Originele OP:quote:Op donderdag 19 december 2013 02:36 schreef Goldar het volgende:
[..]
Met Engeland onder andere, Veel kleine Duitse staten.
Wat denk jij dat Nederland een hoop rotzooi uit Indonesië haalt, dat ze daar verder niks mee deden?
Nederland werkte samen met de Ottomanen, Oost zee landen etc.
quote:Steunt het Kremlin de eurosceptische beweging van Wilders en co nu ook al?
door Mark Beunderman
Buitenland
De alliantie van eurosceptische partijen die de euro en de EU willen ontmantelen, begint inmiddels aardig vorm te krijgen. Afgelopen weekend sprak PVV-leider Geert Wilders in Turijn op het congres van de rechtse, separatistische (en natuurlijk eurosceptische) Noord-Italiaanse partij Lega Nord.
Behalve Wilders hielden ook Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans, Front National-politicus Ludovic De Danne en FPÖ-voorman Heinz-Christian Strache redevoeringen in Turijn. De partijen willen samen optrekken bij de Europese verkiezingen van mei volgend jaar. Daarna willen ze een fractie vormen in het Europees Parlement – gesymboliseerd door de gezamenlijke handdruk op de foto in Turijn.
[tweet="412483569492455424","113047084","ldedanne","http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000734915837/8b14dd6a2eb3ab94b1b6c9897f4074cd_normal.jpeg","Mon Dec 16 07:25:21 +0000 2013"]Pour une Europe de la coopération des Nations & des Peuples #libres https://t.co/nXR1XHXaWj Stop à l'expérience #UE http://t.co/mPrZ1U0TLy[/tweet]
Van links naar rechts: Annemans, De Danne, Wilders, achter zijn schouder Strache – dan, in het midden, een onbekende man met een rode das - en dan de nieuwgekozen Lega Nord-leider Matteo Salvini en Lega Nord-europarlementariër Lorenzo Fontana.
De man met de rode das?
Wie ís eigenlijk die man met de rode das? Rondvraag leert dat het de Russische politicus Viktor Zubarev is, parlementariër voor de partij Verenigd Rusland van president Vladimir Poetin. Een opmerkelijke partner voor Wilders en de zijnen. Steunt het Kremlin de pan-Europese eurosceptische beweging nu ook al?
‘Ik ken die man niet’
Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans zegt desgevraagd dat Verenigd Rusland niet is toegetreden tot de eurosceptische alliantie. “Ik ken die man niet”, aldus Annemans aan de telefoon.
“De vrienden van de Italianen zijn niet meteen ook ónze vrienden”.
“We krijgen natuurlijk geen Russische europarlementariërs”, zegt hij spottend.
‘Zubarev sprak ook op congres’
Waarom nodigde de Lega Nord de Rus dan uit? Een medewerker van europarlementariër Fontana legt per e-mail uit: Lega Nord en de partij van Poetin “hebben enkele gemeenschappelijke opvattingen over migratie en gezinspolitiek”.
Volgens Italiaanse media sprak Zubarev ook op het congres. Hij had het over “waarden”: “het gezin, de natie, de terugkeer naar het geloof”. “We kunnen op veel punten samenwerken met de Lega, van immigratie tot begrotingspolitiek”.
Ook de Russische anti-abortusactivist Aleksej Komov was in Turijn aanwezig. Hier een interview met Komov op de site van Lega Nord.
Lega Nord niet eerste eurosceptische partner Rusland
Lega Nord is niet de enige die eurosceptische banden onderhoudt met Rusland. Front-National-leider Marine Le Pen werd afgelopen zomer in Moskou ontvangen door naaste medewerkers van Poetin. Ook de FPÖ heeft goede banden in Moskou. Strache ging er in 2011 op bezoek. En vorig jaar feliciteerde Strache Poetin met diens herverkiezing.
Mocht de nieuwe eurosceptische fractie - met daarin waarschijnlijk de PVV - er echt komen, dan krijgt het Kremlin er in Brussel en Straatsburg een vriend bij.
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)consorten-nu-ook-al/
Deel 1quote:De_Coulance:
Was te verwachten. Overigens riep Geert, bij de geplaagde bijeenkoomst.
Viva Lega Nord!
Viva Padania!
Viva Olanda!
Dus hij steunt anti-Italiaanse separatisten binnen Italië en denkt dat hij de nieuwe Che Guevara is geworden.
Op handelsgebied hebben we ongelooflijk veel bereikt. Natuurlijk waren er oorlogen, zo loste men vroeger conflicten op. Nu gebeurt dat met geld en -een beetje- rede.quote:Op donderdag 19 december 2013 02:33 schreef arjan1112 het volgende:
Met welke landen werkte de republiek samen dan?
Volgens mij met geen enkele, we hadden steeds oorlog met engeland
Vooral de media die Wilders groter gemaakt hebben dan ie in werkelijkheid is. Italie is dat helemaal erg. BNP is niet zo groot en de UKIP trekt in ieder geval een paar niet zo gekke stemmers weg. Belgie is een raar land (vandaar ook dat die rare EU daar zit en de president een Belg is).quote:Op donderdag 19 december 2013 02:40 schreef arjan1112 het volgende:
Het is erg interessant om de vraag te stellen waarom er in Griekenland wél extreme partijen opkomen en in Spanje en Portugal niet.
Verder ook wel waarom in Nederland, Belgie , Frankrijk , Italie en Engeland populistische anti-buitenlanders partijen goed scoren en in Duitsland niet.
Spanje heeft jarenlang geleden onder een Fascistisch regime, net als in Duitsland zie je dat ze daar wat voorzichtiger mee zijn.quote:Op donderdag 19 december 2013 02:40 schreef arjan1112 het volgende:
Het is erg interessant om de vraag te stellen waarom er in Griekenland wél extreme partijen opkomen en in Spanje en Portugal niet.
Verder ook wel waarom in Nederland, Belgie , Frankrijk , Italie en Engeland populistische anti-buitenlanders partijen goed scoren en in Duitsland niet.
Ik durf zelfs te stellen dat we na de crisis een sterkere stabielere EU hebben. Zulke dingen gaan met horten en stoten maar zijn wel nodig om welvarend de toekomst in te gaan.quote:Op donderdag 19 december 2013 02:37 schreef El_Matador het volgende:
[..]
Op handelsgebied hebben we ongelooflijk veel bereikt. Natuurlijk waren er oorlogen, zo loste men vroeger conflicten op. Nu gebeurt dat met geld en -een beetje- rede.
Zie nou de Nederlandse regering, dát is al een zootje. Wil jij daar een nóg corruptere, nóg incompetentere, nóg bemoeizuchtigere en nóg uitknijpendere laag ambtenaartjes overheen hebben?
De Toren van Babel zal snel vallen.
quote:Op donderdag 19 december 2013 02:46 schreef Goldar het volgende:
[..]
Ik durf zelfs te stellen dat we na de crisis een sterkere stabielere EU hebben. Zulke dingen gaan met horten en stoten maar zijn wel nodig om welvarend de toekomst in te gaan.
Ook als het volk daar totaal geen trek in heeft en we als land/provincie steeds minder te vertellen hebben?quote:Op donderdag 19 december 2013 02:46 schreef Goldar het volgende:
[..]
Ik durf zelfs te stellen dat we na de crisis een sterkere stabielere EU hebben. Zulke dingen gaan met horten en stoten maar zijn wel nodig om welvarend de toekomst in te gaan.
ik heb nieuws voor je vergeleken met 2 jaar geleden , is er NIETS veranderd.quote:Op donderdag 19 december 2013 03:23 schreef El_Matador het volgende:
[..]!
Nederland was altijd een welvarend handelsland. Tot ik twee jaar geleden Europa de rug toekeerde. De langste recessie ooit en werkloosheidscijfers die de pan uitrijzen en door binnenstromende Roegaren nog verder opgestuwd worden. Weet waar je je champagne voor ontkurkt op 31-12 van dit jaar.
Ik schaam me tegenover de rest van de wereld en ik weiger ons mooie land aan de Brusselse bloedhonden uit te leveren.
Toen ik wegging waren er nog geen 800.000 werklozen, arjan. En ook geen wietpas, kopvoddentaks, middenklassetaks. Het is er zeker niet beter op geworden, wel?quote:Op donderdag 19 december 2013 03:34 schreef arjan1112 het volgende:
[..]
ik heb nieuws voor je vergeleken met 2 jaar geleden , is er NIETS veranderd.
heb je daar links van?quote:Op donderdag 19 december 2013 02:44 schreef Goldar het volgende:
[..]
Spanje heeft jarenlang geleden onder een Fascistisch regime, net als in Duitsland zie je dat ze daar wat voorzichtiger mee zijn.
De situatie in Griekenland is zo slecht dat mensen naar zulke dingen gaan zoeken.
Maar ook in Nederland, Belgie, Engeland, Frankrijk komen de Fascistische partijen op.
De PVV heeft pas geleden 2 dingen voorgesteld om de democratie en trias politica in te perken.
De PVV wordt steeds fascistischer, dingen als de 1e kamer afschaffen, rechters wegsturen die uitspraken doen waar de PVV het niet mee eens is. Neem daarbij het enorme nationalisme, de hang naar vroeg etc. De PVV kruipt steeds meer de fascistische hoek in. Wat mij betreft het grootste gevaar voor de democratie en vrijheid in Nederland.
Waarom? Het vorige onderwerp was op zich al interressant genoeg. Onzin om hier een algemeen topic van te maken.quote:Op donderdag 19 december 2013 02:37 schreef El_Matador het volgende:
Algemeen NWStopic over de anti-EU-krachten in het nieuws.
Als het allang de realiteit is, dan is er ook geen probleem.quote:Op donderdag 19 december 2013 00:27 schreef El_Matador het volgende:
[..]
Schengen behouden, maar wel grenscontroles invoeren kan prima. Dat is ook allang de realiteit, zie de grens tussen Heerlen/Kerkrade en Aachen, waar ik 3 jaar gewoond heb en hoewel zelf niet gecontroleerd ben, anderen wel.
Ik wil geen grenspoortjes.
En vergelijkingen met debiele partijen stel ik niet op prijs, ik spreek uit eigen naam en wat andere partijen willen, is noch op mij van toepassing noch mijn verantwoordelijkheid.
Je kan het om praktische redenen niet los van elkaar zien. Als je het kleine grensverkeer tussen Maastricht, Luik en Aken niet wil hinderen en ook het kleine grensverkeer tussen Ústi nad Lábem en Dresden niet, dan kan automatisch iemand van Ústi ook vrij naar Oostende reizen.quote:Op woensdag 18 december 2013 22:15 schreef Zienswijze het volgende:
[..]
Zonder een compleet beeld van hun migratiestandpunt te hebben kan je natuurlijk moeilijk uitspraken hierover doen. Het maak namelijk wat uit of:
- je vrije migratie wil met je aangrenzende landen
- of je wil vrije migratie met alle 27 EU-landen
Ik zou ook wel vrije migratie willen met alle landen die aan NL grenzen maar ik wil geen vrije migratie met alle 27 EU-landen.
Hier zit namelijk een wezenlijk verschil tussen.
Dat zou dus betekenen dat we afhankelijk van Duitsland zijn mbt wie er in ons land vrij binnenkomt. En dat Duitsland weer afhankelijk van Polen is wie er in Duitsland en dus Nederland ook binnenkomt. En Polen weer afhankelijk van Oekraine wie er in Polen (en in Duitsland en Nederland) binnenkomt.quote:Op donderdag 19 december 2013 09:47 schreef Igen het volgende:
[..]
Als het allang de realiteit is, dan is er ook geen probleem.
En mijn punt was ook niet om jouw ideeën met die van achterlijke partijen te vergelijken (sorry als het daarop leek), maar om aan te stippen dat het geen 2004 meer is, dat bepaalde dingen intussen nou al een aantal jaren de realiteit zijn, dat vele eerlijke en hardwerkende burgers voor hun baan en inkomen intussen afhankelijk zijn van de open grenzen en dat zelfs enorm xenofobe partijen zich met tegenzin bij die veranderde realiteit neerleggen.
[..]
Je kan het om praktische redenen niet los van elkaar zien. Als je het kleine grensverkeer tussen Maastricht, Heerlen en Aken niet wil hinderen en ook het kleine grensverkeer tussen Ústi nad Lábem en Dresden niet, dan kan automatisch iemand van Ústi ook vrij naar Oostende reizen.
Wat een enorme onzin. Nederland was dat na de wo2 dankzij de samenwerking met de rest van Europa.quote:Op donderdag 19 december 2013 03:23 schreef El_Matador het volgende:
[..]!
Nederland was altijd een welvarend handelsland. Tot ik twee jaar geleden Europa de rug toekeerde. De langste recessie ooit en werkloosheidscijfers die de pan uitrijzen en door binnenstromende Roegaren nog verder opgestuwd worden. Weet waar je je champagne voor ontkurkt op 31-12 van dit jaar.
Ik schaam me tegenover de rest van de wereld en ik weiger ons mooie land aan de Brusselse bloedhonden uit te leveren.
In de diensten sector heb je ook mensen bij de AH achter de kassa enzo nodig.quote:Op donderdag 19 december 2013 03:31 schreef PKRChamp het volgende:
[..]
Ook als het volk daar totaal geen trek in heeft en we als land/provincie steeds minder te vertellen hebben?
En hoe zit het dan met de lageropgeleiden? Zullen die op termijn verhuizen naar Bulgarije en Roemenië omdat de productie uiteindelijk die kant op gaat vanwege de lage arbeidskosten?
http://nos.nl/artikel/336323-pvv-herroept-ontslag-rechters.html hier komt Wilders er op terug omdat hij ook wel snapt dat hij zichzelf zo ontmaskerd. Maar het is 1 van zijn wensen.quote:Op donderdag 19 december 2013 08:19 schreef Zapata het volgende:
[..]
heb je daar links van?
want dat vind ik wel interessant en kan ik mooi gebruiken in discussies over wilders.
Ik heb die man nooit vertrouwd. Hij is dan ook ex VVD'er.quote:Op donderdag 19 december 2013 10:16 schreef Goldar het volgende:
[..]
http://nos.nl/artikel/336323-pvv-herroept-ontslag-rechters.html hier komt Wilders er op terug omdat hij ook wel snapt dat hij zichzelf zo ontmaskerd. Maar het is 1 van zijn wensen.
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)affen-die-club.dhtml
De man is totaal niet democratisch. Een echte Fascist, anti democratisch, enorm nationalistisch en conservatief.
Wat een enorme slechte vergelijking.quote:Op donderdag 19 december 2013 09:45 schreef Zienswijze het volgende:
Goede OP.
Anders gesteld: toen Caesar, Karel de Grote, Napoleon en Hitler Europese heersers waren, werd de Nederlandse economie dan beter geoptimaliseerd dan onder een Nederlandse gezaghebbende? En zo nee, waarom zou een Europese president onder een Europese superstaat dan de Nederlandse economie beter kunnen optimaliseren dan een Nederlandse premier dat kan?
Ik strooi niet met termen en ben niemand zijn kloon.quote:Op donderdag 19 december 2013 10:31 schreef Lyrebird het volgende:
Nah, jij strooit nooit met termen als Fascisme.
quote:fascisme
Het fascisme is een politiek systeem dat berust op het beginsel van ultra-nationalisme en onverdraagzaamheid. Het is met name ook anti- communistisch. Alleen het eigen land deugt en alles dat anders is moet verdreven en vernietigd worden. Thans noemen we het ook wel extreem rechts. In de jaren dertig en veertig was Mussolini de grote leider.
quote:Fascisme
politieke stroming die streeft naar een autoritair bestuurde samenleving, waarbij de natie boven het individu wordt gesteld.
quote:fascisme
stroming die wordt gekenmerkt door onder meer sterk nationalisme, één leider, één partij
quote:Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922–1943. Ook het nationaal-socialistisch bewind van Adolf Hitler en zijn partij de NSDAP van 1933–1945 in Duitsland wordt weleens fascistisch genoemd. Eén partij of persoon heeft alle macht. Het fascisme is anticommunistisch, antiliberaal en extreem nationalistisch.[1] Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.
Er is een hoop mis met de EU, maar dat het een ondemocratische superstaat is waarin afzonderlijke landen niets te zeggen hebben is onzin.quote:Op donderdag 19 december 2013 12:30 schreef Oud_student het volgende:
Maar waar het om gaat is niet etiketten plakkerij, maar de keuze:
- Wil je een democratische samenleving met zoveel mogelijk zelfbestemming
- Wil je een centraal geleide superstaat, waar elk detail van bovenaf is opgelegd/geregeld
Veel users? Ik zie hooguit Goldar dat doen.quote:Op donderdag 19 december 2013 12:30 schreef Oud_student het volgende:
Veel users gebruiken dezelfde taktiek, die van de hangende LP waar kereltje Pechtold ook al jarenlang gebruik van maakt: wijzen op Wilders, hoe slecht hij is, allerlei onzinnige vergelijkingen maken met Hitler, wijzen op zogenaamde vrienden van Wilders, etc.
Allemaal drogredenen om te verhullen dat ze zelf geen oplossingen of een visie hebben.
Dat is een schijntegenstelling.quote:Maar waar het om gaat is niet etiketten plakkerij, maar de keuze:
- Wil je een democratische samenleving met zoveel mogelijk zelfbestemming
- Wil je een centraal geleide superstaat, waar elk detail van bovenaf is opgelegd/geregeld
Toch is 80% van de bevolking tegen, hoe kan dat?quote:Op donderdag 19 december 2013 12:54 schreef Igen het volgende:
Even ter herinnering: de Tweede Kamer heeft bijv. in 2006 zelf opdracht gegeven om Roemenië en Bulgarije tot de EU toe te laten, tegen de zin van de grootste regeringspartij (CDA) in! Dualistischer en democratischer kun je het bijna niet krijgen.
Natuurlijkquote:Op donderdag 19 december 2013 12:54 schreef Igen het volgende:
Nederland is als handelsland ontzettend afhankelijk van het buitenland. Met of zonder EU zullen we met anderen moeten samenwerken en dus concessies moeten doen.
Daar komen dus compromissen uit die voor Nederland niet persé gunstig hoeven te zijn.quote:En mét EU is dat niks anders. Het EU-beleid wordt in principe ook gewoon in onderling overleg voorgekookt door de premiers of ministers van de deelstaten, in de Raad van de EU, onder toezicht van de nationale parlementen.
Los van het fascismevraagstuk: nationalisme is het streven naar en het verheerlijken van de eigen natiestaat. Wilders ziet Nederland als een land met één cultuur en één geschiedenis waarin een beperkte plaats is voor mensen met een andere cultuur en geschiedenis. Het eigen land, de eigen cultuur is de beste. Dit gaat vaak gepaard met vlagvertoon, zoals het gebruik van de Prinsenvlag en het dragen van de vlag op de revers.quote:Op donderdag 19 december 2013 12:55 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Qua nationalisme: het hangt maar af van je definitie van ''extreem''. Is Wilders extreem nationalistisch omdat hij geen politieke bevoegdheden wil overdragen aan Europa? Of is Europa extreem (europa-nationalistisch, is net zo goed een vorm van nationalisme) omdat ze de autonomie van lidstaten wil inperken tot het één groot nieuw Rijk is geworden?
Ik vind dat de Eurofieltjes wel erg makkelijk de facisme-kaart trekken, zonder te kijken naar hoe de EU zelf opereert, met al die ongekozen autoritaire figuren die nu de dienst uitmaken.
Dat is dus een denkfout, want wij (onze politici) zijn de EU. We zijn er zelf bij!quote:Op donderdag 19 december 2013 13:00 schreef Oud_student het volgende:
[..]
Daar komen dus compromissen uit die voor Nederland niet persé gunstig hoeven te zijn.
Ook de Nederlandse belastingverdragen met landen over de hele wereld, zijn voor ons gunstig.
Als die straks onder druk van de EU moeten worden gewijzigd, kan dit de staat weer enkele miljarden gaan kosten. Als handelsland Nederland zijn wij prima in staat zelf goede en op maatgesneden verdragen met andere landen af te sluiten.
Dat is maar de vraag. Als klein landje heb je maar een zwakke onderhandelingspositie in de wereld en moet je net zo goed concessies doen en bakzeil halen. Kijk maar wie in het relletje tussen Nederland en Rusland uiteindelijk aan het langste eind heeft getrokken.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:00 schreef Oud_student het volgende:
[..]
Daar komen dus compromissen uit die voor Nederland niet persé gunstig hoeven te zijn.
Ook de Nederlandse belastingverdragen met landen over de hele wereld, zijn voor ons gunstig.
Als die straks onder druk van de EU moeten worden gewijzigd, kan dit de staat weer enkele miljarden gaan kosten. Als handelsland Nederland zijn wij prima in staat zelf goede en op maatgesneden verdragen met andere landen af te sluiten.
In de huidige vorm kunnen we met de EU ook weinig uitrichten, daar zijn de lidstaten veel te verdeeld voor. Daarom moet er gekozen worden voor óf verdergaande integratie, óf de samenwerking moet worden teruggebracht tot een beperkt aantal terreinen. Nu is de Unie niet slagvaardig genoeg, dat zie je wel aan de ellenlange overleggen die nodig zijn om tot weer een steunpakket te komen. Een eigen regering zonder nationale bemoeienis zou veel efficiënter zijn. Deze regering moet dan ook democratische legitimatie hebben en geformeerd en naar huis gestuurd kunnen worden door het Europees Parlement.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:02 schreef Igen het volgende:
[..]
Dat is maar de vraag. Als klein landje heb je maar een zwakke onderhandelingspositie in de wereld en moet je net zo goed concessies doen en bakzeil halen. Kijk maar wie in het relletje tussen Nederland en Rusland uiteindelijk aan het langste eind heeft getrokken.
Nederland is een van de minst nationalistische landen, dit is voortgekomen uit onze open instelling om handel te kunnen drijven. Er is altijd plaats geweest voor verschillende culturen, onder de minimale eis dat deze niet voorwaarden gaan stellen hoe wij te leven hebben. Nederland heeft een traditie van vrijheid van mening en godsdienst. Juist daar maken sommige groepen in Nederland misbruik van.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:00 schreef Sloggi het volgende:
Los van het fascismevraagstuk: nationalisme is het streven naar en het verheerlijken van de eigen natiestaat. Wilders ziet Nederland als een land met één cultuur en één geschiedenis waarin een beperkte plaats is voor mensen met een andere cultuur en geschiedenis. Het eigen land, de eigen cultuur is de beste. Dit gaat vaak gepaard met vlagvertoon, zoals het gebruik van de Prinsenvlag en het dragen van de vlag op de revers.
Een grotere denkfout kun je niet maken.quote:Op donderdag 19 december 2013 13:01 schreef Sloggi het volgende:
[..]
Dat is dus een denkfout, want wij (onze politici) zijn de EU. We zijn er zelf bij!
Iets met soep die niet zo heet gegeten wordt als de Telegraaf of Engelse tabloids haar graag opdienen?quote:Op donderdag 19 december 2013 14:50 schreef paddy het volgende:
Is er al meer bekend over het zelf mogen verkopen van zaden en eigen teelt? Is er al meer bekend over de minimale leeftijd van kinderen die ballonnen op mogen blazen?
Luister. Deze info heb ik gewoon vanuit de kamervragen en antwoorden hoor. Ik denk dat jij meer een telegraaflezer bent dan ikquote:Op donderdag 19 december 2013 15:03 schreef 99.999 het volgende:
[..]
Iets met soep die niet zo heet gegeten wordt als de Telegraaf of Engelse tabloids haar graag opdienen?
Een grotere denkfout kun je niet maken.quote:
Wiens schuld is het dat Europarlementariërs min of meer hun gang kunnen gaan? De opkomst is altijd laag bij verkiezingen voor het EP, maar ondertussen wordt er wel geklaagd over een gebrek aan democratie. Het is van tweeën één, democratie moet in stand gehouden en onderhouden worden en vereist participatie door burgers. Mede daarom werkt de Europese democratie niet goed.quote:Politici die zich aangetrokken voelen tot Brussel en Straatsburg, dat zijn de politici die juist zo ver mogelijk van de burger af willen staan. Die willen ongecontroleerd hun gang kunnen gaan. Kijk naar onze eigen politici. Iemand die een beetje talent heeft, zit in den Haag. Maar zo iemand als van Baalen bijvoorbeeld, wordt naar Brussel weggepromoveerd. Madlener, ook zo'n licht.
http://www.bing.com/searc(...)blazen+europese+uniequote:Op donderdag 19 december 2013 15:09 schreef paddy het volgende:
[..]
Luister. Deze info heb ik gewoon vanuit de kamervragen en antwoorden hoor. Ik denk dat jij meer een telegraaflezer bent dan ik
Daarbij bel ik de voorlichter van een partij of het klopt.wanneer er een interview in bijvoorbeeld de telegraaf staat met een politicus.
Zeker twee keer gedaan omdat een topic het over een hoax had qua interview
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |