abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 19 mei 2014 @ 08:19:02 #26
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_140120148
Toptiptopic *O*
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  maandag 19 mei 2014 @ 08:31:17 #27
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140120281
Wat een creatie weer in CUL _O_
De snobs zullen er vast wat op aan te merken hebben, maar daar zijn het dan ook snobs voor.

Ik ga dit gerecht binnenkort proberen
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140123603
Leuk topic! :)

Maar:

quote:
0s.gif Op zondag 18 mei 2014 23:13 schreef Dandilion het volgende:
Halve rode paprika 2 uien en teentje knoflook, man wat weinig groente zeg! Mag best meer in vind ik.
Dan denk ik bijvoorbeeld aan meer paprika (een stuk of 3).
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_140123724
Als je het niet eng vindt om te experimenteren zou je ook wortel en selderij kunnen toevoegen
pi_140126230
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 11:12 schreef H.FR het volgende:
Leuk topic! :)

Maar:

[..]

Dan denk ik bijvoorbeeld aan meer paprika (een stuk of 3).
de paprika's die ik meeneem van mijn werk, zijn al gauw 300+ gram, waar die in de supermarkt ergens tussen de 160 en 180 gram zijn ;)
had ik eigenlijk nog rekening mee moeten houden.
beroepsdeformatie, zullen we maar zeggen ;)
pi_140126303
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 11:16 schreef beeer het volgende:
Als je het niet eng vindt om te experimenteren zou je ook wortel en selderij kunnen toevoegen
wortel vind ik persoonlijk niet lekker, maar zou kunnen.
selderij heb ik wel eens geprobeerd.
ik was er niet gek van, maar leef je uit.
pi_140126529
quote:
14s.gif Op maandag 19 mei 2014 08:31 schreef kanovinnie het volgende:
Wat een creatie weer in CUL _O_
De snobs zullen er vast wat op aan te merken hebben, maar daar zijn het dan ook snobs voor.

Ik ga dit gerecht binnenkort proberen
zeurpieten heb je altijd.
zo van 'ja, maar ik zou...' en 'zou je niet beter...'.
nee. nee dat doe ik niet.
dit is hoe ik het maak, en dat wilde ik hier laten zien.
kunnen ze mee dealen, of niet.
ze zien maar.
kunnen ze beter? mogen ze het laten zien.

enne, doen ^O^ .
ik ben er al een jaar of 7 erg blij mee.
laat maar weten wat je ervan vind.
pi_140126712
Lol dit is toch gewoon de meest basic pastasaus die er is? Verder, minder puree en ipv daarvan wat tomaat uit blik en wat fritto. Ipv zout en peper wat groentenbouillon. Is al veel beter dan. Wat witte wijn mee laten pruttelen de laatste minuten en wat parmezaan on top en je hoeft die matige kruiden uit pot ook niet meer mee te koken voor wat smaak.

Waarom is dit een topic waard? (Of ben ik te autistisch om de grap te zien?)
buitenlanders zijn lui! en, ze nemen al onze banen in !!!!
  maandag 19 mei 2014 @ 13:00:35 #35
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140126721
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 12:54 schreef marc0871 het volgende:

[..]

zeurpieten heb je altijd.
zo van 'ja, maar ik zou...' en 'zou je niet beter...'.
nee. nee dat doe ik niet.
dit is hoe ik het maak, en dat wilde ik hier laten zien.
kunnen ze mee dealen, of niet.
ze zien maar.
kunnen ze beter? mogen ze het laten zien.

enne, doen ^O^ .
ik ben er al een jaar of 7 erg blij mee.
laat maar weten wat je ervan vind.

Voor vanavond heb ik al rijst, kipschnitzel, snijbonen overgoten met een heerlijke pindasaus op het menu, maar het kan zomaar zijn dat ik morgen deze lekkernij klaarmaak!
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  maandag 19 mei 2014 @ 13:01:16 #36
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140126739
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:00 schreef WJMW het volgende:
Lol dit is toch gewoon de meest basic pastasaus die er is? Verder, minder puree en ipv daarvan wat tomaat uit blik en wat fritto. Ipv zout en peper wat groentenbouillon. Is al veel beter dan. Wat witte wijn mee laten pruttelen de laatste minuten en wat parmezaan on top en je hoeft die matige kruiden uit pot ook niet meer mee te koken voor wat smaak.

Waarom is dit een topic waard? (Of ben ik te autistisch om de grap te zien?)
Laat maar zien hoe je het moet doen ipv zo elitair te lopen roepen dat het beter kan. Jij kan zeker ook pasta a la kano niet waarderen?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140127145
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:00 schreef WJMW het volgende:
Lol dit is toch gewoon de meest basic pastasaus die er is? Verder, minder puree en ipv daarvan wat tomaat uit blik en wat fritto. Ipv zout en peper wat groentenbouillon. Is al veel beter dan. Wat witte wijn mee laten pruttelen de laatste minuten en wat parmezaan on top en je hoeft die matige kruiden uit pot ook niet meer mee te koken voor wat smaak.

Waarom is dit een topic waard? (Of ben ik te autistisch om de grap te zien?)
waarom zou 'basic' niet lekker kunnen zijn?
zelfs meneer oliver kreeg in italie te horen, dat hij te veel in zijn 'italiaanse' gerechten deed.
beetje onder het mom van 'less is more'.

en of dit een grap is?
nee. dit is geen grap.
dit is om te laten zien hoe ik (IK) mijn pastasaus maak, en om mensen misschien te inspireren om de potjes en de pakjes eens te laten staan.
culinesse a gogo leek mij daar een goede plaats voor.
ga jij me nou vertellen dat ik daar helemaal fout in zit?
pi_140127217
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:00 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Voor vanavond heb ik al rijst, kipschnitzel, snijbonen overgoten met een heerlijke pindasaus op het menu, maar het kan zomaar zijn dat ik morgen deze lekkernij klaarmaak!
klinkt ook goed :9~ . op de snijbonen na dan :r .
maar daar is vast wel wat op te verzinnen ;)
pi_140127359
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:01 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Laat maar zien hoe je het moet doen ipv zo elitair te lopen roepen dat het beter kan. Jij kan zeker ook pasta a la kano niet waarderen?
pasta a la kano ziet er ook veelbelovend uit.
misschien ook eens proberen.
net als nasi a la johannes.
alhoewel ik zelf ook een mean potje nasi/ bami kan brouwen ;)

[ Bericht 4% gewijzigd door marc0871 op 19-05-2014 14:28:30 ]
  maandag 19 mei 2014 @ 13:27:56 #40
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_140127471
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:00 schreef WJMW het volgende:
Lol dit is toch gewoon de meest basic pastasaus die er is? Verder, minder puree en ipv daarvan wat tomaat uit blik en wat fritto. Ipv zout en peper wat groentenbouillon. Is al veel beter dan. Wat witte wijn mee laten pruttelen de laatste minuten en wat parmezaan on top en je hoeft die matige kruiden uit pot ook niet meer mee te koken voor wat smaak.

Waarom is dit een topic waard? (Of ben ik te autistisch om de grap te zien?)
Het is basic, maar men moet toch ergens beginnen. Het is best handig voor de noobs dat er plaatjes bij staan.
The love you take is equal to the love you make.
pi_140127539
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:16 schreef marc0871 het volgende:

[..]

waarom zou 'basic' niet lekker kunnen zijn?
zelfs meneer oliver kreeg in italie te horen, dat hij te veel in zijn 'italiaanse' gerechten deed.
beetje onder het mom van 'less is more'.

en of dit een grap is?
nee. dit is geen grap.
dit is om te laten zien hoe ik (IK) mijn pastasaus maak, en om mensen misschien te inspireren om de potjes en de pakjes eens te laten staan.
culinesse a gogo leek mij daar een goede plaats voor.
ga jij me nou vertellen dat ik daar helemaal fout in zit?
Omdat je sausje gewoon heel erg matig is, terwijl het door andere ingrediėnten te gebruiken met hetzelfde gemak veel beter kan. Je hebt er een heel stappenplan bij gemaakt terwijl dit in 4 zinnen is uit te leggen, ik dacht echt dat je grappig probeerde te zijn. Zoiets als uitgebreid uitleggen hoe je pannenkoeken of een eitje moet bakken.
buitenlanders zijn lui! en, ze nemen al onze banen in !!!!
  maandag 19 mei 2014 @ 13:31:04 #42
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_140127570
quote:
1s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:30 schreef WJMW het volgende:

[..]

Omdat je sausje gewoon heel erg matig is, terwijl het door andere ingrediėnten te gebruiken met hetzelfde gemak veel beter kan. Je hebt er een heel stappenplan bij gemaakt terwijl dit in 4 zinnen is uit te leggen, ik dacht echt dat je grappig probeerde te zijn. Zoiets als uitgebreid uitleggen hoe je pannenkoeken of een eitje moet bakken.
Het is ook gewoon een grap.
The love you take is equal to the love you make.
pi_140127591
quote:
1s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:30 schreef WJMW het volgende:

[..]

Omdat je sausje gewoon heel erg matig is, terwijl het door andere ingrediėnten te gebruiken met hetzelfde gemak veel beter kan. Je hebt er een heel stappenplan bij gemaakt terwijl dit in 4 zinnen is uit te leggen, ik dacht echt dat je grappig probeerde te zijn. Zoiets als uitgebreid uitleggen hoe je pannenkoeken of een eitje moet bakken.
nee. jij ziet echt de lol van dit soort projectjes niet in.
jammer voor jou, joh.
  maandag 19 mei 2014 @ 13:31:56 #44
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140127600
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:24 schreef marc0871 het volgende:

[..]

pasta a la kano ziet er ook veelbelovend uit.
misschien ook eens proberen.
net als nasi a la johannes.
alhoewel ik zelf ook een mean potje nasi/ bami kan brouwen ;)
Ik zou zeggen, maak zelf eens de nasi a la johannes en dan kan je in dat topic altijd nog je eigen creatie plaatsen voor de afwisseling. Johannes zal dat zeker kunnen waarderen!
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_140127647
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 13:31 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

Ik zou zeggen, maak zelf eens de nasi a la johannes en dan kan je in dat topic altijd nog je eigen creatie plaatsen voor de afwisseling. Johannes zal dat zeker kunnen waarderen!
he man, gaat zeker gebeuren ^O^
and then some ;)
pi_140129628
Beetje offtopic is helemaal niet erg, maar ik vond de woordenwisseling die ik verwijderd heb echt te ver gaan.

WJMW, je bent welkom om (graag met foto's) te laten zien hoe jij je spaghetti maakt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_140129746
Mensen die doen alsof dit basic is, terwijl ondertussen half Nederland nog water laat aanbranden :').
  maandag 19 mei 2014 @ 21:25:18 #48
292060 TimeJumper
Jumping around ;)
pi_140146477
Nou ik ben er als kookkneus blij mee *O*
Dit kan ik gewoon maken :Y
Beter dan die recepten die ik eens opzoek waarin de onmogelijkste dingen staan die ik eerst weer moet gaan halen en al een godsvermogen kwijt ben voordat ik eindelijk een maaltijd op tafel kan zetten.
En dat dan vervolgens nog mislukt ook :'(

Dus ik zou zeggen, op naar het volgende topic met het volgende recept *O*
Rayen 2½ jaar!
pi_140146569
Dit ziet er serieus smerig uit. Wat meer groenten, wat minder van die geconcentreerde meuk. Tegen gepelde tomaten uit blik heb ik overigens niet zoveel, maar dat concentraat is niet echt lekker.

Doe me dan die nasi van johannes maar.
Whatever...
  maandag 19 mei 2014 @ 21:27:01 #50
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_140146580
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 21:25 schreef TimeJumper het volgende:
Nou ik ben er als kookkneus blij mee *O*
Dit kan ik gewoon maken :Y
Beter dan die recepten die ik eens opzoek waarin de onmogelijkste dingen staan die ik eerst weer moet gaan halen en al een godsvermogen kwijt ben voordat ik eindelijk een maaltijd op tafel kan zetten.
En dat dan vervolgens nog mislukt ook :'(

Dus ik zou zeggen, op naar het volgende topic met het volgende recept *O*
Heb je de nasi a la johannes en de macaroni a la kano al geprobeerd?
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')