang moeten wachten totdat ze je bestelling opnemen, drinken komen brengen, je de rekening kunt vragen, je 'mag' betalen. Kortom, als het allemaal veel te lang duurt.

Plus dat er niemand oplet of je misschien nog een drankje wil, heel stom ook, dan ben je een dief van je eigen portemonnee (nou ja die van je werkgever).

Verder, vies bestek, vieze borden, vies tafelkleed.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:11:53 #53
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_141826699
1. Inderdaad het gevoel dat je het zelf beter kan maken. Daarom bijna alleen uit eten bij een "buitenlandse"kaart.
2. Met trek weer weggaan
3. bijbetalen voor een zakje mayonaise of een bakje salade (of warme groente , als het er al bij zit)
4. peperroomsaus en chamignonssaus uit een heeeeeeeeeel slecht pakje
5. Goedkope spuitbusslagroom en ijs met kristallen

Enzovoorts... enz.... enzzz...

Wat mijn trouwens steeds vaker opvalt is dat je bij hotels steeds beter kan eten, ze worden qua smaak beter en ze kunnen heel goed omgaan met gerechten buiten de kaart om.
Want wie wat vraagt krijgt het vaak en vaak nog lekkerder want dan is het niet standaard.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_141826813
valt me op dat veel mensen zeggen dat ze te lang op de rekening moeten wachten.

wanneer ik om de rekening heb gevraagd en het duurt me te lang (ik ga geen uur wachten) dan word de spullen alvast bij elkaar gepakt en de jas aangetrokken. meestal kan het dan opeens heel snel worden geregeld. zo niet dan is het doeidoei.
pi_141826875
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:04 schreef MutedFaith het volgende:
Te kleine tafels,die dan ook nog half volgebouwd zijn met bloemstukje, kaarsen, peper-en-zoutstelletjes, bakje voor de menukaart, asbak en godweetwat ze er allemaal nog bij menen te moeten zetten, zodat er nauwelijks nog plaats is om je bord fatsoenlijk neer te kunnen zetten.

Bestek dat spontaan krom trekt als je er je vlees mee probeert te snijden.
Dit. En zand in je salade.
pi_141826904
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:15 schreef loecje het volgende:
valt me op dat veel mensen zeggen dat ze te lang op de rekening moeten wachten.

wanneer ik om de rekening heb gevraagd en het duurt me te lang (ik ga geen uur wachten) dan word de spullen alvast bij elkaar gepakt en de jas aangetrokken. meestal kan het dan opeens heel snel worden geregeld. zo niet dan is het doeidoei.
Ja, dat is hier ook een truc. Al moet ik zeggen dat ik nog nooit zonder betalen ben vertrokken.
Professioneel gifmenger.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:19:20 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141826952
Kakkerlakken en ander ongedierte vind ik ook een bummer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827069
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 15:42 schreef Brummetje2.0 het volgende:
Gillende/krijsende/jankende kutkinderen.
Kale autistische vrouwen.
pi_141827098
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:18 schreef Buurpoes het volgende:

[..]

Ja, dat is hier ook een truc. Al moet ik zeggen dat ik nog nooit zonder betalen ben vertrokken.
ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:29:08 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141827338
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:23 schreef loecje het volgende:

[..]

ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
Het is ook geen wonder dat zoveel horeca het zout in de pap niet verdient, jullie tafel had in die tijd dat je op de rekening gewacht hebt nog een keer bezet kunnen zijn en al uitgegeten en van rekening voorzien ook.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827379
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:23 schreef loecje het volgende:

[..]

ik 1 keer.
dat was ook pas na 3 of 4x vragen en een uur wachten. toen moest er een trein gehaald worden dus we zijn vertrokken.
:o Dat is wel heel extreem.
Professioneel gifmenger.
pi_141827577
Meestal loop ik of mijn man gewoon naar de bar om meteen te betalen. Als ik weg wil wil ik meteen weg, ik ga niet op een rekening zitten wachten.
pi_141827611
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is ook geen wonder dat zoveel horeca het zout in de pap niet verdient, jullie tafel had in die tijd dat je op de rekening gewacht hebt nog een keer bezet kunnen zijn en al uitgegeten en van rekening voorzien ook.
tja, het eten daar was prima.
maar de bediening echt beroerd, ze stonden telkens ergens achter. soms kwamen er mensen binnen lopen maar er stond helemaal niemand in de zaak, dus de mensen gingen maar weer weg.

maar lang moeten wachten op de rekening komt vaak voor. zo moeilijk is dat toch niet? iemand vraagt om de rekening, de bon wordt gehaald en naar de tafel gebracht. paar min werk max.

quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:35 schreef Jula123 het volgende:
Meestal loop ik of mijn man gewoon naar de bar om meteen te betalen. Als ik weg wil wil ik meteen weg, ik ga niet op een rekening zitten wachten.
dan krijg je een 'ik kom zo bij u' reactie...
pi_141827727
Als friet niet op de kaart staat maar wel patat.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:38:32 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141827757
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:35 schreef loecje het volgende:

[..]

tja, het eten daar was prima.
maar de bediening echt beroerd, ze stonden telkens ergens achter. soms kwamen er mensen binnen lopen maar er stond helemaal niemand in de zaak, dus de mensen gingen maar weer weg.

maar lang moeten wachten op de rekening komt vaak voor. zo moeilijk is dat toch niet? iemand vraagt om de rekening, de bon wordt gehaald en naar de tafel gebracht. paar min werk max.

[..]

dan krijg je een 'ik kom zo bij u' reactie...
Tja, komt ervan als men goedkoop en jong personeel daar neerzet, zet er pro's neer, die kosten meer, maar genereren veel meer omzet en marge
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141827804
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:38 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja, komt ervan als men goedkoop en jong personeel daar neerzet, zet er pro's neer, die kosten meer, maar genereren veel meer omzet en marge
Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:40:56 #67
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_141827868
Bij reservering vooraf toch plekje aangewezen krijgen vlakbij toilet of keuken.
Bij moeten betalen voor een portie mayo
Bij moeten betalen wanneer je een vervangend product wil (bijv rijst ipv aardappels)
Biefstuk wat te gaar is.
Veel te veel betalen voor een flesje wijn
Muziek die te hard staat waardoor je moet schreeuwen
Gerechten die te snel achter elkaar worden geserveerd
Altijd het eeuwige pushen van brood met kruidenboter (wel lekker hoor, maar bestel het liever zelf)

Overigens heb ik een grote mond dus als me iets niet bevalt zeg ik net meteen en wordt het opgelost. Heb al menig biefstuk teruggestuurd naar de keuken of gewoon ronduit geweigerd dingen te betalen die vooraf niet waren afgesproken. Meestal werd het meteen opgelost.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:41:55 #68
134103 gebrokenglas
Half human, half coffee
pi_141827907
Ergens had je een rokers- en een niet-rokers gedeelte. Maar het waren geen aparte ruimtes - het rokersdeel was een ietwat afgelegen deel van de ruimte, dus alle rook verspreidde zich uiteindelijk toch gewoon door de hele zaal. En da's lekker hoor: je biefstukje te midden van sigarenrook te moeten eten.
Autocorrect
(zelfst. naamw.)
Een feature die je relatie kan verpesten met één letter.
pi_141828078
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:39 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
dan heb je wel iemand nodig om ze op te leiden. zo'n pro bijvoorbeeld.
pi_141828126
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juli 2014 17:11 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Hang er vanaf hoeveel gangen er nog komen.
Scherp :P

Maar dan heb ik het natuurlijk over een driegangendiner.

Keertje meegemaakt bij een eetcafé dat door iedereen de hemel in werd geprezen om z'n uitstekende prijs/kwaliteit.

Kwaliteit van de steak was trouwens ook maar matig en ik ben echt geen fijnproever of zeikerd als het op uit eten aankomt.

Oh, dat brengt me op een andere afknapper: mensen in het gezelschap die van het klagen over de tent waar je zit het primaire gespreksonderwerp maken. Veelal lijken ze een driesterrenrestaurant te verwachten voor de prijs van een Big mac-menu...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:48:59 #71
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141828176
quote:
14s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:39 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Personeel kun je opleiden, hoe jong ook.
Wim Kan, IJs Kan, alles kan, het gebeurd niet voldoende.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141828235
Met het risico culisnob gevonden te worden:

1. Overal fabrieksfrites bij serveren
1a: dan geld rekenen voor de eventuele saus die mensen erbij willen
2. Alleen losse flejes spa blauw serveren (ik wil gewoon een karaf of flinke fles water, voor een normale prijs)
3. Bediening die van toeten noch blazen weet (niet opletten, borden neerkwakken en het ergste, onoplttend personeel, dus wachten of juist heel snel alles achter elkaar krijgen)
4. Pakjes, zakjes en andere prefabzaken in je eten. Ik ga naar een restaurant en verwacht dan een kok die zijn zaken zelf kan bereiden.
5. Nepbloemen op tafel, reclamedingetjes voor bieren etc. weg met die marketingmeuk.
6. Slecht bereid eten in het algemeen, slechte biefstukken, geregenereerde groenten, te lang warmgehouden bijgerechten etc.
Whatever...
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:50:35 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_141828242
quote:
18s.gif Op woensdag 2 juli 2014 20:41 schreef gebrokenglas het volgende:
Ergens had je een rokers- en een niet-rokers gedeelte. Maar het waren geen aparte ruimtes - het rokersdeel was een ietwat afgelegen deel van de ruimte, dus alle rook verspreidde zich uiteindelijk toch gewoon door de hele zaal. En da's lekker hoor: je biefstukje te midden van sigarenrook te moeten eten.
Roken in de horeca is al jaren niet meer toegestaan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_141828422
Te warme wijn, gebeurt te vaak in een warm restaurant flessen ergens "mooi" uitstallen zodat als je er een bestelt hij ook echt 20+ graden is. Zonde!
  woensdag 2 juli 2014 @ 20:56:34 #75
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_141828461
geen, ik eet bijna nooit buiten in nederland _O_
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')