Ja die heb in ook.quote:Op dinsdag 17 december 2013 22:00 schreef FutureFairytale het volgende:
Mini bavarois had ik in mango en framboos (zo'n klein glaasje met speculoos). Was best lekker
Dat klinkt echt heel smerigquote:Op dinsdag 17 december 2013 23:14 schreef Szlie het volgende:
Nieuwe favoriet hier! Je hebt van die Gouda 50+ kazen in een witte verpakking met allerlei smaken. De chili is echt goddelijk! Lekker scherp en kaassmaak plus -textuur.
Tja, als je niet van scherp houdt, afblijven. Eet er dan helemaal niemand kaas met pepertjes, sambal of anderszins pittig?quote:
Dat is lekkaaahquote:Op dinsdag 17 december 2013 23:52 schreef Szlie het volgende:
Eet er dan helemaal niemand kaas met pepertjes, sambal of anderszins pittig?
Ze hebben ook gebraden kalkoen met kastanjesmaak chips.quote:Op dinsdag 17 december 2013 23:16 schreef friekin_ het volgende:
Heeft iemand de brie en cranberry chips al geprobeerd? Ik durf niet goed
Ik vind scherp wel oké, maar niet bij kaas horen Maar misschien probeer ik het binnenkort wel een keertje.quote:Op dinsdag 17 december 2013 23:52 schreef Szlie het volgende:
[..]
Tja, als je niet van scherp houdt, afblijven. Eet er dan helemaal niemand kaas met pepertjes, sambal of anderszins pittig?
Hihi! Horizon verbreden kan nooit kwaad .quote:Op woensdag 18 december 2013 08:24 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik vind scherp wel oké, maar niet bij kaas horen Maar misschien probeer ik het binnenkort wel een keertje.
Een connaisseur!quote:Op dinsdag 17 december 2013 23:57 schreef CrashO het volgende:
[..]
Dat is lekkaaah
Ik doe amper een week met een pot chutney
Kaas met mango-chutney , of sambal badjak of sriracha of die kleine turkse pepertjes.
Hebben ze hier nooit. Hangt wel een kaartje voor, maar daar onder staat een doos met groentechips.quote:Op dinsdag 17 december 2013 23:16 schreef friekin_ het volgende:
Heeft iemand de brie en cranberry chips al geprobeerd? Ik durf niet goed
verse jus 0,5l uit de koeling is wel erg lekker!quote:Op woensdag 18 december 2013 12:50 schreef gijsman het volgende:
de jus d orange is geen aanrader na 2 slokken de inhoud van het pak door de gootsteen gegooid
Jawel, sambalkaas, hmmmmquote:Op dinsdag 17 december 2013 23:52 schreef Szlie het volgende:
[..]
Tja, als je niet van scherp houdt, afblijven. Eet er dan helemaal niemand kaas met pepertjes, sambal of anderszins pittig?
Dan zul jij dit wel geweldig vindenquote:Op dinsdag 17 december 2013 23:52 schreef Szlie het volgende:
[..]
Tja, als je niet van scherp houdt, afblijven. Eet er dan helemaal niemand kaas met pepertjes, sambal of anderszins pittig?
quote:Op woensdag 18 december 2013 12:56 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
verse jus 0,5l uit de koeling is wel erg lekker!
Das heul geen kaas dude.quote:Op woensdag 18 december 2013 13:17 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dan zul jij dit wel geweldig vinden
[ afbeelding ]
[..]
[ afbeelding ]
Vers sap ja
!quote:Op woensdag 18 december 2013 13:17 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dan zul jij dit wel geweldig vinden
[ afbeelding ]
[..]
[ afbeelding ]
Vers sap ja
wat een rare mensen werken er bij jou op kantoor!quote:Op woensdag 18 december 2013 16:20 schreef minilot het volgende:
Net geprobeerd de maple syrup fudge uit te delen op kantoor, maar niemand lust het!
Nou ja, alles voor MIJ is ook niet erg!
Ja, die kon ik bij mijn Lidl dus niet vindenquote:Op woensdag 18 december 2013 16:37 schreef Greys het volgende:
Ik heb net nog even snel 2 stukjes truffelkaas gekocht.
En meteen een stukje geproefd.
Ohhhhhhhhhh
Er lagen nog maar twee stukjes, heb ze meteen allebei maar genomen, goed tot half januariquote:Op woensdag 18 december 2013 16:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Ja, die kon ik bij mijn Lidl dus niet vinden
heb vandaag ook die truffelkaas gehaald: hemelszachtquote:Op woensdag 18 december 2013 16:43 schreef Greys het volgende:
[..]
Er lagen nog maar twee stukjes, heb ze meteen allebei maar genomen, goed tot half januari
Meteen gevraagd of er nog meer kwamen, ik ga aan die 2 stukjes niet genoeg hebben namelijk. En ja, ze gaan nog geregeld worden bijgevuld zei die jongen.
Ja? lekker?quote:Op woensdag 18 december 2013 16:37 schreef Greys het volgende:
Ik heb net nog even snel 2 stukjes truffelkaas gekocht.
En meteen een stukje geproefd.
Ohhhhhhhhhh
Vrijdag maar mee voor op een toastje dan.quote:Op woensdag 18 december 2013 17:22 schreef Greys het volgende:
2,99 per stukje geloof ik...
Je kunt best een stukje op een kaasplankje leggen, maar ik vind hem lekker voor op een toastje of zo uit het vuistje
Ik vind dat die dingen uit de schappen puilen en nooit uitverkocht zijn als ik langs kom winkelen.quote:Op woensdag 18 december 2013 17:18 schreef JaneDoe het volgende:
als ze slim zijn houden ze bepaalde artikelen in t assortiment
lidl ziet toch zelf ook wel hoe goed de deluxe-artikelen lopen?
Ze zijn juist uitverkocht omdat ze ze maar tijdelijk hebben. Anders zou bijna niemand er naar om kijken. Sowieso is december zo'n periode waarin mensen ineens luxer willen eten.quote:Op woensdag 18 december 2013 17:18 schreef JaneDoe het volgende:
als ze slim zijn houden ze bepaalde artikelen in t assortiment
lidl ziet toch zelf ook wel hoe goed de deluxe-artikelen lopen?
Maar ze lopen zo goed vanwege het feit dat het niet altijd in het assortiment zit. En vanwege het feit dat het tegen kerst loopt. Die dingen zorgen ervoor dat er volgend jaar weer bv een run komt op de truffelkaas omdat iedereen het dit jaar zo graag wilde hebben. Als die kaas het hele jaar daar zou liggen, zou het volgend jaar niet meer zo speciaal zijn en niet zo goed verkopen als een tijdelijk product.quote:Op woensdag 18 december 2013 17:18 schreef JaneDoe het volgende:
als ze slim zijn houden ze bepaalde artikelen in t assortiment
lidl ziet toch zelf ook wel hoe goed de deluxe-artikelen lopen?
hier loopt t wel lekker hoor..heb al een paar keer misgegrepen en moeten wachten op nieuwe leveringquote:Op woensdag 18 december 2013 20:17 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Ik vind dat die dingen uit de schappen puilen en nooit uitverkocht zijn als ik langs kom winkelen.
Maarja ik heb er geen zicht op
Ik vind trouwens die groffe leverworst lekker bij de lidl
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar ik dwaal af. Ik moet nog vanillestokjes inslaan, die ik vorige keer haalde zijn al bijna op
quote:Op donderdag 19 december 2013 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
Ja want die Label Rouge kippen hebben het natuurlijk heel erg goed, want dat is maar 11 kippen per vierkante meter, ofwel maar 4400 kippen per stal, jeetje wat weinig!Ze kunnen naar buiten, krijgen ander voer en leven twee keer zo lang als normale kippen. Dat vind ik een behoorlijke verbetering voor een nog steeds goede prijs. En belangrijkste, een verbetering die je in het vlees zult merken (naar horen zeggen).SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar ik dwaal af. Ik moet nog vanillestokjes inslaan, die ik vorige keer haalde zijn al bijna op
13 euro (per kilo) voor hele kip is gewoon achterlijk. Zullen ze vast prachtige landschappen en regenbogen voor hebben, maar daar geef ik geen neuk om.
Maar dat er gewoon preventieve antibiotica in gaat maakt ook helemaal niet uit. Ik betaal liever 3x zo veel en dat ik wéét dat het goed zit en dat de boer zelf ook een eerlijke prijs krijgt, want dat heb je hier ook, ik weet waar het vandaan komt en dat ik de boer betaal, niet de supermarkt.quote:Op donderdag 19 december 2013 15:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ze kunnen naar buiten, krijgen ander voer en leven twee keer zo lang als normale kippen. Dat vind ik een behoorlijke verbetering voor een nog steeds goede prijs. En belangrijkste, een verbetering die je in het vlees zult merken (naar horen zeggen).
13 euro (per kilo) voor hele kip is gewoon achterlijk. Zullen ze vast prachtige landschappen en regenbogen voor hebben, maar daar geef ik geen neuk om.
Ik was onlangs bij een keurslager die met zijn ongepaneerde (en erg onsmakelijk uitziende) schnitzels duurder was dan biologische rechtstreeks bij de boer! Belachelijk.quote:
Willen is niet het probleem, maar de portemonnee wel Bij de slager kom ik ook niet..quote:Op donderdag 19 december 2013 16:24 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik was onlangs bij een keurslager die met zijn ongepaneerde (en erg onsmakelijk uitziende) schnitzels duurder was dan biologische rechtstreeks bij de boer! Belachelijk.
Je moet het verschil maar eens proeven, dan wil je niks anders meer.
Reguliere slagers kom ik ook liever niet, ze flessen je waar je bij staat en er zit altijd heel veel troep door alles heen en je kunt geen ingrediënten lezen. Als je budget laag is dan kun je bij veel supermarkten biovlees met 35% korting kopen als het nog maar 1 dag houdbaar is, je kunt dat prima invriezen. Maargoed, dat is nog steeds supermarktvlees, ik ben er niet zo gek op. Kiloknallers doen wij sowieso al niet aan, liever minder vlees dan massavleesquote:Op donderdag 19 december 2013 16:31 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Willen is niet het probleem, maar de portemonnee wel Bij de slager kom ik ook niet..
Kan je nagaan hoe kut die andere kippen leven, als deze toch 3 Beter Leven sterren krijgt...quote:Op donderdag 19 december 2013 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
Ja want die Label Rouge kippen hebben het natuurlijk heel erg goed, want dat is maar 11 kippen per vierkante meter, ofwel maar 4400 kippen per stal, jeetje wat weinig!
Toen ik iemand bij de Dekamarkt een pak kip voor 4 euro/kilo zag kopen schrok ik wel, nog nooit gezien zo'n prijs. Wij eten zelf helemaal geen kip (we hèbben wel 3 kippen, voor de verse losloopscharrelbio-eieren, want ook de kippen krijgen biologisch voer), maar dat zullen wel de kiloknallerplofkippen zijn danquote:Op donderdag 19 december 2013 16:38 schreef Greys het volgende:
[..]
Kan je nagaan hoe kut die andere kippen leven, als deze toch 3 Beter Leven sterren krijgt...
(Ben het met je eens hoor, dat het alsnog niet riant is, maar ik zeg eerlijk dat ik me bij het eten van deze tóch minder schuldig voel En dat je het verschil wel degelijk proeft).
Alleen waren ze hier alweer uitverkocht, in een dorp nog wel
Morgenochtend komen er weer nieuwe, zeiden ze...
Hier vier mensen tegelijk die om zo'n kip vroegen maar die waren smorgens allemaal al gevlogen.quote:Op donderdag 19 december 2013 14:29 schreef Dragonberry het volgende:
Net een label rouge kippetje gehaald. Lag gelukkig nog aardig wat
Ook parmaham en carpaccio meegenomen
hier ookquote:Op donderdag 19 december 2013 18:02 schreef mootie het volgende:
De truffelkaas was op.
Nog wel genoeg kippetjes, maar daar maal ik niet om.
Ik dagelijks bijnaquote:
boohhhhhquote:Op donderdag 19 december 2013 19:52 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik vandaag ook nog
[ afbeelding ]
Pond je bent in de UK dus? Is het assortiment van de Lidl daar wel zoals in Nederland? Dus uitgebreid en ook goed vlees en groente en fruit? Ik merk dat in zuid Europese landen het toch minder is. In Spanje was de Lidl duurder dan de normale supermarkten ( kwaliteit ook nog eens slechter) (alleen voor eigen merk drinken zat je daar goed). En in Italie gaat al helemaal bijna niemand naar de Lidl.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:03 schreef motorbloempje het volgende:
93 pond (111 euro) bij de lidl uitgegeven net voor kerstspullen... dat is al best wat (normaal zo'n 35 a 40 pond), maar dan even nagaan wat ik kwijt zou zijn geweest als ik alles bij een 'normale' supermarkt gehaald had...
Die is idd erg lekker! Wel een beetje nep dat je zo'n groot doosje hebt die maar tot de helft is gevuld.quote:Op donderdag 19 december 2013 21:21 schreef Greys het volgende:
De 'helmpjes' Brommerdrop ( ) van de Lidl is heerlijk.
Alleen bizar dat hij exact zo duur is als de Autodrop
Wtf ik geef meestal maar tussen de ¤5 - ¤10 uit!quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:03 schreef motorbloempje het volgende:
93 pond (111 euro) bij de lidl uitgegeven net voor kerstspullen... dat is al best wat (normaal zo'n 35 a 40 pond), maar dan even nagaan wat ik kwijt zou zijn geweest als ik alles bij een 'normale' supermarkt gehaald had...
Veel geldquote:
Lekker....quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:51 schreef minilot het volgende:
Het was zojuist in mijn dorp ongeveer tien keer drukker bij de Lidl dan bij de AH!
Doen ze goed!
Desondanks stukje truffelkaas kunnen bemachtigen. Heb er net al even aan gesnuffeld, en ik schat zo in dat 'ie over een uur opgevreten is.
Om de hele kerst van te eten?quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:53 schreef Greyson het volgende:
Wtf ik geef meestal maar tussen de ¤5 - ¤10 uit!
Hoe meer ik zelf maak hoe groter mijn boodschappenlijstje!quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:58 schreef djkoelkast het volgende:
Ik ga dit jaar zo veel mogelijk zelf maken, dus het boodschappenlijstje is ook erg klein.
Luxe toetjes en luxe ijsdesserts vallen toch ook altijd weer tegen, te zoet, te nep van smaak. Ik ben er klaar mee.
Ze hebben dit jaar heel veel desserts, wat dan weer ten koste gaat van de reguliere produkten.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:58 schreef djkoelkast het volgende:
Ik ga dit jaar zo veel mogelijk zelf maken, dus het boodschappenlijstje is ook erg klein.
Luxe toetjes en luxe ijsdesserts vallen toch ook altijd weer tegen, te zoet, te nep van smaak. Ik ben er klaar mee.
Ja... Meestal voor twee dagen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:58 schreef Copycat het volgende:
[..]
Om de hele kerst van te eten?
Zo de zalmcarpaccio .
Wat eet jij dan tijdens twee feestdagen voor 5 a 10 euro?quote:
Eieren heb ik altijd in huis (eigen kippen), alle soorten meel die ik nodig heb heb ik ook altijd, desserts bestaan daarnaast meestal uit room, melk en suiker en behalve room staan de andere 2 meestal toch wel op de lijst, of is er nog genoeg.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:00 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Hoe meer ik zelf maak hoe groter mijn boodschappenlijstje!
80-90% van de desserts zitten dingen in die wij niet eten, dus die vallen al bij voorbaat af. Alles wat we daarnaast hebben geproefd smaakt gewoon niet. Die ijsrol van de Lidl die ze dit jaar weer hebben, zit iets van schuim in geloof ik, dat ding smaakt eigenlijk alleen maar zoet. Te zoet. Als ik een bakje bevroren suiker wil dan kan ik net zo goed zelf suiker in de vriezer gooien, veel goedkoperquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:01 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Ze hebben dit jaar heel veel desserts, wat dan weer ten koste gaat van de reguliere produkten.
Ik ben alleen. Dus simpels. Eier tagliatelle met kip en roerbak groente. Beetje ketjap erdoor heen en smullen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:03 schreef Copycat het volgende:
[..]
Wat eet jij dan tijdens twee feestdagen voor 5 a 10 euro?
Ah okay, jij eet geen feestelijke gerechten. Dat scheelt dan natuurlijk ook in de kosten.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:07 schreef Greyson het volgende:
Ik ben alleen. Dus simpels. Eier tagliatelle met kip en roerbak groente. Beetje ketjap erdoor heen en smullen.
Voor de kerstdagen?quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:53 schreef Greyson het volgende:
[..]
Wtf ik geef meestal maar tussen de ¤5 - ¤10 uit!
Ik heb dus serieus 115 euro aan kerstboodschappen. Enkel voor 2de kerstdag. Hoe snap ik ook nietquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voor de kerstdagen?
Ik wel iets meer. Denk dat wij per twee dagen zo'n vijftien euro besteden aan eten en drinken.
Snap eigenlijk nooit dat gespendeer met de kerst. Wat vreet je dan in godsnaam allemaal?
Vond het bij Lidl ook weinig spectaculair deze week. Veel kant en klaar meuk en alles in de vorm van een kerstklokje.
Wow! Voor hoeveel personen?quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:17 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ik heb dus serieus 115 euro aan kerstboodschappen. Enkel voor 2de kerstdag. Hoe snap ik ook niet
Ja, boter in de vorm van een kerstklokje 1,69 voor 100 gramquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voor de kerstdagen?
Ik wel iets meer. Denk dat wij per twee dagen zo'n vijftien euro besteden aan eten en drinken.
Snap eigenlijk nooit dat gespendeer met de kerst. Wat vreet je dan in godsnaam allemaal?
Vond het bij Lidl ook weinig spectaculair deze week. Veel kant en klaar meuk en alles in de vorm van een kerstklokje.
4quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:19 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Wow! Voor hoeveel personen?
Ik had al vooraf wel wat vlees gehaald, maar van die 150 (grofweg, inclusief alles wat we al hebben/hadden gehaald) eten we met 5 personen 3 keer ontbijt, 2 keer diner en hapjes en alles
Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijdenquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
Lui En viel wel mee. Was voor de luxe 7,50 kwijt gemarineerd en al en de normale 6 euro. Nou ja, ik weet het niet, maar dat red ik zelf niet geloof ik voor die doekoequote:Op vrijdag 20 december 2013 12:38 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijden
Idd voor de kerstdagen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voor de kerstdagen?
Ik wel iets meer. Denk dat wij per twee dagen zo'n vijftien euro besteden aan eten en drinken.
Snap eigenlijk nooit dat gespendeer met de kerst. Wat vreet je dan in godsnaam allemaal?
Vond het bij Lidl ook weinig spectaculair deze week. Veel kant en klaar meuk en alles in de vorm van een kerstklokje.
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:51 schreef minilot het volgende:
Desondanks stukje truffelkaas kunnen bemachtigen. Heb er net al even aan gesnuffeld, en ik schat zo in dat 'ie over een uur opgevreten is.
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het nietquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?
Ik snap echt niet van dat gebunker met kerst. Laat staan al dat kant en klaar- en kiloknallergebunker.
Ja, echt, ik bunker al een jaar niet meer, fuck it. 2de kerstdag schuif ik mezelf volquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:01 schreef Greys het volgende:
Q, als jij na zoveel ( ) te zijn afgevallen wèl wilt bunkeren, moet je dat gewoon lekker zelf weten. En carpaccio als voorafje vind ik ook helemaal niet raar. Die minitoetjes van de Lidl zijn zó enorm mega mini (1 hapje ) dat het juist leuk is om daar een soort grand dessertje van te maken.
Leuk idee juist, meerdere miniminitoetjes, misschien doe ik het ook wel!
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!quote:
Groot gelijk hoor, dat je dan even los wilt gaan.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:56 schreef Qwea het volgende:
[..]
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het niet
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:07 schreef Qwea het volgende:
[..]
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!
Daar zou je aardig op leeglopen jaquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Omfg, ja! Jezus, ga. Want ik had dat net verdrongen. Gatverdamme En die verkoolde stukken patatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:09 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zat
Ja, ik ga wat doen nu en dus stoppen met dit topic volbaggeren
Ik kook ook elke dag vers. Voor mezelf dan, want Mo wil potjes rotzooiquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:27 schreef motorbloempje het volgende:
Yup! En Yup! Is prima assortiment hier. Ook met fatsoenlijk (wel Brits!) vlees hier. En de groenten is ook 9 van de 10 keer erg in orde.
Ja, heb er nog mee in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet meegenomen. Mijn ouders houden niet van kaas als toetje en wil denk ik toch gewoon gaan voor allemaal 't zelfde toetje (en anders komt die banoffeepie natuurlijk écht niet eens ríchting op..quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.
Hè jammer en jammer dat ik geen kaas mee het vliegtuig in kan nemen, anders had ik het meegebracht als 'typisch Nederlands eten'quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:28 schreef motorbloempje het volgende:
Ja, heb er nog mee in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet meegenomen. Mijn ouders houden niet van kaas als toetje en wil denk ik toch gewoon gaan voor allemaal 't zelfde toetje (en anders komt die banoffeepie natuurlijk écht niet eens ríchting op..
Ehm. Geen idee, daar let ik niet zo op.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:58 schreef Szlie het volgende:
Motorbloempje, prijst de Lidl zich in de UK ook aan als "beste getest in groente en fruit"?
Ga. Weg.quote:
Ik denk niet dat heel veel mensen in de UK Nederlands kunnen lezen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:58 schreef Szlie het volgende:
Motorbloempje, prijst de Lidl zich in de UK ook aan als "beste getest in groente en fruit"?
Wij hebben alles al geplandquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Omdat het nog maar 5 dagen duurt voordat 't zover is en winkels (eerder) dicht zijn/gaan en omdat het gewoon leuk is om na te denken over een fijn avondmaal met vrienden/familie.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
I know, en ik zoek ook al naar dingen en elke keer heb ik weer zin in iets anders. Of heb ik 's nachts nagedacht en heb ik besloten het toch weer niet te doen...en ik weet nog niet helemaal of het alleen voor mezelf is (dan iets makkelijks) of voor 2 personen (dan wat meer, mag het wat feestelijker zijn)quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:21 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Omdat het nog maar 5 dagen duurt voordat 't zover is en winkels (eerder) dicht zijn/gaan en omdat het gewoon leuk is om na te denken over een fijn avondmaal met vrienden/familie.
Als je voor andere kookt plan je dat toch meestal wel van te voren. Ik ben één avond gewoon thuis met m'n vriend en dan zie ik wel wat ik eet.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Wij hebben alles al gepland
Gourmet - Pizzarette - Glasgrillen
24 - 25 - 26
De rest van de week restjes
Ik had er ook nog nooit van gehoordquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:25 schreef kvd het volgende:
[..]
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Wij hebben alles al gepland
Gourmet - Pizzarette - Glasgrillen
24 - 25 - 26
De rest van de week restjes
Afschuuuuuuuuwelijk!quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:31 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.
Lijkt op een Tepan Yaki, maar dan zonder zo'n giftige antiaanbaklaag. Ons gourmetstel is ook met een gietijzeren plaat en emaille pannetjes in plaats van die teflonzooiquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:25 schreef kvd het volgende:
[..]
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?
Ik kook zowat 7 dagen per week hier, mijn meisje mag ook wel eens zelf voor haar eten zorgen, dat doet ze dus 3 dagen per jaarquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:31 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.
Ik wil graag van tevoren al weten en op papier hebben wat ik met Kerst eet, is toch een 3 gangen diner en dat doe ik normaal niet. En het is leuk om er over na te denken. En nog een voordeel, is dat je op voorhand al grotendeels al je boodschappen in huis kan halen. Hoef je die ontzettende drukte niet in op ma-di-wo om nog alles te zoeken en halen. Ik hoef er alleen nog even heen voor wat kleine dingetjes en kort houdbare producten.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Is die goed?quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:58 schreef Copycat het volgende:
[..]
Om de hele kerst van te eten?
Zo de zalmcarpaccio .
En praat me niet over de stank.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:08 schreef Mint_Clansell het volgende:
Vroeger stonden mensen nog uren in de keuken om een feestelijk maal te bereiden. Nu flikkert iedereen zo'n gourmetstel op tafel en dan kun je 'gezellig' je eigen eten bereiden in een klein kutpannetje, waardoor je niet eens lekker kunt doorbunkeren, maar steeds moet wachten totdat je worstje of mini-hamburger klaar is. Ik begrijp niet wat er zo leuk aan is.
Ik vond 'm een beetje tegenvallen. De dressing was meer van pastadikte en verder was het niet echt bijzonder. Doe mij de rundercarpaccio maar. Die ik vanmiddag dan ook weer heb ingeslagen.quote:
Dan maak ik 'm zelf Thanks!quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:10 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ik vond 'm een beetje tegenvallen. De dressing was meer van pastadikte en verder was het niet echt bijzonder. Doe mij de rundercarpaccio maar. Die ik vanmiddag dan ook weer heb ingeslagen.
Voor zondag. Want zaterdag is traditioneel buiten-de-deur-lunch-dag.
Ik zou dat ook graag willen hoor, maar ik weet maandag pas of ik wel of geen eter heb. En aangezien ik een kleine vriezer heb, ga ik niet van tevoren dingen halen die vervolgens een poos daar liggen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:51 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Ik wil graag van tevoren al weten en op papier hebben wat ik met Kerst eet, is toch een 3 gangen diner en dat doe ik normaal niet. En het is leuk om er over na te denken. En nog een voordeel, is dat je op voorhand al grotendeels al je boodschappen in huis kan halen. Hoef je die ontzettende drukte niet in op ma-di-wo om nog alles te zoeken en halen. Ik hoef er alleen nog even heen voor wat kleine dingetjes en kort houdbare producten.
Haha, nee. Waarschijnlijk Usine. Scrambled eggs met zalm en spinazie .quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:10 schreef friekin_ het volgende:
Dan maak ik 'm zelf Thanks!
Lunch @ Koffiehuis? Zie je daar
Of de cheesecake met bosbessen bij CL. OEH.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:14 schreef Copycat het volgende:
[..]
Haha, nee. Waarschijnlijk Usine. Scrambled eggs met zalm en spinazie .
Of CoffeeLovers voor een stokje tonijn.
Sidenote: als je het vacuum laat verpakken mag het vaak wel.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hè jammer en jammer dat ik geen kaas mee het vliegtuig in kan nemen, anders had ik het meegebracht als 'typisch Nederlands eten'
Met kerst bezuinig ik niet! Ik ga altijd wel na het nieuwe jaar terug naar een normaal eetpatroon.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:07 schreef friekin_ het volgende:
Iedereen moet even stil zijn over de truffelkaas Ik ben net 20 kilo afgevallen. Al dat gelul over kaas zorgt voor kwijl en zin.
De hamkaas sowieso.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:13 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ik zit nu aan de croissantjes van de Lidl trouwens, die zijn ook lekker
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:07 schreef friekin_ het volgende:
Iedereen moet even stil zijn over de truffelkaas Ik ben net 20 kilo afgevallen. Al dat gelul over kaas zorgt voor kwijl en zin.
Ik sta uren in de keuken om al het vlees klein te snijden, te kruiden, te marineren, ik maak alles zelf, geen pakjes, zakjes, flesjes (behalve de ketjap in de satémarinade dan). En dan gezellig samen gourmetten. Zitten 8 pannetjes bij, dus we kunnen gewoon bunkeren.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:08 schreef Mint_Clansell het volgende:
Vroeger stonden mensen nog uren in de keuken om een feestelijk maal te bereiden. Nu flikkert iedereen zo'n gourmetstel op tafel en dan kun je 'gezellig' je eigen eten bereiden in een klein kutpannetje, waardoor je niet eens lekker kunt doorbunkeren, maar steeds moet wachten totdat je worstje of mini-hamburger klaar is.
Ik en kaas blijft noooooooit bij een stukje.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:17 schreef Qwea het volgende:
[..]
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.
Echt wel de hele kaas.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:17 schreef Qwea het volgende:
[..]
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.
ja, zag t van de week liggen, zit in een potje met een zwarte deksel geloof ikquote:Op vrijdag 20 december 2013 18:39 schreef EddyAlbena het volgende:
Heeft iemand enig idee of Lidl imitatiekaviaar heeft? En zo ja, hoe ziet de verpakking er ongeveer uit?
Ik vond 'm niet lekker ,veel te ziltig.quote:Op vrijdag 20 december 2013 18:39 schreef EddyAlbena het volgende:
Heeft iemand enig idee of Lidl imitatiekaviaar heeft? En zo ja, hoe ziet de verpakking er ongeveer uit?
De vestigingen die ik bezoek zijn Horst, Venlo (Trefcenter) en Kaldenkirchen (D). Afhankelijk van waar ik ben. Alle highlights kan ik in alledrie vinden. Maar een bakkerij hebben de Nederlandse niet, de Duitse wel. En er zijn natuurlijk ook nog wat andere assortimentsverschillen tussen Nederland en Duitsland. Amsterdam ken ik niet, misschien loopt het daar wel harder als in de provincie waar truffelkaas iets raars is...quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:05 schreef EddyAlbena het volgende:
Wat voor megalidls hebben jullie? Ik zie al die bazenproducten hier voorbij komen dus ik ga met een lach op m'n gezicht de fiets op om vervolgens niks van dat alles tegen te komen
Wat is een goede in Amsterdam? Ben net naar die in De Pijp geweest.
quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:16 schreef Copycat het volgende:
Ja, in de provincie kennen we alleen kaas van de koeien die we zelf melken.
Mijn Amsterdamse vriend had wel de kangoeroesteaks in huis, daarvoor greep ik hier steeds mis.quote:
Ze sprongen je steeds maar weer uit de handen?quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:21 schreef Copycat het volgende:
[..]
Mijn Amsterdamse vriend had wel de kangoeroesteaks in huis, daarvoor greep ik hier steeds mis.
Ja. Kutskippies.quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:21 schreef motorbloempje het volgende:
Ze sprongen je steeds maar weer uit de handen?
lolque, wtf is dat en waar koop je hetquote:Op vrijdag 20 december 2013 20:42 schreef djkoelkast het volgende:
Ze hadden nog een restje Toasty
(schnitzels voor in de broodrooster, wat een briljante uitvinding!, alleen de reclame zegt "don't call it a schnitzel")
[ afbeelding ]
Delicieux is er voornamelijk rond kerst, veel producten in ieder gevalquote:Op vrijdag 20 december 2013 20:57 schreef Duderinnetje het volgende:
Liebchens, vertel me nu eens, is dat luxe-merk er alleen voor kerst, of ook daarna?
Dat Excellent, of hoe het ook heten mag.
Anders moet ik straks dus ook maar weer koeien melken eten in plaats van truffels.
huh waarquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:00 schreef motorbloempje het volgende:
MIRJAM NEGEERT ME IN LIF! HOI! MIRJAM! IK ZEI HOI!
In het braddietopic dat je slottequote:
opgeslotquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:01 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
In het braddietopic dat je slotte
Ah, Delicieux.quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:58 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Delicieux is er voornamelijk rond kerst, veel producten in ieder geval
het was heul niet betweterig bedoeldquote:
Bij Lidl, alleen ze hebben het maar tijdelijk. In de vriezer en het is vet lekkerquote:Op vrijdag 20 december 2013 20:45 schreef Mirjam het volgende:
[..]
lolque, wtf is dat en waar koop je het
Het is dat ik geen broodrooster meer heb! De man des huizes is helemaal weg van schnitzels, dit zou echt zo grappig zijnquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:07 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Bij Lidl, alleen ze hebben het maar tijdelijk. In de vriezer en het is vet lekker
Het is een soort schnitzel, heel dun, maar die moet in de broodrooster (zo vanuit de diepvries). Hoogste stand, is de broodrooster klaar? Eten maar
Knapperig en wel. Ook lekker op brood.
Ik hou normaal niet van diepvriesschnitzels, maar deze zijn gewoon echt lekker. En er zitten geen rare ingrediënten in.quote:Op vrijdag 20 december 2013 21:08 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Het is dat ik geen broodrooster meer heb! De man des huizes is helemaal weg van schnitzels, dit zou echt zo grappig zijn
Ik haal wel eens de xl-schnitzels van de aldi, die krengen zijn een maaltijd op zichquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:09 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik hou normaal niet van diepvriesschnitzels, maar deze zijn gewoon echt lekker. En er zitten geen rare ingrediënten in.
Zo kijkt de cassière ook steeds als ze voorbij komenquote:
Die vind ik niet lekker, vlees is taai. Er zijn nu bij Lidl ook weer diepvries XL schnitzels, dat zijn 2 maaltijden per stukquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:10 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Ik haal wel eens de xl-schnitzels van de aldi, die krengen zijn een maaltijd op zich
aw yiss dan ga ik er binnenkort weer eens langsquote:Op vrijdag 20 december 2013 21:12 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Die vind ik niet lekker, vlees is taai. Er zijn nu bij Lidl ook weer diepvries XL schnitzels, dat zijn 2 maaltijden per stuk
Wtfquote:Op vrijdag 20 december 2013 20:42 schreef djkoelkast het volgende:
Ze hadden nog een restje Toasty
(schnitzels voor in de broodrooster, wat een briljante uitvinding!, alleen de reclame zegt "don't call it a schnitzel")
[ afbeelding ]
vandaag langs een ander filliaal, want bij mij hebben ze em nog nietquote:Op zaterdag 21 december 2013 01:55 schreef Greys het volgende:
Net weer een stukje truffelkaas gesnaveld.
Oh die zag ik gisteren liggen maar niet echt gekeken wat het was, dacht dat het een diepvriestosti was ofzo. Heb daar nu wel spijt van, zou het best willen proberen Kom ook voorlopig niet meer in de buurt van de Lidl waar ik ze zag, helaas.quote:Op vrijdag 20 december 2013 20:42 schreef djkoelkast het volgende:
Ze hadden nog een restje Toasty
(schnitzels voor in de broodrooster, wat een briljante uitvinding!, alleen de reclame zegt "don't call it a schnitzel")
[ afbeelding ]
Same.. Dacht ook dat het tosti's warenquote:Op zaterdag 21 december 2013 11:48 schreef Miracle_Drug het volgende:
[..]
Oh die zag ik gisteren liggen maar niet echt gekeken wat het was, dacht dat het een diepvriestosti was ofzo. Heb daar nu wel spijt van, zou het best willen proberen Kom ook voorlopig niet meer in de buurt van de Lidl waar ik ze zag, helaas.
Dude bedoelt deze:quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:21 schreef Copycat het volgende:
Gevulde kaas?
Het was ( ) gewoon een stukje kaas met wat truffelelementen erdoorheen. Beetje als komijn. Maar dan anders.
Dat is ook weer zo.quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:26 schreef Aventura het volgende:
Dat heeft de beter gesorteerde kaasboer meestal ook wel hoor, truffelkaas. Hoef je niet nog een jaar te wachten
Och hemel, dan hebben wij de truffelkaas niet. Ik zag inderdaad deze.quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:24 schreef minilot het volgende:
[..]
Dude bedoelt deze:
[ afbeelding ]
(rechts)
Is ook lekker (vorige week op), maar haalt het niet bij dé truffelkaas.
quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:22 schreef Copycat het volgende:
Zie!
http://www.promobutler.be/nl/winkels/Lidl/truffelkaas-1869476
RIP aan je nabekaasden.quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:25 schreef Copycat het volgende:
Oh!
Daar ben ik ook nooit zo kapot van. Wel van het gemis van mijn truffelkaas. RIP aan mij!!!!
Het is ook nooit echt truffel, maar immer aroma.quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:26 schreef Aventura het volgende:
Dat heeft de beter gesorteerde kaasboer meestal ook wel hoor, truffelkaas. Hoef je niet nog een jaar te wachten
Ik heb net de gevulde truffelbrie meegenomen bij de Appie. Maar dat vind ik geen succes. Werd er misselijk van. Truffelsmaak steekt wel heel nauw. Als het te chemisch smaakt dan is het echt vrij smerig.
* JaneDoe likt aan beeldschermquote:Op zaterdag 21 december 2013 18:22 schreef Copycat het volgende:
Zie!
http://www.promobutler.be/nl/winkels/Lidl/truffelkaas-1869476
Hoho, in de gevulde pastazakjes van Lidl zit in elk geval wel degelijk echte truffel (zij het een piepklein beetje) en geen chemisch aroma.quote:Op zaterdag 21 december 2013 18:33 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Het is ook nooit echt truffel, maar immer aroma.
Wat niet erg is, de nepperij, mits het een beetje gedoseerd is.
Dat geldt voor al die ronde camembertkaasjes die je in elke supermarkt kunt kopen.quote:Op zaterdag 21 december 2013 19:09 schreef JaneDoe het volgende:
zeg, over welke kaas (ja, wéér) ging t een tijdje geleden in dit topic
je moest er een kruis in kerven en dan opwarmen in de magnetron en dan werd de inhoud vloeibaar om te dippen?
ah ok, thnxquote:Op zaterdag 21 december 2013 19:10 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat geldt voor al die ronde camembertkaasjes die je in elke supermarkt kunt kopen.
Oven is lekkerder imhoquote:Op zaterdag 21 december 2013 19:09 schreef JaneDoe het volgende:
zeg, over welke kaas (ja, wéér) ging t een tijdje geleden in dit topic
je moest er een kruis in kerven en dan opwarmen in de magnetron en dan werd de inhoud vloeibaar om te dippen?
Ik heb al 4 potjes gehaald Allemaal in de voorraadkast!quote:Op zaterdag 21 december 2013 20:09 schreef uniekhoorn het volgende:
Had de Delicouse heeeeeeeeeeeeeeele grove mosterd gehaald.... O NOM!! Perfect voor mosterdsoep of saus.
Daarbij ook heerlijk als korstlaagje over je gegrilde kabeljauw en als dip bij je gekookte wortelen...
Zou dat niet een neptruffeltje zijn? Verre familie. Net als in olieflesjes.quote:Op zaterdag 21 december 2013 19:10 schreef minilot het volgende:
[..]
Hoho, in de gevulde pastazakjes van Lidl zit in elk geval wel degelijk echte truffel (zij het een piepklein beetje) en geen chemisch aroma.
Ik gok truffelschilfers.quote:Op zondag 22 december 2013 13:23 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Zou dat niet een neptruffeltje zijn? Verre familie. Net als in olieflesjes.
Truffel is toch haast niet te betalen?
Neequote:Op zondag 22 december 2013 18:11 schreef Dragonberry het volgende:
Verkoopt Lidl eigenlijk ook mascarpone? Morgen even last minute boodschapjes doen en tiramisu maken
Klopt, zag ik vandaag iemand mee bij de kassa staanquote:Op zondag 22 december 2013 19:07 schreef Greys het volgende:
Volgens mij zag ik het van de week wel, mascarpone?
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 22 december 2013 19:07 schreef Greys het volgende:
Volgens mij zag ik het van de week wel, mascarpone?
[ afbeelding ]
Ik heb het ook meegenomenquote:Op zondag 22 december 2013 19:10 schreef Puala het volgende:
[..]
Klopt, zag ik vandaag iemand mee bij de kassa staan
quote:Op maandag 23 december 2013 02:41 schreef Geflipte-Koelkast het volgende:
Klopt het dat lidl cocusnoot drankje heeft? (Sunrise of zo heet het?)
Kreeg het tijdens een verjaardag, maar zou net zo goed bij de duitse lidl vandaan kunnen komen
WAAT!quote:Op maandag 23 december 2013 15:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Voor de liefhebbers.. de pizza inferno en chips inferno zijn er volgende week weer..
Wat leuk Ik dacht eerst dat je die reclamestunt bedoelde in Stockholm, maar deze komt in Den Haag. Briljant idee!quote:
Inferno chips van Crusti Croc.quote:Op maandag 23 december 2013 23:01 schreef Soury het volgende:
Welke chips, ik had een zak in mijn kertspakket. Spicy Reggae Chicken Troep.
Is ook in NL te krijgenquote:Op maandag 23 december 2013 16:31 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Duitsland verkoopt Sunrise, maar dat is een pina colada mix
Niet te zuinig. Wat een smerige pizza. Sowieso vind ik de pizza's van Lidl niet bepaald lekker, maar deze spant de kroon.quote:Op dinsdag 24 december 2013 02:08 schreef Mint_Clansell het volgende:
Die inferno is echt niet te vreten. Niet omdat ie superheet is, maar gewoon een ranzige smaak heeft.
Gets.quote:Op maandag 23 december 2013 23:17 schreef Erasmo het volgende:
De inferno terug? Dat wordt uit de vriezer eten om ruimte te maken
Ik ga die pizza volgende week maar eens scoren. Zo veel over gehoord inmiddels, die moet je een keer geprobeerd hebben. Al zal ie wel naar karton smakenquote:Op maandag 23 december 2013 15:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Voor de liefhebbers.. de pizza inferno en chips inferno zijn er volgende week weer..
Dit.quote:Op dinsdag 24 december 2013 11:11 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik ga die pizza volgende week maar eens scoren. Zo veel over gehoord inmiddels, die moet je een keer geprobeerd hebben. Al zal ie wel naar karton smaken
Precies, zo duur zal ie niet zijn. Zal vast de helft weggooien maar ach, toch geprobeerd.quote:Op dinsdag 24 december 2013 11:13 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ach ja, dan weet ik dat voor de toekomst. YOLO!
Such pizza, much not so wow, very cardboard.quote:Op dinsdag 24 december 2013 11:13 schreef Piet__Piraat het volgende:
Ach ja, dan weet ik dat voor de toekomst. YOLO!
Na de eerste hap heb je geen smaakpapillen meer.quote:Op dinsdag 24 december 2013 11:11 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ik ga die pizza volgende week maar eens scoren. Zo veel over gehoord inmiddels, die moet je een keer geprobeerd hebben. Al zal ie wel naar karton smaken
wat een mietjequote:Op dinsdag 24 december 2013 11:28 schreef Mint_Clansell het volgende:
[..]
Na de eerste hap heb je geen smaakpapillen meer.
Van die broodjes op de broodafdeling? Van de koffiebroodjes moet ik enorm van op boeren. Dat glazurende spul is gedoopt in soort vet lijkt het. Smaak is goed maar ondanks jammer.quote:Op dinsdag 24 december 2013 12:30 schreef Curiosity het volgende:
De mini afbak broodjes uit de vriezer zijn erg lekker, crossaints, koffie en chocoladebroodjes.
24 stuks in een zak.
Wat! Nou al?quote:Op dinsdag 24 december 2013 17:08 schreef naamloos.txt het volgende:
Kwam de Pizza Inferno zowaar tegen in de winkel vandaag, moest hem toch maar eens proberen dus mee genomen
Bevindingen zal ik hier melden
Ja nou al! Ik loop altijd ff langs de pizza's in de hoop dat hij er toch weer ligt... En jawel hij lag er!quote:Op dinsdag 24 december 2013 17:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat! Nou al?
Ik ga straks denk ook naar de Lidl
Ik heb die sunrise hier al een hele tijd in de koelkast staan. Blijft dat lang goed eigenlijk??quote:Op maandag 23 december 2013 16:31 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Duitsland verkoopt Sunrise, maar dat is een pina colada mix
Doe je dan ook stiekem een heel klein vreugdesprongetje?quote:Op dinsdag 24 december 2013 17:38 schreef naamloos.txt het volgende:
[..]
Ja nou al! Ik loop altijd ff langs de pizza's in de hoop dat hij er toch weer ligt... En jawel hij lag er!
Nee, dat nou weer net nietquote:Op dinsdag 24 december 2013 17:44 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Doe je dan ook stiekem een heel klein vreugdesprongetje?
Owquote:
Uit DE VRIEZER?quote:Op dinsdag 24 december 2013 15:40 schreef Greyson het volgende:
[..]
Van die broodjes op de broodafdeling? Van de koffiebroodjes moet ik enorm van op boeren. Dat glazurende spul is gedoopt in soort vet lijkt het. Smaak is goed maar ondanks jammer.
Ik heb eerlijk gezegd nooit koffiebroosjes uit een vriezer gezien?!quote:
Afbakbroodjes waarschijnlijk.quote:Op dinsdag 24 december 2013 18:50 schreef Greyson het volgende:
[..]
Ik heb eerlijk gezegd nooit koffiebroosjes uit een vriezer gezien?!
quote:Op dinsdag 24 december 2013 18:09 schreef naamloos.txt het volgende:
Ok die pizza is vrij pittig...
De smaak van karton kan ik niet vinden, ik proef op het moment niet zoveel meer
quote:Op dinsdag 24 december 2013 12:30 schreef Curiosity het volgende:
De mini afbak broodjes uit de vriezer zijn erg lekker, crossaints, koffie en chocoladebroodjes.
24 stuks in een zak.
quote:Op dinsdag 24 december 2013 18:50 schreef Greyson het volgende:
[..]
Ik heb eerlijk gezegd nooit koffiebroosjes uit een vriezer gezien?!
Lezen jullie wel goed?quote:
Jawel maar kon mij echt niet voorstellen dat koffiebroodjes ingevroren en al verkocht werd. Ik zag ze namelijk nooit in de vriezer.quote:
Ik heb opgelet vandaag, heb hem zien staan!quote:Op maandag 23 december 2013 02:41 schreef Geflipte-Koelkast het volgende:
Klopt het dat lidl cocusnoot drankje heeft? (Sunrise of zo heet het?)
Kreeg het tijdens een verjaardag, maar zou net zo goed bij de duitse lidl vandaan kunnen komen
Ik heb ze wel gezien. is een zak gemengde minibroodjes. 24 stuks dus.quote:Op dinsdag 24 december 2013 19:47 schreef Greyson het volgende:
[..]
Jawel maar kon mij echt niet voorstellen dat koffiebroodjes ingevroren en al verkocht werd. Ik zag ze namelijk nooit in de vriezer.
Zit best wat alcohol in he, dat doodt de bacteriën welquote:Op dinsdag 24 december 2013 17:40 schreef soapie het volgende:
[..]
Ik heb die sunrise hier al een hele tijd in de koelkast staan. Blijft dat lang goed eigenlijk??
Het is een laaggradig produkt, niet te lang bewaren.quote:Op woensdag 25 december 2013 01:00 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Zit best wat alcohol in he, dat doodt de bacteriën wel
Ik heb normaal geen problemen met pittig eten, maar deze was eigenlijk toch ff te...quote:Op dinsdag 24 december 2013 19:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lidl was 18u dicht helaas, van het weekend kijken. Ik verlang naar die chips
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |