Mooi hoor!quote:Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
FutureFairytale ik hou van tomatensaus, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.
[ afbeelding ]
Wat leuk dat ze ook vis doen, geloof t meteen dat t lekker is. Hun 'vlees' is ook al zo goed gelukt!quote:Op zaterdag 21 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje vegetarische tonijnsalade
Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)
Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.
Mooi!quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ja, gaaf he?quote:Op zaterdag 21 april 2012 09:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat!
Ik houd me aanbevolen voor je bevindingen.quote:Op zaterdag 21 april 2012 12:59 schreef RobinOok het volgende:
En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)
De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
Iemand moet het doen!quote:Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult![]()
Ja, ik dus wel. Hele huis vol teddyberen. Zij zet ze in elkaar en ze vullen ze samen.quote:Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult![]()
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Jep, maar ook met kaas en van alles eigenlijk. Voorbeeldquote:Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
[ afbeelding ]
Ooh ziet er goed uit.quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijktquote:Op zaterdag 21 april 2012 21:00 schreef Tegan het volgende:
Heet je echt Kok Robin?
Verder, wel vreemd dat die vegetarische slager de dingen wel 'kip' en 'tonijn' noemt.
http://www.thefreshloaf.com/node/4317/ramadan-pidequote:Op zaterdag 21 april 2012 20:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!
Dat hoorde ik meer. Zo leuk dat mensen mij daar zo sterk mee associëren. :-)quote:Op zaterdag 21 april 2012 23:24 schreef Tooto7moe het volgende:
kokrobin: vanaf het moment dat ik las dat de deli over china ging had ik al verwacht dat je er in zou staan...
Ik vond de gehaktbal iig niet lekkerquote:Op zaterdag 21 april 2012 10:34 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga binnenkort eens wat dingen proberen van De Vegetarische Slager. Het ziet er allemaal erg goed uit. Als die 'kipstukjes' net zo lekker zijn als kip, vind ik dat een goed alternatief voor biologische kipfilet (die bizar duur is). Ik zag dat ze inmiddels ook diverse verkooppunten in R'dam hebben.
Tofheid!!!quote:Op zaterdag 21 april 2012 13:40 schreef RobinOok het volgende:
De allerlaatste bladzijde, Rhubarb.
En alsjeblieft, motorbloempje: ;-)
[ link | afbeelding ]
Effe klikken om te lezen.
(en daarna misschien nog een keer op de foto om 'm nog 1 slagje groter te maken)
quote:Op zaterdag 21 april 2012 22:27 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijktfirst world problems dit dat
quote:Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar want vis is geen vega he
Die ga ik nu proberen, de kangaroe vervang ik door lamsworstjesquote:Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks
Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Klopt....quote:Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar vis is geen vega he
"250 ml natriumarme bouillon"quote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Aah ok ik twijfelde alquote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Nouja, nu loop ik wel elke keer gefrustreerd rond door downtown Rotterdam omdat jouw noodlebar er nog niet zitquote:Op zaterdag 21 april 2012 23:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen.quote:Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
quote:Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen.
Die horen uiteraard in een goede noodlebarquote:Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek.
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).quote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkigquote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed.![]()
Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen!![]()
![]()
![]()
![]()
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarberquote:Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Die horen uiteraard in een goede noodlebarMet rabarber marinade
![]()
quote:Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber(en een paar topinamboers)
That's it.quote:1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)
Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.
Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
Maar ben je op dit moment wel proffessioneel bezig met koken?quote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed.![]()
Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen!![]()
![]()
![]()
![]()
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Ik ben dan wel geen ondernemer, maar ik denk dat je wel meer fans zou hebben dan alleen de fok! community. Ik vind het namelijk een tof en sterk concept - noodlebars en sushizaken zitten overal veel, maar een aziatisch getint café met aziatisch-westerse broodjes, hapjes, drankjes etc... Dat is best een origineel concept waarvan ik denk dat het zéér aanslaat aangezien aziatisch eten wel populair is. Zeker in een grote stad... denk ik echt dat dat werk!!quote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed.![]()
Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen!![]()
![]()
![]()
![]()
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Toch al gauw een kans van 0,00002%.quote:Op zondag 29 april 2012 13:28 schreef RobinOok het volgende:
Allemaal meeduimen dat ik morgen de staatsloterij win!![]()
Als ik 'm win komt dat tentje er echt.![]()
(zonder afbakbroodjes uiteraard)
Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest.quote:Op zondag 29 april 2012 13:46 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Toch al gauw een kans van 0,00002%.
Ik denk dat ik de deuren maar langs ga :p
als ik piet verdriet erbij kan regelen wil ik wel investeren in jullie gezamenlijke restaurant.quote:Op zondag 29 april 2012 13:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest.
dat is dan ook een belangrijke verkooptruc, mocht het eten tegen de verwachting in tegen vallen dan moet het daar alleen al mee te redden zijn toch?quote:Op zondag 29 april 2012 14:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Hahahahha dat wordt lachen, dan kom ik zeker als die 2 in dezelfde keuken staan
quote:Op dinsdag 1 mei 2012 10:55 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Buikspek is fan-tas-tisch!!!!! Ik heb RobinOoks recept gebruikt en deze gecombineerd met dit recept.
Eerst een nacht alleen met suiker en zout daarna het vlees met de marinade ingesmeerd. Het karamel azijn sausje was er ook erg lekker bij.
Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topicquote:
Oehhh!!quote:Op dinsdag 1 mei 2012 12:38 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topic.
Robin heeft me toen ook geholpen met mijn buikspek.
Mijn baksel van gisteren:
[ afbeelding ]
Citroen maanzaad cake met slagroom en aardbeien.
Cooooool!!!!quote:Op dinsdag 1 mei 2012 14:42 schreef Zo-is-dat het volgende:
Naar het het recept van RobinOok
Het was verukkuluk!
Yep, ziet er ingewikkelder uit dan het is hoorquote:Op dinsdag 1 mei 2012 15:34 schreef Tooto7moe het volgende:
De buikspek trekt me niet maar die salade, taart en pizza zien er heerlijk uit
Noa: is dat voor het foodblogevent? Jullie zetten de lat wel hoog, heb nog steeds geen idee wat te doen met de aardbeien
Yummiequote:Op dinsdag 1 mei 2012 15:27 schreef Tooto7moe het volgende:
Oooooooh![]()
[ afbeelding ]
Lekkerste wijze om (homemade (rotklus) lahmacun te eten. Met salade, tzatziki (van masterchef heerlijk) & hete sausje & citroensap
Moet in het vervolg het gehakt 3x malen ipv 2. Of het thuis even in de keukenmachine her malen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |