abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:34:32 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866673
Oh! :D :s)
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:40:51 #252
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866958
Broodje Ossenworst 2.0
(met parmezaan en bieslook)


Broodje Ossenworst 2.0

Fotograferen ala Foodgawker viel me nogal tegen. Gaf het na 4 foto's eigenlijk meteen op. Dus dit is gewoon ouwe stijl, alleen met placemat & "theedoek" op de achtergrond. Mijn "vensterbankstudio" is niet geschikt voor zo'n foodgawker opstelling, waarbij je alles van boven en in de lengte fotografeert. Misschien later nog eens proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 27-04-2012 17:04:00 ]
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:43:54 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110867101
En dan ook meteen maar Broodje Ossenworst 3.0
Een beetje over the top, hihi, maar errug lekker!
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.


Broodje Ossenworst 3.0

Ossenworst, okonomiyakisaus, parmezaanse kaas, bieslook, lente-ui. En peper en zout natuurlijk.
pi_110867231
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
pi_110867399
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
:(

Noodlebar!
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:53:02 #256
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110867536
Robin Robin Robin.........al jouw creaties zien er altijd zo godsgruwelijk lekker uit....

Je zou een restaurantje moeten beginnen zodat er meer mensen echt daadwerkelijk van kunnen genieten ;)
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
pi_110867589
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

:(

Noodlebar!
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
pi_110867848
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~

Maare Robin, een noodlebar met de steun van de Fok! community. Dat moet goedkomen toch?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 17:03:24 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110868004
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
pi_110868216
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110868902
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkig O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110898865
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
pi_110900376
Ik vind het echt een kunst als je met foto's iemand al kan laten watertanden, en dat lukt in dit topic altijd zo goed he _O-.
Baby darling doll face honey
pi_110902434
broodje 3.0 moet wel kunnen werken bij foodgawker!

Ik hou van royaal... maar welk broodje heb je gebruikt? Heb nu wel zin in een broodje.

.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 28 april 2012 @ 17:58:51 #265
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110903423
Een simpel afbakbroodje. ;-)
pi_110904291
Dat broodje ziet er lekker uit. Het is dat ik geen rauw vlees eet, anders had ik het zo gemaakt/gekocht.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:14:36 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910208
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 april 2012 18:30 schreef Bortecinem het volgende:
Het is dat ik geen rauw vlees eet
Waarom niet?
pi_110910650
Ik heb een 'natuurlijke' afkeer tegen rood vlees. Zelfs medium/rare gebakken vlees krijg ik niet door mijn keel. Ik heb er verder geen 'juiste' verklaring voor. Lust het gewoon niet.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:27:31 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910813
Oh, wat gek.
pi_110923574
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
quote:
1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)

Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.

Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
That's it.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110925260
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Maar ben je op dit moment wel proffessioneel bezig met koken?
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_110925955
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Ik ben dan wel geen ondernemer, maar ik denk dat je wel meer fans zou hebben dan alleen de fok! community. Ik vind het namelijk een tof en sterk concept - noodlebars en sushizaken zitten overal veel, maar een aziatisch getint café met aziatisch-westerse broodjes, hapjes, drankjes etc... Dat is best een origineel concept waarvan ik denk dat het zéér aanslaat aangezien aziatisch eten wel populair is. Zeker in een grote stad... denk ik echt dat dat werk!!

Ik zou iig zeker komen eten als ik in de buurt ben, en ik zou er ook nog wel eens speciaal voor naar r'dam gaan!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
  zondag 29 april 2012 @ 12:50:24 #273
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_110926095
Ik zou ook komen, waarschijnlijk zou het een vaste hangout worden zoals nu Guliano, New Fork en voorheen Tia Piri Piri.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_110927240
Echt wel dat daar mijn stufi aan op zou gaan. Serieus, een restaurantje van Robin zou echt awesome zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')