Ik zou dat ook graag willen hoor, maar ik weet maandag pas of ik wel of geen eter heb. En aangezien ik een kleine vriezer heb, ga ik niet van tevoren dingen halen die vervolgens een poos daar liggen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:51 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Ik wil graag van tevoren al weten en op papier hebben wat ik met Kerst eet, is toch een 3 gangen diner en dat doe ik normaal niet. En het is leuk om er over na te denken. En nog een voordeel, is dat je op voorhand al grotendeels al je boodschappen in huis kan halen. Hoef je die ontzettende drukte niet in op ma-di-wo om nog alles te zoeken en halen. Ik hoef er alleen nog even heen voor wat kleine dingetjes en kort houdbare producten.
Haha, nee. Waarschijnlijk Usine. Scrambled eggs met zalm en spinazie .quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:10 schreef friekin_ het volgende:
Dan maak ik 'm zelf Thanks!
Lunch @ Koffiehuis? Zie je daar
Of de cheesecake met bosbessen bij CL. OEH.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:14 schreef Copycat het volgende:
[..]
Haha, nee. Waarschijnlijk Usine. Scrambled eggs met zalm en spinazie .
Of CoffeeLovers voor een stokje tonijn.
Sidenote: als je het vacuum laat verpakken mag het vaak wel.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hè jammer en jammer dat ik geen kaas mee het vliegtuig in kan nemen, anders had ik het meegebracht als 'typisch Nederlands eten'
Met kerst bezuinig ik niet! Ik ga altijd wel na het nieuwe jaar terug naar een normaal eetpatroon.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:07 schreef friekin_ het volgende:
Iedereen moet even stil zijn over de truffelkaas Ik ben net 20 kilo afgevallen. Al dat gelul over kaas zorgt voor kwijl en zin.
De hamkaas sowieso.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:13 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ik zit nu aan de croissantjes van de Lidl trouwens, die zijn ook lekker
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:07 schreef friekin_ het volgende:
Iedereen moet even stil zijn over de truffelkaas Ik ben net 20 kilo afgevallen. Al dat gelul over kaas zorgt voor kwijl en zin.
Ik sta uren in de keuken om al het vlees klein te snijden, te kruiden, te marineren, ik maak alles zelf, geen pakjes, zakjes, flesjes (behalve de ketjap in de satémarinade dan). En dan gezellig samen gourmetten. Zitten 8 pannetjes bij, dus we kunnen gewoon bunkeren.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:08 schreef Mint_Clansell het volgende:
Vroeger stonden mensen nog uren in de keuken om een feestelijk maal te bereiden. Nu flikkert iedereen zo'n gourmetstel op tafel en dan kun je 'gezellig' je eigen eten bereiden in een klein kutpannetje, waardoor je niet eens lekker kunt doorbunkeren, maar steeds moet wachten totdat je worstje of mini-hamburger klaar is.
Ik en kaas blijft noooooooit bij een stukje.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:17 schreef Qwea het volgende:
[..]
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.
Echt wel de hele kaas.quote:Op vrijdag 20 december 2013 16:17 schreef Qwea het volgende:
[..]
Joh, je kan heus een stukje truffelkaas. Niet die hele kaas.
ja, zag t van de week liggen, zit in een potje met een zwarte deksel geloof ikquote:Op vrijdag 20 december 2013 18:39 schreef EddyAlbena het volgende:
Heeft iemand enig idee of Lidl imitatiekaviaar heeft? En zo ja, hoe ziet de verpakking er ongeveer uit?
Ik vond 'm niet lekker ,veel te ziltig.quote:Op vrijdag 20 december 2013 18:39 schreef EddyAlbena het volgende:
Heeft iemand enig idee of Lidl imitatiekaviaar heeft? En zo ja, hoe ziet de verpakking er ongeveer uit?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |