SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar ik dwaal af. Ik moet nog vanillestokjes inslaan, die ik vorige keer haalde zijn al bijna op![]()
quote:Op donderdag 19 december 2013 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
Ja want die Label Rouge kippen hebben het natuurlijk heel erg goed, want dat is maar 11 kippen per vierkante meter, ofwel maar 4400 kippen per stal, jeetje wat weinig!Ze kunnen naar buiten, krijgen ander voer en leven twee keer zo lang als normale kippen. Dat vind ik een behoorlijke verbetering voor een nog steeds goede prijs. En belangrijkste, een verbetering die je in het vlees zult merken (naar horen zeggen).SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar ik dwaal af. Ik moet nog vanillestokjes inslaan, die ik vorige keer haalde zijn al bijna op
13 euro (per kilo) voor hele kip is gewoon achterlijk. Zullen ze vast prachtige landschappen en regenbogen voor hebben, maar daar geef ik geen neuk om.
Maar dat er gewoon preventieve antibiotica in gaat maakt ook helemaal niet uit. Ik betaal liever 3x zo veel en dat ik wéét dat het goed zit en dat de boer zelf ook een eerlijke prijs krijgt, want dat heb je hier ook, ik weet waar het vandaan komt en dat ik de boer betaal, niet de supermarkt.quote:Op donderdag 19 december 2013 15:46 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ze kunnen naar buiten, krijgen ander voer en leven twee keer zo lang als normale kippen. Dat vind ik een behoorlijke verbetering voor een nog steeds goede prijs. En belangrijkste, een verbetering die je in het vlees zult merken (naar horen zeggen).
13 euro (per kilo) voor hele kip is gewoon achterlijk. Zullen ze vast prachtige landschappen en regenbogen voor hebben, maar daar geef ik geen neuk om.
Ik was onlangs bij een keurslager die met zijn ongepaneerde (en erg onsmakelijk uitziende) schnitzels duurder was dan biologische rechtstreeks bij de boer! Belachelijk.quote:
Willen is niet het probleem, maar de portemonnee welquote:Op donderdag 19 december 2013 16:24 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik was onlangs bij een keurslager die met zijn ongepaneerde (en erg onsmakelijk uitziende) schnitzels duurder was dan biologische rechtstreeks bij de boer! Belachelijk.
Je moet het verschil maar eens proeven, dan wil je niks anders meer.
Reguliere slagers kom ik ook liever niet, ze flessen je waar je bij staat en er zit altijd heel veel troep door alles heen en je kunt geen ingrediënten lezen. Als je budget laag is dan kun je bij veel supermarkten biovlees met 35% korting kopen als het nog maar 1 dag houdbaar is, je kunt dat prima invriezen. Maargoed, dat is nog steeds supermarktvlees, ik ben er niet zo gek op. Kiloknallers doen wij sowieso al niet aan, liever minder vlees dan massavleesquote:Op donderdag 19 december 2013 16:31 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Willen is niet het probleem, maar de portemonnee welBij de slager kom ik ook niet..
Kan je nagaan hoe kut die andere kippen leven, als deze toch 3 Beter Leven sterren krijgt...quote:Op donderdag 19 december 2013 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
Ja want die Label Rouge kippen hebben het natuurlijk heel erg goed, want dat is maar 11 kippen per vierkante meter, ofwel maar 4400 kippen per stal, jeetje wat weinig!
Toen ik iemand bij de Dekamarkt een pak kip voor 4 euro/kilo zag kopen schrok ik wel, nog nooit gezien zo'n prijs. Wij eten zelf helemaal geen kip (we hèbben wel 3 kippen, voor de verse losloopscharrelbio-eieren, want ook de kippen krijgen biologisch voer), maar dat zullen wel de kiloknallerplofkippen zijn danquote:Op donderdag 19 december 2013 16:38 schreef Greys het volgende:
[..]
Kan je nagaan hoe kut die andere kippen leven, als deze toch 3 Beter Leven sterren krijgt...
(Ben het met je eens hoor, dat het alsnog niet riant is, maar ik zeg eerlijk dat ik me bij het eten van deze tóch minder schuldig voelEn dat je het verschil wel degelijk proeft).
Alleen waren ze hier alweer uitverkocht, in een dorp nog wel
Morgenochtend komen er weer nieuwe, zeiden ze...
Hier vier mensen tegelijk die om zo'n kip vroegen maar die waren smorgens allemaal al gevlogen.quote:Op donderdag 19 december 2013 14:29 schreef Dragonberry het volgende:
Net een label rouge kippetje gehaald. Lag gelukkig nog aardig wat
Ook parmaham en carpaccio meegenomen
hier ookquote:Op donderdag 19 december 2013 18:02 schreef mootie het volgende:
De truffelkaas was op.![]()
Nog wel genoeg kippetjes, maar daar maal ik niet om.
boohhhhhquote:Op donderdag 19 december 2013 19:52 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik vandaag ook nog
[ afbeelding ]
Pond je bent in de UK dus? Is het assortiment van de Lidl daar wel zoals in Nederland? Dus uitgebreid en ook goed vlees en groente en fruit? Ik merk dat in zuid Europese landen het toch minder is. In Spanje was de Lidl duurder dan de normale supermarkten ( kwaliteit ook nog eens slechter) (alleen voor eigen merk drinken zat je daar goed). En in Italie gaat al helemaal bijna niemand naar de Lidl.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:03 schreef motorbloempje het volgende:
93 pond (111 euro) bij de lidl uitgegeven net voor kerstspullen... dat is al best wat (normaal zo'n 35 a 40 pond), maar dan even nagaan wat ik kwijt zou zijn geweest als ik alles bij een 'normale' supermarkt gehaald had...
Die is idd erg lekker! Wel een beetje nep dat je zo'n groot doosje hebt die maar tot de helft is gevuld.quote:Op donderdag 19 december 2013 21:21 schreef Greys het volgende:
De 'helmpjes' Brommerdrop () van de Lidl is heerlijk.
Alleen bizar dat hij exact zo duur is als de Autodrop
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |