balen!!quote:
Gewoon weer goed doorgaan! Dan is er misschien nog wel meer af volgende weekquote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:09 schreef PatriQue89 het volgende:
Hmm.. de schade van afgelopen week is +0.8.. valt mee na de 2 en 3 kg die de weegschaal aangafmaar het is wel jammer. Volgende week is het er wel weer af
Arla's lactosevrije yoghurt of MinusL lactosevrije yoghurt/kwark/roomkaas (alleen bij Jumbo) al ontdekt? Ik kan echt geen lactose hebben, maar die producten gaan goed. Net als de lactosevrije melk (bij de Lidl 99 cent per liter) die ze tegenwoordig overal hebben.quote:Op maandag 13 januari 2014 23:14 schreef Ruby88 het volgende:
[..]
Balen.
Morgenochtend ga ik een smoothie met Alpro soya-yoghurt brouwen. Ben benieuwd. Gewoon als yoghurt om te drinken of te lepelen vind ik het geen geweldig spul. (Maar hey, ik krijg er geen buikkrampen van. Dat is ook wat waard.)
Als je nu gehakt uitlegt kun je makkelijk nog koken vanavond, toch? En anders kun je ook prima bevroren gehakt bakken hoor, gewoon steeds omdraaien en het laagje dat ontdooit is eraf schrapen. Doet mijn moeder al jaren zoquote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:17 schreef J0ycie88 het volgende:
Balen van je fiets Qwea!
Ik heb er gisterenavond geen vlees uitgehaald. Stomme ik! Nu kan ik niet het eten voorbereiden. Of ik moet wat anders verzinnen....
Of ik maak de gevulde paprika zonder gehakt, alleen met mozzarella. ik denk dat ik dat maar doe!
(Was gisteren zo onverwachts laat dat ik toen makkelijk heb gegeten mede omdat het gehakt dat eruit lag ook heel viezig bruin was geworden...)
Ik ben vanavond pas om half 8 thuis van het werk. Dat vind ik eigenlijk te laat om nog te koken (eerst saus maken dan nog een half uur in de oven. Resulteert al gauw in pas om half 9 eten. Maar ik kan het misschien ook wel ingevroren bakken , dat is wel een idee!quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:19 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Als je nu gehakt uitlegt kun je makkelijk nog koken vanavond, toch? En anders kun je ook prima bevroren gehakt bakken hoor, gewoon steeds omdraaien en het laagje dat ontdooit is eraf schrapen. Doet mijn moeder al jaren zo
Heb je geen magnetron btw? Da's nog makkelijker dan bevroren bakken...quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:25 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ik ben vanavond pas om half 8 thuis van het werk. Dat vind ik eigenlijk te laat om nog te koken (eerst saus maken dan nog een half uur in de oven. Resulteert al gauw in pas om half 9 eten. Maar ik kan het misschien ook wel ingevroren bakken , dat is wel een idee!
Ja kan dat geen kwaad met vlees?quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:28 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Heb je geen magnetron btw? Da's nog makkelijker dan bevroren bakken...
Ik maak gevulde paprika tegenwoordig gewoon als roerbakprutje. Ipv alles in een paprika kieperen de paprika klein snijden en de boel in een pan aanbraden. Rijst er doorheen en klaar. Heerlijk.quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:25 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ik ben vanavond pas om half 8 thuis van het werk. Dat vind ik eigenlijk te laat om nog te koken (eerst saus maken dan nog een half uur in de oven. Resulteert al gauw in pas om half 9 eten. Maar ik kan het misschien ook wel ingevroren bakken , dat is wel een idee!
Ja aan die optie zat ik ook nog te denken. Alleen dan zonder de rijst. Is wel sneller in ieder geval!quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:29 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Ik maak gevulde paprika tegenwoordig gewoon als roerbakprutje. Ipv alles in een paprika kieperen de paprika klein snijden en de boel in een pan aanbraden. Rijst er doorheen en klaar. Heerlijk.![]()
Mijn lijstje van vandaag:
O: Brinta
T: Eitje, roggebrood m kaas
S: Hardlopen, plan is 15-2-10
L: 3 boterhammen m appelstroop, minneola
T: kwark m bessen
D: Prei met ham-en-kaassaus (zelf gemaakt) en een paar aardappeltjes
T: Kwark oid
Ja I know.. Gister ging het ook weer goed. Moest me er gewoon weer even toe zetten.. Het waren vooral koekjes afgelopen week.. terwijl ik dat normaal niet echt eet ofzoquote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:12 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Gewoon weer goed doorgaan! Dan is er misschien nog wel meer af volgende week
Ik doe dat echt (bijna) altijd. Wel op laag vermogen natuurlijk. En dan langzaam ontdooien.quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:29 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ja kan dat geen kwaad met vlees?
Mijn moeder waas daar nooit zo van dus dat heb ik klakkeloos zo overgenomen :p
Wij doen dat regelmatig. Volgens mij kan dat geen kwaad.quote:Op dinsdag 14 januari 2014 09:29 schreef J0ycie88 het volgende:
[..]
Ja kan dat geen kwaad met vlees?
Mijn moeder waas daar nooit zo van dus dat heb ik klakkeloos zo overgenomen :p
Wat, sinds wanneer ben jij dik?quote:Op dinsdag 14 januari 2014 12:05 schreef PluisigNijntje het volgende:
Skoap, jouw lunch<3 (ik ben vergeten hoe je de hartjesmiley typt
)
Ik heb helemaal geen buikspierpijn van gisteren! Doe ik dan de oefeningen fout of ik heb stiekem al een dikke sixpack onder mn vetjes?
En ik moet denk ik nog maar wat meer gaan eten.. ik ben in twee dagen een kilo afgevallen..
Ey ga mij eens niet stalken joh.quote:Op dinsdag 14 januari 2014 12:10 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Wat, sinds wanneer ben jij dik?
Niet te veel in je hoofd halen, mevrouwtje. Ik stalk Klokov.quote:Op dinsdag 14 januari 2014 12:50 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Ey ga mij eens niet stalken joh.
Ik hoor hier stiekem ook niet maar ik vind het wel leuk om mee te posten omdat ik heel bewust met voeding en nu ook sport bezig ben.
En nu wegwezen
Gezelligquote:Op dinsdag 14 januari 2014 13:07 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Niet te veel in je hoofd halen, mevrouwtje. Ik stalk Klokov.
En ik ben daadwerkelijk degene die moet afvallen, dus ik blijf lekker meelezen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |