abonnement Unibet Coolblue
pi_131475810

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.


Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 50 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 50 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
జ్ఞ‌ా
pi_131486418
quote:
0s.gif Op maandag 23 september 2013 11:56 schreef Tourniquet het volgende:
Omdat hier ook een aantal Bitstamp-gebruikers zitten... Hebben jullie dit meegekregen:

https://www.bitstamp.net/(...)cation-requirements/
Ah, nee, nog niet. Maar ik was sowieso al geverifiëerd wegens grote bedragen. Wat bank transfers betreft overigens een prima zaak ^O^ Hoe meer dat soort bedrijven zich aan regels voor financiële dienstverlening houden, hoe meer men geneigd is Bitcoin serieus te nemen.

Dat er voor Bitcoin transacties ook een verificatie nodig is lijkt me dan weer wat ver gezocht. Nou laat ik sowieso nooit grote kapitalen op een exchange staan (of op wat voor online wallet of website dan ook) maar laat ik voor de zekerheid maar even op tijd al mijn BTC tegoeden daar wegsluizen.

Overigens kon je bitstamp gebruiken als een soort laundry service: anoniem account registreren, coins naartoe depositen, even later de coins er weer af withdrawen, en die komen dan vanaf random andere adressen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Jace_TBL op 25-09-2013 10:40:32 ]
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_131556459
Op de onderstaande link is nog een leuk stukje te vinden van iemand die informatie heeft ingewonnen bij de belastingdient mbt de bitcoins.

http://phedny.wordpress.com/2012/09/05/bitcoin-en-belastingen/

Aanrader om even te lezen, dan zie je hoe "grijs" alles nog is.

Edit:
En wat goed nieuws vandaag, er is een beleggingsfonds in het leven geroepen om investeren in de bitcoin gemakkelijker te maken.

http://www.nu.nl/tech/358(...)gangbaar-maken-.html

Ik be wel beniuwd wat dit voor de koersen zal betekenen.. ik verwacht een impuls te gaan zien.

[ Bericht 36% gewijzigd door AlfredJKwak5 op 26-09-2013 11:12:09 ]
Er zitten altijd 2 kanten aan een verhaal. Mijn kant en de verkeerde kant.
Geloof is voor in de kerk, niet voor een merk!
pi_131786443
bitcoin crasht op dit moment nogal, Silk Road is belaagd:
http://nation.time.com/20(...)m-in-bitcoin-seized/
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_131786567
:(
జ్ఞ‌ా
pi_131787030
Zo dit gaat wel heel hard naar beneden zeg.
Currency War, Trade War, Real War
pi_131787962
Goedkope coins! :9~
pi_131787997


Whoa. Eigenaar van SR.
జ్ఞ‌ా
pi_131788161
Goedkope coins *O*.
జ్ఞ‌ా
pi_131788486
DPR = eigenaar SR.

9,519,664BTC was generated in sales, 614,305BTC going directly to DPR in the way of "commissions". This comes to a total of 1,229,465 transactions.
జ్ఞ‌ా
pi_131788668
Waar kan ik bitcoins handelen zonder verificatie?
జ్ఞ‌ా
pi_131790152
quote:
3s.gif Op woensdag 2 oktober 2013 20:06 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]

Whoa. Eigenaar van SR.
heb je meer info hierover?
pi_131790260
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2013 20:58 schreef julian6 het volgende:

[..]

heb je meer info hierover?
criminal complaint
జ్ఞ‌ా
pi_131790272
Heb zojuist ook de bitcoin client en de bitcoin GUIminer geinstalleerd.
Waarschijnlijk gaat dit topic alleen over de koers Bitcoin (die weer aardig omhoog gaat inmiddels) of ook over het programma bitcoin?
pi_131790289
Onderzoek naar de complaint op reddit. Mooie samenvatting hierrrr.
జ్ఞ‌ా
pi_131790338
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2013 21:01 schreef 0108daniel het volgende:
Heb zojuist ook de bitcoin client en de bitcoin GUIminer geinstalleerd.
Waarschijnlijk gaat dit topic alleen over de koers Bitcoin (die weer aardig omhoog gaat inmiddels) of ook over het programma bitcoin?
Meer de digitale kant:
DIG / Bitcoin Mining #6 | difficulty +25%?

Dit topic gaat meer over het handelselement.
జ్ఞ‌ా
pi_131790629
quote:
14s.gif Op woensdag 2 oktober 2013 21:01 schreef µ het volgende:
Onderzoek naar de complaint op reddit. Mooie samenvatting hierrrr.
'
thx.. erg zonde :{
pi_131792241
quote:
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2013 19:28 schreef mike-amersfoort het volgende:
bitcoin crasht op dit moment nogal, Silk Road is belaagd:
http://nation.time.com/20(...)m-in-bitcoin-seized/
;)
pi_132100524
Waar kan ik bitcoins kopen? En dan bedoel ik niet via een marketplace maar gewoon iDeal betaling of bankbetaling en ontvangen op mijn personal key (of hoe het ook heet).
pi_132104404
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 oktober 2013 15:29 schreef KolonelKhedaffi het volgende:
Waar kan ik bitcoins kopen? En dan bedoel ik niet via een marketplace maar gewoon iDeal betaling of bankbetaling en ontvangen op mijn personal key (of hoe het ook heet).
http://www.bitcoinspot.nl/links.html
జ్ఞ‌ా
pi_132123993
We zitten bijna weer op een 30d high :s).
జ్ఞ‌ా
pi_132124926
quote:
10s.gif Op zondag 13 oktober 2013 14:54 schreef µ het volgende:
We zitten bijna weer op een 30d high :s).
Netjes hersteld na de Silk Road dip :Y
pi_132133660
30d high gehaald ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_132135355
Goeie genade.
Buybuybuy!
జ్ఞ‌ా
pi_132138719
De 30d high was trouwens 145,81 zo rond begin deze maand, aldus bitcoinity. Maar als dit zo doorzet halen we die ook nog wel vanavond

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-10-2013 21:47:56 ]
pi_132138849
quote:
1s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:47 schreef Loveless85 het volgende:
De 30d high was trouwens 145,81 zo rond begin deze maand, aldus bitcoinity. Maar als dit zo doorzet halen we die ook nog wel vanavond
Had er even bij moeten zetten dat ik op bitcoinity kijk.

Mtgox is niet representatief meer.
జ్ఞ‌ా
pi_132139043
quote:
2s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:50 schreef µ het volgende:

[..]

Had er even bij moeten zetten dat ik op bitcoinity kijk.

Mtgox is niet representatief meer.
Naar welke exchange? Volgens bitcoinity is de gox 30d high dus die 145,81
pi_132139113
quote:
1s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:54 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Naar welke exchange? Volgens bitcoinity is de gox 30d high dus die 145,81
Bitstamp :s).
జ్ఞ‌ా
pi_132141058
quote:
3s.gif Op zondag 13 oktober 2013 21:55 schreef µ het volgende:

[..]

Bitstamp :s).
Ah ok, bij Gox nu ook nieuwe 30d high. Nog steeds jammer dat het bij Gox zo'n rotzooitje is, anders kon je mooi arbitreren tussen Gox en Bitstamp, zit vaak zo'n 15$ verschil in prijs
pi_132167849
The Future of Competitive Gaming Has Arrived

LeetCoin allows you to compete in your favorite first-person shooters for bitcoins.
BTC is transferred from the losers to the winners instantly.

http://www.leetcoin.com/
జ్ఞ‌ా
pi_132169258
Gox koers al lekker rond/boven de $150
pi_132196878
Die koersen *G*.
జ్ఞ‌ా
  woensdag 16 oktober 2013 @ 06:38:51 #36
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_132216425
En alle Ideal BTC shops zijn ineens leeg...
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_132217539
Ah, van daar, ik vroeg me al af waarom de koers ineens $10 hoger stond in 12 uur tijd ofzo. Gaat alweer richting de 6m (!) high op Gox.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 09:25:56 #38
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_132217625
Wel een interessante combinatie...US op z'n gat....mainstream support voor BTC in China...China die liever olie in RMB verkoopt..
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  woensdag 16 oktober 2013 @ 09:29:00 #39
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132217680
Go up up up up _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_132217800
=

[ Bericht 99% gewijzigd door AlfredJKwak5 op 16-10-2013 09:37:00 ]
Er zitten altijd 2 kanten aan een verhaal. Mijn kant en de verkeerde kant.
Geloof is voor in de kerk, niet voor een merk!
  woensdag 16 oktober 2013 @ 09:44:04 #41
132191 -jos-
Money=Power
pi_132217933
Shit, waarom had ik nou ook alweer nog geen Bitcoins gekocht? :(
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
  woensdag 16 oktober 2013 @ 12:15:02 #42
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_132235594
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2013 09:44 schreef -jos- het volgende:
Shit, waarom had ik nou ook alweer nog geen Bitcoins gekocht? :(
Dat zeg je over een paar weken weer :').

Koop er gewoon een paar.
జ్ఞ‌ా
pi_132311135
Boom! 6m high op Gox
  zaterdag 19 oktober 2013 @ 00:18:46 #45
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_132314978
Degene die nu een fatsoenlijke Chinese exchange opzet harkt goud geld binnen. Jammer dat ik niet de knowhow en contacten voor heb.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_132320651
OOOOOOOOONE HUNDRED AND EIGHTY
pi_132321012
190 :')
pi_132321188
We gaan weer lekker 8-)
pi_132321348
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 oktober 2013 12:30 schreef Loveless85 het volgende:
190 :')
Ja maar dat is MtGox, da's niet representatief.

In theorie kun je ze nog verkopen op MtGox voor dat geld, in de praktijk krijg je je centjes daar niet meer vandaan.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132321710
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 oktober 2013 12:47 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Ja maar dat is MtGox, da's niet representatief.

In theorie kun je ze nog verkopen op MtGox voor dat geld, in de praktijk krijg je je centjes daar niet meer vandaan.
Schijnt wel beter te gaan, plus is het in volume nog steeds veruit de grootste exchange, dus hoezo 'niet representatief'? 46k op Gox vandaag vs 34k op bitstamp
pi_132322452
Ik trap er niet meer in, ik verkoop alles nu
pi_132322872
Whoa.
జ్ఞ‌ా
pi_132326577
Ik heb verkocht op 135 (Bitstamp) en durf niet meer terug te kopen. :')
Tot de volgende dip/crash dan maar. :P
pi_132327691
జ్ఞ‌ా
pi_132331001
Duizenden sells op mtgox :o
జ్ఞ‌ా
pi_132359499
WHAAAAA!!!

*probeer vreugdedansje doet*

Dus ik zit net mijn oude computer op te ruimen, kom ik daar een bitcoin wallet tegen met daarin 7,2 bitcoins. Jeej me! Gekocht in augustus 2012 voor ~7 euro per stuk met als doel illegale dingen van illegale plaatsen te kopen. Kwam er niet van, helemaal vergeten, en nu weer gevonden. FUCKYES!!
"Pools are perfect for holding water"
pi_132359684
Ow en een vraagje / discussiepuntje

- Wat denken jullie dat de impact van ASIC gaat zijn de komende paar maanden? Er worden heel wat ASIC computers verscheept eind van dit jaar / begin volgend jaar, en de hashrate gaat ongekend groeien. GPU miners zullen niet meer mee doen, en de difficulty gaat flink omhoog.

Wat gaat dit in jullie ogen met de prijzen doen? En wellicht ook leuk om te bespreken .. Wat gaat dit betekenen voor Litecoin (aangezien die niet met ASIC te minen zijn)?
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 20 oktober 2013 @ 15:17:37 #58
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_132359730
Behoorlijke mogelijkheden voor arbitrage zeg. Er zit een flink koersverschil tussen mtgox en de rest.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_132362303
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 15:12 schreef probeer het volgende:
WHAAAAA!!!

*probeer vreugdedansje doet*

Dus ik zit net mijn oude computer op te ruimen, kom ik daar een bitcoin wallet tegen met daarin 7,2 bitcoins. Jeej me! Gekocht in augustus 2012 voor ~7 euro per stuk met als doel illegale dingen van illegale plaatsen te kopen. Kwam er niet van, helemaal vergeten, en nu weer gevonden. FUCKYES!!
Gratz ^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_132362339
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 15:16 schreef probeer het volgende:
Ow en een vraagje / discussiepuntje

- Wat denken jullie dat de impact van ASIC gaat zijn de komende paar maanden? Er worden heel wat ASIC computers verscheept eind van dit jaar / begin volgend jaar, en de hashrate gaat ongekend groeien. GPU miners zullen niet meer mee doen, en de difficulty gaat flink omhoog.
diff gaat flink omhoog en dat zal nog wel even zo doorgaan.
quote:
Wat gaat dit in jullie ogen met de prijzen doen? En wellicht ook leuk om te bespreken .. Wat gaat dit betekenen voor Litecoin (aangezien die niet met ASIC te minen zijn)?
Omhoog. Alleen maar omhoog.
జ్ఞ‌ా
pi_132363312
quote:
14s.gif Op zondag 20 oktober 2013 16:21 schreef µ het volgende:

[..]

diff gaat flink omhoog en dat zal nog wel even zo doorgaan.

[..]

Omhoog. Alleen maar omhoog.
Bij je 2e opmerking volg ik denk ik je denkwijze niet ... wil je die voor me toelichten?

Ik denk wel dat het ook erg positief uit gaat pakken voor de populariteit van litecoin. Een aantal bitcoin gpu-miners zal waarschijnlijk / hopelijk overstappen op een coin met een ander algoritme, die niet gemined kunnen worden mbv ASIC.
"Pools are perfect for holding water"
pi_132366837
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 16:49 schreef probeer het volgende:

[..]

Bij je 2e opmerking volg ik denk ik je denkwijze niet ... wil je die voor me toelichten?

Ik denk wel dat het ook erg positief uit gaat pakken voor de populariteit van litecoin. Een aantal bitcoin gpu-miners zal waarschijnlijk / hopelijk overstappen op een coin met een ander algoritme, die niet gemined kunnen worden mbv ASIC.
Prijzen gaan hoe dan ook imho. Spul wordt steeds schaarser. En de input (stroom + rigs) die nodig is om btc te maken werkt door in de prijs. Mensen gaan niet naar LTC overstappen denk ik.
జ్ఞ‌ా
pi_132388013
quote:
7s.gif Op zondag 20 oktober 2013 15:17 schreef star_gazer het volgende:
Behoorlijke mogelijkheden voor arbitrage zeg. Er zit een flink koersverschil tussen mtgox en de rest.
Klopt, probleem is alleen dat je het allemaal handmatig moet doen, geld overmaken naar bv bitstamp, coins kopen, coins transferren naar gox, verkopen, withdrawal. Gaat wat tijd overheen en daarmee ontstaat dus risico.

Paar maanden geleden had ik eens opgezocht wat het zou op kunnen leveren, en als je al het mogelijke volume arbitreerde zat je op 300$ ofzo, geen astronomische bedragen, maar misschien is dat nu anders met meer volume.
pi_132416160
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 15:12 schreef probeer het volgende:
WHAAAAA!!!

*probeer vreugdedansje doet*

Dus ik zit net mijn oude computer op te ruimen, kom ik daar een bitcoin wallet tegen met daarin 7,2 bitcoins. Jeej me! Gekocht in augustus 2012 voor ~7 euro per stuk met als doel illegale dingen van illegale plaatsen te kopen. Kwam er niet van, helemaal vergeten, en nu weer gevonden. FUCKYES!!
Gefeliciteerd!
pi_132416810
Waarom Bitstamp eigenlijk nog gebruiken voor een opname.
bitonic.nl is eigenlijk niet duurder..geen 0.5% fee en geen dollar naar euro conversie.
pi_132417070
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2013 15:16 schreef probeer het volgende:
Ow en een vraagje / discussiepuntje

- Wat denken jullie dat de impact van ASIC gaat zijn de komende paar maanden? Er worden heel wat ASIC computers verscheept eind van dit jaar / begin volgend jaar, en de hashrate gaat ongekend groeien. GPU miners zullen niet meer mee doen, en de difficulty gaat flink omhoog.

Wat gaat dit in jullie ogen met de prijzen doen? En wellicht ook leuk om te bespreken .. Wat gaat dit betekenen voor Litecoin (aangezien die niet met ASIC te minen zijn)?
Zelf minen met Ascis is nu echt wel voorbij, de tweede helft van alle bitcoins zal met veel pijn en moeite gedolven worden.
Koop dus ook geen nieuwe hardware meer! Althans geen Bitcoin Asics.
Ik zie wel toekomst voor Litecoin FPGA`s als de prijs daarvan daalt en de snelheid nog wat omhaag gaat.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-10-2013 01:50:49 ]
pi_132420087
quote:
0s.gif Op maandag 21 oktober 2013 23:23 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Zelf minen met Ascis is nu echt wel voorbij, de tweede helft van alle bitcoins zal met veel pijn en moeite gedolven worden.
Koop dus ook geen nieuwe hardware meer! Althans geen Bitcoin Asics.
Ik zie wel toekomst voor Litecoin Asics als de prijs daarvan daalt en de snelheid nog wat omhaag gaat.
Er zijn geen litecoin ASIC's en die komen er ook niet in de nabije toekomst, omdat litecoin gebruik maakt van een ander algoritme dat afhankelijk is van het RAM. Daarvoor zijn de CPU's die er nu al zijn al redelijk optimaal, en zal een ASIC vrij weinig winst opleveren. Daarbij wegen de enorme R&D en productiekosten niet op tegen de te behalen winst. Zeker niet met de huidige prijzen van litecoins. En anders gaan we sowieso eerst nog FPGA litecoin mining zien.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=117488.0

En dat bitcoin ASIC mining nu al voorbij is, ben ik ook niet met je eens. Het begint net pas, enkele grote producenten gaan nu / de komende maanden hun 1e batches leveren. Echter is het wel een pre-order markt, dus ben je nu al te laat. Als je vandaag nog een ASIC rig kan aanzetten loop je binnen, over enkele maanden (als ASIC wijdverspreid is) niet meer, want je winst is afhankelijk van je snelheid tov anderen.

[ Bericht 9% gewijzigd door probeer op 22-10-2013 00:50:53 ]
"Pools are perfect for holding water"
pi_132421338
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 00:37 schreef probeer het volgende:

[..]

Er zijn geen litecoin ASIC's en die komen er ook niet in de nabije toekomst, omdat litecoin gebruik maakt van een ander algoritme dat afhankelijk is van het RAM. Daarvoor zijn de CPU's die er nu al zijn al redelijk optimaal, en zal een ASIC vrij weinig winst opleveren. Daarbij wegen de enorme R&D en productiekosten niet op tegen de te behalen winst. Zeker niet met de huidige prijzen van litecoins. En anders gaan we sowieso eerst nog FPGA litecoin mining zien.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=117488.0

Ik bedoel fpga`s natuurlijk.
Deze zijn nu nog aardig prijzig en niet zo heel snel
quote:
En dat bitcoin ASIC mining nu al voorbij is, ben ik ook niet met je eens. Het begint net pas, enkele grote producenten gaan nu / de komende maanden hun 1e batches leveren. Echter is het wel een pre-order markt, dus ben je nu al te laat. Als je vandaag nog een ASIC rig kan aanzetten loop je binnen, over enkele maanden (als ASIC wijdverspreid is) niet meer, want je winst is afhankelijk van je snelheid tov anderen.
Exact wat ik dus zeg, nu geen mining spullen meer kopen.

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 22-10-2013 01:52:19 ]
pi_132421390
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 01:47 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik bedoel fpga`s natuurlijk.
Deze zijn nu nog aardig prijzig en niet zo heel snel
Ok, mee eens. Als je een FPGA bitcoin rig draait, moet je je winst nu inmiddels wel binnen hebben, want daarmee is het wel zo'n beetje klaar nu de ASIC's hun intrede doen.

FPGA's en litecoin.. geen idee.. lijkt me zoals ik al eerder zei niet echt winstgevend met de huidige koers.
"Pools are perfect for holding water"
pi_132421411
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 01:51 schreef probeer het volgende:

[..]

Ok, mee eens. Als je een FPGA rig draait, moet je je winst nu inmiddels wel binnen hebben, want daarmee is het wel zo'n beetje klaar nu de ASIC's hun intrede doen.
Je doelt op een FPGA Litecoin rig?
Ding kosten 5000 dollar ex shipping en tax enzo.
pi_132421433
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 01:53 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Je doelt op een FPGA Litecoin rig?
Ding kosten 5000 dollar ex shipping en tax enzo.
excuses .. het is al laat .. die opmerking die je van me kwootte ging over bitcoins.

FPGA's en litecoin.. geen idee.. lijkt me zoals ik al eerder zei niet echt winstgevend met de huidige koers en het totale volume aan litecoins atm.
"Pools are perfect for holding water"
pi_132421461
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 01:55 schreef probeer het volgende:

[..]

excuses .. het is al laat ..

FPGA's en litecoin.. geen idee.. lijkt me zoals ik al eerder zei niet echt winstgevend met de huidige koers en het totale volume aan litecoins atm.
:Y mee eens.

Morgen maar eens een blockerupter op die Butterfly coins van Jerry laten lopen.
Had er al eens 1868 coins van gekocht op CoinEX voor 10 cent of zo :P
Kijken of dat een beetje loopt.
pi_132421541
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 01:57 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

:Y mee eens.

Morgen maar eens een blockerupter op die Butterfly coins van Jerry laten lopen.
Had er al eens 1868 coins van gekocht op CoinEX voor 10 cent of zo :P
Kijken of dat een beetje loopt.
Ik blijf bij bitcoins en litecoins. Momenteel staat er ergens in Australie een ASIC rig waarvan 200 Gh mijn bitcoins mined ^^ en litecoins koop ik wel gewoon ..

Ik ga iig niet zelf investeren in hardware. Huren is voor mij atm voordeliger, geen invoerkosten en verzendkosten, en niet nog weken / maanden hoeven wachten op levering (met alle gevolgen voor de difficulty van dien ..)
"Pools are perfect for holding water"
pi_132421556
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 02:02 schreef probeer het volgende:

[..]

Ik blijf bij bitcoins en litecoins. Momenteel staat er ergens in Australie een ASIC rig waarvan 200 Gh mijn bitcoins mined ^^ en litecoins koop ik wel gewoon ..

Ik ga iig niet zelf investeren in hardware. Huren is voor mij atm voordeliger, geen invoerkosten en verzendkosten, en niet nog weken / maanden hoeven wachten op levering (met alle gevolgen voor de difficulty van dien ..)
Nice!
Met 200Gh ga je nu zeker wel wat verdienen?
Waar heb je shares gekocht? Dit is zeker geen Cloudhashing!

Erupters zijn toch waardeloos dus een vage altcoin minen voor de lol en lulz

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 22-10-2013 02:06:36 ]
pi_132421594
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 02:03 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nice!
Met 200Gh ga je nu zeker wel wat verdienen?
Waar heb je shares gekocht? Dit is zeker geen Cloudhashing!
Een kennis waarvan ik nog wat te goed heb, heeft met een stel anderen flink geïnvesteerd in hardware, en ik mag voor een vriendenprijsje iig een maandje meeliften. Dus toch cloudmining :)

.. maar nu zit ik wel aan wat ASICMiner PT shares te denken .. hmm ..

[ Bericht 6% gewijzigd door probeer op 22-10-2013 02:52:11 ]
"Pools are perfect for holding water"
pi_132421919
Wat vindt de rest hier van aandelen in ASIC mining bedrijven zoals ASICMimer, avalon, butterflylabs?
"Pools are perfect for holding water"
pi_132424278
Vorige TT: " Die $266 zien we nooit meer terug."
జ్ఞ‌ా
pi_132424807
205 alweer aangetikt op Gox :9
pi_132425041
Had in April of wat voor 100 Euro 0,77 BTC gekocht en zie dat die nu zo'n 103 Euro zou moeten doen, gelukkig sta ik niet meer op virtueel verlies :P
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 10:26:52 #80
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132425087
Hij zakt weer in. 200 is de grens.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_132425790
Grens -> hobbeltje ;)
జ్ఞ‌ా
pi_132429483
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 oktober 2013 18:56 schreef µ het volgende:
Duizenden sells op mtgox :o
Nee duizenden buys ^O^
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132429556
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 13:10 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Nee duizenden buys ^O^
En de kranten schrijven er niks over.
pi_132429683
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 13:13 schreef ZetaOS het volgende:
En de kranten schrijven er niks over.
Nee die kijken wel uit, die vallen onder de dictatuur van overheid en banken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132429852
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 13:17 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Nee die kijken wel uit, die vallen onder de dictatuur van overheid en banken.
Zonder dollen dat lijk bijna echt zo.
Dit is absoluut nieuws waardig.
pi_132430517
Ik gok op een zelfde gebeuren als in april. Als je de spikes naast elkaar ziet, zie je eenzelfde patroon. In ieder geval dat de huidige spike over een periode van ~2wkn enorm stijl oploopt. Ik gok dus dat het zal gaan backfiren de komende paar dagen en BTC weer net zo hard terug knalt en voorlopig nog wel even op en neer zal gaan..
pi_132430943
జ్ఞ‌ా
pi_132431568
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 13:41 schreef Faazz het volgende:
Ik gok op een zelfde gebeuren als in april. Als je de spikes naast elkaar ziet, zie je eenzelfde patroon. In ieder geval dat de huidige spike over een periode van ~2wkn enorm stijl oploopt. Ik gok dus dat het zal gaan backfiren de komende paar dagen en BTC weer net zo hard terug knalt en voorlopig nog wel even op en neer zal gaan..
En voorzichtig de eerste 6 BTC verkocht (Even kijk of alles goed werkt), 5 daarvan in cash en 1 in een altcoins gestopt.
Gelukkig heb ik er nog een boel. Als ik wil kan ik morgen een mooie auto kopen :7

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-10-2013 14:23:19 ]
pi_132433002
Waar verkoop je?
జ్ఞ‌ా
pi_132434161
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 14:50 schreef µ het volgende:
Waar verkoop je?
Ik op bitstamp. Maar verreweg de meeste verkoop ik niet, die hou ik voor de lange termijn.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132434311
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 09:52 schreef µ het volgende:
Vorige TT: " Die $266 zien we nooit meer terug."
Ik hoop dat we over een week op $300 zitten en dat het daarna wél echt waar is.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132436096
Koers corrigeert alweer :+.
జ్ఞ‌ా
pi_132437992
Dat de koers "corrigeert" is gezwam van technische analysten ;) Koffiedikkijkers die met weerstanden, correcties, fibonacci retracement levels en andere fantasie-kolder met terugwerkende kracht een koersverloop proberen te verklaren.

Bitcoin als geld- en betaalsysteem heeft een waanzinnig wereldwijd potentiëel, waar de huidige koers nog lang geen representatie van is. Dus de enige "correctie" ik op termijn zie gebeurd is keihard omhoog. Dat het tussentijds nog wel flink zal fluctueren, tja, zo werkt het met mensen en hun hebzucht versus paniek :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132438770
Ach je ziet altijd wel duidelijk na zo'n sterke stijging even een dagje dat hij stabiel blijft, of even paar dollar omlaag, om vervolgens weer door te stijgen, tenzij er paniek ontstaat en mensen gaan dumpen, dan is het eind zoek
  dinsdag 22 oktober 2013 @ 17:53:33 #95
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_132439760
Ik heb intussen nog 1 BTC, rond de 20 LTC en wat klein grut over. Nu zoek ik eigenlijk een jonge altcoin om een beetje te minen en mee te spelen, zeg maar zoals bbq coins een tijdje terug, iemand ideeën?

Die BTC en LTC blijven lekker waar ze zijn, daarmee ga ik ook helemaal niet meer opletten wat betreft de koers, die blijven nog minimaal een jaar liggen, tenzij ik onverhoopt echt het geld nodig heb.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_132481118
Current Bitcoin price:EUR142.32¤ USD$213.00 ( as of 10/23/13 5:30 PM )
pi_132487299
200!

Op bitstamp.
జ్ఞ‌ా
pi_132488554
Begint een beetje op de beurskoers te lijken :P
Ben benieuwd hoelang het nog zo door blijft stijgen.
Currency War, Trade War, Real War
pi_132493731
Jongens, ik heb gisteren echt 10 verschillende sites bekeken (en gelezen) maar snap het nog steeds niet helemaal. Ik wil dus ook beginnen met Bitcoins
Heb 2 programma's gedownload, namelijk: 'Bitcoin' (jaja :') ) en 'Multibit'.

Volgens mij is Multibit gewoon een portemonnee?
En wat kan ik met 'Bitcoin' dan?
Staat nu al een tijdje te 'synchroniseren met netwerk: 110 weken achter' op dit moment :?

Verder zie ik in beide programma's niet direct de mogelijkheid om Bitcoins te kopen via (zoals hierboven) iDeal of Paypal bijvoorbeeld...
En verder begreep ik dat er zoiets is al minen, hoe ik het las krijg je dan gratis coins, maar hoe zit dit in elkaar? Ik vind de informatie op al die sites écht niet duidelijk, en ben toch best financieel onderlegd al zeg ik het zelf.
pi_132495324
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:04 schreef DarkNoize het volgende:
Jongens, ik heb gisteren echt 10 verschillende sites bekeken (en gelezen) maar snap het nog steeds niet helemaal. Ik wil dus ook beginnen met Bitcoins
Nice. Welkom. Je hebt gelezen over de blockchain? Dat is de grote 'log' waar alle transacties in staan.
quote:
Heb 2 programma's gedownload, namelijk: 'Bitcoin' (jaja :') ) en 'Multibit'.
Mooi. De volledige bitcoin-client (ook wel bitcoin-qt genoemd), die haalt de hele blockchain op. Dat is dus een flink grote download (20gieg schat ik). Ik ben nu ook aan het syncen. Duurt wel even.

Multibit ken ik niet zo goed, maar volgens mij heeft die niet de blockchain helemaal nodig.
quote:
Volgens mij is Multibit gewoon een portemonnee?
Je kunt het beiden zien als portemonnee.
quote:
En wat kan ik met 'Bitcoin' dan?
Als je 'bitcoin' (de qt-versie) draait, help je het netwerk omdat je de hele blockchain dan opslaat :s).
quote:
Staat nu al een tijdje te 'synchroniseren met netwerk: 110 weken achter' op dit moment :?
Duurt wel even ja. Bij mij een dag of twee.
quote:
Verder zie ik in beide programma's niet direct de mogelijkheid om Bitcoins te kopen via (zoals hierboven) iDeal of Paypal bijvoorbeeld...
Klopt. In jouw echte portemonnee staat dat ook niet ;). Je zult het geld ergens vandaan moeten halen. Net zoals jij niet zomaar dollars in je portemonnee krijgt. Je kunt bitcoins kopen op een exchange. Check bijvoorbeeld bitstamp. Of je koopt het bij een persoon.
quote:
En verder begreep ik dat er zoiets is al minen, hoe ik het las krijg je dan gratis coins, maar hoe zit dit in elkaar? Ik vind de informatie op al die sites écht niet duidelijk, en ben toch best financieel onderlegd al zeg ik het zelf.
Minen is tegenwoordig niet meer profitable. Mensen kochten goede pc's met goede videokaarten om berekeningen mee uit te voeren. Tegenwoordig is de stroom (om de berekeningen te doen) echter duurder dan de opbrengst.

Als je economisch onderlegd bent vind je dit wellicht interessant ;). Succes! En stuur een PM als je van mij bitcoins zou willen kopen.
జ్ఞ‌ా
pi_132495491
Kijk, daar hebben we wat aan!
Oke, minen wordt hem dus niet.
Nou moet ik Bitcoins dus eigenlijk gaan zien als een aandeel? Ik koop ze van iemand anders over en daarna is het afwachten wat de koers doet, toch?
In de hoop dat het dan gaat stijgen, kan ik ze later weer verkopen of gebruiken om producten te kopen.
Is dit het zo'n beetje?
pi_132495754
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:32 schreef DarkNoize het volgende:
Kijk, daar hebben we wat aan!
Oke, minen wordt hem dus niet.
Nou moet ik Bitcoins dus eigenlijk gaan zien als een aandeel?
Oh zie het als vreemde valuta ;).
quote:
Ik koop ze van iemand anders over en daarna is het afwachten wat de koers doet, toch?
In de hoop dat het dan gaat stijgen, kan ik ze later weer verkopen of gebruiken om producten te kopen.
Is dit het zo'n beetje?
Yes ;).

En als het even kan zou ik zeggen: geef bitcoin uit en gebruik het niet alleen om rijk mee te worden. Bitcoin moet populairder worden. Dat kan alleen als het veel wordt gebruikt ;).
జ్ఞ‌ా
pi_132496020
quote:
3s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:36 schreef µ het volgende:

[..]

Oh zie het als vreemde valuta ;).

[..]

Yes ;).

En als het even kan zou ik zeggen: geef bitcoin uit en gebruik het niet alleen om rijk mee te worden. Bitcoin moet populairder worden. Dat kan alleen als het veel wordt gebruikt ;).
Thx,

Laatste vraag, als ik die grafiek zie zit er een aardig stijgende lijn in, ook over de korte periode's gaat de waarde wel erg snel omhoog. Is dit gezichtsbedrog of zit hier nog iets achter?
pi_132496135
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 22:40 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Thx,

Laatste vraag, als ik die grafiek zie zit er een aardig stijgende lijn in, ook over de korte periode's gaat de waarde wel erg snel omhoog. Is dit gezichtsbedrog of zit hier nog iets achter?
Sinds de 13e van deze maand is het aardig aan het stijgen inderdaad. Eigenlijk te snel.

Reden is dat er een grote exchange in China is geopend. En de Chinezen kopen nogal veel BTC. Mede-oorzaak:
quote:
జ్ఞ‌ా
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 23 oktober 2013 @ 22:47:34 #106
862 Arcee
Look closer
pi_132496447
quote:
0s.gif Op woensdag 23 oktober 2013 20:37 schreef Masyl het volgende:
Begint een beetje op de beurskoers te lijken :P
Dat doet het al maanden. ;)
pi_132505365
En daar gaat de koers... :P
pi_132505562
Aargh ik had net al m'n euro's van Bitstamp gehaald ;(

Nou, terugstorten dan maar weer en als een malle kopen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132505815
Gisteren net verkocht, jammer dat ik al een withdrawal heb gedaan
pi_132506607
Hobbeltje :+.
జ్ఞ‌ా
pi_132514135
Ik zit nu een tijdje het orderboek op Bitstamp in de gaten te houden, maar zie daar vreemde dingen gebeuren. Biedprijs ligt momenteel rond de $192, maar zie regelmatig mensen BTC verkopen voor $150-$160. Waarom zou je dat doen?
pi_132514727
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 15:04 schreef Tourniquet het volgende:
Ik zit nu een tijdje het orderboek op Bitstamp in de gaten te houden, maar zie daar vreemde dingen gebeuren. Biedprijs ligt momenteel rond de $192, maar zie regelmatig mensen BTC verkopen voor $150-$160. Waarom zou je dat doen?
Raar.

Misschien snappen mensen het niet.

En vroeger werd die prijs ($150) dan als daily low genoteerd. Toen was het interessant om die shit te beinvloeden :P.
జ్ఞ‌ా
pi_132515882
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 15:04 schreef Tourniquet het volgende:
Ik zit nu een tijdje het orderboek op Bitstamp in de gaten te houden, maar zie daar vreemde dingen gebeuren. Biedprijs ligt momenteel rond de $192, maar zie regelmatig mensen BTC verkopen voor $150-$160. Waarom zou je dat doen?
Omdat het mongolen zijn die op die manier hopen de marktprijs te drukken.

Maar met een handjevol coins heeft dat natuurlijk totaal geen zin. Misschien als je zoiets doet met 10.000 BTC zodat je de hele buy-wall weg kunt dumpen, dat je enige kans maakt. Wel een verdomd duur geintje. En daarna maar hopen dat er genoeg andere dwaze verkopers zijn die gewillig mee zakken zodat je je zooi voor minder weer terug kunt kopen.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132518786
Mooie dag voor mij vandaag, alles verkocht op 219 en weer gekocht op 190 *O*
Currency War, Trade War, Real War
pi_132519551
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:28 schreef Masyl het volgende:
Mooie dag voor mij vandaag, alles verkocht op 219 en weer gekocht op 190 *O*
Waar de hell heb je voor $219 kunnen verkopen?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132519880
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 17:55 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Waar de hell heb je voor $219 kunnen verkopen?
Mt gox
Currency War, Trade War, Real War
pi_132520569
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:05 schreef Masyl het volgende:
Mt gox
Oh OK, maar dan heb je dus niks aan het geld wat je over hebt gehouden.

Nou ja, je kunt er natuurlijk weer extra bitcoins voor kopen en die hopelijk nog wel withdrawen.

(verbaast me overigens dat er toch nog mensen zijn die MtGox gebruiken)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132520954
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Oh OK, maar dan heb je dus niks aan het geld wat je over hebt gehouden.

Nou ja, je kunt er natuurlijk weer extra bitcoins voor kopen en die hopelijk nog wel withdrawen.

(verbaast me overigens dat er toch nog mensen zijn die MtGox gebruiken)
Hoezo hopelijk nog wel withdrawen, heb ik iets gemist ofzo?
Ik ken alle verhalen wel van Gox, maar heb zelf nog nooit problemen gehad met withdraws oid. En aangezien de koers hoger is dan bitstamp zit ik daar vooralsnog nog wel goed.
Currency War, Trade War, Real War
pi_132521325
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:40 schreef Masyl het volgende:
Hoezo hopelijk nog wel withdrawen, heb ik iets gemist ofzo?
Ik ken alle verhalen wel van Gox, maar heb zelf nog nooit problemen gehad met withdraws oid. En aangezien de koers hoger is dan bitstamp zit ik daar vooralsnog nog wel goed.
Heb je het afgelopen half jaar nog euro's of dollars van MtGox kunnen withdrawen? En dat het geld dan ook daadwerkelijk op je bankrekening arriveerde, bedoel ik?

Laat ik het zo zeggen, ik zorg dat ik een bult fiat klaar heb staan op andere exchanges, om massaal BTC in te slaan tijdens de tijdelijke dip die gaat plaatsvinden als wanneer MtGox aan puin gaat. Want die puinhoop kunnen ze niet eeuwig blijven rekken.

De koers is indd hoger (dat is met een reden: fiat krijg je niet meer van MtGox weg, dus fiat die op MtGox staat is relatief minder waard) maar vroeg of laat moet je daar weer bitcoins terugkopen en die zijn dan ook duurder.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132521665
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:50 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Heb je het afgelopen half jaar nog euro's of dollars van MtGox kunnen withdrawen? En dat het geld dan ook daadwerkelijk op je bankrekening arriveerde, bedoel ik?

Laat ik het zo zeggen, ik zorg dat ik een bult fiat klaar heb staan op andere exchanges, om massaal BTC in te slaan tijdens de tijdelijke dip die gaat plaatsvinden als wanneer MtGox aan puin gaat. Want die puinhoop kunnen ze niet eeuwig blijven rekken.

De koers is indd hoger (dat is met een reden: fiat krijg je niet meer van MtGox weg, dus fiat die op MtGox staat is relatief minder waard) maar vroeg of laat moet je daar weer bitcoins terugkopen en die zijn dan ook duurder.
Ja, een keer of 4 en dat stond binnen 3 werkdagen op m'n rekening. Het ging hierbij trouwens wel om relatief kleine bedragen.
Ik ben niet op de hoogte dat het nog steeds een puinhoop bij MtGox is, daar heb ik niets van meegekregen. Ik ging ervan uit dat Gox na het debacle van afgelopen april/mei het wel had opgelost eigenlijk. Maar ik ga me vanavond wel ff inlezen.
Currency War, Trade War, Real War
pi_132521984
Amerika en MtGox gaat niet goed samen. Europa wat beter volgens mij.
జ్ఞ‌ా
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:13:38 #123
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132522241
Hoe is mtgox met 2k EUR withdrawal?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_132522493
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:13 schreef Scorpie het volgende:
Hoe is mtgox met 2k EUR withdrawal?
Tot 1k geen problemen gehad, daarboven geen idee.
Currency War, Trade War, Real War
pi_132524045
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Oh OK, maar dan heb je dus niks aan het geld wat je over hebt gehouden.

Nou ja, je kunt er natuurlijk weer extra bitcoins voor kopen en die hopelijk nog wel withdrawen.

(verbaast me overigens dat er toch nog mensen zijn die MtGox gebruiken)
Het verbaast me overigens dat er toch nog mensen zijn die net doen alsof het over een spook gaat als je MtGox of een koers van die exchange noemt.

Ze hebben problemen gehad ja, wellicht nog steeds in mindere mate, maar dat is de hele bitcoin handel niet vreemd, en naar het schijnt gaat het alweer stukken beter met de withdrawals, ben het zelf ook met een kleine 1k (EUR via SEPA) aan het proberen, dus we gaan het merken.

Maar dat hele 'Gox? GOX! oh noes er zegt iemand Gox :o ' gebeuren is ook wel wat overtrokken. Als je wil verkopen hebben ze veruit de beste koers, zo'n $15 boven bitstamp. En als alle indianenverhalen over dat er geen fiat meer uitkomt daar écht waar zijn dan ging er niet meer het volume om wat er nu nog omgaat, het is een prima zelfregulerend wereldje, en de problemen zoals ze geschetst worden zijn echt al van maanden terug.
pi_132524211
Als we het dan toch over (ervaringen met) exchanges hebben, wat vinden jullie van btc-e?

[ Bericht 1% gewijzigd door probeer op 24-10-2013 20:14:46 ]
"Pools are perfect for holding water"
pi_132528320
Ik hang er wel vaak rond. Prima ex-change, vind die trollbox wel vet. Af en toe een pump & dump. Dubieus alleen dat er af en toe zonder duidelijke reden mensen voor 600 dagen gebanned worden. Het blijft een beetje risky om grote bedragen daar te hebben staan. Server staat in Bulgarije, er wordt geclaimd dat het Russen zijn die het beheren, niemand weet wie de eigenaar is en ze kunnen er dus zo van door gaan met je centen.
pi_132531799
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:58 schreef probeer het volgende:
Als we het dan toch over (ervaringen met) exchanges hebben, wat vinden jullie van btc-e?
Nooit serieus op getrade. Ooit wat ltc gekocht volgens mij.
Die chat is wel lachen :+. Met magnet toen :+.
జ్ఞ‌ా
pi_132532250
quote:
0s.gif Op maandag 4 april 2011 08:30 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Een gemiddelde PC maakt in een jaar 50 bitcoins.
Vroegah...
జ్ఞ‌ా
pi_132532302
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2011 09:54 schreef PiRANiA het volgende:
Op mtgox zijn bitcoins nu $1 waard! :D
_O_
జ్ఞ‌ా
pi_132532790
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:58 schreef probeer het volgende:
Als we het dan toch over (ervaringen met) exchanges hebben, wat vinden jullie van btc-e?
Heb er wel eens wat verhandeld. Gaat wel goed. Geld eraf halen kon het makkelijkst met okpay, wel een 3% fee.
pi_132532864
quote:
6s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:45 schreef µ het volgende:

[..]

_O_
Mjah .. 'Bitcoins' is wel echt een van de beste antwoorden op de vraag, 'waar zou je in investeren als je 1x terug in de tijd mocht reizen?'
"Pools are perfect for holding water"
pi_132532900
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:55 schreef erikkll het volgende:

[..]

Heb er wel eens wat verhandeld. Gaat wel goed. Geld eraf halen kon het makkelijkst met okpay, wel een 3% fee.
En een fee op bitcoins kopen? Aangezien ze toch net iets lager zitten dan bitstamp ..
"Pools are perfect for holding water"
pi_132532946
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:58 schreef probeer het volgende:

[..]

En een fee op bitcoins kopen? Aangezien ze toch net iets lager zitten dan bitstamp ..
Nee volgens mij niet... Niks van gemerkt iig. :)
pi_132532981
Heb er een beetje gespeeld met de wisselkoers tussen btc en ltc. Niet zo goed afgelopen :P Maar dat lag niet aan hen :+
pi_132543606
Een van de hackers die miljoenen stalen met keyloggers en malware was een bitcoin fanaat.

http://www.telegraaf.nl/b(...)nciele_sector__.html

Hacker werkte in financiële sector

Een van de hackers die verdacht worden van het plunderen van Nederlandse bankrekeningen, werkte in de financiële sector.

Donderdag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat vier Nederlandse hackers zijn opgepakt die vermoedelijk bankrekeningen hebben geplunderd.

Een van de verdachten is Peter L. uit Woubrugge, voormalig eigenaar van een Bitcoin-wisselkantoor op internet. Een deel van het geld dat hij buitmaakte, zette hij om in het virtuele geld. Zijn bedrijf, FBTC Exchange, werd in juni van dit jaar opgericht. L. werkte onder meer aan plannen om Bitcoin-kassa's te installeren bij bedrijven. Dat heeft de NOS uitgezocht.

L. werkte eerder als makelaar en verzekeringsagent. De website van het wisselkantoor is sinds een paar dagen offline.
pi_132546560
Tjah, beetje opgeblazen verhaal weer, geloof dat ze 53BTC bij hem hadden gevonden, poeh poeh flinke fanaat, en wat een kapitalen had hij in BTC gestopt :P

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 25-10-2013 13:22:17 ]
pi_132547538
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:55 schreef Loveless85 het volgende:
Maar dat hele 'Gox? GOX! oh noes er zegt iemand Gox :o ' gebeuren is ook wel wat overtrokken. Als je wil verkopen hebben ze veruit de beste koers, zo'n $15 boven bitstamp. En als alle indianenverhalen over dat er geen fiat meer uitkomt daar écht waar zijn dan ging er niet meer het volume om wat er nu nog omgaat, het is een prima zelfregulerend wereldje, en de problemen zoals ze geschetst worden zijn echt al van maanden terug.
Ik heb bijna 3 maanden moeten wachten op een aantal flinke withdrawals, en na veel zeuren en vragen om een termijn en wat de status nu precies is en whatever, bleven ze maar ontwijken en me afpoeieren met smoesjes en "soon". Uiteindelijk nooit een cent gezien. Heb de hele zooi gecanceld daar, er weer (te dure) bitcoins voor teruggekocht en die ergens anders heen gewithdrawd.

Misschien vandaar het volume ook, want ik heb dus 2x dat aantal moeten traden (coins verkocht, en later weer moeten terugkopen om nog bij m'n geld te kunnen).

Mogelijk dat het voor kleine bedragen wel werkt, of dat anderen minder negatieve ervaringen hebben, maar ik ben bepaald niet de enige met dit soort shit, en als normaal bedrijf zou dit soort waanzin gewoon niet moeten kunnen.

En dan ook nog 1% fee durven vragen voor een sepa withdrawal (die dus niet eens aankomt). Gestoord zijn ze.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132547589
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:21 schreef Loveless85 het volgende:
Tjah, beetje opgeblazen verhaal weer, geloof dat ze 53BTC bij hem hadden gevonden, poeh poeh flinke fanaat, en wat een kapitalen had hij in BTC gestopt :P
Wat een kluns trouwens om die bitcoins niet encrypted op te slaan. De boel zo regelen dat ze politie ze blijkbaar in beslag kan nemen, dan heb je het echt niet begrepen :')
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132549138
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:59 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Wat een kluns trouwens om die bitcoins niet encrypted op te slaan. De boel zo regelen dat ze politie ze blijkbaar in beslag kan nemen, dan heb je het echt niet begrepen :')
Hij heeft denk ik meer verstand van boten, financieen en huizen, want daar zat ie ook allemaal in :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_132549678
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:57 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Ik heb bijna 3 maanden moeten wachten op een aantal flinke withdrawals, en na veel zeuren en vragen om een termijn en wat de status nu precies is en whatever, bleven ze maar ontwijken en me afpoeieren met smoesjes en "soon". Uiteindelijk nooit een cent gezien. Heb de hele zooi gecanceld daar, er weer (te dure) bitcoins voor teruggekocht en die ergens anders heen gewithdrawd.

Misschien vandaar het volume ook, want ik heb dus 2x dat aantal moeten traden (coins verkocht, en later weer moeten terugkopen om nog bij m'n geld te kunnen).

Mogelijk dat het voor kleine bedragen wel werkt, of dat anderen minder negatieve ervaringen hebben, maar ik ben bepaald niet de enige met dit soort shit, en als normaal bedrijf zou dit soort waanzin gewoon niet moeten kunnen.

En dan ook nog 1% fee durven vragen voor een sepa withdrawal (die dus niet eens aankomt). Gestoord zijn ze.
Ik zeg ook niet dat ze geen problemen hebben hé, dat wil ik wel ff duidelijk stellen. Ik vraag me alleen af in hoeverre dat nú echt nog een acuut iets is, en ga dat dan ook zelf proberen met m'n SEPA withdrawal :+

Verder qua volume heb je deels wel gelijk, ik had van de week eerst m'n BTC in $ verkocht, toen er achter gekomen dat dat uiteraard niet naar een EUR rekening is te storten, toen weer BTC gekocht voor m'n $, en ze toen verkocht in ¤. Gelukkig zaten we toen nog in een mooie lijn omhoog, dus het heeft me niet echt wat gekost, maar levert Mt.Gox wat leuke fee's en volume op.

Neemt niet weg dat ik nog steeds denk dat de BTC wereld wel dusdanig zelfregulerend is dat als Gox nu nog steeds zo'n zooitje had ze wel harder gestraft werden ervoor. Maar aan de andere kant hebben ze misschien nog hun naam bij de newb's die Googlen op 'How to buy bitcoins', en dan een tutorial vinden van een jaar oud waarin Gox geprezen wordt als de grootste en beste en enige exchange die er toe doet.
pi_132550032
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:09 schreef Loveless85 het volgende:
Neemt niet weg dat ik nog steeds denk dat de BTC wereld wel dusdanig zelfregulerend is dat als Gox nu nog steeds zo'n zooitje had ze wel harder gestraft werden ervoor.
Klopt, daarom ook mijn verwachting dat MtGox binnen niet al te lange tijd een flinke klap gaat krijgen. Al weet ik natuurlijk niet hoe representatief mijn slechte ervaringen zijn.

quote:
Maar aan de andere kant hebben ze misschien nog hun naam bij de newb's die Googlen op 'How to buy bitcoins', en dan een tutorial vinden van een jaar oud waarin Gox geprezen wordt als de grootste en beste en enige exchange die er toe doet.
Yep, er zijn echt massa's noobs die denken "Bitcoin = MtGox", en dat MtGox je "wallet" is en meer van dat soort waanzin. Jammer, want juist dat soort mongolen gaan allemaal paniek veroorzaken als MtGox echt diep in de shit komt, waardoor ze alsnog een negatief effect op de hele Bitcoin markt kunnen creëren terwijl dat helemaal niet nodig is.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132553766
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:19 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Klopt, daarom ook mijn verwachting dat MtGox binnen niet al te lange tijd een flinke klap gaat krijgen. Al weet ik natuurlijk niet hoe representatief mijn slechte ervaringen zijn.

[..]

Yep, er zijn echt massa's noobs die denken "Bitcoin = MtGox", en dat MtGox je "wallet" is en meer van dat soort waanzin. Jammer, want juist dat soort mongolen gaan allemaal paniek veroorzaken als MtGox echt diep in de shit komt, waardoor ze alsnog een negatief effect op de hele Bitcoin markt kunnen creëren terwijl dat helemaal niet nodig is.
Wellicht zijn ze al overgestapt naar Bitstamp, dan heb daar straks de poppen aan het dansen. :P
Wat bij Gox is gebeurd kan ook bij BS gebeuren als daar de meeste handel wordt gedreven, zekerheid heb je nooit.
Currency War, Trade War, Real War
pi_132582963
Norwegian man bought $24 worth of bitcoins in 2009 and forgot about it - discovers they are now worth $850k

http://translate.google.c(...)r-1.11314773&act=url
జ్ఞ‌ా
pi_132583260
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 15:27 schreef µ het volgende:
Norwegian man bought $24 worth of bitcoins in 2009 and forgot about it - discovers they are now worth $850k

http://translate.google.c(...)r-1.11314773&act=url
en zo zullen er ook een heleboel milejoenen ¤s aan bitcoins zijn die mensen zijn verloren in de tussentijd :P
pi_132583290
Ik wil die bitcoins terug die ik in deel 1 van deze reeks weggaf :P.
జ్ఞ‌ా
pi_132585907
quote:
'FBI vordert 20 miljoen euro aan bitcoins in Silk Road-zaak'

Amerikaanse opsporingsdienst FBI zou een bedrag van 20,6 miljoen aan bitcoins in beslag hebben genomen. De virtuele valuta zou eigendom zijn geweest van Ross Ulbricht, oprichter van opgerolde zwarte markt Silk Road.

De FBI zou een bedrag van 144.000 bitcoins in beslag hebben genomen, omgerekend zo'n 20,5 miljoen euro. Dat meldt een anonieme FBI-functionaris tegenover Forbes.

Het geld in de vorm van de virtuele valuta zou eigendom zijn geweest van Ross Ulbricht, die eerder deze maand werd opgepakt voor zijn vermeend leiderschap van online zwarte markt Silk Road.

Op die site konden bezoekers veelal illegale producten als drugs eenvoudig anoniem kopen. Op de site werd vaak in bitcoin afgerekend, een extra maatregel om opsporing te voorkomen.

Bitcoins

De vordering van de 144.000 bitcoins zou de grootste inbeslagname van de valuta tot nu toe zijn. De FBI zou nog meer bitcoin-voorraden op het spoor zijn die iets met Silk Road te maken zouden hebben.

Volgens Forbes gaat het om 11.000 bitcoins, goed voor zo'n 16 miljoen euro. Dat geld zou ook van Ulbricht zijn, maar de FBI heeft het vooralsnog niet ingenomen.

Het effect van de inbeslagname op de wisselkoers van bitcoins lijkt gering. Toen de FBI eerder deze maand bij het oprollen van Silk Road 3 miljoen euro aan bitcoins van Ulbricht vorderde, nam de wisselkoers een duik. Inmiddels zijn bitcoins meer waard dan voor die koersdaling eerder deze maand.

Ulbricht staat terecht voor onder andere grootschalige witwassing, samenzwering, hacken en de verkoop van drugs.
bron
  † In Memoriam † zondag 27 oktober 2013 @ 09:06:29 #148
230491 Zith
pls tip
pi_132608118
Iemand die mij een bitcoin prijs kan PMen?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 27 oktober 2013 @ 10:07:40 #149
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_132608962
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 17:19 schreef Mylene het volgende:
Amerikaanse opsporingsdienst FBI zou een bedrag van 20,6 miljoen aan bitcoins in beslag hebben genomen.
Ik ben wel nieuwsgierig hoe ze dat doen! De wallet kopieren zal niet genoeg zijn, want de eigenaar kan dan met een backup alsnog alles terugkrijgen. Heeft de FBI het overgezet naar een andere wallet? Oftewel de FBI bezit (!) een bitcoins"account"? En dan: hoe beveiligen ze dit? Stel dat iemand de code overschrijft, of ze het kwijtraken... Hoe leggen ze dat uit?
censuur :O
pi_132619234
Ik heb bij btcdirect.nl voor het eerst bitcoins gekocht tijdens de dip vanwege Silk Road, daar zou ik ze ook weer kunnen verkopen, de bitcoins had ik laten overmaken naar mijn portemonnee op blockchain.info. Wat is nou het verschil tussen kopen bij btcdirect en stallen bij blockchain tov kopen/verkopen/stallen bijvoorbeeld bitstamp (site werkt nu niet?) of mt gox?
pi_132619356
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2013 15:29 schreef Volksrepubliek- het volgende:
Ik heb bij btcdirect.nl voor het eerst bitcoins gekocht tijdens de dip vanwege Silk Road, daar zou ik ze ook weer kunnen verkopen, de bitcoins had ik laten overmaken naar mijn portemonnee op blockchain.info. Wat is nou het verschil tussen kopen bij btcdirect en stallen bij blockchain tov kopen/verkopen/stallen bijvoorbeeld bitstamp (site werkt nu niet?) of mt gox?
Bij bitonic.nl zijn bitcoins goedkoper om te kopen en je krijgt meer geld bij het verkopen dan btcdirect.
Weet iemand of bitonic betrouwbaar is?
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_132619434
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 10:07 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Ik ben wel nieuwsgierig hoe ze dat doen! De wallet kopieren zal niet genoeg zijn, want de eigenaar kan dan met een backup alsnog alles terugkrijgen. Heeft de FBI het overgezet naar een andere wallet? Oftewel de FBI bezit (!) een bitcoins"account"? En dan: hoe beveiligen ze dit? Stel dat iemand de code overschrijft, of ze het kwijtraken... Hoe leggen ze dat uit?
De vraag is: snapt de FBI hoe Bitcoin werkt. Zo niet, dan wordt het mogelijk een teleurstelling voor ze ;)
pi_132623166
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 15:35 schreef Jegorex het volgende:

[..]

Bij bitonic.nl zijn bitcoins goedkoper om te kopen en je krijgt meer geld bij het verkopen dan btcdirect.
Weet iemand of bitonic betrouwbaar is?
Heb ik meen ik een half jaar of wat geleden voor 100 euro gekocht en dat ging goed.
pi_132635898
Hey jongens! Ik heb net alles geinstalleerd maar ik krijg een gemiddelde mhas van 360. Is het slim dat ik toch verder ga of moet ik stoppen?
  zondag 27 oktober 2013 @ 21:37:58 #155
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132635931
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:37 schreef Kinley het volgende:
Hey jongens! Ik heb net alles geinstalleerd maar ik krijg een gemiddelde mhas van 360. Is het slim dat ik toch verder ga of moet ik stoppen?
Keihard doorgaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_132636070
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:37 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Keihard doorgaan.
Even serieus, want ik heb geen zin om m'n computer aan te laten staan en er 2 dagen later achter komen dat ik beter kan stoppen.

Ik sta nu ingeschreven bij bitcoin.cz en er staat nu een geschatte beloning van: 0.00003669 BTC voor deze sessie en hij is maar 10 - 20 min bezig. Klopt dit wel?

Hoe werkt dit precies?
  zondag 27 oktober 2013 @ 22:09:16 #157
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_132637669
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:40 schreef Kinley het volgende:

[..]

Even serieus, want ik heb geen zin om m'n computer aan te laten staan en er 2 dagen later achter komen dat ik beter kan stoppen.

Ik sta nu ingeschreven bij bitcoin.cz en er staat nu een geschatte beloning van: 0.00003669 BTC voor deze sessie en hij is maar 10 - 20 min bezig. Klopt dit wel?

Hoe werkt dit precies?
We zitten in het stadium waarbij zelf bitcoins minen met een paar GPU's bijna nutteloos is. Je bent meer geld kwijt aan stroom dan dat het opbrengt. Kap er gewoon mee.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_132638042
Is het mogelijk wat van die bitcoins te kopen en weer te verkopen als ze er beter voor staan? Wat kost een bitcoin op het moment?

Ga me morgen even flink inlezen want ben wel benieuwd. Schommelt de koers erg op het moment?
pi_132638283
Ik kan ze in Nederland kopen voor 140 euro en in Amerika kosten ze 205 dollar.
pi_132638923
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:19 schreef Kinley het volgende:
Ik kan ze in Nederland kopen voor 140 euro en in Amerika kosten ze 205 dollar.
Per stuk? meer dan ik dacht. Niet echt voor de lol dus
pi_132639574
Je hoeft niet een hele bitcoin te kopen als je het te duur vindt.
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_132640116
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:15 schreef stripe het volgende:
Is het mogelijk wat van die bitcoins te kopen en weer te verkopen als ze er beter voor staan? Wat kost een bitcoin op het moment?

Ga me morgen even flink inlezen want ben wel benieuwd. Schommelt de koers erg op het moment?
Het is wel geen tweakers, maar kom op hey, beetje initiatief mag best, vragen over minen en koers is echt letterlijk 2 minuten googlen. Lees je beetje in, en kijk dan of je er in wil stappen.

En besef dat de easy money tijd wel redelijk voorbij is. Je kan heus nog er een leuk centje mee verdienen, maar niet als je er 5 tientjes in stopt.
pi_132641934
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 15:35 schreef Jegorex het volgende:

[..]

Bij bitonic.nl zijn bitcoins goedkoper om te kopen en je krijgt meer geld bij het verkopen dan btcdirect.
Weet iemand of bitonic betrouwbaar is?
Vaak gebruikt, betaling binnen 12 uur op mijn bank.
Aankopen verlopen soepel.



quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:15 schreef stripe het volgende:
Is het mogelijk wat van die bitcoins te kopen en weer te verkopen als ze er beter voor staan? Wat kost een bitcoin op het moment?

Ga me morgen even flink inlezen want ben wel benieuwd. Schommelt de koers erg op het moment?
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 09:06 schreef Zith het volgende:
Iemand die mij een bitcoin prijs kan PMen?
http://preev.com/btc/eur

Overigens geeft de site in dat filmpje een prima waarde in euro`s aan bij verkoop.

P.s Als iemand nog wilt minen, stuur mij even een PM voordat je dure hardware gaan aanschaffen.


[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 28-10-2013 01:16:42 ]
pi_132644846
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:40 schreef Kinley het volgende:

[..]

Even serieus, want ik heb geen zin om m'n computer aan te laten staan en er 2 dagen later achter komen dat ik beter kan stoppen.

Ik sta nu ingeschreven bij bitcoin.cz en er staat nu een geschatte beloning van: 0.00003669 BTC voor deze sessie en hij is maar 10 - 20 min bezig. Klopt dit wel?

Hoe werkt dit precies?
Bitcoin minen met een videokaart heeft op dit moment 0,0 zin.

Ik mine met een 60Ghash/s ASIC (60.000 Mhash/s) en zelfs dat levert maar 0,08 Bitcoin per dag op.

Er zijn wel andere coins die je kan minen met je videokaart, wat ik nu ook doe met mijn 3 mining rigs. Vooral als je nieuwe coins mined en die vervolgens dumpt is er nog wel wat te verdienen.

https://bitcointalk.org/index.php?board=67.0
  maandag 28 oktober 2013 @ 17:34:13 #165
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_132661910
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2013 17:53 schreef Maxbet het volgende:
Ik heb intussen nog 1 BTC, rond de 20 LTC en wat klein grut over. Nu zoek ik eigenlijk een jonge altcoin om een beetje te minen en mee te spelen, zeg maar zoals bbq coins een tijdje terug, iemand ideeën?

Die BTC en LTC blijven lekker waar ze zijn, daarmee ga ik ook helemaal niet meer opletten wat betreft de koers, die blijven nog minimaal een jaar liggen, tenzij ik onverhoopt echt het geld nodig heb.
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 08:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bitcoin minen met een videokaart heeft op dit moment 0,0 zin.

Ik mine met een 60Ghash/s ASIC (60.000 Mhash/s) en zelfs dat levert maar 0,08 Bitcoin per dag op.

Er zijn wel andere coins die je kan minen met je videokaart, wat ik nu ook doe met mijn 3 mining rigs. Vooral als je nieuwe coins mined en die vervolgens dumpt is er nog wel wat te verdienen.

https://bitcointalk.org/index.php?board=67.0
Heej MaGNet, ben jij nog met jonge altcoins bezig? Wil een beetje rondspelen met 2 van mijn 3 kaarten.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 28 oktober 2013 @ 17:49:49 #166
1337 Zak
.........................?
pi_132662421
Zo gaat weer hard. Knalt vandaag weer over de 195 heen op bitstamp. Ik was net van plan om een paar honderd euro erop stuk te slaan maar nog maar even wachten op een dipje. Wel alvast maar geld op bitstamp zetten om snel te kunnen handelen.
pi_132663922
Voor de Lulz

En Jerry zijn nieuwste video.

Aanrader voor de Altcoin (Litecoin) trader

How echt van Jerry zijn inzichten, altijd goede video`s van hem.

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 28-10-2013 23:39:37 ]
  † In Memoriam † maandag 28 oktober 2013 @ 18:53:36 #168
230491 Zith
pls tip
pi_132664764
quote:
Kun jij met de rigs die jij verkoopt nog winst maken met de huidige (BTC) koers in acht nemend? Weet je na hoeveel uur minen de aankoop+energie kosten eruit zijn?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132664826
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 18:53 schreef Zith het volgende:

[..]

Kun jij met de rigs die jij verkoopt nog winst maken met de huidige (BTC) koers in acht nemend? Weet je na hoeveel uur minen de aankoop+energie kosten eruit zijn?
Ik kan moeilijk in de toekomst kijken, maar ik denk wel dat het goed mogelijk is, vandaar de verkoop :)
  † In Memoriam † maandag 28 oktober 2013 @ 18:59:44 #170
230491 Zith
pls tip
pi_132665050
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 18:54 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik kan moeilijk in de toekomst kijken, maar ik denk wel dat het goed mogelijk is, vandaar de verkoop :)
Daarom bedoel ik ook met de huidige koers... Heb je geen mBTC/dag vs aankoop +x KWatt * dag * prijs energie ? Als je mij de mining snelheid van een van je producten geeft en de energiebehoefte dan kan ik best wat grafiekjes draaien met verschillende koersen / mining-difficulties.

EDIT: Misschien moet dit in dat andere topic, al past rendement/investeringskosten wel in AEX :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132665935
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 18:59 schreef Zith het volgende:

[..]

Daarom bedoel ik ook met de huidige koers... Heb je geen mBTC/dag vs aankoop +x KWatt * dag * prijs energie ? Als je mij de mining snelheid van een van je producten geeft en de energiebehoefte dan kan ik best wat grafiekjes draaien met verschillende koersen / mining-difficulties.

EDIT: Misschien moet dit in dat andere topic, al past rendement/investeringskosten wel in AEX :P
Laten we het er op houden dat stroom geen issue is :Y

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 28-10-2013 19:25:34 ]
pi_132667441
quote:
1s.gif Op zondag 27 oktober 2013 22:29 schreef stripe het volgende:

[..]

Per stuk? meer dan ik dacht. Niet echt voor de lol dus
Koop je een tiende ;)
జ్ఞ‌ా
pi_132667487
Shit, heb mijn bitcoins veel te goedkoop weggedaan :(.

Kost me 30 euro ofzo :{.
జ్ఞ‌ా
  maandag 28 oktober 2013 @ 20:10:19 #174
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_132668513
quote:
3s.gif Op maandag 28 oktober 2013 19:51 schreef µ het volgende:
Shit, heb mijn bitcoins veel te goedkoop weggedaan :(.

Kost me 30 euro ofzo :{.
Nog bedankt voor de bitcoins die je me verkocht _O_ :@ Dat ik nu een nieuwe auto en wat meer spaargeld heb, heb ik mede aan jou te danken :D :@

Maar mischien zeg ik over 2 jaar wel hetzelfde. Al heb ik nog 13 bitcoins (en ik koop nu iedere maand wat bij, meestal voor 100 euro)
pi_132668771
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 20:10 schreef Mender het volgende:

[..]

Nog bedankt voor de bitcoins die je me verkocht _O_ :@ Dat ik nu een nieuwe auto en wat meer spaargeld heb, heb ik mede aan jou te danken :D :@

Maar mischien zeg ik over 2 jaar wel hetzelfde. Al heb ik nog 13 bitcoins (en ik koop nu iedere maand wat bij, meestal voor 100 euro)
^O^. Nice.
జ్ఞ‌ా
  † In Memoriam † maandag 28 oktober 2013 @ 20:39:01 #176
230491 Zith
pls tip
pi_132670150
quote:
14s.gif Op maandag 28 oktober 2013 19:51 schreef µ het volgende:

[..]

Koop je een tiende ;)
Naar mijn mening moeten de exchanges overgaan tot mBTC in hun standard-views. Al die nieuwelingen die ~140/150 EUR per stuk zien schikken er wel van. 100 mBTC kopen voor 15 EUR voelt een stuk beter dan 0.1 BTC.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  † In Memoriam † maandag 28 oktober 2013 @ 20:59:35 #177
230491 Zith
pls tip
pi_132671276
Zat de oude topics door te spitten en zag dat ik begin 2011 ook al had gepost en blijkbaar ook al een wallet had :? Naja had ik wat beter aan moeten pakken, ieder geval niet zo'n blunder als deze kerel:

https://bitcointalk.org/i(...)=137.msg1141#msg1141
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132671497
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 20:39 schreef Zith het volgende:

[..]

Naar mijn mening moeten de exchanges overgaan tot mBTC in hun standard-views. Al die nieuwelingen die ~140/150 EUR per stuk zien schikken er wel van. 100 mBTC kopen voor 15 EUR voelt een stuk beter dan 0.1 BTC.
^O^.
జ్ఞ‌ా
pi_132672441
pizza-coin trace:
http://bitcoin.stackexcha(...)l-bitcoin-or-satoshi

quote:
I've been playing with Gavin's "bitcointools" (again) to track what happened to the famous "pizza" Bitcoins.

It turns out that rather than being rare collector's items, the 10,000 BTC exchanged for two pizzas have spread out to over a million different Bitcoin addresses since buying the pizzas, not counting the dilute fragments that ended up in transaction fees.

As of block 166149, on Feb 10th 2012, 1,037,382 addresses have held the pizza coins since they were spent. 174,584 of those still hold pizza coins (the others may or may not be empty addresses, since it's possible to have two different transactions output to the same address without the coins becoming mixed together. In other words it's possible to have "pizza coins" and "non pizza coins" in the same address and still be able to tell which are which. Of the approximately 600k addresses which are currently holding funds, around 29% of them contain pizza coins.

The shortest chain of transactions from the pizza purchase to currently held pizza coins has length 9, and the longest has length 6,723.

There is no currently unredeemed output which contains 100% pure pizza coins. All the pizza coins have been diluted somewhat with other coins. The purest remaining are these 100 BTC which are 90.7276% pure pizza coin, and just 11 transactions separated from the pizza transaction. (The most recent 9 transactions each only have 1 input, so it's easy to follow it back that far. In the next transaction back the pizza coins came from both the last but one input, worth 4223 BTC, and 5th from last input, worth 5777. Together those 2 inputs make up the full 100% pure 10k BTC pizza coins. The other inputs in this big transaction, worth 1022 BTC in total are the only non pizza coins introduced. 10000 * 100 / 11022 = 90.7276%, the purity).

I also checked my wallet to see if I was holding any pizza coins. 8 of my addresses are holding pizza coins, but very diluted. My 'strongest' has a purity of 1.1760%, and is a tiny withdrawal I made from MtGox in October 2011.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132679192
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 20:59 schreef Zith het volgende:
Zat de oude topics door te spitten en zag dat ik begin 2011 ook al had gepost en blijkbaar ook al een wallet had :? Naja had ik wat beter aan moeten pakken, ieder geval niet zo'n blunder als deze kerel:

https://bitcointalk.org/i(...)=137.msg1141#msg1141
Stond er nog wat op?
Was vorige week nog een user op fok die even 7 BTC op een oude wallet vond. :9
pi_132683795
quote:
Bitcoin is echter instabiel en de waarde kelderde onlangs nog naar ongeveer 100 dollar. De huidige waarde van een bitcoin ligt momenteel rond de 200 dollar.
Lekker negatief de bitcoin natrappen in dat bericht :P , zodat de onwetende burger weer denkt, ow jij hebt in de onstabiele bitcoin geïnvesteerd..jij moet wel erg dom zijn (hoor ik vaak)
pi_132684151
Het werd inderdaad negatief uitgelegd maar de zin ervoor kon gebruikt worden om het positief te brengen:

De waarde stond aan het begin van dit jaar op 13 dollar en klom in april, toen Koch naar zijn investering keek, naar 260 dollar.

Ik twijfel nog steeds om wel of niet Bitcoins te kopen, hoe veilig is een digitale wallet op je smartphone en hoe maak je een backup of hebben jullie de wallet op een pc/laptop?
pi_132684944
Na me wat te hebben ingelezen heb ik toch besloten wat bitcoins te kopen. Liever niet bij een tussenpersoon maar direct op de exchange. Toch lees ik overal dat dit wel wat technisch e.d. is. Klopt dit? Hoe pakken jullie het aan als je bitcoins wil kopen?
pi_132685095
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 10:54 schreef stripe het volgende:
Na me wat te hebben ingelezen heb ik toch besloten wat bitcoins te kopen. Liever niet bij een tussenpersoon maar direct op de exchange. Toch lees ik overal dat dit wel wat technisch e.d. is. Klopt dit? Hoe pakken jullie het aan als je bitcoins wil kopen?
Kopen is niet zo heel technisch, dat is meer het mining gedeelte. Het is soms wat omslachtig als in; het duurt een paar dagen, dus als je een grote koersstijging binnen 1 á 2 dagen verwacht ben je beter uit bij een 'tussenpersoon'.

Maar je kan gewoon een account maken op bv. Bitstamp, dan met je nederlandse bankrekening geld overboeken naar hun rekening (staat uitgelegd hoe en wat als je bent ingelogd en deposit kiest).
Als dat verwerkt is (duurde de keer dat ik het deed ongeveer 3 dagen), kan je daar gewoon bitcoins kopen ^O^ Die kan je vervolgens heen en weer schuiven tussen exchanges (mits je er een account hebt), of naar je wallet.
pi_132685178
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:00 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Kopen is niet zo heel technisch, dat is meer het mining gedeelte. Het is soms wat omslachtig als in; het duurt een paar dagen, dus als je een grote koersstijging binnen 1 á 2 dagen verwacht ben je beter uit bij een 'tussenpersoon'.

Maar je kan gewoon een account maken op bv. Bitstamp, dan met je nederlandse bankrekening geld overboeken naar hun rekening (staat uitgelegd hoe en wat als je bent ingelogd en deposit kiest).
Als dat verwerkt is (duurde de keer dat ik het deed ongeveer 3 dagen), kan je daar gewoon bitcoins kopen ^O^ Die kan je vervolgens heen en weer schuiven tussen exchanges (mits je er een account hebt), of naar je wallet.
Bedankt voor je snelle uitleg. Wat ik zoek is eigenlijk een site of programma waarmee ik met 1 druk op de knop mijn bitcoins kan verkopen wanneer ik zie dat de koers weer is gestegen. Net even wat gegevens bekeken en soms is het al slim om binnen 1 of 2 dagen weer te verkopen en zo winst te pakken. Gaat dat dan wel snel genoeg als je 3 dagen moet wachten tot dat je je bitcoins hebt?
pi_132685250
3 dagen wachten is in een digitaal tijdperk natuurlijk onzin, dan zou je bijna denken dat die bedrijven in de tussentijd zelf met de Bitcoins handelen om bijvoorbeeld goedkoper in te kopen en wat duurder te leveren. Andersom hetzelfde, duurder zelf verkopen en aan de klant goedkoper leveren.
pi_132685293
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:05 schreef WebBeestje het volgende:
3 dagen wachten is in een digitaal tijdperk natuurlijk onzin, dan zou je bijna denken dat die bedrijven in de tussentijd zelf met de Bitcoins handelen om bijvoorbeeld goedkoper in te kopen en wat duurder te leveren. Andersom hetzelfde, duurder zelf verkopen en aan de klant goedkoper leveren.
Dat is gewoon hoe lang een SEPA overboeking duurt, Einstein. Het geld moet de grens over hé, dat is dus niet binnen een werkdagje geregeld.
pi_132685330
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:07 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dat is gewoon hoe lang een SEPA overboeking duurt, Einstein. Het geld moet de grens over hé, dat is dus niet binnen een werkdagje geregeld.
Maar je moet dan dus alsnog wachten op je Bitcoins?
pi_132685363
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:03 schreef stripe het volgende:

[..]

Bedankt voor je snelle uitleg. Wat ik zoek is eigenlijk een site of programma waarmee ik met 1 druk op de knop mijn bitcoins kan verkopen wanneer ik zie dat de koers weer is gestegen. Net even wat gegevens bekeken en soms is het al slim om binnen 1 of 2 dagen weer te verkopen en zo winst te pakken. Gaat dat dan wel snel genoeg als je 3 dagen moet wachten tot dat je je bitcoins hebt?
Mjah dat is dus het lastige op dit moment, je kan niet heel snel inspringen op koersfluctuaties, tenzij je al wat geld ergens hebt staan. Je maakt namelijk gewoon geld over, wat als geld op je 'rekening' bij Bitstamp (even als voorbeeld, maar er zijn meerdere exchanges) komt te staan. Dus als jij 100 euro overmaakt, dan heb je 100 euro (min een beetje fee) op Bitstamp staan.

Je kiest vervolgens zelf het moment wanneer je koopt, of je legt een limiet ordertje in, waarin je zegt 'koop zoveel bitcoins voor bedrag x'. Als de koers dan stijgt/daalt tot die prijs, en de er iemand wil verkopen voor die prijs dan koop jij automatisch op dat moment. Als je Bitcoins hebt dan is verkopen vrijwel instant, als we het even simpel houden. Al kan het wel voorkomen dat als de koers écht crasht en je wil verkopen dat er gewoon geen kopers zijn voor je prijs, dus je of erg moet zakken, of gewoon de bitcoins op zak moet houden.
pi_132685452
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:07 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dat is gewoon hoe lang een SEPA overboeking duurt, Einstein. Het geld moet de grens over hé, dat is dus niet binnen een werkdagje geregeld.
Dan zie ik een gat in de markt, begin een bedrijf in Nederland dat zelf Bitcoins heeft en deze direct kan leveren tegen de koers van dat moment (plus transactiekosten). Het wachten maakt het ongunstig maar ik zie Bitcoin meer voor de lange termijn.
pi_132685479
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:12 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dan zie ik een gat in de markt, begin een bedrijf in Nederland dat zelf Bitcoins heeft en deze direct kan leveren tegen de koers van dat moment (plus transactiekosten). Het wachten maakt het ongunstig maar ik zie Bitcoin meer voor de lange termijn.
Het gat is al gedicht;

https://bitonic.nl/
http://www.happycoins.nl/
pi_132685484
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:09 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mjah dat is dus het lastige op dit moment, je kan niet heel snel inspringen op koersfluctuaties, tenzij je al wat geld ergens hebt staan. Je maakt namelijk gewoon geld over, wat als geld op je 'rekening' bij Bitstamp (even als voorbeeld, maar er zijn meerdere exchanges) komt te staan. Dus als jij 100 euro overmaakt, dan heb je 100 euro (min een beetje fee) op Bitstamp staan.

Je kiest vervolgens zelf het moment wanneer je koopt, of je legt een limiet ordertje in, waarin je zegt 'koop zoveel bitcoins voor bedrag x'. Als de koers dan stijgt/daalt tot die prijs, en de er iemand wil verkopen voor die prijs dan koop jij automatisch op dat moment. Als je Bitcoins hebt dan is verkopen vrijwel instant, als we het even simpel houden. Al kan het wel voorkomen dat als de koers écht crasht en je wil verkopen dat er gewoon geen kopers zijn voor je prijs, dus je of erg moet zakken, of gewoon de bitcoins op zak moet houden.
Ik begrijp het. Om dus fee's (zoveel mogelijk) te vermijden stort ik eenmalig een x bedrag op bitstamp. Hiermee ga ik bitcoins kopen om vervolgens te wachten tot de koers is verbeterd en vervolgens verkoop ik weer. Als ik dan na zoveel maanden van dat x bedrag wat meer heb gemaakt, laat ik het geld uitbetalen op mijn rekening.

Begrijp ik het zo goed? Als dit het is wil ik het wel is proberen namelijk.
  dinsdag 29 oktober 2013 @ 11:15:07 #194
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_132685517
Heeft het eig nu nog nut om bitcoins te kopen? gaat die koers nog zakken?

van dit soort berichten wordt ik overigens er treurig: http://nutech.nl/internet(...)en-met-bitcoins.html
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_132685601
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:15 schreef Sosa het volgende:
Heeft het eig nu nog nut om bitcoins te kopen? gaat die koers nog zakken?

van dit soort berichten wordt ik overigens er treurig: http://nutech.nl/internet(...)en-met-bitcoins.html
Waarom daarvan treurig worden? Volgens mij is het sterke van Bitcoins en dus de prijs dat er een maximum aantal zal zijn. Nadelen zijn: concurrenten, het aanpakken van Bitcoins door overheden of misschien ook het digitale wat nooit 100% veilig kan zijn.
pi_132685640
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:14 schreef stripe het volgende:

[..]

Ik begrijp het. Om dus fee's (zoveel mogelijk) te vermijden stort ik eenmalig een x bedrag op bitstamp. Hiermee ga ik bitcoins kopen om vervolgens te wachten tot de koers is verbeterd en vervolgens verkoop ik weer. Als ik dan na zoveel maanden van dat x bedrag wat meer heb gemaakt, laat ik het geld uitbetalen op mijn rekening.

Begrijp ik het zo goed? Als dit het is wil ik het wel is proberen namelijk.
Ja in een notendop is dat het wel ja, er zijn dus wel ook verschillende beurzen, met wat verschil in koers, dus dat kan nog uitmaken in waar je koopt of verkoopt. En het is ook even handig je te verdiepen in de beurzen, zeker als ze onbekend/nieuw zijn. MtGox heeft de hoogste koers, dus daar zou je in principe graag willen verkopen, maar daar schijnt het weer erg lastig / lang duren om je geld weer uitgekeerd te krijgen.

Het trucje is in principe gewoon; kopen -> koers stijgt -> verkopen -> koers daalt -> kopen -> koers stijgt -> verkopen

Waarbij je dus moet letten op de verschillende koersen, de fees die je betaalt (niet alleen om bitcoins te kopen/verkopen, maar ook om je geld weer uit te laten betalen), en je hebt natuurlijk een zeker risico, de koers is alweer redelijk aan het stijgen, hij kan ook weer ineens 100$ dollar in elkaar klappen als er iets geks gebeurt. Maar ook zomaar 100$ stijgen als er weer ineens veel vertrouwen is
pi_132685705
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:18 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Ja in een notendop is dat het wel ja, er zijn dus wel ook verschillende beurzen, met wat verschil in koers, dus dat kan nog uitmaken in waar je koopt of verkoopt. En het is ook even handig je te verdiepen in de beurzen, zeker als ze onbekend/nieuw zijn. MtGox heeft de hoogste koers, dus daar zou je in principe graag willen verkopen, maar daar schijnt het weer erg lastig / lang duren om je geld weer uitgekeerd te krijgen.

Het trucje is in principe gewoon; kopen -> koers stijgt -> verkopen -> koers daalt -> kopen -> koers stijgt -> verkopen

Waarbij je dus moet letten op de verschillende koersen, de fees die je betaalt (niet alleen om bitcoins te kopen/verkopen, maar ook om je geld weer uit te laten betalen), en je hebt natuurlijk een zeker risico, de koers is alweer redelijk aan het stijgen, hij kan ook weer ineens 100$ dollar in elkaar klappen als er iets geks gebeurt. Maar ook zomaar 100$ stijgen als er weer ineens veel vertrouwen is
Ik heb zojuist een account aangemaakt bij Bitstamp en ga gewoon wat storten. Ik begin met een lage inzet om is te kijken hoe het gaat.

Bedankt voor je uitleg! ^O^
pi_132686111
Is dit iets om in Bitcoins te handelen?

http://www.plus500.nl/Instruments/BTCUSD
pi_132686674
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:15 schreef Sosa het volgende:
Heeft het eig nu nog nut om bitcoins te kopen? gaat die koers nog zakken?

van dit soort berichten wordt ik overigens er treurig: http://nutech.nl/internet(...)en-met-bitcoins.html
Tjah als je met zekerheid zou weten dat de koers nog gaat stijgen dan zou iedereen wel gaan investeren, punt met elke vorm van investering is dat je NOOIT weet wat het resultaat zou zijn, anders zou iedereen al lang multi miljonair zijn he :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_132692173
Zit nu bij Bitstamp en heb mij daarbij aangemeld. Maar ze willen een verificatie van de account, hoe hebben jullie dit gedaan? Foto van rijbewijs of ID?

Wat hebben jullie gedaan om te bewijzen waar je woont? Vindt dat nog een beetje vaag.
pi_132697433
Foto rijbewijs en heb foto gemaakt van factuur onderhoudscontract cv-ketel (kwam die dag toevallig binnen per post) :P Vonden ze goed. ;)
pi_132697436
Pfff... ik kan me nog herinneren dat ik in 2011 ofzo liep te minen met mijn videokaartje, ik had uiteindelijk 9 BTC bij elkaar gemined. Toen zakte de koers een tijd in en heb ik ze verkocht voor 90-95 euro in totaal (!)... Reken uit wat het nu waard was :P

Ik heb nu weer gratis stroom dus ik twijfel of ik een klein mining rigje op wil stellen (USB miners), maar ze leveren zo weinig op dat ik net zo goed BTC tegen de huidige koers kan kopen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 15:45 schreef Piethur het volgende:
Zit nu bij Bitstamp en heb mij daarbij aangemeld. Maar ze willen een verificatie van de account, hoe hebben jullie dit gedaan? Foto van rijbewijs of ID?

Wat hebben jullie gedaan om te bewijzen waar je woont? Vindt dat nog een beetje vaag.
Ik toevallig vanmiddag. Ik heb toevallig een scan van m'n ID liggen voor dit soort dingen, maar ik zet er dan in lage opacity het woord van het bedrijf erdoorheen (in dit geval "BITSTAMP"). Voor het bewijs van waar ik woon heb ik gewoon een foto gemaakt van een brief van de wegenbelasting, met de envelop en de datum zichtbaar.
pi_132704202
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2013 08:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bitcoin minen met een videokaart heeft op dit moment 0,0 zin.

Ik mine met een 60Ghash/s ASIC (60.000 Mhash/s) en zelfs dat levert maar 0,08 Bitcoin per dag op.

Er zijn wel andere coins die je kan minen met je videokaart, wat ik nu ook doe met mijn 3 mining rigs. Vooral als je nieuwe coins mined en die vervolgens dumpt is er nog wel wat te verdienen.

https://bitcointalk.org/index.php?board=67.0
Dan maak je wel 140 euro in 2 weken.
pi_132710760
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 10:16 schreef WebBeestje het volgende:
Het werd inderdaad negatief uitgelegd maar de zin ervoor kon gebruikt worden om het positief te brengen:

De waarde stond aan het begin van dit jaar op 13 dollar en klom in april, toen Koch naar zijn investering keek, naar 260 dollar.

Ik twijfel nog steeds om wel of niet Bitcoins te kopen, hoe veilig is een digitale wallet op je smartphone en hoe maak je een backup of hebben jullie de wallet op een pc/laptop?
Nu niet kopen om "winst" te maken.

Bitcoin is een stabiele munt die als bonus daarop ook nog eens piekt!
pi_132711998
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 21:37 schreef Kinley het volgende:
Hey jongens! Ik heb net alles geinstalleerd maar ik krijg een gemiddelde mhas van 360. Is het slim dat ik toch verder ga of moet ik stoppen?
Bitcoins met je PC minen heeft geen enkele zin. Bitcoins minen heeft sowieso geen zin in NL, je kunt ze beter gewoon direct kopen. Dat is sneller, goedkoper, makkelijker, en milieuvriendelijker. Maar met een PC minen heeft al helemaal geen zin.

Merk trouwens op dat zelf minen ook totaal niet nodig is om bitcoins te hebben, bewaren, gebruiken, uitgeven, enzovoort.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132712279
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:07 schreef Loveless85 het volgende:
Dat is gewoon hoe lang een SEPA overboeking duurt, Einstein. Het geld moet de grens over hé, dat is dus niet binnen een werkdagje geregeld.
Zie daar nog een reden waarom Bitcoin superieur is aan de Euro of Dollar. 3 fucking DAGEN om een paar bits van de ene naar de andere server te sturen (want meer is het niet, zo'n SEPA transactie), hoe verzinnen ze het :')
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132712325
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 23:54 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Zie daar nog een reden waarom Bitcoin superieur is aan de Euro of Dollar. 3 fucking DAGEN om een paar bits van de ene naar de andere server te sturen (want meer is het niet, zo'n SEPA transactie), hoe verzinnen ze het :')
Ik ken ambtenaren die sneller werken
pi_132712434
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 11:14 schreef stripe het volgende:
Ik begrijp het. Om dus fee's (zoveel mogelijk) te vermijden stort ik eenmalig een x bedrag op bitstamp. Hiermee ga ik bitcoins kopen om vervolgens te wachten tot de koers is verbeterd en vervolgens verkoop ik weer. Als ik dan na zoveel maanden van dat x bedrag wat meer heb gemaakt, laat ik het geld uitbetalen op mijn rekening.

Begrijp ik het zo goed? Als dit het is wil ik het wel is proberen namelijk.
Ik vind het altijd een beetje jammer als mensen Bitcoin slechts als een beleggingsvehikel zien, een random "iets" waar ze wat euro's in steken in de hoop er meer euro's uit te halen.
Dag mag natuurlijk, maar denk aan het beleggingsadvies van Warren Buffet: only invest in what you understand. Snap je uberhaupt wat Bitcoin eigenlijk is?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132713752
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 23:59 schreef Jace_TBL het volgende:
een beetje jammer als mensen Bitcoin slechts als een beleggingsvehikel zien, een random "iets" waar ze wat euro's in steken in de hoop er meer euro's uit te halen.
Goed opgemerkt
pi_132714898
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 23:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Nu niet kopen om "winst" te maken.

Bitcoin is een stabiele munt die als bonus daarop ook nog eens piekt!
Alles behalve stabiel maar dat mag hier denk ik niet gezegd worden ;)
pi_132715084
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 08:11 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Alles behalve stabiel maar dat mag hier denk ik niet gezegd worden ;)
Onstabiel met goede basis dan
pi_132716108
Thuis minen is inderdaad niet meer rendabel... Zelfs nu ik gratis stroom heb. Tegen de tijd dat je miner is afbetaald, is de difficulty weer zo ver dat het langer duurt.

Ook al heb ik niet veel geld over op dit moment, laat ik toch een paar tientjes omzetten naar BTC gewoon voor de heb. Gaat me niet nog een keer gebeuren dat de waarde 10x hoger wordt en ik geen BTC meer heb :P
pi_132725271
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 08:11 schreef WebBeestje het volgende:
Alles behalve stabiel maar dat mag hier denk ik niet gezegd worden ;)
De koers fluctueert inderdaad nog behoorlijk (zij het vooral in opwaartse richting). Maar het fundament waarop Bitcoin is gebaseerd is veel stabieler en betrouwbaarder dan dat monetaire kaartenhuis waar de euro van aan elkaar hangt.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132741408
Deze voormalig hoge pief van Facebook heeft voor $5 miljoen aan bitcoins, en wil er graag nog $10 miljoen bij kopen :D

http://techcrunch.com/201(...)o-own-10-15-million/

Ik heb er net wat verkocht en de rest wil ik absoluut houden voor de lange (liefst oneindige) termijn, maar misschien had ik even moeten wachten met verkopen totdat die gast z'n buy order had geplaatst :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132744804
Ik zit mij nu te verdiepen in Multibit. Heb er een sterk wachtwoord op aangemaakt maar lees overal dat dit niet voldoende is. Ik las dat je het dan op een USB-stick moet installeren en niet op je eigen computer, hoe hebben jullie dat en welke ervaringen hebben jullie hier mee?
  † In Memoriam † woensdag 30 oktober 2013 @ 23:34:15 #216
230491 Zith
pls tip
pi_132746240

Daarom niet :P

Eh.. 2-step-verification is belangrijk als je het online houdt, backups maken ook.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132746836
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 23:34 schreef Zith het volgende:

Daarom niet :P

Eh.. 2-step-verification is belangrijk als je het online houdt, backups maken ook.
Ik doe het dus niet via een website maar wil de wallet gewoon op mijn computer hebben staan. Was even benieuwd welke beveiligingen jullie hebben ingebouwd. Ik ga de private keys wel goed versleuteld bewaren, dat moet toch afdoende zijn? Zonder die private keys kun je niets met die bitcoins toch?
pi_132748043
quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2013 23:53 schreef Piethur het volgende:
Ik doe het dus niet via een website maar wil de wallet gewoon op mijn computer hebben staan. Was even benieuwd welke beveiligingen jullie hebben ingebouwd. Ik ga de private keys wel goed versleuteld bewaren, dat moet toch afdoende zijn? Zonder die private keys kun je niets met die bitcoins toch?
Hoe groot is de kans dat er malware op je compu staat? Een keylogger die je password leest, of een background proces dat wacht tot je wallet wordt gedecrypt en dan even de private keys naar vladimir@mail.ru stuurt, een Java leak waardoor er iets met die client kan interfereren waardoor de ontvangstadressen van de transacties die je signt stiekem worden vervangen, enzovoort.

Bedenk dat er met het stelen van bitcoins VEEL geld valt te harken, en dus dat er hele geavanceerde pogingen worden gedaan, door zeer getalenteerde Russische hackers die hier serieus werk van maken.

Ik beschouw mezelf als een tamelijke expert qua schoonhouden van m'n PC en geen stommiteiten begaan of me laten infecteren met malware, maar desondanks vertrouw ik mijn Windows PC (of uberhaupt welk Windows of Mac systeem dan ook) al niet met de hoeveelheid geld die ik in Bitcoin heb zitten. Ondanks antivirus en firewall en paranoïde instellingen. 1% kans op een onvoorziene fuckup waardoor "-poof- aaand it's gone" is me al te veel. Met dit soort bedragen wil ik NUL risico en doe ik geen enkele compromis op veiligheid.

In Windows heb ik hooguit 10 BTC in MultiBit zitten, waarbij de wallet encrypted is met een password, en die wallet en ook MultiBit zelf staan nog op een TrueCrypt container die ik alleen mount als ik een transactie wil doen. Daarnaast heb ik een blockchain.info wallet met een paar BTC, en nog een Android wallet op m'n telefoon met minder dan 1 BTC. Deze drie zijn voor random betalingen of kleine uitgaven.

Voor mijn spaargeld heb ik een dedicated Ubuntu Live install op een USB stick die volledig offline werkt (alle netwerk zooi disabled en netwerk interfaces verwijderd). Daarin een TrueCrypt container met een onkraakbaar wachtwoord, met daarin een tekstbestandje met een lijstje private keys (locaal gegenereerd als brainwallets van lange random gibberish strings) en een scriptje om offline transacties te signen. Dus uberhaupt geen client of wallet. Deze omgeving gaat nooit online.

Om spaargeld naar m'n wallets over te maken (in de praktijk minder dan eens per maand) moet ik dan dus ff van die Linux USB booten, een transactie signen en die later in Windows (of een random online omgeving) op het Bitcoin netwerk duwen (kan bijvoorbeeld via blockchain.info).

Die TrueCrypt container staat uiteraard op verschillende locaties gebackupt (online en offline). Veiliger dan dit kan volgens mij niet. Zelfs euro's op mijn bank zijn minder veilig dan mijn spaarcoins.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132749334
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2013 18:37 schreef Tourniquet het volgende:
Foto rijbewijs en heb foto gemaakt van factuur onderhoudscontract cv-ketel (kwam die dag toevallig binnen per post) :P Vonden ze goed. ;)
Haha, ik heb alles gefaked en ze vonden het fantastisch!
Altans burgerservice nummer gepaint, nummers letters verdraaid , want ik snap niet wat ze daar mee moeten.
Bewijs van adres was een brief die ik netjes zelf heb gemaakt, met het juiste adres en juiste naam.
Het heet zelfs bewijs van bewoning :P
Vind het zelf heel grappig.

quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 00:39 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Hoe groot is de kans dat er malware op je compu staat? Een keylogger die je password leest, of een background proces dat wacht tot je wallet wordt gedecrypt en dan even de private keys naar vladimir@mail.ru stuurt, een Java leak waardoor er iets met die client kan interfereren waardoor de ontvangstadressen van de transacties die je signt stiekem worden vervangen, enzovoort.

Bedenk dat er met het stelen van bitcoins VEEL geld valt te harken, en dus dat er hele geavanceerde pogingen worden gedaan, door zeer getalenteerde Russische hackers die hier serieus werk van maken.

Ik beschouw mezelf als een tamelijke expert qua schoonhouden van m'n PC en geen stommiteiten begaan of me laten infecteren met malware, maar desondanks vertrouw ik mijn Windows PC (of uberhaupt welk Windows of Mac systeem dan ook) al niet met de hoeveelheid geld die ik in Bitcoin heb zitten. Ondanks antivirus en firewall en paranoïde instellingen. 1% kans op een onvoorziene fuckup waardoor "-poof- aaand it's gone" is me al te veel. Met dit soort bedragen wil ik NUL risico en doe ik geen enkele compromis op veiligheid.

In Windows heb ik hooguit 10 BTC in MultiBit zitten, waarbij de wallet encrypted is met een password, en die wallet en ook MultiBit zelf staan nog op een TrueCrypt container die ik alleen mount als ik een transactie wil doen. Daarnaast heb ik een blockchain.info wallet met een paar BTC, en nog een Android wallet op m'n telefoon met minder dan 1 BTC. Deze drie zijn voor random betalingen of kleine uitgaven.

Voor mijn spaargeld heb ik een dedicated Ubuntu Live install op een USB stick die volledig offline werkt (alle netwerk zooi disabled en netwerk interfaces verwijderd). Daarin een TrueCrypt container met een onkraakbaar wachtwoord, met daarin een tekstbestandje met een lijstje private keys (locaal gegenereerd als brainwallets van lange random gibberish strings) en een scriptje om offline transacties te signen. Dus uberhaupt geen client of wallet. Deze omgeving gaat nooit online.

Om spaargeld naar m'n wallets over te maken (in de praktijk minder dan eens per maand) moet ik dan dus ff van die Linux USB booten, een transactie signen en die later in Windows (of een random online omgeving) op het Bitcoin netwerk duwen (kan bijvoorbeeld via blockchain.info).

Die TrueCrypt container staat uiteraard op verschillende locaties gebackupt (online en offline). Veiliger dan dit kan volgens mij niet. Zelfs euro's op mijn bank zijn minder veilig dan mijn spaarcoins.
Wow goed bezig!

Java is een probleem geloof ik, als je ingelogd bent bijvoorbeeld een online wallet zoals blockchain en in een ander tabblad bezoek je een site met als doel je bitcoins te stelen gaat dat met java aan gewoon lukken.
Vaak zijn bitcoin-casino`s fake en proberen ze op deze manier te stelen.
Een progie als noscript voor firefox gaan deze manier tegen.

[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 31-10-2013 08:13:46 ]
  donderdag 31 oktober 2013 @ 12:59:09 #220
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_132756378
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 00:39 schreef Jace_TBL het volgende:

In Windows heb ik hooguit 10 BTC in MultiBit zitten, waarbij de wallet encrypted is met een password, en die wallet en ook MultiBit zelf staan nog op een TrueCrypt container die ik alleen mount als ik een transactie wil doen. Daarnaast heb ik een blockchain.info wallet met een paar BTC, en nog een Android wallet op m'n telefoon met minder dan 1 BTC. Deze drie zijn voor random betalingen of kleine uitgaven.

Voor mijn spaargeld heb ik een dedicated Ubuntu Live install op een USB stick die volledig offline werkt (alle netwerk zooi disabled en netwerk interfaces verwijderd). Daarin een TrueCrypt container met een onkraakbaar wachtwoord, met daarin een tekstbestandje met een lijstje private keys (locaal gegenereerd als brainwallets van lange random gibberish strings) en een scriptje om offline transacties te signen. Dus uberhaupt geen client of wallet. Deze omgeving gaat nooit online.

Om spaargeld naar m'n wallets over te maken (in de praktijk minder dan eens per maand) moet ik dan dus ff van die Linux USB booten, een transactie signen en die later in Windows (of een random online omgeving) op het Bitcoin netwerk duwen (kan bijvoorbeeld via blockchain.info).

Die TrueCrypt container staat uiteraard op verschillende locaties gebackupt (online en offline). Veiliger dan dit kan volgens mij niet. Zelfs euro's op mijn bank zijn minder veilig dan mijn spaarcoins.
jezus christus :{

das toch niet normaal. alleen al om je geld veilig te stellen. dan is een reguliere bank toch makkelijker ;(
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  donderdag 31 oktober 2013 @ 12:59:57 #221
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_132756394
zou de koers van bitcoin nog een keer crashen tot onder de 100$ ?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  Moderator donderdag 31 oktober 2013 @ 13:24:56 #222
257132 crew  Awsom
pi_132757095
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 12:59 schreef Sosa het volgende:
zou de koers van bitcoin nog een keer crashen tot onder de 100$ ?
Als een bedrijf als Mt.Gox ernstig in de problemen komt wellicht. Mochten er zulke berichten naar boven komen dan kan het vertrouwen in BTC dalen waarna er angstverkopen plaatsvinden die de prijs flink naar beneden drukken..
pi_132757464
Ik denk dat ik nog maar even wacht met kopen. Zie de prijs alleen maar dalen sinds gister.
  Moderator donderdag 31 oktober 2013 @ 15:33:48 #224
257132 crew  Awsom
pi_132761357
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 13:36 schreef stripe het volgende:
Ik denk dat ik nog maar even wacht met kopen. Zie de prijs alleen maar dalen sinds gister.
Zou nu sowieso niet kopen. In een maand tijd is de koers verdubbeld, met een kleine tegenslag kan dit natuurlijk weer net zo afnemen. Je weet nooit hoe het gaat lopen :7
pi_132763541
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 15:33 schreef Awsom het volgende:

[..]

Zou nu sowieso niet kopen. In een maand tijd is de koers verdubbeld, met een kleine tegenslag kan dit natuurlijk weer net zo afnemen. Je weet nooit hoe het gaat lopen :7
http://www.reddit.com/r/B(...)sp_of_the_3rd_great/ :P
pi_132771221
Kan Bitstamp nou niet rekenen of ligt het aan mij?

  donderdag 31 oktober 2013 @ 20:28:59 #227
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_132771852
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 13:24 schreef Awsom het volgende:

[..]

Als een bedrijf als Mt.Gox ernstig in de problemen komt wellicht. Mochten er zulke berichten naar boven komen dan kan het vertrouwen in BTC dalen waarna er angstverkopen plaatsvinden die de prijs flink naar beneden drukken..
thanks

het zal mij benieuwen :)
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_132776188
Gisteren $$$ in LTC gestopt na bitcoin veels te vroeg verkocht te hebben (uitgestapt op 155$), gelukkig al weer een beetje winst :)

[ Bericht 3% gewijzigd door Stokkie_ op 31-10-2013 23:03:17 ]
pi_132784513
hoe verdien ik snel en makkelijk bitcoins? :@
pi_132784549
Zijn er hier nog mensen die in 2011 grote aantallen gekocht hebben en er twee jaar later 'rijk' mee zijn geworden? Ik kan mij nog herinneren dat ik destijds in het topic gepost had en al zei dat dit potentie gaat hebben. Heb nog steeds ongelooflijk spijt dat ik niks gekocht had. ;(
If not now, then when.
pi_132784555
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:04 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Zijn er hier nog mensen die in 2011 grote aantallen gekocht hebben en er twee jaar later 'rijk' mee zijn geworden? Ik kan mij nog herinneren dat ik destijds in het topic gepost had en al zei dat dit potentie gaat hebben. Heb nog steeds ongelooflijk spijt dat ik niks gekocht had. ;(
denk niet dat er echt veel mensen rijk mee zijn geworden
vast wel wat, maar niet veel als in miljonair

ben 30 min geleden achter dit bitcoin gekomen
als ik hier over wist in 2011, had ik zeker wel 50 euros geinvesteerd of zo :p

maar ja, ''wat als...''
pi_132784559
voor hetzelfde geldt is er nu iets belangrijks in beginfase en als ik er nu over lees, negeer ik het en over 3 jaar lees ik dat de 3 mense die het niet negeerden, miljonairs zijn geworden

maar ja, wat als er 1000 dingen in een beginfase zijn, je kunt nooit weten wat succesvol wordt en wat niet
voor hetzelfde geldt investeer ik 10k en wordt niks succesvol en ben ik alles kwijt

kun je nooit weten he..
  vrijdag 1 november 2013 @ 07:46:30 #233
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_132784908
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:04 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Zijn er hier nog mensen die in 2011 grote aantallen gekocht hebben en er twee jaar later 'rijk' mee zijn geworden? Ik kan mij nog herinneren dat ik destijds in het topic gepost had en al zei dat dit potentie gaat hebben. Heb nog steeds ongelooflijk spijt dat ik niks gekocht had. ;(
Ja :)

Niet heel rijk. Maar wel flinke winst mee gemaakt
pi_132785146
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:09 schreef drheisenberg het volgende:
voor hetzelfde geldt is er nu iets belangrijks in beginfase en als ik er nu over lees, negeer ik het en over 3 jaar lees ik dat de 3 mense die het niet negeerden, miljonairs zijn geworden

maar ja, wat als er 1000 dingen in een beginfase zijn, je kunt nooit weten wat succesvol wordt en wat niet
voor hetzelfde geldt investeer ik 10k en wordt niks succesvol en ben ik alles kwijt

kun je nooit weten he..
Ik wist het...
pi_132785893
Over een paar jaar hoop je dat je voor $200 bitcoins had gekocht.
జ్ఞ‌ా
pi_132786335
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 november 2013 09:14 schreef µ het volgende:
Over een paar jaar hoop je dat je voor $200 bitcoins had gekocht.
Voor iedereen die ook 1 of meer CASASCIUS PHYSICAL BITCOINS heeft gekocht.
http://certificates.0x0000.de/#/
Druk er een certificaat voor af en lamineer deze, ik denk dat de verkoop prijs er zo 15% op vooruit gaat.

Geen dank, stuur me maar een mBTC :P

Edit kost wel geld :( :(
Een gratis variant zou handig zijn, al is deze template wel een goede investering denk ik.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2013 10:25:41 ]
pi_132788973
Wat is dat voor nutteloos iets, physical bitcoins, en dan met een certificate of authenticity? :')
pi_132789386
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 03:44 schreef ZetaOS het volgende:
Haha, ik heb alles gefaked en ze vonden het fantastisch!
Kan, maar in theorie loop je wel risico als je daar veel geld hebt staan (dollars en/of bitcoins) en ze erachter komen. Je hebt ongetwijfeld de Terms & Agreements niet tot op de letter gelezen (net als ik :)) maar het zou erg vervelend zijn als ze je account afsluiten wegens identiteitsfraude, en jij kunt fluiten naar je geld. ("Wat? Wie bent u, mijnheer ZetaOs, en wat heeft u met het account van John Doe te maken, daar hebben wij geen enkele boodschap aan!")

Overigens heb ik het ook gedaan met een ander account hoor :) Maar daar heb ik nooit bankoverschrijvingen naartoe of vanaf gedaan. Alleen bitcoins gedeposit en gewithdrawed.

quote:
Java is een probleem geloof ik, als je ingelogd bent bijvoorbeeld een online wallet zoals blockchain en in een ander tabblad bezoek je een site met als doel je bitcoins te stelen gaat dat met java aan gewoon lukken.
Vaak zijn bitcoin-casino`s fake en proberen ze op deze manier te stelen.
Een progie als noscript voor firefox gaan deze manier tegen.
Dat lijkt me nog niet zo eenvoudig, blockchain.info werkt met JavaScript, en een site met een malafide script kan niet met de JavaScript uit een andere tab rotzooien. NoScript blokkeer dat soort troep wel maar dan werkt zo'n site ook niet meer natuurlijk.
Maar sowieso zou ik geen significante bedragen toevertrouwen aan derde partijen. Ik vertrouw blockchain.info zeker wel, maar het is in de praktijk gewoon niet nodig om daar veel geld op te parkeren.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132789704
quote:
0s.gif Op donderdag 31 oktober 2013 12:59 schreef Sosa het volgende:
jezus christus :{
Ja, dit is inderdaad extreem. En ook way over de top, misschien te paranoïde, maar met het geld dat ik er in heb zitten wil ik echt absoluut NUL risico nemen.

quote:
das toch niet normaal. alleen al om je geld veilig te stellen. dan is een reguliere bank toch makkelijker ;(
Ja maar een reguliere bank is ook veel minder veilig. Ook daar kan je je geld verliezen, een bank kan ook failliet gaan. Denk aan de DSB bank. Of een groot 'betrouwbaar' concern als Fortis Bank wat destijds toch best in de shit is gekomen. Of IceSave. Of Cyprus. Of dit soort plannen. :{

In principe is een standaard wallet client (Bitcoin-Qt, MultiBit, en zeker ook Armory) met een fatsoenlijk password op je wallet al extreem veilig. En dat is wel weer veel makkelijker dan een reguliere bank. Met hun identificatieregels, en transactie- en pin- en opnamelimiet, en nog steeds een fokking DAG duren om geld over te schrijven, en nog veel langer en duurder naar het buitenland, en noem maar op. Ik heb het wel een beetje gehad met die banken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132790059
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:04 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Zijn er hier nog mensen die in 2011 grote aantallen gekocht hebben en er twee jaar later 'rijk' mee zijn geworden? Ik kan mij nog herinneren dat ik destijds in het topic gepost had en al zei dat dit potentie gaat hebben. Heb nog steeds ongelooflijk spijt dat ik niks gekocht had. ;(
In 2009 was bitcoin voor het eerst in het nieuws. Een man uit Noorwegen die bezig was met een proefschrift over encryptie vond het wel interessant en kocht voor de lol 5000 coins voor $20.

Een paar maanden geleden realiseerde hij zich opeens dat hij die coins nog had en dat die coins nu wel veel waard zouden zijn. Na een paar dagen zweten omdat hij het password was vergeten vond hij het alsnog en zag hij zijn 5000 coins terug, die nu $850.000 waard zijn (600.000 euro)

http://www.telegraaf.nl/d(...)fortuin_waard__.html
pi_132790090
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 04:20 schreef drheisenberg het volgende:
hoe verdien ik snel en makkelijk bitcoins? :@
Snel en makkelijk: door ze gewoon te kopen.
Verdienen: door werk te doen of diensten of producten aan te bieden en je te laten betalen in bitcoins.

Gezien je avatar is er in jouw sector recent een aardig gat in de markt vrijgekomen :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132790190
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:04 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Zijn er hier nog mensen die in 2011 grote aantallen gekocht hebben en er twee jaar later 'rijk' mee zijn geworden? Ik kan mij nog herinneren dat ik destijds in het topic gepost had en al zei dat dit potentie gaat hebben. Heb nog steeds ongelooflijk spijt dat ik niks gekocht had. ;(
Ja natuurlijk, iedereen denkt 'had ik het maar eerer ontdekt'. Maar gezien de gigantische potentie van Bitcoin denk ik dat je zelfs als je NU instapt, nog een early adopter bent. Ik ben me pas bewust geworden van Bitcoin halverwege 2012. Toen wel gelijk redelijk wat geld in gestoken (begonnen met kopen toen ze rond de ¤4 ~ ¤5 kostten). 'Rijk' is relatief maar ik later een deel verkocht, heb mijn inleg er intussen al 5x uit en nog een aanzienlijke hoeveelheid coins over.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132795015
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 november 2013 11:37 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is dat voor nutteloos iets, physical bitcoins, en dan met een certificate of authenticity? :')
Onwetende.
Weet je wat die muntjes van bijvoorbeeld 2010 waard zijn :')

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2013 15:21:42 ]
pi_132795040
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:20 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Onwetende.
Weet je wat die muntjes waard zijn.
Nee, maar dat ga jij me nu ongetwijfeld vertellen.
pi_132795101
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:21 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Nee, maar dat ga jij me nu ongetwijfeld vertellen.
http://www.ebay.com/sch/i(...)LH_PrefLoc=2&_sop=16

Er bestaan zelfs (Bladgoud, staal van binnen) goudstaafjes met 100 bitcoin daarop.
Gebruikte staafjes gaan zelfs voor honderden dollars weg.

Wil niet lullig den, maar de reactie mocht wel wat vriendelijker op die post over de certificaten.



[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 01-11-2013 15:29:50 ]
pi_132795230
quote:
Mjah leuk, het is toch gewoon een hebbedingetje in de zin van dat ook een handtekening van Elvis misschien 2000$ waard is. Het is toch verder compleet nutteloos om voor iets als bitcoin alsnog een fysieke munt te gaan maken.

Bovendien; http://codinginmysleep.co(...)s-cracked-at-defcon/
pi_132795398
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:28 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Mjah leuk, het is toch gewoon een hebbedingetje in de zin van dat ook een handtekening van Elvis misschien 2000$ waard is. Het is toch verder compleet nutteloos om voor iets als bitcoin alsnog een fysieke munt te gaan maken.

Bovendien; http://codinginmysleep.co(...)s-cracked-at-defcon/
JA, maar is in de praktijk nooit gebeurd.
Je kan zien of de munt bij aankoop gevuld is met bitcoins en sinds wanneer.
Als je een munt koop op de offiicele site heb je er al helemaal geen kans op.
Bij aankoop op ebay kunnen ze je ook een lege enveloppe sturen, in plaats van een leeg gehaalde munt.
Ik heb voor een miner bijvoorbeeld betaling aangenomen in deze munten, prima deal lekker makkelijk en nu al meer waard :)
pi_132795575
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:33 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

JA, maar is in de praktijk nooit gebeurd.
Je kan zien of de munt bij aankoop gevuld is met bitcoins en sinds wanneer.
Als je een munt koop op de offiicele site heb je er al helemaal geen kans op.
Bij aankoop op ebay kunnen ze je ook een lege enveloppe sturen, in plaats van een leeg gehaalde munt.
Ik heb voor een miner bijvoorbeeld betaling aangenomen in deze munten, prima deal lekker makkelijk en nu al meer waard :)
Misschien ligt het aan mij hoor, maar wat is dan het voordeel tov gewoon bitcoins naar iemands wallet overmaken. Het blijft nu toch altijd enigszins 'spannend' als je ze 'tweedehands' krijgt of ze daadwerkelijk bitcoins bevatten? Het is misschien wat meer waard dan één losse virtuele bitcoin, omdat hier een beetje het 'collectors item' gebeuren om de hoek komt kijken en waarde toevoegt.
  † In Memoriam † vrijdag 1 november 2013 @ 15:40:16 #249
230491 Zith
pls tip
pi_132795588
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 05:08 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

denk niet dat er echt veel mensen rijk mee zijn geworden
vast wel wat, maar niet veel als in miljonair

ben 30 min geleden achter dit bitcoin gekomen
als ik hier over wist in 2011, had ik zeker wel 50 euros geinvesteerd of zo :p

maar ja, ''wat als...''
50 EURO? Ik had al mijn geld bij elkaar gesprokkeld en grote leningen aangegaan om zo veel mogelijk bitcoins @ 1$ per stuk te krijgen (als ik wist dat ik ze 2 jaar later voor 250$ had kunnen verkopen, ik wist al van bitcoins in 2011). Dan was ik nu multi miljoenair :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132795679
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 november 2013 09:14 schreef µ het volgende:
Over een paar jaar hoop je dat je voor $200 bitcoins had gekocht.
Denk je? Het zou op zich niet zo gek zijn, maar dan moeten er wel dingen gebeuren die voor een shift zorgen. Ik bedoel, hoe functioneel is de bitcoin nou echt?
If not now, then when.
pi_132795814
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Denk je? Het zou op zich niet zo gek zijn, maar dan moeten er wel dingen gebeuren die voor een shift zorgen. Ik bedoel, hoe functioneel is de bitcoin nou echt?
Betere regulatie, op dit moment is het nog steeds zo dat als de eigenaar van Mt.Gox / BitStamp een zooi bitcoins wil jatten hij multimiljonair is tegen de tijd dat iemand erachter komt. En vervolgens is het gewoon weg = weg.

Ook duurt een transactie autoriseren nog te lang om er echt in fysieke aankopen wat mee te kunnen, je moet een goede escrow service hebben om dat een beetje te kunnen verzachten.

Ik weet dat er hier een paar fanatici zitten van Bitcoin als ideologie :+ maar ik denk dat het z'n huidige koers toch vooral te danken heeft aan speculatie en overvloedige media-aandacht en vervolgens dáár weer reactie op door de speculanten.
pi_132795903
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:48 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Betere regulatie, op dit moment is het nog steeds zo dat als de eigenaar van Mt.Gox / BitStamp een zooi bitcoins wil jatten hij multimiljonair is tegen de tijd dat iemand erachter komt. En vervolgens is het gewoon weg = weg.

Ook duurt een transactie autoriseren nog te lang om er echt in fysieke aankopen wat mee te kunnen, je moet een goede escrow service hebben om dat een beetje te kunnen verzachten.

Ik weet dat er hier een paar fanatici zitten van Bitcoin als ideologie :+ maar ik denk dat het z'n huidige koers toch vooral te danken heeft aan speculatie en overvloedige media-aandacht en vervolgens dáár weer reactie op door de speculanten.
Dat ook nog.

Ja, en SilkRoad heeft ook wel geholpen, die is nu ook weg. Het zou mij ook niet verbazen als overheden op den duur met iets komen om het 'tegen te houden'.
If not now, then when.
pi_132796490
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Denk je? Het zou op zich niet zo gek zijn, maar dan moeten er wel dingen gebeuren die voor een shift zorgen. Ik bedoel, hoe functioneel is de bitcoin nou echt?
Hoe functioneel is Bitcoin nou echt? Nou, misschien dat het in alle opzichten een betere vorm van geld is dan euro's, dollars, of goud? (nou ja, beter voor iedereen behalve de huidige bankiers dan)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132796566
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:51 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Ja, en SilkRoad heeft ook wel geholpen, die is nu ook weg.
De koers is juist flink gestegen sinds Silk Road is opgedoekt. Het haalt een beetje het 'criminele' imago weg. Er waren nog steeds onwetenden die dachten "Bitcoin, da's toch dat geld waarmee je drugs kunt kopen?" en die onzin is nu van de baan.

quote:
Het zou mij ook niet verbazen als overheden op den duur met iets komen om het 'tegen te houden'.
Net zoals ze al sinds jaar en dag met iets proberen te komen om piraterij van muziek en films tegen te houden?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132796664
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 16:14 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Hoe functioneel is Bitcoin nou echt? Nou, misschien dat het in alle opzichten een betere vorm van geld is dan euro's, dollars, of goud? (nou ja, beter voor iedereen behalve de huidige bankiers dan)
Ja dat is een leuke claim, met extragratis leuk linkje, notabene van de Bitcoin conference, dus vast heel genunanceerd.

Maar goed, Bitcoin geweldig, fantastisch, beter dan het huidige? Laten we dan morgen alllllll het geld omruilen voor bitcoins, en dan? Ga jij ff met een bitcoin je brood gaan halen, of een litertje melk? of je stroomrekening betalen, internet, etc?

Het is lekker makkelijk afgeven, en er heus van alles mis met het huidige financiële stelsel. Maar het heeft één grote plus; je kan er vrijwel overal mee terecht, en het is laagdrempelig.

En het heeft dingen als het deposito-garantiestelsel om je te beschermen. Iets wat bij bitcoins (nog niet) bestaat, dus als hier morgen Meneer Hommen (CEO ING) naar de Bahama's vertrekt met ons spaargeld, dan krijgen we er in ieder geval iets van terug, dat is er bij Bitcoin niet als je je coins bij een exchange hebt staan.

En natuurlijk is dat misschien niet veilig, maar in het huidige stelsel doe je niet anders dan het ergens parkeren waardoor je snel transacties kan doen. En een bitcoin wallet beveiligen met truecrypt containers op normaal niet gemounte partities op een linux live-USB met alle netwerk interfaces disabled is nou niet echt iets wat Henk en Ingrid begrijpen :+
pi_132796754
Begrijp me niet verkeerd, ik vind Bitcoin hartstikke interessant, en het heeft zeker potentie. Maar het is totaal nog niet volwassen en nog lang niet geaccepteerd genoeg in de samenleving om het verschil te maken, of überhaupt enige impact te hebben op het huidige financiële stelsel. En dat is iets wat volgens mij sommige Bitcoin fanatics nog weleens vergeten :+
pi_132797175
Wie wilt mij helpen met mijn bitcoin website.
Ik wil dat mensen kunnen doneren. Heb denk ik een paar goede domeinnamen.
ALs je mij helpt krijg je 20% van de donaties.
pi_132797361
Het zal ook nog wel jaren duren voordat het volwassen wordt. Als ik de middelen had om een bedrijf op te zetten die de Bitcoins toegankelijker en eenvoudiger zou kunnen maken, dan had ik het gedaan. Bitcoins gaan pas echt veel waard worden wanneer het functioneel is. Dat is het nu niet.

De enige reden voor mij om Bitcoins te kopen zou zijn het winst maken en niet om er goederen of services mee af te nemen. Ook denk ik dat Bitcoins redelijk 'niche' zullen blijven gezien de massa op dit moment nog niet snel van het gebruikelijke betaalmiddel zal afstappen. Om de massa nog meer te attenderen op de voordelen van de Bitcoins zou er ook een major shift moeten plaatsvinden die de Bitcoins functioneel maakt en dit zou moeten gebeuren door bijvoorbeeld een invloedrijk bedrijf.
If not now, then when.
pi_132798059
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 november 2013 16:20 schreef Loveless85 het volgende:
Ja dat is een leuke claim, met extragratis leuk linkje, notabene van de Bitcoin conference, dus vast heel genunanceerd.
Nou ja, lees dat artikeltje, dat snijdt best hout zou ik zeggen. Dat iemand het heeft voorgelezen op de Bitcoin conference maken zijn argumenten niet minder waar.

quote:
Maar goed, Bitcoin geweldig, fantastisch, beter dan het huidige? Laten we dan morgen alllllll het geld omruilen voor bitcoins, en dan? Ga jij ff met een bitcoin je brood gaan halen, of een litertje melk? of je stroomrekening betalen, internet, etc?

Het is lekker makkelijk afgeven, en er heus van alles mis met het huidige financiële stelsel. Maar het heeft één grote plus; je kan er vrijwel overal mee terecht, en het is laagdrempelig.
Zeker, qua marktacceptatie staat Bitcoin nog in de kinderschoenen. Maar het is ook pas een paar jaar oud, daar gaat gewoon de nodige tijd overheen. Hoeveel mensen accepteerden er in 1985 al email als communicatiemiddel?

quote:
En het heeft dingen als het deposito-garantiestelsel om je te beschermen.
Daar zit ook een limiet op (boven een ton ben je alsnog alles kwijt) en verder, denk ook even aan het IMF of die grappen in Cyprus eerder dit jaar.

Oh trouwens, dat deposito-garantiestelsel, wie denk je dat dat uiteindelijk betaalt, en dus wie draagt in wezen het risico?

quote:
Iets wat bij bitcoins (nog niet) bestaat, dus als hier morgen Meneer Hommen (CEO ING) naar de Bahama's vertrekt met ons spaargeld, dan krijgen we er in ieder geval iets van terug, dat is er bij Bitcoin niet als je je coins bij een exchange hebt staan.
Nee maar bitcoins hoef je dan ook helemaal niet op een exchange te parkeren, waarom zou je. Euro's moet je vandaag de dag wel op een bank hebben staan. Of in een ouwe sok stoppen, maar dat is nog onveiliger (inbraak, brand, etc) en bovendien is er in de verste vertie niet genoeg papiergeld als iedereen dat zou willen doen.

quote:
En natuurlijk is dat misschien niet veilig, maar in het huidige stelsel doe je niet anders dan het ergens parkeren waardoor je snel transacties kan doen. En een bitcoin wallet beveiligen met truecrypt containers op normaal niet gemounte partities op een linux live-USB met alle netwerk interfaces disabled is nou niet echt iets wat Henk en Ingrid begrijpen :+
Nee uiteraard, maar zoals ik al zei, in principe hoeft dat soort extreme shit ook helemaal niet. Da's alleen omdat ik paranoïde met mijn geld ben :)

Maar om misvatting te voorkomen: voor normaal bitcoin gebruik ben je absoluut NIET van exchanges afhankelijk. Een lokale wallet, of een brain wallet, of een online wallet met client side encryptie (zoals blockchain.info) daar kun je allemaal direct snel transacties mee doen (en onder 'snel' versta ik onmiddelijk, niet met een dag vertraging zoals bij de banken).

quote:
2s.gif Op vrijdag 1 november 2013 16:23 schreef Loveless85 het volgende:
Begrijp me niet verkeerd, ik vind Bitcoin hartstikke interessant, en het heeft zeker potentie. Maar het is totaal nog niet volwassen en nog lang niet geaccepteerd genoeg in de samenleving om het verschil te maken, of überhaupt enige impact te hebben op het huidige financiële stelsel. En dat is iets wat volgens mij sommige Bitcoin fanatics nog weleens vergeten :+
Ben het wel met je eens hoor. Ik heb al best een aantal dingen kunnen bestellen en betalen en doneren met Bitcoin, maar het is nu nog insignificant gerommel in de marge. Maar de maatschappelijke potentie is wel gigantisch. Ik vind het concept gewoon erg mooi, en ben vooral enthousiast voor de lange termijn.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132798174
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 16:40 schreef drheisenberg het volgende:
Wie wilt mij helpen met mijn bitcoin website.
Ik wil dat mensen kunnen doneren. Heb denk ik een paar goede domeinnamen.
ALs je mij helpt krijg je 20% van de donaties.
Maak gewoon een wallet (bijvoorbeeld op blockchain.info/wallet of een mobiele app of een lokale client, kies maar iets uit) en post je adres op je site. Geen account, registratie, e-commerce of shopping cart software, payment processor contracten, of andere ingewikkelde troep nodig.

Net zoals je email kunt ontvangen door gewoon je email adres op je site te zetten, kun je geld ontvangen door gewoon je Bitcoin adres op je site te zetten. Maar dan zonder spam ^O^
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132799110
Iemand met verstand van Bitstamp die het probleem (zie vorige pagina met screenshot) aan mij kan uitleggen? :P
pi_132799372
Nog een indicator voor een mogelijke derde rally, aantal pageviews van het Bitcoin-artikel op Wikipedia: http://stats.grok.se/en/latest30/bitcoin

In dit topic is het ook weer drukker btw.
pi_132799377
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 17:18 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Maak gewoon een wallet (bijvoorbeeld op blockchain.info/wallet of een mobiele app of een lokale client, kies maar iets uit) en post je adres op je site. Geen account, registratie, e-commerce of shopping cart software, payment processor contracten, of andere ingewikkelde troep nodig.

Net zoals je email kunt ontvangen door gewoon je email adres op je site te zetten, kun je geld ontvangen door gewoon je Bitcoin adres op je site te zetten. Maar dan zonder spam ^O^
En doneren mensen dan?
:D :D
pi_132801240
Je moet BTC echt niet vergelijken met het huidige geld. Er zit heel veel potentie in, maar ook net zo veel als dat we er zelf van maken. Ik moest een keer wat geld overmaken naar Polen omdat ik daar wat besteld had. Duurde meer dan een week voor dat het allemaal geregeld was en toen pas kon het verstuurd worden.

En als versleutelen en opslaan geen zin hebt, wat voor zin heeft investeren in goud dan? Met een gouden armband of ring kan ik in de winkel niet betalen, maar het heeft zeker waarde. Bitcoin heeft zo zijn eigen toepassing en het vormt zich wel naar iets waar we nu nog niet zeker over zijn.

Ik zie ook wel degelijk grote nadelen van het concept, daar er slechts 21.000.000 te minen zijn. Nooit meer. Maar stel nou dat de FBI besluit de in beslag genomen bitcoins (173,991) van Silk Road te gaan vernietigen. Of ik heb een miljoen bitcoins met extreme versleuteling waar niemand achter kan komen en ik ga dood.

Dan kan niemand er ooit nog bij en zijn ze voor altijd uit roulatie. Dat hoeft maar iets te vaak te gebeuren en er zullen er uiteindelijk steeds minder zijn. Geen verzekering of regeling of contract dat er voor zorgt dat ze ooit weer boven water komen.

Vooralsnog zie ik het als, net als email en de postbode, een nieuwe manier van je geld beheren, versturen en zaken doen, zonder tussenkomst van wat voor overheid of instantie dan ook.
pi_132801242
BitStamp verificatie gaat bij mij niet. Mijn proof of recidence al meerdere keren geupload. Eerste keer kreeg ik nog een mail dat het niet in de juiste resolutie was, maar nu krijg ik niets meer als ik iets heb geupload. Heb ondertussen 5 documenten geupload en vervolgens lijkt er niets veranderd op het scherm en kan ik weer iets nieuws uploaden.

Wie weet hier raad mee? Is er nog een ander programma dat beter werkt? Ik vind dit 3 keer niks
  † In Memoriam † vrijdag 1 november 2013 @ 19:09:53 #266
230491 Zith
pls tip
pi_132801363
Hoe groot is Western Union? Ze versturen ~10 miljard USD per jaar. Ze vragen 10% fee van het geld dat ze verzenden. Wat doet Western Union wat bitcoin niet kan?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132801637
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:09 schreef Zith het volgende:
Hoe groot is Western Union? Ze versturen ~10 miljard USD per jaar. Ze vragen 10% fee van het geld dat ze verzenden. Wat doet Western Union wat bitcoin niet kan?
Nou, 10% van je geld afsnoepen dus :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132801651
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 18:00 schreef drheisenberg het volgende:
En doneren mensen dan?
:D :D
Dat ligt aan je site. Als mensen daar graag voor willen doneren, dan sure :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132801675
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 17:49 schreef vincm het volgende:
Iemand met verstand van Bitstamp die het probleem (zie vorige pagina met screenshot) aan mij kan uitleggen? :P
Misschien heeft javascript zich ff verslikt? Even refreshen en opnieuw invullen zou ik zeggen. Heb zelf nog nooit problemen gehad met Bitstamp.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  † In Memoriam † vrijdag 1 november 2013 @ 19:22:40 #270
230491 Zith
pls tip
pi_132801791
https://events.westernuni(...)fDigitalCurrency.pdf

Over WU gesproken :P

Misschien wel de beste samenvatting van bitcoin die ik heb gelezen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132801886
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:06 schreef Faazz het volgende:
Ik zie ook wel degelijk grote nadelen van het concept, daar er slechts 21.000.000 te minen zijn. Nooit meer.
Hoezo "slechts", hoeveel was dan wel genoeg geweest?

De huidige client gaat al tot 8 decimalen achter de komma. Dus er zijn niet "slechts" 21 miljoen bitcoins, er zijn 2.100.000.000.000.000 eenheden. En mocht ooit blijken dat zelfs dat niet genoeg is, kan de software eenvoudig worden aangepakt om met meer decimalen te werken.

Dat aantal van 21 miljoen is maar een willekeurig getal, en doet er in feite helemaal niet toe. 1 BTC was ook al genoeg geweest.

quote:
Maar stel nou dat de FBI besluit de in beslag genomen bitcoins (173,991) van Silk Road te gaan vernietigen. Of ik heb een miljoen bitcoins met extreme versleuteling waar niemand achter kan komen en ik ga dood.

Dan kan niemand er ooit nog bij en zijn ze voor altijd uit roulatie. Dat hoeft maar iets te vaak te gebeuren en er zullen er uiteindelijk steeds minder zijn. Geen verzekering of regeling of contract dat er voor zorgt dat ze ooit weer boven water komen.
Geen enkel probleem. Bitcoins zijn digitaal, dus onbeperkt opdeelbaar in kleinere fracties. En bovendien blijven er altijd nieuwe bitcoins bij komen (zij het steeds minder, maar het proces gaat altijd door).

Dus het absolute aantal doet er helemaal niet toe. Of er wereldwijd nou 21 miljoen, of 500 quadriljard, of 4, of 0.00003 bitcoins zijn, het is "100%" en dat is per definitie genoeg voor een complete wereldeconomie. We kunnen ze naar behoefte in fracties opdelen, hangen er een werkbare eenheid aan om praktische getallen te houden (zodat een brood 1.75 picocoins kost in plaats van 0.0000000000175 BTC) en klaar.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132802040
De koers is zo vatbaar voor schommelingen dat je stinkend rijk zou kunnen worden als je bv weet dat een groot Amerikaans warenhuis bitcoins gaat accepteren. Maarja, de mensen die dit zouden weten zijn al rijk zat.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_132802461
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:25 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Hoezo "slechts", hoeveel was dan wel genoeg geweest?

Dat is dan toch gewoon het zelfde als een nulletje achter de 10 zetten en je hebt 100 euro? Of andersom. Ik snap je punt, maar ergens klopt het niet. Het zelfde kan met goud ook. Hoogstens onwaarschijnlijk dat er een mad scientist rondloopt die besluit de helft van alle goudvoorraden te gaan kern-splitsen.. Maar mocht het gebeuren, stijgt dan de waarde van goud, of blijkt goud dan juist geen goede investering meer?

Tuurlijk kent goud zo zijn unieke toepassingen en zo heeft bitcoin dat ook. Behalve dan dat het concept van BTC iets makkelijker om ver te werpen valt dan goud.
pi_132802551
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:29 schreef tofastTG het volgende:
De koers is zo vatbaar voor schommelingen dat je stinkend rijk zou kunnen worden als je bv weet dat een groot Amerikaans warenhuis bitcoins gaat accepteren. Maarja, de mensen die dit zouden weten zijn al rijk zat.
Kan jij ook weten. Beetje in verdiepen en het nieuws volgen. Zo was ik er bij toen NMC zijn nieuwe client een paar maanden terug lanceerde. Ik werd er nog voor gewaarschuwd in de trollbox. Op een dag toch weer 30% er bij. En zo zijn er meer voorbeelden. Het blijft altijd gokken, maar het is wel iets transparanter dan een potje roulette of poker.
pi_132803892
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:29 schreef tofastTG het volgende:
De koers is zo vatbaar voor schommelingen dat je stinkend rijk zou kunnen worden als je bv weet dat een groot Amerikaans warenhuis bitcoins gaat accepteren. Maarja, de mensen die dit zouden weten zijn al rijk zat.
Stel je voor als Amazon Bitcoins zou toestaan. ;)
If not now, then when.
pi_132805707
Waar koop ik op dit moment het beste Bitcoins?
  † In Memoriam † vrijdag 1 november 2013 @ 21:13:30 #277
230491 Zith
pls tip
pi_132805776
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:12 schreef stripe het volgende:
Waar koop ik op dit moment het beste Bitcoins?
Ik vind https://bitonic.nl/ wel fijn, snel met ideal, geen account maken en duidelijk wat het je gaat kostne, prijzen vind ik ook niet overdreven. 1 btc voor ~150 eur (2013/11/1 21:00) .
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132805782
kan ik ook minder dan 1 bitcoin kopen

het is zo fucking duur
1 bitcoin 150 euro wtf
wat kan je met 1 bitcoin doen?
pi_132805867
ik hoop dat ik 0.5 bitcoin per dag aan donaties kan krijgen xD
dat is 75euro :o
maar ga ze dan niet verkopen, maar sparen :Y
pi_132805881
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:13 schreef drheisenberg het volgende:
kan ik ook minder dan 1 bitcoin kopen

het is zo fucking duur
1 bitcoin 150 euro wtf
wat kan je met 1 bitcoin doen?
je kunt gewoon het bedrag invullen dat je wilt besteden. Dat ga ik namelijk ook doen om wat meer bekend te worden met Bitcoins
pi_132805927
maar zijn er mensen op dit forum die minen?
en zo ja, hoeveel winst hebben jullie al gemaakt of hoeveel bitcoins verdienen jullie per dag/week/maand?
pi_132805987
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:16 schreef drheisenberg het volgende:
maar zijn er mensen op dit forum die minen?
en zo ja, hoeveel winst hebben jullie al gemaakt of hoeveel bitcoins verdienen jullie per dag/week/maand?
minen schijnt totaal niet meer rendabel te zijn
pi_132806038
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:18 schreef stripe het volgende:

[..]

minen schijnt totaal niet meer rendabel te zijn
hoe verdienen mensen dan bitcoins?
gelezen dat surveys doen enz. geen flikker oplevert, 0.001 bitcoin per week of zo xD
  † In Memoriam † vrijdag 1 november 2013 @ 21:32:53 #284
230491 Zith
pls tip
pi_132806555
we gebruike grote mensen geld xDD
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_132808105
xDxDdxdDdoxox;dP:Doxpd
pi_132808229
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 22:09 schreef drheisenberg het volgende:
xDxDdxdDdoxox;dP:Doxpd
Gast, ga je inlezen of andere mensen vervelen met nutteloze vragen
pi_132811690
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 november 2013 22:12 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Gast, ga je inlezen of andere mensen vervelen met nutteloze vragen
houd gewoon je bek als je niet wilt helpen, op deze manier kwest je mij :'(
pi_132815634
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 19:39 schreef Faazz het volgende:
Dat is dan toch gewoon het zelfde als een nulletje achter de 10 zetten en je hebt 100 euro? Of andersom.
Het is van 10 euro, 10.0 euro maken, en dan ook met tienden kunnen handelen. Nu kunnen we in de praktijk bij euro's al met honderdsten werken (centen) en bij bitcoins met honderdmiljoensten (satoshi's) maar even om het principe.

Als een brood eerst 1 BTC kostte, en we kunnen nu ook met tienden werken, kan een brood bijvoorbeeld 0.9 BTC gaan kosten. Wat er impliciet op neerkomt dat een hele bitcoin (1 BTC) relatief iets meer waard wordt.

quote:
Ik snap je punt, maar ergens klopt het niet. Het zelfde kan met goud ook. Hoogstens onwaarschijnlijk dat er een mad scientist rondloopt die besluit de helft van alle goudvoorraden te gaan kern-splitsen.. Maar mocht het gebeuren, stijgt dan de waarde van goud, of blijkt goud dan juist geen goede investering meer?
Nou ja er is maar een beperkt aantal goudatomen, en dat kunnen er niet meer worden. Net zoals je ook niet zomaar naar wens meer bitcoins kunt maken.

Als we zouden besluiten (of als toenemende vraag naar goud er onbewust toe zou leiden) om goud in kleinere eenheden te verhandelen, bijvoorbeeld dat 9/10 gram in de praktijk gelijk wordt aan wat eerst 1 gram was, zodat er meer eenheden in de markt zijn, dan wordt goud per hele gram dus meer waard.

Het is gewoon vraag en aanbod. Naarmate het gebruik van Bitcoin toeneemt, neemt daarmee ook de vraag toe, en aangezien er maar een beperkt aantal hele bitcoins beschikbaar is en bij komt, neemt de effectieve waarde per bitcoin dus toe. Omdat we ze in willekeurig kleine stukjes kunnen verdelen (anders dan bij goud) kun je op een gegeven moment met een kleiner stukje hetzelfde als wat je eerst met een groter stukje kon.

"Er zijn niet genoeg bitcoins" is dus per definitie onzin, er zijn altijd genoeg stukjes of eenheden.
Als er in de wereld maar half zoveel goud was geweest als nu, was dat geen enkel probleem en had dat niets uitgemaakt ten opzichte van nu, alleen had je dan met 3 gram goud dingen kunnen kopen die nu 6 gram kosten. Bij goud heb je het praktische probleem dat als je met te kleine eenheden gaat werken, het niet meer te doen is (je kunt geen anderhalve goudatoom betalen) maar da's bij Bitcoin dus niet.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132815675
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:15 schreef drheisenberg het volgende:
ik hoop dat ik 0.5 bitcoin per dag aan donaties kan krijgen xD
dat is 75euro :o
maar ga ze dan niet verkopen, maar sparen :Y
Klinkt als een goed businessplan. Ben wel benieuwd wat voor zeer bijzondere site je gaat maken dat mensen ter waarde van ¤75 per dag ervoor willen doneren, maar veel succes ^O^
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132815736
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:13 schreef drheisenberg het volgende:
kan ik ook minder dan 1 bitcoin kopen

het is zo fucking duur
1 bitcoin 150 euro wtf
wat kan je met 1 bitcoin doen?
nou, ter waarde van ¤150 aan spullen kopen misschien?

1 kilo goud is nog veel duurder, dat kost meer dan 20.000 euro WTF!!
wat kun je met 1 kilo goud doen?

Oh wacht, hoeveel 1 hele BTC waard is in euro's zegt geen reet. Je koopt gewoon voor een gewenst bedrag in euro's aan bitcoins, en welk precieze aantal BTC daarmee overeenkomt doet er in wezen geen zak toe.

Maar voor jouw gemoedsrust: voor ¤15 koop je al 10.000.000 (tien miljoen!) satoshi's, klinkt dat beter?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132815751
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 21:12 schreef stripe het volgende:
Waar koop ik op dit moment het beste Bitcoins?
Ik vind bitstamp.net en bitcoin.de nog steeds het fijnste werken. Snel en goedkoop.

Die iDeal shops zijn ook handig en snel, maar wel duurder. Om even voor een klein testbedragje aan bitcoins te kopen prima, als je er veel geld in gaat steken zou ik het liever via een exchange doen (zoals bovengenoemde twee).
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_132816228
Ik was mijn bitcoins wit met https://www.just-dice.com/
Some men are born sodomites, some achieve sodomy, and some have sodomy thrust upon them...
pi_132816561
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2013 02:03 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

nou, ter waarde van ¤150 aan spullen kopen misschien?

1 kilo goud is nog veel duurder, dat kost meer dan 20.000 euro WTF!!
wat kun je met 1 kilo goud doen?

Oh wacht, hoeveel 1 hele BTC waard is in euro's zegt geen reet. Je koopt gewoon voor een gewenst bedrag in euro's aan bitcoins, en welk precieze aantal BTC daarmee overeenkomt doet er in wezen geen zak toe.

Maar voor jouw gemoedsrust: voor ¤15 koop je al 10.000.000 (tien miljoen!) satoshi's, klinkt dat beter?
wat zijn satoshis
pi_132816565
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 23:33 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

houd gewoon je bek als je niet wilt helpen, op deze manier kwest je mij :'(
Wat is kwesten?
pi_132816566
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2013 02:03 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

nou, ter waarde van ¤150 aan spullen kopen misschien?

1 kilo goud is nog veel duurder, dat kost meer dan 20.000 euro WTF!!
wat kun je met 1 kilo goud doen?

Oh wacht, hoeveel 1 hele BTC waard is in euro's zegt geen reet. Je koopt gewoon voor een gewenst bedrag in euro's aan bitcoins, en welk precieze aantal BTC daarmee overeenkomt doet er in wezen geen zak toe.

Maar voor jouw gemoedsrust: voor ¤15 koop je al 10.000.000 (tien miljoen!) satoshi's, klinkt dat beter?
waarom zou ik 150 euro aan 1 bitcoin besteden om vervolgens die ene bitcoin uit te geven aan een zeer beperkt aanbod, terwijl het dezelfde waarde vertegenwoordigt? wat is daar het nut van?
pi_132816567
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2013 04:21 schreef drheisenberg het volgende:

[..]

waarom zou ik 150 euro aan 1 bitcoin besteden om vervolgens die ene bitcoin uit te geven aan een zeer beperkt aanbod, terwijl het dezelfde waarde vertegenwoordigt? wat is daar het nut van?
Wachten totdat het meer waard wordt.
pi_132816795
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 november 2013 15:43 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Denk je? Het zou op zich niet zo gek zijn, maar dan moeten er wel dingen gebeuren die voor een shift zorgen. Ik bedoel, hoe functioneel is de bitcoin nou echt?
Klopt, ik kan er nog niks voor op ebay of bol.com kopen
Maar als een grote zak ze gaat accepteren, dan gaat de prijs zo 15% omhoog

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 02-11-2013 07:31:03 ]
pi_132816818
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2013 02:04 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Ik vind bitstamp.net en bitcoin.de nog steeds het fijnste werken. Snel en goedkoop.

Die iDeal shops zijn ook handig en snel, maar wel duurder. Om even voor een klein testbedragje aan bitcoins te kopen prima, als je er veel geld in gaat steken zou ik het liever via een exchange doen (zoals bovengenoemde twee).
Maar hoe weet je nu zeker of de koper van je coin op bitcoin.de je daadwerkelijk zal betalen?
pi_132818082
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 november 2013 07:44 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Maar hoe weet je nu zeker of de koper van je coin op bitcoin.de je daadwerkelijk zal betalen?
Dat vind ik dus ook een heikelpunt. Heb gister m'n eerste proefbitcoins op bitonic gekocht en die zitten veilig in mn wallet. Nu ik ook een bitstamp account heb ga ik daar m'n volgende bitcoins kopen. Website vind ik er erg overzichtelijk uit zien namelijk.
pi_132818237
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2013 10:43 schreef stripe het volgende:

[..]

Dat vind ik dus ook een heikelpunt. Heb gister m'n eerste proefbitcoins op bitonic gekocht en die zitten veilig in mn wallet. Nu ik ook een bitstamp account heb ga ik daar m'n volgende bitcoins kopen. Website vind ik er erg overzichtelijk uit zien namelijk.
Vergeet niet te Minen like a boss
pi_132818302
1
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')