Ik heb dat serieus een keer voorgesteldquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:04 schreef arjan1112 het volgende:
Kan je het niet voordoen in de keuken ?
Zoals gezegd, terugsturen doe ik, maar dan kan je dus pas gaan eten als de rest al klaar is.quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:05 schreef Fatty het volgende:
Buitengewoon storend als je niet krijgt wat je besteld heb. Zou et zelf gewoon terug sturen, laat ze et maar goed doen.
Tevens, wat verstaan we onder '' horeca '' de lokale vreetschuur of een sterren restaurant in een stad ?
Inderdaad, dat is dan een nadeel, lastig.quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zoals gezegd, terugsturen doe ik, maar dan kan je dus pas gaan eten als de rest al klaar is.
Volgende keer maar de hele tafel terugsturenquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:29 schreef Fatty het volgende:
[..]
Inderdaad, dat is dan een nadeel, lastig.
quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Volgende keer maar de hele tafel terugsturen
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #27quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:34 schreef Scorpie het volgende:
Zeg ff hoe je dat moet doen piet, kan ik het thuis ook
Done!quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #27
ik vind een medium al niet te eten meerquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:39 schreef Deeltjesversneller het volgende:
first world problems
jammer maar helaas, waarom zou je je er druk om maken? een medium is ook wel lekker hoor.
Kijk, de zesjescultuurquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:39 schreef Deeltjesversneller het volgende:
first world problems
jammer maar helaas, waarom zou je je er druk om maken? een medium is ook wel lekker hoor.
Ik overdrijf ook bij het bestellen soms, seconden per kant, hij moet net even de grill gevoeld hebben.quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:48 schreef Isabeau het volgende:
Vraag om een rauwe steak, misschien werkt datIk vraag namelijk altijd om rare omdat ik het liefst mijn steak medium heb. Maar als ik medium vraag dan krijg ik well done, dus vandaar dat ik om rare vraag.
Maar eigenlijk godgeklaagd dat je moet overdrijven om te krijgen wat je hebben wiltquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik overdrijf ook bij het bestellen soms, seconden per kant, hij moet net even de grill gevoeld hebben.
Slechts 1 keer kreeg ik hem ook zo. Letterlijk een rauwe steak die aan iedere kant net de grill geraakt had.
Heerlijk opgegeten en de bediening stomverbaasd mijn complimenten gegeven. (Blockhaus Düsseldorf kan echt steaks bakken)
Zelfs al overdrijf ik enorm en breng de bediening aan het lachen daarmee, nog presteren ze het dan om hem niet zo te serveren.quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Maar eigenlijk godgeklaagd dat je moet overdrijven om te krijgen wat je hebben wilt
Ik vrees dat dit de waarheid is trouwensquote:Op dinsdag 31 december 2013 18:10 schreef Yi-Long het volgende:
Omdat het de horeca geen fuck uitmaakt wat ze de consument voorschoteld, want die dokken toch wel, en de gemiddelde consument kan het eigenlijk ook geen fuck schelen, want die willen gewoon een gezellig avond je uit zonder gezeik...
Ze komen er gewoon mee weg.
quote:Mangiare in Eindhoven
Mangiare is de reden waarom ik nog wel 10 keer nadenk voordat ik een steak zal bestellen in de horeca
- Heeft u een keuze kunnen maken?
> Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood.
- De Ribeye steak?
> Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben.
- okay, hi hi hi
Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld.
Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet.
Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan.
Tja, ze kopen een merk, keurslager, niet goed vlees.quote:Op dinsdag 31 december 2013 19:33 schreef lyolyrc het volgende:
Waarschijnlijk gaat de steak inderdaad direct vanuit de koelkast op de grill en bakt de kok de steak maar wat langer om te voorkomen dat die terugkomt omdat hij van binnen koud is.
Overigens is het ook moeilijk om malse biefstuk te krijgen bij slager en supermarkt. Mijn ouders heb ik ook al vaak zat horen roepen dat het "toch echt vlees van de Keurslager was".
Ze keuren hun eigen vlees.quote:Op woensdag 1 januari 2014 01:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, ze kopen een merk, keurslager, niet goed vlees.
Marketing
Nee, ik vind zuid europa om te leven geweldigquote:Op woensdag 1 januari 2014 01:26 schreef Bramito het volgende:
Piet, ik weer dat jr zuid europa niks vindt, maar denk er eens over na voir na je pensioen. Dat scheelt een hoop ergernis....
Genoeg mensen, anders zou die bereiding niet al honderden jaren bestaan...quote:Op woensdag 1 januari 2014 11:03 schreef Ferrari_Tape het volgende:
Wie gaat er nou rauw vlees eten, smeerlap
Mensen die interessant willen doen
Waarom ga je uit eten om iets te eten dat je thuis ook bakt?quote:Op woensdag 1 januari 2014 11:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik stuur 'm trouwens alleen terug als ie echt grijs is en als ik het zoals Piet overduidelijk had gezegd en zwaar had overdreven: "rauw, blue, bloedend, rauw, niet medium, te rauw kan niet, te medium kan heel makkelijk, ik wil hem echt ROOD EN RAUW!" En dan voel je je een zeikerd, maar ja, liever vooraf een zeikerd dan achteraf, denk ik dan. Maar dan nog gaat het meestal fout.
Maar goed, een goed gebakken medium rare lust ik vaak ook nog wel. Helemaal sinds ik ze zelf thuis ook steeds vaker medium rare en zelfs medium bak. Maar dat komt door het roken of bereiden in warmwaterbad. Maar dat is toch anders dan dat je hem 6 minuten in een pan bakt.
Dat is Piet omdat men in Nederland zich teveel laat leiden door het adagium dat vlees bijna altijd doorbakken moet zijn. Bloederig wordt als snel geassocieerd met rauw en niet goed. Beetje hetzelfde verhaaltje dat je bij vlees altijd rode wijn drinkt. Kul natuurlijk,maar dat wordt ze vanaf het begin zo bijgebracht waardoor je dit soort irritaties krijgt als je er als klant vanaf wijkt. In Nederland ben je ook niet een gast als in "belangrijk = iemand die geld komt brengen." Nee, in Nederland ben je een passant die de eer heeft de horeca zaak te bezoeken en zich over te geven aan wat zij voor jou goed achten.quote:Op dinsdag 31 december 2013 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Iets waar ik mij al jaren aan erger medefokkers, waarom kan 90% van de horeca het niet voor elkaar krijgen een steak of biefstuk te serveren zoals ik hem bestel?
Ik wil mijn steak rood en bloederig, heel rood, heel bloederig.
Dit vertel ik altijd aan de bediening. Hij moet nog moe zeggen. Toch krijg ik hem vrijwel altijd ergens tussen medium en well done.
Terug sturen?
Ja, dan krijg je een kwartier later je steak medium-rare (nog steeds niet rood) als de rest van je gezelschap al aan de koffie zit, want zeikerds
Maak zelfs mee dat de bediening een discussie aan wil gaan, ja maar dan is hij koud van binnen (als je geen steaks kan bakken moet je niet in de keuken gaan staan), wilt u hem dan echt rood (ja ik bestel hem rood dan wil ik hem niet in metalic grijs of wit)
Zelden krijg ik hem medium rare of zelfs maar echt bleu.
What the fuck horekaffers, waarom?
En dat zonder toestemming?quote:Op woensdag 1 januari 2014 11:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Genoeg mensen, anders zou die bereiding niet al honderden jaren bestaan...
[ afbeelding ]
(ha, ik zoek zo'n plaatje, ga naar die site en welke foto staat er potificaal bij dat artikel over perfecte steak? de mijne, hahahaha:
[ afbeelding ] )
Struisvogelbiefstukquote:Op woensdag 1 januari 2014 12:13 schreef Shaggy8675 het volgende:
Een goede biefstuk bakken is meer dan alleen een stuk vlees in de pan gooien. Het is een techniek die helaas niet heel veel mensen meester hebben/willen/kunnen maken. Het is ook lastig omdat niet alle stukken even groot zijn, even dik, evenveel vet etc. Alleen met veel ervaring kan je dus voelen en zien hoe het je biefstukje vergaat.
Maar het probleem is dat de meeste mensen en "koks" ook niet weten dat er meer dan 2 soorten biefstuk zijn. Men kent over het algemeen alleen maar biefstuk en kogelbiefstuk , maar weet bij god niet wat er nog meer is.
Hetzelfde als mensen die naar een slager gaan en niet eens weten, vragen, of vermeld krijgen om wat voor biefstuk het gaat. Van welk deel van de koe. Men koopt en verkoopt heel veel "vlees" onder de noemer biefstuk.
Men weet niet eens of het een stuk is uit het spierstuk of uit een dikke lende. Laat staan dat men dan weet wat een "goede" biefstuk zou zijn omdat ieder deel vlees zijn eigen smaak, textuur en bereiding heeft. Om nog maar te zwijgen over de verschillen per ras van de runderen. Een Franse Limousine smaakt echt wel wat anders dan een Aberdeen Angus.
Er zijn veel stukken vlees van het rund wat de universele naam Biefstuk draagt ( want zo noemde we de Steak voordat we Amerikaanse termen interessanter vonden) Helaas weten de meeste mensen niet eens welk stukje vlees ze mee naar huis krijgen. Of wat men in een restaurant voorgeschoteld krijgt.
Biefstuk is immers biefstuk.... toch...
Dat kan, maar verklaard niet waarom als je hem uitdrukkelijk rood besteld hem medium doorbakken krijgt.quote:Op woensdag 1 januari 2014 18:28 schreef RobinOok het volgende:
Verschil in smaak.
Het gros van de koks en het gros van de Nederlanders wil zijn biefstukkie niet rood.
Verder houden we niet van stokbrood, dus dat maakt uberhaupt niet uit hoe die gemaakt wordt.
Ik denk een paar dingenquote:Op woensdag 1 januari 2014 18:32 schreef Life2.0 het volgende:
omdat de nederlandse klant het verschil toch niet weet, wil weten.
Eigenwijzigheid. En onbekendheid met rauwe biefstukken.quote:Op woensdag 1 januari 2014 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat kan, maar verklaard niet waarom als je hem uitdrukkelijk rood besteld hem medium doorbakken krijgt.
Nee, niet echt. Ik hou niet van stokbrood, dus zolang het maar enigzins vers is vind ik het goed.quote:Op woensdag 1 januari 2014 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wel eens in Frankrijk een goed stokbrood gegeten?
En niet in staat zijn, gewoon onkunde omdat men de steaks in de koeling heeft liggen en uit de koeling direct bakt, ergo, nooit in staat zullen zijn een goede rode steak te makenquote:Op woensdag 1 januari 2014 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eigenwijzigheid. En onbekendheid met rauwe biefstukken.
En jouw punten 1 & 2. Punt 3 denk ik niet, niet in de tenten waar ik kom.
Je bent je verder bewust wat het woord kaffer inhoud neem ik aan? En dan vooral de emotionele belading, niet de letterlijke betekenis.quote:
Open er een politiek correct topic overquote:Op woensdag 1 januari 2014 18:53 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Je bent je verder bewust wat het woord kaffer inhoud neem ik aan? En dan vooral de emotionele belading, niet de letterlijke betekenis.
Goede come back, welkom terug.quote:Op woensdag 1 januari 2014 18:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Open er een politiek correct topic over
En de zware oh wat fout en erg emotionele lading is in zuidelijk afrika, in het Nederlands is het gewoon een niet al te snugger persoonquote:
Gelukkig hadden wij in die tijd absoluut geen banden met ZA en het Afrikaans. Dat het "Goed gepraat" wordt door de definitie van het woord aan te passen in de van Dale betekend natuurlijk niet dat de oorsprong van het woord (en dan vooral de scheldende vorm ervan) veranderd is.quote:Op woensdag 1 januari 2014 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En de zware oh wat fout en erg emotionele lading is in zuidelijk afrika, in het Nederlands is het gewoon een niet al te snugger persoon
ik ben niet het gros van de Nederlanders en wat de kok er van vind hoe ik mijn biefstuk/steak wil hebben zal me aan mijn reet roesten.quote:Op woensdag 1 januari 2014 18:28 schreef RobinOok het volgende:
Verschil in smaak.
Het gros van de koks en het gros van de Nederlanders wil zijn biefstukkie niet rood.
Verder houden we niet van stokbrood, dus dat maakt uberhaupt niet uit hoe die gemaakt wordt.
"Wil je een tissue?" - fijne ninja edit.quote:
Hij is tenslotte je moeder nietquote:Op woensdag 1 januari 2014 19:10 schreef z80 het volgende:
[..]
ik ben niet het gros van de Nederlanders en wat de kok er van vind hoe ik mijn biefstuk/steak wil hebben zal me aan mijn reet roesten.
ik moet het opeten niet hij.
Bestellen is het probleem niet, hem krijgen is het probleemquote:Op woensdag 1 januari 2014 19:11 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
"Wil je een tissue?" - fijne ninja edit.
Succes met je steak trouwens, in mijn ervaring heb ik nooit problemen gehad met een Bleu steak bestellen, misschien eet je gewoon bij de verkeerde tenten?
4 jouw communicatieve vaardighedenquote:Op woensdag 1 januari 2014 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik denk een paar dingen
1 Bediening geeft het niet door aan de keuken, omdat ze te dom zijn om te poepen
2 Keuken denkt het beter te weten dan de klant
3 Keuken intereseert het geen fuck
Ik denk dat je ergens overheen leest. Piet heeft het terecht over rare, als in blue en niet medium rare.quote:Op woensdag 1 januari 2014 19:41 schreef Sangha het volgende:
Ik test regelmatig restaurants en heb hier dus nooit problemen mee gehad, misschien een zeldzaam enkele keer een rare ipv medium rare gehad. In de meeste gevallen gaat het gewoon prima en smaakt het perfect!
4 jouw communicatieve vaardigheden
5 je bent een zeurpiet
6 je komt bij de verkeerde restaurants
Nee hoor, heb nergens over heen gelezen en begrijp het topic erg goed!quote:Op woensdag 1 januari 2014 20:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk dat je ergens overheen leest. Piet heeft het terecht over rare, als in blue en niet medium rare.
En die wordt in mijn ervaring, en ik test nogal wat meer dan gemiddeld restaurants, bijna nergens uitgeserveerd zoals besteld.
Daar gaat dit topic over.
Wat is heen?quote:Op donderdag 2 januari 2014 09:42 schreef Sangha het volgende:
[..]
Nee hoor, heb nergens over heen gelezen en begrijp het topic erg goed!
Maar wat voor restaurants heb je het dan over?quote:Op woensdag 1 januari 2014 20:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk dat je ergens overheen leest. Piet heeft het terecht over rare, als in blue en niet medium rare.
En die wordt in mijn ervaring, en ik test nogal wat meer dan gemiddeld restaurants, bijna nergens uitgeserveerd zoals besteld.
Daar gaat dit topic over.
Het gaat niet om 10% die wel kan bakken, maar om het onvermogen van de meesten om het niet te kunnen of willen serveren zoals besteld.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:01 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Maar wat voor restaurants heb je het dan over?
Mooi, fijn dat het wel kan en dat je die ervaringen ook hebt.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:08 schreef HeatWave het volgende:
Tot ik opeens in een steakhouse kwam waar ze het wel 100% goed doen, het kan dus echt wel. ben er nu al 3 keer teruggeweest.
Sinds wanneer haalt Iens reacties weg? Het is een eerlijk verslag, geen oproep om de zaak te boycotten.quote:Op dinsdag 31 december 2013 19:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Iens verwijderde trouwens deze recentie van mij
[..]
Die 10% is wat ik betwijfel. Ik denk dat de verhoudingen veel beter liggen in restaurants die de steak een eigen pagina op de kaart geven, en dat zijn over het algemeen niet de meest chique tenten. Als er tussen allerlei 'mooie gerechtjes' en liflafjes ook nog ergens een lap rundvlees staat omdat er nou eenmaal altijd klanten voor zijn dan kies ik doorgaans wat anders.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het gaat niet om 10% die wel kan bakken, maar om het onvermogen van de meesten om het niet te kunnen of willen serveren zoals besteld.
Je begrijpt het punt nog steeds niet, net als Sanghaquote:Op donderdag 2 januari 2014 10:21 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Die 10% is wat ik betwijfel. Ik denk dat de verhoudingen veel beter liggen in restaurants die de steak een eigen pagina op de kaart geven, en dat zijn over het algemeen niet de meest chique tenten. Als er tussen allerlei 'mooie gerechtjes' en liflafjes ook nog ergens een lap rundvlees staat omdat er nou eenmaal altijd klanten voor zijn dan kies ik doorgaans wat anders.
Iens doet dat vakerquote:Op donderdag 2 januari 2014 10:18 schreef yvonne het volgende:
[..]
Sinds wanneer haalt Iens reacties weg? Het is een eerlijk verslag, geen oproep om de zaak te boycotten.
Maar het is echt onmogelijk om een stek te krijgen zoals je die hebben wil, ene hand steak, andere kant pan, beide zeggen elkaar even gedag, lap veles kan nog net moe zeggen en klaar.
Serieus, krijgen ze dit niet in hun opleiding hoe een goede steak te bakken?
We zijn geen uitzonderingen, ik hoor heel veel mensen 'goed bloederig' bestellen.
En je krijgt het maar hoogst zelden. Ja, thuis
El Torado, reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Echt geweldig goed vlees ook buiten dat ze het goed klaarmaken.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:16 schreef Sangha het volgende:
[..]
Mooi, fijn dat het wel kan en dat je die ervaringen ook hebt.Welke restaurant is dat trouwens?
Welk deel van het punt zou ik niet begrijpen?quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je begrijpt het punt nog steeds niet, net als Sangha
Ok, ik heb daar nog niet gegeten, gaat op het lijstje voor de Amsterdamsessie.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:34 schreef HeatWave het volgende:
[..]
El Torado, reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Echt geweldig goed vlees ook buiten dat ze het goed klaarmaken.
foutje...quote:Op woensdag 1 januari 2014 11:10 schreef RobinOok het volgende:
(ha, ik zoek zo'n plaatje, ga naar die site en welke foto staat er potificaal bij dat artikel over perfecte steak? de mijne, hahahaha:
Dat het hier gaat om het gros van de restaurants waarom men niet in staat is je steak zo te leveren als je hem bleu of rare besteld. Niet om de restaurants waar ze het wel kunnen, of wat voor een soort restaurants je gaat eten.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:41 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Welk deel van het punt zou ik niet begrijpen?
Nee, het gaat er niet om dat het wel eens fout gaat. Jij hebt het over het gros van de restaurants, meer dan 90% zelfs, ik deel die ervaring niet. Misschien heeft dat dan met het soort restaurant te maken.quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat het hier gaat om het gros van de restaurants waarom men niet in staat is je steak zo te leveren als je hem bleu of rare besteld. Niet om de restaurants waar ze het wel kunnen, of wat voor een soort restaurants je gaat eten.
Dat klinkt idd wel erg slecht zeg. Heb je daar nog feedback op gegeven, ben erg benieuwd naar hun reactie.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 06:20 schreef Hagelkaas het volgende:
Ik bestel maar zeer zelden biefstuk in de horeca. Ging laatst dan toch maar eens eten bij het zo vermaarde Loetje, met vier of vijf vestigingen hier in Amsterdam e.o. Razend populair en wordt altijd de hemel in geprezen.
Ik kreeg een stuk extreem magere ossenhaas geserveerd in, not fucking kidding, een plas bakmargarine (minstens een heel pakje) met de stukjes aanbaksel (zwart) die erin waren bezonken. Met twee stukken casino wit om te deppen. 22 piek of iets dergelijks.
Onvoorstelbaar dat mensen daar uren voor in de rij staan
Lol, ook die ervaring deel ik niet! Hoop ik!quote:Op donderdag 2 januari 2014 10:56 schreef danos het volgende:
Het meest zou ik inzitten over de lange wachtttijd tussen steak 1 en 2, wat zouden ze dan in die tijd met je steak doen? Om de beurt door de bilnaad heen trekken? Ik kijknergens meer van op
Ik denk echt enorm keihard gelach voornamelijk. Dit is de manier waarop Loetje al jaren zijn biefstuk serveert en hij weet het nu te verdraaien tot iets verachtelijks, maar goddomme wat is het lekker.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 09:28 schreef Sangha het volgende:
[..]
Dat klinkt idd wel erg slecht zeg. Heb je daar nog feedback op gegeven, ben erg benieuwd naar hun reactie.
Het is een tijdje geleden dat ik daar heb gegeten, maar ze werden toen niet zo geserveerd. Of mijn geheugen moet me parten spelen. Het was overigens wel erg lekker en goed klaar gemaakt. Ik vind overigens niet dat iets altijd maar traditioneel klaar gemaakt hoeft te worden, maar het moet wel smaken en vakkundig zijn klaar gemaakt. Zwarte aanbaksels is not done...quote:Op vrijdag 3 januari 2014 09:34 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ik denk echt enorm keihard gelach voornamelijk. Dit is de manier waarop Loetje al jaren zijn biefstuk serveert en hij weet het nu te verdraaien tot iets verachtelijks, maar goddomme wat is het lekker.
Het is dus niet biefstuk op de traditonele manier, maar op zijn Loetjes, en dat is gewoon erg lekker. En daar zijn heel veel mensen het al eeuwen over eens, ze hebben inmiddels 4 vestigingen die elke dag stampvol zitten..
Ik ben er 2 weken geleden nog geweest en het was weer erg lekker. Natuurlijk heel anders dan een "droog" gegrilde steak op houtskoolvuur. het is de Nederlandse manier van bakken in een pan met boter, veel boter.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 09:42 schreef Sangha het volgende:
[..]
Het is een tijdje geleden dat ik daar heb gegeten, maar ze werden toen niet zo geserveerd. Of mijn geheugen moet me parten spelen. Het was overigens wel erg lekker en goed klaar gemaakt. Ik vind overigens niet dat iets altijd maar traditioneel klaar gemaakt hoeft te worden, maar het moet wel smaken en vakkundig zijn klaar gemaakt. Zwarte aanbaksels is not done...
Toch weer een leuke tip dan, gaan we ook maar weer eens op het lijstje zetten!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 09:43 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ik ben er 2 weken geleden nog geweest en het was weer erg lekker. Natuurlijk heel anders dan een "droog" gegrilde steak op houtskoolvuur. het is de Nederlandse manier van bakken in een pan met boter, veel boter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |