Hier kun je alles kwijt over sollicitaties, werksituaties, belastingen, (handelen op) de beurs, hypotheken, beleggingen en salarissen, arbeidscontracten of geschillen met je (huis)baas. Alles over werk, geldzaken en recht dus.
In dit topic kun je al je vragen stellen over het werken bij Albert Heijn, de aanbiedingen van deze week bekijken of even rustig door de nieuwste Allerhande heenbladeren.
De TV Commercials met onze welbekende supermarktmanager zijn hier terug te vinden!
Ook onze fans zijn van harte welkom. Wij, als medewerkers, helpen u graag verder!
In deze tabel wordt uitsluitend het starters uurloon weergegeven van Caissière A, Medewerker Verkoop / Medewerker Verkoopklaar / Kwaliteitsmedewerker / Vakantiemedewerker. De laatste kolom betreft het All-in uurloon dat geldt voor medewerkers met een contract van 12 uur of minder per week.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. Wat zijn de vastgestelde toeslagen? Maandag t/m Vrijdag; 6:00-7:00 25%, 20:00-21:00 33,33%, 21:00-6:00 50% Zaterdag: 6:00-7:00 25%, 18:00-24:00 50% Zondag: 100%
Toeslagen voor Ma t/m Za ontvang je alleen wanneer je een contract hebt van méér dan 48 uur per periode of in een week méér dan 12 uur hebt gewerkt.
Wat zijn TvT-uren? TvT-uren zijn Tijd Voor Tijd-uren. Dit is een saldo die kan worden opgehoogd met de uren die jij boven je contract werkt. Het is opgebouwd uit: overwerkuren en meeruren Wanneer je een Korte Parttimer (KPT) bent, contract van niet meer als 48u per periode, dan worden ze met elke periodieke salarisuitbetaling uitbetaald. Wanneer je een contract van meer dan 48u per periode hebt, dan worden ze in periode 3 en 10 uitbetaald.
Wat zijn BCD-uren? BCD uren zijn de uren die je normaliter werkt, maar nu niet kunt werken omdat de werkdag op een feestdag valt en de winkel dus gesloten is. Je krijgt BCD uren uitgekeerd, als je in de afgelopen 12 week 4 gelijknamige dagen hebt gewerkt. Het gemiddelde van het aantal gewerkte uren krijg je uitbetaald als BDC-uren. Bovendien krijg je hier een toeslag van 100% bij.
Wat is de hoogte van de maaltijd-vergoeding? Het maximale bedrag voor de maaltijd-vergoeding is €7,00. Dit dien je in de winkel zelf te besteden en alleen aan normaal voedsel. Snoep en dergelijke vallen hier niet onder.
Ik ben mijn Plaza-wachtwoord vergeten, wat nu? Je (Assistent-)Supermarkt Manager of teamleider kan het wachtwoord voor je Plaza-account resetten. Ga daarvoor dus altijd naar hun toe, vragen of het anders kan is onnodig. Het is simpelweg niet mogelijk.
Van het jaar 2014.
9/12/2013 Meisje plaatst vrij-vraag verzoek op algemene Facebook-pagina van Albert Heijn waarbij d4v1d de status van een troller aanneemt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Idd, en als je ze moet "sparen" hoor ik de kassamedewerksters al zeggen: Wilt u er "Hup Holland Hup Hamsterzegels bij"? Zou gek worden als ik achter de kassa zit denk ik.
Idd, en als je ze moet "sparen" hoor ik de kassamedewerksters al zeggen: Wilt u er "Hup Holland Hup Hamsterzegels bij"? Zou gek worden als ik achter de kassa zit denk ik.
Als er 23 van die dingen zijn krijg je ze gewoon bij elke XX euro en hoef je waarschijnlijk geen zegels te sparen.
Altijd leuk (Gebeurt alleen helaas niet zo vaak) als er een man komt vragen om zes lege bierkratjes, het liefst halve liters, feliciteren en vragen wanneer de kleine komt. De stomverbaasde blik die je dan terugkrijgt is echt goud waard.
Altijd leuk (Gebeurt alleen helaas niet zo vaak) als er een man komt vragen om zes lege bierkratjes, het liefst halve liters, feliciteren en vragen wanneer de kleine komt. De stomverbaasde blik die je dan terugkrijgt is echt goud waard.
Hahaha, was het maar zo, meestal appr ie ons als er iemand nodig is ofzo, want meestal als iemand zich ziekmeld voor een avond dan moeten ze iemand zien te vinden en dan kan je onder schooltijd al die pubers beter bereiken op whatsapp dan proberen te bellen.
waarom ben je er eigenlijk niet zo'n voorstander van Janneke? Het is toch 1 van de moderne middelen die communicatie een stuk makkelijker maakt?
Waarschijnlijk vertrouwd Janneke haar werknemers niet met haar (persoonlijke) telefoonnummer. Wat best te begrijpen is, er is een reden waarom onze ASM dit bijvoorbeeld alleen maar doet bij verkoop, omdat hij natuurlijk een soort van onze TL is op de afdeling (en omdat je echt een probleem hebt als er niemand is om je afdeling af te sluiten)
Op donderdag 22 mei 2014 23:14 schreef ikbenschipper het volgende: Ik klaag in ieder geval niet over de omzet de afgelopen tijd dus blijkbaar wil de klant ervoor komen
Hier was ik ook aardig verbaasd over de omzet. De eerste drie dagen van wk21 zijn hoger dan die dagen in wk20.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klopt het dat het recyclen van plastic tegenwoordig niet alleen meer met doorzichtig plastic gebeurt? Hier wordt nu all het plastic erin gegooid... inclusief de vuilniszakken die ze gebruiken om het te verzamelen. Ik dacht toch echt dat het alleen om doorzichtig plastic ging.
Ik zie trouwens dat ik nog niet in de OP sta. Mag na vijf jaar toch wel eens of niet? Kan iemand me toevoegen? Medewerker verkoopklaar regio Zuid Limburg.
Ik zie trouwens dat ik nog niet in de OP sta. Mag na vijf jaar toch wel eens of niet? Kan iemand me toevoegen? Medewerker verkoopklaar regio Zuid Limburg.
Mijn gewerkte uren staan op 46,50 terwijl ik 48 (of eigenlijk zelfs 49,50) heb gewerkt. Ik heb wel BCD en toeslaguren erbij uitbetaald gekregen. Maar hoe kan het dan dat mijn gewerkte uren op 46,50 staan of zie ik iets over het hoofd? Weet niet hoe ik dit moet uitrekenen en wil ook niet met een domme vraag aankomen bij de SM.
Op vrijdag 23 mei 2014 21:18 schreef Donald250 het volgende: Mijn gewerkte uren staan op 46,50 terwijl ik 48 (of eigenlijk zelfs 49,50) heb gewerkt. Ik heb wel BCD en toeslaguren erbij uitbetaald gekregen. Maar hoe kan het dan dat mijn gewerkte uren op 46,50 staan of zie ik iets over het hoofd? Weet niet hoe ik dit moet uitrekenen en wil ook niet met een domme vraag aankomen bij de SM.
wat staat er bij TVT uitbetaald?
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 21:35:49 ]
Hahaha, denk op het moment niet SM zei net nog dat ik morgen eerste paar uur in mn eentje sta (althans, zonder a(sm)) als voorproefje voor als de vakanties van mt beginnen
Hahaha, denk op het moment niet SM zei net nog dat ik morgen eerste paar uur in mn eentje sta (althans, zonder a(sm)) als voorproefje voor als de vakanties van mt beginnen
Waarom word jij geen TL? Als ze je toevertrouwen dat jij een filiaal moet gaan runnen past TL daar wel bij toch
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 21:39:50 ]
Maakt dat wat uit? Donald is KPKT en dus krijgt hij alles, BCD, toeslag en gewerkt uitbetaald. Meest plausibele reden is dus dat er een dag niet geschreven is.
Maakt dat wat uit? Donald is KPKT en dus krijgt hij alles, BCD, toeslag en gewerkt uitbetaald. Meest plausibele reden is dus dat er een dag niet geschreven is.
Ik heb een deel van mijn gewerkte uren bij TVT staan. Daar gaat toch alles heen wat boven je contract is gewerkt meestal? Ik heb met m'n 36 uur contract nog nooit meer dan 36 uur bij Gewerkt zien staan, de rest ging naar TVT
[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 23-05-2014 21:50:32 ]
Ik heb een deel van mijn gewerkte uren bij TVT staan. Daar gaat toch alles heen wat boven je contract is gewerkt meestal? Ik heb met m'n 36 uur contract nog nooit meer dan 36 uur bij Gewerkt zien staan, de rest ging naar TVT
Maar goed, zijn contract is 48. Maar beter plaatst hij even anoniem zijn loonstrook en urenstaat hier. Kijken we even mee
En Donald bouwt dus geen TVT op nu hij anderhalfuur buiten contract zit?
Maar die staat dus niet uitbetaald op loonstrookje idd. Ik heb 49,50 gewerkt ipv de normale 48 en hun zeggen 46,50. Dus 3 uur te weinig uitbetaald gekregen gok ik dan.
Op vrijdag 23 mei 2014 22:06 schreef SLP_ het volgende: Maandag wordt trouwens onze bakkerij afdeling eindelijk omgebouwd Ben benieuwd hoe het er uit komt te zien.
En we hebben nu eindelijk een fancy briefjestelmachine, scheelt weer tijd 's ochtends
Als je fatsoenlijk afroomt hoef je amper briefgeld te tellen.
Op vrijdag 23 mei 2014 21:50 schreef d4v1d het volgende: k heb een deel van mijn gewerkte uren bij TVT staan. Daar gaat toch alles heen wat boven je contract is gewerkt meestal? Ik heb met m'n 36 uur contract nog nooit meer dan 36 uur bij Gewerkt zien staan, de rest ging naar TVT
klopt helemaal.
Bijvoorbeeld: Je hebt contract voor 6 uur in de week:
week 1 : 6 week 2: 9 week 3:6 week 4: 12
dan komt er bij gewerkt 24 te staan en 9 uur bij tvt. Bij toeslag staan de uren van de zondag
[ Bericht 13% gewijzigd door marsipilamie op 23-05-2014 22:14:51 ]
Op vrijdag 23 mei 2014 22:09 schreef Donald250 het volgende: Heb die week niet boven de 12 gewerkt, want vanwege Pasen dicht. Dus als je per periode boven contract werkt word dat niet bij tvt gezet?
Thanks! Raar hoor, ik heb helemaal geen kopje tvt. En ik heb echt 49,50 gewerkt want bij sv dagen staat echt 16 en ik heb 1 dag 90 min langer gewerkt. (Dit was Koningsdag)
Ik heb een g die 's avonds vult. Hij legt dan elke zaterdagavond wat bier koud op een strategische plek en twee uur later kom ik dan mijn koude pils halen.
Op zaterdag 24 mei 2014 01:10 schreef helemaalnaardemavo het volgende: Ik heb een g die 's avonds vult. Hij legt dan elke zaterdagavond wat bier koud op een strategische plek en twee uur later kom ik dan mijn koude pils halen.
Je moet er het heste van maken. Het fijnste zou zijn als alle (frink)drank (behalve drank die je niet koud nuttigt) in de koelkasten zou liggen.
Dat is kosten/ruimte technisch niet te doen. Dat gaat gepaard met kosten die de klant er niet voor over heeft. Tenslotte, waarom zou je iets koud verkopen als je het niet direct gaat nuttigen en best zelf thuis koud kan maken/houden?
Ook een keer n bestelling van n klant gehad. 3 of 4 containers bavaria. Hij wou ze koud hebben. Prima, kwam ze om 12 uur ophalen zei ie (vers kwam om 13u)
Kwam die om 14u klagen dat de helft niet meer koud was
Op zaterdag 24 mei 2014 01:36 schreef d4v1d het volgende: Ook een keer n bestelling van n klant gehad. 3 of 4 containers bavaria. Hij wou ze koud hebben. Prima, kwam ze om 12 uur ophalen zei ie (vers kwam om 13u)
Kwam die om 14u klagen dat de helft niet meer koud was
Beste Albert Heijn , waarom zijn veel aktie artikelen zo snel op. Nu weer bij de cola. Ik dacht , leuk een bal kado maar helaas. ...op. Servicebalie nog gevraagd maar die stonden me raar aan te kijken. Van een andere klant hoorde ik dat de ballen er al dagen niet meer zijn. Raar dat de reklame nog steeds word uitgezonden terwijl overal de ballen op zijn. Ik dus teleurgesteld en zoonlief boos omdat er geen nw bal is.
Albert Heijn Beste Petra, Dit betreft een product met een beperkte oplage. Vervelend te vernemen dat je helaas nog geen bal hebt kunnen kopen. Zou je willen aangeven in welke stad jij je boodschappen doet? Wij zullen dan controleren of er een vestiging in de buurt is die de bal nog op voorraad heeft. Vind ik leuk · Beantwoorden · 19 uur geleden
Beste Albert Heijn , waarom zijn veel aktie artikelen zo snel op. Nu weer bij de cola. Ik dacht , leuk een bal kado maar helaas. ...op. Servicebalie nog gevraagd maar die stonden me raar aan te kijken. Van een andere klant hoorde ik dat de ballen er al dagen niet meer zijn. Raar dat de reklame nog steeds word uitgezonden terwijl overal de ballen op zijn. Ik dus teleurgesteld en zoonlief boos omdat er geen nw bal is.
Albert Heijn Beste Petra, Dit betreft een product met een beperkte oplage. Vervelend te vernemen dat je helaas nog geen bal hebt kunnen kopen. Zou je willen aangeven in welke stad jij je boodschappen doet? Wij zullen dan controleren of er een vestiging in de buurt is die de bal nog op voorraad heeft. Vind ik leuk · Beantwoorden · 19 uur geleden
Trouwens, als de mevrouw bereid was geweest om een AH verder te gaan voor de bal, was het wel zo netjes geweest van het personeel om even rond te bellen naar omringende filialen.
Op zaterdag 24 mei 2014 12:39 schreef helemaalnaardemavo het volgende: Ik en een paar vrienden hebben een keer alle kratten van een goede aanbieding gekocht. (Was in de ochtend op de eerste dag van de aanbieding) #yolo
Vandaag voor het eerst met de nieuwe afdeling gewerkt, ben nu al enthousiast voor morgen! Ik denk dat het zeker op de zondag zo veel tijd gaat schelen 's ochtends dat je niet meer alles hoeft in te pakken
Op zaterdag 24 mei 2014 23:41 schreef Broccolitaartje het volgende: Vandaag voor het eerst met de nieuwe afdeling gewerkt, ben nu al enthousiast voor morgen! Ik denk dat het zeker op de zondag zo veel tijd gaat schelen 's ochtends dat je niet meer alles hoeft in te pakken
Ik neem aan dat je dus ook minder uren gaat krijgen...
Ik neem aan dat je dus ook minder uren gaat krijgen...
Nou ja, ik weet niet wat ze precies aan het doen zijn met mn zondag, maar we krijgen er steeds meer uren bij, waar ik eerst van 12-16 in mn eentje stond en van 18-19 iemand in zn eentje stond, staan we nu de hele dag met 2 of 3...
Terwijl dat eerste schema ook prima kan.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou ja, ik weet niet wat ze precies aan het doen zijn met mn zondag, maar we krijgen er steeds meer uren bij, waar ik eerst van 12-16 in mn eentje stond en van 18-19 iemand in zn eentje stond, staan we nu de hele dag met 2 of 3...
Terwijl dat eerste schema ook prima kan.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou ja, ik weet niet wat ze precies aan het doen zijn met mn zondag, maar we krijgen er steeds meer uren bij, waar ik eerst van 12-16 in mn eentje stond en van 18-19 iemand in zn eentje stond, staan we nu de hele dag met 2 of 3...
Terwijl dat eerste schema ook prima kan.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat zal wel met het mooie weer te maken hebben en stokbroden enzo.
Wij hebben nu ook een bijdraaier voor brood ofzoiets. Kan bijspringen als het nodig is.
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wand brood moet je helemaal niet willen bijbestellen. Dat moet je het systeem laten doen. Als het dan echt altijd te weinig is moet het MT misschien de klantenaantallen omhoog zetten.
Wand brood moet je helemaal niet willen bijbestellen. Dat moet je het systeem laten doen. Als het dan echt altijd te weinig is moet het MT misschien de klantenaantallen omhoog zetten.
Precies. Hoe meer je eraan gaat klooien, hoe beroerder het wordt.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
Wand brood moet je helemaal niet willen bijbestellen. Dat moet je het systeem laten doen. Als het dan echt altijd te weinig is moet het MT misschien de klantenaantallen omhoog zetten.
Precies. Hoe meer je eraan gaat klooien, hoe beroerder het wordt.
Het wordt niet een standaard taakje, maar er is 2 weken geleden een groot gebouw op ons plein geopend met bibliotheek, muziekschool, kunsthal, allemaal dat soort gezeur, en dat zorgt voor heel veel meer drukte. De eerste week was het wandbrood echt al na 14 uur op, dus hebben ze voor vorige week en deze week heeel veel extra bijbesteld, waardoor we beide weken dus ook 2-3 karren wandbrood over hadden. Ze gaan nu dus doordeweeks ff wat rustiger aan doen met dat bestellen, en dan bestel ik op zaterdag extra bij voor de volgende week, door te kijken welke producten er (bijna) op zijn. Zodat het wandbrood over een paar weken weer optimaal is.
Het wordt niet een standaard taakje, maar er is 2 weken geleden een groot gebouw op ons plein geopend met bibliotheek, muziekschool, kunsthal, allemaal dat soort gezeur, en dat zorgt voor heel veel meer drukte. De eerste week was het wandbrood echt al na 14 uur op, dus hebben ze voor vorige week en deze week heeel veel extra bijbesteld, waardoor we beide weken dus ook 2-3 karren wandbrood over hadden. Ze gaan nu dus doordeweeks ff wat rustiger aan doen met dat bestellen, en dan bestel ik op zaterdag extra bij voor de volgende week, door te kijken welke producten er (bijna) op zijn. Zodat het wandbrood over een paar weken weer optimaal is.
Ik heb het nu drie keer gelezen, maar ik begrijp er helemaal niets van.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
Op zondag 25 mei 2014 20:45 schreef ikbenschipper het volgende: Wandbrood stuurt binnen 2 weken bij. Daarnaast zouden de klantenaantallen hier gewoon bij moeten helpen, en hoef je dus niks bij te bestellen,
Wist ik niet! In ieder geval moet hoe we het nu doen stoppen, want 3 karren brood overhouden is echt belachelijk.. De fulltimers hebben gewoon geen idee van hoe het er op de zaterdag aan toe gaat, echt lastig...
Op zondag 25 mei 2014 20:49 schreef Broccolitaartje het volgende: De fulltimers hebben gewoon geen idee van hoe het er op de zaterdag aan toe gaat, echt lastig...
Met alle respect, maar jij ook niet. De grootste fout die je kan maken is brood bestellen op gevoel. Dat doe je namelijk op cijfers. En dat kan een fulltimer die meer ervaring heeft dan jij, vermoedelijk beter. Maar nog belangrijker: een computersysteem dat beter én sneller rekent en alleen naar feiten kijkt kan het nog beter. Ik twijfel geen seconde aan je capaciteiten op de afdeling, maar dit is niet zo'n goed idee.
Begrijp je de beredenatie niet of begrijp je het verhaal niet?
Beide. Ik snap niet dat het MT jou dit laat doen, en ik snap ook niet precies wat je wil gaan doen met bijbestellen. Maar doe voor het laatste geen moeite; wat mij betreft hoef je het niet uit te leggen.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
Met alle respect, maar jij ook niet. De grootste fout die je kan maken is brood bestellen op gevoel. Dat doe je namelijk op cijfers. En dat kan een fulltimer die meer ervaring heeft dan jij, vermoedelijk beter. Maar nog belangrijker: een computersysteem dat beter én sneller rekent en alleen naar feiten kijkt kan het nog beter. Ik twijfel geen seconde aan je capaciteiten op de afdeling, maar dit is niet zo'n goed idee.
[..]
Beide. Ik snap niet dat het MT jou dit laat doen, en ik snap ook niet precies wat je wil gaan doen met bijbestellen. Maar doe voor het laatste geen moeite; wat mij betreft hoef je het niet uit te leggen.
Ik zeg ook niet dat ik er wél verstand van heb.
Ik wist helemaal niet dat je niet brood hoort bij te bestellen, maar dat gebeurt bij ons regelmatig, dus ik dacht dat het normaal was.
Het idee erachter was dat stél er is een product al heel vroeg op, dat we de week daarop iets meer van dat product binnen laten komen. En dat kun je beter zien als je ernaast staat en er bijvoorbeeld vragen naar krijgt, dan dat je op een doordeweekse dag probeert in te schatten hoeveel er op een zaterdag doorheen gaat...
Het bijbestellen van wandbrood is gewoon niet zo interessant. Je hebt een lekker en goed alternatief. Eigen gebakken brood. 2 uur is wel erg vroeg maar dat ziet het systeem voor de week erna ook en pakt dit dus redelijk snel op. Bijbestellen zorgt dus voor extra aangemaakt door systeem +bestelling = veel over.
Op zondag 25 mei 2014 21:27 schreef ikbenschipper het volgende: Het bijbestellen van wandbrood is gewoon niet zo interessant. Je hebt een lekker en goed alternatief. Eigen gebakken brood. 2 uur is wel erg vroeg maar dat ziet het systeem voor de week erna ook en pakt dit dus redelijk snel op. Bijbestellen zorgt dus voor extra aangemaakt door systeem +bestelling = veel over.
Je hebt zoveel alternatieven. Maar sommige klanten zijn er zo aan gewend om één specefiek brood/product/whatever te kopen dat de hele wereld bijna vergaat als het op is
Op zondag 25 mei 2014 21:27 schreef ikbenschipper het volgende: Het bijbestellen van wandbrood is gewoon niet zo interessant. Je hebt een lekker en goed alternatief. Eigen gebakken brood. 2 uur is wel erg vroeg maar dat ziet het systeem voor de week erna ook en pakt dit dus redelijk snel op. Bijbestellen zorgt dus voor extra aangemaakt door systeem +bestelling = veel over.
Ah top, ik leer steeds meer
Mn ASM heeft het zo uitgelegd: Het systeem kijkt dus naar het gemiddelde van het aantal verkochte broden in de afgelopen x aantal weken, en bestelt dat voor deze week. Als het systeem merkt dat een bepaald soort brood 2 weken achter elkaar op is dan komen er de week erop 1-2 extra. Daardoor past hij maar heel traag aan en is het nodig om nu bij te bestellen.
- ik wist niet dat hij bijvoorbeeld ook naar tijd kijkt.
Mn ASM heeft het zo uitgelegd: Het systeem kijkt dus naar het gemiddelde van het aantal verkochte broden in de afgelopen x aantal weken, en bestelt dat voor deze week. Als het systeem merkt dat een bepaald soort brood 2 weken achter elkaar op is dan komen er de week erop 1-2 extra. Daardoor past hij maar heel traag aan en is het nodig om nu bij te bestellen.
- ik wist niet dat hij bijvoorbeeld ook naar tijd kijkt.
Verkopen na 18.00 worden minder (niet) meegenomen in de prognose omdat mensen dan eerder moeten uitwijken naar een ander brood omdat het geen ze eigenlijk wouden hebben al op is. Brood past binnen 2 weken aan. Dit omdat het een gevoelig artikel is voor bijvoorbeeld vakanties, moet het extra snel aanpassen. Als je de klant iets wilt bieden. Doe je er verstandig aan om een paar hardlopers extra te bestellen. Wandbroodkopers zijn minder product vast dan BO kopers. Voor casino wit heb je bijvoorbeeld ook nog een langerhoudbaar alternatief met het sandwichebrood.
Op zondag 25 mei 2014 21:44 schreef ikbenschipper het volgende: Voor casino wit heb je bijvoorbeeld ook nog een langerhoudbaar alternatief met het sandwichebrood.
Dat spul heeft echt niets met brood te maken. Als je het 5 maanden laat liggen schimmelt het nog niet.
Maar goed, da's offtopic.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
Verkopen na 18.00 worden minder (niet) meegenomen in de prognose omdat mensen dan eerder moeten uitwijken naar een ander brood omdat het geen ze eigenlijk wouden hebben al op is. Brood past binnen 2 weken aan. Dit omdat het een gevoelig artikel is voor bijvoorbeeld vakanties, moet het extra snel aanpassen. Als je de klant iets wilt bieden. Doe je er verstandig aan om een paar hardlopers extra te bestellen. Wandbroodkopers zijn minder product vast dan BO kopers. Voor casino wit heb je bijvoorbeeld ook nog een langerhoudbaar alternatief met het sandwichebrood.
Oh ja, maar is het dan bijvoorbeeld ook naarmate een product dus eerder uitverkocht is, dat hij dan ook sneller en meer gaat bestellen?
Dat spul heeft echt niets met brood te maken. Als je het 5 maanden laat liggen schimmelt het nog niet.
Maar goed, da's offtopic.
Ugh ja bah. Dat soort brood hadden ze ook allemaal in Canada, ik snapte ook niet waar ze daar in elke supermarkt een bakkerij met 9 'inloop'-ovens voor nodig hadden...
Op zondag 25 mei 2014 21:59 schreef Broccolitaartje het volgende: Ugh ja bah. Dat soort brood hadden ze ook allemaal in Canada, ik snapte ook niet waar ze daar in elke supermarkt een bakkerij met 9 'inloop'-ovens voor nodig hadden...
Ranzig brood idd. Vooral wat ze daar bij Walmart verkopen
Op zondag 25 mei 2014 22:29 schreef Broccolitaartje het volgende: Ik denk dat ik dit forum tot nu toe tóch wat leuker vindt, wat meer actie, wat minder filtering door ah zelf...
Broccoli hoe noemen jullie dat ding dat je op brood moet dragen? Dat bruine ding zegmaar. En hoe noem je het normale kledingstuk dat werknemers dragen?
Broccoli hoe noemen jullie dat ding dat je op brood moet dragen? Dat bruine ding zegmaar. En hoe noem je het normale kledingstuk dat werknemers dragen?
Sloof/ schort en gewoon shirt Het hoedje noemen we feestmuts
Waarom staan de mensen van afdeling verkoop eigenlijk onder leiding van ASM en/of SM? Is het voor die afdeling niet haalbaar om met TL's te werken? Of is dat gewoon heel onhandig?
Op maandag 26 mei 2014 08:30 schreef Donald250 het volgende: Waarom staan de mensen van afdeling verkoop eigenlijk onder leiding van ASM en/of SM? Is het voor die afdeling niet haalbaar om met TL's te werken? Of is dat gewoon heel onhandig?
Ik weet niet precies, maar een vriend van mij die werkt op brood in een andere ah en daar hebben ze wel een TL-verkoop
Op maandag 26 mei 2014 08:30 schreef Donald250 het volgende: Waarom staan de mensen van afdeling verkoop eigenlijk onder leiding van ASM en/of SM? Is het voor die afdeling niet haalbaar om met TL's te werken? Of is dat gewoon heel onhandig?
Hier hebben we meestal 2 of 3 mensen maar op brood, hooguit 4. Ik denk dat het dan niet rendabel is om er een TL bij te zetten.
Mijn SM is echt een held! Ze moeten voor een cursus een dagje meedraaien op het brood (Met het oog op de nieuwe module), dus vanochtend om zes uur stond hij in het magazijn, en toen de winkel open was had hij keurig een shirt met sloof aan en een feestmuts op!
Op maandag 26 mei 2014 14:21 schreef Ferry_76 het volgende: Mijn SM is echt een held! Ze moeten voor een cursus een dagje meedraaien op het brood (Met het oog op de nieuwe module), dus vanochtend om zes uur stond hij in het magazijn, en toen de winkel open was had hij keurig een shirt met sloof aan en een feestmuts op!
Ja dat gaat niet als je Etsu op je broodafdeling hebt staan
Dat gaat prima, als TL VKK laat je sommige mensen op HB/Vers ook hun gangetje gaan omdat je weet dat het toch wel goed komt. Het enige wat je soms nog eens doet is vragen wat er allemaal gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Dat kan met verkoop dus ook.
Een TL op brood zou geen luxe zijn. Althans, als ik naar mijn winkel kijk. 20/25 min koffie meer regel als uitzondering, dingen worden niet gedaan onder het mom van te druk (terwijl er wel tijd was om te kletsen). Bepaalde senioren zouden ook eens met hun voetjes op aarde gezet moeten worden. Doordat er niet echt een leidinggevende is op die afdeling, nemen de senioren de touwtjes in handen. Als dat op een leuke, collegiale manier gebeurt, niks aan de hand. Maar vaak loopt dat heel anders.
Op maandag 26 mei 2014 15:47 schreef Sunshine1982 het volgende: Een TL op brood zou geen luxe zijn. Althans, als ik naar mijn winkel kijk. 20/25 min koffie meer regel als uitzondering, dingen worden niet gedaan onder het mom van te druk (terwijl er wel tijd was om te kletsen). Bepaalde senioren zouden ook eens met hun voetjes op aarde gezet moeten worden. Doordat er niet echt een leidinggevende is op die afdeling, nemen de senioren de touwtjes in handen. Als dat op een leuke, collegiale manier gebeurt, niks aan de hand. Maar vaak loopt dat heel anders.
Kortom, ik ben daar wel voor
Oh, bij jullie zijn de oudjes ook al niet zo vriendelijk?
Ik geef ze zo nu en dan een snauw, om ze zich even te laten realiseren dat ze nu tegen iedereen alles kunnen zeggen.
Oh, bij jullie zijn de oudjes ook al niet zo vriendelijk?
Ik geef ze zo nu en dan een snauw, om ze zich even te laten realiseren dat ze nu tegen iedereen alles kunnen zeggen.
De senioren zijn juist het ergst bij ons (niet iedere trouwens). Nieuwelingen krijgen een soort van vuurdoop en vaak zeggen ze na 5 mins 'Nou, ik zie al dat het niks voor deze afdeling is' Ondanks ik ook zelf senior was op verkoop, werkte ik veel liever met junioren. Geen gezeik, geen negativiteit, gewoon gezellig.
De senioren zijn juist het ergst bij ons (niet iedere trouwens). Nieuwelingen krijgen een soort van vuurdoop en vaak zeggen ze na 5 mins 'Nou, ik zie al dat het niks voor deze afdeling is' Ondanks ik ook zelf senior was op verkoop, werkte ik veel liever met junioren. Geen gezeik, geen negativiteit, gewoon gezellig.
Jup, hier net zo. Gelukkig gaat de één over 2 week met pensioen. En voor de rest is er eigenlijk nog één 'senior' (letterlijk), maar die's is nogal eigenwijs.
Jup, hier net zo. Gelukkig gaat de één over 2 week met pensioen. En voor de rest is er eigenlijk nog één 'senior' (letterlijk), maar die's is nogal eigenwijs.
Sommige zitten ook al tig jaar vastgeroest in een filiaal. Af en toe roulatie is daarom wel handig denk ik.
De senioren zijn juist het ergst bij ons (niet iedere trouwens). Nieuwelingen krijgen een soort van vuurdoop en vaak zeggen ze na 5 mins 'Nou, ik zie al dat het niks voor deze afdeling is' Ondanks ik ook zelf senior was op verkoop, werkte ik veel liever met junioren. Geen gezeik, geen negativiteit, gewoon gezellig.
Ben morgen voor het eerst laden/lossen. Vraag me niet hoe, maar iedereen denkt dus dat ik dit kan. Weet echter niet hoe je moet inscannen, zou iemand mij dit kunnen uitleggen?
Op maandag 26 mei 2014 19:36 schreef 8PlaatSkwat het volgende: Ben morgen voor het eerst laden/lossen. Vraag me niet hoe, maar iedereen denkt dus dat ik dit kan. Weet echter niet hoe je moet inscannen, zou iemand mij dit kunnen uitleggen?
Betreft de ochtendshift
Inscannen van retouren? Of terug scannen van retouren?
Op maandag 26 mei 2014 19:36 schreef 8PlaatSkwat het volgende: Ben morgen voor het eerst laden/lossen. Vraag me niet hoe, maar iedereen denkt dus dat ik dit kan. Weet echter niet hoe je moet inscannen, zou iemand mij dit kunnen uitleggen?
Betreft de ochtendshift
WISE > Retouren > Verzenden Scan Manifest (uiteraard barcode bij je eigen filiaal scannen) Scan de labels van alle ladingdragers die retour gaan Aantal posttassen = 0 (of is die er inmiddels uitgehaald?) Bon komt automatisch uit de printer.
Dit alles onder de conditie dat alle retouren netjes ingeboekt klaarstaan.
Verder, regel 1 bij het lossen: eigen veiligheid eerst. Als het valt, lekker laten vallen en er niet onder gaan liggen.
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
Op maandag 26 mei 2014 19:57 schreef 8PlaatSkwat het volgende: Denk het terugscannen, want hier wordt alles ingescand in de avond. Maar zou je het allebei kunnen vertellen
Het inscannen is lastig te vertellen, kan je het beste doen met de terminal voor je.
Terugscannen is simpel.
Je logt in op je HT Je gaat naar 'Retouren' 'Verzenden' Manifest scannen Retourlabels scannen van de retouren die terug gaan 'Verzenden' Invoeren hoeveel posttassen retour gaan.
Paar seconden later komen de papieren automatisch uit de printer.
Vrij simpel, je moet gewoon alles goed scannen wat terug gaat. Vergeet je wat, kost het je winkel geld.
En dat je vraagt maakt niet uit, het is alleen raar dat het hier gevraagd wordt in plaats van aan je TL. Of dat je TL er van uit gaat dat jij het weet.
werk er al 6 jaar, nog nooit laden lossen gedaan. Dus ik log in, naar retouren, verzenden, scan een barcode en daarna alles scannen wat er te scannen valt binnen het magazijn? Alles met zo'n label, aight?
Op maandag 26 mei 2014 20:07 schreef 8PlaatSkwat het volgende: werk er al 6 jaar, nog nooit laden lossen gedaan. Dus ik log in, naar retouren, verzenden, scan een barcode en daarna alles scannen wat er te scannen valt binnen het magazijn? Alles met zo'n label, aight?
Nee, niet alles wat er te scannen valt. Alles wat de vrachtwagen in gaat.
Morgen mijn SMM maar eens overtuigen van nog een extra verkooptafel. Mocht er 3 weken geleden 1 bestellen voor brood. Wil er ook nog 1 voor AGF, maar dat moet ik even gefaseerd doen, ze vind de winkel al een beetje vol..
Ik wil ook nog een paar extra opzet stukken voor op de verkooptafels. Benieuwd wanneer ze in Tib bestelbaar worden.
Op maandag 26 mei 2014 21:31 schreef ikbenschipper het volgende: Morgen mijn SMM maar eens overtuigen van nog een extra verkooptafel. Mocht er 3 weken geleden 1 bestellen voor brood. Wil er ook nog 1 voor AGF, maar dat moet ik even gefaseerd doen, ze vind de winkel al een beetje vol..
Ik wil ook nog een paar extra opzet stukken voor op de verkooptafels. Benieuwd wanneer ze in Tib bestelbaar worden.
DM, Ahold zal het niet fijn vinden als ik het hier plaats.
Bericht van 13:24
quote:
Bekendmaking WK thema
Er zijn vanuit de winkels veel vragen met betrekking tot de bekendmaking en de inhoud van het WK Thema. We begrijpen dat het om praktische redenen vervelend is dat we jullie hierover nog niet kunnen informeren en dat ook de details rond deze actie nog niet bekend kunnen worden gemaakt. Ook de datum van de bekendmaking van het thema moet nog even geheim blijven. We hopen op jullie begrip voor deze situatie.
Het is op plaza te vinden Met een omweg maar het staat openbaar, morgen zullen ze het wel zichtbaar maken voor iedereen denk ik
Plaza is ook alleen voor medewerkers bedoeld, he.
Maar goed dat je het niet meer publiekelijk hebt geplaatst. Zo min mogelijk via DM delen ook, tenzij je 100% zeker weet dat het een betrouwbare collega is.
Ik vind ze waardeloos, je kan minder kwijt en de zichtbaarheid van de producten op de tafel is minder
Je kan wel meer soorten producten kwijt . Misschien minder hoog gestapeld maar wel meer variatie. Ik vind het wel wat hebben. Zeker voor bijverkoop van wijn of saus bij asperges. Of een tweede bake off product. Dus ik wil er meer
Je kan wel meer soorten producten kwijt . Misschien minder hoog gestapeld maar wel meer variatie. Ik vind het wel wat hebben. Zeker voor bijverkoop van wijn of saus bij asperges. Of een tweede bake off product. Dus ik wil er meer
Dat is misschien dan een goed idee, voor bijverkoop. Maar Venco met mueslirepen, nee, hoeft niet hoor. Dat is gewoon zoveel mogelijk willen verkopen.
'Maar die bak is vol!' 'Maakt me niet uit, maak er maar een etage bij op!'
Dat is misschien dan een goed idee, voor bijverkoop. Maar Venco met mueslirepen, nee, hoeft niet hoor. Dat is gewoon zoveel mogelijk willen verkopen.
'Maar die bak is vol!' 'Maakt me niet uit, maak er maar een etage bij op!'
Ach ik vind het wel geinig. Anders had het er waarschijnlijk naast gelegen. Nog geen probleem dat je er minder goed bij kan eigenlijk.. Wat me dan wel irriteert is dat je tuc display dozen krijgt die er dan vervolgens niet in passen.
Ach ik vind het wel geinig. Anders had het er waarschijnlijk naast gelegen. Nog geen probleem dat je er minder goed bij kan eigenlijk.. Wat me dan wel irriteert is dat je tuc display dozen krijgt die er dan vervolgens niet in passen.
Tuc. We zouden vanaf maandag een gigantische Tuc-display hebben. Flink uitpakken, flinke verkopen, mooie voordeur-vlag erbij, zou een man komen om dat hele ding op te bouwen.
Klopt die hele tekening niet. Nu hebben we 3 aparte displays in de winkel staan. Het had een 'gallerij' moeten worden. Met een deur midden in, waar die vlag dan als demo in hing.
Ach ik vind het wel geinig. Anders had het er waarschijnlijk naast gelegen. Nog geen probleem dat je er minder goed bij kan eigenlijk.. Wat me dan wel irriteert is dat je tuc display dozen krijgt die er dan vervolgens niet in passen.
Geweld gebruiken
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2014 20:25:02 ]
Tuc. We zouden vanaf maandag een gigantische Tuc-display hebben. Flink uitpakken, flinke verkopen, mooie voordeur-vlag erbij, zou een man komen om dat hele ding op te bouwen.
Klopt die hele tekening niet. Nu hebben we 3 aparte displays in de winkel staan. Het had een 'gallerij' moeten worden. Met een deur midden in, waar die vlag dan als demo in hing.
Op woensdag 28 mei 2014 18:35 schreef monsterd. het volgende: Ik wil liever niet helemaal terug gaan lezen in oude topics, maar hoe stel je je aholdmail ook alweer in voor thuis gebruik?
Op woensdag 28 mei 2014 18:35 schreef monsterd. het volgende: Ik wil liever niet helemaal terug gaan lezen in oude topics, maar hoe stel je je aholdmail ook alweer in voor thuis gebruik?
Astu.....
Gebruik van Google vanaf een andere locatie Wil je Google vanaf een andere locatie dan vanaf je werk gebruiken (bijvoorbeeld vanuit huis), dan zijn er twee zaken die je vooraf moet doen:
Training Google anywhere
Je dient eerst de training ‘Google anywhere’ volgen, een door Ahold verplichte training. Deze training kan worden gevolgd via het ELM (Electronic Learning Management system).
Klik op de button ELM op je Taken&Tools paneel. Op de startpagina staat een overzicht van je studieplan met alle trainingen. Staat ‘Google anywhere’ hier niet tussen, haal deze dan zelf op uit de Catalogus in ELM.
Klik op de optie Catalogus / Blader door catalogus hiervoor. Meer informatie hierover vind je in de Quick Start Guide (pdf).
Instellen werken vanaf andere locatie Je dient vanaf je werkplek in te stellen dat je vanaf een andere locatie gaat werken. Hiervoor is een extra toegangscode nodig, elke keer dat je vanaf een andere locatie Google opstart. De instructie hiervoor staat achterop de Quick Start Guide (pdf).
Je collega's hadden geen zin in de zuivelrestanten, dus die staan er nog.
gr gr.
Ja die moest ik ook doen. Altijd in de ochtend. Maar omdat het zoveel was had ik twee uur de tijd. En ze hadden gisteravond al n halve container weg gevuldtdt.
Ik heb echt een schijthekel aan dit soort feestdagen (pasen, hemeelvaart, pinksteren, etc) dus laat mij maar lekker werken. 16 uur uitbetaald krijgen + een berg BCD-uren.
Een KPT-contract is zoveel fijner dan een gewoon contract
Op donderdag 29 mei 2014 14:56 schreef ikbenschipper het volgende: Dham wel weer een berg acties volgende week dat er 2 vloer presentaties komen en 1 kratten presentatie.
Zag het ook, ze tekenen het volgens mij gewoon in, in plaats van ORCA
Op donderdag 29 mei 2014 14:55 schreef ikbenschipper het volgende: Ze snappen bij jou geloof ik nog niet dat het verstandig kan zijn om dat in 2x3 enn 1x2 uur op te knippen i.v.m. pauzes....
Gelukkig maar voor David, hier hebben ze het wel door helaas.
Hoe is het bij jullie gegaan vandaag jongens? Bij ons leek het wel kerst, wat een gekkenhuis.
Om 3 uur al door het hele wandbrood heen (okee, overdrijven is ook een vak, er lagen nog 3 koolhydraatarme broden ) En bijna niks meer over van bake-off grootbrood. En een ongelofelijke omzet voor onze winkel
Op donderdag 29 mei 2014 19:37 schreef exelletor het volgende: Wij waren dicht, samen met een heel wat andere AH's in de buurt. Hoorde dat het bij de gele olifant bij mij in de buurt enorm druk was.
Ik snap het niet, waarom is het op feestdagen opeens zo veel leuker om naar de supermarkt te gaan Wel beter voor ons, maar goed
Op donderdag 29 mei 2014 20:01 schreef d4v1d het volgende: Hier viel de drukte te vergelijken met het weekend, viel wel mee dus. Misschien nog iets rustiger zelfs.
Als er weinig mensen beschikbaar zijn, dan is David een hele dag laten werken natuurlijk een prima oplossing voor het probleem.
De shiftgedachte betekent natuurlijk niet dat er helemaal niemand pauze meer mag houden, het is maar net wat het beste uitkomt
Uiteraard maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat er weinig mensen beschikbaar zijn. Als het nu verkoop zou zijn..... Maar verkoopklaar kan ik er niet bij maar goed het zal wel
Overigens word er vaak de makkelijkste oplossing gekozen hè.
Uiteraard maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat er weinig mensen beschikbaar zijn. Als het nu verkoop zou zijn..... Maar verkoopklaar kan ik er niet bij maar goed het zal wel
Overigens word er vaak de makkelijkste oplossing gekozen hè.
Ze zijn gewoon zo tevreden over David dat ze hem die pauzes gunden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op donderdag 29 mei 2014 20:10 schreef exelletor het volgende: David is 16 jaar en in de ochtenden zijn er over het algemeen weinig scholieren beschikbaar.
Uiteraard maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat er weinig mensen beschikbaar zijn. Als het nu verkoop zou zijn..... Maar verkoopklaar kan ik er niet bij maar goed het zal wel
Overigens word er vaak de makkelijkste oplossing gekozen hè.
Op donderdag 29 mei 2014 20:10 schreef exelletor het volgende: David is 16 jaar en in de ochtenden zijn er over het algemeen weinig scholieren beschikbaar.
inderdaad, top. Echter zou ik dat op Hemelvaartsdag toch proberen te voorkomen.
Verkoop is een vaak kleiner team, ik probeer bijvoorbeeld zelf ook al zoveel mogelijk met 3 uur te werken. Mijn back up voor de zaterdag bestaat uit mensen langer inplannen dan de drie uur die ze standaard hebben. Dat zou namelijk met pauzes mee alsnog goedkoper zijn dan een fter een zaterdag te laten werken. De kans dat er in een team van 50 man iemand extra kan werken is toch echt groter dan in een team van 15 man. Ik zou uitzonderingen daar gelaten, niet zomaar iemand 8 tot 17 inplannen op hemelvaart. Ik kan me gewoon niet aan de indruk onttrekken dat ze daar ook nog andere voor hadden kunnen vinden om zo geen koffie pauzes te hoeven geven. Niks ten nadelen van David natuurlijk en gun hem die uren natuurlijk van harte. Ik vraag me wel af of de winkel niet hard personeel nodig heeft als ik zijn werktijden soms zie... Kostentechnisch is als niemand kan hij met zijn 17 natuurlijk een perfecte optie.
Ik heb het dan ook niet over mogen, maar stel de vraag of ze de beste keuze maken
Verkoop is een vaak kleiner team, ik probeer bijvoorbeeld zelf ook al zoveel mogelijk met 3 uur te werken. Mijn back up voor de zaterdag bestaat uit mensen langer inplannen dan de drie uur die ze standaard hebben. Dat zou namelijk met pauzes mee alsnog goedkoper zijn dan een fter een zaterdag te laten werken. De kans dat er in een team van 50 man iemand extra kan werken is toch echt groter dan in een team van 15 man. Ik zou uitzonderingen daar gelaten, niet zomaar iemand 8 tot 17 inplannen op hemelvaart. Ik kan me gewoon niet aan de indruk onttrekken dat ze daar ook nog andere voor hadden kunnen vinden om zo geen koffie pauzes te hoeven geven. Niks ten nadelen van David natuurlijk en gun hem die uren natuurlijk van harte. Ik vraag me wel af of de winkel niet hard personeel nodig heeft als ik zijn werktijden soms zie... Kostentechnisch is als niemand kan hij met zijn 17 natuurlijk een perfecte optie.
Ik heb het dan ook niet over mogen, maar stel de vraag of ze de beste keuze maken
Ik zag laatst weer in het kantoor 5 met een blauw mapje en een TL zitten die dingen zat uit te leggen.. Dus ik gok van wel ja
En tsja, ik weet ook niet of er iemand anders kon..
Ik vind altijd wel dat de drukste dagen ook wel altijd de leukste en gezelligste dagen zijn, ondanks dat ik in mn eentje op de afdeling stond. Dan komt de ASM weer even langs om een peptalk te geven, dan komt mn collega van deli langs, dan komt er iemand met 2 containers langst die het voor elkaar ziet te krijgen de deurklink vast te laten zitten in zn container, en dan hevig gefrustreerd staat te stampen dat ie nog zoveel te doen heeft. Altijd wel lachen
En we hebben allemaal smarties gekregen omdat we zo'n ongelofelijke omzet hadden gemaakt met een super klein team
Het was vandaag tegen sluitingstijd ongelofelijk druk met vakkenvullers. Drie gelijk bij de zuivel en zo. Ze werkten netter dan gewoonlijk (geblokkeerde gangpaden, rondslingerend karton. staan ouwehoeren).
Op donderdag 29 mei 2014 20:59 schreef Teslynd het volgende: Het was vandaag tegen sluitingstijd ongelofelijk druk met vakkenvullers. Drie gelijk bij de zuivel en zo. Ze werkten netter dan gewoonlijk (geblokkeerde gangpaden, rondslingerend karton. staan ouwehoeren).
Op donderdag 29 mei 2014 20:39 schreef Broccolitaartje het volgende: Ik vind altijd wel dat de drukste dagen ook wel altijd de leukste en gezelligste dagen zijn, ondanks dat ik in mn eentje op de afdeling stond. Dan komt de ASM weer even langs om een peptalk te geven, dan komt mn collega van deli langs, dan komt er iemand met 2 containers langst die het voor elkaar ziet te krijgen de deurklink vast te laten zitten in zn container, en dan hevig gefrustreerd staat te stampen dat ie nog zoveel te doen heeft. Altijd wel lachen
En we hebben allemaal smarties gekregen omdat we zo'n ongelofelijke omzet hadden gemaakt met een super klein team