Ik ken vooralsnog eigenlijk niemand die er echt last van heeft.quote:
niemand valt nog om van de honger dus zal wel meevallenquote:Op zondag 8 april 2012 23:39 schreef APK het volgende:
[..]
Ik ken vooralsnog eigenlijk niemand die er echt last van heeft.
Zal wel weer bad luck brengen als je zoiets post
Is die Griek van jou inmiddels wel een beetje afgevallenquote:Op zondag 8 april 2012 23:40 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
niemand valt nog om van de honger dus zal wel meevallen
quote:Op zondag 8 april 2012 23:41 schreef APK het volgende:
[..]
Is die Griek van jou inmiddels wel een beetje afgevallen
Oe lekker, pannenkoekenquote:Op zondag 8 april 2012 23:41 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]ik heb net pannekoeken gebakken, dus ik denk het niet
Nee het was echt butterschotschquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en aangezien ik ALLES olijfolie bak, sorry golvert![]()
bak ik dus ook mijn pannenkoekkies in olijfolie.
Was wel effe makkelijk heur uit zo;n schudfles, gewoon effe om te ''snacken''
en mjn BMI op pijl te houden![]()
Aangezien die Griek me de hele dag met dat Tabletgeval achterna loopt heb ik overal bewijzen van![]()
Ik ging gewoon weer aan mezelef te twijfelen![]()
quote:Op dinsdag 10 april 2012 06:53 schreef Staal het volgende:
Goedemorgen! Was al naar bed gisteren.
FANN, wat giet je in de pan? Olijfolie? Het ziet er als een heel grote hoeveelheid uit namelijk.
Heb best trek in pannekoekjes maar ga op zoek naar paasstol.
Zit aan de Geertje-Wilders-thee en bedacht dat Nederlandse thee lekker is. Lees ik de verpakking, komt het gewoon uit China. Stelletje neppers.
quote:Op dinsdag 10 april 2012 06:53 schreef Staal het volgende:
Goedemorgen! Was al naar bed gisteren.
FANN, wat giet je in de pan? Olijfolie? Het ziet er als een heel grote hoeveelheid uit namelijk.
Heb best trek in pannekoekjes maar ga op zoek naar paasstol.
Zit aan de Geertje-Wilders-thee en bedacht dat Nederlandse thee lekker is. Lees ik de verpakking, komt het gewoon uit China. Stelletje neppers.
Grappig, ik wist helemaal niet dat je pannenkoeken in olijfolie kon bakken: ik dacht dat je er dan een raar smaakje aan zou krijgen. Niet dat ik ooit pannenkoeken bak, ik koop ze altijd kant en klaarquote:Op dinsdag 10 april 2012 07:29 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]olijfolie... beetje veel ken nooit kwaad
Olijfolie zal zeker invloed hebben op de smaak, maar als je dat lekker vindt is het geen probleem, ik bak ze toch wel zelf, maar dan in de boterquote:Op dinsdag 10 april 2012 10:12 schreef Karina het volgende:
[..]
Grappig, ik wist helemaal niet dat je pannenkoeken in olijfolie kon bakken: ik dacht dat je er dan een raar smaakje aan zou krijgen. Niet dat ik ooit pannenkoeken bak, ik koop ze altijd kant en klaar
Mijn ex bakte ze altijd, zelf heb ik er nooit zin in. De voorverpakte poffertjes zijn trouwens ook heel erg lekkerquote:Op dinsdag 10 april 2012 10:14 schreef Tarado het volgende:
[..]
Olijfolie zal zeker invloed hebben op de smaak, maar als je dat lekker vindt is het geen probleem, ik bak ze toch wel zelf, maar dan in de boter
Dat vonden wij ook, tot we een paar weken geleden besloten bij een echte poffertjeskraam poffertjes te gaan eten, en dan besef je ineens weer dat dat toch een heel ander verhaal is [insert water-uit-de-mond-loop-smilie]quote:Op dinsdag 10 april 2012 10:15 schreef Karina het volgende:
[..]
Mijn ex bakte ze altijd, zelf heb ik er nooit zin in. De voorverpakte poffertjes zijn trouwens ook heel erg lekker
En nu krijg ik er echt trek inquote:Op dinsdag 10 april 2012 10:19 schreef Leandra het volgende:
[..]
Dat vonden wij ook, tot we een paar weken geleden besloten bij een echte poffertjeskraam poffertjes te gaan eten, en dan besef je ineens weer dat dat toch een heel ander verhaal is [insert water-uit-de-mond-loop-smilie]
Weteringcircuit staat een pannekoekenhuis annex poffertjeskraam, zal wel zo'n touristtrap zijn, ben er nooit geweestquote:Op dinsdag 10 april 2012 10:24 schreef Karina het volgende:
[..]
En nu krijg ik er echt trek inHelaas is hier in de buurt geen poffertjeskraam.
quote:Op dinsdag 10 april 2012 10:46 schreef Lienekien het volgende:
Ik ben als kind een keer heel erg over mijn nek gegaan na poffertjes eten.
Het is VOC-thee.quote:Op dinsdag 10 april 2012 06:53 schreef Staal het volgende:
Goedemorgen! Was al naar bed gisteren.
FANN, wat giet je in de pan? Olijfolie? Het ziet er als een heel grote hoeveelheid uit namelijk.
Heb best trek in pannekoekjes maar ga op zoek naar paasstol.
Zit aan de Geertje-Wilders-thee en bedacht dat Nederlandse thee lekker is. Lees ik de verpakking, komt het gewoon uit China. Stelletje neppers.
Dat heb ik met Huzarensalade, en dat moet ik nog steeds niet.quote:Op dinsdag 10 april 2012 10:46 schreef Lienekien het volgende:
Ik ben als kind een keer heel erg over mijn nek gegaan na poffertjes eten.
O jah... dat was is vergeten, een eitje is nou net het ENIGE dat ik niet bak in olijfolie,quote:Op dinsdag 10 april 2012 17:42 schreef Bluezz het volgende:
Ik wist tot voor kort ook niet dat je ook eitjes gewoon in olie kunt bakken.
Daar gebruikte ik altijd (vloeibaar) bakproduct voor.
altijd eerste persing, het is wel duurder, maar jah.... dat slappe aftreksel vin ik dan ook weerquote:Op dinsdag 10 april 2012 17:51 schreef Bluezz het volgende:
Als je het maar niet in extravierge bakt of smeert, das zonde
Ik gebruik altijd kokosnootolie voor mijn haar!quote:Op dinsdag 10 april 2012 17:47 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
O jah... dat was is vergeten, een eitje is nou net het ENIGE dat ik niet bak in olijfolie,
dat vind ik dan raar genoeg weer vies, maar voor de rest echt ALLES, ik smeer het
zelfs in mijn haar
Owquote:Op dinsdag 10 april 2012 17:58 schreef De_Kardinaal het volgende:
Er bestaat geen verschil meer tussen eerste persing en de rest. Tegenwoordig bestaat er maar één persing.
klinkt ook niet slechtquote:Op dinsdag 10 april 2012 17:59 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
Ik gebruik altijd kokosnootolie voor mijn haar!
De meeste olie is gecentrifugeerd zelfs, niet eens geperst.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:02 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ownou ja je hebt hele lichte olijfolie en hele donkere en die donkere is lekkerderder...
en er zitten ook nogal wat prijsverschillen tussen, maar tegenwoordige hebben we de Aldi
ondekt en daar valt de prijs reuze mee, is wel eerst persing voeger.... had je i ieder geval
wel eerst en tweede persing enzo..
is dat niet meer zo dan? wist ik niet eens
Jaquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:02 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
klinkt ook niet slechtruikt zeker lekker?
Er zitten grote verschillen tussen olijfolie net als met wijnquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:02 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ownou ja je hebt hele lichte olijfolie en hele donkere en die donkere is lekkerderder...
en er zitten ook nogal wat prijsverschillen tussen, maar tegenwoordige hebben we de Aldi
ondekt en daar valt de prijs reuze mee, is wel eerst persing voeger.... had je i ieder geval
wel eerst en tweede persing enzo..
is dat niet meer zo dan? wist ik niet eens
Je bent duidelijk een huisvrouw van de oude stempelquote:Op dinsdag 10 april 2012 17:42 schreef Bluezz het volgende:
Ik wist tot voor kort ook niet dat je ook eitjes gewoon in olie kunt bakken.
Daar gebruikte ik altijd (vloeibaar) bakproduct voor.
Nee, ik maak er wel eens een haarmaskertje van en een druppie als het erg droog isquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:05 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
Ja, ik zou niet naar olijfolie willen ruiken.
Tussen supermarkt olie zit niet veel verschil volgens mij, maar ik ben geen expertquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:07 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Effe de fles erbij gepakt, er staat op:
Extra Olijfolie
Rechtstreeks verkregen uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie
van superieure kwaliteit![]()
Mengsel van olijoliën uit Griekenland en Italië.
Hoeveel die fles kost weet ik niet uit mijn hoofd maar is in ieder geval een stuk
goedkoper dan die kleine kutflessies van de AH en deze fles is 1 Liter.
Kan best hoorquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:10 schreef Karzai het volgende:
[..]
Tussen supermarkt olie zit niet veel verschil volgens mij, maar ik ben geen expert
Bij de Turk koop je van die 10 liter blikken voor weinig, volgens mij is die net zo goed als die van super
Kweet niet hoor tis behoorlijk droog daar volgens mijquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:10 schreef De_Kardinaal het volgende:
Olijfolie, mooi product. Als ze niet overal in Griekenland olijfolie hadden gepland dan had het tenminste nog wat vruchtbare grond gehad.
stomme Griekenquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:10 schreef De_Kardinaal het volgende:
Olijfolie, mooi product. Als ze niet overal in Griekenland olijfolie hadden gepland dan had het tenminste nog wat vruchtbare grond gehad.
Er is een negatieve correlatie aangetroffen tussen het aantal olijfbomen dat gepland is en de afname van de vruchtbaarheid van de bodem. Olijfbomen groeien loodrecht naar beneden met hun wortels terwijl andere bomen ook zijwaarts groeien met hun wortels. Dat heeft als gevolg dat olijfbomen geen vruchtbare grond kunnen vasthouden en is er sprake van grond-erosie.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:12 schreef Karzai het volgende:
[..]
Kweet niet hoor tis behoorlijk droog daar volgens mij
Keb wel is een dure fles olijfolie bij de appie gehaald die smaakte heel fris, die was goed te doen om zo te drinken.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:16 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
In Griekenland was ooit eens een hele ouwe knar van 103 jaar ofzo en die begon
zijn dag altijd met zo'n klein ouzoglaasje met olijfolie op zijn nuchtere maag.
En die zag er nog behoorlijk gezond uit, maar daar moet ik dan weer niet aan denken
Ah, stromme griekenquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:17 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Er is een negatieve correlatie aangetroffen tussen het aantal olijfbomen dat gepland is en de afname van de vruchtbaarheid van de bodem. Olijfbomen groeien loodrecht naar beneden met hun wortels terwijl andere bomen ook zijwaarts groeien met hun wortels. Dat heeft als gevolg dat olijfbomen geen vruchtbare grond kunnen vasthouden en is er sprake van grond-erosie.
Doe jij dat ook dan zo puur drinken?quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:18 schreef Karzai het volgende:
[..]
Keb wel is een dure fles olijfolie bij de appie gehaald die smaakte heel fris, die was goed te doen om zo te drinken.
Ouwe stempel Ja, Huisvrouw Neequote:Op dinsdag 10 april 2012 18:07 schreef Karzai het volgende:
[..]
Je bent duidelijk een huisvrouw van de oude stempel
Ik denk dat er toch ook wel heel veel olijfoliebomen in italie, turkije enz. staanquote:
quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:25 schreef De_Kardinaal het volgende:
Goede boter komt van de eerste persing van boterbloemen.
Nee, maar dippen met een vers broodje welquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:20 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Doe jij dat ook dan zo puur drinken?
Ik pleur wel overal een zooi in ook door de salade die zwemt dan in de olijfolie maar
dan sop ik er wel mijn brood in, en dan zit er ook peper en zout in dat vind ik dan wel
weer lekker, maar zo uit een glas drinken heb ik nog nooit gedaan eigenlijk.
ja dat bedoel ik dat is wel lekkerquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:28 schreef Karzai het volgende:
[..]
Nee, maar dippen met een vers broodje wel
Ik smeer ook roomboter op brood. Minstens 80% vet anders eet ik het niet.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:26 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]![]()
ik smeer trouwens wel boter op mijn brood, maar dan weer roomboter, margarine vind
ik niet te vreten, en nee ik weeg geen 120 kg
effe kijken welke in heb weet ik niet uit mijn hoofdquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:28 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Ik smeer ook roomboter op brood. Minstens 80% vet anders eet ik het niet.
ja die bakken alles in olijfolie, geeft toch een bepaald geurtjequote:Op dinsdag 10 april 2012 18:23 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik denk dat er toch ook wel heel veel olijfoliebomen in italie, turkije enz. staan
In al die landen eten ze volgens mij vaker olijfolie dan boter, denk ik toch wel
hoor![]()
Boter is echt Oud Hollandsch
Campinaquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:29 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
effe kijken welke in heb weet ik niet uit mijn hoofd
Je hebt veel verschillende olie waar je in kunt bakken, het is een onontdekt terrein voor de Nederlander.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:29 schreef golfer het volgende:
Met mijn lactose-intolerantie ben ik steeds minder echte boter gaan gebruiken en steeds meer oliën. Om te bakken vooral arachide-olie, voor salades vooral mooi olijfolie.
dat lijkt me wel lastig, wat smeer je dan op je brood ?quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:29 schreef golfer het volgende:
Met mijn lactose-intolerantie ben ik steeds minder echte boter gaan gebruiken en steeds meer oliën. Om te bakken vooral arachide-olie, voor salades vooral mooi olijfolie.
Margarine denk ikquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:33 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
dat lijkt me wel lastig, wat smeer je dan op je brood ?
Iets mag pas roomboter heten als het 82% vet bevat. Zo moet datquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:31 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Campina
BOTERGOUD
ongezouten grasboter
de zachteRoomboter
quote:Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Boter_(zuivel)
Klopt staat er ook op !quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:35 schreef De_Kardinaal het volgende:
[..]
Iets mag pas roomboter heten als het 82% vet bevat. Zo moet dat
Jah, da;s gewoon troepquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:37 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik houd niet van light-producten. Dr. Oz zegt dat als ze iets uit een product halen dat ze er dan wat anders in stoppen dat eigenlijk nog ongezonder is.
Ben ik met je eensquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:37 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik houd niet van light-producten. Dr. Oz zegt dat als ze iets uit een product halen dat ze er dan wat anders in stoppen dat eigenlijk nog ongezonder is.
Let op vet zeggen ze altijd, dat doe ik dan ook.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:37 schreef De_Kardinaal het volgende:
Ik houd niet van light-producten. Dr. Oz zegt dat als ze iets uit een product halen dat ze er dan wat anders in stoppen dat eigenlijk nog ongezonder is.
Wajang. Is absoluut lactosevrij.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:33 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
dat lijkt me wel lastig, wat smeer je dan op je brood ?
dus jij eet van die light rotzooi ?quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:39 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Let op vet zeggen ze altijd, dat doe ik dan ook.
Ah... oké wist ik nietquote:
Nee, ik zorg dat ik genoeg vet binnenkrijg.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:40 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
dus jij eet van die light rotzooi ?
Hadden ze ooit bij de appiequote:Op dinsdag 10 april 2012 18:42 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ah... oké wist ik nietweer iets geleerd ik geloof dat ik dat wel eens zie liggen
kan dat? verkopen ze dat gewoon bij de supermarkt?
Komt me bekend voor die naam
quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:43 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Nee, ik zorg dat ik genoeg vet binnenkrijg.
Geen idee of ze die nu nog hebben. Let er eigenlijk nooit op, moet dat omega3 of cholesterol verlagende zooi hebben (doktersadvies)quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:44 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
oh, dan klopt het wel, dan zal ik het daar wel eens hebben gezien
Van olijfolie wordt je niet dik hoor, is gewoon gezond beter dan dat smerige frituurvet.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:45 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Ik heb een snelle verbranding.
Vetten zijn ideaal daarvoor.
quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:44 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
oh, dan klopt het wel, dan zal ik het daar wel eens hebben gezien
ow.. is dat een beetje te eten ?quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:45 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Geen idee of ze die nu nog hebben. Let er eigenlijk nooit op, moet dat omega3 of cholesterol verlagende zooi hebben (doktersadvies)
In mijn frituurpan zit ossewit.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Van olijfolie wordt je niet dik hoor, is gewoon gezond beter dan dat smerige frituurvet.
Ow echtquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:34 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ze is Bluez zangeres dat ik dus ik denk het wel
Jawel, ben het inmiddels gewend hoorquote:Op dinsdag 10 april 2012 18:47 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
ow.. is dat een beetje te eten ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |