persoonlijk zie ik ook niet waarom de ene manier het summum zou zijn, en de andere ruk.quote:Op donderdag 22 mei 2014 17:40 schreef hhhpsycho het volgende:
/uit lurk modus
Ik vind het wel bijzonder dat een grote groep kritiek heeft op hoe iemand anders zijn pasta maakt. Ja misschien zijn er wel een aantal zaken die beter of anders zouden kunnen, maar je zou dit toch unaniem moeten toe juichen? Mensen zijn bezig met eten en proberen zich te verbeteren en/of anderen te helpen met een goed foto verslag, lijkt mij top.
Ik vind zelf dat ik redelijk kan koken maar dit is niet van de ene op de andere dag gebeurd. Veel doen, soms mislukken er dingen, dan lukt het en probeer je weer wat nieuws. Zo leer je. Volgens mij is Jonnie Boer ook niet geboren met de drie sterren in zijn achterzak en zal hij ook stap voor stap het koken geleerd hebben.
Wordt dit de WK-versie of is je foto zo oranje?quote:
Volgens recept, maar dan met blunder.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:40 schreef Molo het volgende:
Kook je het gehakt, ui en paprika nou in het tomatensap?
Vies zal het niet zijn hoor, maar het smaakt zoveel lekkerder als je (met name) de ui lekker had gebakken. Zo ook het gehakt, dat is veel lekkerder als je het op hoog vuur goed aan braadt.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:41 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Volgens recept, maar dan met blunder.
Maar zoals ik al ooit eens sprak tegen een mede FOK!ker, ik kan niet koken. Als het mislukt, eet ik het evengoed op. Daar heb ik vrede mee.
Simpele gerechten. Ik eet vaak pasta omdat het makkelijk te maken is en ik te lui ben om te koken. Of rijst met groente en iets van vlees. Soms pizza als ik geen zin heb om te koken.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:43 schreef Isabeau het volgende:
Wat ik me altijd afvraag hè, wat eten mensen elke avond die zeggen dat ze niet kunnen koken?
De kilobakken voer van de aldi, pizza, opgewarmde voorgekookte krieltjes met een potje peentjes en een kip krokant schnitzel?quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:43 schreef Isabeau het volgende:
Wat ik me altijd afvraag hè, wat eten mensen elke avond die zeggen dat ze niet kunnen koken?
Dat heb ik ook gedaan hoor. En geen idee. Uit de supermarkt.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:43 schreef Molo het volgende:
[..]
Vies zal het niet zijn hoor, maar het smaakt zoveel lekkerder als je (met name) de ui lekker had gebakken. Zo ook het gehakt, dat is veel lekkerder als je het op hoog vuur goed aan braadt.
Is dit trouwens gewoon mager gehakt of gehakt met deels soja erdoor om het vetpercentage naar beneden te krijgen?
Zo maar gedaan: CUL / Wat eet je als je niet kan kokenquote:Op donderdag 22 mei 2014 19:44 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Simpele gerechten. Ik eet vaak pasta omdat het makkelijk te maken is en ik te lui ben om te koken. Of rijst met groente en iets van vlees. Soms pizza als ik geen zin heb om te koken.
Dat is het eigenlijk wel
Op foto ziet het er wat soepig en bleek grijs uit, maar dat vertekent soms ook op dr foto.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:45 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Dat heb ik ook gedaan hoor. En geen idee. Uit de supermarkt.Was in de aanbieding.
Sorry, maar ik heb geen zin om die hele lap tekst door te lezen. Ik heb het gehakt gerult, toen de groente erbij, 5 minuutjes ofzo laten fruiten en daarna de tomaten erbij.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Op foto ziet het er wat soepig en bleek grijs uit!, maar dat vertekent soms ook op dr foto.
Ik bedoelde een lekker bruin kleurtje voor de smaak. Voor vlees staat het hier uitgelegd, verdiept de smaak van alles enorm.
http://mobile.seriouseats(...)meat-in-recipes.html
Been there, done that, is echt niet hetzelfde en wordt het ook nooit.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:54 schreef kanovinnie het volgende:
Het is wel wat dun ja, maar nu toch ook wel aan het indikken.
quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Been there, done that, is echt niet hetzelfde en wordt het ook nooit.
Ik ben opgevoed door ouders die dachten dat een verantwoorde complete zelf gekookte maaltijd het open draaien en opwarmen van potjes of maken van Chicken Tonight/aardappel anders was...quote:
Ik zie een klik tussen ons. Ik hou van eten, jij van koken.quote:Op donderdag 22 mei 2014 20:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik ben opgevoed door ouders die dachten dat een verantwoorde complete zelf gekookte maaltijd het open draaien en opwarmen van potjes of maken van Chicken Tonight/aardappel anders was...
Dus geloof me, ik heb alle stappen tussen dat, het bakken van een slavink, zelf aardappelpuree maken en ingewikkelde vijfgangen diners voor 18 man maken doorlopen. Overal leer je weer van, als je open staat voor kritiek.
Ik heb super veel geleerd in de loop der jaren en ben nog lang niet uitgeleerd
Koken is zo onwijs leuk (en lekker)
om scheve gezichten te vermijden, omdat de een een balletje meer heeft dan de ander.quote:Op donderdag 22 mei 2014 19:40 schreef wiskundenoob het volgende:
Waarom maken jullie nooit gehaktbal van het gehakt?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |