abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_115365950
Ik neem meestal een wiener-schnitzel of spare ribs :)

Kan daar altijd zo van genieten, het liefst zou ik elke dag uit eten gaan. :)
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:58:29 #2
360014 Mierenneuker.
nait soezen, kop d'r veur
pi_115365981
Friet met frikandel.
''Ja die meneer heeft kaal haar.''
pi_115365986
Pizza Barbano.
Sometimes the journey is the goal
I don't care about my soul
Sometimes life is just pure rock 'n roll!!
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59:08 #4
230788 n8n
Pragmatisch
pi_115366002
King deal
Specialization is for insects”.—Robert Heinlein
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59:38 #5
347764 Barbapapamama
Waar is het toilet hier?
pi_115366019
Ik pak altijd het duurste
pi_115366022
ham
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_115366058
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 00:59 schreef Barbapapamama het volgende:
Ik pak altijd het duurste
Dus jij bent die pauper die er altijd met het tafelzilver vandoor gaat :(
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:02:06 #8
354317 Meloewa
Geen zin meer in fok
pi_115366089
Jij geniet van alles toch :)
Doei!
pi_115366125
het goedkoopst
pi_115366154
Een Happy Meal.
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:04:30 #11
230788 n8n
Pragmatisch
pi_115366156
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 00:59 schreef Barbapapamama het volgende:
Ik pak altijd het duurste
Vaak is het duurst relatief extra duur. Zorgt dat mensen vaak het op een na duurste kiezen.
Specialization is for insects”.—Robert Heinlein
pi_115366263
Pannenkoeken met frikandellen.

Wat is dit voor onzintopic?
pi_115366268
De grootst mogelijke biefstuk of een T-Bone
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366311
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:07 schreef TimMer1981 het volgende:
Pannenkoeken met frikandellen.

Wat is dit voor onzintopic?
hij maakt vaak shit topics, maar dit is best een leuke vraag :Y

Vooraf: als het kan iets met vis
en hoofdgerecht: zie mijn vorige post...
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366362
ik probeer altijd wat anders te kiezen
pi_115366397
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:09 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hij maakt vaak shit topics, maar dit is best een leuke vraag :Y

Vooraf: als het kan iets met vis
en hoofdgerecht: zie mijn vorige post...
Hangt toch compleet van het menu en het moment af? Of is compleet Fok! inderdaad autistisch zoals wel vaker beweerd wordt?
pi_115366462
Sate of Tournedos
pi_115366509
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:11 schreef TimMer1981 het volgende:

[..]

Hangt toch compleet van het menu en het moment af? Of is compleet Fok! inderdaad autistisch zoals wel vaker beweerd wordt?
natuurlijk hangt dat er vanaf :Y
Ik eet graag lekker, en een ossenhaas van 6 ons sla ik echt niet af...

En als dat niet op de kaart staat neem ik iets anders :Y En ik lust alles en ik eet alles...
Slakken, oesters, slang, krokodil, struisvogel, sprinkhanen, zwaardvis, octopus, geit, schaap...

heb het allemaal gegeten, maar als ik uit eten ga probeer ik het grootste stuk rundvlees te bemachtigen dat op de kaar staat..
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366534
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:10 schreef drunk_on_shadows het volgende:
ik probeer altijd wat anders te kiezen
Dit, maar liever wel rundvlees, of vis.

Of een goede steak, dan mag het ook wel schweinesteak ofzo zijn. Liever geen varken, ik vind rund veel lekkerder.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115366542
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:13 schreef admiraal_anaal het volgende:
Sate of Tournedos
zo groot mogelijk.... had er laatst een van 750 gram, rood als wat en mijn mes viel er zo doorheen...

En dat is voor mij de ultieme vorm van genieten met uit eten...
Juin uit Eigen Tuin!
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:18:25 #21
381517 Zapata
held op sokken
pi_115366608
Steak
pi_115366741
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
Uit eten gaan en dan nog slavink eten :') alsjeblieft, dat is voor op de BBQ en de gourmet, niet voor uit eten.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115366745
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
ONZ is ergens anders.. ga weg...
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366767
Ik vind entrecote trouwens wel lekker, maar eigenlijk eten we het spul wat ik bij uit eten eet, ook vaak thuis, maar uit eten blijft lekkerder.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115366783
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:23 schreef Symphonic het volgende:

[..]

ONZ is ergens anders.. ga weg...
Als TS begint met een schnitzel en spare-ribs kun je toch nauwelijks nog serieuze antwoorden verwachten?
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:25:09 #27
230788 n8n
Pragmatisch
pi_115366801
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:24 schreef AppleOcean het volgende:
Ik vind entrecote trouwens wel lekker.
gisteren 450g. van op
Specialization is for insects”.—Robert Heinlein
pi_115366827
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:25 schreef n8n het volgende:

[..]

gisteren 450g. van op
Ik eergisteren.

Wat vinden jullie lekkerder? Hele verse of gerijpte?

Ik vind die minimaal 30 dagen gerijpt van de AH wel lekker.

Rosbief van de plus is niet te vreten.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115366831
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:24 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Als TS begint met een schnitzel en spare-ribs kun je toch nauwelijks nog serieuze antwoorden verwachten?
weet je hoeveel spare ribs er per jaar doorheen gaan in een doorsnee restaurant?
En als er geen biefstuk is maar wel goede spare ribs, sla ik ze ook niet af...
en als ik in de buurt van de Duitse grens eet sla ik een schnitzel niet af :N
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366840
kaas
🔒
pi_115366896
Maar voor een serieus antwoord ga ik toch voor een varkenshaasje. Mag nog wat rozig zijn van binnen. Lekker pepersausje erbij. Voor mij is dat genieten O+
pi_115366910
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:26 schreef Doosopwielen het volgende:
kaas
een goede kaasplank :P

[/spoiler]en donder nu maar weer op naar ONZ :W [/spoiler]
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366948
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:29 schreef Kimberliedje het volgende:
Maar voor een serieus antwoord ga ik toch voor een varkenshaasje. Mag nog wat rozig zijn van binnen. Lekker pepersausje erbij. Voor mij is dat genieten O+
daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115366971
Hoe maken ze die ui ringen in restaurants altijd zo lekker eienlijk? Laatst had ik huftesteak met uiringen (in duitsland dan) en die waren wel lekker, 2 dagen later kreeg ik bij iets anders weer van de ringen, heb ik ze laten verzuipen in de jus :( En dan zijn ze zo smerig zacht.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367145
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:31 schreef Symphonic het volgende:

[..]

daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
Precies zo ja! En dan een fris iets ernaast. Komkommertje, worteltje. Hele salade hoeft niet zo.
pi_115367199
Ik duitsland kreeg ik elke dag bij mij eten een slaatje en friet, gegeilde, of gebakken aardappeltjes. O+

Duits eten O+
Duitsland O+
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367207
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:29 schreef Symphonic het volgende:

[..]

een goede kaasplank :P

[/spoiler]en donder nu maar weer op naar ONZ :W [/spoiler]
ik blijf lekker hier
🔒
pi_115367229
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:31 schreef Symphonic het volgende:

[..]

daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
In portugal is het eten echjt ranzig :')
pi_115367263
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:43 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

In portugal is het eten echjt ranzig :')
Daarom duitsland.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367269
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:43 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

In portugal is het eten echjt ranzig :')
hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115367272
quote:
18s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:42 schreef Doosopwielen het volgende:

[..]

ik blijf lekker hier
ga weg :W
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115367306
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Eten in engeland :r

Fish and chips waarbij de krant op de vis staat en er azijn over de friet zit :X
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367317
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

ga weg :W
Nee,
🔒
pi_115367327
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:47 schreef AppleOcean het volgende:

[..]

Eten in engeland :r

Fish and chips waarbij de krant op de vis staat en er azijn over de friet zit :X
en dat is precies hoe Fish & chips hoort te zijn :Y
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115367341
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:42 schreef AppleOcean het volgende:
gegeilde, of gebakken aardappeltjes. O+

Klinkt goed.
Hier schreef JustinK het volgende:
@:Hooidraad spreekt altijd de waarheid
pi_115367362
Ik heb dan toch liever friet zonder azijn. Die krant op de vis ipv andersom maakt me dan nog niet uit.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367381
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:48 schreef Hooidraad het volgende:

[..]

Klinkt goed.
_O-

Foutje, gegrilde aardappeltjes met geile serveersters
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367408
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Ja ik ben ook op de verkeerde plekken geweest dat geef ik toe, maar ook enkele goede en meteen veel duurdere en dan vondik het nog niet lekker, zelfs verse vis is daar kei zout :r
pi_115367491
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:51 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Ja ik ben ook op de verkeerde plekken geweest dat geef ik toe, maar ook enkele goede en meteen veel duurdere en dan vondik het nog niet lekker, zelfs verse vis is daar kei zout :r
ik eet ook nooit meer vis in Portugal, want of een of andere manier:
Ik heb nog nergens zoveel verse vis gezien, maar bereiden, damn, zelfs Gordon Ramsey kan dat beter (en die kan niet koken)
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115367515
Sushi doet het ook altijd goed, hier mag wel azijn bij ja :Y.
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
pi_115367615
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:56 schreef AppleOcean het volgende:
Sushi doet het ook altijd goed, hier mag wel azijn bij ja :Y.
Sushi mijn lievelinhgsgerecht als het om vis gaat ( en sashimi)
Maar de eerste de beste die daar azijn bij in de buurt zet sla ik op mijn muil :D
Juin uit Eigen Tuin!
pi_115367844
Nee, niet erbij zetten, maar dat zit gewoon door de rijst :)
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 04:07:55 #53
224960 highender
Travellin' Light
pi_115369184
Ik ben dol op de Griekse keuken, je krijgt veel en voordat je het bord leeg hebt dan heb je echt volle pens. :Y)
pi_115369237
big tasty bacon :7

En de ene keer in de vijf jaar dat ik uit eten ga eet ik graag iets als lasagne.
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 06:54:11 #56
199256 kwiwi
de enige echte.
  Boks-Chick vrijdag 10 augustus 2012 @ 08:03:51 #57
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_115369885
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
Dit.
Het is bij mij heel afwisselend. Het is afhankelijk van wat voor restaurant c.q. eetcafé, en dan wat er wel of niet op de kaart staat.
En ik vind het ook altijd wel leuk om iets te nemen wat ik niet snel ergens anders zie. Saté, spare-ribs, etc hebben ze overal.

NIet dat ik dat nooit neem hoor, maar meestal niet :P
lolwut
pi_115370838
Een catamaran, een groot bord ptat met daarboven op 2 frikandellen
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 09:28:58 #59
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_115370862
Patat met kip en appelmoes. De rest lus ik nie
Mijn nieuwe ondertitel
pi_115370865
Ligt er aan waar ik uit eten ga? Wokken, italiaans, grieks?
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 10:04:53 #61
351852 Dimes
Tiendollarcentmuntjes.
pi_115371583
Ik probeer meestal iets uit wat ik nog niet ken, goed bord (onbekende) pasta is ook niet verkeerd.
Dus geen turkse appelsap.
  zondag 12 augustus 2012 @ 11:39:41 #62
256666 leeell
I know you're lonely
pi_115456410
gem. 2 x in de week uiteten, en dan ben ik vaak te porren voor een tournedos met rode wijn saus of varkenshaas medaillons met champignon-roomsaus .
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_115457161
Ligt er natuurlijk aan waar ik uit eten ga maar meestal probeer ik iets wat ik nog nooit gehad heb.
pi_115457799
Voorgerecht vaak carpaccio, maar lang niet altijd. Ligt er natuurlijk aan wat ze verder te bieden hebben.

Hoofdgerecht.
Altijd vlees, nooit vis.
Liefst een groot stuk, tenzij ze wat speciaals op de kaart hebben staan.

Nagerecht vaak iets wat lijkt op:
- chocolademouse
- tarte tatin
- chocoladecake/lavacake
Vaak er is niet veel speciaals, maar neem iig nooit ijs.

In een redelijk standaard restaurant. In een pizzaria of tapas-gebeuren gaat dit natuurlijk niet lukken.
Eerst denken, dan typen
pi_115459194
Voorgerecht: bijna altijd vis
Vaak scampi

Hoofdgerecht:
Pasta
Steak met champignonsaus
Kan ook wel eens iets met vis zijn (meestal als ik geen voorgerecht heb genomen)

Dessert:
Chocolademousse
Moelleux au chocolat
Tiramisu
Crème brulee
pi_115459461
Je bord op de grond smijten bij de griek _O_
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  zondag 12 augustus 2012 @ 13:26:06 #67
297663 tochweerhenk
Getrouwd met Ingrid.
pi_115459646
ja leuk wel ectra betalen vna onze belastingcenten
  zondag 12 augustus 2012 @ 13:30:17 #68
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_115459807
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
pi_115459868
Meestal vis of iets met ossenstaart. Omdat ik dat thuis bijna nooit eet.
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
  zondag 12 augustus 2012 @ 13:49:36 #70
215849 MrMonkeyman
( ͡° ͜&#
pi_115460533
Altijd iets nieuws proberen, laatst gestoomde rundermaag gegeten en eendentong bij dim summen *O*
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  zondag 12 augustus 2012 @ 14:11:42 #71
354317 Meloewa
Geen zin meer in fok
pi_115461269
pepersaus :9~ :9~ :9~
Doei!
pi_115461451
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
pi_115461485
Vroeger altijd spareribs :D . Sinds ik vegetariër ben probeer ik eigenlijk van alles uit; lust het meeste wel.
  zondag 12 augustus 2012 @ 14:51:40 #74
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115462565
Voor:
Carpaccio van rauwe ossenhaas

Hoofd:
Tournedos met rode wijnsaus, franse krieltjes en dag groente

Na:
Madame blanche

Maar dat is wel wanneer ik naar mijn favoriete restaurant ga ;)
pi_115508414
mensen eten echt vieze dingen. :r
pi_115508666
Ligt er aan maar ik ook meestal een Wiener-Schnitzel.
It's not too late to change your hikikomori ways!
pi_115508718
Eigen keuken tomatensoep.
pi_115508831
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
Ik altijd speklappen, je kunt ze helaas maar bij weinig restaurants krijgen :(
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_115511189
Biefstuk. Rare.
  maandag 13 augustus 2012 @ 14:22:32 #80
116091 Heatseeker
ATTAMOTTAMOTTA
pi_115511261
Ik eet gewoon wat de pot schaft.
Beter 1 vogel in de hand, dan geen hand.
pi_115512396
Pizza :D
pi_115513294
Biefstuk medium rare natuurlijk
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_115515397
Altijd een stuk vlees met gebakken aardappels of friet, gewoon simpel. Spareribs, entrecote, biefstuk, of saté. En heel af en toe een keer vis (scampi's, gamba's, zalm)
pi_115515630
Tja, het verschilt altijd enorm met het aanbod wat het betreffende restaurant heeft natuurlijk. Maar ik betrap mezelf wel vaak op carpaccio als voorgerecht en creme brulee als toetje. Hoofdgerecht wisselt heel erg, maar doorgaan gaat een goed stuk vlees er wel in.
  maandag 13 augustus 2012 @ 16:16:05 #85
380809 ComicSansMS
Iedereen haat me.
pi_115515915
Mijn vriendin.

Oh nee dat is pas daarna.
pi_115516329
Broodje Döner met extra veel knoflook.
  maandag 13 augustus 2012 @ 16:48:39 #87
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_115517283
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
  maandag 13 augustus 2012 @ 17:29:42 #88
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115519066
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 16:48 schreef TweeGrolsch het volgende:
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
  maandag 13 augustus 2012 @ 17:31:12 #89
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115519128
quote:
16s.gif Op zondag 12 augustus 2012 14:51 schreef just_vosje het volgende:
Voor:
Carpaccio van rauwe ossenhaas

Hoofd:
Tournedos met rode wijnsaus, franse krieltjes en dag groente

Na:
Madame blanche

Maar dat is wel wanneer ik naar mijn favoriete restaurants ga ;)
pi_115519344
Hangt er natuurlijk vanaf om wat voor restaurant het gaat, maar gezien ik het thuis nooit op mijn bord krijg mag ik graag biefstukjes bestellen als daar gelegenheid voor is.

Maar meestal als ik uit eten ga zit ik in een niet-echt-westers-restaurant en dan neem ik liever een van de specialiteiten.
Conscience do cost.
pi_115519621
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 16:48 schreef TweeGrolsch het volgende:
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
Ja jonge pauper! Just_vosje is sous-chef warme keuken! En hij eet altijd hetzelfde..happymeal en bakje kipnuggets....PAUPER jij TweeGrolsch!
pi_115520052
Elke keer iets anders, ik vind het leuk om eten te proeven.
  maandag 13 augustus 2012 @ 17:55:45 #93
268505 Sinji
Technology wants my soul
pi_115520110
Kogelbiefstuk, medium rare :9~
pi_115520218
Chateau briand :9
  maandag 13 augustus 2012 @ 18:53:28 #95
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_115522084
quote:
16s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:29 schreef just_vosje het volgende:

[..]

Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
sous-chef bij de schoolkantine zeker
  maandag 13 augustus 2012 @ 18:59:23 #96
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115522276
Bwoehaha denk dat jij je aardig vergist 'jochie'! Waarschijnlijk moest je eerste het woord googelen voordat je überhaupt wist wat een souschef is!
  maandag 13 augustus 2012 @ 19:00:15 #97
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115522299
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:42 schreef SuperFokker het volgende:

[..]

Ja jonge pauper! Just_vosje is sous-chef warme keuken! En hij eet altijd hetzelfde..happymeal en bakje kipnuggets....PAUPER jij TweeGrolsch!
Je hebt helemaal gelijk!
  Moderator maandag 13 augustus 2012 @ 19:08:27 #98
9859 crew  Karina
Woman
pi_115522599
Patat met saté.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_115522979
Kipburger.
pi_115525150
Als het onbeperkt eten is voor een x bedrag, dan natuurlijk het duurste wat er ligt. Geen patat of zo.
  Donald Duck held maandag 13 augustus 2012 @ 20:21:07 #101
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_115525758
Meestal:
Vooraf: Carpaccio
Hoofdgerecht: lekker stukje vlees, ossenhaas ofzo
Na: fruitsalade
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_115530876
quote:
16s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:29 schreef just_vosje het volgende:

[..]

Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
Vertel dan, waar ben je sous chef?
Serieus, iemand die carpaccio met RAUWE ossenhaas zegt kan je sowieso niet serieus nemen. Heb je weleens gare carpaccio gezien? Nee, want
dan is het geen carpaccio.
Daarnaast, een sous chef warme
kant bestaat niet. Je bent een sous chef of niet, niks warme of koude kant.
pi_115531835
Ik moet bekennen dat ik vaak hetzelfde neem omdat ik weet dat ik het zo lekker vind :@
There are only 151 Pokémon.
  Moderator dinsdag 14 augustus 2012 @ 01:09:28 #104
358144 crew  capuchon_jongen
Belg
pi_115541046
Mijn menu:

2 grote firiet
4 frikandel
2 Bickey burgers
4 fishstiks
Ik ben een man met een onverklaarbare fascinatie voor capuchons. Ze zijn mijn tweede huid—altijd om me heen, altijd vertrouwd. Ik draag ze niet alleen, ik lééf erin. Het voelt magisch als iemand er zachtjes aan trekt, een speels moment vol onverwachte connectie. En als mijn capuchon ergens blijft haken? Pure vreugde! Een klein avontuur in het alledaagse, alsof de wereld me even vasthoudt. Capuchons en ik? Een onafscheidelijk duo
pi_115541162
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2012 01:09 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn menu:

2 grote firiet
4 frikandel
2 Bickey burgers
4 fishstiks
Mc donalds?
 | Macbook pro i5 mid 2012 | The New iPad 64 GB cellular | 
  dinsdag 14 augustus 2012 @ 01:19:39 #106
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_115541347
Zeetong :9 of een gedeelte van een ossenhaas, tournedos/cheautbriand. Ligt eraan of ik zin heb in vlees of vis.
吴 曼 迪
  dinsdag 14 augustus 2012 @ 04:38:37 #107
381890 just_vosje
living the dutch dream!
pi_115544503
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 21:51 schreef lighted het volgende:

[..]

Vertel dan, waar ben je sous chef?
Serieus, iemand die carpaccio met RAUWE ossenhaas zegt kan je sowieso niet serieus nemen. Heb je weleens gare carpaccio gezien? Nee, want
dan is het geen carpaccio.
Daarnaast, een sous chef warme
kant bestaat niet. Je bent een sous chef of niet, niks warme of koude kant.
Pik ik zeg Carpaccio van Rauwe ossenhaas niet Met rauwe ossenhaas. En de reden dat ik zeg van rauwe ossenhaas is omdat er tegenwoordig carpaccio varianten bestaan van bijvoorbeeld (en let op hier komt die dan he) gebraiseerde kalfswang . Carpaccio begon lang geleden als een rauw gerecht maar tegenwoordig geven veel koks hun eigen draai aan het gerecht en kan je van zowat alle vlees en vis soorten carpaccio maken! De benaming is dan officieel gezien niet meer juist maar dat is een compleet ander verhaal.

Verder is mijn beroeps benaming is ongelukkig geformuleerd door mij en behoort te zijn Chef de Partie. Echter mede door bezuinigingen heb ik twee functies binnen de keuken waaronder die van Sous chef. Mijn hoofd taak ligt aan de warme kant maar zodra de Chef niet op de werkvloer is moet ik zijn taken tot mij nemen en dit houdt in dat ik de keuken moet sturen, de bestellingen door moet geven en al het eten wat de keuken verlaat zal moeten controleren.

Respect dat je mijn fouten ziet, betekend wel dat je weet waar je het over hebt. Zelf ook kok van beroep?
pi_115544595
Hangt van het menu af. Een varkenshaasje doet het vaak wel goed tho.
pi_115552402
over het algemeen carpaccio, biefstuk en iets met chocola toe
pi_115565283
wat een raar topic, zoiets hangt toch van het restaurant af? of bestellen jullie pizza bij de chinees? :')
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')