Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijdenquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
Lui En viel wel mee. Was voor de luxe 7,50 kwijt gemarineerd en al en de normale 6 euro. Nou ja, ik weet het niet, maar dat red ik zelf niet geloof ik voor die doekoequote:Op vrijdag 20 december 2013 12:38 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gourmetschotels zijn altijd overpriced. Je kunt ook gewoon vlees halen en het zelf in stukjes snijden
Idd voor de kerstdagen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voor de kerstdagen?
Ik wel iets meer. Denk dat wij per twee dagen zo'n vijftien euro besteden aan eten en drinken.
Snap eigenlijk nooit dat gespendeer met de kerst. Wat vreet je dan in godsnaam allemaal?
Vond het bij Lidl ook weinig spectaculair deze week. Veel kant en klaar meuk en alles in de vorm van een kerstklokje.
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:21 schreef Qwea het volgende:
[..]
4
Dan gourmetten we. Ik was te lui om shit zelf te maken. Dus ik heb gehaald :
2x gourmet schotel
Verse bonen 2x
verse wortelen 2x
zure room
mini appeltaartjes
mini bavrois
mini dessert glaasjes (die met speculoos)
bieten
toastjes
sauzen
stoofperen
wijn
kipfilet
ijs
slaatje
sla
rucola
carpaccio 4x
en nog een hele zooi
quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:51 schreef minilot het volgende:
Desondanks stukje truffelkaas kunnen bemachtigen. Heb er net al even aan gesnuffeld, en ik schat zo in dat 'ie over een uur opgevreten is.
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het nietquote:Op vrijdag 20 december 2013 12:41 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Voordat je gaat gourmetten eet je eerst een pakje carpaccio? En hoeveel toetjes heeft ieder wel niet? En die slaatjes eet je als side dish of zo?
Ik snap echt niet van dat gebunker met kerst. Laat staan al dat kant en klaar- en kiloknallergebunker.
Ja, echt, ik bunker al een jaar niet meer, fuck it. 2de kerstdag schuif ik mezelf volquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:01 schreef Greys het volgende:
Q, als jij na zoveel ( ) te zijn afgevallen wèl wilt bunkeren, moet je dat gewoon lekker zelf weten. En carpaccio als voorafje vind ik ook helemaal niet raar. Die minitoetjes van de Lidl zijn zó enorm mega mini (1 hapje ) dat het juist leuk is om daar een soort grand dessertje van te maken.
Leuk idee juist, meerdere miniminitoetjes, misschien doe ik het ook wel!
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!quote:
Groot gelijk hoor, dat je dan even los wilt gaan.quote:Op vrijdag 20 december 2013 12:56 schreef Qwea het volgende:
[..]
Als voorgerecht ergens om 17u hebben we carpaccio. Die mini appeltaartjes enzo zijn niet voor 2de kerstdag dan maak ik een bord toetjes zelf. Die mini shizzle dingen zijn voor kerst avond, gewoon, omdat ik al ruim een jaar dat soort chemische rotzooi niet meer vreet en nu er onwijs trek in had Die slaatjes ( ) eten de gasten bij het gourmetten. Ik hoef het niet
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:07 schreef Qwea het volgende:
[..]
Hallo, je denkt toch niet dat ik enkelvoudig ga? Minimaal het dubbele hoor!
Daar zou je aardig op leeglopen jaquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Omfg, ja! Jezus, ga. Want ik had dat net verdrongen. Gatverdamme En die verkoolde stukken patatquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:09 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Anders vraag je mikeymo zijn frituurpan te leen, die waar zwart vet in zat
Ja, ik ga wat doen nu en dus stoppen met dit topic volbaggeren
Ik kook ook elke dag vers. Voor mezelf dan, want Mo wil potjes rotzooiquote:Op vrijdag 20 december 2013 13:02 schreef Duderinnetje het volgende:
Wij koken eigenlijk elk weekend wel uitgebreid en sowieso elke avond vers en lekker.
Misschien dat dat scheelt. Ik kook met kerst niet anders dan in een gewoon weekend in elk geval.
Zou wat zijn als ik elk weekend voor 150 euro aan boodschappen opvreet.
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:27 schreef motorbloempje het volgende:
Yup! En Yup! Is prima assortiment hier. Ook met fatsoenlijk (wel Brits!) vlees hier. En de groenten is ook 9 van de 10 keer erg in orde.
Ja, heb er nog mee in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet meegenomen. Mijn ouders houden niet van kaas als toetje en wil denk ik toch gewoon gaan voor allemaal 't zelfde toetje (en anders komt die banoffeepie natuurlijk écht niet eens ríchting op..quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hebben ze daar ook een Brits Kaasplankje? Net gehaald met oa Stilton en Cheddar. Ben benieuwd.
Hè jammer en jammer dat ik geen kaas mee het vliegtuig in kan nemen, anders had ik het meegebracht als 'typisch Nederlands eten'quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:28 schreef motorbloempje het volgende:
Ja, heb er nog mee in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet meegenomen. Mijn ouders houden niet van kaas als toetje en wil denk ik toch gewoon gaan voor allemaal 't zelfde toetje (en anders komt die banoffeepie natuurlijk écht niet eens ríchting op..
Ehm. Geen idee, daar let ik niet zo op.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:58 schreef Szlie het volgende:
Motorbloempje, prijst de Lidl zich in de UK ook aan als "beste getest in groente en fruit"?
Ga. Weg.quote:
Ik denk niet dat heel veel mensen in de UK Nederlands kunnen lezen.quote:Op vrijdag 20 december 2013 13:58 schreef Szlie het volgende:
Motorbloempje, prijst de Lidl zich in de UK ook aan als "beste getest in groente en fruit"?
Wij hebben alles al geplandquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Omdat het nog maar 5 dagen duurt voordat 't zover is en winkels (eerder) dicht zijn/gaan en omdat het gewoon leuk is om na te denken over een fijn avondmaal met vrienden/familie.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
I know, en ik zoek ook al naar dingen en elke keer heb ik weer zin in iets anders. Of heb ik 's nachts nagedacht en heb ik besloten het toch weer niet te doen...en ik weet nog niet helemaal of het alleen voor mezelf is (dan iets makkelijks) of voor 2 personen (dan wat meer, mag het wat feestelijker zijn)quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:21 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Omdat het nog maar 5 dagen duurt voordat 't zover is en winkels (eerder) dicht zijn/gaan en omdat het gewoon leuk is om na te denken over een fijn avondmaal met vrienden/familie.
Als je voor andere kookt plan je dat toch meestal wel van te voren. Ik ben één avond gewoon thuis met m'n vriend en dan zie ik wel wat ik eet.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Wij hebben alles al gepland
Gourmet - Pizzarette - Glasgrillen
24 - 25 - 26
De rest van de week restjes
Ik had er ook nog nooit van gehoordquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:25 schreef kvd het volgende:
[..]
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:20 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Wij hebben alles al gepland
Gourmet - Pizzarette - Glasgrillen
24 - 25 - 26
De rest van de week restjes
Afschuuuuuuuuwelijk!quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:31 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.
Lijkt op een Tepan Yaki, maar dan zonder zo'n giftige antiaanbaklaag. Ons gourmetstel is ook met een gietijzeren plaat en emaille pannetjes in plaats van die teflonzooiquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:25 schreef kvd het volgende:
[..]
Glasgrillen? Is dat het nieuwe steengrillen?
Ik kook zowat 7 dagen per week hier, mijn meisje mag ook wel eens zelf voor haar eten zorgen, dat doet ze dus 3 dagen per jaarquote:Op vrijdag 20 december 2013 14:31 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat afschuwelijk. 3 keer van die "doe het zelf" avonden. Dan zou het leuke bij mij er alweer af zijn.
Ik wil graag van tevoren al weten en op papier hebben wat ik met Kerst eet, is toch een 3 gangen diner en dat doe ik normaal niet. En het is leuk om er over na te denken. En nog een voordeel, is dat je op voorhand al grotendeels al je boodschappen in huis kan halen. Hoef je die ontzettende drukte niet in op ma-di-wo om nog alles te zoeken en halen. Ik hoef er alleen nog even heen voor wat kleine dingetjes en kort houdbare producten.quote:Op vrijdag 20 december 2013 14:18 schreef kvd het volgende:
Waarom weet iedereen al wat ze gaan eten/koken met kerst? Ik weet nog niet eens wat ik morgen eet, laat staan op tweede kerstdag (de eerste is wel bekend, want familietraditie, moet alleen nog heel hard nadenken over een taart die ik moet gaan bakken)
Is die goed?quote:Op vrijdag 20 december 2013 11:58 schreef Copycat het volgende:
[..]
Om de hele kerst van te eten?
Zo de zalmcarpaccio .
En praat me niet over de stank.quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:08 schreef Mint_Clansell het volgende:
Vroeger stonden mensen nog uren in de keuken om een feestelijk maal te bereiden. Nu flikkert iedereen zo'n gourmetstel op tafel en dan kun je 'gezellig' je eigen eten bereiden in een klein kutpannetje, waardoor je niet eens lekker kunt doorbunkeren, maar steeds moet wachten totdat je worstje of mini-hamburger klaar is. Ik begrijp niet wat er zo leuk aan is.
Ik vond 'm een beetje tegenvallen. De dressing was meer van pastadikte en verder was het niet echt bijzonder. Doe mij de rundercarpaccio maar. Die ik vanmiddag dan ook weer heb ingeslagen.quote:
Dan maak ik 'm zelf Thanks!quote:Op vrijdag 20 december 2013 15:10 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ik vond 'm een beetje tegenvallen. De dressing was meer van pastadikte en verder was het niet echt bijzonder. Doe mij de rundercarpaccio maar. Die ik vanmiddag dan ook weer heb ingeslagen.
Voor zondag. Want zaterdag is traditioneel buiten-de-deur-lunch-dag.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |