abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:34:32 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866673
Oh! :D :s)
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:40:51 #252
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866958
Broodje Ossenworst 2.0
(met parmezaan en bieslook)


Broodje Ossenworst 2.0

Fotograferen ala Foodgawker viel me nogal tegen. Gaf het na 4 foto's eigenlijk meteen op. Dus dit is gewoon ouwe stijl, alleen met placemat & "theedoek" op de achtergrond. Mijn "vensterbankstudio" is niet geschikt voor zo'n foodgawker opstelling, waarbij je alles van boven en in de lengte fotografeert. Misschien later nog eens proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 27-04-2012 17:04:00 ]
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:43:54 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110867101
En dan ook meteen maar Broodje Ossenworst 3.0
Een beetje over the top, hihi, maar errug lekker!
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.


Broodje Ossenworst 3.0

Ossenworst, okonomiyakisaus, parmezaanse kaas, bieslook, lente-ui. En peper en zout natuurlijk.
pi_110867231
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
pi_110867399
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
:(

Noodlebar!
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:53:02 #256
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110867536
Robin Robin Robin.........al jouw creaties zien er altijd zo godsgruwelijk lekker uit....

Je zou een restaurantje moeten beginnen zodat er meer mensen echt daadwerkelijk van kunnen genieten ;)
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
pi_110867589
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

:(

Noodlebar!
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
pi_110867848
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~

Maare Robin, een noodlebar met de steun van de Fok! community. Dat moet goedkomen toch?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 17:03:24 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110868004
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
pi_110868216
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110868902
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkig O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110898865
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
pi_110900376
Ik vind het echt een kunst als je met foto's iemand al kan laten watertanden, en dat lukt in dit topic altijd zo goed he _O-.
Baby darling doll face honey
pi_110902434
broodje 3.0 moet wel kunnen werken bij foodgawker!

Ik hou van royaal... maar welk broodje heb je gebruikt? Heb nu wel zin in een broodje.

.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 28 april 2012 @ 17:58:51 #265
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110903423
Een simpel afbakbroodje. ;-)
pi_110904291
Dat broodje ziet er lekker uit. Het is dat ik geen rauw vlees eet, anders had ik het zo gemaakt/gekocht.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:14:36 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910208
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 april 2012 18:30 schreef Bortecinem het volgende:
Het is dat ik geen rauw vlees eet
Waarom niet?
pi_110910650
Ik heb een 'natuurlijke' afkeer tegen rood vlees. Zelfs medium/rare gebakken vlees krijg ik niet door mijn keel. Ik heb er verder geen 'juiste' verklaring voor. Lust het gewoon niet.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:27:31 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910813
Oh, wat gek.
pi_110923574
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
quote:
1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)

Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.

Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
That's it.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110925260
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Maar ben je op dit moment wel proffessioneel bezig met koken?
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_110925955
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Ik ben dan wel geen ondernemer, maar ik denk dat je wel meer fans zou hebben dan alleen de fok! community. Ik vind het namelijk een tof en sterk concept - noodlebars en sushizaken zitten overal veel, maar een aziatisch getint café met aziatisch-westerse broodjes, hapjes, drankjes etc... Dat is best een origineel concept waarvan ik denk dat het zéér aanslaat aangezien aziatisch eten wel populair is. Zeker in een grote stad... denk ik echt dat dat werk!!

Ik zou iig zeker komen eten als ik in de buurt ben, en ik zou er ook nog wel eens speciaal voor naar r'dam gaan!
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_110926095
Ik zou ook komen, waarschijnlijk zou het een vaste hangout worden zoals nu Guliano, New Fork en voorheen Tia Piri Piri.
pi_110927240
Echt wel dat daar mijn stufi aan op zou gaan. Serieus, een restaurantje van Robin zou echt awesome zijn.
  zondag 29 april 2012 @ 13:28:29 #276
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110927537
Allemaal meeduimen dat ik morgen de staatsloterij win! *O*
Als ik 'm win komt dat tentje er echt. *O*
(zonder afbakbroodjes uiteraard ;) )
pi_110928126
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 13:28 schreef RobinOok het volgende:
Allemaal meeduimen dat ik morgen de staatsloterij win! *O*
Als ik 'm win komt dat tentje er echt. *O*
(zonder afbakbroodjes uiteraard ;) )
Toch al gauw een kans van 0,00002%.

Ik denk dat ik de deuren maar langs ga :P
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 29 april 2012 @ 13:47:36 #278
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110928163
quote:
1s.gif Op zondag 29 april 2012 13:46 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Toch al gauw een kans van 0,00002%.

Ik denk dat ik de deuren maar langs ga :p
Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest. ;)
pi_110929177
Hoe gaat het restaurant dan heten?
En ik zou ook vanuit Eindhoven naar Rotterdam afreizen om er te gaan eten!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_110930301
Crowdfunding!
pi_110930350
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 13:47 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Oh, da's ook goed. Regel jij 't geld, doe ik de rest. ;)
als ik piet verdriet erbij kan regelen wil ik wel investeren in jullie gezamenlijke restaurant.
pi_110930630
Hahahahha dat wordt lachen, dan kom ik zeker als die 2 in dezelfde keuken staan _O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110930656
quote:
0s.gif Op zondag 29 april 2012 14:51 schreef FutureFairytale het volgende:
Hahahahha dat wordt lachen, dan kom ik zeker als die 2 in dezelfde keuken staan _O-
dat is dan ook een belangrijke verkooptruc, mocht het eten tegen de verwachting in tegen vallen dan moet het daar alleen al mee te redden zijn toch? :@
pi_110930856
Het wordt dan wel een gekke kaart hoor, met een combi van Piet & Robin. :P
pi_110930861
Misschien een ander topic openen voor de restaurantplannen. Kunnen we hier verder met foto's en recepten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 30 april 2012 @ 17:00:30 #286
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110966463
Yes, ma'am!


Insalata Caprese

Mozzarella, cherry tomaatjes, kemangi (citroenbasilicum), olijfolie, zeezout, 4-seizoenepeper.

Lekker fris, met die citroenbasilicum. :9
  dinsdag 1 mei 2012 @ 10:57:18 #287
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110989066


Buikspek! :9
pi_110990200
Zo vies lekker, buikspek!
pi_110991166
Lekker! Met of zonder vel? Welke kruiden/specerijen heb je gebruikt?
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:19:59 #290
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110991585
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 10:55 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Buikspek is fan-tas-tisch!!!!! Ik heb RobinOoks recept gebruikt en deze gecombineerd met dit recept.

Eerst een nacht alleen met suiker en zout daarna het vlees met de marinade ingesmeerd. Het karamel azijn sausje was er ook erg lekker bij.
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:29:36 #291
255490 _Loki
Jahoi.
pi_110991879

Ik doe ook eens mee.
Bruschetta pizza :D Met barbequesaus voor de korst, voor vriend :')
pi_110992175
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 12:19 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topic :).
Robin heeft me toen ook geholpen met mijn buikspek.

Mijn baksel van gisteren:



Citroen maanzaad cake met slagroom en aardbeien.
  dinsdag 1 mei 2012 @ 12:55:59 #293
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110992701
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 12:38 schreef n0a het volgende:

[..]

Ik dacht even "kijk ik zo scheel", maar het staat in een ander topic :).
Robin heeft me toen ook geholpen met mijn buikspek.

Mijn baksel van gisteren:

[ afbeelding ]

Citroen maanzaad cake met slagroom en aardbeien.
Oehhh!! *O* Had ik dat maar na het buikspek geserveerd, de kokosgelei die ik uitgekozen had was niet zo'n succes.. -O-
  dinsdag 1 mei 2012 @ 14:42:40 #294
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110996086


En daarna verworden tot:


Naar het het recept van RobinOok

Het was verukkuluk!
pi_110996703
Fantastisch O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110997943
Oooooooh :9



Lekkerste wijze om (homemade (rotklus) lahmacun te eten. Met salade, tzatziki (van masterchef heerlijk) & hete sausje & citroensap

Moet in het vervolg het gehakt 3x malen ipv 2. Of het thuis even in de keukenmachine her malen.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  dinsdag 1 mei 2012 @ 15:30:31 #297
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110998101
quote:
17s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 14:42 schreef Zo-is-dat het volgende:

Naar het het recept van RobinOok

Het was verukkuluk!
Cooooool!!!!

*rent naar slager om ook maar weer eens buikspek te maken*
pi_110998272
De buikspek trekt me niet maar die salade, taart en pizza zien er heerlijk uit

Noa: is dat voor het foodblogevent? Jullie zetten de lat wel hoog, heb nog steeds geen idee wat te doen met de aardbeien
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_111000660
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 15:34 schreef Tooto7moe het volgende:
De buikspek trekt me niet maar die salade, taart en pizza zien er heerlijk uit

Noa: is dat voor het foodblogevent? Jullie zetten de lat wel hoog, heb nog steeds geen idee wat te doen met de aardbeien
Yep, ziet er ingewikkelder uit dan het is hoor :).
pi_111003227
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2012 15:27 schreef Tooto7moe het volgende:
Oooooooh :9

[ afbeelding ]

Lekkerste wijze om (homemade (rotklus) lahmacun te eten. Met salade, tzatziki (van masterchef heerlijk) & hete sausje & citroensap

Moet in het vervolg het gehakt 3x malen ipv 2. Of het thuis even in de keukenmachine her malen.
Yummie :9
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')