abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_140149485
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 21:26 schreef Spanky78 het volgende:
Dit ziet er serieus smerig uit. Wat meer groenten, wat minder van die geconcentreerde meuk. Tegen gepelde tomaten uit blik heb ik overigens niet zoveel, maar dat concentraat is niet echt lekker.

Doe me dan die nasi van johannes maar.
laat maar zien hoe jij het doet.
roeptoeteren kunnen we allemaal.
pi_140150204
Prima. Ik zal je een receptje geven knul. Geen foto's want geen zin:

Nodig, pastamachine of geduld om reepjes te snijden. Een grote koekenpan (30 cm) of wok voor de saus, pan om pasta in te koken.

Maak verse pasta van ca 250g. harde pastabloem en twee eitjes. Laat rusten en maak en fetuccine van met een machientje. Neem ca 150-200 gram spekjes, bak dit licht krokant, voeg dan een gesnipperd uitje, drie tenen gesnipperde knoflook toe en smoor. Voeg twee paprika's toe, of drie. Liefst rode puntpaprika's, maar gele en oranje ook prima. Blus af met een glas witte wijn als alles samen heeft kunnen smoren. Voeg een laurierblaadje toe terwijl de wijn kookt. Neem 500 gram goed rijpe tomaten, iets van tasty tom ofzo, die je een week in het raamkozijn laat rijpen, snijd ze even in vieren en knijp de pitjes er even uit.

Laat even pruttelen tot de tomaat de saus stevigheid geeft en kook de pasta in gezouten water in 1 a twee minuten halfgaar.

Proef je saus en voeg verse salie, peper en zout naar smaak toe. Voeg dan de gekookte pasta toe en meng met de saus. Zet nog even goed aan in de pan zodat de saus goed pakt op je pasta en serveer. Bestrooi rijkelijk met grana padano in vlokken, of parmezaan.

Veel plezier ermee, net zo snel klaar als jouw receptje, alleen de pasta kun je het beste even vooraf maken.

P.S. dit is als je het handig doet net zo snel klaar als jouw recept.
Whatever...
pi_140154405
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 22:25 schreef Spanky78 het volgende:
Prima. Ik zal je een receptje geven knul. Geen foto's want geen zin:

Nodig, pastamachine of geduld om reepjes te snijden. Een grote koekenpan (30 cm) of wok voor de saus, pan om pasta in te koken.

Maak verse pasta van ca 250g. harde pastabloem en twee eitjes. Laat rusten en maak en fetuccine van met een machientje. Neem ca 150-200 gram spekjes, bak dit licht krokant, voeg dan een gesnipperd uitje, drie tenen gesnipperde knoflook toe en smoor. Voeg twee paprika's toe, of drie. Liefst rode puntpaprika's, maar gele en oranje ook prima. Blus af met een glas witte wijn als alles samen heeft kunnen smoren. Voeg een laurierblaadje toe terwijl de wijn kookt. Neem 500 gram goed rijpe tomaten, iets van tasty tom ofzo, die je een week in het raamkozijn laat rijpen, snijd ze even in vieren en knijp de pitjes er even uit.

Laat even pruttelen tot de tomaat de saus stevigheid geeft en kook de pasta in gezouten water in 1 a twee minuten halfgaar.

Proef je saus en voeg verse salie, peper en zout naar smaak toe. Voeg dan de gekookte pasta toe en meng met de saus. Zet nog even goed aan in de pan zodat de saus goed pakt op je pasta en serveer. Bestrooi rijkelijk met grana padano in vlokken, of parmezaan.

Veel plezier ermee, net zo snel klaar als jouw receptje, alleen de pasta kun je het beste even vooraf maken.

P.S. dit is als je het handig doet net zo snel klaar als jouw recept.
anders dan die verse tomaten, zie ik niet meer groenten.
verder; waar zijn het gehakt, de oregano en italiaanse kruiden?
ik zie niet hoe een glas wijn, een laurierblaadje en een stukje kaas, meer smaak geven dan de kruiden in mijn saus.

en dan ook nog de mensen die net van de pakjes en zakjes af zijn, gaan wegjagen met zelfgemaakte pasta :')
pi_140155466
Zelfgemaakte pasta heeft niet heel veel meerwaarde boven het gebruik van een GOED MERK kant en klare pasta. Ik zou het vooral maken omdat het leuk is om pasta te maken (en goedkoper dan een GOED MERK pasta), meer niet.

Verder vind ik dit basisrecept echt prima voor de beginnende koker. Nog wat tips:

- idd ingeblikte tomaat gebruiken ipv een deel van de tomatenpuree
- er kunnen allerlei groenten in. voorgesneden, maar ook vers, b.v. wortel, selderij, courgette, verse tomaat...
- geraspte kaas op het eind maakt het wel echt beter
- gebruik een KOEKENPAN of WOK voor het gehakt !
- als je verse kruiden hebt, is dat beter. vooral basilicum en/of peterselie. Met het gebruik van gedroogde oregano/ital kruiden is niks mis want die behouden hun smaak als ze gedroogd worden, maar gedroogde peterselie/basilicum is smakeloos.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140155594
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 00:26 schreef sirdanilot het volgende:
Met het gebruik van gedroogde oregano/ital kruiden is niks mis want die behouden hun smaak als ze gedroogd worden, maar gedroogde peterselie/basilicum is smakeloos.
Goh, en wat denk je dat er in gedroogde Italiaanse kruiden zit? O.a. peterselie en bascilicum. :')

En definieer GOED MERK eens? Bertolli, Grand Italia, random supermarkt huismerk, Barilla, DeCecco, Vioello, etc.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2014 00:36:29 ]
pi_140155634
Ital kruiden is voornamelijk oregano. Ik zou idd ook eerder alleen oregano gebruiken en niet de ital kruiden
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140155776
Ziet er goed uit. Een goede basis om mij ook maar eens in de Italiaanse school te verdiepen.
pi_140155897
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 00:40 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ziet er goed uit. Een goede basis om mij ook maar eens in de Italiaanse school te verdiepen.
aaah!! johannes in mijn topic.
nou heb ik het gemaakt, hoor.

enne, doen ^O^
pi_140155977
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 00:33 schreef sirdanilot het volgende:
Ital kruiden is voornamelijk oregano. Ik zou idd ook eerder alleen oregano gebruiken en niet de ital kruiden
Neu... je moet niet lullen over dingen waar je niets van weet. Dit zijn Italiaanse kruiden:

Alloro, Basilico, Dragoncello, Ginepro, Origano, Peperoncino, Prezzemolo, Rosmarino, Salvia, Sedano & Timo.
pi_140156522
Ziet er appetijtelijk uit :9
pi_140156954
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 01:18 schreef marc0871 het volgende:

[..]

[..]

tips?
Babymais en een scheutje rode wijn.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  dinsdag 20 mei 2014 @ 02:37:46 #63
244933 trovey
Nachtoele
pi_140157194
Niets mis mee ^O^ en iedereen heeft nou eenmaal een andere manier van dit soort dingen maken en ieders smaak is anders maar als basisidee is dit prima....kun je zelf nog van alles toevoegen of weglaten. :P
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  dinsdag 20 mei 2014 @ 03:45:54 #64
415718 TheLostArtofGivingaFuck
The King of Trolling
pi_140157473
knal er bijv meer champignons/gewone paddestoelen in ..
Doe ook de oregano pas in de laatste minuut bij
  dinsdag 20 mei 2014 @ 09:19:00 #65
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_140159365
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 22:11 schreef marc0871 het volgende:

[..]

ja, natuurlijk kan je dit gewoon maken.
ik doe het ook.
simpel, makkelijk, goedkoop en lekker.
het hoeft allemaal niet zo moeilijk.

de volgende wordt net zo eenvoudig.
hou je van chili con carne?
Jazeker!!!! normaal maakte ik dat altijd met een pakje, maar ik wil daar eens vanaf, al die toevoegingen die daarin zitten.
Nou ik ben benieuwd.

quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 21:27 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Heb je de nasi a la johannes en de macaroni a la kano al geprobeerd?
Nee maar ga ik zeker proberen :Y
Rayen 2½ jaar!
pi_140159379
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 02:05 schreef hottentot het volgende:

[..]

Babymais
:')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 20 mei 2014 @ 14:15:46 #67
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_140167476
quote:
1s.gif Op zondag 18 mei 2014 19:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar is de kaas?
En was je handen eens.
pi_140170950
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:15 schreef skippy22 het volgende:

[..]

En was je handen eens.
en lees jij de rest van het topic eens.
daar staat het uitgelegd.
we hebben niet allemaal een kantoorbaantje.
  dinsdag 20 mei 2014 @ 16:50:09 #69
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_140171767
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 16:21 schreef marc0871 het volgende:

[..]

en lees jij de rest van het topic eens.
daar staat het uitgelegd.
we hebben niet allemaal een kantoorbaantje.
Je bent dus een arbeider die zijn handen niet wast ?
  dinsdag 20 mei 2014 @ 16:50:58 #70
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_140171791
Een topic door lezen om te kijken waarom iemand zijn handen niet wast :') Fokkers :')
pi_140172229
quote:
9s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 16:50 schreef skippy22 het volgende:

[..]

Je bent dus een arbeider die zijn handen niet wast ?
en ga nou maar weer met je vriendjes spelen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_140172420
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 09:19 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

:')
Smaak is persoonlijk.

(En niet die dingen in een potje zuur van de supermarkt.)
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_140172775
quote:
0s.gif Op zondag 18 mei 2014 23:13 schreef Dandilion het volgende:
Halve rode paprika 2 uien en teentje knoflook, man wat weinig groente zeg! Mag best meer in vind ik.
Oef, dit is gewoon mannen hap. Groente is een ingrediënt geen doel op zich. Er had wel wat meer vlees in gemogen :).
pi_140180069
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 23:51 schreef marc0871 het volgende:

[..]

anders dan die verse tomaten, zie ik niet meer groenten.
verder; waar zijn het gehakt, de oregano en italiaanse kruiden?
ik zie niet hoe een glas wijn, een laurierblaadje en een stukje kaas, meer smaak geven dan de kruiden in mijn saus.

en dan ook nog de mensen die net van de pakjes en zakjes af zijn, gaan wegjagen met zelfgemaakte pasta :')
Een ui, 3 paprika's en 500gr. verse tomaten.
En ja, dat glas wijn en de laurier geven smaak. Sterker nog, dordat je een beetje laurier voor warmte gebruikt en salie met het varkensvlees krijg je veel duidelijkere smaak, ipv de mengelmoes van italiaanse' kruiden. Italianen flikkeren zelden alles dwars door elkaar; men kiest zorgvuldig een paar ingredienten die duidelijk te proeven zijn. Maargoed. Je hoeft het niet te proberen, je hoeft het ook niet aan te nemen.

Je vroeg mij hoe het beter kan; dit is een manier. En er zijn er nog vele anderen. De pasta die jij hebt gemaakt is 'hollandse pasta' de gemiddelde italiaan zal het iet lusten, maar eerder in huilen uitbarsten.
Whatever...
  dinsdag 20 mei 2014 @ 20:33:46 #75
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_140180461
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:16 schreef marc0871 het volgende:

[..]

waarom zou 'basic' niet lekker kunnen zijn?
zelfs meneer oliver kreeg in italie te horen, dat hij te veel in zijn 'italiaanse' gerechten deed.
beetje onder het mom van 'less is more'.

en of dit een grap is?
nee. dit is geen grap.
dit is om te laten zien hoe ik (IK) mijn pastasaus maak, en om mensen misschien te inspireren om de potjes en de pakjes eens te laten staan.
culinesse a gogo leek mij daar een goede plaats voor.
ga jij me nou vertellen dat ik daar helemaal fout in zit?
Nee je basis is goed

Echter gebruiken die Italianen dan verse kruiden , lekker tomaten, en verse pasta..dan smaakt het al meteen goed
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_140180554
van mij mag je winnen, knul.
doe jij het op jou manier, dan doe ik het op mijn manier.

nog 1 ding;
ja, er zit bij jou meer groente (hoeveelheid) in, maar nog steeds niet meer groenten (soorten) ;).

lezen is ook een vak, hè?
pi_140180858
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 20:33 schreef Thezappa het volgende:

[..]

Nee je basis is goed

Echter gebruiken die Italianen dan verse kruiden , lekker tomaten, en verse pasta..dan smaakt het al meteen goed
mijn naam mag misschien anders doen vermoeden, maar ik ben dan ook geen italiaan ;).
verder geloof ik het meteen.
maar je moet niet meteen alles gaan verwachten, van iemand die tot voor kort zelfs nog alles uit pakjes at.
dit was zo'n 7 jaar geleden mijn eerste gerecht dat ik 'from scratch' maakte.
dit, en iets wat ik pizza noem.
  dinsdag 20 mei 2014 @ 20:51:53 #78
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_140181205
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 20:43 schreef marc0871 het volgende:

[..]

mijn naam mag misschien anders doen vermoeden, maar ik ben dan ook geen italiaan ;).
verder geloof ik het meteen.
maar je moet niet meteen alles gaan verwachten, van iemand die tot voor kort zelfs nog alles uit pakjes at.
dit was zo'n 7 jaar geleden mijn eerste gerecht dat ik 'from scratch' maakte.
dit, en iets wat ik pizza noem.
Je zou er een simpel basis spagetti pakket door kunnen gooien

Eventueel voor wat pit wat peper?

Ik zou ook het gehakt meteen wat zout en peper geven als je het bakt
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_140181717
Aandachttekort.
5 Ferrari's op videoband!
pi_140188637
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 20:33 schreef Thezappa het volgende:

[..]

Nee je basis is goed

Echter gebruiken die Italianen dan verse kruiden , lekker tomaten, en verse pasta..dan smaakt het al meteen goed
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 20:33 schreef Thezappa het volgende:

[..]

Nee je basis is goed

Echter gebruiken die Italianen dan verse kruiden , lekker tomaten, en verse pasta..dan smaakt het al meteen goed
Hate to break it for you, maar denk je echt dat huis-tuin-en-keuken italianen zelf pasta gaan lopen draaien? Die kopen ook gewoon een GOED merk gedroogde pasta en gebruiken GOEDE tomaten uit blik.

En verse oregano is inderdaad ietsjes lekkerder dan gedroogde, maar niet dusdanig veel dat ook veel italianen niet zullen kiezen voor de gedroogde versie (want dat is natuurlijk veel makkelijker). Verse basilicum is wel een must, en echte parmigiano.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140191780
Peterselie uit potje heeft werkelijk geen smaak, beetje suiker erbij zorgt voor een fijnere tomatensmaak. Verder goed verslag
pi_140191832
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 00:23 schreef Adames het volgende:
Peterselie uit potje heeft werkelijk geen smaak, beetje suiker erbij zorgt voor een fijnere tomatensmaak. Verder goed verslag
Alleen peterselie of überhaupt kruiden uit een potje?
blablablabla
pi_140191966
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 00:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Alleen peterselie of überhaupt kruiden uit een potje?
peterselie, eet het maar eens. Is echt karton, maar dan nog viezer
pi_140194155
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 23:09 schreef sirdanilot het volgende:
Hate to break it for you, maar denk je echt dat huis-tuin-en-keuken italianen zelf pasta gaan lopen draaien? Die kopen ook gewoon een GOED merk gedroogde pasta en gebruiken GOEDE tomaten uit blik.
Deze man weet! ^O^

Denken dat elke Italiaan 's avonds na zijn werk nog even verse pasta gaat maken :')
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_140198148
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 00:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Alleen peterselie of überhaupt kruiden uit een potje?
Ok cursus kruiden 101

Wél gedroogd te gebruiken (vers is wel altijd beter):
thijm, oregano, bonenkruid, rozemarijn, laurierblaadje (vooral het hele blad, laurierpoeder heeft niet zoveel toepassingen, wel b.v. op bietensalade)

Gedroogde versie duidelijk inferieur:
knoflookpoeder (gewoon andere smaak dan knoflook maar kan soms wel), gemberpoeder (idem), salie, munt

Niet gedroogd te gebruiken (gedroogde versie is smakeloze troep of bestaat soms niet eens):
peterselie, selderijblad, basilicum, korianderblad

Specerijen die lekkerder zijn als je ze vers raspt of maalt:
Alle behalve dingen die echt moeilijk zijn zelf te malen, zoals kaneel (als je het poeder wil, heel stokje laten meetrekken kan natuurlijk wel), kurkuma, laos etc.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140198200
Als je kruiden in de tuin verbouwt, kun je ze ook in een bakje doen en invriezen. Dan kun je dit toevoegen aan je gerecht. De blaadjes behouden natuurlijk niet hun vorm, maar geven wel hun verse smaak af.

Ik snap niet waarom ze niet bevroren kruiden verkopen in de supermarkt. Dit is wat wij altijd met b.v. enorme hoeveelheden munt deden uit onze tuin (dat spul is echt onkruid en neemt je hele tuin over :') )
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_140201424
Ziet er simpel doch smakelijk uit, niks mis mee.
٩๏̯͡๏)۶
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:20:46 #88
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_140201756
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 23:09 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

[..]

Hate to break it for you, maar denk je echt dat huis-tuin-en-keuken italianen zelf pasta gaan lopen draaien? Die kopen ook gewoon een GOED merk gedroogde pasta en gebruiken GOEDE tomaten uit blik.

En verse oregano is inderdaad ietsjes lekkerder dan gedroogde, maar niet dusdanig veel dat ook veel italianen niet zullen kiezen voor de gedroogde versie (want dat is natuurlijk veel makkelijker). Verse basilicum is wel een must, en echte parmigiano.
nee maar de smaak van tomaten , olijfolie , kaas is gewoon veel beter dan de shit hier
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:21:36 #89
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140201779
Wat een discussie's. Marco zet een (in mijn ogen) fraai gerecht neer en dan word dat afgeschilderd als shit?

Elitair gedoe hier in CUL :r is CUL alleen nog voor de 4 sterrenkoks?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140201877
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:21 schreef kanovinnie het volgende:
Wat een discussie's. Marco zet een (in mijn ogen) fraai gerecht neer en dan word dat afgeschilderd als shit?

Elitair gedoe hier in CUL :r is CUL alleen nog voor de 4 sterrenkoks?
Deze man _O_ .
Het lijkt hier Geenstijl wel met al doe elitaire betweters nog even en ze willen een eigen kookzender :r
blablablabla
pi_140201913
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:24 schreef Elan het volgende:
Deze man _O_ .
Het lijkt hier Geenstijl wel met al doe elitaire betweters nog even en ze willen een eigen kookzender :r
OOooOOooo! Een FOK! CUL youtubekanaal!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_140201939
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 11:14 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ok cursus kruiden 101

Wél gedroogd te gebruiken (vers is wel altijd beter):
thijm, oregano, bonenkruid, rozemarijn, laurierblaadje (vooral het hele blad, laurierpoeder heeft niet zoveel toepassingen, wel b.v. op bietensalade)

Gedroogde versie duidelijk inferieur:
knoflookpoeder (gewoon andere smaak dan knoflook maar kan soms wel), gemberpoeder (idem), salie, munt

Niet gedroogd te gebruiken (gedroogde versie is smakeloze troep of bestaat soms niet eens):
peterselie, selderijblad, basilicum, korianderblad

Specerijen die lekkerder zijn als je ze vers raspt of maalt:
Alle behalve dingen die echt moeilijk zijn zelf te malen, zoals kaneel (als je het poeder wil, heel stokje laten meetrekken kan natuurlijk wel), kurkuma, laos etc.
Wij hadden een poosje zo'n tube met knoflook (meen van Lidl) en zelfs die smaakte al anders laat staan knoflookpoeder (wist niet eens dat het bestond)
Beter gewoon een goede pers aanschaffen en er een paar teentjes door heen jassen :s)
blablablabla
pi_140201984
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:21 schreef kanovinnie het volgende:
Wat een discussie's. Marco zet een (in mijn ogen) fraai gerecht neer en dan word dat afgeschilderd als shit?

Elitair gedoe hier in CUL :r is CUL alleen nog voor de 4 sterrenkoks?
Posten is kritiek vragen en dmv kritiek verbeteren we onszelf. Of moeten we hier alleen veren in elkaars reet steken? Is dit OUD?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2014 13:28:16 ]
pi_140201992
quote:
10s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:25 schreef Isabeau het volgende:

[..]

OOooOOooo! Een FOK! CUL youtubekanaal!
Bestaat al:


Penisbaard _O_
blablablabla
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:29:32 #95
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140202029
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:27 schreef beeer het volgende:

[..]

Posten is kritiek vragen en dmv kritiek verbeteren we onszelf. Of moeten we hier alleen veren in elkaars reet steken? Is dit OUD?
Zeker niet, maar op de manier hoe het hier gaat hoeft het toch ook niet?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140202078
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:29 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Zeker niet, maar op de manier hoe het hier gaat hoeft het toch ook niet?
Jij wilt je kritiek in een prakje met wat gele vla erdoor?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2014 13:31:18 ]
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:32:04 #97
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140202121
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:30 schreef beeer het volgende:

[..]

Jij wilt je kritiek in een prakje met wat gele vla erdoor?
Nee. Maar het moge duidelijk zijn dat de mensen die dit soort gerechten maken niet degene zijn die zelf pasta maken etc.
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:32:25 #98
86021 Anyanka
Hello and goodbye...
pi_140202137
Toen ik het even vluchtig doorlas, dacht ik even dat je er limonade bij deed. :o
...as always
pi_140202212
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:32 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Nee. Maar het moge duidelijk zijn dat de mensen die dit soort gerechten maken niet degene zijn die zelf pasta maken etc.
Misschien niet, maar dankzij dat soort commentaar ga ik mezelf iig wel afvragen waarom ik het eigenlijk niet zelf maak. Wie weet dat ik over een paar maanden mijn eigen volkorenpasta uit zo'n machine ejaculeer.
  woensdag 21 mei 2014 @ 13:59:56 #100
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_140203157
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 01:18 schreef marc0871 het volgende:

[..]

[..]

tips?
Traditioneel gebruikt men ui, knoflook en bleekselderij, dit samen zorgvuldig fruiten zodat vooral de knoflook niet verbrand (want dat is buitengewoon vies) maar de ui wel smakelijk zoet word en de selderij lekker smaak en geur gaat uitzweten. Dan gehakt en tomantensaus erbij. paprika zou ik samen met de ui fruiten als je het wil gebruiken.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_140203288
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:32 schreef Anyanka het volgende:
Toen ik het even vluchtig doorlas, dacht ik even dat je er limonade bij deed. :o
_O-
  woensdag 21 mei 2014 @ 14:05:22 #102
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_140203342
Verder vind ik iedereen die niet afhaalt, maar gewoon kookt een held, ook als ze niet zelf pasta rollen.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')