neem je toch gewoon groene kleurstof en banaanaroma. ben je dr ookquote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:29 schreef kvd het volgende:
Vraagje...
Naar aanleiding van al die mooie groene bakwerken van hier heb ik in de toko pandan aroma gehaald. Hoe het kan weet ik nog niet helemaal, maar had steeds in mijn hoofd zitten dat het banaan was (vast door de pisang ambon ). Maar goed, ik zat op de heenweg leuk tegen vriendlief te vertellen over banaansmaak enzo en kwam er toen al achter dat ik iets zei wat niet klopte.
Dus ik heb naast de pandang ook een flesje banaan aroma meegenomen.
Mijn vraag is, kan ik beide verwerken in 1 recept, of zal dat niet lekker worden.
(om heel eerlijk te zijn, omdat ik dus de verkeerde smaak in gedachten had, weet ik niet eens welke smaak pandan echt is. Lees nootachtig (zo ruikt het ook), daar hou ik zelf niet van. Maar lees ook iets over dat het juist zoetig is en richting de smaak van vanille gaat....ofwel...wie helpt me? )
Als pandan zoet is, dan zal dat voor mij niet hoeven. Dan gebruik ik alleen die namelijk.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:32 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
neem je toch gewoon groene kleurstof en banaanaroma. ben je dr ook
krijg je ook iets van een diploma of oorkonde na de cursus?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 15:22 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Ik vond het het geld zeker waard, kost een hoop, maar je leert ook een hoop en als je ziet wat je allemaal mee naar huis krijgt, als je dat moet kopen dan ben je ook een hoop geld kwijt.
T smaakt niet naar banaan maar ik vind het ook niet echt noot.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 17:37 schreef kvd het volgende:
[..]
Als pandan zoet is, dan zal dat voor mij niet hoeven. Dan gebruik ik alleen die namelijk.
Als pandan echt naar noot smaakt, dan gebruik ik heb helemaal niet, dan wordt het alleen die banaan aroma. Dan geen groene cake, was ook meer als geintje omdat men steeds iets nieuws van mij verwacht.
Deze citroentaart heb ik afgelopen weekend gemaakt. Is heerlijk en er gaan véél eieren in!quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
hmmmm...wordt dus even goed nadenken...quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:23 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
T smaakt niet naar banaan maar ik vind het ook niet echt noot.
En soort mix tussen amandel (in die zin wel noot) vanille en een licht bloemige geur. Ik vind het heel lekker. Het is ook zeker zoet!
Ik ben te lui om die Pandan cake from scratch te maken, gebruik een pak van de toko
Ziet er goed uit, maar ik heb van de rest bijna niksquote:Op donderdag 29 augustus 2013 19:34 schreef Taartje het volgende:
[..]
Deze citroentaart heb ik afgelopen weekend gemaakt. Is heerlijk en er gaan véél eieren in!
meringues?quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
Spekkoek, citroen merengue taart, chiffon..quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:43 schreef djkoelkast het volgende:
Ik wil iets bakken waar behoorlijk wat eieren in moeten. We hebben zelf kippen en die hebben behoorlijk gelegd, dus iemand een ideetje?
Die chiffoncake was bij the great British bakeoff, maar ik heb geen vormquote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:25 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Spekkoek, citroen merengue taart, chiffon..
jammer. Misschien kan je ook een magic custard cake maken? Ook weer 4 eierenquote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:26 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Die chiffoncake was bij the great British bakeoff, maar ik heb geen vorm
quote:Op donderdag 29 augustus 2013 21:20 schreef PM-girl het volgende:
Skaai! Glazen beker de volgende keer maar?
Ja, je krijgt een oorkonde dat je de cursus hebt gevolgd. Dus die zit in een map bij al m'n andere "onbelangrijke" diploma's.quote:Op donderdag 29 augustus 2013 18:02 schreef casper019 het volgende:
[..]
krijg je ook iets van een diploma of oorkonde na de cursus?
Tarte tatin, hebben we inderdaad ook gemaakt, maar dat ging echt in 5 minuten dus dat is niet zo spannend. Veel mouses, verschillende degen, het overgieten en onderdompelen van een taart. Maarquote:Op donderdag 29 augustus 2013 16:52 schreef Dr.Hilfiger het volgende:
Welke technieken heb je zoal geleerd?
Tarte tatin heb ik inmiddels redelijk onder de knie.
http://uitdekeukenvanarde(...)-leche-brownies.htmlquote:Op vrijdag 30 augustus 2013 17:21 schreef Tinuviel het volgende:
Sv'tje, wow.
Strawberry en Skaai, ziet er lekker uit.
Dit is mijn chocolate peanutbutter cheesecake van Nigella:
[ afbeelding ]
Kan iemand nog eens een linkje voor de dulche de leche brownies posten. Ik kan ze niet meer vinden. Dankje.
Basisrecept kwam uit een heel oud kookboek voor de huishoudschool, ik heb er alleen een speltversie van gemaakt Ging ietsje anders dan ik gewend ben (boter + suiker mengen, dan 1 voor 1 de eieren, dan 2 minuten blijven kloppen na elk ei, dat laatste heb ik nooit eerder gedaan), hij is nu aan het afkoelen.quote:
ok, ik heb die brownies ook ooit gemaakt, maar zó zagen mijn handen er niet uit hoorquote:Op zaterdag 31 augustus 2013 16:35 schreef AnneX het volgende:
De Dulce de Lecce brownies zijn in progress.
Wat een geklieder...
[ afbeelding ]
ik heb er toevallig gisteren mee in mijn handen gestaan bij de bijenkorfquote:Op zaterdag 31 augustus 2013 20:19 schreef sararaats het volgende:
binnenkort eens Pac Man cookies proberen
eerst de vormpjes zien te krijgen
hoe maak je die dan ? die zien er verdomde lekker uitquote:Op zondag 1 september 2013 21:20 schreef lady-wrb het volgende:
vanavond stempelkoekjes gebakken
[ afbeelding ]
makkelijk en lekker
ziet er goed uit tinuviel!quote:Op maandag 2 september 2013 07:09 schreef Tinuviel het volgende:
Ter gelegenheid van mijn verjaardag trakteer ik vandaag de dulce de leche brownies. Poging nr. 2 kwam zo uit de oven:
[ afbeelding ]
http://elkedagzaterdag.bl(...)-koekjesstempel.htmlquote:Op zondag 1 september 2013 23:06 schreef casper019 het volgende:
[..]
hoe maak je die dan ? die zien er verdomde lekker uit
Super strakquote:Op zondag 1 september 2013 21:20 schreef lady-wrb het volgende:
vanavond stempelkoekjes gebakken
[ afbeelding ]
makkelijk en lekker
weet ik maar zomaar even naar de Bijenkorf is ook redelijk ver rijden voor mij.quote:Op zaterdag 31 augustus 2013 22:50 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ik heb er toevallig gisteren mee in mijn handen gestaan bij de bijenkorf
bijenkorf heeft een webshopquote:Op maandag 2 september 2013 09:57 schreef sararaats het volgende:
[..]
weet ik maar zomaar even naar de Bijenkorf is ook redelijk ver rijden voor mij.
binnenkort toch maar eens naar Eindhoveuh
Amazon.co.uk alleen die hebben er maar 1, wel goedkoper als je er een paar van haalt.quote:Op maandag 2 september 2013 14:55 schreef Etcetera het volgende:
http://www.suck.uk.com/pr(...)ategory=best-sellers hier zijn ze goedkoper, maar er komen wel verzendkosten overheen (15 euro als je naar NL wilt laten opsturen), dus dan is het nog maar de vraag of dat de moeite is
Ik zie daar geen pacmanvormpjesquote:
dat is nou exact de reden dat ik ze niet gekocht hebquote:Op maandag 2 september 2013 15:57 schreef Taartje het volgende:
Maar die drie spookjes zijn toch allemaal precies hetzelfde? Beetje raar dat je daar dan drie stuks van moet kopen.
Die zien er veganistisch uit. Klopt dat?quote:Op maandag 2 september 2013 17:30 schreef -Strawberry- het volgende:
Kokosnoot Abrikoos Koekjes met Cashews Hup de oven in.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |