Beetje off topic, maar is er goed vlees in blik?quote:Op maandag 4 augustus 2014 22:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Meestal vers of vacuüm, maar als je ze net zo knapperig in blik kunt krijgen zijn ze natuurlijk wel beter en langer houdbaar.
Heb ik al vaker over gepost. De 2bruder in Venlo. Kosten ongeveer 7 euro per fles geloof ik.quote:Op maandag 4 augustus 2014 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Welke supermarkt is dat? Wat kosten ze?
Hahaha, hoe kom jij opeens in CUL terecht? Ik keek toevallig even in je pohi.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 22:20 schreef fietsie het volgende:
2,5 kilo Stolwijkse kaas; de naam van de boerderij stond er ook nog bij maar die ben ik ff kwijt....
Dat is een mooi prijsje voor een flinke hoeveelheid fauna!quote:Op woensdag 17 september 2014 14:34 schreef emmyemmy het volgende:
2 kangoeroebiefstukken, 2 kilo kippenvleugeltjes, 1 kilo schnitzels, 2 koolvis filetjes, 400 gram rosbief, 500 gram rundergehakt en wat krokodil om te proberen. Alles voor maar 30 euro
Boter.quote:Op zaterdag 1 november 2014 18:35 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Kom dan eens met betere alternatieven?
weet je wat smerig is, bak en braad uit een flesje (tenzij 100% oliequote:Op zaterdag 8 november 2014 10:17 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
In zo'n smerig onhandig pakje zeker?
Botervloot!quote:Op zaterdag 8 november 2014 10:17 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
In zo'n smerig onhandig pakje zeker?
Hier ook vijgen. Maar intact. Is het normaal dat die dingen erg zacht zijn of zijn ze dan overrijp?quote:Op zaterdag 22 november 2014 18:42 schreef Mord_Sith het volgende:
Half gedroogde vijgen, paranoten, griekse yoghurt met honing.
O wat supersnelquote:Op zaterdag 22 november 2014 19:11 schreef SuperFood het volgende:
vijgen horen zacht te zijn als ze rijp zijn
Ging er naar zoeken en kwam op tokowijzer.nl, lijkt wel heel veel op die van jou, op mobiel iig.quote:Op zaterdag 22 november 2014 19:14 schreef RobinOok het volgende:
Bamboe houtskool. Bij Amazon Duitsland en Amazon UK.
Godverdomme halve land afgeweest daarvoor en nu was ik het zat.
Shitload aan bamboe is onderweg nu.
ga je aan de eckte Filet Américain met frietquote:
en aan de stoempquote:Op zaterdag 24 januari 2015 16:31 schreef CrashO het volgende:
[..]
ga je aan de eckte Filet Américain met friet
nu al?quote:Op zaterdag 24 januari 2015 17:54 schreef Amarantha het volgende:
Paaseieren van de jamin. Allemaal bijzondere smaakjes
Ik heb ze ook al gezien toen ik de butterfinger en kitkat daar kocht. Erg verleidelijkquote:
Nou niet al te best. Haal wel bij mn eigen slager voortaan. Snap dat 14euro/kg erg goedkoop is, maar als je geen kwaliteit kan bieden voor die prijs sla dan wat anders in.quote:Op zaterdag 24 januari 2015 18:38 schreef focal het volgende:
Vandaag bij de eerste versmarkt van VdValk geweest. Grote slagerij met uitgebreid assortiment, hadden aged entrecote's en rib eyes. Daar die toch vrij prijzig waren eerst een keertje normale biefstuk gekocht a 14,- de kg om de kwaliteit te testen. Dus zo even biefstukje bakken.
Nu al benieuwd naar de foto'squote:Op maandag 2 februari 2015 12:02 schreef minilot het volgende:
Maandagochtendboodschappen:
[ afbeelding ]
- Thaise zoete basilicum
- Curryblad
- Verse munt
- Japanse mayo
- Gedroogde shiitake
- Gedroogde boomoren
- Bloedsinaasappelen
- Roze oesterzwam
- Gele oesterzwam
- Enokipaddestoelen
- Rijsbloem
- Capucine-knolletjes
Het wordt weer een lollige week in de keuken!
Inderdaad! Ze waren zalig! Knapperig, zoet.quote:Op zaterdag 7 februari 2015 13:12 schreef Erik2121 het volgende:
[..]
Heerlijk. Uit Chili. Bij ons standaard op de kraam.
Edit: kaas komt van het kaas pakhuis. Alle 34099460946 soorten kaas voor max. 7 euro per kiloquote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:09 schreef gargamelnl het volgende:
Gevulde eitjes van de slager, gatenkaas zonder gaten, nagelhout, 2 drentse droge worsten van de slager, 1 extra lange droge worst, 250 gram stuk ossehaas van plaatselijk rund, eigenlijk alles van de lokale slager.![]()
Gekocht en ter plekke gelijk naar binnen gewerkt: Pho bo van de vietnamese eethuis toko.
Welke slager?quote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:09 schreef gargamelnl het volgende:
Gevulde eitjes van de slager, gatenkaas zonder gaten, nagelhout, 2 drentse droge worsten van de slager, 1 extra lange droge worst, 250 gram stuk ossehaas van plaatselijk rund, eigenlijk alles van de lokale slager.![]()
Gekocht en ter plekke gelijk naar binnen gewerkt: Pho bo van de vietnamese eethuis toko.
droge worst en gevulde eitjes bij de slager ongerust in winkelcentrum angelslo. Gevulde eieren waren uitverkocht. "Ga maar even verder boodschappen doen, hoeveel wilt u? 10 stuks? Dan maak ik die even"quote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:12 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Welke slager?
(Woon in zelfde woonplaats)
Het spijt mequote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:30 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Nu heb ik dus zin in rolo. Bedankt!
Ben nog steeds heel boos op jou.quote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:31 schreef essnhills het volgende:
[..]
Het spijt me
* essnhills biedt gargamelnl een virtuele rolo aan
Zo beter?
Oh god, hier ga ik ook even rondkijken.quote:Op woensdag 4 februari 2015 12:53 schreef minilot het volgende:
http://www.aziatische-ingredienten.nl/zwarte-knoflook/
Net een pak vacuümverpakte bollen besteld voor een habbekrats bij AliExpress (tezamen met een dumplingpers, een elektronische keukenweegschaal en verschillende bakvorm en in totaal wel helemaal elf euro uitgegeven.Jeej voor de Chinezen!)
Maar nu heb je wel roloquote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:34 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Ben nog steeds heel boos op jou.![]()
Door jou moet ik van de bank opstaan en rolo halen bij de buren (tankstation).
quote:Op zaterdag 21 februari 2015 16:24 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
droge worst en gevulde eitjes bij de slager ongerust in winkelcentrum angelslo. Gevulde eieren waren uitverkocht. "Ga maar even verder boodschappen doen, hoeveel wilt u? 10 stuks? Dan maak ik die even"![]()
![]()
Droge worsten heb ik ook daar vandaan, goedkoopste van emmen en het lekkerste.
De rest heb ik bij slagerij vos gehaald (winkelcentrum emmermeer). De lekkerste nagelhout ever. Maakt hij niet zelf, want zijn nagelhout leverancier kan het beter, geeft hij eerlijk toe. Zijn droge worst met knoflook is echt perfect. Die ossehaas komt van een rund uit Rolde.
Zijn die het geld waard? Heb ze ook wel eens zien staan. Toch best wel nieuwsgierig er naquote:Op zaterdag 21 februari 2015 19:38 schreef Curiosity het volgende:
2 Gnaw chocolade repen: Banoffee Pie en Caramel Rapids.
De banoffee vind ik erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar, de andere is niet vies, maar ook niet erg bijzonder. De chocolade op zich is goede kwaliteit.quote:Op zaterdag 28 februari 2015 17:46 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Zijn die het geld waard? Heb ze ook wel eens zien staan. Toch best wel nieuwsgierig er na
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |