Tsja, genoeg kleur eten enzoquote:Op maandag 16 september 2013 17:47 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik schrok eerst even want ik dacht dat al die gele dingen eierdooiers warenmaar het zijn gelukkig
tomaatjes![]()
Lekker! opgeslagen!
quote:Op maandag 16 september 2013 17:25 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Of je worst lust?
Nee dat lust je vast niet
Het is wel een scheetje hoorquote:Op maandag 16 september 2013 17:51 schreef rijsttafel het volgende:
[..]![]()
Vandaag weer iets maken van m'n favoriete chef:
Inclusief intro over zijn respect voor vegatarisch eten.
Dat geloof ik direct!quote:Op maandag 16 september 2013 23:33 schreef rijsttafel het volgende:
Chef's recept was ook goed te eten.
Dit. Wanneer je je voorraad kruiden en specerijen eenmaal op orde hebt dan hoef je als vegetariër ineens nog maar héél weinig boodschappen te halen wanneer je je wilt storten op een gerecht uit de wereldkeuken, doorgaans alleen de groente(n) du jourquote:Op dinsdag 17 september 2013 00:06 schreef rijsttafel het volgende:
Zou ik zeker doen! Als je eenmaal de kruiden hebt, dan is het verder allemaal niet zo lastig.
Ik geloof dat er honderdtwintig recepten in staan, dus ik heb voor mijn gevoel het grootste deel wel gehad.quote:
Hihi. Netjes quoten is je vriend!quote:Op dinsdag 17 september 2013 09:07 schreef GimmeGore het volgende:
ow, oeps, ik loop echt ontzettend achterik bedoelde dat het heel veel eierdooiers waren, was een reactie op Fann
ghehehehequote:Op dinsdag 17 september 2013 09:07 schreef GimmeGore het volgende:
ow, oeps, ik loop echt ontzettend achterik bedoelde dat het heel veel eierdooiers waren, was een reactie op Fann
Ja toch?quote:Op dinsdag 17 september 2013 15:03 schreef Maria2.0 het volgende:
Lekker simpel en goddelijk lekker voor als je eens lui bent.
Italiaanse bol beleggen met kaas, brie, komkommer, pijnboompitjes en dan slasaus erover, gewoon van die normale of Zaanse
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dit is niet alleen een hele interessante video, maar de man is ook nog eens érg grappig.
Hij is veganist by the way![]()
[ Bericht 37% gewijzigd door FANNvanhetlaatsteuur op 19-09-2013 17:26:29 ]
http://www.veggiedeli.nl/webshop-overzicht/kaasquote:Op woensdag 18 september 2013 00:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Weet iemand hier waar je lekkere Vegetarische kaas kan kopen?
Want ik wil eigenlijk helemaal van de zuivelproducten af![]()
Alles heb je van soja of rijst, yoghurt, melk, ijs, boter (voor op brood) bakken doe ik wel
in olijfolie, nu de kaas nog.
Tips? Iemand?
Ik kan ook wel zonder kaas, maar ik vind het zo lekker![]()
Geen specifieke tips, maar probeer het bij een goede kaaswinkel of een biowinkel? Die zijn vaak wat beter gesorteerd.quote:Op woensdag 18 september 2013 00:00 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Weet iemand hier waar je lekkere Vegetarische kaas kan kopen?
Want ik wil eigenlijk helemaal van de zuivelproducten af![]()
Alles heb je van soja of rijst, yoghurt, melk, ijs, boter (voor op brood) bakken doe ik wel
in olijfolie, nu de kaas nog.
Tips? Iemand?
Ik kan ook wel zonder kaas, maar ik vind het zo lekker![]()
Dank je Noek!quote:Op woensdag 18 september 2013 10:56 schreef Noek het volgende:
[..]
http://www.veggiedeli.nl/
Maar de verzendkosten zijn tamelijk hoog. Er zijn dealers, dan kun je de kosten splitten geloof ik.
Je woont in de stad, er is vast wel een winkel daar die dat merk kaas daar verkoopt. Je kunt iig even de kazen bekijken op de site.
Ik had er al een paar geprobeerd maar die vond ik niet lekkerquote:Op woensdag 18 september 2013 10:56 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Geen specifieke tips, maar probeer het bij een goede kaaswinkel of een biowinkel? Die zijn vaak wat beter gesorteerd.
ah, deze dus, ik ga kijkenquote:Op woensdag 18 september 2013 10:57 schreef Noek het volgende:
[..]
Om em even specifiek te maken:
http://www.veggiedeli.nl/webshop-overzicht/kaas
quote:Op woensdag 18 september 2013 11:05 schreef Noek het volgende:
Graag gedaan, tof dat je klachten zo zijn verminderd dankzij het aanpassen van je voeding. Zo simpel kan het soms zijn.
Edit 2quote:Op woensdag 18 september 2013 16:42 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ik heb Linzensoep gemaakt, voor het eerst van mijn levenik had geen idee hoe linzen smaakte.
Ik heb gewoon maar deze gebruikt voor de eerst keer http://www.bonduelle.nl/product/linzen
het blikje van 425 ml
Volgens mij staat het recept al ergens in het vorige topic, maar ik heb het toch een beetje aangepast
dus ik zet het wel even opnieuw neer.
1 blikje linzen (goed afgespoeld met water)
1 pond rijpe tomaten gepureerd
1 pakje Heinz gezeefde tomaten
800 ml water
1 grote ui gesnipperd
250 ml olijfolie
2 laurierblaadjes
3 teentjes knoflook gesnipperd
zout en grof gemalen peper
Oregano en Basilicum naar smaak
(helaas had ik geen verse Basilicum in huis dus ik heb voor deze keer maar gedroogde genomen)
Je kan ook andere kruiden nemen natuurlijk, dit was de eerste keer voor mij dus ik heb me wel
redelijk aan het recept gehouden.
Tomaten in de blender met water, daarna in de pan.
Aan de kook brengen. uien, knoflook, gezeefde tomaten, olijfolie, laurierblaadjes peper en zou erbij.
Lekker een half uurtje á drie kwartier laten pruttelen, dan naar smaak oregano en basilicum erbij,
en daarna de linzen, 3 minuten verwarmen, niet koken, wel roeren, (zo staat het op het blikje) dus
dat heb ik dan maar gedaan.
Ik moet eerlijk zeggen het is zéker niet viesmaar ik moet wel even aan de linzen smaak wennen,
het smaakt eigenlijk een beetje naar tomatensoep, de linzen zelf hebben niet zo veel smaak, dus ik
vraag me af of het anders zou smaken met groene linzen, ik ken het verschil in smaak niet dus dat moet ik dan proberen.
Ik ga het straks eten, met speltbrood, ja ja, heb je háár weermaar goed ik denk dat je dan
wel van een maaltijdsoep kan spreken, ik herinner me nog dat iemand dat vroeg toen ik het
recept voor de eerste keer postte, ik weet alleen niet meer wie dat was.
Nou, dit is het resultaat...
Om heel eerlijk te zijn vind ik mijn oude vertrouwde witte bonensoep lekkerdermaar voor de variatie ga ik toch wat meer experimenten, dus volgende keer iets met groene linzen.
En minilot dat ziet er wél héél lekker uit!ook wel de moeite waard om eens te proberen
edit: biertje op de foto is alcholholvrij hoorik was een beetje dorstig
![]()
Goed idee! Een Flex(ibel) topicquote:Op donderdag 19 september 2013 10:23 schreef minilot het volgende:
Idee: wellicht kunnen we het volgende topic in de reeks wel hernoemen naar 'Vegetarisch en veganistisch eten'?
Aparte veganisme-topics bloeden op CUL altijd snel dood en ik krijg de indruk dat bij de vaste posters in deze reeks behoorlijk wat interesse is voor een (deels) plantaardig dieet.
quote:Op donderdag 19 september 2013 10:27 schreef minilot het volgende:
Ik maak trouwens vanavond een recept van de fameuzePost Punk Kitchen
:
Mushroom Hot Pot.
Ik hoef daarvoor namelijk geen boodschappen te doen, dus dat is makkelijk.![]()
Het zou kunnen dat ik er voor mijn lief nog een stuk kabeljauw in pocheer, maar voor mezelf hou ik het gewoon vegan.
Aangezien er bij mij nog nooit een Post Punk Kitchen-recept is mislukt heb ik er alle vertrouwen in dat het lekker wordt.
Linzen zijn lekker hoor!quote:Op woensdag 18 september 2013 17:50 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Eigenlijk is het héél lekker!!
Zo snel geef ik het niet op hoor, was de eerste keer en als tomatensoep smaakte het niet eensquote:Op donderdag 19 september 2013 10:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Linzen zijn lekker hoor!![]()
Ik maakte laatst van rode linzen trouwens een soort hummus (recept van Oh She Glows) en dat smaakte bijzonder goed, dus mocht je nog linzen over hebben..
Overigens zit er erg veel verschil in de diverse soorten. De Franse Le Puy-linzen gelden een beetje als de kaviaar onder het linzenaanbod: indien goed klaargemaakt weet je écht niet wat je proeft, zo lekker.
quote:Op donderdag 19 september 2013 10:39 schreef minilot het volgende:
maar als je een smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon wilt krijgen dan is het nu wel echt het moment om over je 'lusiknie'-fase heen te groeien. Dat lijk je wel van plan te zijn, dus:
Maar als aanstormend vegan is dat ook echt belangrijk.
Goed idee!quote:Op donderdag 19 september 2013 10:23 schreef minilot het volgende:
Idee: wellicht kunnen we het volgende topic in de reeks wel hernoemen naar 'Vegetarisch en veganistisch eten'?
Aparte veganisme-topics bloeden op CUL altijd snel dood en ik krijg de indruk dat bij de vaste posters in deze reeks behoorlijk wat interesse is voor een (deels) plantaardig dieet.
Linzen zijn geweldig!quote:Op woensdag 18 september 2013 17:50 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Edit 2
Eigenlijk is het héél lekker!!
Ik kan het nu pas echt goed proeven omdat het niet meer zo heet is, volgende keer geen basilicum (stond ook niet in het recept had ik er zelf bij bedacht) en dan is het perfect, maar door het pakje Heinz gezeefde tomaten kan je het beter Tomaten-Linzen soep noemen
laatste edit:
Ik heb een filmpje gekregen met de juiste manier. zo had ik het moeten doen...
http://www.dailymotion.co(...)-www-diytv-gr_people
Er wordt Grieks gesproken, maar het is allemaal makkelijk te volgen..
quote:Op donderdag 19 september 2013 17:38 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
tomatendingesja da's lekker
![]()
Ik heb mijn allerlaatste eitjes aan Pannenkoeken besteed voor de volgende Pannenkoeken
zal ik dus zonder eitjes moeten maken.
http://www.veganchallenge.nl/pannenkoeken/
quote:Op donderdag 19 september 2013 17:38 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Linzen zijn geweldig!
Maak eens eens iets simpelers zodat je ze beter proeft, is mijn tip.
Megadarraof dahl bijvoorbeeld.
Aha! Dat is inderdaad lekkerquote:Op donderdag 19 september 2013 17:39 schreef rijsttafel het volgende:
[..]![]()
![]()
Bruscetta ik weet 't weer.
Een jaar in het kloosterquote:Op donderdag 19 september 2013 17:47 schreef rijsttafel het volgende:
Ik heb ook een word document met recepten die ik lekker vind. Wel zo cryptisch opgeschreven dat alleen ik het begrijp.Ik vetrek binnenkort voor een jaar naar het buitenland om daar in een boeddhistisch klooster te wonen en onder andere voor de gemeenschap te koken. En dan is het wel handig om zo een lijstje te hebben ter inspiratie. Was helaas wel m'n oude kwijt dus ben onlangs weer opnieuw begonnen.
In een aangesloten retraite-gebouw iets verderop is wel internet als het goed is. Maar ik ben niet van plan vanaf daar actief te gaan fokken.quote:Op donderdag 19 september 2013 17:49 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Een jaar in het kloosterdat is pas écht een uitdaging!
![]()
Wat spannend, heb je daar wel internet?Zal wel niet toch?
Ze zullen wel geen WiFi hebbendus dan zien we je pas over een jaar terug hier
Oké, lijkt me een hele ervaringquote:Op donderdag 19 september 2013 17:51 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
In een aangesloten retraite-gebouw iets verderop is wel internet als het goed is. Maar ik ben niet van plan vanaf daar actief te gaan fokken.![]()
Maar ik ben nu nog wel 2 maandjes hier hoor.
In het klooster waar ik eerder kookte was er heeeel soms vis, maar in de praktijk is vrijwel alles vegetarisch. En dan is automatisch ook veel veganistisch. Maar ze aten wel echt heel veel ei, dat vond ik wel een beetje spijtig.quote:Op donderdag 19 september 2013 17:53 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Oké, lijkt me een hele ervaringen dan Veganistisch koken voor de hele clup of Vegetarisch?
Die site ga ik ook eens checken, misschien ook wel iets voor mij!quote:Op donderdag 19 september 2013 17:57 schreef minilot het volgende:
Klooster!![]()
Ik hou mijn dit-wil-ik-nog-eens-maken-recepten overigens online bij, zodat ik er overal vandaan bij kan (op http://delicious.com ). Ik geeft elk online recept een hele berg tags mee, zodat ik simpelweg op "vegan", "asperges", "koreaans" of "dadels" kan zoeken, net waar ik behoefte aan heb. Reuze makkelijk.
Ik heb onlangs een grote opruiming gehouden en alles verwijderd wat ik al gemaakt heb of waar ik bij nader inzien toch niet zo'n zin in had, en nu zijn er nog.. even kijken.. 1107 linkjes over naar dingen die ik nog eens wil maken.
Ik wens je alvast héél veel succes en misschien ook wel plezier!quote:Op donderdag 19 september 2013 17:58 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
In het klooster waar ik eerder kookte was er heeeel soms vis, maar in de praktijk is vrijwel alles vegetarisch. En dan is automatisch ook veel veganistisch. Maar ze aten wel echt heel veel ei, dat vond ik wel een beetje spijtig.Ik was niet de enige die kookte, dus ik had het ook niet allemaal in de hand.
Met drie man maakten we elke dag van alles. Meestal een of twee eigen gerechten en dan nog een paar dingen samen. Was heel gezellig. Af en toe kwam er iemand anders langs om mee te helpen.
Maar ik ga nu naar een andere plek, dus het kan daar wel wat anders gaan.
Stelt an sich niet zoveel voor hoor, het is eigenlijk gewoon een dienst om linkjes op een makkelijke manier op te slaan. Daar zijn er best een hoop van.quote:Op donderdag 19 september 2013 17:59 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Die site ga ik ook eens checken, misschien ook wel iets voor mij!
Thanks!
Minilot moet ik me gewoon eerst registreren?quote:Op donderdag 19 september 2013 17:57 schreef minilot het volgende:
Klooster!![]()
Ik hou mijn dit-wil-ik-nog-eens-maken-recepten overigens online bij, zodat ik er overal vandaan bij kan (op http://delicious.com ). Ik geeft elk online recept een hele berg tags mee, zodat ik simpelweg op "vegan", "asperges", "koreaans" of "dadels" kan zoeken, net waar ik behoefte aan heb. Reuze makkelijk.
Ik heb onlangs een grote opruiming gehouden en alles verwijderd wat ik al gemaakt heb of waar ik bij nader inzien toch niet zo'n zin in had, en nu zijn er nog.. even kijken.. 1107 linkjes over naar dingen die ik nog eens wil maken.![]()
In plaats van zo'n vierduizend.
Ah... oké, ik denk dat ik dan maar doorga met waar ik al mee bezig ben, recepten uitprinten,quote:Op donderdag 19 september 2013 18:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Stelt an sich niet zoveel voor hoor, het is eigenlijk gewoon een dienst om linkjes op een makkelijke manier op te slaan. Daar zijn er best een hoop van.
Om daadwerkelijk nieuwe recepten te vinden gebruik ik vooral http://foodgawker.com/
Ga ik dus niet doenquote:
Ik sla in Delicious gewoon alles opdat ik tegenkom waarvan ik denk: DAT WIL IK MAKEN!quote:Op donderdag 19 september 2013 18:05 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ah... oké, ik denk dat ik dan maar doorga met waar ik al mee bezig ben, recepten uitprinten,
uitproberen en in mijn ''boek'' doen als het bevalt![]()
Ik zie mezelf ook niet met mijn laptop in de keuken staan om eerlijk te zijngeef mij maar
gewoon een boekkie
Ah! Gelukkig dan ben ik niet de enigequote:Op donderdag 19 september 2013 18:13 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik sla in Delicious gewoon alles opdat ik tegenkom waarvan ik denk: DAT WIL IK MAKEN!
En als het er dan daadwerkelijk van komt print ik het recept even op papier uit voor gebruik in de keuken.
Kunnen wel in de OP toch?quote:Op donderdag 19 september 2013 18:16 schreef minilot het volgende:
Maar even ontopic, voor wie zin wil krijgen in een vegan dieet raad ik deze lekkermakende blogpost aan:
How I Eat Vegan and You Can Too
Verder, sowieso zeeeeeeeerrrr fijnevegan receptenblogs:
http://kblog.lunchboxbunch.com/
http://ohsheglows.com/
http://herbivoracious.com/
http://www.mynewroots.org/site/ (bijna vegan)
Nou ja, aangezien ik eigenlijk zelden twee keer hetzelfde maak zie ik voor mezelf de zin niet echt in van een papieren boekje samenstellen. Bovendien komt mijn receptpapier altijd onder een reusachtige hoeveelheid vlekken en geklieder in de keuken.quote:Op donderdag 19 september 2013 18:15 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ah! Gelukkig dan ben ik niet de enigedat is precies dezelfde manier waarop ik het doe!
tenminste... bijna dan..![]()
Ah, nee ik heb al Vegetarische en Veganistische recepten die vast terugkwamen, al járen,quote:Op donderdag 19 september 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou ja, aangezien ik eigenlijk zelden twee keer hetzelfde maak zie ik voor mezelf de zin niet echt in van een papieren boekje samenstellen. Bovendien komt mijn receptpapier altijd onder een reusachtige hoeveelheid vlekken en geklieder in de keuken.
Nee, maar ik zou het lekker zelf maken. Die mixen zijn gewoon een zooitje kruiden. In mijn optiek veel te duur en met vaak te veel zout. Met dat soort burgers je vrijelijk je ding doen, dat is juist het leuke vind ik. Bij kikkererwtenburger denk ik aan falaffel, dus de kruiden zouden zijn dan bijv koriander, komijn, kurkuma. Maar er zijn zoveel kruiden die je erin kan doen. Heb je trek in wat pittigers dan neem je chilipoeder erbij. Wat 'exotischer' dan kardemom. Om maar wat te noemen.quote:Op vrijdag 20 september 2013 10:14 schreef GimmeGore het volgende:
ik kwam gisteren op de AH site een mix tegen van verstegen voor kikkererwten burgers, heeft iemand daar ervaring mee?
Ik dacht even dat je het over Halva hadquote:Op vrijdag 20 september 2013 10:13 schreef rijsttafel het volgende:
Mijn weeklijst met in gedachten een meer zuivel-vrij dieet. Waarschijnlijk dat ik op sommige dingen wel wat kaas doe wat ik toch nog heb liggen, maar in principe kan het zonder. Halwa is met sojamelk.
• Bonenburgers met courgette
• Pav bhajji (broodjes & groentencurry) & halwa (wortel”pudding”)
• Gewokte aubergine & noedels & paksoi-champignonsoep
• Champignons-ravioli in tomatensaus
• Paksoi met tofu & rijst
• Ratatouille & pasta
• Megadarra op pitabroodjes & worteltjes & appelcrumble
vorkjeprik
Omdat we dan sommige dingen met Feta kunnen maken, kan ook wel als ik het niet lust natuurlijk,quote:Op vrijdag 20 september 2013 14:05 schreef rijsttafel het volgende:
Eh, hoezo wil je per se feta leren eten dan?
Dat halva ziet er wel goed uit. (even gegoogled) Misschien eens ergens opzoeken. Maar dat bedoelde ik inderdaad niet.
Feta doe je bij de meeste gerechten toch pas op het laatste moment erdoor. Dus dan kan je het net zo goed in tweeën splitsen. De een met de ander zonder.quote:Op vrijdag 20 september 2013 14:08 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Omdat we dan sommige dingen met Feta kunnen maken, kan ook wel als ik het niet lust natuurlijk,
maar als ik het wel lust is handiger. We eten niet altijd hetzelfde, dat is altijd zo geweest, dus het
moet niet persé, maar ik kan het proberen.
Ik gok erop dat het dat gaat wordenquote:Op vrijdag 20 september 2013 14:10 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Feta doe je bij de meeste gerechten toch pas op het laatste moment erdoor. Dus dan kan je het net zo goed in tweeën splitsen. De een met de ander zonder.
Ja ik hoor niks anders hierquote:Op vrijdag 20 september 2013 14:10 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Maar ik zou het leren eten want het is lekkah.![]()
Ik hou er juist niet van om op de dag zelf nog alles te moeten bedenken.quote:Op vrijdag 20 september 2013 14:01 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik weet dus nooit van te voren wat ik wil eten, soms spreken we af, zullen we morgen dit of dat eten?
maar verder komen we niet eigenlijk![]()
Nah, ik zal een poging doen, maar is hoef ook niet persé, maakt verder ook niks uit, want ik hebquote:Op vrijdag 20 september 2013 14:15 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Ik weet overigens niet of feta per se zo gezond is dat je het moet eten.
quote:Op vrijdag 20 september 2013 22:26 schreef rijsttafel het volgende:
Bonenburgers zonder ei misten wat structuur maar waren wel lekker.
Misschien kan ik het beter bij mijn spelburgers houden dan?quote:Op vrijdag 20 september 2013 22:26 schreef rijsttafel het volgende:
Bonenburgers zonder ei misten wat structuur maar waren wel lekker.
Kun je het recept 'ns doorgeven? Ik heb de afgelopen jaren zoveel zeer geslaagde niet-uit-elkaar-vallende bonenburgers gemaakt dat ik op basis van de ingrediënten in je burgers vast wel een tip kan gevenquote:Op vrijdag 20 september 2013 22:26 schreef rijsttafel het volgende:
Bonenburgers zonder ei misten wat structuur maar waren wel lekker.
Chile Lime-grilled Watermelon!quote:Op zaterdag 21 september 2013 11:17 schreef Young_David het volgende:
Morgen een BBQ ... wordt lastig. Heb nog nooit vegetarisch gegeten op een BBQ. Op zoek naar lekker dingen voor op het vuur.
Zelf nooit geprobeerd, maar zou ik wel willen...quote:Op zaterdag 21 september 2013 11:17 schreef Young_David het volgende:
Morgen een BBQ ... wordt lastig. Heb nog nooit vegetarisch gegeten op een BBQ. Op zoek naar lekker dingen voor op het vuur.
Producten van de Vegetarische Slager zijn inderdaad zeer acceptabel als je dan per se geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan.quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Zelf nooit geprobeerd, maar zou ik wel willen...![]()
http://www.devegetarischeslager.nl/recepten/specials/bbq
http://www.devegetarische(...)ger-lijn/bbq-spiezen
Neem je gewoon een pakje mee
Vind ik ook hoorquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:29 schreef minilot het volgende:
[..]
Producten van de Vegetarische Slager zijn inderdaad zeer acceptabel als je dan per se geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan.
Als je nog even doorzet, moet je er zelfs niet meer aan denkenquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:30 schreef Selestha het volgende:
Ben nu al een tijd glutenvrij, en heb nu al ruim een maand vegetarisch gegeten wegens geen behoefte aan vlees. Toen ik nog vega wilde zijn maar mijn ingewanden nog geen rust hadden kon ik echt dromen over vlees, dus ik zie dit als een goed teken
Nou ja dat denk ik dus ookquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:31 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Als je nog even doorzet, moet je er zelfs niet meer aan denken
Dan geef je hem aan iemand die het wel wil eten en normaal tóch al eet, of je gooit het weg,quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:32 schreef Selestha het volgende:
[..]
Nou ja dat denk ik dus ookIk heb nu ook geen enkel moment gehad dat ik het miste, en ik heb nog een biefstukje in de vriezer liggen maar ieder moment dat ik denk 'hij moet toch eens op'' denk ik ''geen zin in
''
Ja luisteren naar je lichaam is goedquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:37 schreef minilot het volgende:
Zo terug te zien heb ik op 2 september voor het laatst vlees gegeten (biokip). Zal er dus binnenkort wel weer een keertje van komen, maar vooralsnog geen zin in.
Yep. Heb het trouwens niet alleen met eieren en biefstukken hoor, als ik een paar dagen lang geen bonen, bladgroenten of citrusvruchten heb gegeten krijg ik er ook vanzelf zin in.quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:38 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ja luisteren naar je lichaam is goedIk heb nu in ieder geval zelden zin in iets dierlijks
Dat bedoel ik, als die vriend dat normaal toch al eet kan je die biefstuk voor hem maken en dan eetquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:37 schreef Selestha het volgende:
Ik heb moeite met het verspillen van welk voedsel dan ook, dus ik denk dat ik het dan voorzet aan een vriend van me die binnenkort langs komt
quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Nu nog leren om die onzinnige onderstroom van behoefte aan koekjes bakken te negeren.
Vegetarische slager begin ik niet aan. Ik vind het concept van geen vlees willen eten, maar wel willen doen alsof zo absurd.Net zoals vegaburgers. Beetje doen alsof je een vleeseter bent.quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Zelf nooit geprobeerd, maar zou ik wel willen...![]()
http://www.devegetarischeslager.nl/recepten/specials/bbq
http://www.devegetarische(...)ger-lijn/bbq-spiezen
Neem je gewoon een pakje mee
ah, dat kan, ik eet graag speltburgers, niet omdat het op vlees lijkt, want het lijkt helemaal niet op vleesquote:Op zaterdag 21 september 2013 13:46 schreef Young_David het volgende:
[..]
Vegetarische slager begin ik niet aan. Ik vind het concept van geen vlees willen eten, maar wel willen doen alsof zo absurd.Net zoals vegaburgers. Beetje doen alsof je een vleeseter bent.
Ieder z'n ding!quote:Op zaterdag 21 september 2013 13:46 schreef Young_David het volgende:
[..]
Vegetarische slager begin ik niet aan. Ik vind het concept van geen vlees willen eten, maar wel willen doen alsof zo absurd.Net zoals vegaburgers. Beetje doen alsof je een vleeseter bent.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |