abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 januari 2014 @ 14:14:20 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135144024
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik ben niet zo'n fan van Sushi. ;)
Ik ook niet, maar rauwe tonijn is verschrikkelijk lekker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 6 januari 2014 @ 14:21:48 #202
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135144297
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:05 schreef sirdanilot het volgende:
Waarom wil je het niet rauw eten? Ik zou namelijk zeggen: sushi.

Sashimi. Veel lekkerder dan sushi.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 januari 2014 @ 14:37:26 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135144961
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:21 schreef golfer het volgende:

[..]

Sashimi. Veel lekkerder dan sushi.
Bijvoorbeeld. Ik vind Nori niet te hachelen,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 6 januari 2014 @ 14:40:34 #204
256666 leeell
I know you're lonely
pi_135145095
Piet / Robin,

ik heb vandaag de opdracht gekregen om de bouillonfondue te regelen, hebben jullie een goede bouillonbasis om mee te beginnen ? ik trek bouillon van de afsnijdsels van het rundvlees dat ik heb, maar wat kan ik er nog meer bij doen , internet gaf vooral pakjesadvies?

en er is ook zoiets als oosterse bouillonfondue , misschien weer Robin daar het fijne van ?
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_135145099
Piet, ik heb in de koelkast pasta met champignon-truffelcremevulling (die van de Lidl) liggen.
Wat voor saus kan ik hier bij serveren?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 6 januari 2014 @ 15:01:57 #206
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135145941
quote:
2s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:40 schreef leeell het volgende:
Piet / Robin,

ik heb vandaag de opdracht gekregen om de bouillonfondue te regelen, hebben jullie een goede bouillonbasis om mee te beginnen ? ik trek bouillon van de afsnijdsels van het rundvlees dat ik heb, maar wat kan ik er nog meer bij doen , internet gaf vooral pakjesadvies?
Prei, ui, knoflook, peen, tomaat, peper, zout, laurierblad, foelie, groene kruiden, kip, etc.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 6 januari 2014 @ 15:04:03 #207
414785 sirdanilot
pi_135146020
Heb je wel eens goede sushi gehad? Over smaak valt niet te twisten hoor, maar er is nogal een kwaliteitsverschil.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  maandag 6 januari 2014 @ 15:11:23 #208
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135146309
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Heb je wel eens goede sushi gehad? Over smaak valt niet te twisten hoor, maar er is nogal een kwaliteitsverschil.
Ja hoor. Vers voor mijn neus gerold door een echte Japanner i een susibar. Maar de rijst maakt het machtig en die nori vind ik ook niet lekker.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 6 januari 2014 @ 15:12:16 #209
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135146349
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:40 schreef roos85 het volgende:
Piet, ik heb in de koelkast pasta met champignon-truffelcremevulling (die van de Lidl) liggen.
Wat voor saus kan ik hier bij serveren?
Een bechamel basis, met room, wat blauwe kaas?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 6 januari 2014 @ 15:12:45 #210
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135146365
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Heb je wel eens goede sushi gehad? Over smaak valt niet te twisten hoor, maar er is nogal een kwaliteitsverschil.
is voor mij vooral de Nori
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135146512
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:12 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een bechamel basis, met room, wat blauwe kaas?
Ik heb ook nog geitenkaas, zou het daar ook mee kunnen?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_135148058
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik ben niet zo'n fan van Sushi. ;)
Door de combinatie met rijst en/of nori? Of hou je uberhaupt niet van rauwe vis.

Je kan er natuurlijk ook shashimi van snijden, en dan lakken met een beetje ingekookte sojasaus.

Ik heb dit recept van Jamie Oliver een aantal keer gemaakt en dat was heel erg lekker, maar als ik zulke mooie tonijn zou hebben zou ik er liefst zo min mogelijk mee doen. http://www.okokorecepten.(...)-tonijn-kruidenkorst
pi_135148335
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:48 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Door de combinatie met rijst en/of nori? Of hou je uberhaupt niet van rauwe vis.

Je kan er natuurlijk ook shashimi van snijden, en dan lakken met een beetje ingekookte sojasaus.

Ik heb dit recept van Jamie Oliver een aantal keer gemaakt en dat was heel erg lekker, maar als ik zulke mooie tonijn zou hebben zou ik er liefst zo min mogelijk mee doen. http://www.okokorecepten.(...)-tonijn-kruidenkorst
Goedemorgen, dat ziet er heerlijk uit.

Maar meer rauwe vis. Ik vind vis echt heel lekker, maar rauwe vis dus niet. Ik werk trouwens bij een vis leverancier als sales manager en krijg vraag mooie tonijn mee. Dus zonde vind ik het niet. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_135148633
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:54 schreef dimmak het volgende:

[..]

Goedemorgen, dat ziet er heerlijk uit.

Maar meer rauwe vis. Ik vind vis echt heel lekker, maar rauwe vis dus niet. Ik werk trouwens bij een vis leverancier als sales manager en krijg vraag mooie tonijn mee. Dus zonde vind ik het niet. :)
Haha, dat meen je niet. Wat is dat toch met mensen in de vis. Ik heb eens een week samengewerkt met vissers en handelaren in IJmuiden voor een project en zeker tien mensen gesproken die geen vis lustten _O-
pi_135149011
Ik heb een pak met 2 runderhamburgers in de koelkast liggen. Moet ik dit perse bakken of kan dat ook in de oven klaargemaakt worden? Zo ja, moet ik er dan olie bij doen?

Ben een leek op dit gebied, dus jip en janneke taal is top.
  maandag 6 januari 2014 @ 16:16:29 #216
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135149402
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 15:16 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ik heb ook nog geitenkaas, zou het daar ook mee kunnen?
Lijkt mij nogal overheersen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 6 januari 2014 @ 16:17:47 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135149464
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:08 schreef Peunage het volgende:
Ik heb een pak met 2 runderhamburgers in de koelkast liggen. Moet ik dit perse bakken of kan dat ook in de oven klaargemaakt worden? Zo ja, moet ik er dan olie bij doen?

Ben een leek op dit gebied, dus jip en janneke taal is top.
Je kan ze in de oven klaarmaken, maar dat wordt niet lekker, ze koken dan meer. Gewoon wat vet in een koekenpan en ze even bakken. vuur niet te hoog zetten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135149534
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 14:40 schreef roos85 het volgende:
Piet, ik heb in de koelkast pasta met champignon-truffelcremevulling (die van de Lidl) liggen.
Wat voor saus kan ik hier bij serveren?
pompoen met mascarpone, salie, peper, wat parmazaan. :9
Sterkheidsbaas van alles.
pi_135149628
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2014 16:08 schreef Peunage het volgende:
Ik heb een pak met 2 runderhamburgers in de koelkast liggen. Moet ik dit perse bakken of kan dat ook in de oven klaargemaakt worden? Zo ja, moet ik er dan olie bij doen?

Ben een leek op dit gebied, dus jip en janneke taal is top.
In de pan lijkt mij beter, ik heb het gevoel dat je hem anders niet mooi bruin gaat krijgen en dat alle sap eruit is gelopen voor die gaar is. (Correct me if i'm wrong.)
Als je liever geen olie gebuikt kan het ook met een grillpan, dat geeft meteen een leuk ruitjeseffect :)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  User die het meest klaagt 2022 maandag 6 januari 2014 @ 16:24:46 #220
414785 sirdanilot
pi_135149784
Inderdaad, zo heel vet wordt het niet als je ze in olie bakt.

Op een grillpan kan wel maar zelfs dan zou ik er een klein beetje olie op smeren zodat het niet plakt. Maar dan heb je inderdaad minder olie nodig.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  maandag 6 januari 2014 @ 16:26:35 #221
256666 leeell
I know you're lonely
pi_135149875
kan wel in de oven, spek eromheen binden.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_135149927
Ik gebruik zelf ook olie, daar worden ze lekker stevig en donker van. Als je 'm zachter wilt bakken is boter beter omdat dat dat minder warm kan worden dan olie. Maar ik heb het gevoel dat je met een in boter gebakken hamburger wel meer vet binnenkrijgt
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 6 januari 2014 @ 16:32:54 #223
256666 leeell
I know you're lonely
pi_135150191
het lekkerste vind ik als je mooie dikke patty's draait van rundergehakt, een beetje harissa , look en ui poeder er doorheen , dan inwikkelen met mooie spek en dan buiten mooie crisp bakken en van binnen nog sappig en rood :9 , serveren op een broodje met eigen gemaakte bbq saus en wat opmaken.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_135150342
Ik heb echt een hekel aan dingen in olie/boter bakken. In de oven zetten heeft altijd de voorkeur. Maar ik zal het wel even in de koekenpan bakken, kijken of het wat wordt.
pi_135151166
Dan moet je dus voor de grill gaan :) dan heb je nog niet eens een theelepel olie nodig. En met olie (en boter) is trouwens niks mis, zolang je de fles niet aan je mond zet ;)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')