abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 19 april 2012 @ 18:17:52 #201
371861 Fragrances
Fragrances in the Kitchen
pi_110541714
FutureFairytale ik hou van tomatensaus :9, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.

pi_110550054
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
FutureFairytale ik hou van tomatensaus :9, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.

[ afbeelding ]
Mooi hoor! :9
pi_110551715
Oeh wat ziet dat er allemaal weer geweldig uit O+

* MarMar is druk met receptjes bookmarken

Thx!! ^O^
  zaterdag 21 april 2012 @ 01:58:24 #204
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110584233

Broodje vegetarische tonijnsalade

Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)

Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.

[ Bericht 39% gewijzigd door RobinOok op 21-04-2012 02:03:27 ]
  zaterdag 21 april 2012 @ 09:52:35 #205
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110586594
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje vegetarische tonijnsalade

Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)

Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.
Wat leuk dat ze ook vis doen, geloof t meteen dat t lekker is. Hun 'vlees' is ook al zo goed gelukt!

Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat! :D
pi_110587216
Ik ga binnenkort eens wat dingen proberen van De Vegetarische Slager. Het ziet er allemaal erg goed uit. Als die 'kipstukjes' net zo lekker zijn als kip, vind ik dat een goed alternatief voor biologische kipfilet (die bizar duur is). Ik zag dat ze inmiddels ook diverse verkooppunten in R'dam hebben.
pi_110588988

Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ja doei.
pi_110589017
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Mooi! :)
  zaterdag 21 april 2012 @ 12:59:24 #209
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110590432
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 april 2012 09:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat! :D
Ja, gaaf he? *O* :P
Vinnik ook.

En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)

De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
pi_110591290
Heb de Delicious voor me liggen, op welke bladzijde kan ik je vinden?
pi_110591314
Iemand die een foto van 't artikel kan maken? Kan hier de Delicious niet krijgen ;(
Ja doei.
  zaterdag 21 april 2012 @ 13:40:27 #212
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110591486
De allerlaatste bladzijde, Rhubarb.
En alsjeblieft, motorbloempje: ;-)



Effe klikken om te lezen.
(en daarna misschien nog een keer op de foto om 'm nog 1 slagje groter te maken)
pi_110591731
Leuk!
Ja doei.
pi_110596376
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 12:59 schreef RobinOok het volgende:

En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)

De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
Ik houd me aanbevolen voor je bevindingen. :Y
pi_110597817
Robin: die kipstukjes vind ik het best overkomen als je ze inkwast met olie en dan apart bakt. Ik heb ze ook wel een door een stoofpotje gebruikt, maar dan verliezen ze hun 'bite' en worden het (zelfs voor een jarenlange vegetarier) weer een beetje kartonachtige fliebers.
Die tonijn vind ik ook best een uitvinding; leuk om te horen dat het ook voor iemand die het wel met echte tonijnsalade wil vergelijken nog qua smaak overeind blijft.

Om nog even iets on-topic te zeggen: hopelijk binnenkort fotos van mijn kant, als ik er eindelijk eens aan denk vóórdat mijn bord alweer leeg is...
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  zaterdag 21 april 2012 @ 16:37:13 #216
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110597938
Bedankt voor de tip. Ik was al van plan ze te bakken, zoals ik de kip eigenlijk altijd bak ipv 'm te garen in de currysaus. Maar nu dus zeker. ;-)
pi_110598943
Ze zijn trouwens wel een stuk goedkoper dan biologische kipfilet, want dat is net zo duur als ossenhaas (ongeveer 40 euro/kg). Ja, echt. Pootjes en vleugeltjes zijn veel goedkoper, maar filet is schier onbetaalbaar.
pi_110599927
Joh wat een leuk artikel! Hoe vaak hoor je wel niet "haha, Robin Kok! Kok, snap je 'm haha! "
pi_110599984
:@ ik dacht trouwens dat je een stuk jonger was Robin!
Ja doei.
pi_110600004
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110600027
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Iemand moet het doen! :P
Ja doei.
  zaterdag 21 april 2012 @ 18:01:10 #222
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110601580
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Ja, ik dus wel. Hele huis vol teddyberen. Zij zet ze in elkaar en ze vullen ze samen. :X
Dus ik zeg hier thuis heel regelmatig, als we weer eens erg lekker eten en er missschien een beetje veel afwas is bijvoorbeeld: "ben maar blij dat mijn hobby geen teddyberen vullen is!".

Maar ik snap wel dat het een beetje vage uitdrukking is voor anderen.
Ik heb 'm dus niet uitgekozen als titel he? ;-)
  zaterdag 21 april 2012 @ 20:47:25 #223
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110608289
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!
pi_110608966
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!

[ afbeelding ]
Jep, maar ook met kaas en van alles eigenlijk. Voorbeeld

quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ooh ziet er goed uit. O+ Ik moet het echt zsm zelf proberen!

OT:

Had deze foto ook al in het BBQ topic gepost maar het is dus Turkse kofte op de BBQ.

pi_110608975
Heet je echt Kok Robin?

Verder, wel vreemd dat die vegetarische slager de dingen wel 'kip' en 'tonijn' noemt :P.
pi_110613560
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 21:00 schreef Tegan het volgende:
Heet je echt Kok Robin?

Verder, wel vreemd dat die vegetarische slager de dingen wel 'kip' en 'tonijn' noemt :P.
je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijkt :') first world problems dit dat :D
pi_110613584
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 april 2012 20:47 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!
http://www.thefreshloaf.com/node/4317/ramadan-pide

deze :9
Ja doei.
pi_110613824
Wat gaaf Robin!
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_110616168
Lekker allemaal!

kokrobin: vanaf het moment dat ik las dat de deli over china ging had ik al verwacht dat je er in zou staan... maar had niet een hele pagina verwacht! leuk om te lezen allemaal.

Die platbrood *yammie*

die balkanpita: dat is toch gewoon een borek variant?
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 21 april 2012 @ 23:33:48 #230
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110616573
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 23:24 schreef Tooto7moe het volgende:

kokrobin: vanaf het moment dat ik las dat de deli over china ging had ik al verwacht dat je er in zou staan...
Dat hoorde ik meer. Zo leuk dat mensen mij daar zo sterk mee associëren. :-)
Maar eigenlijk was het vooral toeval, denk ik, dat Mara Grimm aan mij dacht. Toevallig volgen we elkaar op twitter, maar ze kende me niet echt. Alleen toen ze bezig waren met dit nummer twitterde ik net over Peking Eend of zo en toen vroeg ze of ik mee wilde doen aan die nieuwe rubriek "bezeten van eten". Nou, ja dus! We hebben gezellig telefoongesprek gehad en vind het knap dat ze daar zo'n bondig, catchy interviewstukje van heeft gemaakt. Ik krijg veel positieve feedback.
(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
pi_110616781
Wauw, dat is wel echt super vet Robin!
Baby darling doll face honey
pi_110627079
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 10:34 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga binnenkort eens wat dingen proberen van De Vegetarische Slager. Het ziet er allemaal erg goed uit. Als die 'kipstukjes' net zo lekker zijn als kip, vind ik dat een goed alternatief voor biologische kipfilet (die bizar duur is). Ik zag dat ze inmiddels ook diverse verkooppunten in R'dam hebben.
Ik vond de gehaktbal iig niet lekker
Worry is a misuse of imagination
pi_110637687
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 13:40 schreef RobinOok het volgende:
De allerlaatste bladzijde, Rhubarb.
En alsjeblieft, motorbloempje: ;-)

[ link | afbeelding ]

Effe klikken om te lezen.
(en daarna misschien nog een keer op de foto om 'm nog 1 slagje groter te maken)
Tofheid!!! *O*

Teddyberen vullen kende ik ook nog niet, maar strobeertjes maken wel :') en mensen die daar workshops van volgen en dan die dingen in de vensterbank zetten en weggeven op verjaardagen..
-O-
pi_110639056
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 22:27 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijkt :') first world problems dit dat :D
pi_110640694
Leuk hoor Robin, in de delicious!!

En moblo, dat ziet er heerlijk uit!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_110714734
Vandaag een lekker soeppie gemaakt voor vanavond, zodat als ik uit het zwembad kom meteen kan aanvallen :9

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_110784278
Vega dagje: Paprika gevuld met bulgur &feta& groenten




En een visdagje: een visbestilla (een pastei van fillodeeg gevuld met vis&garnalen&wat groenten& chinese glasmihoen)



[ Bericht 2% gewijzigd door Tooto7moe op 25-04-2012 21:14:52 ]
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_110784739
Ziet er super uit maar vis is geen vega he ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110784821
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar want vis is geen vega he ;)
pi_110786065
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks

Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Die ga ik nu proberen, de kangaroe vervang ik door lamsworstjes :Y)
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_110787033
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar vis is geen vega he ;)
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_110787233
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:

[..]

Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
"250 ml natriumarme bouillon" :')
  woensdag 25 april 2012 @ 21:20:51 #243
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110787552
Ja, dat is ook best verdrietig ja, als je gezondheid het gebruik van zout niet toelaat, FkTwkGs2012.
Maar kun je daar nou echt niet overheen lezen?
pi_110787748
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:

[..]

Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
Aah ok ik twijfelde al ;)
2e gerecht zou ik wel willen eten. Glasmie vind ik tof :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 26 april 2012 @ 17:36:03 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110825060
mmm ossenworst!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_110842077


Hmmmm Rozenwater madeleines O+
  donderdag 26 april 2012 @ 22:55:14 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110842244
Ik bedenk me opeens, ik zal morgen of zo nog eens een foto maken van zo'n broodje en dan op een bordje leggen met een theedoek eronder en een decoratief theekopje wazig op de achtergrond. Kijken of ze erin trappen bij Foodgawker. _O-
pi_110846025
Goed plan. :D
pi_110854110
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 23:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
Nouja, nu loop ik wel elke keer gefrustreerd rond door downtown Rotterdam omdat jouw noodlebar er nog niet zit :P
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:34:32 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866673
Oh! :D :s)
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:40:51 #252
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866958
Broodje Ossenworst 2.0
(met parmezaan en bieslook)


Broodje Ossenworst 2.0

Fotograferen ala Foodgawker viel me nogal tegen. Gaf het na 4 foto's eigenlijk meteen op. Dus dit is gewoon ouwe stijl, alleen met placemat & "theedoek" op de achtergrond. Mijn "vensterbankstudio" is niet geschikt voor zo'n foodgawker opstelling, waarbij je alles van boven en in de lengte fotografeert. Misschien later nog eens proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 27-04-2012 17:04:00 ]
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:43:54 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110867101
En dan ook meteen maar Broodje Ossenworst 3.0
Een beetje over the top, hihi, maar errug lekker!
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.


Broodje Ossenworst 3.0

Ossenworst, okonomiyakisaus, parmezaanse kaas, bieslook, lente-ui. En peper en zout natuurlijk.
pi_110867231
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
pi_110867399
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
:(

Noodlebar!
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:53:02 #256
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110867536
Robin Robin Robin.........al jouw creaties zien er altijd zo godsgruwelijk lekker uit....

Je zou een restaurantje moeten beginnen zodat er meer mensen echt daadwerkelijk van kunnen genieten ;)
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
pi_110867589
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

:(

Noodlebar!
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
pi_110867848
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~

Maare Robin, een noodlebar met de steun van de Fok! community. Dat moet goedkomen toch?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 17:03:24 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110868004
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
pi_110868216
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110868902
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkig O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110898865
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
pi_110900376
Ik vind het echt een kunst als je met foto's iemand al kan laten watertanden, en dat lukt in dit topic altijd zo goed he _O-.
Baby darling doll face honey
pi_110902434
broodje 3.0 moet wel kunnen werken bij foodgawker!

Ik hou van royaal... maar welk broodje heb je gebruikt? Heb nu wel zin in een broodje.

.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 28 april 2012 @ 17:58:51 #265
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110903423
Een simpel afbakbroodje. ;-)
pi_110904291
Dat broodje ziet er lekker uit. Het is dat ik geen rauw vlees eet, anders had ik het zo gemaakt/gekocht.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:14:36 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910208
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 april 2012 18:30 schreef Bortecinem het volgende:
Het is dat ik geen rauw vlees eet
Waarom niet?
pi_110910650
Ik heb een 'natuurlijke' afkeer tegen rood vlees. Zelfs medium/rare gebakken vlees krijg ik niet door mijn keel. Ik heb er verder geen 'juiste' verklaring voor. Lust het gewoon niet.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:27:31 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910813
Oh, wat gek.
pi_110923574
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
quote:
1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)

Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.

Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
That's it.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110925260
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Maar ben je op dit moment wel proffessioneel bezig met koken?
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_110925955
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Ik ben dan wel geen ondernemer, maar ik denk dat je wel meer fans zou hebben dan alleen de fok! community. Ik vind het namelijk een tof en sterk concept - noodlebars en sushizaken zitten overal veel, maar een aziatisch getint café met aziatisch-westerse broodjes, hapjes, drankjes etc... Dat is best een origineel concept waarvan ik denk dat het zéér aanslaat aangezien aziatisch eten wel populair is. Zeker in een grote stad... denk ik echt dat dat werk!!

Ik zou iig zeker komen eten als ik in de buurt ben, en ik zou er ook nog wel eens speciaal voor naar r'dam gaan!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_110926095
Ik zou ook komen, waarschijnlijk zou het een vaste hangout worden zoals nu Guliano, New Fork en voorheen Tia Piri Piri.
pi_110927240
Echt wel dat daar mijn stufi aan op zou gaan. Serieus, een restaurantje van Robin zou echt awesome zijn.
  zondag 29 april 2012 @ 13:28:29 #276
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110927537
Allemaal meeduimen dat ik morgen de staatsloterij win! *O*
Als ik 'm win komt dat tentje er echt. *O*
(zonder afbakbroodjes uiteraard ;) )
pi_110928126
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 13:28 schreef RobinOok het volgende:
Allemaal meeduimen dat ik morgen de staatsloterij win! *O*
Als ik 'm win komt dat tentje er echt. *O*
(zonder afbakbroodjes uiteraard ;) )
Toch al gauw een kans van 0,00002%.

Ik denk dat ik de deuren maar langs ga :P
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 29 april 2012 @ 13:47:36 #278
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110928163
quote:
1s.gif Op zondag 29 april 2012 13:46 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Toch al gauw een kans van 0,00002%.

Ik denk dat ik de deuren maar langs ga :p
Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest. ;)
pi_110929177
Hoe gaat het restaurant dan heten?
En ik zou ook vanuit Eindhoven naar Rotterdam afreizen om er te gaan eten!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_110930301
Crowdfunding!
pi_110930350
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 13:47 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest. ;)
als ik piet verdriet erbij kan regelen wil ik wel investeren in jullie gezamenlijke restaurant.
pi_110930630
Hahahahha dat wordt lachen, dan kom ik zeker als die 2 in dezelfde keuken staan _O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110930656
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 14:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Hahahahha dat wordt lachen, dan kom ik zeker als die 2 in dezelfde keuken staan _O-
dat is dan ook een belangrijke verkooptruc, mocht het eten tegen de verwachting in tegen vallen dan moet het daar alleen al mee te redden zijn toch? :@
pi_110930856
Het wordt dan wel een gekke kaart hoor, met een combi van Piet & Robin. :P
pi_110930861
Misschien een ander topic openen voor de restaurantplannen. Kunnen we hier verder met foto's en recepten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 30 april 2012 @ 17:00:30 #286
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110966463
Yes, ma'am!


Insalata Caprese

Mozzarella, cherry tomaatjes, kemangi (citroenbasilicum), olijfolie, zeezout, 4-seizoenepeper.

Lekker fris, met die citroenbasilicum. :9
  dinsdag 1 mei 2012 @ 10:57:18 #287
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110989066


Buikspek! :9
pi_110990200
Zo vies lekker, buikspek!
pi_110991166
Lekker! Met of zonder vel? Welke kruiden/specerijen heb je gebruikt?
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:19:59 #290
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110991585
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 10:55 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Buikspek is fan-tas-tisch!!!!! Ik heb RobinOoks recept gebruikt en deze gecombineerd met dit recept.

Eerst een nacht alleen met suiker en zout daarna het vlees met de marinade ingesmeerd. Het karamel azijn sausje was er ook erg lekker bij.
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:29:36 #291
255490 _Loki
Jahoi.
pi_110991879

Ik doe ook eens mee.
Bruschetta pizza :D Met barbequesaus voor de korst, voor vriend :')
pi_110992175
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 12:19 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topic :).
Robin heeft me toen ook geholpen met mijn buikspek.

Mijn baksel van gisteren:



Citroen maanzaad cake met slagroom en aardbeien.
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:55:59 #293
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110992701
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 12:38 schreef n0a het volgende:

[..]

Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topic :).
Robin heeft me toen ook geholpen met mijn buikspek.

Mijn baksel van gisteren:

[ afbeelding ]

Citroen maanzaad cake met slagroom en aardbeien.
Oehhh!! *O* Had ik dat maar na het buikspek geserveerd, de kokosgelei die ik uitgekozen had was niet zo'n succes.. -O-
  dinsdag 1 mei 2012 @ 14:42:40 #294
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110996086


En daarna verworden tot:


Naar het het recept van RobinOok

Het was verukkuluk!
pi_110996703
Fantastisch O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110997943
Oooooooh :9



Lekkerste wijze om (homemade (rotklus) lahmacun te eten. Met salade, tzatziki (van masterchef heerlijk) & hete sausje & citroensap

Moet in het vervolg het gehakt 3x malen ipv 2. Of het thuis even in de keukenmachine her malen.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  dinsdag 1 mei 2012 @ 15:30:31 #297
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110998101
quote:
17s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 14:42 schreef Zo-is-dat het volgende:

Naar het het recept van RobinOok

Het was verukkuluk!
Cooooool!!!!

*rent naar slager om ook maar weer eens buikspek te maken*
pi_110998272
De buikspek trekt me niet maar die salade, taart en pizza zien er heerlijk uit

Noa: is dat voor het foodblogevent? Jullie zetten de lat wel hoog, heb nog steeds geen idee wat te doen met de aardbeien
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_111000660
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 15:34 schreef Tooto7moe het volgende:
De buikspek trekt me niet maar die salade, taart en pizza zien er heerlijk uit

Noa: is dat voor het foodblogevent? Jullie zetten de lat wel hoog, heb nog steeds geen idee wat te doen met de aardbeien
Yep, ziet er ingewikkelder uit dan het is hoor :).
pi_111003227
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 15:27 schreef Tooto7moe het volgende:
Oooooooh :9

[ afbeelding ]

Lekkerste wijze om (homemade (rotklus) lahmacun te eten. Met salade, tzatziki (van masterchef heerlijk) & hete sausje & citroensap

Moet in het vervolg het gehakt 3x malen ipv 2. Of het thuis even in de keukenmachine her malen.
Yummie :9
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')