Ik vind het sowieso al zonde dat ze altijd maar enorm veel saus bij die ijsjes gooien. Altijd maar weer die goedkope chocolade of caramel sausjes die veel te zoet zijn en vaak helemaal niets met de Mcflurry smaak te maken hebben.quote:Op maandag 8 april 2013 05:11 schreef Selestha het volgende:
[..]
Zelfde hier inderdaad, vond er niets aan
Alle ingrediënten van die Magnum flurry zijn van Ola.quote:Op zondag 7 april 2013 22:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dit dus. Wat enorm slecht was die, ik vond hem eigenlijk zelfs smerig. Enorm veel chocolade saus, pure chocolade en voor de rest proefde ik al niets meer.
Hoort die echt met pure chocolade? Dat is de magnum toch ook niet?
Dan hadden ze melk chocolade moeten geven in plaats van die pure troep.quote:Op maandag 8 april 2013 12:39 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Alle ingrediënten van die Magnum flurry zijn van Ola.
quote:Op maandag 8 april 2013 12:39 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Alle ingrediënten van die Magnum flurry zijn niet die van de Magnum Almond
Ja en nee. Ongeveer.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:08 schreef D. het volgende:
[..]
Je wil zeggen dat McD vraagt om Almond-zaken en Ola deze zooi aanlevert?
Ik snap dat de ingrediënten van Ola zijn, maar het 'recept'?quote:Op donderdag 11 april 2013 17:11 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Ja en nee. Ongeveer.
Het is niet zo dat McDonald's die zelf produceert. Alles van Magnum komt bij Ola vandaan, M&M's bij Nestlé etc.
Allemaal van Ola ja, zit niks van McD bij.
Het recept is een samenstelling van beide denk ik; dat weet ik niet precies.quote:Op donderdag 11 april 2013 17:15 schreef D. het volgende:
[..]
Ik snap dat de ingrediënten van Ola zijn, maar het 'recept'?
Zoals ik al aangaf is de Almond mijn favoriet, maar de Flurry heb ik niet eens helemaal opgegeten
Maar er hoort geen saus in/op een Magnumquote:Op donderdag 11 april 2013 17:21 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Het recept is een samenstelling van beide denk ik; dat weet ik niet precies.
Het is wel zo dat de Magnum een 'apart' verhaal is, de rest van de ingrediënten zit in zo'n dispenser die een vaste hoeveelheid geeft, net als met de caramelsaus en de chocoladesaus.
Die saus van de magnum zit in een knijpfles, dus de een doet er meer op dan de ander.
Enige wat een vaste hoeveelheid is bij die Almond Flurry zijn de nootjes, die zitten in zo'n dispenser.
Wow! Sowieso snap ik niet waarom McDonald's NL niet van zulke verse broodjes verkoopt. Ze hoeven niet bang te zijn dat het niet verkoopt want ze zijn het bestlopende horecabedrijf van NL...quote:Op donderdag 11 april 2013 21:35 schreef JustinK het volgende:
Op naar Belgie:
[ afbeelding ]
De McBAGUETTE
Dat is precies de reden dat het hier niet zal gebeuren. Het loopt hier al super goed, dus waarom nog de moeite doen? Bij veel andere landen is de concurrentie moordend, dus moet je ook creatiever zijn en concurrerend blijven.quote:Op donderdag 11 april 2013 21:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wow! Sowieso snap ik niet waarom McDonald's NL niet van zulke verse broodjes verkoopt. Ze hoeven niet bang te zijn dat het niet verkoopt want ze zijn het bestlopende horecabedrijf van NL...
Ik denk dat dit het is ja. En idd, het loopt toch al goed. Waarom dan iets nieuws proberen? Stomme instellingquote:Op donderdag 11 april 2013 21:45 schreef JimmyJames het volgende:
Ik denk dat het veel gedoe is om dat ding in elkaar te flansen?
Bovendien lijkt de Nederlandse Mac erg conservatief en is zo'n broodje wellicht te gedurfd?
En dan met een shot caramel!quote:Op donderdag 11 april 2013 22:05 schreef Yannick567 het volgende:
Ik teken voor Crunch Die moet gewoon een keer terug.
Dat is al minstens 6 jaar zoquote:Op donderdag 11 april 2013 22:31 schreef Nafi het volgende:
Vandaag een fish-filet-burger gehaald. Het plakje kaas was misschien de kwart van de grootte van het broodje, blijkt volgens de medewerker daar al jaren zo te zijn
Hoeveel winst maken ze daarmee? 5 cent? 10 cent?quote:
Is het ooit anders geweest dan?quote:Op donderdag 11 april 2013 22:33 schreef Nafi het volgende:
[..]
Hoeveel winst maken ze daarmee? 5 cent? 10 cent?
Al zeker 14 jaar zelfs...quote:Op donderdag 11 april 2013 22:35 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Is het ooit anders geweest dan?
Ik werk er iets meer dan 6 jaar, en al die tijd is het al een half plakje.
DOe zelf eens een gokquote:Op donderdag 11 april 2013 22:35 schreef D. het volgende:
Zou je als franchisenemer ook de Duitse formule in NL mogen hebben?
Niks over bekend hierquote:Op donderdag 11 april 2013 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Komt de McRib nou nog (dit jaar)?
1x, binnen 10 min. na activering.quote:Op vrijdag 12 april 2013 23:30 schreef Geflipte-Koelkast het volgende:
HOe werkt dat app bonnen eigenlijk? 1x of oneindig gebruiken? Geen printer toch?
Vroeger hadden ze een lekkere donut; Cappuccinoquote:Op vrijdag 12 april 2013 23:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Zijn die donuts bij de Mc te eten? Zijn ze warm ofzo? Ben benieuwd eigenlijk
Ik heb de classic gegeten, bovenkant was puur brokjes chocolade en daaronder ijs . Beetje mixen zit er dus ook niet inquote:Op zaterdag 6 april 2013 22:13 schreef D. het volgende:
Grootste teleurstelling bij de Mac sinds tijden : De McFlurry Magnum Almond
Imho de lekkerste Magnum, maar de Flurry versie lijkt er in niets op
Is het niet zo dat ze die donuts alleen in de ochtend hebben (tot 12 uur ofzo?), ik kom heel soms langs de mc voorbij rond 12-en maar denk steeds laat maarquote:Op vrijdag 12 april 2013 23:54 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Vroeger hadden ze een lekkere donut; Cappuccino
Waarschijnlijk horen ze wel warm te zijn.quote:Op vrijdag 12 april 2013 23:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Zijn die donuts bij de Mc te eten? Zijn ze warm ofzo? Ben benieuwd eigenlijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |